Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip lieknėja žinomi žmonės?
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
-Linda-
QUOTE(skraide @ 2006 03 03, 10:06)
As tai negaliu atsigrozeti Starosaites sulieknejusia figura,nors man ji grazi buvo ir apvalesne...
*

O matei, kai ją rodė be makiažo? mirksiukas.gif Gal ir sulieknėjo, bet ar tai pridėjo didelio grožio, kai veidas papilkėjęs ir nuvargusi kaip močiutė atrodo, jei špakliaus nėra?
Google
QUOTE(Lady_I @ 2006 03 03, 00:08)
visos dietos yra stebuklingos jei turi kantrybe milziniska ir nebijai susigadint sveikatos...Na, bet Ryciui tai tikrai reikejo numesti, uz tai dabar koks patenkintas savim.O gal vel papilnejo?cia tema senokai nevystoma blush2.gif
*

Na Rytis tikrai vel papilnejo... pilvukas toks nemazas pasakyciau... Kur tau neataugs, kai badauja menesi, o paskui vel kemsa... susigadins jis sveikata... organizmui nepatinka toks svorio svyravimas... kuo toliau tuo jam bus sunkiau tokiu budu kg numesti....
Estrella...
QUOTE(-Linda- @ 2006 03 03, 10:39)
O matei, kai ją rodė be makiažo?  mirksiukas.gif  Gal ir sulieknėjo, bet ar tai pridėjo didelio grožio, kai veidas papilkėjęs ir nuvargusi kaip močiutė atrodo, jei špakliaus nėra?
*

drinks_cheers.gif su makiažu dar į žmogų panaši,bet be jo unsure.gif
flesi
QUOTE(estrella @ 2006 03 03, 14:10)
drinks_cheers.gif su makiažu dar į žmogų panaši,bet be jo  unsure.gif
*

Tai kad kai 30 meteliu perlipi tai mums visoms jeu reikia veidukus ryte nusipiesti, kitaip g.gif schmoll.gif o per telika tai ypac visi trukumai islenda. Man Starosaite grazi dabar. seniau buvo su padangom, nors vyriskiai isizioje sekdavo jos apvalumus. Bendrai - grazi moteris, as tai papilkejimo nemaciau labai, bet matyt per greitai numete svori.
KEIBI
Mano nuomone tokia .
Jei labai nori ,tai ir neyžymūs žmogeliukai numeta svori ,tik jie nesireklamuoja ir pan. O žvaigždėm nėr kur dėtis visi ir visur pastebi kas su jais darosi smile.gif
Ancė
O matei, kai ją rodė be makiažo?  mirksiukas.gif  Gal ir sulieknėjo, bet ar tai pridėjo didelio grožio, kai veidas papilkėjęs ir nuvargusi kaip močiutė atrodo, jei špakliaus nėra?
*

QUOTE(estrella @ 2006 03 03, 13:10)
drinks_cheers.gif su makiažu dar į žmogų panaši,bet be jo  unsure.gif
*

O papilnėjusią be špakliaus matėt? g.gif Šiaip ar taip šaunuolė,kad sulieknėjo,o mes pirmiausiai pamatom kas negerai,kas negražu ir t.t.Pagaliau laikas eina tik į priekį ir nelaukia,kad kol sulieknėsim liktumėm to pačio jaunumo biggrin.gif .O dar kai reikalai vyksta virš 30m doh.gif
Estrella...
QUOTE(Cezarija @ 2006 03 03, 14:48)
O papilnėjusią be špakliaus matėt? g.gif Šiaip ar taip šaunuolė,kad sulieknėjo,o mes pirmiausiai pamatom kas negerai,kas negražu ir t.t.Pagaliau laikas eina tik į priekį ir nelaukia,kad kol sulieknėsim liktumėm to pačio jaunumo biggrin.gif .O dar kai reikalai vyksta virš 30m doh.gif
*

Veidukas jos ankščiau,tai tikrai gražus buvo ,o dabar doh.gif čia turbūt greito svorio netekimo priežastis g.gif
skraide
Na ,negaliu su jumis nesutikti,pastebejau ir as,bet man ji patinka kaip dainininke, tai as jai ,,atleidziu,,... tongue.gif
Endži
QUOTE(skraide @ 2006 03 03, 19:34)
Na ,negaliu su jumis nesutikti,pastebejau ir as,bet man ji patinka kaip dainininke, tai as jai ,,atleidziu,,...  tongue.gif
*

