Vienoje interneto svetainėje perskaičiau, kad iki keleto mėnesių naujagimio nerekomenduojama kloti antklodėle, atseit geriau migdyti miegmaišyje. Pasidalinkite savo patirtimi, ar tikrai taip
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 01 28, 19:54) Vienoje interneto svetainėje perskaičiau, kad iki keleto mėnesių naujagimio nerekomenduojama kloti antklodėle, atseit geriau migdyti miegmaišyje. Pasidalinkite savo patirtimi, ar tikrai taip Papildyta: QUOTE(djoka @ 2007 01 28, 19:57) jei kambary silta pakanka tik marskineliu ilgom rankovem ir jei naujagimis tai ir koinyciu rekomenduoja vilnoniu, bet jie megsta buti suvinioti, kuo tvirciau tuo geriau miega, miegmaisi naudojom tik lauke.
miegojo su šliaužtis, nes neturėjom tokio daikto. Įsigyjom gerokai vėliau, tai labai patiko. Antram vaikui pasilikau, naudosim nuo pat pradžių. Bet tik migdymui namučiuose.
Aš tai nusipirkau net 2 vnt, nei vieno nenaudojom, su šliaužtinukais miegam iki šiol, o apkloju plona vilnone antklode
Aš savąją užkloju vilnone Merkio antklodėle. Kol visai mažytė buvo, tai kartais ir dviguba apklodvau, nes vis atrodė kad jai šalta
O dabar rengiu frotiniu kombinezoniuku su pėdutėmis ir apkloju ta anklodėle. Miegmaišio reikia spardukams, o manoji nesispardo. Bet vat rankos turi būti laisvos, tuoj prabunda jei bandau jas apkloti
Na naujagimiui gal nelaabi reikia meigmaišiuko
aš tai galvoju - o tai kaip tą miegmaišį prie leliuko, ar leliuką prie jo "pritvirtint", kad vaikas neįsmuktų, neuždustų
O va dabar, 7 mėnesių vaikį, tai jau norėčiau kur kokin maišan įkišt naktį. Nes tiek "audžia" kojytėm, kad jokia antklodė nelaiko
Turejau miegmaisiuka naujagimiui toki,super buvo
Puikus miegmaisis,gryna medvilne ,viduje toks kaip pukelis labai svelnus,virsus padarytas kaip siaustukas,ilgom rankovem tik be pirstinyciu,viduje susirisa sniureliais,per visa apacia(turiu omeny nuo vienos puses iki kitos)eina mazytis uztrauktukas .Na reikia pamayti,sunku nupasakoti...Bet visai netoks kaip didesniu leliuku,skiriasi... Tai as savo leliuka aprengdavo dar bliuskyte tokia iskart su pirstinukais ir koinytes uzdedavau,tada i ta miegmaisiuka ir dar kaldryte uzklodavau maza ka ,kad nesusaltu O jei vasara,tai visai nuogam i toki maisiuka,manyciau super QUOTE(jovitah @ 2007 02 04, 16:45) Turejau miegmaisiuka naujagimiui toki,super buvo Puikus miegmaisis,gryna medvilne ,viduje toks kaip pukelis labai svelnus,virsus padarytas kaip siaustukas,ilgom rankovem tik be pirstinyciu,viduje susirisa sniureliais,per visa apacia(turiu omeny nuo vienos puses iki kitos)eina mazytis uztrauktukas .Na reikia pamayti,sunku nupasakoti...Bet visai netoks kaip didesniu leliuku,skiriasi... Tai as savo leliuka aprengdavo dar bliuskyte tokia iskart su pirstinukais ir koinytes uzdedavau,tada i ta miegmaisiuka ir dar kaldryte uzklodavau maza ka ,kad nesusaltu O jei vasara,tai visai nuogam i toki maisiuka,manyciau super Skamba labai patogiai
As ji gavau dovanu, tai nelabai domejausi,bet manau pirktas jis uzsieni...Cia Lietuvoje niekada nemaciau tokiu pirkti
Jei ka galiu parduoti nebrangiai vistiek jis mums nebereikalingas
as tai savo maziukui naudojau megmasiuka nuo 3 menesio ir visai gerai miegojo ir as rami buvau kad nenusiklos
as savo neramiam mazyliui nupirkau tinkanti metinukui miegmaisi, kad vietos butu daug ir ji migdau jame, esu rami, kad jis visada uzklotas, jis ramesnis toks ir zino, kad jei jis miegmaisyje, atejo liuliuko laikas
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 02 05, 13:36) Sveiki, kaip tik vakar buvau uzsukusi i BIG'o parduotuve Vilniuje (kas nezino, Vilniuje, Ukmerges g. gale) ir II-ame aukste parduotuveje "Karoliukas' maciau keletos rusiu miegmaisiu... pirmaji vaika uzauginau be miegmaisio, nei nepamenu, kad pasigesciau... bet stai kai kuriu mamyciu patirtis rodo, kad gal visai ir naudingas daiktas?
