QUOTE(Upokšnis @ 2010 01 25, 19:51)
Aš irgi jums pritariu..vyriausiam beveik 12,viduriniuikui 5,5m,o mažei 3,8m...kai sueina tai karas buna,bet vienas be kito gyventi negali
tarp mano vaikuciu skirtumas 8metai,myli vienas kita,zaidzia bet buna ir barniu
Tarp musu vaikuciu skirtumas bus 5 metukai
skirtumas tarp mano vyrukų 2 metai ir 3 mėnesiai. tikiuosi broliai bus dideli draugai.
tarp maniškių 4metai ,mums tinka toks skirtumas
Na as manau kad 4-5 metu skirtumas pats tas,tikrai nenoreciau pametinuku:)Manau reikia galvoti ir apie save ne tik apie vaikus.Bendradarbe turi dukrytes dvi skirtumas 2 su virs metu,tai kai ji darbe kaip mumija vaiksto nes visos iseigines tik su vaikais,negali atsipusti pailseti ir niekur iseiti,nenoreciau taip.
tarp mano vyriausosios ir mažiausiojo 17 metų skirtumo, manau kad tai labai daug, visada skirsis interesai, nebebus bendrų pomėgių, slaptų išdaigų... net suaugus kai mažyliui bus 25 o jai jau virš 40 manau kad požiūriai į gyvenimą išsiskis.... ji ir dabar kaip mama o ne kaip sesuo jam
tarp vyriausios ir mažiausio 16 metų skirtumas
QUOTE(elelele @ 2010 12 10, 09:22) tarp mano vyriausosios ir mažiausiojo 17 metų skirtumo, manau kad tai labai daug, visada skirsis interesai, nebebus bendrų pomėgių, slaptų išdaigų... net suaugus kai mažyliui bus 25 o jai jau virš 40 manau kad požiūriai į gyvenimą išsiskis.... ji ir dabar kaip mama o ne kaip sesuo jam o kas jus paskatino tureti vaikus su tokiu dideliu amziaus skirtumu?
Tarp mano vaikų skirtumas du metai ir du mėnesiai, pokolkas vyresnysis labai myli mažają
Tarp mano mergaiciu 3 metukai skirtumas
Vyriausiai 21metai,jaunesniai 19 metu,o mazyliai 1 menesiukas
Vyriausiam bus 13 ,mažiukei bus 5,o pats(pati) mažiausias (a) bus rudenį
"Dickei"3m, mazutei 1.6 m, skirtumas- 1.7 m. Truksta broliuko...
Dickei-20, jaunesniai-9, jauneliai-2,5
Vyreniajai 10 metų, mažuliui - 2.
Pirmagimis metuku ir beveik 2 menesiuku, o mazojo jau greit sulauksim
Manau geriausia, kai skirtumas kuo mažesnis, daugiausia 2-3 metai, kai dar gali kai kur kažką nuveikti. Kai skirtumas didesnis, jau vyresnėliui tenka rūpintis mažiuku. Nors aišku priklauso ir nuo pačių vaikų charakterių, savybių,kaip jie bendrauja ir sutaria, gi būna ir panašaus amžiaus, o visisškai skirtingi, vienam kambary nė 10 minučių neišbūna.
Tarp mūsų su sese 3.5 metų skirtumas ir man jis atrodo labai neblogas
19m, 17m ir 11m
Vyresni yra geri draugai nuo pat mazens, o jaunelis auga beveik kaip vienturtis.......labai gaila, kad nera ketvirto kokiu 8 ar 9 metu
Auginu trys panas:
Vyriausiajai -16metų, vidurinioji -14 metų, o pagrandukė- 9 mėnesių. Idealus variantas/// QUOTE(MrsRAT @ 2011 03 05, 10:32) Manau geriausia, kai skirtumas kuo mažesnis, daugiausia 2-3 metai, kai dar gali kai kur kažką nuveikti. Kai skirtumas didesnis, jau vyresnėliui tenka rūpintis mažiuku. Nors aišku priklauso ir nuo pačių vaikų charakterių, savybių,kaip jie bendrauja ir sutaria, gi būna ir panašaus amžiaus, o visisškai skirtingi, vienam kambary nė 10 minučių neišbūna. aš jau galvoju apie trečią, nors kai tik gimė antras tai galvojau kad trečio užsimanysiu tik kai jau pirmi du į mokyklą eis, bet sunkumai praėjo ir vėl noriu
Pirmam vyrukui 17metų, kitam -16metų, trečiam - 11metų , mažai paneliai -jau 2.5metuku
maniškiai nuo šiandien 15 dienų vienmečiai
Visada galvojau, kad tarp vaikų turi būti kuo mažesnis amžiaus skirtumas, nes jiems taip augti pats didžiausias smagumas
Panelei13
Ponelytei2
Tarp manes ir brolio 12 metu skirtumas (as vyresne). Kol kas sutariame puikiai! Na pasitaiko visko, jis dar sakyciau mazas (8metu), tai priestarauja man kai noriu pavadovauti
Vyresniajai vasara bus 12
Mazajai 6 Pagrandukas planuojamas
Mano didziajam 13,5m
Antrajai beveik 12m Ant dienu turetu pasirodyti pagrandukas ar pagranduke:) Pirmi abu netyciukai, bet be galo mylimi ir per daug lepinami, o trecias planuotas suplanuotas. Tik... vis klausiu saves, ar tokiu savo sprendimu nenuskriausim vyresniuju, jau viska kartu veikdavome-keliones, isvykos, pokalbiai. O gimus maziui daug ko teks atsisakyti. Na, paziuresim...
Pirmai 11 metu antram 6 men.
tarp manes ir sese 3,5m. skirtumas. vaikysteje labai nesutarem, bet dabat kai turime seimas tai esam pacios paciausios drauges
tarp mano sunu beveik 8m. skirtumas, vyresnelis labai myli broliuka ir man padeda kai reikia
vyresnelei 13 metu, mazutei 2 metukai. dziaugiuosi ,kad toks metu skirtumas. auginti daug paprasciau, vyresnele jau padeda. aisku cia gal ir savanaudiskai kalbu
vyriausiam 14m.
viduriniam 8. o mažylei 2,6m. jei žaidžia tai visi, jei pykstasi tai ir visi
As turiu 3 dukreles
1-12metu 2-3metai 3-1.4men.
Didzajai - tuoj 7. Mazajai - 2,5.
Tarp mano vaikų 10 metų skirtumas.
Tarp manes ir brolio 11 metu skirtumas. Kol buvo mazas, jauciausi kaip antra mama. Dabar sutariam labai puikiai, jam 20 dabar. Pasitikejimas didziulis. Mano berniukam vienam 12, kitam 9, uz 7 men gims pagrandukas:) tai tikiuosi, kad po keleto metu ir visi broliai graziai sutars, kaip ir as dabar su savo broliu sutariu:)
tarp maniškių 2 metai ir 3 mėnesiai skirtumas. su vyru norėjom, jog broliai būtų kaip kokie bendraamžiai draugai, todėl skirtumas nedidelis. dabar didžiajam 3 metukai, mažyliui bus rudenį vieneri, tad kolkas draugystė šaltoka
tarp musu angeliuku skyrtumas 1m.1men.
|