TARP MANO SUNU 6 METAI
Mano ir seseru metu skirtumas kas 4 metai, tai vaikystej su viduriniaja sesute pykdavomes del tvarkos namie, o jaunesniaja as saugodavau ir gindavau nuo pastarosios sesers, taciau dabar kai suaugome tai smagu susitikti, puikiai sutariame
Mano pacios seimoje sunui 6 metai, o dukrytei 3.5 men., tai sunus labai ja myli niurko ir niurko priejes ir visiems kartoja kad uz jokius pinigus neparduos Tai va tokia mano nuomone
manyciau jog norint kad vaikai bendrautu tarpusavy tai skirtumas turetu buti ne daugiau 3 m nes jei daugiau tai mazius dickiui tik tampa kenkeju zinau is savo praktikos nes tarp mano 1 ir 2 dukru 7m tai mazoji sesei tiek skadu pridarydavo jog istisiniai barniai vykdavo o kai gime dvyniai dar po 6m tai vyr buvo 13 o antrajai 6 tai jau tada kenkejai buvo du vienu zodziu kol tai isaugom tai kaip tevas sakydavo boze boze ............tai va jei kas tai planuoja tai reikia pagalvoti ir apie kitus seimos narius ir apie ju ramybe
Tarp musu mergaiciu 3,9men., ziuresim kaip bus ateityje, bet dabar vyresnioji sesute labai myli ir rupinasi mazaja sesute
Pas mus bus 2 metu ir 5men skirtumas
tarp maniškių skirtumas - 9 metai
Tarp musu mergaiciu 3metu 9 menesiu skirtumas
Vyresnėlei 5 metukai.
Jainesnėlei 2 metukai. Tai skirtumas tarp mano sesučių yra 3 meteliai QUOTE(Abai @ 2008 08 23, 16:48) QUOTE(Jovila @ 2008 08 26, 22:19) QUOTE(mamyte/b @ 2008 11 02, 22:15) Sveikos. Ir visgi kokias tendencijas vaikų bendravime galėtumėte išsskirti ? ar planavote tokius amžiaus skirtumus? Kaip manote koks skirtumas geresnis, 5 metai ar visgi jau didesnis ?
Mano vienam sunui 18m, kitam 12m,o mazoji dar tik 2men.Tai skaiciuokit koks skirtumas. Broliai ir pasipyksta,ir pasistumdo, ir durniais issivadina. Bet kazkada anksciau vyresnelis yra sakes kad gerai kad turi broli. O sesyte labiau idomi jaunesniajam sunui,ir paziuri ir paglosto ir pakilnoja.Vyresnysis tik is tolo stebi
planuotas skirtumas tarp didesniu,norejom ,kad butu 3 metai,o gavosi 3 metai 3men.
Vyro planas buvo-kas penki metai ,bet vidurinysis pavelavo
ir turim 6 ir 4 metu skirtumus
Mano vaikuciu skirtumas 4 ir 2metai
QUOTE(malienka @ 2008 11 20, 23:27) Mano vaikuciu skirtumas 4 ir 2metai Sveikos skirtumas tarp mano dukru yra: tarp dvyniu 3 minutes
tarp mano vyriausio sunaus ir mazosios 11m skirtumas . kai tik pranesem , kad turesim dar viena vaika (jau trecia) apsiverke . o veliau kai suzinojo kad bus sese o ne dar vienas brolis - apsidziauge. ir dabar l. myli .ir sese l. myli . kiekviena ryta islydi visus 3 vyrus i darbus ir m-kla ir tada dar eina pamiegot 2 valandeles .
QUOTE(laumele @ 2008 11 24, 20:11) tarp mano vyriausio sunaus ir mazosios 11m skirtumas . kai tik pranesem , kad turesim dar viena vaika (jau trecia) apsiverke . o veliau kai suzinojo kad bus sese o ne dar vienas brolis - apsidziauge. ir dabar l. myli .ir sese l. myli . kiekviena ryta islydi visus 3 vyrus i darbus ir m-kla ir tada dar eina pamiegot 2 valandeles . Labutis.Mes turime tris vaikucius.Pirma gime dukryte,po dvieju metu -sunelis ir vel po 16 metu-DUKRYTE PAGRANDUKE!!!
sveikos turiu du vaikucius tarp ju skirtumas 2 metai 1 menuo ir 1 diena
Sveikutės
Tarp mano vaikų 13 metų skirtumas
Tarp manes ir wyriausios seses skirtumas net 18 metu, tai manau cia jau per daug nes kartais sunku su ja bendrauti nes metai daro savo,
Bet viena kita mylim ir saugom
Tarp mano sūnų 9 ir 8 mėn. skirtumas. Tikrai nemažas. Kai laukiausi, tai vyresnėlis sakė, kad jam nereikia nei brolio nei sesės, kad reiks žaislais dalintis, kad nepriims į savo kambary
1m. ir 9 mėn. (be vienos dienos
norėčiau,kad būtu 5metai
beveik du metai
3,5 metu. Ziauri konkurencija. Didzioji niekaip negali susitaikyt, kad yra sese. bet kai mama subara mazaja, tai didzioji puola jos guosti - nebijok, mes busim kartu, einam i mano kambari pazaisim.
