Pasakykit , ką daro matomi žmonės,kaip Mildažytė, Starošaitė,Nomeda. kaip joms pavyksta taip staigiai taip greit sulieknėti. Prieš mėnesį Mildažytę rodė buvo kokį 8 kg apvalesnė. Ta prasme, jos tai pastorėja tai vėl suplonėja. Pati esu tokia kuri storėja nuo kiekvieno gramo maisto. Pastoviai turiu kontroliuoti maistą ir t.t. Svarbiausia kad daug pastangų reikia įdėti kad išlaikyti esamus gabaritus(esu vidutinio sudėj),aš jau nekalbu apie sulieknėjimą, o su metais tai darosi vis sunkiau. Tai kaip joms tai pavyksta. Gal aš kokio gero būdo tiesiog nežinau.
Macarena
2004 11 15, 11:39
Riebalu nusiurbimas, ziaurios dietos, sportas, gerai parinkti rubai - visa tai sudaro visuma
xxxsaulyte
2004 11 15, 11:41
Na Nomeda tai visada kaip "stirna". O del Mildazytes - tai vakar maciau - vel "pampuska" !!! Starosaite irgi kazkaip man "kuda" neatrodo......... Lietuvos zvaigzdelems gal sunkiau, jos tokios pat "mirtingosios" kaip ir mes !!!!!!! O va del uzsienio zvaigzdziu - tai ten ju ir galimybes kitokios visapusiskai /ir treneriai asmeniniai, ir dietologai, ir operacijos ivairios ir t.t./..........
Bet riebalų nusiurbimas tai kaip ir operacija,nemanau kad kad kas pusmetį gultūsį po skalpeliu. O dietos...Gal ...Bet ar tai reiškia kai baigiasi kantrybė ir nori pavalgyti,privalgo, kiek priauga ir vėl ant dietų? O gal visgi yra kokių (tipo kaip rodo reklamoj pleistrŲ) kad padarytų stebuklus? Aš nekalbu apie numetimą 10 kg(man tiek ir nereikia). Bet sakykim valgai normaliai,nepersivalgai ir svoris neauga.
Macarena
2004 11 15, 11:59
| QUOTE (ajd @ 2004 11 15, 11:49) | | ). Bet sakykim valgai normaliai,nepersivalgai ir svoris neauga. |
nu nezinau, kokia cia zvaigzde taip sulieknejo  nomeda visada kuda buvo, mildazytes niekad nemaciau suplonejusios, tik jos kalbas vis girdziu, kaip televizija ja isplatina  , starosaitei taip pat apvalumu netruksta ir sukudejus nebuvo ... tik lygiu moteru ir vyru teisiu vadove burneikiene sublogo, bet lyg is nervu, ar sirgo. vienzo toj nuotraukoj, kur sublogus atrodo daug prasciau negu pries tai
Lyginant Nomeda pirmosiomis laidomis ir dabar, tai ji tikrai sukudus
Tai vat kad Nomeda sukudusi. O ji vienu metu rengė laidas apie svorį apie dietas, o po to labi greit pradėjo liesėti. Galėtų su visais pasidalinti kokias priemones naudoja.
asfaltuota
2004 11 16, 11:21
| QUOTE (ajd @ 2004 11 16, 09:02) | | Tai vat kad Nomeda sukudusi. O ji vienu metu rengė laidas apie svorį apie dietas, o po to labi greit pradėjo liesėti. Galėtų su visais pasidalinti kokias priemones naudoja. |
Atlaikytumėt jūs tokį fizinį krūvį, kai per dieną trys laidos nufilmuojamos(nomeda čia), nemanau, kad riebalai kauptųsi? Taigi ir aria tos "žvaigždės"...
