smagus_vasaros_lietus
2009 12 30, 14:07
Savo vaikui leidziu naturaliu hidrolatu kvepintis. Naturalu, jei tinkama kvapa isrinkti, tai gal net ir naudinga, aisku jei tiketi, be to, ne arkli kainuoja... http://www.kvapunamai.lt/lt/produktai/hidrolatai/Nemoku ideti nuorodos taip, kad neatrodytu kaip reklama. Gal moderatoriai pataisys...
Hedra:)
2010 01 20, 17:03
QUOTE(e_ma @ 2007 01 28, 21:06) Mielos moterys ir mamos, norečiau sužinoti Jūsų nuomonę apie kvapaliukus vaikams iki 3 metuku (Kvepaliukai yra be alkoholio, todel nedirgina vaiko odeles)  kadangi mano sunus nepasikvepines jau nuo 2,5 neina is namu tai man tai aktualu, nes kitaip ima vyriskus kvepalus
Milda_Milda
2010 01 21, 11:59
Visai jau kuku, kokie dar kvepalai
žebenkštytė
2010 01 21, 12:03
mano mažasisi 2 metukų pyplys labai mėgsta kremukus kosmetikus ir kitokius dalykus iš šitos operos... o vyresnėlis abejingas tam.... bet prieš balių p[asikvepint abudu mėgsta  kol kas tėčio kvepalais, bet jau dairausi vaikiškų...
Hedra:)
2010 01 21, 13:57
man tai irgi cia viskas visai normalu, vieniems normalu kai vaikas dantu nevalo ir atrodo nenormalios mamos kai leidzia kvepintis vaikams...  jei vaikas pats to nori , tai kas cia blogo....
te verde
2010 01 21, 15:50
Nematau nieko blogo, jei nuo kokiu 5 metuku vaikas jau pasikvepina vaikiskais kvepalais, juk patinka tevelius kopijuoti, o mazesniems manau ne tik nebutina, bet ir zalinga gali buti.
pukuotukas
2010 01 25, 19:11
as nematau nieko blogo, mano dukryte turi vazelina lupytem kramuka veiduj ir kevepaliukus . viska kopijuoja ka pamato , o krema as jai kasdiena tepu lupytes irgi nes suskirsta, o kevpalius buna pamirsta bet jei papraso turim vaikiskus tai papurskiu, pati ju nepirkau bet gavom dovanu tad kodel ne
dukrytei buvo trys metukai kai jai padovanojome kvepaliukus  labai dziaugesi juk ir ji panele reikia pasikvepinti
QUOTE(Cigale @ 2007 02 02, 15:12) Savo vaikiui kvepaliukus nupirkau pirmo gimtadienio proga  . Dabar jis jau 3 metų vyrutis, turi du buteliukus ir pats pasikvepina. Kažko blogo tame neįžvelgiu. Tikiuosi, paaugęs ir užaugęs įpročio nepamirš  . Nu ir protas, labai originalu, laaabai edukacinė dovana... Tokio amžiaus vaikai žaislų nori...
mano nuomone kvepaliukai tokio amziaus vaikams yra belen kas... toks vaikiukas maloniausias savo kvapo
Mano dukrytei dar 3 nera,niekada nesu purskus jokiais kvepaliukais. Veliau aisku matys,nores kazkokiu.Bet dabar tikrai tikrai ne,jos kvapas pats paciausias
MANAJAM dar tik metai bus, tai man jo kvapas-patys geriausi kvepalai
kam ta chemija kisti vaikams?
skorpee
2010 07 04, 19:13
na ir sugalvoja kai kurios mamkos,vaikus kvepint Papildyta:QUOTE(pukuotukas @ 2010 01 25, 20:11) as nematau nieko blogo, mano dukryte turi vazelina lupytem kramuka veiduj ir kevepaliukus . viska kopijuoja ka pamato , o krema as jai kasdiena tepu lupytes irgi nes suskirsta, o kevpalius buna pamirsta bet jei papraso turim vaikiskus tai papurskiu, pati ju nepirkau bet gavom dovanu tad kodel ne  nemanote,kad šito š.... vaikui dar kišti tikrai nereikia
medlink
2010 07 08, 11:24
Nu nematau reikalo kvepintis mažiems vaikams... kokių 6-7 metų tai gal jau ir nieko...
