Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Metų skirtumas tarp vaikų
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Gausi mūsų šeimynėlė...
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Ledine shirdis
TARP MANO SUNU 6 METAI thumbup.gif
greitute
Mano ir seseru metu skirtumas kas 4 metai, tai vaikystej su viduriniaja sesute pykdavomes del tvarkos namie, o jaunesniaja as saugodavau ir gindavau nuo pastarosios sesers, taciau dabar kai suaugome tai smagu susitikti, puikiai sutariame biggrin.gif .
Mano pacios seimoje sunui 6 metai, o dukrytei 3.5 men., tai sunus labai ja myli niurko ir niurko priejes ir visiems kartoja kad uz jokius pinigus neparduos biggrin.gif Tuo tarpu vienos pazystamos seimoje sunus brolio nemyli, ir mano nuomone ne metu skirtumas cia kaltas, o tai kaip tevai ziuri i vaikus. Tuomet atsiranda pavydas tarp vaiku, o tai trukdo geriems ju santykiams tarpusavy.
Tai va tokia mano nuomone aciuks.gif
Keitrina
manyciau jog norint kad vaikai bendrautu tarpusavy tai skirtumas turetu buti ne daugiau 3 m nes jei daugiau tai mazius dickiui tik tampa kenkeju zinau is savo praktikos nes tarp mano 1 ir 2 dukru 7m tai mazoji sesei tiek skadu pridarydavo jog istisiniai barniai vykdavo o kai gime dvyniai dar po 6m tai vyr buvo 13 o antrajai 6 tai jau tada kenkejai buvo du vienu zodziu kol tai isaugom tai kaip tevas sakydavo boze boze ............tai va jei kas tai planuoja tai reikia pagalvoti ir apie kitus seimos narius ir apie ju ramybe g.gif
#Auksė#
Tarp musu mergaiciu 3,9men., ziuresim kaip bus ateityje, bet dabar vyresnioji sesute labai myli ir rupinasi mazaja sesute thumbup.gif ir jokio pavydo thumbup.gif
diva3
Pas mus bus 2 metu ir 5men skirtumas
**Amore Dea**
4u.gif tarp sunaus ir dukters 5metu skirtumas,tarp sesuciu 7metu skirtumas,graziai sutaria,buna daugiau dvi sesutes per kalneli nesueina lotuliukas.gif
Editukas35
QUOTE(mamyte/b @ 2008 11 02, 23:15)
4u.gif tarp sunaus ir dukters 5metu skirtumas,tarp sesuciu 7metu skirtumas,graziai sutaria,buna daugiau dvi sesutes per kalneli nesueina lotuliukas.gif
*

Tarp mano trynuku ir dukros 17 metu skirtumas.Trynukai dar maziukai, tai vyriasne dukra jiems kaip mama smile.gif
Nut*
tarp maniškių skirtumas - 9 metai ax.gif
#Auksė#
Tarp musu mergaiciu 3metu 9 menesiu skirtumas thumbup.gif
Rachelė
Vyresnėlei 5 metukai.
Jainesnėlei 2 metukai.
Tai skirtumas tarp mano sesučių yra 3 meteliai 2.gif
Fadetė
QUOTE(Abai @ 2008 08 23, 16:48)
Tarp dukros ir sunaus 5 metai skirtumas  ax.gif
*

