Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Stambus kūdikis
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
jaunele82
Mano abu vaikuciai gime virs 4,5 kg. (Dukryte - 4 540 g., sunelis - 4 830 g.). Gimdziau pati, plysau, kirpo, bet isgyvenom smile.gif. Tiesa, abu kartus prasiau epidurines nejautros - tiesiog pirma karta gimdant saremiavau 3 paras ir jau neturejau jegu, o antra karta viskas truko greiciau, bet as gi nezinojau kiek viskas tesis, tad prasiau epiduros tam, kad pataupyciau jegas lemiamam momentui. Aciu Dievui, viskas praejo gerai abu kartus. O del ko mano vaikuciai uzaugo tokie diduciai - nezinia. Giminej visu visi normalaus svorio leliukai gimsta. Maniau, gal kaltas mano smaliziavimas, tad, laukdama antro vaikelio, saikiai valgiau saldumynus. Ir ka jus manot? Vaikelis uzaugo dar didesnis. Nestumo metu tyre mano cukraus kieki kraujyje - irgi buvo normalus. Taip, kad neaisku, kas ir kaip smile.gif
mergelė-širdelė
QUOTE(jaunele82 @ 2011 11 15, 13:12)
Maniau, gal kaltas mano smaliziavimas, tad, laukdama antro vaikelio, saikiai valgiau saldumynus. Ir ka jus manot? Vaikelis uzaugo dar didesnis. Nestumo metu tyre mano cukraus kieki kraujyje - irgi buvo normalus. Taip, kad neaisku, kas ir kaip smile.gif
*

as irgi manau , kad priauginau vaikui svorio del saldumynu valgymo 8-9 nestumo menesi , nes tik tada pradejau g.gif pagimdziau 4610g vaikeli. nieks nesiule cezario, gal delto , kad nebuvo tikrinta pries gimdyma kiek jis galetu svert, nei echoskopu nei gydytoja ka apskaiciuodavo g.gif
pavyko neplyst pagaliau unsure.gif nors labai bijojau
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.