Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: 3-metis masturbuojasi
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Auklėjimas
Pages: 1, 2
godaiva
LABAI REIKIA PAGALBOS!!!!!

net nezinau kur i i ka kreiptis, ar i psichologa ar i seksologa

radau nekarta savo 3metu ir 5men sunu besimasturbuojanti

man kazkaip neramu ir ne jauku
tai ne kazkokia kudikiska savipazintis, tai tikru tikriausias elgesys, kaip paauglio.....
tik kazkaip laaaabai anksti.
draudziamu filmu ar zurnalu tikrai nera mates...

papasakokit kaip elgiasi jusu berniukai, ar irgi tokios problemos jusu motiniskas galvas kvarsina
issakykik nuomone
o gal zinot kur kreiptis

SOS man neramu
Aushrine
Turejau tokia problema ir as, tik su mergaite..."Dirba" budavo, iki susilimo ir istisai...Kruvas literaturos perskaiciau, su daktarais konsultavaus, tai iseitis dvi-arba nekreipt demesio (gera pasakyt) ir stengtis nukreipt vaiko demesi kitur, arba aiskint, kad tai "ne vaiku darbas, kenkia augimui" ar pan. Grieztai draudziama gedint, must ir pan. Mes bandem palaukt, bet nesulaukem, kazkuo kitu uzimt norint, reikia su vaiku nei sekundei nesiskirt, tai emem destyt, kad tai kenkia augimui, kad tai tik suagusiu malonumai, o vaikai nuo to pradeda sirgt ir pan. Ne visai gal gerai, bet kad kitaip jau nei pro kur buvo. Kartais jau ir iki asaru privarydavau moralizuodama, bet pamazu, pamazu, pasideredami iveikem. Dabar jau lyg visai pamirso (tfu, tfu, tfu) ir tikiuosi, kad kokio komplekso neivariau.
Taigi, linkiu tau, Godaiva, kantrybes, takto ir viskas baigsis gerai. O reaguot reikia, nes paskui vaikas per daug tik i tai isitraukia, kita veikla tiesiog nebeidomi daros ir tikrai sis iprotis vystymuisi kenkti ima
godaiva
dekoju uz atsakyma, o tai kartais imu galvoti, kad visu vaikai kaip vaikai, tik maniskis kitoks.
nes kazkada jau anksciau buvau uzvedusi sita tema, tai nesulaukiau nei vieno pasisakymo
aciu, Ausrine.
Aushrine
Nesinervink, tokiu daug, tik tebeveikia senu laiku "gedos" supratimas. Kalbejaus su panos aukletoja apie tai, tai, sake, kiekvienoj grupej buna bent po viena vaika radusi si malonuma...
#Mia#
Maniskes aukletoja irgi sake, kad bent vienas vaikas sugalvoja pabandyti, todel liepia rankas ant uzkloto laikyti. Nu ir kai iprato nuo lopsiuko, taip ir dabar tebemiega (o man atrodo tom rankytem taip salta).
jovitn
na maniskis atsigules(ypac vasara kaip miega nuogalius)mesgsta pasiciupinet bigsmile.gif ...is tikro nematau cia problemos manau tai ieina i kiekvieno vaiko pazinio procesa umn.gif .....ana diena pagavau vel besiciupinejant tai jam ir sakau graziai... :kodel tu taip darai ar tau patinka?ar niesti????,o jis man sako:tu turi mamyte teveli,o as toks vienisas tai man belieka draugauti tik su pimpiu lotuliukas.gif .....sakau tai gi as su tavim labai noriu draugauti... smile.gif
renolda
QUOTE(jovitn @ 2007 01 29, 21:06)
na maniskis atsigules(ypac vasara kaip miega nuogalius)mesgsta pasiciupinet bigsmile.gif ...is tikro nematau cia problemos manau tai ieina i kiekvieno vaiko pazinio procesa  umn.gif .....ana diena pagavau vel besiciupinejant tai jam ir sakau graziai... :kodel tu taip darai ar tau patinka?ar niesti????,o jis man sako:tu turi mamyte teveli,o as toks vienisas tai man belieka draugauti tik su pimpiu  lotuliukas.gif .....sakau tai gi as su tavim labai noriu draugauti... smile.gif
*

