Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Miegmaišis naujagimiui - ar reikalingas?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3
piene78
mes turejom miegmaisi, bet taip ir neteko panaudoti, nes mano dukrele jame jautesi per daug suvarzyta ir klykdavo kol neisimdavome is jo
Jolitele
Na va, jau isbandem . Musu sunuciui - super dalykas. Vaikutis visada siltas, tik maitint su juo nelabai patogu, bet cia smulkmena. Galvoju apie antro isigijima bigsmile.gif
mamakarolina
Mes irgi turėjom miegmaišiuka, ir man ir mažylei jis labai patiko wub.gif puikiai jame miegodavo ir buvo nebaisu visai net, kad dukryte nusiklos nakti ar sušals 4u.gif
Lesia
Labai patogus daiktas thumbup.gif
Baniukas
Labai geras dalykas,mes naudojom ir antram pirksiu thumbup.gif
Nut*
QUOTE(Baniukas @ 2008 12 19, 17:23)
Labai geras dalykas,mes naudojom ir antram pirksiu  thumbup.gif
*

tikrai pritariu,geras dalykas thumbup.gif
erikiuxxx
mes nenaudojom,nes naujagimis dar nenusispardydavo, o kai paaugo,tai maniskis labai po visa lova vartesi,tai tas miegmaisi tik butu jam trugdes blush2.gif
gyvatėlė
Kadangi pirmajai neturėjau, tai tekdavo visokių gudrybių imtis, kad nenusispardytų, pvz., rišti antklodės kampus. O dabar antrajai turime ir nebeįsivaizduoju kaip galėtume be jo miegoti thumbup.gif Ir vartytis visai netrukdo, netgi sugeba su juo atsistoti ir vaikščioti lovytėje. Tikrai puikus daikčiukas wub.gif clap_1.gif
perlixike
maziukui naudojam ir labai dziaugiames thumbup.gif
Sjonas
Man tai super dalykas. Nors gimem vasara, taciau nuo pirmu dienu naudojom plona miegmaisi,ypac gerai, kai vaikas pradeda spardytis (apie 2 men), nes visada buna uzklotas. Zodziu, geras daiktas thumbup.gif
Svajūnė
Turim kelis skirtingus miegmaišiukus, bet taip galima sakyti ir nenaudojom, nes dukrytė visiškai juose nemiegodavo, klyksmas būdavo baisinis, nors šiaip nuo gimimo miegam labai gerai. Matyt ji labai aju suvaržyta jausdavosi. Tad kol kas galiu pasakyti, kad nereikalingas šis daiktas ax.gif nebent nuomonė gimus antram vaikui pasikeistų biggrin.gif
jaukuciukas
mes be miegmaisio neissiverciam miegam jame nuo kokiu puses metu nes kaldra jin paprasciausiaai nusispardo. turim ne super stora o medvilnini. liuks daiktas.
Komisas
naujom ir mes ji mano sunelis tikras keliauninkas, paguldau i lovyte paziuriu uz keliu minuciu jis jau kitam lovytes kampe, tai su miegmaisiuku netaip susalam nakti smile.gif thumbup.gif daiktas
Nireglina
Antrąjį sūnų beveik nuo gimimo iki šiol migdau miegmaišyje. Pasakysiu trumpai- tai fantastiškas daiktas thumbup.gif thumbup.gif
natuliona
nenaudojom bet manau kad geras dalykas 4u.gif
*Frezija*
Miegam miegmaišiuke thumbup.gif Gailiuosi, kad tik gimus dukrytei jo nenusipirkau, o susiprotėjau tik po poros mėnesių doh.gif
*AJR*
naudojam nuo pat gimimo thumbup.gif neatsidziaugiu tokiu isradimu, nenusispardo ir nesusala, o ir maciau sukinejasi po lovyte..pora kartu buvau abu turimus isskalbus vienu metu tai rezultatas miegant be miegmaisio buvo susalusios ledines rankytes, miegojo persisukes, persikreipes..po to sirdi skaudejo, kad sulaso vaikiukas, nors nakti ir tikrinau kelis kartus ir uzklojinejau ji..zodziu, neisivaizduoju as jau migdymo be miegmaisio, net tik vaikas bet ir as ramiau miegu, kad nesusals smile.gif
Silvy
Mano lialiam miegmaisiukai labai tinka thumbup.gif ,sunus nuspiria betkoki apklota,o miegmaisiukyje pats gazas biggrin.gif .Dukryte tik dienom jame miega,jinai rankutem ir kojytem labai pamalt megeja,nakti tai jau i kokona lendam,kitaip miegai greit isgaruoja ax.gif
idani
man tai buvo thumbup.gif iki kol nepradejo vartytis, nes neapsiversdavo ir rekdavo blink.gif
*Lyra*
Man labai patiko, migdydavau dukryte tol kol isaugo ~9 men thumbup.gif
Apache
Na,mes nenaudojom ir tikrai apsiejom. Nors dukryte nusispardydavo,nemaciau tame problemos. Musu namuose tikrai buvo silta,tad parsivezusi migdziau su bodziuku trumpom rankovytem,sliauztukais ir svarkelio,o pasklodavau simbliskai vasariniu kilpiniu pleduku. Veliau po poros savaiciu perejom i pizamyte,tokia kur kaip sliauztukais tik ilgom rankovytem ir kartu su batukais,tai klodavau tuo paciu pleduku. Ir nieko nesusalo smile.gif Tas miegmaisiukas manau patogu keliaujant,arba ziema gimusiems,arba kur tikrai labai salta,tarkim kaimo name,kur nakti pecius pravesta... Osiaip mano nuomone,vaikutis turi vartaliotis,nieko jam nenutinka,kai ir nusispiria ta pleduka smile.gif
Nut*
Iki tol kol nepradėjo pats atsistoti lovelėje,tai naudojom,labai patogu thumbup.gif
erikiuxxx
neteko naudoti,nors kelis mama man nupirko,kaskaip man jie ne prie sirdes schmoll.gif
mamulka10