Ogal zinot jos liekniejimo recepta?Kiek tekogirdet ji sulieknejo pagal kraujo grupe?
Žm@nytė
o ar yra tokiu produktu - kad valgai kiek nori - ir nieko? gal vaisiai kokie? ar koks velnias? banned2.gif
meškutė_Nida
QUOTE(Zhvirbliuke @ 2006 03 12, 00:51)
o ar yra tokiu produktu - kad valgai kiek nori - ir nieko? gal vaisiai kokie? ar koks velnias? banned2.gif
*

Yra. Ikrai raudonieji, ikrai juodieji. cool.gif Natūralūs, ne želatininiai.
Lenora
biggrin.gif Yra. Jūros kopūstai be nieko. Raugintų kopūstų sriuba, tik vandenelis su prieskoniais. Puikiai valo organizmą. Per savaite 3kg - garantuotai. Paskui, vien pamačius tuos jūros kopūstus pykina verysad.gif
meškutė_Nida
QUOTE(Lenora @ 2006 03 12, 12:04)
Paskui, vien pamačius tuos jūros kopūstus pykina verysad.gif
*

Ačiū, kolega, kad jūros kopūstus priminėt. drinks_cheers.gif Baiss geras dalykas. thumbup.gif
bublegum
QUOTE(lenocka @ 2006 03 09, 23:32)
Ogal zinot jos liekniejimo recepta?Kiek tekogirdet ji sulieknejo pagal kraujo grupe?
*

JEI IDOMU TAI PAPASAKOSIU. MANO BENDRADARBE JA PAZYSTA, TAI PASAKOJO, KAD ZILVINAS VIS REME JA PRIE SIENOS, KAD JAM GEDA ANT SCENOS DARO. TAI JAI KAZKAS ATVEZE KAZKOKIU ZOLELIU IS ISPANIJOS. IR DAR JI VISKA VALGO BE DRUSKOS IR BE CUKRAUS, TAI MANAU TOKIO MAISTO NELABAI IR NORISI doh.gif
O ATRODO SAKE TIKRAI NEKAIP unsure.gif PAAKIAI PAJUODE, DAUG RAUKSLIU IR T.T. MANAU, KAD FAIN KAD TAIP SUKUDO thumbup.gif BET GAL PER GREIT?
Lenora
QUOTE(bublegum @ 2006 03 13, 16:21)
JEI IDOMU TAI PAPASAKOSIU. MANO BENDRADARBE JA PAZYSTA, TAI PASAKOJO, KAD ZILVINAS VIS REME JA PRIE SIENOS, KAD JAM GEDA ANT SCENOS DARO. TAI JAI KAZKAS ATVEZE KAZKOKIU ZOLELIU IS ISPANIJOS. IR DAR JI VISKA VALGO BE DRUSKOS IR BE CUKRAUS, TAI MANAU TOKIO MAISTO NELABAI IR NORISI doh.gif
O ATRODO SAKE TIKRAI NEKAIP unsure.gif PAAKIAI PAJUODE, DAUG RAUKSLIU IR T.T. MANAU, KAD FAIN KAD TAIP SUKUDO  thumbup.gif BET GAL PER GREIT?
*

Atrodė per teleką tai tikrai baisiai. Labai pavargusi ir nusikankinusi. Man ji labai patinka, ko nepasakyčiau apie jos vyrą. Man atrodo, kad jis ją labai engia. Figura tai dabar tikrai jos faina. Veidukas greit atsigaus. Svarbu, kad tik lašinukai neatsigautų. g.gif
meduke
o kaip jums Rima iš Mango?buvom visai neseniai koncerte tai pasirodė baisiai ,jei bučiau dainininkė tikrai taip neapsileisčiau.
Utiuitiutė
Kaip sulieknėjo Starošaitė: čia mirksiukas.gif
Shindila
QUOTE(bublegum @ 2006 03 13, 16:21)
O ATRODO SAKE TIKRAI NEKAIP unsure.gif PAAKIAI PAJUODE, DAUG RAUKSLIU IR T.T. MANAU, KAD FAIN KAD TAIP SUKUDO  thumbup.gif BET GAL PER GREIT?
*