Na ir mąstymas vaiko doh.gif . Maniškis taip pat pasičiupina, bet kažkur kaičiau, kad gėdyt negalima ir gąsdint taip pat. Tik reikia aiškinti, kad negražu tai daryti, kai mato kiti. mirksiukas.gif
godaiva
aciu uz pasisakymus,
vis ramiau ir man dabar. dabar matau kad ne tik maniskis taip daro.
bet jis ne taip atsitiktinai, kazkaka kazkur pasiciupineja, bet koki karta randu ji uzsidariusi kambaryje ir visokius zaisliukus beisrenginejanti, visus rubelius nuemes ziuri ar zaisliukai turi pel... ar put...
o veliau ziuriu, kad ir pats kelnes nusimoves kutinejasi.
tad as jo klausiu, ka tu cia suneli darai, kodel tu taip darai..... o jis praso kad iseiciau ir palikciau ji viena kambaryje, mat nori pasikutineti peliuka, ir sake jam patinka, kai peliukas toks kitoks pasidaro ir taip stovi....(na cia jo zodziais as parasiau)
viena laime, kad supranta, kad taip galima daryti tik kai niekas neziuri , supranta, kad tai labai asmeniska.
Peper
O pas mus tokie reikalai, rytine erekcija berniukui nuo pat gimimo praktiskai kas ryta. Ir pastebiu kad pasiciupinejus tas pats, kad specialiai ir daznai tai darytu nepastebejau. Skaiciau kad tai normalu, bet truputi keistokai atrodo ar ne smile.gif blink.gif Gal pas kuri nors berniuka taip pat reiklai tvarkosi.... beja dabar mazajam 4 m.
yyla
QUOTE(Peper @ 2007 01 30, 19:51)
O pas mus tokie reikalai, rytine erekcija berniukui nuo pat gimimo praktiskai kas ryta. Ir pastebiu kad pasiciupinejus tas pats, kad specialiai ir daznai tai darytu nepastebejau. Skaiciau kad tai normalu, bet truputi keistokai atrodo ar ne  smile.gif blink.gif  Gal pas kuri nors berniuka taip pat reiklai tvarkosi.... beja dabar mazajam 4 m.
*

Manajam taip pat ,nuo pampersų laikų.Juk tai normalu smile.gif
Liepa30
Sveikos, mamytės,

mano vyresnėlis lygiai taip irgi elgdavosi. Nerimavau gana smarkiai, su savo šeimos gydytoja tariausi, su vaikų psichologe šnekėjausi. Būdavo, atsigula ant pilvo, rankas sukiša po savim ir trinasi. Liepdavom ant šono gultis, rankas nuo klyno patraukt. Psichologė sakė, kad tai natūralus dalykas, kad dauguma vaikų per tai pereina. Dabar jau sūnui septyneri, lyg ir išaugom iš tos "bėdos". Nebepastebim dabar, kad taip vyktų.
Mažojo nesu pastebėjus taip darant. Kai dabar berašydama pagalvojau, galvoju gal tai dėl sumažėjusio dėmesio vaikui, bandymas kompensuoti dėmesio trūkumą. Nes panašiai tokiu laiku mums gimė mažasis, natūralu, kad vyresnėlis pradėjo dėmesio gaut mažiau.
Nesijaudinkit, išaugs, praeis. Dabar jau galiu taip sakyt smile.gif
ingabat
net neisivaizdavau kad tokiu metu vaikams gali šaut tokia mintis
Getter
QUOTE(renolda @ 2007 01 29, 21:33)
Maniškis taip pat pasičiupina, bet kažkur kaičiau, kad gėdyt negalima ir gąsdint taip pat. Tik reikia aiškinti, kad negražu tai daryti, kai mato kiti.  mirksiukas.gif
*

g.gif
Aš savo sūnui nuo mažų dienų sakau, kad rankoms ten nevieta (ir tai nėra gėdinimas, o teisybė)...kad ten yra bakterijos kurios gali susargdinti. Bet sakyti "negražu taip daryti kai mato kiti" blink.gif g.gif Vadinasi, daryk kai niekas nemato, slėpkis...taigi čia skatinimas vaiko taip elgtis ir toliau doh.gif
Aš suprantu, kad tai natūralus procesas, bet geriau, kad jis prasidėtų vėliau t.y. brendimo metu nei tokioj ankstyvoj vaikystėj unsure.gif
gytene
[quote=Liepa30,2007 01 31, 07:55]
Sveikos, mamytės,

