Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Būk mano Valentinas!
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4
Isila
reikėjo daugiau balsų, kaip visada - pritrūkau wub.gif
Incė
QUOTE(smail @ 2007 02 09, 11:40)
o musu nuyotraukytes taip ir nepatvirtino,gal todel kad vakar tik sugalvojom dalyvauti  sad.gif
*

Dar vakar iki 5 vakaro turėjo patvirtint g.gif nebent buvo vėliau arba neatitiko kas nors ax.gif
mama22
as jau pabalsavau ax.gif skyriau balsus uz "pagautas akimirkas", o ne uz susodintus leliukus, fotostudijoj atliktas ar kaip kitaip "surezituotas" nuotraukytes ax.gif nors siaip tai visos nuotraukytes labai grazios ir mielos wub.gif thumbup.gif
Rituxx
QUOTE(mama22 @ 2007 02 09, 14:58)
as jau pabalsavau  ax.gif skyriau balsus uz "pagautas akimirkas", o ne uz susodintus leliukus, fotostudijoj atliktas ar kaip kitaip "surezituotas" nuotraukytes  ax.gif nors siaip tai visos nuotraukytes labai grazios ir mielos  wub.gif  thumbup.gif
*

aš taip pat balsavau už pagautas akimirkas rolleyes.gif ir į nuotraukos kokybę nežiūrėjau, svarbu buvo jame esantis veiksmas thumbup.gif
jėga
Už nesuvaidintą meilę thumbup.gif
mama22
QUOTE(jėga @ 2007 02 09, 15:02)
Už nesuvaidintą meilę thumbup.gif
*

tikrai taip biggrin.gif

ai, ir dar ziurejau, kad nebutu mergytes dvi ar du berniukai lotuliukas.gif nu zodziu, kad viskas butu kaip priklauso - mergyte ir didesnis ar to paties amziaus berniukas biggrin.gif nes mano nuomone tokios foto kur dvi mergytes, du berniukai ar kitos kur kokiu 10m mergyte ir kudikelis, tai man labiau primena broliska meile, tai prie ko cia valentinas 4u.gif
GAPO
Liūdna ... verysad.gif . Nepagalvokit, ne nuotraukos, tik tie trys balsai liūdina.
Prabalsavau už rugiagėlių puokštę, už linkstančius keliukus ir mažuosius valentinukus hamake. wub.gif
Nepykit, mamos, nebėr daugiau balsų, bet tikrai dar atiduočiau min penkioms nuotraukoms:
Nuostabią plačią šypseną Didesnę sesę
Dvynukes arba labai panašias mergaites
Bučinį
Mielą apkabinimą
Norą dalintis
Daugiau nebevardinsiu, nes nebetilps.
Tikiuos, kad neliks šios nuotraukos nepastebėtos, ir kas nors tikrai už jas prabalsuos.
4u.gif
megana
QUOTE(mama22 @ 2007 02 09, 12:58)
...o ne uz susodintus leliukus, fotostudijoj atliktas ar kaip kitaip "surezituotas" nuotraukytes  ax.gif
*

tokių foto šį kartą mažai.
šiai jaučiu simpatiją- nuo pat pradžių ax.gif
Yoli
taisykles kiek pamenu neleidzia dvieju nuotrauku talpint....
Papildyta:
QUOTE(megana @ 2007 02 09, 18:47)
tokių foto šį kartą mažai.
šiai jaučiu simpatiją- nuo pat pradžių  ax.gif
*

o man ji atrodo dirbtina...
megana
QUOTE(Yoli @ 2007 02 09, 16:46)
*

prisiglaudimas nedirbtinas smile.gif
Double Latte
Aš jau prabalsavau - už tai, kas man labaiusiai patiko, kažkaip manau, kad kitos ir be manęs balsų prisirinks irnesakyk.gif

QUOTE(Yoli @ 2007 02 09, 17:46)
taisykles kiek pamenu neleidzia dvieju nuotrauku talpint....

g.gif tu čia pie ką? unsure.gif

Vėtružė
QUOTE(mama22 @ 2007 02 09, 14:16)
nes mano nuomone tokios foto kur dvi mergytes, du berniukai ar kitos kur kokiu 10m mergyte ir kudikelis, tai man labiau primena broliska meile, tai prie ko cia valentinas  4u.gif
*

drinks_cheers.gif
v*i*j*a

niu va,ir as atlikau savo pareiga pioneer.gif
Double Latte
Radau vieną tikrą donžuaną - ir su viena bučiuojas, su kita glaustos wub.gif Matyt, tikrą širdžių daužytoją augina
tongue.gif
c-girl
QUOTE(Yoli @ 2007 02 09, 17:46)
*

