Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Metų skirtumas tarp vaikų
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Gausi mūsų šeimynėlė...
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
donateja
Tarp dvieju mano sunu 2 metu skirtumas.esu tikra kad jiem sese bus neidomi.skirtumas bus 8 metai.
Demokratija
kodel taip manai? taigi labai smagu tureti pabiruti tiek tau paciai tiek ir broliukams bus.
donateja
nes jie sako kad seses nenori o be to did. skirtumas
Essexgirls
QUOTE(timotey @ 2007 01 29, 02:06)
Tarp dvieju mano sunu 2 metu skirtumas.esu tikra kad jiem sese bus neidomi.skirtumas bus 8 metai.
*

paziurek i mano vaiku- broliu ir seses skirtuma ax.gif biggrin.gif , jie ja baigia uztrint lotuliukas.gif ,ir saugoja kai reikia isvaziuot ir pampersa pakeisdavo,ir uzmigdo kai reikia biggrin.gif o jinai tik jodineja ant ju doh.gif , vakarais visa gatve skamba nuo ju dukimo doh.gif ,meile baisi wub.gif , mazoji pamacius is mokyklos griztancius brolius net spiegia is laimes,ta minti ismesk is galvos viskas bus gerai tiek jus dziaugsites tiek jie 4u.gif
Ikulia
QUOTE(Essexgirls @ 2007 01 30, 02:52)
paziurek i mano vaiku- broliu ir seses skirtuma ax.gif  biggrin.gif , jie ja baigia uztrint lotuliukas.gif ,ir saugoja kai reikia isvaziuot ir pampersa pakeisdavo,ir uzmigdo kai reikia biggrin.gif o jinai tik jodineja ant ju doh.gif , vakarais visa gatve skamba nuo ju dukimo doh.gif ,meile baisi wub.gif , mazoji pamacius is mokyklos griztancius brolius net spiegia is laimes,ta minti ismesk is galvos viskas bus gerai tiek jus dziaugsites tiek jie 4u.gif
*

pas mus tas pats: tarp vyresneliu 2 metu skirtumas, o tarp paskutines ir pirmos - 13m. Myli, priziuri, zaidzia...viskas puiku thumbup.gif
pamatysi kai gims mazule-vaikai tikrai kitaip ziures i viska...
Vilialia
QUOTE(timotey @ 2007 01 29, 14:51)
nes jie sako kad seses nenori o be to did. skirtumas
*

Na aš irgi manau, palauk, kai atsiras... Jei nebus jiems prievartos sesę žiūrėti, tai manau bus labai net įdomu jiems, o be to pasijus gerokai vyresni ir atsakingesni, sesė juk mažė, globoti reikia, jie prieš ją bus supermenai biggrin.gif ...
diinka
Sveiki,

Tarp maneęs ir sesers 5 metai skirtumas. Mes baisiai nesutarėm(kol nesuaugom). kai man buvo apie 15-16 ji buvo dar visai vaikas. Bet visur sekiojo iš paskos. (o ir mama liepdavo nepalikti sesers) O manji trukdė. Vienu žodžiu pykomės nerealiai.
Aš nusprendžiau kad tarp mano vaikų bus kaip galima mažesnis metų skirtumas(na tipo bendraamžiai). Tai kol buvo maži viskas buvo tvarkoj- vaikščiojo už rankyčių susikybę ir t.t
problemos prasidėjo kažkur nuo 12metų. Via labiau pykdavosi. 15-16 metų jau buvo sunku pernešti juos kartu vienam kambary. Dabar lyg ir suaugę vienam tuo 20, kitam 21, bet bendrauja sunkiai. Tai kad ir neaišku kas geriau....
Ikulia
QUOTE(diinka @ 2007 01 31, 12:02)
Sveiki,

Tarp maneęs ir sesers 5 metai skirtumas. Mes baisiai nesutarėm(kol nesuaugom). kai man buvo apie 15-16 ji buvo dar visai vaikas. Bet visur sekiojo iš paskos. (o ir mama liepdavo nepalikti sesers) O manji trukdė. Vienu žodžiu pykomės nerealiai.
Aš nusprendžiau kad tarp mano vaikų bus kaip galima mažesnis metų skirtumas(na tipo bendraamžiai). Tai kol buvo maži viskas buvo tvarkoj- vaikščiojo už rankyčių susikybę ir t.t
problemos prasidėjo kažkur nuo 12metų. Via labiau pykdavosi. 15-16 metų jau buvo sunku pernešti juos kartu vienam kambary. Dabar lyg ir suaugę vienam tuo 20, kitam 21, bet bendrauja sunkiai. Tai kad ir neaišku kas geriau....
*