Kai mano mergaite buvo maža irgi naudojom miegmaišį.Buvau labai patenkinta,žinojau,kad nenusispardys.
labai geras daiktas
mes turim netgi du, labai fainas daiktas, nes nenusispardo, be to kai keliaujam labai patogu, nereikia patalynės vežiotis, susitaupu vieta lagamine, yra ir plonesnių ir storesnių
gerai, kai pradeda spardyti antklodę.
pasakysius del miegmaisio patogumo:
jei jau perkat, tai sakyciau pirkit toki, kadbutu "su kojomis"- kaip kelnes. nes jei apatine dalis bus "kaip maisas", tai bus nepatogu nesioti vaikuti (pvz nakti, kai pamaitinus nesiosit kad atsirugtu, maisiniame apatine dalis uzkyla, kojytes del to susilenkia.. mes turejom pora miegmaisiu, bet man geriausiai, kai vaikutis po pleduku plikom, "kvepuojanciom" kojytem guli. ir apacioje net ant pamperso nieko neuzsegam, nes man rodos vien nuo pamperso uzpakaliukui taip silta.. pvz. as nenoreciau miegoti su pampersu, o dar jei ant jo papildomai kas uzdeta
Mes jau gerokai paauge - nuo 7men, pradejom naudoti miegmaisi, ir
Labukas
Nu mums irgi gerai buvo kol vianas miegojo,bet kai prisipratinau salia,tai savaime su manimi po ta pacia antklode miegojo
Gavom ir mes dovanu toki miegmaisi, taciau mums jis nepasiteisino
Ir kaip kazkas cia sake, tikrai nepatogu nakti vaika su tuo miegmaisiuku ant ranku paimti, jei pamaitint nori. QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 01 28, 16:54) Vienoje interneto svetainėje perskaičiau, kad iki keleto mėnesių naujagimio nerekomenduojama kloti antklodėle, atseit geriau migdyti miegmaišyje. Pasidalinkite savo patirtimi, ar tikrai taip musu mazoji iki kokiu metuku buvo migdoma su sliauztinukais,o po to pradejau vilkti pizamas..i miegmaisi buvau bandziusi deti,bet nelabai gerai miegodavo,vartydavosi,matyt suvarzydavo jos judesius
Mano merginai 2 metukai ir tik dabar gavom toki miegmaisiuka. bet nepasiteisina. kol zaidziame gerai, patinka, pnakti pradzioje dar puse nakties ismiegodavo, tada prasydavo nuimt, o dabar jau tik papraso uzvilkt, bet tuoj pat nori ir nusiimt. kriksto tevelis padovanojo pizama tai ja labai myli ir be jos ne pietuku neina miegot.
as vilkau miegmaisiuka nuo gimimo iki kokiu puses metu, tai man labai patiko, nes maniskis visad nusispardo.
Pradzioj isukdavau i adjeliuka ir dar uzklodavau vilnone antklode. Dabar tikrai praverstu miegmaisi, nes pastoviai nusispardo
man kažkaip su miegmaišiu nesisekė, vis atpildavo, tekdavo perrengt, dabar naudoju didelę antklodę, tai nenusispardo.