QUOTE(Jovila @ 2008 08 26, 22:19)
TARP MANO SUNU 6 METAI  thumbup.gif
*

QUOTE(mamyte/b @ 2008 11 02, 22:15)
*

Sveikos. Ir visgi kokias tendencijas vaikų bendravime galėtumėte išsskirti ? ar planavote tokius amžiaus skirtumus? Kaip manote koks skirtumas geresnis, 5 metai ar visgi jau didesnis ?
asedita
Mano vienam sunui 18m, kitam 12m,o mazoji dar tik 2men.Tai skaiciuokit koks skirtumas. Broliai ir pasipyksta,ir pasistumdo, ir durniais issivadina. Bet kazkada anksciau vyresnelis yra sakes kad gerai kad turi broli. O sesyte labiau idomi jaunesniajam sunui,ir paziuri ir paglosto ir pakilnoja.Vyresnysis tik is tolo stebi smile.gif Pamatysim kai paaugs kaip bus.
laumir
planuotas skirtumas tarp didesniu,norejom ,kad butu 3 metai,o gavosi 3 metai 3men. biggrin.gif
Reginok
Vyro planas buvo-kas penki metai ,bet vidurinysis pavelavo tongue.gif
ir turim 6 ir 4 metu skirtumus ax.gif .
malienka
Mano vaikuciu skirtumas 4 ir 2metai mirksiukas.gif Sutaria puikiai.Labai myli irsaugo mazaja sesyte.Jokio pavydo nera...Siaip manau, kad kuo mazesnis skirtumas tarp vaiku tuo geriau.Atranda daugiau bendru interesu.Kai per daug didelis skirtumas vienas sau, kitas sau g.gif Bet cia tik mano nuomone 4u.gif
sauluzexxx
QUOTE(malienka @ 2008 11 20, 23:27)
Mano vaikuciu skirtumas 4 ir 2metai mirksiukas.gif Sutaria puikiai.Labai myli irsaugo mazaja sesyte.Jokio pavydo nera...Siaip manau, kad kuo mazesnis skirtumas tarp vaiku tuo geriau.Atranda daugiau bendru interesu.Kai per daug didelis skirtumas vienas sau, kitas sau g.gif Bet cia tik mano nuomone 4u.gif
*

Sveikos
skirtumas tarp mano dukru yra:
tarp dvyniu 3 minutes rolleyes.gif o tarp dvyniu ir mazosios - 8 metai ir 9 men
laumele
tarp mano vyriausio sunaus ir mazosios 11m skirtumas . kai tik pranesem , kad turesim dar viena vaika (jau trecia) apsiverke . o veliau kai suzinojo kad bus sese o ne dar vienas brolis - apsidziauge. ir dabar l. myli .ir sese l. myli . kiekviena ryta islydi visus 3 vyrus i darbus ir m-kla ir tada dar eina pamiegot 2 valandeles .
nestuole
QUOTE(laumele @ 2008 11 24, 20:11)
tarp mano vyriausio sunaus ir mazosios 11m skirtumas . kai tik pranesem , kad turesim dar viena vaika (jau trecia) apsiverke . o veliau kai suzinojo kad bus sese o ne dar vienas brolis - apsidziauge. ir dabar l. myli .ir sese l. myli . kiekviena ryta islydi visus 3 vyrus i darbus ir m-kla ir tada dar eina pamiegot 2 valandeles .
*

Labutis.Mes turime tris vaikucius.Pirma gime dukryte,po dvieju metu -sunelis ir vel po 16 metu-DUKRYTE PAGRANDUKE!!! wub.gif
laimav
sveikos turiu du vaikucius tarp ju skirtumas 2 metai 1 menuo ir 1 diena biggrin.gif bet tarp ju buna visko ir sussipesa ir myluoja ir zaidzia o mazajam yra paizdys daug ko mokosi is sese thumbup.gif
DianaG
Sveikutės soske.gif

Tarp mano vaikų 13 metų skirtumas 4u.gif Brolis labai myli sesę,o sesė brolį friends.gif
pelene22
Tarp manes ir wyriausios seses skirtumas net 18 metu, tai manau cia jau per daug nes kartais sunku su ja bendrauti nes metai daro savo, 4u.gif nors nesakau , kad nesutariame bet visai kitaip bendraujiu su kita sese su kuria skiria 10 metu skirtumu su ja randam visada apie ka pakalbeti, o ir yra sese kuria skiria tik 3 metai tai ji nelabai mane supranta.... group.gif Tai gal ne visada gerai, kaip didelis skirtumas , bet iki kokiu 5 metu manau pats tas... biggrin.gif