QUOTE(manu @ 2004 11 15, 21:24) nu nezinau, kokia cia zvaigzde taip sulieknejo  nomeda visada kuda buvo, mildazytes niekad nemaciau suplonejusios, tik jos kalbas vis girdziu, kaip televizija ja isplatina  , starosaitei taip pat apvalumu netruksta ir sukudejus nebuvo ... tik lygiu moteru ir vyru teisiu vadove burneikiene sublogo, bet lyg is nervu, ar sirgo. vienzo toj nuotraukoj, kur sublogus atrodo daug prasciau negu pries tai  o tu Mildazyte matei gyva? kiek as ja maciau (o matau gana daznai ir pastoviai), tai paskutinius metus ji kaip shaka kuda. vienintelis dalykas kas pas ja platus - veidas ir auksta ganetinai. o taip tai tikrai labai kuda. ir kiek zinau ji nedare jokios operacijos, o pries nauja sezona (bet cia buvo uzpernai) laikesi kazkokios dietos. tik vat kad niekam neishduoda kokios  ne visos to zvaigdes tokios kokias jas rodo
Neringa 17 kg "pametė" per pusę metų. Tai yra apie 3 kg/mėn. Sakyčiau visai ne greitai. Savo lieknėjimo istoriją yra pasakojusi ne vienam žurnalui. Ir jokios paslapties ten nėra - pradėjo sportuot pagal jai sudarytą programą, ir pradėjo valgyt pagal dietologų rekomendacijas. Visa tai mes kiekviena galim
p. Kikimora
2005 05 16, 16:36
QUOTE(madrid @ 2005 05 16, 16:32) o tu Mildazyte matei gyva? ir kiek zinau ji nedare jokios operacijos, o pries nauja sezona (bet cia buvo uzpernai) laikesi kazkokios dietos. tik vat kad niekam neishduoda kokios  Atkinso bet kiek supratau negriežto. praeitais metais Respublikoj straipsnis buvo...
O gal kas žinot ką Narmontaitė darė??? Pamenu prieš keletą metų tokia vos vos apvalesnė buvo, o dabar  lieknutė kaip stirna  Ir dar tokia jaunutė atrodo  Aš jai gal 40 duočiau, o ji visą pusšimtį perkopus
Eglė M.
2005 05 17, 13:46
QUOTE(Ajste @ 2005 05 17, 14:41) O gal kas žinot ką Narmontaitė darė??? Pamenu prieš keletą metų tokia vos vos apvalesnė buvo, o dabar  lieknutė kaip stirna  Ir dar tokia jaunutė atrodo  Aš jai gal 40 duočiau, o ji visą pusšimtį perkopus  ji maitinosi pagal Žvėryno natūralios medicinos centro sudarytą valgiaraštį, atliko maisto netoleravimo testą ir valgė tik patiekalus iš tų produktų, kuriuos jos organizmas toleruoja  bent jau taip ji viešai aiškino  beje, taip pat lieknėja ir Ieva iš Baro.
QUOTE(Ajste @ 2005 05 17, 14:41) O gal kas žinot ką Narmontaitė darė??? Pamenu prieš keletą metų tokia vos vos apvalesnė buvo, o dabar  lieknutė kaip stirna  Ir dar tokia jaunutė atrodo  Aš jai gal 40 duočiau, o ji visą pusšimtį perkopus  Narmontaite lankosi Zveryno naturalios medicinos centre, kur jai daro ivairias proceduras bei sudare mitybos rezima. Taip pat derina maista, sportuoja. Bet, kad jai tik daugiau nei 40. Tikrai dar iki 50 metu toloka...