musu su sese skirtumas irgi panasus buvo-tai pykomes visa gyvenima...tikrai nenorejau,kad butu taip mano vaikams. ale maniskiai dabar irgi barasi kaip reikiant nors skirtumas tik du metai...isaugs gal? o mes su sese pries desimt metu gal tik draugaut pradejom...
Miilute
Kazkaip keista skaityti tokius komentarus...
Juk siais laikais viskas kitaip nei seniau... mes mamos ir pacios kita karta tuo metu kada noretume negalim pradetiantro vaiko... mano manymu viskas priklauso nuo aplinkybiu, o vaiku auklejimas ir vertybiu idiegimas tik nuo tevu...
Va mano mergaitei 8 metai, o antro savo laiku kazkaipnespejau, nes pasitaike proga pakileti karjeros laiptais... tai dabar planuoju kad gal kai ji bus 10 tada tures ir sesute ar broliuka... Kazkur asu skaicius, kad tarp vaiku is viso idealiausi metu skirtumai yra 1,3 arba 10 metu... tada jie sutaria...
Be to ir vaikas jau laikia antro ...manau mums pasiseks isugdyti sutariancius vaikus, o ne pestukus bigsmile.gif
Vilialia
QUOTE(Miilute @ 2007 01 31, 13:40)
Kazkur asu skaicius, kad tarp vaiku is viso idealiausi metu skirtumai yra 1,3 arba 10 metu... tada jie sutaria...
*

Na aš tuomet pataikiau su visais trim biggrin.gif ...
Manau labai svarbu auklėjimas, svarbu ir vaiko būdas. Trys, o nemoku pasakyti, kokie visi skirtingi. Pasipeša, pasipešdavau ir pati su sese. Bet meilę vieno kitam bandau įdiegti jau nuo pirmųjų žingsnių, kaip darė ir mano tėvai. Todėl su sese mes puikios draugės dabar, net daugiau nei draugės, noriu, kad ir mano "trioškė" būtų kaip siena, vienas už kitą ir visi kartu. Artimesnių, nei jie visi žmonių pasaulyje nėra.
Ikulia
QUOTE(Vilialia @ 2007 01 31, 13:00)
Na aš tuomet pataikiau su visais trim biggrin.gif ...
Manau labai svarbu auklėjimas, svarbu ir vaiko būdas. Trys, o nemoku pasakyti, kokie visi skirtingi. Pasipeša, pasipešdavau ir pati su sese. Bet meilę vieno kitam bandau įdiegti jau nuo pirmųjų žingsnių, kaip darė ir mano tėvai. Todėl su sese mes puikios draugės dabar, net daugiau nei draugės, noriu, kad ir mano "trioškė" būtų kaip siena, vienas už kitą ir visi kartu. Artimesnių, nei jie visi žmonių pasaulyje nėra.
*

del meiles tai sutinku 100%, nes vaikai nors ir pesasi, bet kaip siena vienas uz kita stovi jeigu kas skriausti nori rolleyes.gif
azen
na tarp manes ir brolio 9m. skirtumas. mylim vienas kita , nesipykstam. bet bendro nieko neturim. todel as nusprendziau (kai pagimdziau pirma) , jei turesiu du vaikus tai tarp ju bus max 5m. arba visai nebus antro. na bet pataikiau manau labai gerai, nes dabar laukiuosi ir skirtumas bus 3m. ir 5men. o sutaria vaikai ar ne, tai gal nuo auklejimo priklauso, kaip buvo diegiamos seimos vertybes.
youste
As su sesem buvom pametinukes, kiek pamenu, vaikystej pasipesdavom - del zaislu daugiausia, veliau - del rubu, bet kazkaip visalaika rasdavom sprendima. Aisku, ne be teveliu isikisimo. thumbup.gif Uztai dabar visos trys esam geriausios drauges thumbup.gif Todel ir pati noriu kuo greiciau antro leliuko. Zinau, kad man bus sunku, ypac pirmaisiais metais, bet vaikuciams tikrai bus gerai - tie patys interesai bus.
diinka
Juk siais laikais viskas kitaip nei seniau... mes mamos ir pacios kita karta tuo metu kada noretume negalim pradetiantro vaiko... mano manymu viskas priklauso nuo aplinkybiu, o vaiku auklejimas ir vertybiu idiegimas tik nuo tevu...
Va mano mergaitei 8 metai, o antro savo laiku kazkaipnespejau, nes pasitaike proga pakileti karjeros laiptais... tai dabar planuoju kad gal kai ji bus 10 tada tures ir sesute ar broliuka... Kazkur asu skaicius, kad tarp vaiku is viso idealiausi metu skirtumai yra 1,3 arba 10 metu... tada jie sutaria...
Be to ir vaikas jau laikia antro ...manau mums pasiseks isugdyti sutariancius vaikus, o ne pestukus bigsmile.gif
*

