Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Būk mano Valentinas!
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4
kristina-buziene
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 02 01, 14:05)
Nuostabus konkursas  thumbup.gif  drinks_cheers.gif
Man pakolkas pacios paciausios, tiek valentinai tiek valentinaites  tongue.gif  wub.gif
Cia tai sirdziu edike, o bernuzelis tikras vyrukas jau nuo pat mazumes, zino ka daro  tongue.gif  4u.gif

Man ir sitos visos labai thumbup.gif
insk
oi kiek daug graziu foto wub.gif
Vėtružė
Man iš naujai įdėtų patiko šitos

user posted image

user posted image

taniai
O šitoje nuotraukoje mergytė labai graži, auga tikra viliokė širdžių daužytoja :
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=10537

Pagal mane tai juk SUPER SUPER SUPER mergaite smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Incė @ 2007 02 01, 10:16)
Man ši labai miela wub.gif  wub.gif  wub.gif

O si grazi mergyte puikuojasi vasario men. Mamos zurnalo virselyje 4u.gif Sveikinam
GAPO
Labai mielos nuotraukytės. wub.gif . Visos tokios nuoširdžios.
user posted image
kokia krykščianti mergytė.
Ryški
Šita kokia pasakiška wub.gif Tokie mažiukai... wub.gif Ir potekstė gerai parinkta wub.gif

user posted image
sdr
user posted image thumbup.gif
labai faina ax.gif
*dzūkė*
Ir mes dalyvaujam...pirmą kartą! aciuks.gif vien tik jau už tai, kad nuotrauka buvo priimta wub.gif .
vvandene
daug graziu mielu nuotrauku yra thumbup.gif
l.buz
Man šita labai wub.gif
http://www.supermama.lt/foto/photos/0067_0010524.jpg
ir šita
http://www.supermama.lt/foto/photos/0067_0010541.jpg
o šita mergytė panaši į mano bigsmile.gif Lygiai tokie plaukučiai mažos buvo bigsmile.gif wub.gif
http://www.supermama.lt/foto/photos/0067_0010503.jpg
Nagi
Labai mielos nuotraukytes
Ž.V.
QUOTE(l.buz @ 2007 02 03, 18:00)
o šita mergytė panaši į mano  bigsmile.gif  Lygiai tokie plaukučiai mažos buvo  bigsmile.gif  wub.gif
http://www.supermama.lt/foto/photos/0067_0010503.jpg
*

bigsmile.gif nu jezus ir mano panasi lotuliukas.gif grazuole wub.gif
l.buz
[quote=ziviliuke,2007 02 03, 20:20]
bigsmile.gif nu jezus ir mano panasi lotuliukas.gif grazuole wub.gif
*

[/quo
bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Atra
aš norėčiau mūsų nuotrauką pakeisti ax.gif būtų didelis dėkui, nes dėdama man susimaklino viskas doh.gif
Pasišiaušęs
O kodėl mano nuotrauka dar nepatvirtinta verysad.gif
Incė
QUOTE(Dalbara @ 2007 02 04, 10:27)
O kodėl mano nuotrauka dar nepatvirtinta verysad.gif
*

Gal sekmadienisšiandien mirksiukas.gif g.gif
--------
Savaitgaliais niekas netvirtina mirksiukas.gif Mes irgi laukiam...
eegle
wub.gif thumbup.gif My Webpage
Papildyta:
user posted image thumbup.gif
Pasišiaušęs
QUOTE(Meilė @ 2007 02 04, 16:59)
Savaitgaliais niekas netvirtina mirksiukas.gif Mes irgi laukiam...
*

Gal ir sekmadienis, pamačiau kad naujų įmetė užtai ir susimasčiau kodėl mano nepatvirtino unsure.gif Na lauksim rytojaus yahoo.gif
Stebukle
QUOTE(Dalbara @ 2007 02 04, 20:38)
Gal ir sekmadienis, pamačiau kad naujų įmetė užtai ir susimasčiau kodėl mano nepatvirtino  unsure.gif  Na lauksim rytojaus yahoo.gif
*

o tai gal atsidure prie neuzpildytu?
gugile
Musiskes irgi dar nepatvirtino.... g.gif lauksim savo eiles, gal pavyks g.gif
Pasišiaušęs
QUOTE(Stebukle @ 2007 02 04, 19:54)
o tai gal atsidure prie neuzpildytu?
*

