Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kvepalai vaikams
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Tėvų patirties taupyklė
Pages: 1, 2, 3, 4
smagus_vasaros_lietus
Savo vaikui leidziu naturaliu hidrolatu kvepintis. Naturalu, jei tinkama kvapa isrinkti, tai gal net ir naudinga, aisku jei tiketi, be to, ne arkli kainuoja... http://www.kvapunamai.lt/lt/produktai/hidrolatai/
Nemoku ideti nuorodos taip, kad neatrodytu kaip reklama. Gal moderatoriai pataisys...
Hedra:)
QUOTE(e_ma @ 2007 01 28, 21:06)
Mielos moterys ir mamos, norečiau sužinoti Jūsų nuomonę apie kvapaliukus vaikams iki 3 metuku (Kvepaliukai yra be alkoholio, todel nedirgina vaiko odeles)  bigsmile.gif
*

kadangi mano sunus nepasikvepines jau nuo 2,5 neina is namu tai man tai aktualu, nes kitaip ima vyriskus kvepalus smile.gif
Milda_Milda
Visai jau kuku, kokie dar kvepalai blink.gif
žebenkštytė
mano mažasisi 2 metukų pyplys labai mėgsta kremukus kosmetikus ir kitokius dalykus iš šitos operos... o vyresnėlis abejingas tam.... bet prieš balių p[asikvepint abudu mėgsta smile.gif kol kas tėčio kvepalais, bet jau dairausi vaikiškų... smile.gif
Hedra:)
man tai irgi cia viskas visai normalu, vieniems normalu kai vaikas dantu nevalo ir atrodo nenormalios mamos kai leidzia kvepintis vaikams... g.gif jei vaikas pats to nori , tai kas cia blogo....
te verde
Nematau nieko blogo, jei nuo kokiu 5 metuku vaikas jau pasikvepina vaikiskais kvepalais, juk patinka tevelius kopijuoti, o mazesniems manau ne tik nebutina, bet ir zalinga gali buti. g.gif
pukuotukas
as nematau nieko blogo, mano dukryte turi vazelina lupytem kramuka veiduj ir kevepaliukus .
viska kopijuoja ka pamato , o krema as jai kasdiena tepu lupytes irgi nes suskirsta, o kevpalius buna pamirsta bet jei papraso turim vaikiskus tai papurskiu, pati ju nepirkau bet gavom dovanu tad kodel ne g.gif
Donyy
dukrytei buvo trys metukai kai jai padovanojome kvepaliukus 4u.gif labai dziaugesi juk ir ji panele reikia pasikvepinti biggrin.gif
A Z
QUOTE(Cigale @ 2007 02 02, 15:12)
Savo vaikiui kvepaliukus nupirkau pirmo gimtadienio proga  tongue.gif . Dabar jis jau 3 metų vyrutis, turi du buteliukus ir pats pasikvepina. Kažko blogo tame neįžvelgiu. Tikiuosi, paaugęs ir užaugęs įpročio nepamirš  bigsmile.gif .
*

Nu ir protas, labai originalu, laaabai edukacinė dovana... Tokio amžiaus vaikai žaislų nori...
dolly`
mano nuomone kvepaliukai tokio amziaus vaikams yra belen kas... toks vaikiukas maloniausias savo kvapo wub.gif
Rutitu
Mano dukrytei dar 3 nera,niekada nesu purskus jokiais kvepaliukais. Veliau aisku matys,nores kazkokiu.Bet dabar tikrai tikrai ne,jos kvapas pats paciausias 4u.gif
jurda
MANAJAM dar tik metai bus, tai man jo kvapas-patys geriausi kvepalai smile.gif
b3b
kam ta chemija kisti vaikams? blink.gif
skorpee
na ir sugalvoja kai kurios mamkos,vaikus kvepint blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pukuotukas @ 2010 01 25, 20:11)
as nematau nieko blogo, mano dukryte turi vazelina lupytem kramuka veiduj ir kevepaliukus .
viska kopijuoja ka pamato , o krema as jai kasdiena tepu lupytes irgi nes suskirsta, o kevpalius buna pamirsta bet jei papraso turim vaikiskus tai papurskiu, pati ju nepirkau bet gavom dovanu tad kodel ne  g.gif
*