Mano nuomone kvepalai yra ne pats butiniausias daiktas vaikui bet kartais jau taip atsitinks kad vaikai juos pamegsta  Mano sunus 7 metu tai jau kokia pora metu vis kartas nuo karto pasikvepina,mat kazkada po Zara vaiksciojome ir pamate taip grazei ypakuoti i plasmasini parkely kveplus,papurskiau sako hmmm na tai nuo to karto ir turi jis sau kai uzsimano pasipurskia  Svarbiausia kad zinotu kaip juos naudoti kad i akis kur nepatektu.Nes as pamenu baisu dalyka kai budama kokiu 4 metuku radau atsukama mini buteliuka skanei kvepejo nezinojau kas tai,o gal dar alkana buvau na zodziu nepamenu seniai buvo,bet baigesi tuom kad isgeriau gera gurksny:)  ir iki siol turiu jautru skranduka
Auksaranke10
2011 01 08, 21:04
QUOTE(Rygben @ 2011 01 07, 00:40) Mano nuomone kvepalai yra ne pats butiniausias daiktas vaikui bet kartais jau taip atsitinks kad vaikai juos pamegsta  Mano sunus 7 metu tai jau kokia pora metu vis kartas nuo karto pasikvepina,mat kazkada po Zara vaiksciojome ir pamate taip grazei ypakuoti i plasmasini parkely kveplus,papurskiau sako hmmm na tai nuo to karto ir turi jis sau kai uzsimano pasipurskia  Svarbiausia kad zinotu kaip juos naudoti kad i akis kur nepatektu.Nes as pamenu baisu dalyka kai budama kokiu 4 metuku radau atsukama mini buteliuka skanei kvepejo nezinojau kas tai,o gal dar alkana buvau na zodziu nepamenu seniai buvo,bet baigesi tuom kad isgeriau gera gurksny:)  ir iki siol turiu jautru skranduka  Pritariu Jusu nuomonei.. Svarbiausia, kad atsargumas butu.. IR manau, kad vaikuciu kvepalai turi buti mazai parfumuoti, lengvi.. | ! |
| Pašalinta reklaminė nuoroda. |
Meskute5
2011 03 08, 18:38
Mergaites dar suprantu kad nori.. bet kam berniukam? Paaugs, patys gal uzsimanys.Bet pratint prie kvepalu
FrigidnaS
2011 03 28, 21:21
nieko blogo nematau
jankabara
2011 03 28, 23:00
Na mūsų vyresnėlis per kalėdas senio užsiprašė kvepaliukų, ir dabar retkarčiais pasikvepina. Nematau nieko blogo tame
lijo lijo
2011 04 05, 13:42
Namiškiui labai patinka kvepintis tėčio kvepalais, tai kol kas jų ir pakanka  tėtis mielai pasidalina.
QUOTE(b3b @ 2010 05 18, 15:41) kam ta chemija kisti vaikams?   ir pati stengiuos kuo maziau kvepintis
Aš tai prieš kvepalus. Jie ir taip skaniai kvepia savo kvapu. O TOS chemijos pilna visur, tai dar specialiai ją duot
Gal truputeli ne i tema, bet... daugelis mamyciu dziaugiasi savo vaikuciais ir nori, kad tik jie kuo graziau atrodytu, tam ir auskariukai, ir naguciai lakuoti, ir tie patys kvepaliukai, ir lakuoti batukai su kulniuku, ir plaukuciu dazymas sruogytem, ir t.t.. (forume daug temu galima rasti apie tai) Juk taip miela ir grazu... Taip kazkodel norime, kad tie vaikuciai butu suaugusiuju kopijos. Bet kazkodel pasidaro labai nemiela, kai tie patys vaikuciai vos sulaukus 10-12metu pradeda rukyti, gerti, nebegrizti naktimis namo. Tada jau klausiam patarimu, ka daryti, kad taip nebutu. Bet juk pacios juos auginam ir atimam is ju vaikyste noredami, kad tik jie butu kuo panasesni i suaugusius. Sutinku, reikia kvepalu, bet ne 4-7metu vaikams, o jau paaugliams, kai prakaito kvapas pradeda stipreti, kai pradeda eiti i sokius, kai pradeda dometis merginomis... Nors, juk taip miela, kai darzelinukas parejes pasako, kad isimylejo, argi ne? Bet kai 12-mete pasako, kad laukiasi, tai jau visai nebemiela...