mano vyresnėlis lygiai taip irgi elgdavosi. Nerimavau gana smarkiai, su savo šeimos gydytoja tariausi, su vaikų psichologe šnekėjausi. Būdavo, atsigula ant pilvo, rankas sukiša po savim ir trinasi.
Noriu paklaust nuo kokio amziaus taip pradejo daryti ir kaip ilgai dare.
Natuke
mes lyg tai tokios problemos neturėjom kol vieną kartą nepalikom keturmetį Veniaminą pas senelę, vyro mamą. Kai parvežė vaiką, ji kašką pradėjo mums kalbėt apie vaikų masturbacija ... blink.gif - nauja aplinka, grežta močiutė - vaikas nusiraminimui griebia save ten blush2.gif Namuose dar kai gaudavo pastabas taip darė, po to viskas praėjo.

Tai aš manau, gal reikia jieškoti priežasčių - kodėl vaikas tai daro. Gal jam liudna, baisu, ar tiesiog nuobodu. Ar kas nors pasikeitė šeimoje tuo metu kai jis pradėjo tai daryti. Kai tai matot, geriau nukreipt vaiko diemesį į kitą veiklą - kartu paskaityti knygutę, pažaisti, pažiurėti filmuką.

Iš kitos pusės, visi mažiukai rietkarčiais savę ten "tyrinėja" blush2.gif
aistruole
O as save atsimenu...vaikysteje... ax.gif irgi save pradejau tyrineti nuo kokiu 4 metuku. Ir niekas manes nematydavo tai darant, ir kuo toliua augau tuo geriau slepiausi. Tai galiu sakyti nuo 4 metu kai pradejau tai iki siolei nenustojau smile.gif Na dabar nebezaidziu su savimi, nes vyra turiu tongue.gif
Pamenu budama 7 - 8 jau jausdavau orgazma. Na man apie tai geda rasyti, bet kad jau tokia tema...gal jums pades mano patirtis. Tai niekas manes ir niekados neuztikdavo. As augau viena, namas buvo didelis...eidavau sau kur noriu...niekas nesekiodavo.
Iseina, kad man truko veiklos, truko bendravimo, kuris nukreiptu. Per daznai budavau palikta viena.
Pasakoti vaikui, kad tai negerai...kazin ar teisinga. O ypac sakyti, kad susirgs kokia nors liga. Geriau pastebejus nutraukti jo veikla ir nepalikti vieno, ir nepriminti jam apie tai, kad tu zinai.
Savo vaikus akylai stebiu smile.gif Nieko jie nedaro. Stengiuosi juos pratinti, kad jie nesigedytu manes, kad ka pajute keisto nesleptu.
akyte
idomus apmastymai, bet is patirties galiu teigti, kad taip daro tikrai visi berniukai.Ateina momentas, kada jie pradeda tyrineti ir pazinti save. Tai normalu. Nereikia akcentuoti, bet nekreipti demesio irgi negalima.Tiesiog reikia pasiskaityti apie vaiko augima.Literaturos tikrai yra.
Getter
QUOTE(aistruole @ 2007 02 07, 15:44)

Pasakoti vaikui, kad tai negerai...kazin ar teisinga. O ypac sakyti, kad susirgs kokia nors liga. Geriau pastebejus nutraukti jo veikla ir nepalikti vieno, ir nepriminti jam apie tai, kad tu zinai.
*