Tarp maniškių skirtumas 4m. 7mėn
tarp mano vaiku bus didelis skirtumas, 10 metu, bet as nepergyvenu, vyresnelis jau uztektinai gavo demesio, daug ka pats pasidaro, o mazutis to demesio reikalaus, visi supuole auginsim. net nezinau dziaugsis vyresnieji maziuku ar ne, dabar atrodo labai labai laukia, sunus neysivaizduoja to leliuko, bet labai nori turet broli ar sese, mano pilveli nuo pirmu dienu glosto, glaustosi, as jo neatstumiu, pakalbam mudu, kad maziukui reiks demesio prieziuros, o kai paaugs ir pabartas bus. kas sunutis jau didelis ir daug ka gales daryt, eit su draugais vieni , gaus kisenpinigius ir kt, o mazutis tures klausyti teveliu ir buti su jais, tai vyresnelis jau jauciasi kaip povas:)patenkintas, kad pagaliau pripazintas dideliu
tarp maniskiu bus 3,6 m. manau, kad per mažas.
vaikam tai bus smagu, bet gal paciai sunkiau bus.
musiskius skiria 4m.6men. manau, kad nemazai.
Maniskiai visi gime rudeni ( rugsejis,spalis ir lapkritis ),o skrirtumas tarp pimo ir antro 3m ir 1men,tarp antro ir trecio 3m ir 1men,o tarp pirmo ir trecio - 6m ir 2men
Tai is vyresniosios dabar jau sulaukiu daug pagalbos,tik tiek,kad tvardyt labai reikia,nes uzsimirsta pati,kad amzius ne mamos
Labutis. tarp mano suneliu 4 metai skirtumas. sutaria tai labai gerai, net nesitikejau, kad taip sutars. ir sesutei atsiradus ja labai meliai sutiko. dabar net pesasi, del jos
Tarp maniskiu 4 metu skirtumas.
Tarp mano dukryciu skirtumas yra 7 metai. Bet vyresnioji kolkas labai myli sesute, kai reikia pasupuoja jos vezimuka, pazaidzia, pakalbina ja. O mazoji tik sypsosi ir sava kalba su ja guguoja
pas mus skirtumai dideli....labai.....
bet visos labai gerai sutaria tik va kartais mazoji lieka ant ''ledo'' bet labai visos draugiskai zaidzia ir su mazyle pazaidzia pakalbina ja.....
Sveikos, pas mus skirtumai ir dideli
Sunus bus 16 metu Dukra bus 13 metu Ir pats maziausias dabar metu Visi labai gerai sutaria, tik kartais vyresnius uzveikia mazojo aktyvumas, viska vercia, valgo ka papuola, bet mazasis be ju gyvent negali, kokia laime kai is mokyklos jie pareina.Zinoma, sutvarkyt namus nelabai imanoma
Tarp mano vaikučių dešimt metų skirtumas. Brolis labai rūpinasi sesute, jei reikia nueina į parduotuvę ir šiaip bendrauja. Norėjo kad gimtų brolis bet dabar patenkintas sesute. Anksčiau sakydavo kad visos mergos durnos, o dabar ir nuomonė pasikeitė šiuo klausimu
Labutis
pas mane tarp vaikų 17 metų skirtumas.....bet didžkis labai pavydus, tikiuosi, kada nors tai praeis
tarp mano mergaiciu yra metai ir du menesiai skirtumas ,bet abi viena nuo kitos skiriasi kaip diena nuo nakties
Mano pirmagimei - 16, o viduriukui sūnaitėliui 11-likti eina. Manėm, kad tuo viskas ir baigsis.
tarp maniskiu tai 3 metai skirtumas abu berniukai manau kaip paaugs labai smagu jiems bus, kuo mazesnis skirtumas tuo jiems smagiau ir lengviau bendrauti
Mano nuomone, metų skirtumas galbūt tik paaštrina tam tikrus santykius, bet labai daug kas priklauso nuo pačių tėvų
Tarp suneliu 2.5 metu skirtumas.
Sūnui bus 12,mažoji 4metų.Šiaip tai brolis labai myli sesutę,bet kartais pamiršta kad ji maža,erzinam mokina visokių "triukų"
Tarp maniškių sūnaitėlių lygiai 7 metai skirtumas
skirtumas 6 metai,sutaria puikiai
O pas mus skirtumas 4 metai. Bent šiuo metu l.geras skirtumas. Man tai optimaliausias variantas
|