Nelabai suprantu ka tu turi omenyje g.gif Kaip gali vaiku apsikabinimas buti dirbtinas unsure.gif
Del "fotostudijiniu" nuotrauku...siame konkurse ju gal tik viena g.gif Pastaroji, kur sesute glaudzia broliuka, laisvai gali buti namie daryta g.gif
Medona
QUOTE(californiagirl @ 2007 02 09, 19:24)
Del "fotostudijiniu" nuotrauku...siame konkurse ju gal tik viena g.gif
*

kuri? ax.gif siaip idomu, jei ne paslaptis.

pazistu viena mamyte kurios visos foto atrodo kaip profisionalios, bet ji pati tai daro namuose smile.gif
c-girl
QUOTE(babuska @ 2007 02 09, 19:29)
kuri?  ax.gif

pazistu viena mamyte kurios visos foto atrodo kaip profisionalios, bet ji pati tai daro  smile.gif
*

user posted image
Sita gal studijine, bet laisvai ir namine gali buti g.gif
Dar kur nykstukai buciuojasi suabejoti galima...

O apie kuria mamyte kalbi jauciu zinau...pas ja parase maciau graziu fotostudijiniu nuotrauku, kaip suprantu jie tuo uzsiima profesionaliai... Todel jos nuotrauka matau konkurse, ir zinau kad pacios mamytes daryta wub.gif
megana
QUOTE(mama22 @ 2007 02 09, 18:43)

mama22, žinau, kad bent kelios iš tų, kurias paminėjai, darytos namie, ne foto studijoje smile.gif
Vėtružė
QUOTE(mama22 @ 2007 02 09, 19:43)

drinks_cheers.gif
QUOTE(megana @ 2007 02 09, 20:52)
mama22, žinau, kad bent kelios iš tų, kurias paminėjai, darytos namie, ne foto studijoje  smile.gif
*

na gal.......... kokia viena....... nu dvi.......... Kur su margu megztuku berniukas yra tikimybė, kad namie........ ir paskutinė, kur mergaitė laiko kūdikėlį........ kitos tikrai studijinės.........
mama22
QUOTE(megana @ 2007 02 09, 21:52)
mama22, žinau, kad bent kelios iš tų, kurias paminėjai, darytos namie, ne foto studijoje  smile.gif
*

jei taip tai tikrai noriu mamytes pagirt 4u.gif thumbup.gif
modestasta
Oman pavyzdziui visos tikrai labai grazios 4u.gif Tik gaila , kad tik tris balsus galima atiduoti verysad.gif
Vėtružė
O man pavyzdžiui irgi bigsmile.gif
raimuxe
QUOTE(VilmKa @ 2007 02 09, 14:30)
Prabalsavau, negalėjau ilgiau laukt lotuliukas.gif
Tiek daug nuotraukų gražių, kaip atvirukai, man jos tokios "saldžios" wub.gif  thumbup.gif ... pavydžiu blush2.gif

g.gif jos ir taip gaus daug balsų..., tai balsavau už tas, kur draugystė, meilė, simpatijos ne tokios akivaizdžios - giliau... širdelėje... wub.gif
*

pilnai su tavimi sutinku. drinks_cheers.gif Sakykit, o tas pats žmogus ar gali atiduot savo visus 3 balsus už vieną nuotrauką smile.gif
Aurėja
QUOTE(raimuxe @ 2007 02 12, 12:43)
pilnai su tavimi sutinku.  drinks_cheers.gif Sakykit, o tas pats žmogus ar gali atiduot savo visus 3 balsus už vieną nuotrauką smile.gif
*

ne negali, tik už skirtingas foto. Plius dar yra apribojimas - negalima atiduoti balso už savo siųstą nuotrauką.
Incė
Sveikinam konkurso laimėtojus wub.gif ir visus su šv.Valentino diena wub.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2007 01 31, 21:17)