na bet ir tas zilvinelis rrrrr.... devil.gif geda mat jam ant scenos, man atrodo kad jau jai turetu buti geda del jo o ne jam del jos protest.gif kita vertus dabar jai starosaitei nei + nei - kg nereiktu (kiek maciau foto)
beje skaitant ta straipsni... dovana- ispano konsultacija ir pan iteikta 2004m o rezultatai matosi tik dabar g.gif (ir isvis as per tel tai net nepastebejau kad ji sukudejo blush2.gif )
Lenora
QUOTE(Shindila @ 2006 03 16, 19:03)
na bet ir tas zilvinelis rrrrr....  devil.gif  geda mat jam ant scenos, man atrodo kad jau jai turetu buti geda del jo o ne jam del jos  protest.gif  kita vertus dabar jai starosaitei nei + nei - kg nereiktu (kiek maciau foto)
beje skaitant ta straipsni... dovana- ispano konsultacija ir pan iteikta 2004m o rezultatai matosi tik dabar  g.gif  (ir isvis as per tel tai net nepastebejau kad ji sukudejo  blush2.gif )
*

Nu taip jau ir nesimato! Na, nepavydėk , ji puikiai atrodo. Ko linkiu ir mums visoms. Aišku būtų gerai ir po tą ispaną visoms, nors dėl moralinio stimulo biggrin.gif
pepilota
Man dabar Starosaite l.graziai atrodo. Ir anksciau man ji buvo grazi, gal tik truputi stamboka. Bet kai vakar "Zmonese" pamaciau nuotraukas "iki" ir "po" -tai akivaizdus skirtumas.
O vyrelis, tai pati vakar tam paciam zurnale skaiciau, kad nuolat prikisdavo netobula figura ir virsvori. Ir ji aiskiai pasake, kad nuo tokiu komentaru net suabejojo ar jis tik mylimas ar ir mylintis vyras. Nepavydziu as jai...
Va maniskis, kai mane isimylejo, buvau gal 10kg stambesne nei dabar ir jokio priekaisto niekad neisgirdau smile.gif Vis sakydavo: koks tavo fainas uzpakaliukas blush2.gif
Bet kai pakudau tai rupuziukas matau, kad tikrai labiau patenkintas smile.gif
Dziaukimes, kad mus vyrai myli tokias kokios esam ir stenkimes jiems buti kuo grazesnes! drinks_cheers.gif
Veidelis atsigaus per tiek pat per kiek ir sukudo.
Nezinau ar prisimenat, bet Stasaityte irgi kazkada staigiai sukudo, tai veidelis visai sukrito. O dabar graziai atrodo ir kg neatsistate. O gimdymai tai du!
Bajm
nu Stašaitytė tikrai ne stirnaitė, ypač šalia vyro bigsmile.gif
meškutė_Nida
QUOTE(pepilota @ 2006 03 17, 12:44)

Nezinau ar prisimenat, bet Stasaityte irgi kazkada staigiai sukudo, tai veidelis visai sukrito. O dabar graziai atrodo ir kg neatsistate. O gimdymai tai du!
*

Atsimenu, kaip tik teko jos laidoj sudalyvaut tuo metu. biggrin.gif Klausiau- kaip? Pasirodo, labai sunki antrojo nėštumo pradžia + labai judrus pirmasis berniukas. Va ir visa paslaptis cool.gif
Dew drop
QUOTE(meškutė_Nida @ 2005 05 17, 14:00)
Išsiskyrė, išleido sūnų į užsienius, įsimylėjo... mirksiukas.gif
Pirmą punktą ir Laima Kybartienė įvykdė. Rezultatas  -10 kg tongue.gif
*

man po skyrybų taip pat buvo prapuolę apie 10kg ax.gif po to vėl atsirado doh.gif