***LuLu***
2011 04 25, 20:18
nemanau, kad tai reikalingas daiktas, ypač tokiems mažiems vaikams
QUOTE(smiler @ 2011 04 25, 20:22) Gal truputeli ne i tema, bet... daugelis mamyciu dziaugiasi savo vaikuciais ir nori, kad tik jie kuo graziau atrodytu, tam ir auskariukai, ir naguciai lakuoti, ir tie patys kvepaliukai, ir lakuoti batukai su kulniuku, ir plaukuciu dazymas sruogytem, ir t.t.. (forume daug temu galima rasti apie tai) Juk taip miela ir grazu... Taip kazkodel norime, kad tie vaikuciai butu suaugusiuju kopijos. Bet kazkodel pasidaro labai nemiela, kai tie patys vaikuciai vos sulaukus 10-12metu pradeda rukyti, gerti, nebegrizti naktimis namo. Tada jau klausiam patarimu, ka daryti, kad taip nebutu. Bet juk pacios juos auginam ir atimam is ju vaikyste noredami, kad tik jie butu kuo panasesni i suaugusius. Sutinku, reikia kvepalu, bet ne 4-7metu vaikams, o jau paaugliams, kai prakaito kvapas pradeda stipreti, kai pradeda eiti i sokius, kai pradeda dometis merginomis... Nors, juk taip miela, kai darzelinukas parejes pasako, kad isimylejo, argi ne? Bet kai 12-mete pasako, kad laukiasi, tai jau visai nebemiela... Dar ir kaip i tema! Pritariu visiskai. Vaikai ir turi but vaikais. Bet vaikai naturalu labai megdzioja suaugusius, tai jei jau taip nori kvepintis, tai manau tiktu ir buteliukas su vandeneliu. Tikruose kvepaluose juk daug chemijos. Tiesa vaikisku kvepalu nesu ziurinejus.
laukianti29
2011 04 30, 09:10
pritarčiau SMILER
QUOTE(smiler @ 2011 04 25, 20:22) Gal truputeli ne i tema, bet... daugelis mamyciu dziaugiasi savo vaikuciais ir nori, kad tik jie kuo graziau atrodytu, tam ir auskariukai, ir naguciai lakuoti, ir tie patys kvepaliukai, ir lakuoti batukai su kulniuku, ir plaukuciu dazymas sruogytem, ir t.t.. (forume daug temu galima rasti apie tai) Juk taip miela ir grazu... Taip kazkodel norime, kad tie vaikuciai butu suaugusiuju kopijos. Bet kazkodel pasidaro labai nemiela, kai tie patys vaikuciai vos sulaukus 10-12metu pradeda rukyti, gerti, nebegrizti naktimis namo. Tada jau klausiam patarimu, ka daryti, kad taip nebutu. Bet juk pacios juos auginam ir atimam is ju vaikyste noredami, kad tik jie butu kuo panasesni i suaugusius. Sutinku, reikia kvepalu, bet ne 4-7metu vaikams, o jau paaugliams, kai prakaito kvapas pradeda stipreti, kai pradeda eiti i sokius, kai pradeda dometis merginomis... Nors, juk taip miela, kai darzelinukas parejes pasako, kad isimylejo, argi ne? Bet kai 12-mete pasako, kad laukiasi, tai jau visai nebemiela... tai kaip cia taip iseina, jei mergaite 5-10 metu turi kvepaliukus VAIKISKUS, tai nuo 12 (ar suaugus) bus prostitute?  Manau, jog nuo auklejimo priklauso, o ne nuo pervertu ausu, kvepalu, drabuzio modelio ar batu.
QUOTE(smiler @ 2011 04 25, 19:22) Sutinku, reikia kvepalu, bet ne 4-7metu vaikams, o jau paaugliams, kai prakaito kvapas pradeda stipreti... Jau kai prakaito kvapą ne muilu ir vandeniu, o kvepalais "dengia", tai norisi drožti nuo tokios panelės... Beje, o kam pulti į kraštutinumus? Ar kvepalų (ne)turėjimas gali anuliuoti auklėjimo problemas. Arba - ar auklėjimo spragos susijusios su kvepalų turėjimu? Juk tema apie kvepalus
QUOTE(ivil @ 2011 04 28, 13:34) Dar ir kaip i tema! Pritariu visiskai. Vaikai ir turi but vaikais. Bet vaikai naturalu labai megdzioja suaugusius, tai jei jau taip nori kvepintis, tai manau tiktu ir buteliukas su vandeneliu. Tikruose kvepaluose juk daug chemijos. Tiesa vaikisku kvepalu nesu ziurinejus.  tikrai dar spės suaugti
|
|