SIVERIJA
2011 01 22, 20:39
Buvau ir vienai, ir kitai dukrai nupirkusi, bet nė viena nemiegojo miegmaišyje  Jos tiesiog netoliaravo tokio suvaržymo  Tai ir klostau abi naktį po n kartų
sipsenele
2011 01 23, 22:27
Mums pasiteisino iki 6 men amziaus
zibute0203
2011 07 28, 11:20
Aš tik su trečiu išbandžiau ir man labai patiko. Kažkur iki keturių mėnesių naudojam. liuksinis dalykas  . Mes du turėjom ir visai plonyti ir storesnį
Sveikos mamytės, neapsisprendžiu kokį pirkti miegmaišiuką su rankovytėm ar be? Jei bus visam šilta o rankelės kai neužklotos gali sušalti. Dabar pas mano mažių pastoviai šaltos rankelės (manau čia kraujo apykaitos sutrikimas). Kai auginau sūnų iki kokių 4 metų klodinėdavau, bet paskui man daktarė sakė, kad nevargčiau, jei kambarį normali temperatūra nesušals. O spardosi nes jam per šilta, liepė ploniau užklodinėti ir tikrai mažiau nusispardydavo. Aš tai visada sušalusi, užsikloju iki ausų tai ir pergyvenau kad vaikui šalta kai nusikloja. Klausimas ko tie mažiukai naktį spardosi ar kad jiems nepatinka užklotiem, ar karšta. Gaila atsakymo jie man neduos  Kažkaip gaila supančioti į tą miegmaišį
Karvytė Mū
2011 07 30, 00:13
maniškei miegmaišiuose buvo per šilta ir aplamai nėra kaip juose makaluotis, spardytis ir t.t.  dažniausiai aplamai miega pusplikė ir neužsiklojusi, labai gerai toleruoja vėsumą ir nepakelia, kai per šilta.
neramastingumas
2012 01 26, 15:02
Sveiki, norėjau paklaust tų, kas naudoja miegmaišius. Dauguma jų be rankovių - ar nebūna šalta mažyliui rankytėms, jei dengia tik kažkokie lengvi marškinėliai?
pati klausiau patarimo del rankovyciu, bet nesulaukus patarimo nusipirkau be rankoviu ir ne viena. Turiu ramias naktis , kad nenusispardys. Miegamajame megstu vesuma todel neramu kai nusispardydavo, o dabar visada siltutis. Pirmaji jau isaugome dabar dar turime 2 pakeitimui. Vieninteli ka manau gerai padariau, kad visus pirkau pusmeciu didesnius, nors lelius ir smulkus, bet vietos uztat turi pakankamai, ir kuiciasi ir atsisesti gali.  O kad nepasimestu labai praverte knopkytes prie pazastyciu.  Sita va galiu perleisti, jei ka sudomins parasykite i a/z.
neramastingumas
2012 01 27, 14:58
QUOTE(Sarr @ 2012 01 26, 18:06) pati klausiau patarimo del rankovyciu, bet nesulaukus patarimo nusipirkau be rankoviu ir ne viena. Turiu ramias naktis , kad nenusispardys. Miegamajame megstu vesuma todel neramu kai nusispardydavo, o dabar visada siltutis. Pirmaji jau isaugome dabar dar turime 2 pakeitimui. Vieninteli ka manau gerai padariau, kad visus pirkau pusmeciu didesnius, nors lelius ir smulkus, bet vietos uztat turi pakankamai, ir kuiciasi ir atsisesti gali.  O kad nepasimestu labai praverte knopkytes prie pazastyciu.  Sita va galiu perleisti, jei ka sudomins parasykite i a/z.  ir kaip? rankytes nesala? ar kazka po apacia silciau velkat, ar dar anklode klojat?
QUOTE(neramastingumas @ 2012 01 27, 16:58) ir kaip? rankytes nesala? ar kazka po apacia silciau velkat, ar dar anklode klojat? po apacia tik sliaustinukai, rankytes nesala, nors kaip minejau miegamajame vesu. Is idejos, kad man jaukiau ziuretusi uzkloju plona antklode, kuria greitai nusispardo bet kadangi su miegmaiciu tai man ramu, o kadangi mazius ramiai miega tai speju tikrai nesalta:) Aplamai savo abiems vaikams ar nesusalia tai tikrinu prie kakliuko nugaryte, jei silta tai ir maziukui silta. Nors kartais rankeles ar nosyte buna vesi(lauke) bet jei nugaryte silta tai ir jam nesalta. Man cia taip buvo sakiusi gydytoja ir su ja pilnai sutinku.  Nelinkusi perrenkti savo mazyliu, bet kap ir minejau sumiegmaiciuku man ramiau. Pirmajam va neturejau tai klostydavau ir klostydavau visa nakti
|
|