*

veidukas tikrai sukrito, kaip ir Paškevičiaus g.gif šis aplamai baisokai man atrodo unsure.gif
Bajm
o man atrodo, kad Starošaitei trūksta vyro meilės
dėl to tas veidukas ne per geriausiai atrodo
Endži
QUOTE(Bajm @ 2006 03 17, 16:10)
o man atrodo, kad Starošaitei trūksta vyro meilės
dėl to tas veidukas ne per geriausiai atrodo
*

Pritariu drinks_cheers.gif
Shindila
QUOTE(Lenora @ 2006 03 16, 23:18)
Nu taip jau ir nesimato! Na, nepavydėk , ji puikiai atrodo. Ko linkiu ir mums visoms. Aišku būtų gerai ir po tą ispaną visoms, nors dėl moralinio stimulo biggrin.gif
*

na kai as nemaciau foto pries ir po tai ir sakau savo nuomone kad nepastebejau. ir man mazu maziausiai yra jai ko pavydeti tongue.gif doh.gif
Lenora
QUOTE(lenocka @ 2006 03 17, 22:05)
Pritariu  drinks_cheers.gif
*

Vargšeliė. Ją tikrai jisai skriaudžia. Nelaiminga ji su juo, aiškiai matosi. Ponas labai save įsimylėjęs ir serga didybės manija. Pletkai ar ne, kad pirmą žmoną jis mušė?
Shindila
kai buvo pokalbiu sau tai kaip jis minejo "susiterem kad apie tai nesnekesim" tai va as manau kad muse nes nevengtu jis apie tai sneketi. ir siaip kazkodel man jis atrodo negerbiantis ir nevertinantis moters vyras, kuris greiciausiai ir nemaza kitu turi g.gif ir beje man starosaites apvalumai labai patraukliai atrodydavo, nes nebuvo tokie sukrite bet tokio "moteriski" apvalumai ax.gif
MissDiva
Nezinau kaip Lietuvos zvaigzdes, bet Amerikos zvaugzdes po gimdymo susitraukia per tris menesius.Ir zinot kaip?-nieko nevakgydamos ir MAZIAUSIAI sportuodamos per 2 valandas i diena,o beto pageria tabletytes,kurios numusa alki ir kankinasi sitaip.Cia visur zurnaluose ir per telika rodo ju dietas.Bet pacios suprantat-mes ne holivudo aktores ir asmeniniu treneriu ir dietologu nenusisamdysim.Tai ir tenka laikytis geru senu taisykliu-mazai kaloriju+sporta=grazi figura.
pepilota
o ar pastebejot, kaip sukudus viena "Mango" nare? Vardo neatsimenu. Ne ta, kur su briketais ir ne naujoke (man ji is viso per kuda), bet ta trecia. Lyg Vika jos vardas.
Kiek pamenu, budavo pati stambiausia is visu, o dabar, ziuriu, kojytes kaip nulietos. Gal zinot, kaip ji lieknejo?
Kazkaip keista, kad apie ja nieko nerase, nes visos kitos tai buna istardytos.
Lenora
QUOTE(pepilota @ 2006 03 21, 11:28)
o ar pastebejot, kaip sukudus viena "Mango" nare? Vardo neatsimenu. Ne ta, kur su briketais ir ne naujoke (man ji is viso per kuda), bet ta trecia. Lyg Vika jos vardas.
Kiek pamenu, budavo pati stambiausia is visu, o dabar, ziuriu, kojytes kaip nulietos. Gal zinot, kaip ji lieknejo?
Kazkaip keista, kad apie ja nieko nerase, nes visos kitos tai buna istardytos.
*

Taigi, ir mano žvitri akis pastebėjo. Labai jau akivaizdžiai krito į akis, čia per kažkokį ,neseniai buvusį koncertą Atrodė gražiai. Gal dar kur nors pasipasakos? biggrin.gif
Lady_I
as jau seniai vika stebiu.Dar pries metus jau matesi palieknejo nuo tu laiku, kai buvo visai jos paaugles.O stai dabar isvis pasidare kuda kuda.Kazkur rase,kad dabar ji intensyviau sportuoja,nei ansciau.Aisku be geros dietos irgi turbut apsiet nebuvo imanoma rolleyes.gif
pepilota
tai daugiau sulieknejusiu zvaigzdziu nebepastebim?
Utiuitiutė
QUOTE(pepilota @ 2006 06 14, 12:16)
tai daugiau sulieknejusiu zvaigzdziu nebepastebim?
*