Bet viena kita mylim ir saugom wub.gif friends.gif
DaivaJ
Tarp mano sūnų 9 ir 8 mėn. skirtumas. Tikrai nemažas. Kai laukiausi, tai vyresnėlis sakė, kad jam nereikia nei brolio nei sesės, kad reiks žaislais dalintis, kad nepriims į savo kambary blink.gif Bet kai gimė mažasis, viskas kitaip. Ir pažiūri, ir kalbina, ir sako, kad labai myli. Ir dėl žaislų nieko nesako biggrin.gif , nors mažasis su mamytės pagalba jau prasisuka po modeliukus biggrin.gif
youste
1m. ir 9 mėn. (be vienos dienos lotuliukas.gif ) - visko būna merginoms - ir pasipeša, ir pasimyluoja - normalu... ax.gif
miilunela
norėčiau,kad būtu 5metai biggrin.gif
neRut
QUOTE(timotey @ 2007 01 29, 11:06)
Tarp dvieju mano sunu 2 metu skirtumas.esu tikra kad jiem sese bus neidomi.skirtumas bus 8 metai.
*

O MAN REGIS ,KAD ATVIRKSCIAI....
aaajolaaa
beveik du metai tongue.gif
KEPTA BULVE
3,5 metu. Ziauri konkurencija. Didzioji niekaip negali susitaikyt, kad yra sese. bet kai mama subara mazaja, tai didzioji puola jos guosti - nebijok, mes busim kartu, einam i mano kambari pazaisim. biggrin.gif
Druska*
Tarp maniškių skirtumas 4m. 7mėn biggrin.gif
mazge1979
tarp mano vaiku bus didelis skirtumas, 10 metu, bet as nepergyvenu, vyresnelis jau uztektinai gavo demesio, daug ka pats pasidaro, o mazutis to demesio reikalaus, visi supuole auginsim. net nezinau dziaugsis vyresnieji maziuku ar ne, dabar atrodo labai labai laukia, sunus neysivaizduoja to leliuko, bet labai nori turet broli ar sese, mano pilveli nuo pirmu dienu glosto, glaustosi, as jo neatstumiu, pakalbam mudu, kad maziukui reiks demesio prieziuros, o kai paaugs ir pabartas bus. kas sunutis jau didelis ir daug ka gales daryt, eit su draugais vieni , gaus kisenpinigius ir kt, o mazutis tures klausyti teveliu ir buti su jais, tai vyresnelis jau jauciasi kaip povas:)patenkintas, kad pagaliau pripazintas dideliu
tiesiog as1
tarp maniskiu bus 3,6 m. manau, kad per mažas. 4u.gif
mazge1979
vaikam tai bus smagu, bet gal paciai sunkiau bus.
jolitabe
musiskius skiria 4m.6men. manau, kad nemazai.
Sandriuks1
Maniskiai visi gime rudeni ( rugsejis,spalis ir lapkritis ),o skrirtumas tarp pimo ir antro 3m ir 1men,tarp antro ir trecio 3m ir 1men,o tarp pirmo ir trecio - 6m ir 2men biggrin.gif
Tai is vyresniosios dabar jau sulaukiu daug pagalbos,tik tiek,kad tvardyt labai reikia,nes uzsimirsta pati,kad amzius ne mamos blush2.gif doh.gif O stai jaunimas 4m ir 1m nelabai sutaria,bent jau vyresnelis nenori su broliu draugaut,tai mazasis vis gauna niuksa,ar siaip grubus svelnumas pasireiskia doh.gif
mamyte77
Labutis. tarp mano suneliu 4 metai skirtumas. sutaria tai labai gerai, net nesitikejau, kad taip sutars. ir sesutei atsiradus ja labai meliai sutiko. dabar net pesasi, del jos biggrin.gif bigsmile.gif
GuMi
Tarp maniskiu 4 metu skirtumas. ax.gif
KRIAUKLELE
Tarp mano dukryciu skirtumas yra 7 metai. Bet vyresnioji kolkas labai myli sesute, kai reikia pasupuoja jos vezimuka, pazaidzia, pakalbina ja. O mazoji tik sypsosi ir sava kalba su ja guguoja smile.gif
miglytea
pas mus skirtumai dideli....labai..... g.gif lotuliukas.gif
bet visos labai gerai sutaria tik va kartais mazoji lieka ant ''ledo'' lotuliukas.gif
bet labai visos draugiskai zaidzia ir su mazyle pazaidzia pakalbina ja..... rolleyes.gif
jurgita33
Sveikos, pas mus skirtumai ir dideli smile.gif labai manau nemazi ax.gif
Sunus bus 16 metu
Dukra bus 13 metu
Ir pats maziausias dabar metu 4u.gif
Visi labai gerai sutaria, tik kartais vyresnius uzveikia mazojo aktyvumas, viska vercia, valgo ka papuola, bet mazasis be ju gyvent negali, kokia laime kai is mokyklos jie pareina.Zinoma, sutvarkyt namus nelabai imanoma
mamuse
Tarp mano vaikučių dešimt metų skirtumas. Brolis labai rūpinasi sesute, jei reikia nueina į parduotuvę ir šiaip bendrauja. Norėjo kad gimtų brolis bet dabar patenkintas sesute. Anksčiau sakydavo kad visos mergos durnos, o dabar ir nuomonė pasikeitė šiuo klausimu bigsmile.gif
Dominykos
QUOTE(rollick @ 2008 04 30, 16:34)
vienai 20, kitai 17, treciam 2,9 , ketvirtam 1  mirksiukas.gif
*