nemanote,kad šito š.... vaikui dar kišti tikrai nereikia blink.gif
medlink
Nu nematau reikalo kvepintis mažiems vaikams... kokių 6-7 metų tai gal jau ir nieko... g.gif
Rygben
Mano nuomone kvepalai yra ne pats butiniausias daiktas vaikui bet kartais jau taip atsitinks kad vaikai juos pamegsta smile.gif
Mano sunus 7 metu tai jau kokia pora metu vis kartas nuo karto pasikvepina,mat kazkada po Zara vaiksciojome ir pamate taip grazei ypakuoti i plasmasini parkely kveplus,papurskiau sako hmmm na tai nuo to karto ir turi jis sau kai uzsimano pasipurskia smile.gif
Svarbiausia kad zinotu kaip juos naudoti kad i akis kur nepatektu.Nes as pamenu baisu dalyka kai budama kokiu 4 metuku radau atsukama mini buteliuka skanei kvepejo nezinojau kas tai,o gal dar alkana buvau na zodziu nepamenu seniai buvo,bet baigesi tuom kad isgeriau gera gurksny:) sad.gif ir iki siol turiu jautru skranduka sad.gif
Auksaranke10
QUOTE(Rygben @ 2011 01 07, 00:40)
Mano nuomone kvepalai yra ne pats butiniausias daiktas vaikui bet kartais jau taip atsitinks kad vaikai juos pamegsta smile.gif
Mano sunus 7 metu tai jau kokia pora metu vis kartas nuo karto pasikvepina,mat kazkada po Zara vaiksciojome ir pamate taip grazei ypakuoti i plasmasini parkely kveplus,papurskiau sako hmmm na tai nuo to karto ir turi jis sau kai uzsimano pasipurskia smile.gif
Svarbiausia kad zinotu kaip juos naudoti kad i akis kur nepatektu.Nes as pamenu baisu dalyka kai budama kokiu 4 metuku radau atsukama mini buteliuka skanei kvepejo nezinojau kas tai,o gal dar alkana buvau na zodziu nepamenu seniai buvo,bet baigesi tuom kad isgeriau gera gurksny:)   sad.gif  ir iki siol turiu jautru skranduka sad.gif
*

Pritariu Jusu nuomonei..
Svarbiausia, kad atsargumas butu.. IR manau, kad vaikuciu kvepalai turi buti mazai parfumuoti, lengvi.. smile.gif

