Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: 3-metis masturbuojasi
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Auklėjimas
Pages: 1, 2
pukuotukas
QUOTE(Skiautelė @ 2010 01 25, 13:28)
turėjau globotinę(4)kuri įšokus į vonią pirmiausia po kranu kišdavo putę,ar pagriebus dušą,stengdavosi srovę nukreipt ten...
bet ji tvirkinta buvo
labai nejauku žiūrėt į patamsėjusias nuo geismo vaiko akis
*

na jau cia tikrai kiti dalykai... nesisliksteti, o padeti tokiam vaikuj reikia .
Juk cia jau trauma verysad.gif
Hedra:)
QUOTE(Saulyte DD @ 2010 01 24, 19:14)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu maniškis irgi kažka ten pakrapštinėdavo, tai aš sakau, baik argi mes taip darom, jei niežti eik plauti. O jis sako tai kad malonu...  doh.gif Ot su tėvu žvengėm nusisukę lotuliukas.gif . Paaiškinau, kad kol kas tai skirta tik sisiojimui ir nereikia trinti, o tai išbers ar nuospauda atsiras  hihihi.gif

O  "stovi" pimpukas tai nuo gimimo, šaunu reiškia veikia  biggrin.gif . Ir dabar dar ryte kai padedu apsirengti irgi matau, kad viskas veikia, tai net į galvą neimu  smile.gif juk viskas normalu.
*

asmeniskai as kol sunaus neuzturejau tai tol nebuciau pagalvojus kad naujagimiams stovi, vos nenumiriau is juoko pamacius.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Vėta
Trimetis tyrinėja savo kūną. Tai ne iškrypimas, bet natūralus domėjimasis. Esu buvusi paskaitoje apie lytinio brendimo periodus. Neturėdama šalia konspekto, visko tiksliai nepapasakosiu. Bet paskaitoje buvo pasakyta, kad negalima gąsdinti vaiko, negalima barti, nes užtvirtiname vaiko atmintyje tai, kaip negerą dalyką, ko pasekoje vaiką vėliau gyvenime gali varginti seksualiniai sutrikimai, gali atsirasti net iškrypimai (homoseksualumas, frigidiškumas ir panašiai). Tokio amžiaus vaikui nereikia akcentuoti, nereikia jo barti. Paprasčiausiai nekreipti dėmesio, ar pasistengti, kad jis turėtų kuo mažiau progų ilgai užsiimti tokia veikla.
rainiukee
Na ir prisiskaičiau čia visokių istorijų... Maniškis kol kas nesidomi labai jau ten, tik kai maudau ar pampersa kartais trupuį pasižiūri ir paliečia, gal nebus mums tų didelių problemų...
AusraR
na maniskiai irgi pasiciupineja. Ypac Nojus, bet man neramu gal jam niezti...nes kazkaip pradejom nebedeti pamperiu diena, tai nakciai kai uzdedu tai jis ir kisa rankyte...gal tikrai vaikui nebesmagu tas pamperis.....
Jura_j
Mano trimete jau prisigalvojo i kelnaites kisti zaislu, sako: "reikia man pagaliuka deti i dupciuka" galvojau, kad jau AS tai mokesiu sureaguot. Nezinau kaip pavyko, sakiau, kad nehigieniska, ten gyvena bakterijos ir ji gali susirgti. Bet atrodo, kad per viena ausi iejo, per kita isejo. Gal dar kas kokiu patarimu turi???
TeQuiLa
QUOTE(Jura_j @ 2010 03 04, 18:06)
Mano trimete jau prisigalvojo i kelnaites kisti zaislu, sako: "reikia man pagaliuka deti i dupciuka" galvojau, kad jau AS tai mokesiu sureaguot. Nezinau kaip pavyko, sakiau, kad nehigieniska, ten gyvena bakterijos ir ji gali susirgti. Bet atrodo, kad per viena ausi iejo, per kita isejo. Gal dar kas kokiu patarimu turi???
*

maniske irgi kazkuriuo metu buvo sumasciusi zaislus ten detis doh.gif , bet su mintimi, kad slepia ten ar siaip nesiojasi, tai bandziau drausminti, bet lygiai taip pat nereaguodavo ir net specialiai taip darydavo, bet kai nustojom kreipti demesi kazkaip savaime praejo viskas.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.