Aha stovi. O ką daryt unsure.gif unsure.gif
kristina-buziene
QUOTE(Dalbara @ 2007 02 04, 21:26)
Aha stovi. O ką daryt  unsure.gif  unsure.gif
*

Jai prie neuzpildytu stovi tai kazkas netinka ....Arba nuotrauka ne i tema arba dydis gali but per didelis wink.gif
mama22
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 02 04, 23:51)
Jai prie neuzpildytu stovi tai kazkas netinka ....Arba nuotrauka ne i tema arba dydis gali but per didelis  wink.gif
*

na siaip tai jei nuotraukyte per didele, tai iskart paraso, kad per didele mirksiukas.gif
kristina-buziene
QUOTE(mama22 @ 2007 02 04, 21:54)
na siaip tai jei nuotraukyte per didele, tai iskart paraso, kad per didele  mirksiukas.gif
*

Na tada nuotraukele netinkama moderatoriu atzvilgiu ax.gif
Pasišiaušęs
Jau susitvarkiau nebuvau patvirtinimui išsiuntus doh.gif
kristina-buziene
QUOTE(Dalbara @ 2007 02 04, 22:27)
Jau susitvarkiau nebuvau patvirtinimui išsiuntus doh.gif
*

Nu va -matai good.gif
Olgyte
Juokinga nuotraukytė biggrin.gif
RESPECT...
mastau.gif Mes tai turbūt nedalyvausim. Čia tokių čiotkų nuotraukų yra, kad vargu ar kokią geresnę rasim g.gif
Šaunuolės mamytės 4u.gif Gerų kadrų čia pavarėt clap_1.gif
*dzūkė*
QUOTE(Erika-amerika @ 2007 02 05, 09:54)
mastau.gif Mes tai turbūt nedalyvausim. Čia tokių čiotkų nuotraukų yra, kad vargu ar kokią geresnę rasim g.gif
*

mirksiukas.gif dalyvaukit, ar geresnė už kažką juk sprendžia kiti.

Labai gražu tie bučinukai wub.gif ir glėbukai thumbup.gif ,bet man labai patinka ir tos, kur su gilesne mintim bigsmile.gif
Vėtružė
QUOTE(Erika-amerika @ 2007 02 05, 08:54)
*

Tiesiog dalyvauk...... Pasirodykit būtinai mirksiukas.gif
Man taip gražu......... wub.gif
Endži
musu nuotraukyte niekam nepatinka? verysad.gif mano vaikis su savo geriause drauge
Rituxx
QUOTE(lenocka @ 2007 02 05, 11:25)
musu nuotraukyte niekam nepatinka? verysad.gif mano vaikis su savo geriause drauge
*

gali but dabar pašalinta iš konkurso unsure.gif kad pasiskelbei kuri tavo nuotraukytė nono.gif
mama22
QUOTE(Rituxx @ 2007 02 05, 11:29)
gali but dabar pašalinta iš konkurso  unsure.gif  kad pasiskelbei kuri tavo nuotraukytė  nono.gif
*

na taip ji gali but pasalinta, bet ir tu nelabai gerai padarei, kad jos posta citavai, nes ji galbut galejo dar keisti savo zinute ir butu istrynusi savo nuotraukyte 4u.gif
*dzūkė*
QUOTE(lenocka @ 2007 02 05, 11:25)
*

g.gif kodėl taip pamanei, gi balsavimo dar nebuvo... jaučiu dabar jau viskas unsure.gif
Aurėja
QUOTE(lenocka @ 2007 02 05, 10:25)
*

cituoju bendrąsias taisykles, kurias kiekvienas dalyvis turi perskaityti dar prieš išsiųsdamas nuotrauką konkursui ir apie tai rašoma kiekviename konkurso aprašyme:

Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan.
Tai galima padaryti fotokonkursui pasibaigus. Už šios taisyklės nepaisymą nuotrauka  pašalinama iš konkurso.