Panašu, kad šitoje nuotraukoje užfiksuota tikra "darželinė meilė"  biggrin.gif Man ji atrodo pakolkas iš visų nuoširdžiausia, čia kažkas kito nei broliukų/sesučių apsikabinimai ar viską, kas pasipainiojo akiratyje "bučiuojančių" kūdikių elgesys  biggrin.gif
*

Kaip pirštu į akį bigsmile.gif superinis pastebėjimas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Aurėja
Sveikiname visus konkurso dalyvius Meilės dienos proga wub.gif Šiemet ir vėl rinkome žaviausius ir meiliausius mažuosius Valentinus ir Valentinas - pasveikinkim juos! oro_buckis.gif

first.gif I vietą laimėjo žavioji porelė "Širdele,
Tu šiandien nepakartojama..."

user posted image

vijja, sveikiname laimėjus firminį supermama.lt prizą!

second.gif II vietą laimėjo meilučiai "...Aš myliu vasaros rugiagėles
Jos taip švelniai vilioja mane
Jos kaip akys manos mergužėlės
Aš mačiau ją šią naktį sapne..."

user posted image

Peperoni, sveikiname laimėjus firminį supermama.lt prizą!

third.gif III vietą laimėjo valentinukai "Panele, kai Jus pamačiau,
man net kojos sulinko..."

user posted image

Agneza, sveikiname laimėjus firminį supermama.lt prizą!

Primename, kad prizus atsiimti reikėtų per 3 mėn. nuo laimėjimo dienos.

Gražaus Šv. Valentino vakaro visiems ir daug meilės! heart.gif
+333+
Sveikinu nugalėtojus thumbup.gif wub.gif smagu buvo skaityt komentarus lotuliukas.gif
Visas mamytes su Valentino diena heart.gif

Pirmą kartą dalyvavom konkurse, smagu bigsmile.gif ačiū visoms, kurios už mus balsavot 4u.gif
Peperoni
Ačiū visoms mamytėms, balsavusioms už mūsų mažulius 4u.gif wub.gif
Rituxx
sveikinimai nugalėtojoms 4u.gif
visas su valentino diena thumbup.gif
user posted image

ačiū toms kas už mus balsavo 4u.gif
v*i*j*a
Norim padekoti visiems visiems uz mus balsavusiems aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif

tikrai nesitikejom tokio auksto ivertinimo wub.gif
ACIU JUMS 4u.gif

Sveikinam ir second.gif third.gif vietas uzemusius 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Taip pat norime pasveikinti visus su Valentino diena,linkime daug daug meiles
user posted image
Medona
sveikiname nugaletojas 4u.gif labai grazios nuotraukos wub.gif

pagal nugaletojus sprendziant buciniai buvo nereikalingi biggrin.gif mirksiukas.gif
Gulia
Aciu visiems!!!Pirma karta dalyvavome.Labai daug nuostabiu ir graziu nuotrauku!!!
Dekui tiems,kas uz musu balsavo!!
Sveikinam kas laimejo ir kas dallyvavo!!!

Su Valentino svente!
GAPO
Sveikinu nugalėtojus. 4u.gif visi trys mano favoritai užėmė aukštas vietas. 2 - antrąsias dvi.
visus su šv.Valentino diena. wub.gif
boruze keturtaske
laba.

Sveikinimai nugalėtojams wub.gif wub.gif wub.gif
ačiukas už mus balsavusiems wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image
Vėtružė
Sveikiname nugalėtojas ir ne tik rolleyes.gif

heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif
c-girl
Sveikinimai nugaletojams 4u.gif 4u.gif 4u.gif Laimejo tikrai grazios nuotraukytes wub.gif Viena is mano "favoriciu" 3-ioje vietoje thumbup.gif kitos siek tiek zemiau, bet neblogai rolleyes.gif

QUOTE(Vėtružė @ 2007 02 09, 21:09)
na gal.......... kokia viena....... nu dvi.......... Kur su margu megztuku berniukas yra tikimybė, kad namie........ ir paskutinė, kur mergaitė laiko kūdikėlį........ kitos tikrai studijinės.........
*

Dabar galiu prisipazinti jau biggrin.gif Mano nuotrauka ne studijine, o namine, mano pacios fotografuota mirksiukas.gif
user posted image