meškutė_Nida
2005 05 17, 14:00
QUOTE(Ajste @ 2005 05 17, 13:41) O gal kas žinot ką Narmontaitė darė??? Išsiskyrė, išleido sūnų į užsienius, įsimylėjo...  Pirmą punktą ir Laima Kybartienė įvykdė. Rezultatas -10 kg
Gryna tiesa... Ir dar kaip susitarusios tvirtina, kad tikras gyvenimas prasidejo tik issiskyrus
ramirėja
2005 05 17, 14:18
Visos žvaigždės, kad ir po gimdymų greitai sukūsta sporto bei žiaurių dietų dėka. Jos beveik nieko neėda(kalbu apie tas kurios linkusios į nutukimą) Turiu draugę, kuri turi puikią figūrą, bet labai didelių pastangų dėka. Valgo laaabai mažai, ir tik vaisius bei daržoves, apie saldumynus, miltinius, bulvinius patiekalus nė kalbos negali būti. Vienu žodžiu pastoviai badauja. Aš nesakau, jog ryju bele ką, riboju maistą, bet retkarčiais praryju kokį šašlykiuką ar čipsų pakelį.
NELENGVA JOMS. VISA LAIKA BUTI PASITEMPUSIOMS.
meškutė_Nida
2005 05 17, 18:30
Jo, viešumas- baisus dalykas...Ne veltui mirtingosios, ištekėjusios už princų, susidraugauja su bulimija ir anoreksija...
Visi greiti svorio netekimai, manau, atitinkamai ir kainuoja... Ieva iš "Baro", tai man dabar labai faina. Daugiau kūsti jai ir nereikėtų, nes jau nebebus ji  Bet ir pinigėlių nemažai reikia, gerai, kad jai finansavo (tiksliau padovanojo tą lieknėjimo programą). O Nomeda, tai ne vieną kartą laidose sakė, kad sportuoja namuose pagal jai asmeniškai sudarytą programą. Taigi, mergaitės - jokių stebuklų: sportas ir nešlavimas į savo skrandį visko, kas papuola po ranka.
QUOTE(asara @ 2005 05 17, 12:47) Narmontaite lankosi Zveryno naturalios medicinos centre, kur jai daro ivairias proceduras bei sudare mitybos rezima. Taip pat derina maista, sportuoja. Bet, kad jai tik daugiau nei 40. Tikrai dar iki 50 metu toloka... Atsiprašau, susipainiojau  Bet man ji vis tiek super atrodo  Ir svarbiausia, kad sveikai O gal žinot daugiau apie tai ką daro žvėryne? Ar daug kainuoja ar ilgai užtrunka?
Eglė M.
2005 05 18, 14:52
QUOTE(meshkute_nida @ 2005 05 17, 19:30) Jo, viešumas- baisus dalykas...Ne veltui mirtingosios, ištekėjusios už princų, susidraugauja su bulimija ir anoreksija...  gerai, kad aš ne princesė
QUOTE(Eglė M. @ 2005 05 18, 15:52) gerai, kad aš ne princesė  SIRDYJE VISA LAIKA REIKIA JAUSTIS KARALIENE !!!
QUOTE(Ajste @ 2005 05 18, 13:56) O gal žinot daugiau apie tai ką daro žvėryne? Ar daug kainuoja ar ilgai užtrunka?  Be 5000 litų ten gali ir kojos nekelti. Čia ieva taip pasakojo, nes už kiekvieną numestą kg, jei būtų tekę mokėti, susidarytų po 500 litų.
meškutė_Nida
2005 05 18, 16:15
Man, pvz., labai patinka Starošaitė su savo apvalumais  Kai čia neperseniausiai dainavo BARE, tai liemuo toks vapsvinis pasidaręs...Gal pasisiurbė? O karaliene aš jaučiuosi, tik kad karūna nesilaiko...