Sekmes,

o visais laikais tas pats buvo, vini planavo, kiti neplanavo, vienos sedejo namuose, kitos sieke karjeros ir t.t Taip pa nemanau kad kasnors specialiai peštukus auklėjo, visos norim kad musiškiai butu patys geriausi( gerais norais kelias i pragarą grįstas)
linkiu jums iš visos širdies pačių nuostabiausių atžalų
Supermama Erika
Tarp dukrų 6 metų skirtumas. Kartais susipyksta, kai jaunesnioji pradeda nervuoti vyresniąją su savo anekdotais ar panašiai biggrin.gif bet šiaip nėra didelės priešės thumbup.gif
zuasta
Vienam 10m. ,kitam 1 m.
rollick
vienai 20, kitai 17, treciam 2,9 , ketvirtam 1 mirksiukas.gif
Babaušiukas
QUOTE(pijus @ 2008 04 30, 17:34)
vienai 20, kitai 17, treciam 2,9 , ketvirtam 1  mirksiukas.gif
blink.gif Oho, kaip įdomiai 4u.gif
linamask
o askazkur girdejau, kad idealiausias amziaus skirtumas tarp vaiku yra 4metai, tipo del pavydo ar pan, nors tikrai sutinku, kad labai daug priklauso nuo auklejimo... ax.gif
sena niekšė
taip jau gavosi, kad mano sūnus turi suaugusį brolį. na, kol kas tas brolis -- kaip ir bet kuris kitas kartais aplankomas ar pasisvečiuojantis giminaitis. o kaip toliau bus -- žiūrėsim ax.gif
prekestolen
QUOTE(linamask @ 2008 05 02, 12:08)
o askazkur girdejau, kad idealiausias amziaus skirtumas tarp vaiku yra 4metai, tipo del pavydo ar pan, nors tikrai sutinku, kad labai daug priklauso nuo auklejimo...  ax.gif
*

Tarp mano vaikų- 5 metų skirtumas. Bėdelė tik viena- brolis per tą berniukiškumą patampo sesę per daug grubiai. Nors vis kartojam, kad ji maža, reikia švelniau- užsimiršta... doh.gif
Kaip man pačiai- tai otks skirtumas tikrai labai geras. Dičkiui jau nebereikia tiek daug intensyvios priežiūros, o ir padeda man su mažąja. wub.gif
Attene
*

na tikrai jums to linkiu,bet nevisada taip buna kaip mes noretume biggrin.gif
Mikėtukas
tarp manuju 15 m 8men doh.gif biggrin.gif

o as jaunesne uz broli beveik 9m,puikiai sekesi sutarti,neskaitant jo erzinimu biggrin.gif
feneke

