Mielos moterys ir mamos, norečiau sužinoti Jūsų nuomonę apie kvapaliukus vaikams iki 3 metuku (Kvepaliukai yra be alkoholio, todel nedirgina vaiko odeles)
nelabai suprantu, kam jie reikalingi???...???
Mano 5-mete is namu irgi nepasikvepinus neiseina ir kosmetikos parduotuvej zino kur jos skyrius ir kvapa pati sau issirenka
tai apšviekite ir mane , kokioj pardėj yra vaikų skyrelis , nes maniškis kvėpinasi tėvo kvepalais(o šis , aišku,nelabai tuo patenkintas,nes dabar Labai greit jie baigiasi)
As savo krikstodukrai tai is Avon buvau uzsakiusi - labai jai patiko, bet tik kelias dienas - paskui pamirso
Manau tai eilinis komercinis triukas, as esu kategoriskai pries
Taigi vaikučiai ir taip labai kvepia
Nereikia jokių kvepaliukų
As irgi galvoju, kad dar bus to laiko kvepintis
QUOTE(litavkasam @ 2007 01 29, 18:30) Mes tai žinom, kad vaikučiai ir taip kvepia
Tikrai nemanau,kad vaikui iki 3 m reikia kvepaliuku, dar spes.
Visiška nesamonė pirkti tokiam pypliui kvepalus
QUOTE(abrakadabra @ 2007 01 31, 16:39) Visiška nesamonė pirkti tokiam pypliui kvepalus Tai pas mus dar ir su kremu
[quote=Erika-amerika,2007 01 31, 16:49]
Taigi 3-4 metukų vaikas nėra kvailiukas,gal dar ir žiopliukas,bet uoslę tai turi.Aš gal nenormali motina,bet kriminalo čia neįžvelgiu.Geriau vaikui įdiegti nuo mažens ,kad save prižiūrėti nėra blogai ar gėdinga.Pažiūrėkit aplink kiek prasmirdusių kūtvelų vaikšto(aš čia apie vyrus
Na lai paauga dar biski
Mano bernuzelis tai visada pries iseidamas nori pasikvepinti su tevo kvepalais... nugi prisiziurejo ir reikia, o siaip tai is << Body Shop>>
QUOTE(mamuks! @ 2007 02 01, 11:45) Mano bernuzelis tai visada pries iseidamas nori pasikvepinti su tevo kvepalais... nugi prisiziurejo ir reikia, o siaip tai is << Body Shop>> labai ačiū,reiks nusipirkti kai būsim sostinėje.Anksčiau dar zaroje būdavo,tačiau mums tada dar neaktualu buvo
Nematau jokio blogumo tame, kad vaikas pasikvėpins. Maniškės abi kvėpinasi nuo 2 metukų.
QUOTE(Erika-amerika @ 2007 01 29, 12:35) Aha, kam reikalingi. Maniškiui tai labai reikalingi. Šiaip namie neprašo pakvėpinti, bet kai einam į lauką, tai kai pristos, papuršk jam ir viskas kvailai nuskambejo tik neisizeisk mato kaip tevelis ar mamyte kvepinasi..... tai gal pamatis kaip ruko ar dar ka is suaugusiu pasaulio dalikus daro , nebedirginkit uosles vaikui ir taip tos tyros gamtos lauke narasi apart masinu ismetamo duju tai dar pripurskim visokiais s..... as pries tokias nesamones , manau eis i pirmaja klase tada ir gales kokiais vaikiskais biski pasimuzoti
Neturiu nieko pries tokius L'Erbolario kvepaliukus vaikams.
Manau,kad dar nereikia tų kvepaliukų tokiem mažiukam
Dukra turi kvepalus Bratz.
Sunus kartais praso tev;tai jis papurskia savo Bossu
Man irgi tai kvailyste atrodo. Ir siaip, saziningai, kas labiau nori tu kvepalu? Man kazkaip atrodo, kad teveliai daznai zymiai labiau nori vaikui kvepaliukus (ar dar ka nors) nupirkt, nei patys vaikai kvepintis
Mano dektyre kartas nuo karto gaudavo dovanu kvepalu,tai labiau kvepedavo zaislai,o ne ji. Dabar jai 8-neri,zino kada ir kur reikia kvepintis.Manau toks amzius kaip tik,bet ne anksciau,nors nepakenke.