Pandute
2005 05 21, 08:30
Na, Mildazytes likenejimo dieta kazkada seniai skaiciau, valge 12 dienu vienarusi maista serijomis po tris dienas (kefyras, obuoliai, mesa, baltas vynas ir fermentinis suris). ji pati labai neigiamai apie ja atsiliepe, bet rezultatus kuri tai rudeni visi per telika pamate Deteliu nezinau, bandziau laikytis tiesiog paties principo, dar kelioms moteriskaitems aplink pakuzdejau, rezultatus pasieke
nu ka galiu pasakyt, kaip del ievos is baro kiek zinau visas LMA rekia, ka ji skrandi susirisus nes apsirijele yra, o ne kraujo grupe tikrinosi, ir del pamestu kg moket. naturaliam zveryno centre mano drauge lankesi mokejo 600lt jai sudare valgiarasti menesiui ar 3, labiausiai organizmo toleruojanciu produktu. paskui po keliu men eini ir tau prideda dar kazkokiu kitu produktu. iteikia grupe produktu kuriu visiskai nepatartina valgyt kuriu organizmas visiskai netoleruoja. visos konsultacijos nemokamai proceso metu. gali vaziuot ar skambint jei svoris nekrenta ir panasiai nekainuoja. toliau idomiau- rezultatai: per pirma savaite apie 3-5 kg vien skysciu deka, po poros savaiciu pradejo matytis raktikauliai talija ir keliu girneles  . sako jauciasi puikiai. kas del narmontaites dietos GIRDEJAU kad l. daug svorio ji numete padedant "kaliuzes" dietai vanduo+ juoda duona normuota. nors skeptiskai tai vertinu blogai sveikatai.
teko dalyvauti vienoje laidoje, kur buvo nagrinejama 'kūdinimosi' tema. Va, ten ir buvo is Žvėryno dietologes, bei dalyvavo ir pati Ieva, tad visai tikiu, kad Ieva kūdinasi butent Žvėryne, nes po laidos, mačiau, kad su tomis dietologėmis Ieva labai meiliai bendravo.Ir tikiu, kad būtent tų dietologių dėka Ieva ir sukūdo.
meškutė_Nida
2005 08 09, 18:32
QUOTE(mimoze @ 2005 08 09, 18:24) teko dalyvauti vienoje laidoje, kur buvo nagrinejama 'kūdinimosi' tema. Va, ten ir buvo is Žvėryno dietologes, bei dalyvavo ir pati Ieva, tad visai tikiu, kad Ieva kūdinasi butent Žvėryne, nes po laidos, mačiau, kad su tomis dietologėmis Ieva labai meiliai bendravo.Ir tikiu, kad būtent tų dietologių dėka Ieva ir sukūdo. O ji to ir neslėpė- sakė, kad minėtam centre kiekvienas kg būtų įkainuotas 500 Lt...Čia buvo "biznio planas"
katarina
2005 08 09, 18:51
QUOTE(ramirėja @ 2005 05 17, 15:18) Visos žvaigždės, kad ir po gimdymų greitai sukūsta sporto bei žiaurių dietų dėka. Jos beveik nieko neėda(kalbu apie tas kurios linkusios į nutukimą) Turiu draugę, kuri turi puikią figūrą, bet labai didelių pastangų dėka. Valgo laaabai mažai, ir tik vaisius bei daržoves, apie saldumynus, miltinius, bulvinius patiekalus nė kalbos negali būti. Vienu žodžiu pastoviai badauja. Aš nesakau, jog ryju bele ką, riboju maistą, bet retkarčiais praryju kokį šašlykiuką ar čipsų pakelį.  Pritariu ir man vieną tokia šokėja iš kakadu (ten kur su plunkstom vaikšto) teko pažinoti, mes su ja kartu i Mikolaikes važiavome ir ten tokie švediški stalai buvo  , tai ji ten nieko beveik nevalgė tik salotu pakniso lėkštėje ir paliko puse , o iš saldumynu tik žele, ir guminukus valgo  Užtat ir kur ji nebuvusi, ir dar kiek uždirba ?bet kaip visa laika reik badauti
meškutė_Nida
2005 08 09, 19:17
Dėl to, mano manymu, temos klausimas neteisingai suformuluotas.  Kalba turėtų eiti "Ką darome mes,kad sugebėtume taip greitai suplonėti"
katarina
2005 08 10, 22:46
Ir kodėl vien moteris o vyrai  va žiūrėjau laida per btv tai Cicinas savo dieta išdavė. Labai gailiuosi kad ijungiau ir kalbėjo jau bet kiek supratau tai taip: 4 dienos vanduo penkta vien vaisiai ir daržovės ir vėl tas pats. Kaži ar taip gali būti  reiks kartojima pažiūrėti. Nuo tiek mane turbūt kojom į prieki išneštu
Kristina*
2005 08 11, 07:48
Man tai Cicinas dabar dar labiau sukudes atrodo.