Tarp mano vaiku 7m skirtumas.Kol kas jokiu problemu,vyresnysis labai myli broli.Ir smelio dezej su juo pazaidzia,ir slepyniu,ir pasimusa(kaunasi kardais). O mazius jau apie 12val palei duris sedi-brolio laukia. Manau, svarbiausia ,kad mazius netaptu kazkokia nasta vyresniajam.
feneke
Pvz.,tarp manes ir brolio 5m skirtumas.Vaikysteje mes nesipesem,as vis rupinausi savo mazuoju broliuku.Po to interesai issiskyre:man -paugliskos problemos,o jam vis dar laukais palakstyt rupejo.20m-as sukurus seima,o jam-pauglyste.Tad arti mesnis bendravimas prasidejo,kai jam sukako 22m. Kai sukurs savo seima, manau bendrausim dar artimiau.
grazina37
tarp mano vaiku skirtumas 13,8 metu ,ir tikrai jokiu problemu nera,dukra niekada broliui nepavydejo,nes ji jau didele thumbup.gif manau priklauo nuo auklejimo ,ir zinoma nuo pacio vaiko,dukra nuo 4 metu vis svajojo apie sese ar broli ,bet jis pavyko tik po ilgo laiko tarpo ,ir ji suzinojus is dziaugsmo apsiverke rolleyes.gif
bet yra vaiku kurie nori buti vienturciukai ir su niekuo nenori dalintis nei kambario nei zaislu nei tevu meiles ,tai tokiu atveju antro vaiko atsiradimas sukelia siokiu tokiu nesklandumu verysad.gif
linamask
Tarp manes su broliu taip pat 5metu skirtumas. Me svaikysteje tikrai pykomes, nes jis buvo mazesnis, as jam turejau nusileisti ir pan, turbut taip buna visada ir pasitaiko daugumai biggrin.gif
Taciau dabar (jam 20m) mes sutariam puikiai rolleyes.gif
Taigi manau, kad bet koks metu skirtumas tarp vaiku turi savu pliusu ir savu minusu, niekada nebus idealu... schmoll.gif
la_bamba
na, o mūsų dvynukai dabar pradėjo labai pyktis. Jiems 11 metų tuoj bvus, tai galvoju, kad čia paauglystės spygliukai. Nors tas jų nesutarimas - susipyksta, susipeša, o už 10 min vėl viens be kito negali biggrin.gif
O mažiuką abu labai myli. Neaišku, kaip bus jiems suaugus g.gif
voveriukas*
Tarp mūsų su broliu 3 metų skirtumas, bet nesutarėme vakystėje bicycle.gif , ir dabar ne per labiausiai, tarp mano dukterų 2 metų skirtumas, taip pat apsipyksta, labiau kiekviena bedrauja su savo draugėmis, o su mažiausiu 6-mečiu abi sutaria labai gerai thumbup.gif , nors skirtumas tarp jų ir mažiuko 10 ir 12 metų. Jei galėčiau rinktis iš naujo, tai gimdyčiau vaikus didesniais metų intervalais, taip ir tėvams lengviau, galėčiau kiekvienai nuo mažens skirti daugiau dėmesio, ir vyresni vaikai taip nebejaučia tėvų dėmesio stokos, nes jau turi savų draugų ir pomėgių. Aišku, gražu pažiūrėti gatvėje kai vedasi dar mažus pametinukus, ir jei vaikelis ateina neplanuotas, tada jau nepasirinksi...
Dali01
tarp manęs ir brolio 7 metų skirtumas, nelabai mes bendraujam verysad.gif , vis ant mamos pykdavau kad toks didelis skirtumas , bet taip jau susiklostė kad tarp mano pačios vaikų 8 metų skirtumas doh.gif , šiaip nepavydi ir myli brolį friends.gif
Treja
QUOTE(pijus @ 2008 04 30, 17:34)
*

bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif
Breira
Mano vaikams- sūnui 9,dukrai 5 ir mažiukui tuoj 1. Vyresnieji pešasi juodai doh.gif
belkaa
Tarp manęs ir brolio yra 2 metų skirtumas, kiek atsimenu vaikystėje tai pešdavomės dėl žaislų, bet jau paauglystėje ir vėliau būdavom geriausi draugai, o kai amžiaus skirtumas nedidelis, tai ir mūsų draugai bendri ir laisvalaikis bendras... aš tuo labai džiaugiuosi, o dabar džaiugiuosi, kad ir mano vaikučiai galės kartu augti wub.gif
linamask
QUOTE(belkaa @ 2008 05 26, 23:22)
Tarp manęs ir brolio yra 2 metų skirtumas, kiek atsimenu vaikystėje tai pešdavomės dėl žaislų, bet jau paauglystėje ir vėliau būdavom geriausi draugai, o kai amžiaus skirtumas nedidelis, tai ir  mūsų draugai bendri ir laisvalaikis bendras... aš tuo labai džiaugiuosi, o dabar džaiugiuosi, kad ir mano vaikučiai galės kartu augti  wub.gif
*

Kaip idomu, ar cia taip netycia, ar cia labai skaiciuojant taip atsitiko, kad vaikuciai gime ta pacia diena? smile.gif
O siaip, tai sutinku su sia nuomone, kad kai toks amziaus skirtumas, tai yra daugiau bendru interesu mirksiukas.gif
Jarga
QUOTE(pijus @ 2008 04 30, 18:34)
*

thumbup.gif thumbup.gif
belkaa
QUOTE(linamask @ 2008 05 27, 10:04)
Kaip idomu, ar cia taip netycia, ar cia labai skaiciuojant taip atsitiko, kad vaikuciai gime ta pacia diena? smile.gif
O siaip, tai sutinku su sia nuomone, kad kai toks amziaus skirtumas, tai yra daugiau bendru interesu  mirksiukas.gif
*