Kažkodėl pagalvojau, kad čia skirta man g.gif
Mane neteisingai supratot gerbiamoji unsure.gif Nesakau jam, kad tai BLOGAI ar NEGERAI, sakau kad RANKOMS TEN NEVIETA. Nesakau, kad JEI TAIP DARYSI - SUSIRGSI, sakau, KAD BAKTERIJOS KURIOS TEN YRA GALI SUSARGDINTI. Vaikui nemeluoju ir nieko negražinu, sakau teisybę mirksiukas.gif
Dėl užimtumo - sutinku drinks_cheers.gif
aistruole
Tu mama ir geriausiai zinai ka sakyti...Zinoma! As tik stengiausi patarti, tikrai nepeikti smile.gif drinks_cheers.gif
atazanova
Ačiū godaiva, kad pradėjai šią temą.
Pas mane ta pati problema tik su 3mete mergaite. Pirmą kartą tai pastebėjau, kai jai buvo du su puse. Labai pergyvenau. Iš pradžių galvojau, kad ji mate tokius dalikus per TV, nes vyras daznai žiūrėdavo visokes nesamones. Ko toliau tai vis baisesnės mintis lindo man į galvą. Žinote šiais laikais tiek įvairių istorijų įvairiose laidose pasakoja, kad net plaukai ant galvos atsistoja.
Kartais net verkiau, prisigalvojus visokių nesamonių.
Žinokit, labai apsidžiaugiau, pamačius šią temą. dabar žinau, kad ne tik mano vaikas toks, bet yra ir kitų. dabar nors yra su kuo apie šitą problemą pakalbėt ir pasikonsultuoti.
Šiaip tai man net daktarei buvo gėda papasakot. O dabar jau su kitų mamyčių pagalba tikiuosi pataisysiu susiklosčiusią situaciją.
ursule
maniske irgi taip daro,., turbut tai savotiskai normalu sad.gif
Riole
Mano mazoji jau nuo kokiu metuku, dar pampersus nesiodama pradejo retkarciais trintis i lovos pagaliukus. Ir tai tesesi ilga laika, taciau su amziumi vis retejo ir retejo tie jos pasizaidimai. Mes su vyru pamate nusprendem kad viska juoko forma paversime. Gedinti net nesistengeme. Kazkur buvau skaiciusi kad dauguma mazyliu taip elgiasi ir su amziumi tai praeina.
Visgi sis dalykas patapo mums problema kai mazyle pradejo lankyti darzeli ir aukletoja pastebejo kad musu mazyle taip elgiasi. Atseit veskit vaika pas psichologa nes kazkas jam negerai, sako ji masturbuojasi. As aukletojai paaiskinau, kad tai mums ne naujiena ir kad mes zinom, o jos paprasiau nekreipti i tai demesio ir kad mano mazoji tikrai neserga. Dziaugiuosi kad aukletoja labai thumbup.gif pasitaike, todel paklause manes ir vaiko netraumavo. O vaikui paaiskinau kad darzelyje geriau tuom neuzsiimti nes aukletoja nesupranta ir nereikia jos jaudint, o jei mazyle nori pasi... tai tegul namuose tuom uziima...susitarem doh.gif ir ka..mums jau keturi metukai greit o si problemele jau isgaravusi ax.gif
meitne
kad toks periodas aplankys ir mus čia ir taip aišku, bet net nenumaniau kad gali būt taip anksti. g.gif
Dzenke
QUOTE(aistruole @ 2007 02 07, 16:44)
O as save atsimenu...vaikysteje... ax.gif  irgi save pradejau tyrineti nuo kokiu 4 metuku. Ir niekas manes nematydavo tai darant, ir kuo toliua augau tuo geriau slepiausi. Tai galiu sakyti nuo 4 metu kai pradejau tai iki siolei nenustojau  smile.gif Na dabar nebezaidziu su savimi, nes vyra turiu  tongue.gif
Pamenu budama 7 - 8 jau jausdavau orgazma. Na man apie tai geda rasyti, bet kad jau tokia tema...gal jums pades mano patirtis. Tai niekas manes ir niekados neuztikdavo. As augau viena, namas buvo didelis...eidavau sau kur noriu...niekas nesekiodavo.
Iseina, kad man truko veiklos, truko bendravimo, kuris nukreiptu. Per daznai budavau palikta viena.
*