Katunskytė lotuliukas.gif Tik kad tikrai nesimato rolleyes.gif
Pampuškiukas
QUOTE(Hestija @ 2006 06 14, 14:18)
Katunskytė  lotuliukas.gif Tik kad tikrai nesimato  rolleyes.gif
*

Jai reikia dar 20 kg numesti, kad bent jau matytųsi, kaip ne kaip 180 kg. (lyg tai g.gif )

Dar ir Morta iš "Balto katino svetainės" sukūdo, bet jai panašiai kaip Katunskytei dar -20 kg reikia, kad pasimatytų smile.gif
Papildyta:
bet vis tiek jos šaunuolės smile.gif
Utiuitiutė
QUOTE(Pampuškiukas @ 2006 06 14, 14:46)
Dar ir Morta iš "Balto katino svetainės" sukūdo, bet jai panašiai kaip Katunskytei dar -20 kg reikia, kad pasimatytų  smile.gif
bet vis tiek jos šaunuolės  smile.gif
*

Morta? Seniai bežiūrėjau tą laidą. Kažkaip ji labai atitiko savo personažą ir man tikrai atrodė beviltiška lotuliukas.gif
O kad sukūdo- tikrai šaunuolės thumbup.gif
spurgiukas
o gal kas matet laida "nuo.....iki" kurioje katunskyte sake kad jai busimas zentas atveze apetita mazinanciu vaistu is rusijos??? kokie ten vaistai? g.gif
Utiuitiutė
QUOTE(spurgiukas @ 2006 06 14, 20:12)
o gal kas matet laida "nuo.....iki" kurioje katunskyte sake kad jai busimas zentas atveze apetita mazinanciu vaistu is rusijos??? kokie ten vaistai? g.gif
*

LIDa
Endži
Man vis idomu kaip taip sukudo Nicole Richie, aisku biski persistenge, bet vistiek labai idomu g.gif
alinute_m
Nicole Richie - valge maista tik koseliu pavidalu lotuliukas.gif

Anoreksike jinai, anoreksike - jei per diena suvalgysi po 500 - 600 kcal, tai jau po poros menesiu liks tik kauleliai ir nageliai.
Endži
QUOTE(alinute_m @ 2006 07 21, 01:01)
Nicole Richie - valge maista tik koseliu pavidalu  lotuliukas.gif

Anoreksike jinai, anoreksike - jei per diena suvalgysi po 500 - 600 kcal, tai jau po poros menesiu liks tik kauleliai ir nageliai.
*

Is kur istraukei?
Endži
user posted image
o cia jos visai neseniai daryta nuotrauka user posted image
manau jei butu likus kaip vidurine(pirma nuotrauka 2004 m. gruodi), tai butu thumbup.gif nes dabar truputi per liesa, bet siaip manau kad zymiai graziau atrodo, negu pati pirmutine 2003 metais schmoll.gif
bride
QUOTE(lenocka @ 2006 07 21, 11:34)
user posted image
o cia jos visai neseniai daryta nuotrauka user posted image
*

vat čia tai siaubas... ir įrodykite man, kad dabar ji geriau atrodo nei toje nuotraukoje iš kairės pusės ... tiesiog siaubingai atrodo schmoll.gif
Endži
QUOTE(bride @ 2006 07 21, 10:38)
vat čia tai siaubas... ir įrodykite man, kad dabar ji geriau atrodo nei toje nuotraukoje iš kairės pusės ... tiesiog siaubingai atrodo schmoll.gif
*

nezinau bet pirmoj nuotraukoj ji kaip karve, nes ziurejau ta realybes sou "Simple Life" tai tikrai manau buvo mergina labai apsileidus, tai gi sakau kad dabar ji per liesa,vidurinej nuotraukoj pats tas mirksiukas.gif
bride
QUOTE(lenocka @ 2006 07 21, 11:40)
nezianu bet pirmoj nuotraukoj ji kaip karve, nes ziurejau ta realybes sou "Simple Life" tai tikrai manau buvo mergina labai apsileidus, tai gi saka kad dabarji per liesa,vidurinej nuotraukoj pats tas mirksiukas.gif
*