kristina-buziene
Naturalu,paprasta ir labai grazu wub.gif ..Kaip tikri isimylejeliai 4u.gif Ir berniukas grazuolis auga ax.gif
user posted image
Vėtružė
QUOTE(Rituxx @ 2007 02 05, 10:29)
gali but dabar pašalinta iš konkurso  unsure.gif  kad pasiskelbei kuri tavo nuotraukytė  nono.gif
*

mastau.gif Gal nežinojo, kad negalima? Gal pamatė, kad kitos kelia foto ir įdėjo savo.......... Nors pagal žinučių skaičių tai ne naujokė unsure.gif
Rituxx
QUOTE(Vėtružė @ 2007 02 05, 12:38)
mastau.gif Gal nežinojo, kad negalima? Gal pamatė, kad kitos kelia foto ir įdėjo savo.......... Nors pagal žinučių skaičių tai ne naujokė  unsure.gif
*

taisyklės visiems vienodos rolleyes.gif jau kitą kartą tikrai žinos jei nežinojo dabar,o ir nuotraukėlę tiesiog gali pakeisti kita ir dalyvauti konkurse 4u.gif jei ne aš tai kita butų parašius į jos postą 4u.gif
juratike13
Kazin kodel musu nuotraukytes niekas nepatvirtina,issiuntem paraiskai jau praeita sav.,bet iki siol tarp nepatvirtintu verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Aurėja
QUOTE(juratike13 @ 2007 02 05, 11:58)
Kazin kodel musu nuotraukytes niekas nepatvirtina,issiuntem paraiskai jau praeita sav.,bet iki siol tarp nepatvirtintu verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
*

jei nuotrauka yra tinkama konkurso temai ir moderatoriai ją atrenka, nereikia laukt nė dienos, kaip ji patvirtinama, todėl per tą savaitę jau galima buvo pateikti kitą nuotrauką konkursui, nereikia laukti.
Vėtružė
QUOTE(Rituxx @ 2007 02 05, 11:41)
taisyklės visiems vienodos  rolleyes.gif jau kitą kartą tikrai žinos jei nežinojo dabar,o ir nuotraukėlę tiesiog gali pakeisti kita ir dalyvauti konkurse  4u.gif jei ne aš tai kita butų parašius į jos postą  4u.gif
*

Tai jo......... Aš tai tau nė nepriekaištauju........ irnesakyk.gif Tiesiog garsiai pamasčiau laugh.gif rolleyes.gif
Olgyte
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 02 05, 11:19)
Naturalu,paprasta ir labai grazu  wub.gif ..Kaip tikri isimylejeliai  4u.gif  Ir berniukas grazuolis auga  ax.gif 
user posted image
*

drinks_cheers.gif Labai spalvinga nuotrauka 4u.gif
Rituxx
labai daug gražių nuotraukyčių thumbup.gif sunku bus tik 3 balsiukus atiduoti,nes galėčiau už kokius 10 prabalsuoti rolleyes.gif
ši labai jau miela wub.gif jau tokia meilė wub.gif fainuoliai
GieNa
Labai grazios visos nuotraukytes wub.gif wub.gif
Deja mums si tema netinkama, nera sansu dalyvaut, nes nerandam 4 menesiu vaikiukui partneres biggrin.gif lotuliukas.gif
mama22
QUOTE(babuliaa @ 2007 02 05, 14:47)
Labai grazios visos nuotraukytes wub.gif  wub.gif
Deja mums si tema netinkama, nera sansu dalyvaut, nes nerandam 4 menesiu vaikiukui partneres biggrin.gif  lotuliukas.gif
*

kad ir vyresne prigriebkit mirksiukas.gif lotuliukas.gif

o mes tai sloguojam, tai neinam pas savo draugyte, nenorim uzkrest, tai ir foto nepasidarom verysad.gif o visai noretume ir mes sudalyvaut verysad.gif
juratike13
QUOTE(Aurėja @ 2007 02 05, 13:01)
jei nuotrauka yra tinkama konkurso temai ir moderatoriai ją atrenka, nereikia laukt nė dienos, kaip ji patvirtinama, todėl per tą savaitę jau galima buvo pateikti kitą nuotrauką konkursui, nereikia laukti.
*

Tada as nesuprantu pasakymo netinkama nuotrauka.
Endži
nu va prisidirbau verysad.gif tikrai nezinojau kad taip negalima unsure.gif pirma kart konkurse dalyvaut norejom cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif
RESPECT...
QUOTE(babuliaa @ 2007 02 05, 15:47)
Labai grazios visos nuotraukytes wub.gif  wub.gif
Deja mums si tema netinkama, nera sansu dalyvaut, nes nerandam 4 menesiu vaikiukui partneres biggrin.gif  lotuliukas.gif
*

Ai nesakyk, nesakyk tongue.gif Keturių mėnesių jau "didelis" kavalierius, jau galima surasti blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.