Aš rigi nieko prieš jei vaikas nori kvėpintis, mano dukrytė 3 m. ir tėtis jai parvežė iš užsienio labai gražius vaikiškus kvepaliukus, kamštelis minkšta peliuko galvytė, tai ji kiekviena sykį kur nors eidama nepamiršta pasikvėpinti... juk visos mes mažos norėjom puoštis, dažytis ir kvėpintis:)
Savo vaikiui kvepaliukus nupirkau pirmo gimtadienio proga
QUOTE(Erika-amerika @ 2007 01 29, 11:35) Aha, kam reikalingi. Maniškiui tai labai reikalingi. Šiaip namie neprašo pakvėpinti, bet kai einam į lauką, tai kai pristos, papuršk jam ir viskas Acha ir mano bachūrui labai reikia,eina į darželį ir reikia pasipurkšti,nupurškė pusę buteliuko ir jau nebereikia,pamiršo gal kad turi,o gal pabandė ir tik tereikėjoPapildyta: QUOTE(zaRAza @ 2007 02 02, 13:37) Maniske ir vyno, ir alaus, ir sidro labai nori, bet kokio nors bealkoholio alaus specialiai jai neperku Nu jau palyginimas, tai ką žinauQUOTE(2007 01 30 @ 11:54) Mes tai žinom, kad vaikučiai ir taip kvepia Kaip paaiškinti? Taip pat, kaip aiškinam kad ugnis skaudi, kad muštis negražu, kad alkoholio vaikams negalima. Nu tikrai, kaip paaiškinti... Niekaip nesuprantu, kodėl vaikams brukama parfumerija, tegul ir "nekalta"
Gal mamos ir tėčiai, duodantys/perkantys vaikams parfumeriją, nelabai susimąsto, ką suaugusiųjų pasaulyje reiškia kvėpinimasis
Jei pramonė siūlo labai gražiai įpakuotą vaikišką parfumeriją, tai nereiškia, kad turim pirkti viską, ka ji siūlo. Čia kaip tame anekdote apie mados klyksmą - gal visai ne jus šaukia? Pramonė iš to ir gyvuoja, kad TURI kažką siūlyti ir parduoti. Neturėkit iliuzijų, kad gamintojams 100 proc. rūpi jūsų vaikai. Jiems rūpi $$$$ QUOTE(titux @ 2007 01 31, 23:51) Taigi 3-4 metukų vaikas nėra kvailiukas,gal dar ir žiopliukas,bet uoslę tai turi.Aš gal nenormali motina,bet kriminalo čia neįžvelgiu.Geriau vaikui įdiegti nuo mažens ,kad save prižiūrėti nėra blogai ar gėdinga.Pažiūrėkit aplink kiek prasmirdusių kūtvelų vaikšto(aš čia apie vyrus O čia visokie palyginimai su alumi, ugnimi, rūkymu ir t.t. netgi nepiktai, o juokingai ir šiek tiek paranojiškai nuskambėjo Gyvenkime draugiškai, į viską žiūrėkime paprasčiau, nereikia čia taip į viską gilintis QUOTE(Erika-amerika @ 2007 02 07, 16:37) tegu mokosi, gi anksti dabar, kaip ir kvėpintis? Gyvenkime draugiškai, į viską žiūrėkime paprasčiau, nereikia čia taip į viską gilintis O gal visgi pasigilinkit, iš ko gaminami tie kvepalai? Aišku, iš natūralių medžiagų, iš tam tikros rūšies susijaudinusio ruonio pauodegio paimamos išskyros, kurios ir dedamos į kvepalus, kad ilgiau laikytų kvapas O va ką radau "Lietuvos ryte", Sveikatos gide, vasario 6 d, 2007 metų. straipsnis vadinasi "Kvapūs aliejai didina berniukų krūtis" Jame štai ką rašo: Šampūnuose ir losjonuose esantys levandų ir arbatmedžio aliejai kai kada gali tapti berniukų krūtų padidėjimo priežastimi. Taip skelbia amerikiečių mokslininkai, ištyrę tris berniukus, kuriems pasireiškė ginekomastija - pieno liaukų padidėjimas. 4,7 ir 10 metų berniukus tėvai atvedė pas gydytojus. Jų krūtys atrodė kaip pradėjusių bręsti mergaičių. Vienas jų netgi skundėsi krūtų jautrumu. Nė vienam pacientui medikai nenustatė jokių kitų sveikatos sutrikimų. Kaip vienintelę krūtų padidėjimo priežastį jie įvardijo kūno priežiūros priemones su natūraliais aliejais. Vaikai jas naudojo keletą mėnesių. SUTRINKA HORMONŲ BALANSAS Tyrėjai spėjo, kad sugriauti berniukų hormonų balansą galėjo natūraliuose aliejuose esančios į moteriškus hormonus estrogenus panašios medžiagos. ... Krūtys susitraukė, kai berniukai nustojo naudoti muilą, šampūną ir kūno kremą su natūraliais aliejais. Kol kas nėra aišku, kaip dažnai ši problema gali pasireikšti vaikams. .... PAKANKA NEDAUG ESTROGENŲ Gydytojai mano, kad aliejai panašiai paveikti galėjo ir ne vieną dar bręsti nepradėjusią mergaitę. Krūtys padidėjo net pusantrų metų mergaitei, kurios buteliukus tėvai plovė levandomis kvepiančiu muilu. ... Nustatyta, jog mažiems vaikams užtenka labai nedaug estrogenų, kad padidėtų jų krūtys. kur daugtaškis - ta pati informacija, tik kitais žodžiais. O visą straipsnį galite surasti bibliotekoj ar dar kur...