Man su didziaja tokiu klausimu spresti neteko (dar smile.gif ). O su mazaja tai nuo kokiu 2 metu dar ir dabar (jai jau 5) kartais tenka "susidurt"... Pergyvenau baisiai, kol buvo visai maziuke, tiesiog patraukdavau rankytes ir eidavom ka nors zaisti. Bet budavo sedi su ja ant zemes koki puzli delioji , o ji atsiklaupus rankytes susikisus "ten" kilnoja subiniuka aukstyn zemyn, visa net iraudus... Buvau panikoj... Kai paugo sakaiu kad taip negalima daryti, karta buvo isibrezus, tai sakiau, matai kad dabar skauda... Bet ji toks zmogiukas pas mane: ka sakai -per viena ausi ieina per kita iseina... doh.gif Vel panikavau...kol... neprisiminiau kad pati taip dariau (darzely net kartu su drauge... blush2.gif be to pasirodo ir vyrelis mano budamas 4 bande kieme alyvu krume mergaite "padaryt"... biggrin.gif )... nusprendziau tiesiog dazniau ja stebesiu, kad galeciau nukreipti jos "veikla" kita kryptim... kazkaip nesinori kad "apie TA galiuka" ji susidarytu labai konservatyvia nuomone ateityje... g.gif
fana
Turiu mergaitė 3 m. bet nei karto to nepastebejau ir aplamai nežinojau, kad tokiu dalykeliu buna. g.gif
linnce
o mano maziui dar tik dveji,o pasikasineti mego jau nuo puses metu,stengiausi kuo maziau laikyti nuoga,nes rankos pastoviai ant klyno,o dabar buna su triusikeliais lyg viskas ir normaliai,tik kai maudosi vonioj jis visvien butiniausiai turi ten pasikedenti lotuliukas.gif
oxygen
mums buvo toks tarpsnis kai kokiu 7-8men buvo... atrado kažka naujo, tyrinetojas biggrin.gif ax.gif , buvo vasara, tai laikiau be pampersu. tai kai atrado "Žaisliuka" blush2.gif , tai triusikelius dejau, padejo rolleyes.gif

dar nezinau, kai paaugs, gal vel atras g.gif
sesuoToma
Nustebau, radus tokia tema, nesitikejau, kad yra toks dalykas, kaip vaiku masturbacija. Kad vaikas tyrineja savo kuna, su laiku atranda kojeles, pilveli, rankeles, akeles ir pan, na ir savo pimpiliuka ar p... atranda su laiku. Mano mazylis dabar metuku ir 8 men. Jau seniau esu pastebejus, kad kartais jisai pamaigo savo peliuka, tai as jam sakau, kad taip geriau nedarytu, nes kuo gi siusiuka padarys, jei pimpuka savo numaigys negyvai... ir pan. Nebaru, negedinu, tiktai stengiuosi lengva forma kazkaip sulaikyti nuo ciupinejimosi. Juokais nuleidziu... O kad sustandeja varpute, tai as jau seniai pastebejau, kai maziuks buvo vos keliu men, kuomet plaudavau jo kakuti, tai uodegele is abieju pusiu gi plaudavau, tiksliau, "abi uodegeles". wink.gif As net ir savo tevam kazkada apie tai pasakiau nusistebedama, kad stai, kokia gamta ir kokia vyro prigimtis gaji nuo pat tokiu mazu dienu! Ir po siai dienai pastebiu vaikucio varpos sustandejima, kai prausiames kuno apacia, nesvarbu, kada - ryte, diena ar vakare. Jisai dar net ir juokiasi patenkintas! Mane stebina tai, bet kol kas as stengiuosi nepadaryt is to problemos, o tiesiog stebiu, kas bus toliau.
oxygen
QUOTE(sesuoToma @ 2007 03 06, 23:26)
Nustebau, radus tokia tema, nesitikejau, kad yra toks dalykas, kaip vaiku masturbacija. Kad vaikas tyrineja savo kuna, su laiku atranda kojeles, pilveli, rankeles, akeles ir pan, na ir savo pimpiliuka ar p... atranda su laiku. Mano mazylis dabar metuku ir 8 men. Jau seniau esu pastebejus, kad kartais jisai pamaigo savo peliuka, tai as jam sakau, kad taip geriau nedarytu, nes kuo gi siusiuka padarys, jei pimpuka savo numaigys negyvai... ir pan. Nebaru, negedinu, tiktai stengiuosi lengva forma kazkaip sulaikyti nuo ciupinejimosi. Juokais nuleidziu... O kad sustandeja varpute, tai as jau seniai pastebejau, kai maziuks buvo vos keliu men, kuomet plaudavau jo kakuti, tai uodegele is abieju pusiu gi plaudavau, tiksliau, "abi uodegeles". wink.gif As net ir savo tevam kazkada apie tai pasakiau nusistebedama, kad stai, kokia gamta ir kokia vyro prigimtis gaji nuo pat tokiu mazu dienu! Ir po siai dienai pastebiu vaikucio varpos sustandejima, kai prausiames kuno apacia, nesvarbu, kada - ryte, diena ar vakare. Jisai dar net ir juokiasi patenkintas! Mane stebina tai, bet kol kas as stengiuosi nepadaryt is to problemos, o tiesiog stebiu, kas bus toliau.
*