migdolė
2005 08 11, 13:02
Apie Cicino dieta skaiciau kazkur prie LR ta prieda TV deda!tai jis ten zuvi,vaisius ir darzoves kazkaip valge...atrodo lyg viena diena ta kita ta ,nors nzn isvis jo dieta trukdavo 4-5dienas..
katarina
2005 08 11, 15:34
Tai va antradienį per BTV 10,50 rodis kartojimą(laida karšta) kas galit pažiūrėkit ir parašysite. O kad sukūdes tai jo dabar kai pamačiau  ,
Apie Cicino dieta, kur 4 dienas badauja, o 5-a valgo, jau gal pries pusmeti kazkur skaiciau. Bet kaip supratau, po to jis zurnalistams issidave, kad po tokios dietos, jis koju nebepavilktu ir tiesiog suskele kazkokia i galva sovusia nesamone  nes is tikro nenorejo pasakyti, kad pasidare riebalu nusiurbimo operacija Taip kad neverta aklai tiketi ju sapaliojamomis dietomis
jo. arba rezimas zostkas. viena gviazda pres pora metu gyresi kaip pasake oi geriu papildus maisto (kaip supratau cinka) kaip ciotka valgau visko po biski ir net pyragelius kartais valgau ir galvos nesuku. tik va po to pyragelio 4 valandas aktyvu fizini kruvi propaguoja  visaks per maisto ribojima ir prakaita nerealiais kiekiais pasiekiama. ne kiekvienas juk gali pasigirt zaibiska medziagu apykaita ir ryt ka nori. tad tenka aukotis. ypac kai pastoviai ant tukstanciu akiu esi, negali gi pasakyt ai ka cia...siandien suvalgfysiu karbonada ryt kijevo kotleta o dieta palauks iki pirmadienio...paskui dar kito pirmadienio...ir panasiai kaip kad tokius atmazus be dideliu problemu galiu tvirtinti as
katarina
2005 08 11, 17:46
Aš tai manau,kad Cicinui ne dėl grožio reikėjo sukūsti buvau Šventojoje tai viename bare jis dainavo palei pat staliuka tai oi nekaip atrodė visas šlapias, užduses vien žo vaizdelis nekoks. Manau jam tas svoris labai jau trugdė staipytis scenoje
Utiuitiutė
2005 08 13, 18:28
Šiandien skaičiau, kad Rytis numetė 24kg.  Ir kad dietos paslaptys bus atskleistos ketvirtadienį per BTV H.Vaitiekūno laidoje iš pajūrio. Kažin, pasakys teisybę, ar vėl meluos kaip anąkart?