manau, nieko blogo. man vaikystėj buvo padovanojęs kažkas, bet močiutė uzurbavo
bet tik ką pamačiau, kad čia klausiama dėl <3 metų. na, tada manau, gal ir nelabai verta
Kažkaip keista būtų jei savo 1m. dukrytę kvėpinčiau kvepalais, kažkokia nesamonė mažiems vaikams
tokiems mazulyciams tie kwepalai absurdas kazkoks
o higienos juk ir taip mokinat
mano Kudikis kvepia skniau nei bet koks pasaulio aromatas
lygint kvepalus ir alkoholi/tabaka nelabai logiska. nes juk ir suaugusiam nei tabako, nei alkoholio vartojimas sveikatos neprideda, tiktai gadina. o ir buti salia rukancio ar girto zmogaus nera malonu. tuo tarpu salia save priziurincio ir maloniai kvepiancio zmogaus buti yra malonu.
o kvepalu vaikams dabar pilna. kazkada i eurokos buvau uzejus, tai pilna ten visokiu ir su barbem, ir su bratzem, berniukams su betmenu ar dragonball. musu vaikystej tokio gerio nebuvo. net pavydas biski sueme.
Man labai kvailai atrodo kai 1 metu berniukas kvepia vyriskais kvepalais slykstu , vaikai juk nesmirda nei prakaitu nei rukalais tai jus man pasakykit kam juos reikia kvepinti man tai nepriimtina fui
QUOTE(e_ma @ 2007 01 28, 21:06) Mielos moterys ir mamos, norečiau sužinoti Jūsų nuomonę apie kvapaliukus vaikams iki 3 metuku (Kvepaliukai yra be alkoholio, todel nedirgina vaiko odeles) As savo mergaitei nuperku is avon firmos tuos vaisinius , uoginius kuno purskiklius. Ji nori kvepintis, mane pamegzioja.
Mano merginos 5 ir 8 metų, bet jau kuris laikas turi savo vaikiškus kvepaliukus, kuriais pasikvėpina. Tikrai nematau nieko blogo.Anksciau, pries išeinant kur nors matydavo kaip as kvepindavausi, tai visada pristodavo, kad ir jas pakvepink, arba savarankiskai pasikvepindavo
Na ne,kvepalu tai tikrai nereikia,nebent kremuko patepti veiduka,arba vaikiskas aliejukas,duagiau nieko.Vaikucio odele plonyte ir kvapni,nereikia terlioti kazkuom sintetisko
As turiu namie vaikiskus,bet tik sau naudoju,vaikais ir taip ismaudytas,su isskalbtais drabuziais skaniai kvepia,nors galit kada ir purkstelt skaniu vaikisku Bon Bonki
na mes dar tik metuku, bet turim kvepaliukus
Seip mano angeliukas man visada kvepia.Pats maloniausias kvapas yra man mano vaiko
Mano maziuka as po vonios ismasazuoju abrikosiniu aliejum, turinti maloniausia, svelnu abrikosu kvapa...bet dar jis per mazas savo norus man pasakyti.
Mes su vyru abu esame kvepalu manjakai, tai jei sunelis mus nores megdzioti irgi pasipurksti nupirksiu jam naturalu, be alkoholio kokio augalu aromata kad turetu "savo". Nieko cia kenksmingo as nematau taip darant.
nesuprantu kam to reikia? pinigų neturit kur dėti?
o gal vaikai smirdi? QUOTE(modestasta @ 2007 02 22, 09:43) Man labai kvailai atrodo kai 1 metu berniukas kvepia vyriskais kvepalais slykstu , vaikai juk nesmirda nei prakaitu nei rukalais tai jus man pasakykit kam juos reikia kvepinti man tai nepriimtina fui tai kad cia niekas ir nelaisto suaugusiu kvepalais 1meciu pypliu. kalbama apie kiek didesnius vaikus, kurie jau ir patys tuo domisi.
Nu manau nereikia
kad dar tie vaikiški normaliai įpakuoti būtų, dovanojau Disney mergaitei vienai, diiidelis buteliukas, stiklinis, ir sudaužė Tai gal geriau tegu ateina laikas, kai paprašys pats vaikas arba bus paauglys |