Oho koks jautruolis biggrin.gif , tikras vyras cool.gif
Pas mus tai rytais taip buna, o kai plaunu tai dar nebuvo rolleyes.gif
mama_x2
doh.gif gerai kad paskaiciau - zinau kam pasiruost ir kaip reguot...
mano brolis kai mazas buvo, nuogas varinedavo kaime po kiema, tai pimpiliuka nesiodavo - juokemes, kad saugo kad nepamest ax.gif bet nesimasturbavo...

na, zesim kas cia bus mum ateity...
migluzele
Kaip idomu, as ne nezinojau kad tokiems maziukams taip buna... g.gif
godaiva
QUOTE(migluzele @ 2007 03 23, 22:42)
Kaip idomu, as ne nezinojau kad tokiems maziukams taip buna...  g.gif
*

Cia ne visai i tema,
Kaip idomu Migluzele, kad musu mergyciu vardai tokie pat.
kazkaip nors ir retas vardas, bet pasirodo jis ne vienai man patinka.
mano mergyte 2006.02.18, menesiu jaunesne smile.gif

o kaip jus vadinat, ar visada pilnu vardu, ar trumpinat, kaip vadinat mazybiskai, ar Vokietijoj si varda gerai istaria, nes Danijoj, tai kaip kas ismanydamas iskraipo, tai DOROTHI, tai Dorthe,....
migluzele
Atsakau, nors ir ne itema biggrin.gif Man sis vardas be galo patinka... wub.gif Mes patys vadinam Doroteja, meiliai Dorotyte, o jei kokia sunybe iskrecia, tai sakom Dorce. ax.gif O vokieciams sis vardas gana iprastas (Dorothea), tik sako, kad labai konservatyvus, jie dabar pasmaise ant visokiu Lea, Mandy ir t.t. Man jei negrazus... Vardas turi buti stiprus ir su istorija. O Dorotejos vardas sita tai jau turi. biggrin.gif
Beje ka veiki Danijoj? Nutekejai, ar siaip nuklydai? blush2.gif
ZaliaRuta
panasu ir dar keistesni dalyka teko patirti mano mamai su brolio berniuku. vos isdriso pasakyti, atrode, kad butu kazkas baisaus atsitike. o pasirodo, kai sunenas buvo paliktas su ja, tiesiog pradejo ant jos "lipti" ir daryti tuos suaugusiu veiksmus. mama bepasakodama isterijoj buvo:"ir kaip jis mokejo sau pastatyti!!"...i toki shoka ji mane buvo ivarius, kas vos nakti uzmigau. o kai suzinojo, kad anukui ir jo sesutei irenge kambari kartu, is vis paselo, tipo kas dabar bus, dar sesutei vaika padarys doh.gif
prisiklausiau tu jos psichoziu, bet paskui pagalvojus ir prisiminus psichologu rasliavas nusiraminau ir ja pabandziau nuraminti...
atrodo, kad daugiau tokie dalykai nepasikartojo.
reikia tik prisiminti, kad tokie dalykai naturalus ir stengtis nukreipti vaiko demesi.
laputaite777
4u.gif Na as ir nezinojau,kad buna taip su vaikiukais,kol pati nepamaciau savo vyresnes grazuolytes. g.gif doh.gif ,tiesiog iki siol nezinojau ka daryti,bandziau gedyti,bet raso,kad negalima.Tai radau cia toki patarima,reiks pabandyti aiskinti,kad neaugsi,o kadangi ji labai nori ilgu kasu,gal bandysiu taip paveikti g.gif .O jaunesne,tuoj trys bus,to nedaro ,dar sesei i sikna net uzduoda ,sako ka cia dirbi,kam ta sikna trini biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .Sekmes mamytes 4u.gif
MEDUNE
Man atrodo,kad tai paprasciausias sexsualumas, lytiniu organu jautrumas,naujo stipraus pojucio atradimas.Beveik visi vaikai pabando save analizuoti,vieni atranda ta taskeli kur kazkas naujo ivyko,naujas stiprus pojutis,kiti atsitiktinai neatrado,bet atranda veliau.Manau,kad cia nieko baisaus,aisku,kad tik viesai taip nedarytu.Sakyti aisku ,kad reikia,bet bausti sakyciau didziausia nesamone.Mes suaugusios moterys ir tai musu visu sexsualumas skirtingas ir kiekviena skirtingai jauciam.O vaikai tai daro nesamoningai,nesuprasdami to.Juk kada niezti virsugalvis ,taip gera pasikasyti...instinktas...
AgnėM
nu mano irgi berniukas didesnis pasičiupinėja,domisi savimi smile.gif ...o mažasis irgi kai būna be pamperio tai irgi čiupina ir juokiasi lotuliukas.gif
mama_gulbe
QUOTE(AgnėM @ 2007 04 10, 11:17)
nu mano irgi berniukas didesnis pasičiupinėja,domisi savimi  smile.gif ...o mažasis irgi kai būna be pamperio tai irgi čiupina ir juokiasi  lotuliukas.gif
*