Ir dar is tu paminetu maziausiai 2 foto namines biggrin.gif

SU MEILES DIENA VISUS wub.gif
grange
vijja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nuotraukytė liusinė tik šį kartą pražiopsojau balsavimą doh.gif
RESPECT...
Oi, nu jau pirmos vietos nuotraukytė, tai tikrai labai nuostabi thumbup.gif Kaip koks atvirukas atrodo thumbup.gif Sveikinam 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tikrai verta dėmesio.
Ir apskritai sveikiname visus dalyvavusius ir nedalyvavusius su Valentino diena wub.gif
~♥KaipTaiKaip♥~
Labai ačiū už tiek daug balsų mūsų nuotraukytei wub.gif wub.gif
Sveikinam nugalėtojus wub.gif wub.gif

Su valentino diena wub.gif
megana
QUOTE(californiagirl @ 2007 02 14, 16:16)
Dabar galiu prisipazinti jau biggrin.gif  Mano nuotrauka ne studijine, o namine, mano pacios fotografuota mirksiukas.gif
Ir dar is tu paminetu maziausiai 2 foto namines  biggrin.gif

sveikinimai nugalėtojams 4u.gif

mano "nykštukai" nestudijiniai- ir aš prisipažįstu smile.gif koks jau skirtumas biggrin.gif
Vėtružė
QUOTE(californiagirl @ 2007 02 14, 17:16)

Dabar galiu prisipazinti jau biggrin.gif  Mano nuotrauka ne studijine, o namine, mano pacios fotografuota mirksiukas.gif
user posted image

*

mastau.gif O kaip tu tą juodą foną padarai? ax.gif
c-girl
QUOTE(Vėtružė @ 2007 02 15, 09:06)
mastau.gif O kaip tu tą juodą foną padarai? ax.gif
*

Ten tamsiai rudas fonas mirksiukas.gif...vaiku kambaryje komoda su tamsia medziaga apdengiu hihihi.gif (arba balta medziaga...priklauso nuo to, ka noriu isgauti ax.gif )
Olgyte
Na tikrai nepaskysi kad namuose daryta thumbup.gif

Sveikinimai nugalėtojams 4u.gif
modestasta
Tikrai visos laaabai grazios ir idomios nuotraukytes thumbup.gif
Sveikinu nugaletojas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ode
Nu šaunuolės mamytės - studijinės-nestudijinės. Pavydžiu baltai tokių sugebėjimų. Linkiu ir toliau taip sėkmingai džiuginti mūsų akis. 4u.gif

Megana, juoksies, bet nepažinau tavo mazgių. doh.gif O beje, tu ten rimtai sniege avatare? bigsmile.gif
KV
Sveikinimai nugalėtojoms 4u.gif Į II ir III pataikiau nugalėtojus ax.gif

Ir smagu kad ir mano nuotraukytė gana daug balsiukų gavo blush2.gif
irgi nevisai studijinė, namie daryta biggrin.gif
user posted image

californiagirl thumbup.gif gali pradėti fotografuoti jei dar nepradėjai wub.gif labai gražu (jau seniai pastebėjus esu foto wub.gif )
c-girl
QUOTE(fotopuka @ 2007 02 16, 02:46)
californiagirl  thumbup.gif  gali pradėti fotografuoti jei dar nepradėjai  wub.gif labai gražu (jau seniai pastebėjus esu foto  wub.gif ) [/color]
*

Mazais zingsneliais zingsniuoju tuo tikslu blush2.gif

Aciu uz tokius zodzius wub.gif As tavo nuotraukas irgi seniausiai pastebejau ir nepraleidziu progos paziopsoti i parase esancias ax.gif Tiesiog svaiginanciai grazu wub.gif
megana
QUOTE(Ode @ 2007 02 15, 16:31)
Megana, juoksies, bet nepažinau tavo mazgių.  doh.gif O beje, tu ten rimtai sniege avatare?  bigsmile.gif
*

Ode, ne tu viena nepažinai mirksiukas.gif
o avatare vandenynas. ir jame ne aš schmoll.gif bet panašu į mane biggrin.gif
Ode
QUOTE(megana @ 2007 02 16, 08:00)
o avatare vandenynas. ir jame ne aš  schmoll.gif  bet panašu į mane  biggrin.gif
*

lotuliukas.gif Mano užmiegotos akelės tik pirmą planą įžlibino. doh.gif Nu bet ir panašumas. bigsmile.gif

Californiagirl, dideliausios sėkmės svajonės išsipildyme. Būtumėm arčiau, būtumėm pirmi klientai (ir/arba bandomieji triušiai hihihi.gif ). 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.