naudojau miegmaisiuka thumbup.gif , super dalykas ypac tiems kas spardosi , nes spardydamas nuspardo kaldryte, ir vaikas miega neapklotas, su miegmaisiu viskas kitaip thumbup.gif labai paitko thumbup.gif ir vaikas ismiega visa naktele nesusales thumbup.gif

PŪKITAS
Neturejau ir nereikejo smile.gif Nors mazyis gimes spalio menesi smile.gif
Agniulyte
Turejom, bet jame miegojom vos kelis kartus. Miegmaisiuka priskirciau prie pirkiniu, kurie nepasiteisino. Antram vaikui tikrai nebepirkciau schmoll.gif
Nataluxxx
Mes irgi turejom miegmaisiuka. stai toki, tik per velai nupirkom ir nelabai ilgai pasinaudojom. Gal kam reikia mamytes? Galeciau parduoti blush2.gif

user posted image
Kidman
Mums miegmaisiukas, deja, bet geriau miegoti nepadejo..Pupa labai nusispardydavo kaldryte - tai galvojau tikrai miegmaisis bus liux, bet esme ta, kad jame ji is vis negalejo uzmigti...mat jai butinai turbut reikejo kilnoti kojas, sukiotis:) tai tik vos idedavau i miegmaisiuka - tai tuoj riksmas prasidedavo..
vilbur
QUOTE(Kidman @ 2009 09 15, 22:34)
Mums miegmaisiukas, deja, bet geriau miegoti nepadejo..Pupa labai nusispardydavo kaldryte - tai galvojau tikrai miegmaisis bus liux, bet esme ta, kad jame ji is vis negalejo uzmigti...mat jai butinai turbut reikejo kilnoti kojas, sukiotis:) tai tik vos idedavau i miegmaisiuka - tai tuoj riksmas prasidedavo..
*