Utiuitiutė
2005 08 13, 18:37
Aga, ir dar šiek tiek apie tuos "stebuklingus" ryžius... Iš straipsnio žurnale "Ieva": QUOTE Pakalbėkime apie išvaizdą. Vienu metu stebuklingai suliesėjai, pavyduoliai šnekėjo, kad riebalus ištirpdė ne stebuklinga dieta, bet nusisiurbei juos Amerikoje. Na, tai netiesa, nenusisiurbiau aš tų riebalų. Bet jei kada reikės, taip ir padarysiu, nematau čia nieko bloga. Kilogramus efektyviai nutirpdė dieta dabar vėl jos griebiausi. Tai du mėnesiai bado. Vieną savaitę išvis nevalgau, tik geriu vandenį, paskui kas ketvirtą parą suvalgau po porą šaukštų ryžių. Pirmas tris savaites baisu, būna visko ir galvą skauda, ir silpna, o paskui prisitaikai, galima iškęsti. Kol badauju, mane prižiūri šeimos gydytoja, kas porą savaičių atlieka tyrimus, tikrina kraują, stebi, kad per daug nenusilpčiau. Pastarąjį kartą per du mėnesius numečiau 23 kilogramus. Jie grįžo per dešimt mėnesių. Bet tuo metu daug keliavau, o po koncertų pavargęs kalorijų neskaičiuodavau, valgiau sočiai. Tai va, mergiotės, kas 4 dieną  po porą šaukštų  ryžių ir vaikščiosim visos kaip manekenės
migdolė
2005 08 13, 20:16
QUOTE(Sandrelle @ 2005 08 13, 19:37) Aga, ir dar šiek tiek apie tuos "stebuklingus" ryžius... Iš straipsnio žurnale "Ieva": Tai va, mergiotės, kas 4 dieną  po porą šaukštų  ryžių ir vaikščiosim visos kaip manekenės  Senai zinojau ,kad jam ne visi namie
Utiuitiutė
2005 08 13, 20:27
QUOTE(Sandrelle @ 2005 08 13, 19:37) Aga, ir dar šiek tiek apie tuos "stebuklingus" ryžius... Iš straipsnio žurnale "Ieva": Tai va, mergiotės, kas 4 dieną  po porą šaukštų  ryžių ir vaikščiosim visos kaip manekenės  Stai sitaip ir formuojami ydingi mitybos iprociai  Tipo, jei Cicinas gali, kodel as negaliu  Baisu. O Zveryno naturalios medicinos centre joks save gerbiantis dietologas nedirbtu ir, kiek zinau, nedirba  Licencijuotu dietologu Lietuvoje pakankamai mazai, kad uzsiimineti burimais is kavos tirsciu
Utiuitiutė
2005 08 19, 17:48
QUOTE Stai sitaip ir formuojami ydingi mitybos iprociai. Tipo, jei Cicinas gali, kodel as negaliu. Baisu. Nesupratau, ar Tu manęs nesupratai (kad juokauju : Tai va, mergiotės, kas 4 dieną po porą šaukštų ryžių ir vaikščiosim visos kaip manekenės), ar aš Tavęs nesupratau ? Nu, bet ne tame esmė. Manau, kad čia renkasi protingos mamos ir jos tokių nesąmonių nekrės
QUOTE(Sandrelle @ 2005 08 19, 18:48) Tai vadinasi ironija  Noreciau valgyti ryzius ir buti plona kaip viksva  Oi, kaip noreciau
meškutė_Nida
2005 08 19, 22:30
QUOTE(Song @ 2005 08 19, 21:41) Noreciau valgyti ryzius ir buti plona kaip viksva  Reik sakyt- plona kaip ryžius. Ir išbalus tuo pačiu.
Utiuitiutė
2005 08 20, 04:07
QUOTE Tai vadinasi ironija mi QUOTE Reik sakyt- plona kaip ryžius. Ir išbalus tuo pačiu. tongue.gif rksiukas.gif Noreciau valgyti ryzius ir buti plona kaip viksva rolleyes.gif Oi, kaip noreciau biggrin.gif
visos dietos yra stebuklingos jei turi kantrybe milziniska ir nebijai susigadint sveikatos...Na, bet Ryciui tai tikrai reikejo numesti, uz tai dabar koks patenkintas savim.O gal vel papilnejo?cia tema senokai nevystoma
skraide
2006 03 03, 10:06
As tai negaliu atsigrozeti Starosaites sulieknejusia figura,nors man ji grazi buvo ir apvalesne...
|
|