tai cia yra normalu - gi leliukai turi pazinti save is savo kuneli
maniskis tai karts nuo karto ir apsiziuri ar ten viskas tvarkoj biggrin.gif lotuliukas.gif
godaiva
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 04 12, 14:06)
tai cia yra normalu - gi leliukai turi pazinti save is savo kuneli
maniskis tai karts nuo karto ir apsiziuri ar ten viskas tvarkoj biggrin.gif lotuliukas.gif
*

taip,normalu, bet 2003metu gime tai jau ne leliukai, ir tas apsiziurejimas visai kazkoks kitoks.
bet jau dabar man ramu, vaiko uzimtumas didesnis daugiau stebim kad nenuobodziautu, tai ir tu atsiciupinejimu vis reciau buna.
mama_gulbe
QUOTE(godaiva @ 2007 04 12, 14:10)
taip,normalu, bet 2003metu gime tai jau ne leliukai, ir tas apsiziurejimas visai kazkoks kitoks.
bet jau dabar man ramu, vaiko uzimtumas didesnis daugiau stebim kad nenuobodziautu, tai ir tu atsiciupinejimu vis reciau buna.
*

2003 gime jau ne leliukai, bet vistiek jiem idomu ka turi

as ir nuolat stebiu ka jis daro ir kaip ten ka daro, ar tik pasikrapsto netycia ar jau tycia makaluojasi

o apsiciupinejimu tikrai nemanau kad isvengsi
godaiva
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 04 12, 14:42)
2003 gime jau ne leliukai, bet vistiek jiem idomu ka turi

as ir nuolat stebiu ka jis daro ir kaip ten ka daro, ar tik pasikrapsto netycia ar jau tycia makaluojasi

o apsiciupinejimu tikrai nemanau kad isvengsi
*

tai va kad jis butent tycia makalavosi, bet pastebejau kuo jis turi daugiau veiklos, tuo maziau kyla pagundu begti i kambari, uzsidaryti duris, ir makaluotis nusimovus kelnes.
visgi tai demesio ir uzimtumo trukumas, ir tuo kompensuoja...

bet pasirodo tai nera paranormalus reiskinys ir su tuo susiduria visi trimeciai.
inadastra
Sveikučiai biggrin.gif Kaip tik dabar kai mano sūneliui sukako keturi ir aš susidūriau su ta pačia problema ax.gif Močiutė skambina išsigandusi ir beveik verkia(nes tokio vaizdelio nėra mačiusi ir neįsivaizdavo kad taip gali būti) verysad.gif sako užtikau tavo vaiką tą reikaliuką beatliekantį :unsure:IR TAIP JAU NE PIRMAS KARTAS.... doh.gif Aš irgi išsigandau, tai vat ieškau informacijos..radau čia jūsų nuomones-tai labai paguodėt mane, o tai jau ir man scare.gif buvo akys tokios unsure.gif uh....visvien nemalonu...
Braškutė
manau, kad dar toks budas pazinti save, savo kuna g.gif
waldi
Su savuoju kreipėmės pas psichoneurologę. Kurį labai protingai, rimtu veidu paaiškino vaikui, kad pimpaliuką reikia liesti tik šlapinantis, po to būtinai nusiplauti rankas. Ir su vaiku, paspaudžiant viens kitam rankas, susitarė, kad be reikalo neliestų savo pimpio.
Stebuklas, bet susitarimą sūnus vykdė iš karto.
Gal čia suveikė, oficiali aplinka ir svetimo žmogaus įtaigūs žodžiai.
Hedra:)
QUOTE(godaiva @ 2007 01 28, 19:42)
LABAI REIKIA PAGALBOS!!!!!