Sveikinu 4u.gif jei ir toliau tai Lietuvai tikrai negresia tai kas siuo metu Rusijoje dedasi su naujagimiais(nepakankamas gimstamumas)
Ingrida75
Labutis smile.gif
pas mane tarp vaikų 17 metų skirtumas.....bet didžkis labai pavydus, tikiuosi, kada nors tai praeis smile.gif
rienkaaa
tarp mano mergaiciu yra metai ir du menesiai skirtumas ,bet abi viena nuo kitos skiriasi kaip diena nuo nakties blush2.gif
niekad
Mano pirmagimei - 16, o viduriukui sūnaitėliui 11-likti eina. Manėm, kad tuo viskas ir baigsis. ax.gif - bet žmogus planuoja, o Dievas juokiasi. Todėl kai pajutau, kad vėl laukiuosi, tai net nežinojaom kaip vaikams pasakyt. Bet viskas baigės laaabai gerai - mes irgi daugiavaikė šeima tapom - mažei pagrandukei -1. 4u.gif - anūkėlė mūsų - senatvėj paguoda lotuliukas.gif
zanusikas
tarp maniskiu tai 3 metai skirtumas abu berniukai manau kaip paaugs labai smagu jiems bus, kuo mazesnis skirtumas tuo jiems smagiau ir lengviau bendrauti smile.gif
Majita
Mano nuomone, metų skirtumas galbūt tik paaštrina tam tikrus santykius, bet labai daug kas priklauso nuo pačių tėvų 4u.gif mes planuojame vaikelį ir jei viskas bus gerai, tai tarp vaikų bus 5 metų skirtumas 4u.gif
Numenor
Tarp suneliu 2.5 metu skirtumas.
uldina
Sūnui bus 12,mažoji 4metų.Šiaip tai brolis labai myli sesutę,bet kartais pamiršta kad ji maža,erzinam mokina visokių "triukų" bigsmile.gif
sasha_09
Tarp maniškių sūnaitėlių lygiai 7 metai skirtumas smile.gif vyresnėliui užeina pavydo bangos, nes mažylis dar mažiukas,tik puse metuku ir jam daugiau dėmesio tenka,tai tenka aiškint, kad mylim abu vienodai wub.gif ir tikrai neišskiram nė vieno schmoll.gif
Ledine shirdis
skirtumas 6 metai,sutaria puikiai wub.gif buna,kad ir pasipesa,bet labai myli vienas kita wub.gif
IngaKate
O pas mus skirtumas 4 metai. Bent šiuo metu l.geras skirtumas. Man tai optimaliausias variantas 4u.gif Ir pati pailsėjusi, ir vaikai paauginti. Dėl to taip ir planavome. bigsmile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.