Mūsų mažylei ir tas pats buvo, bet po to apsiprato. Manau, kad pasiteisino. smile.gif
addicted
Man svarbu,kad kudikis siltai issimiegotu ir man nereiktu nakti keltis,jaudintis ar nenusispardes,delto nuo pat pradziu
desiu i miegmaisi biggrin.gif
Nerutia
Turėjau,bet pardaviau.Esmė tame,kad mano mergaitė hiperaktyvi.Keliuosi ją užkloti kelis kartus per naktį,nusisprado...įdėjus į miegmaišį jau miegančią, taip susikuičia jame,kad susipainioja kojytės ir matomai nepatogu,tada prasideda spurdėjimas ir balselio rodymas...dabar kloju kaldryte,ji sunkesnė,tad taip lengvai nenusispardo.
luka15
o as isvis ,,protinga''mama-gavom pnesiotu rubeliu is draugu.buvo ten ir tas miegmaisiukas-o man nedasuto kam jis reikalingas-tai ir numeciau..tik cia suzinojau kam jis skirtas..ziople!!!mes miegam su pizamele ir jokiu tragediju
bagirka
Mano dukrytei buvo gal pusmetis, kai pradejau ja migdyti miegmaisyje - tada ir prasidejo ramesnes naktys MAN thumbup.gif Nes antklode jai trukde apsiversti, turedavau ja prilaikyti virs apsiverciancios ant kito sono dukrytes doh.gif
Dabar mano mazulei 1.5 metu ir ji vis dar miega miegmaisyje, kuris yra pakankamai laisvas, nevarzo judesiu ir netrukdo nei apsiversti, nei makaluoti kojomis, nei atsliauzti nakti pas mama ax.gif Zodziu, sitas zmonijos isradimas man pasiteisino 200% thumbup.gif tik gailiuosi, kad taip velai ji "atradau"

P.S. Jeigu Jums reiktu tokio daikto, rasykite man i az 4u.gif
Ebonie
QUOTE(Nataluxxx @ 2009 09 15, 09:45)
Mes irgi turejom miegmaisiuka. stai toki, tik per velai nupirkom ir nelabai ilgai pasinaudojom. Gal kam reikia mamytes? Galeciau parduoti blush2.gif