Kaip karvė ????!!!! blink.gif TU gal tikrų karvių nemačius? tikrai stambių moterų neteko sutikti? Na, max 65 kg ji ten svėrė, o kad rengtis nelabai mokėjo, ar iš veidelio ne gražuolė - tiksliau, visai negraži, tai čia jau kitas reikalas doh.gif .
Endži
QUOTE(bride @ 2006 07 21, 10:42)
Kaip karvė ????!!!!   blink.gif TU gal tikrų karvių nemačius? tikrai stambių moterų neteko sutikti?   Na, max 65 kg ji ten svėrė, o kad rengtis nelabai mokėjo, ar iš veidelio ne gražuolė - tiksliau, visai negraži, tai čia jau kitas reikalas  doh.gif .
*

Ji tai gi mazo ugio 1.60 ir sverti pvz 65 kg nemanai kad perdaug?As issakiau tik savo nuomone, kiekvienas mato savo svorio riba, nes as su savo 1.65 jei sverciau 65 kg tikrai buciau kaip karve.Be to manau kad virssvoris priduoda papildomu metu, iskart zmogus atrodo vyresnis, negu yra. Paimkim ta pacia Starosaite, tikrai dabar atrodo zymiai graziau thumbup.gif
bride
QUOTE(lenocka @ 2006 07 21, 11:54)
Ji tai gi  mazo ugio 1.60 ir sverti pvz 65 kg nemanai kad perdaug?As issakiau tik savo nuomone, kiekvienas mato savo svorio riba, nes as su savo 1.65 jei sverciau 65 kg tikrai buciau kaip karve.
*

Tiksliai nežinau, kiek ji svėrė pirmoj nuotraukoj, jei tik toks ūgis, tada ryškiai ne daugiau 60 kg, o gal ir kokius 58. šiaip ar taip, karve jos nė už ką nevadinčiau. bet vat dabar tie 37 kg tai katastrofa schmoll.gif
Endži
QUOTE(bride @ 2006 07 21, 10:57)
Tiksliai nežinau, kiek ji svėrė pirmoj nuotraukoj, jei tik toks ūgis, tada ryškiai ne daugiau 60 kg, o gal ir kokius 58. šiaip ar taip, karve jos nė už ką nevadinčiau. bet vat dabar tie 37 kg tai katastrofa  schmoll.gif
*

Tai as ir sakau kadsiuo metu ji persistenge, man tiesiog idomu ka ji dare kad per tuos 2 metus taip pasikeite. Dar va Keira Knightley (Karybu piratai) su savo ugiu 1.7 sveria tik 49 kg, tai ko jos nevadina anoreksikes, nes tikrai manau kad su tokiu ugiu ji turetu svert truputi daugiau g.gif
bride
QUOTE(lenocka @ 2006 07 21, 12:01)
Tai as ir sakau kadsiuo metu ji persistenge, man tiesiog idomu ka ji dare kad per tuos 2 metus taip pasikeite. Dar va Keira Knightley (Karybu piratai) su savo ugiu 1.7 sveria tik 49 kg, tai ko jos nevadina anoreksikes, nes tikrai manau kad su tokiu ugiu ji turetu svert truputi daugiau g.gif
*

Kad gal ir ją vadina, bet ji labai ginasi, sako ne, aš čia tokia nuo prigimties tongue.gif O apie Richie tai rašė ir spauda, kad žiauriai mergina save engia... į kiekvieno virtuvę bet ir žurnalistai negali įlysti ir patikrinti - anoreksikas ar ne biggrin.gif
Endži
QUOTE(bride @ 2006 07 21, 10:42)
Kaip karvė ????!!!!  blink.gif TU gal tikrų karvių nemačius? tikrai stambių moterų neteko sutikti?  Na, max 65 kg ji ten svėrė, o kad rengtis nelabai mokėjo, ar iš veidelio ne gražuolė - tiksliau, visai negraži, tai čia jau kitas reikalas  doh.gif .
*

Dar palyginimui, man kudesnis veidas graziau atrodo blush2.gif user posted image negu sitas user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.