! 
Pašalinta reklaminė nuoroda.
Meskute5
Mergaites dar suprantu kad nori.. bet kam berniukam? Paaugs, patys gal uzsimanys.Bet pratint prie kvepalu schmoll.gif
FrigidnaS
nieko blogo nematau smile.gif
jankabara
Na mūsų vyresnėlis per kalėdas senio užsiprašė kvepaliukų, ir dabar retkarčiais pasikvepina. Nematau nieko blogo tame mirksiukas.gif
lijo lijo
Namiškiui labai patinka kvepintis tėčio kvepalais, tai kol kas jų ir pakanka smile.gif tėtis mielai pasidalina.
Lynes
QUOTE(b3b @ 2010 05 18, 15:41)
kam ta chemija kisti vaikams? blink.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir pati stengiuos kuo maziau kvepintis
jurda
Aš tai prieš kvepalus. Jie ir taip skaniai kvepia savo kvapu. O TOS chemijos pilna visur, tai dar specialiai ją duot doh.gif
smiler
Gal truputeli ne i tema, bet... daugelis mamyciu dziaugiasi savo vaikuciais ir nori, kad tik jie kuo graziau atrodytu, tam ir auskariukai, ir naguciai lakuoti, ir tie patys kvepaliukai, ir lakuoti batukai su kulniuku, ir plaukuciu dazymas sruogytem, ir t.t.. (forume daug temu galima rasti apie tai) Juk taip miela ir grazu... Taip kazkodel norime, kad tie vaikuciai butu suaugusiuju kopijos. Bet kazkodel pasidaro labai nemiela, kai tie patys vaikuciai vos sulaukus 10-12metu pradeda rukyti, gerti, nebegrizti naktimis namo. Tada jau klausiam patarimu, ka daryti, kad taip nebutu. Bet juk pacios juos auginam ir atimam is ju vaikyste noredami, kad tik jie butu kuo panasesni i suaugusius.
Sutinku, reikia kvepalu, bet ne 4-7metu vaikams, o jau paaugliams, kai prakaito kvapas pradeda stipreti, kai pradeda eiti i sokius, kai pradeda dometis merginomis... Nors, juk taip miela, kai darzelinukas parejes pasako, kad isimylejo, argi ne? Bet kai 12-mete pasako, kad laukiasi, tai jau visai nebemiela...
***LuLu***
nemanau, kad tai reikalingas daiktas, ypač tokiems mažiems vaikams smile.gif
ivil
QUOTE(smiler @ 2011 04 25, 20:22)
Gal truputeli ne i tema, bet... daugelis mamyciu dziaugiasi savo vaikuciais ir nori, kad tik jie kuo graziau atrodytu, tam ir auskariukai, ir naguciai lakuoti, ir tie patys kvepaliukai, ir lakuoti batukai su kulniuku, ir plaukuciu dazymas sruogytem, ir t.t.. (forume daug temu galima rasti apie tai) Juk taip miela ir grazu... Taip kazkodel norime, kad tie vaikuciai butu suaugusiuju kopijos. Bet kazkodel pasidaro labai nemiela, kai tie patys vaikuciai vos sulaukus 10-12metu pradeda rukyti, gerti, nebegrizti naktimis namo. Tada jau klausiam patarimu, ka daryti, kad taip nebutu. Bet juk pacios juos auginam ir atimam is ju vaikyste noredami, kad tik jie butu kuo panasesni i suaugusius.
Sutinku, reikia kvepalu, bet ne 4-7metu vaikams, o jau paaugliams, kai prakaito kvapas pradeda stipreti, kai pradeda eiti i sokius, kai pradeda dometis merginomis...  Nors, juk taip miela, kai darzelinukas parejes pasako, kad isimylejo, argi ne? Bet kai 12-mete pasako, kad laukiasi, tai jau visai nebemiela...
*

Dar ir kaip i tema! Pritariu visiskai. Vaikai ir turi but vaikais.
Bet vaikai naturalu labai megdzioja suaugusius, tai jei jau taip nori kvepintis, tai manau tiktu ir buteliukas su vandeneliu. Tikruose kvepaluose juk daug chemijos. Tiesa vaikisku kvepalu nesu ziurinejus.
laukianti29
pritarčiau SMILER 4u.gif
aurkev
QUOTE(smiler @ 2011 04 25, 20:22)
Sutinku, reikia kvepalu, bet ne 4-7metu vaikams, o jau paaugliams, kai prakaito kvapas pradeda stipreti, kai pradeda eiti i sokius, kai pradeda dometis merginomis...  Nors, juk taip miela, kai darzelinukas parejes pasako, kad isimylejo, argi ne? Bet kai 12-mete pasako, kad laukiasi, tai jau visai nebemiela...
*

tai kaip cia taip iseina, jei mergaite 5-10 metu turi kvepaliukus VAIKISKUS, tai nuo 12 (ar suaugus) bus prostitute? doh.gif Manau, jog nuo auklejimo priklauso, o ne nuo pervertu ausu, kvepalu, drabuzio modelio ar batu. cool.gif
Laisvė
QUOTE(smiler @ 2011 04 25, 19:22)
Sutinku, reikia kvepalu, bet ne 4-7metu vaikams, o jau paaugliams, kai prakaito kvapas pradeda stipreti...
*

Jau kai prakaito kvapą ne muilu ir vandeniu, o kvepalais "dengia", tai norisi drožti nuo tokios panelės...
Beje, o kam pulti į kraštutinumus? Ar kvepalų (ne)turėjimas gali anuliuoti auklėjimo problemas. Arba - ar auklėjimo spragos susijusios su kvepalų turėjimu?
Juk tema apie kvepalus g.gif
*Lyra*
QUOTE(ivil @ 2011 04 28, 13:34)
Dar ir kaip i tema! Pritariu visiskai. Vaikai ir turi but vaikais.
Bet vaikai naturalu labai megdzioja suaugusius, tai jei jau taip nori kvepintis, tai manau tiktu ir buteliukas su vandeneliu. Tikruose kvepaluose juk daug chemijos. Tiesa vaikisku kvepalu nesu ziurinejus.
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tikrai dar spės suaugti 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.