user posted image
*

Naudojam mes tokius miegmaisius nuo gimimo, labai pasiteisino. Sunui tuoj 3 metai, ir miega vis dar jame. Labai geras daiktas, nes sunus per miegus labai vartosi, kartais atsiseda, tai su miegmaisiu labai gerai nes nenusikloja.
Tokie miegmaisiai labai populiarus Prancuzijoj, ir miega juose vaikai net iki 7 metu, ir tu miegmaisiu buna iv. rusiu - zieminiu, vasariniu, ivairiu dydziu.
Deimantes mama
mes neturim kitos iseities- miegame tik miegmasyje, nes kitaip tureciau keltis kokius 30 kartu per nakti uzkloti maziuke, kadangi istisai nusispardo sad.gif
Flirta
Tik su antraja atradau si geri, pradejom naudot nuo 4 men kazkur, kai jau judresne lovytej buvo. Mums labai patiko, vasara isvis turistiniam pasaka, nebaisu, kad palapinej susals. Atradau ilgom rankovem pirkti, tai budavo siltute visada.
Tiesa, naudojom iki 1.5 metuku, ji su juo ir atsistot mokejo, o jei iskeldavom is lovytes ir vaiksciodavo, kaip Mege is Simpsonu. Buciau dar ilgiau naudojus, bet atsisakant pamperiu, buvo nepatogu nuseginet ir sodint ant puoduko.
Erszebeth
Mano mažoji (1,4 m.) iki šiol miega su miegmaišiu. Irgi moka atsistoti, atsisėsti. Turim įvairių storumų (šiltumų) ir planuojam dar ilgai naudotis. Miegmaišis buvo mums išsigelbėjimas, nes pradžioje ji miegojo mūsų lovoje, o miegmaišis neleisdavo migruoti po visą lovą. Ir dėl nusispardymo patogu.
du-laivai
o tai iki kokio amziaus galima deti i ta miegmaisiuka, ir buna ju tokiu dideliu???(dabar 1.2metu)
mes naudojome sia ziema (koki menesi TIK,nes ne LT esam,nera taip salta). pirkau Ferreti, na liux....apsipildavo pienu ar ka, nera jokio kvapo, po to skaitau- jis antibakretinis! tai nereikedavo po kiekvienos nakties skalbti, liux. Po to pirkau Ikea, tiesog plonesni, labai mielas...irgi gal menesi gulejo. po to tik siltesni sliauztiniai...cia ne i tema, bet reikes ideti parduoti juos abu. gal kas jau dbr nori.?
tai vat....o reikes pasiziureti ir didesnies...kad koki nestora...tik nzn ar jis moegotu jame....smile.gif
Charme
Kai dukrele tik gime atradom kad geriausiai, ramiausiai ji miega butent miegmasyje, turbut del to kad jis gerai apgaubia ir susildo smile.gif
SigaSigute
Mes labai megom miegmaisius, ypac kai vaikiukas biskuti paugejo, nes labai megdavo nusispardyti kaldryte smile.gif
Aistija
Kazkaip visada norejau pabandyti miegmaisi, bet taip apsiejom be jo. Manau naujagimiui jis nebutinas, jis taip nesimala, nesivarto kaip kokiu 6 men kudikis, va tokiam butu pats tas. ax.gif
pukepuke
Mes taip ir neipratom su miegmaisiais meigot, nors trejom, tai man bereikalngai ismesti pinigai buvo cool.gif
jarulia
oj, man dabar kaip pasaka tas miegmaisis. anksciau reikejo keltis kelis kartus per nakti, o dabar esu rami. ispradziu vaikui turbut buvo neiprasta o po 2 naktu iprato ir mums visiems ramuuu.o vaikui silta 4u.gif
dagli
labai super daiktas,mums tikrai pasiteisino. ir kitam vaikeliui butinai ji naudosime 4u.gif
butybe
Gal kas patartu ar koks miegmaisiukas tiktu 9 men. berniukui, kuris megsta miegodamas ir atsisesti ir i kita puse nusiridenti ir kniubscias miega. Dabar kloju naturalios vilnos kaldryte. Ji minksta, tai kartu su ja ir vartosi, bet vistiek nera labai patogu. katrais issispardo. Miegmaisiukus kelis turim, bet nelabai patogus. Bando keltis su jais susipina pargriuva ir miegelis baigiasi...
Kazkas minejot Fereti, ar is ties jie tokie patogus? O gal vertetu pabandyt kaldrytes kur susisega i miegmaisiuka? g.gif Patarkit kur geriau tokiu daiktu Vilniuj ieskoti? Jei turit isaugtu bet tikrai labai patogiu daikteliu, pasiulykit.
O dar ieskom ziemai i lauka silto vientiso rubelio (vietoj laukinio kombinezono) Kad lengva butu vaika ivilkti ir i vezima ideti. Jei kas zinot, patarkit. Kiek paieskau internete nematau tokio koks man patiktu, gal ne ten ieskau g.gif
Luna69
Mes naudojam miegmaisi beveik nuo pat gimimo, nes kitaip nusispardo, nespeciau naktį apklodineti doh.gif
indust
Turim ir mes miegmaisi, bet man jis visai nereikalingas daiktas. Naudojau viena karta tik kad butu pabandytas. 4u.gif Pati nepirkciau, bet si gavom dovanu smile.gif
Ksesanko
O man miegmaisys labai patinka smile.gif Dukrelei 7 men. nuo gimimo miegame tik miegmaisiuose. Jau trys pakeiteme. dabar jau baigia isaugti is dar vieno, tai pirksiu didesni. Nesuprantu kaip miegmaisiukas negali patikti. Juk vaikai kaldras nuspardo, o manoji miega su bodziuku ir esu rami, kad nesusals smile.gif
Misaki
Man butu daug ramiau, jei maniskis miegotu miegmaisyje, bet, deja, neprigijo mums sis daiktas: pirmus menesius nakti jam reikedavo labai daznai keisti sauskelnes, tai budavo vienas vargas atsegineti-uzsegineti ta miegmaisi ir isimineti is jo mazyli, abu issibudindavom. kai paaugo, vos idejus i miegmaisiuka pradedavo muistyti, pykti, verkti, matyt del to, kad negaledavo taip laisvai vartytis ir spardytis kaip po kaldryte...kitas minusas, kai as ji nakti maitinu, pasiguldau salia saves po savo kaldra, tai turbut ir per karsta jam butu valgyti miegmaisyje ir dar po kaldra.
marina86
Mes turejom, bet nepatiko, kazkaip paprasciau apkloti buvo, dukryte ramiai miega visa nakti, nenusispardo.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.