čia taip jau, matyt, Dievulis panorėjo, nes sūnutis turėjo gimti vėliau, o dukrytė anksčiau wub.gif
Babaušiukas
QUOTE(belkaa @ 2008 05 28, 21:58)
čia taip jau, matyt, Dievulis panorėjo, nes sūnutis turėjo gimti vėliau, o dukrytė anksčiau  wub.gif
Bet kaip įdomiai sutapo bigsmile.gif Tą patį mėnesį ir netgi tą pačią dieną doh.gif thumbup.gif Pirmąsyk taip matau ax.gif 4u.gif
kaneringa
Tarp mano mergaiciu pusantru metu skirtumas. Jos prisigalvoja visokiu zaidimu, uzsiemimu, rankdarbiu. Kai draugauja, tai grazu ziureti. Bet pykstasi ir musasi turbut kasdien. Tik viena minute musasi, o kita jau ziurek apsikabine eina. biggrin.gif
Dzanetukas
Tarp manes ir sesers - 3 m. skirtumas. Pradejome sutarti, kai pas man atsirado seima..o iki tol - siaubas doh.gif
Tarp mano mergaiciu beveik 5 m. skirtumas - pliusas yra tik vienas. Vyrenioji nejaucia mazajai jokio pavydo jausmo.
Bet jau pesasi kaip doh.gif , gal didzioji ir nesipestu - bet pradeda visa laika mazoji g.gif Kaip buna grazu i jas pasiziureti, kai myluojasi!!! wub.gif , bet jau kaip pradeda pesti, atrodo stogas nuciuos cool.gif
** Svaja**
Pirmai-17 biggrin.gif ,antram-10 biggrin.gif treciam- beveik -2 wub.gif cool.gif
Čiotki
Skirtumas 7m,dukra pradėjo lankyti mokyklą,aš namie thumbup.gif super
svetute777
Labutis 4u.gif Tarp mano berniukų skirtumas 2 m 2 mėn., jie dar nesipeša lotuliukas.gif Bet taip gera žiūrėt, kaip vyresnysis rūpinasi mažuoju: paglosto, pamyluoja, pavežiuoja vėžyme, duoda atsigert (žinoma, man matant rolleyes.gif ). Ir mažiukas patenkintas, kai brolis šalia. Vienu žodžiu, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Reikia mergytės g.gif ax.gif lotuliukas.gif
v*i*j*a
pas mus tarp vaiku 8m. skirtumas ax.gif bet kai duodasi,musasi ir zaidzia,tai to skirtumo nesijaucia biggrin.gif
geguzevasaris
Pas mus tarp pirmojo ir antrojo -šešeri metai, o tarp pirmojo ir to, kuris gims rudenio pabaigoje-bus penkiolikos metų skirtumas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(=Svaja= @ 2008 06 07, 23:54)
Pirmai-17 biggrin.gif ,antram-10 biggrin.gif  treciam- beveik -2 wub.gif  cool.gif
*

ax.gif labai labai panašiai ir pas mus, tik mažesni skaičiukai: penkiolika, devyneri ir dar negimęs , bet jau spardosi ax.gif
@š@k@
na tarp musiskiu bus 6m ir 2 menesiai, ziuresim kaip cia bus g.gif dabar dukriukas labai laukia broliuko thumbup.gif
ziv
QUOTE(sagnesa @ 2008 07 19, 14:15)
na tarp musiskiu bus 6m ir 2 menesiai, ziuresim kaip cia bus g.gif dabar dukriukas labai laukia broliuko  thumbup.gif
*

pas mus irgi bus panasiai. Norejau, kad butu mazesnis skirtumas, bet nesigavo, o dabar manau, kad tik i nauda: nereiks apie didziaja sokineti kai gims leliukas.
raimuxe
Pirmai - 10, antram - 2,8mėn, trečiam - jau greit pasimaysime thumbup.gif
Vilsen
3metai tarp mano vaikučių skirtumas ax.gif
Abai
Tarp dukros ir sunaus 5 metai skirtumas ax.gif
laumir
tarp sunau ir dukros 3,3men,tarp kitos dukros 8.11men
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.