net nezinau kur i i ka kreiptis, ar i psichologa ar i seksologa

radau nekarta savo 3metu ir 5men sunu besimasturbuojanti

man kazkaip neramu ir ne jauku
tai ne kazkokia kudikiska savipazintis, tai tikru tikriausias elgesys, kaip paauglio.....
tik kazkaip laaaabai anksti.
draudziamu filmu ar zurnalu tikrai nera mates...

papasakokit kaip elgiasi jusu berniukai, ar irgi tokios problemos jusu motiniskas galvas kvarsina
issakykik nuomone
o gal zinot kur kreiptis

SOS man neramu
*

siaip man irgi taip buvo, bet as tuom pasidomejau ir suzinojau...kad butent vaikai iki 3 metu taip pazysta savo kuna...ir 90 procentu vaiku taip daro, reikia sunerimti tada jei vaikas nesidomi savimi, reiskia tada gali buti sutrikusi jo motorika arba vystimasis...ir tai praeina savaime tik reikia nepykti uz tai ant vaiko , o paaiskinti arba isvis apsimesti kad nematai,
ovimama
Aciu Dievui,mano sunus nepatenka i tu 90proc ,neydomu jam aplamai ta vietyte,apart kad sysiuko daro,ir jis vadina ne pelyte,kaip aso sysalas lotuliukas.gif Na tegu,as nesikisu,kaip nori,taip vadina smile.gif
Rucelie
mano berniukėlis mažiukas irgi labai krapštinėdavosi. paaiškėjo kad taip yra dėl to, kad prausdama niekad neatsmaukinėjau ir ten po odyte daug nešvarumų prisikaupė, augliukai susiformavo verysad.gif kai padarėm operaciją, atsmaukė išvalė viską ir dabar pastoviai prausiam, ir vaikas nebesikuitinėja. aš patarčiau gerai pasigilint, manau daug berniukų dėl to ir krapštosi kad ten jiems diskomfortas. maniškio visas galiukas odytės nuolat paraudęs negražus būdavo, paskui mums urologas paaiškino kad kai taip pasidaro tai vaikui ir peršti ir graužia ir skauda, normalu kad jis ir krapštydavosi...
Enriko mama
Maniskis kai budamas 3m. pimpaliuka vis ciupinedavo, o tai darydavo dazniausiai is ryto, kai lovoj guledavo ir multikus ziuredavo, tai pasakem, kad jei ciupines pimpaliuka jis nudzius ir nukris ir ji be pimpaliuko bus mergaite biggrin.gif Ir toks pasakymas suveike, daugiau ten nekiso rankyciu, o vakar man pareiske, kad as savo pimpaliuka dauk ciupinejau, todel jis man nudziuvo ir as neturiu blink.gif doh.gif
Saulyte DD
QUOTE(Enriko mama @ 2010 01 23, 11:41)
o vakar man pareiske, kad as savo pimpaliuka dauk ciupinejau, todel jis man nudziuvo ir as neturiu  blink.gif  doh.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nu maniškis irgi kažka ten pakrapštinėdavo, tai aš sakau, baik argi mes taip darom, jei niežti eik plauti. O jis sako tai kad malonu... doh.gif Ot su tėvu žvengėm nusisukę lotuliukas.gif . Paaiškinau, kad kol kas tai skirta tik sisiojimui ir nereikia trinti, o tai išbers ar nuospauda atsiras hihihi.gif

O "stovi" pimpukas tai nuo gimimo, šaunu reiškia veikia biggrin.gif . Ir dabar dar ryte kai padedu apsirengti irgi matau, kad viskas veikia, tai net į galvą neimu smile.gif juk viskas normalu.
Germinė
turėjau globotinę(4)kuri įšokus į vonią pirmiausia po kranu kišdavo putę,ar pagriebus dušą,stengdavosi srovę nukreipt ten...
bet ji tvirkinta buvo
labai nejauku žiūrėt į patamsėjusias nuo geismo vaiko akis
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.