Mes taip pat naudojom ir man tai labai patiko
mes irgi naudojom miegmaisi,
Na, mes savo mažulę į miegmaišiuką įsukdavom tik kai buvo šalčiai užėję. Šiaip namuose tikrai šilta, tai nuolat miegmaišiuko ir nenaudojam
mums miegmaisis nepasiteisino, nes pirkau toki, kad tiktu iki 3 men amziaus, o vaikai kaip tik nuo 2-3 aktyviausiai ima spardytis naktimis..juk naujagimi kaip paguldai, tai randi:) vyresniam vaikui man psirode nepatogu del to, kad rankytes sala, na bent jau musu tai virsus buvo liemenes, o apacia maiso formos
sekmingai migdau susukusi i antklodele
sveikos,
as naudoju miegmaisi ir man labai patinka, ir nesusala mazoji, ir nenusispardo, super
Mes turim, bet retai naudojam, nebent dieną kai einam miegiuko
manau tai labai geras dalykas,juk ne visada pastebesi,kad vaikas nusispardes,neprisikelnosi jo uzkloti.ir dar-jei mazesnis-maziau dudodasi,ir atsistoti neina lovyteje,tai tikrai greiciau uzmiega.
Mano mazosios i miegmaisi tai niekaip neikisi, nemegsta ji apribojimu
Mažytės nedėdavau, nes dažnai papsių naktį reikdavo keist o o apačia neatsitraukdavo, tai daugiau vargo būdavo visą atseginėt. O kai paaugo, tai protestuodavo
o mums miegmaisio neprireike ir tikriausiai neprireiks, nes naktimis ramiai miega, nenusispardo
mes miegam tik su miegmaisiu.nes labai spardosi,vartosi.paguldau vienai ,randu visai kitaip.anktlodele tikrai nusispardytu.
Mes turėjome miegmaišį. Patiko, ypač kur nors važiuojant, kai gali būti vėčiau, miegmaišis puikiai tarnauja.
mes dar iki šiol naudojama plonytį miegmaišiuką
Kadingi pas mus kambaryje budavo saltoka vien sliauztu nepakakdavo, naudojom miegmaisi tikrai super dalykas
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 01 28, 17:54) Vienoje interneto svetainėje perskaičiau, kad iki keleto mėnesių naujagimio nerekomenduojama kloti antklodėle, atseit geriau migdyti miegmaišyje. Pasidalinkite savo patirtimi, ar tikrai taip O kodėl negalima kloti anklodėle? Mūsiškis labai ramus vaikas, tai miega nenusispardydamas per daug.Be to namuose šilta...Kad ir nusispardys - ne problema. Miegmaišį padovanojo vyro sesuo, bet mes jo nenaudojom.Labai nepatogus daiktas...Ir net nereikalingas, bent jau mums.Mano manymu, tai tik bereikalingai išmesti pinigai... Vaikučiui daug smagiau laisvai judėti, kai niekas nespaudžia šonų.O miegmaišis visvien susiraukšlės verčiantia vaikučiui, tai paskui ir urzgės visą naktį, nes jam spaus šonelį.Bent jau aš taip manau.Mes su vyru tą daiktą - giliai į spintą.Padovanosim kam nors, jei norės labai..
Mes turejome miegmaisi, bet jo visiskai neprireike
mes nenaudojom, neprireikė. kaldrytę užkišu už čiužinuko, ir puikiai laikosi
miegmaisio nenaudojau ne vienam savo vaikui, manau ji reiktu pradeti naudoti nuo pat pirmuju dienu,kitaip vaiko nepripatinsi jame buti
miegmaisiukuose migdziau, kol pradejo stotis lovyteje. bijojau,kad prabudes bandys stostis ir susipainios jame. siaip miegmaisiukas
man tai miegmaisis buvo nepamainomas dalykas lauke. turejom toki pukini. dalykas!net ir -10 ramiai siltai miegodavo lauke. ir jokiu daugiau kaldru nereikejo. labai ptogu. o namie tai nepasigedau kazkaip.
Miegmaišis iš tikrųjų geras daiktas tiems, kurie mėgsta pasispardyti. Labiausiai prireikdavo nuo pusės metų. Geriausiai pasiteisino vilnos miegmaišiukai su rankovėmis. Kadangi pati juos siuvu, tai pasiuvau ir vyresniems vaikams tik jau be rankovių, nes nėra būtinybės rankų iškišti. Jie laaaaabai džiaugėsi.
Kai gimė dukrytė, tokio dalyko neturėjom. Dabar antrajam nupirkom. Tik reikia sulaukti, kada gims, tada parašysiu savo įspūdžius. Bet manau, kad vaikeliui jis bus labai mielas ir patogus.
Nuo pat dukros gimimo naudojam, jau trecia dabar turim (mums 7,5men.)
|