Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: TAKO vežimėliai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika" > Vežimėliai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Wildberry
Jo ir mes su TAKO GOLDEN varinejam thumbup.gif Nu tankas tai kaip turi buti,bet ir svoris didelis doh.gif Planuoju ji pakeisti ,kitu lengvesniu vezimuku,bet netik del svorio,o ir del to kad sportine dalis nera patogi schmoll.gif
melyne
Mes TAKO turim kol kas tik 3 men, bet esu patenkinti - iskyrus, kaip visi mini, svori. Taciau tai jau visu universalu problema, taciau nera toks baisus - pati ir nusinesu ir uzsinesu i trecia auksta. tiesa, tuscia, nes mergina jau virs 6 kg siekia. kas dar patiko - erdvus lopsys. drauge turi kitos fimos vezimuka, ir jos mergyte, nors mazesne uz musu ir dar itk 1 men, nelabai telpa - nera vietos pasirazyti ir pan. O musiske, jau 62 dar puikia miega lopsy ir dar pazaisti ten kartais diena imetam. gera amortizacija - net pasupti galima.
vadinam ta vezimuka dzipu smile.gif - tvirtas, sunkus, visur pravaziuoja, gana manevringas
perlixike
mes irgi vazinejo apie puse metu,bet pavargau betampyt,nusipirkom lengvesni.bet siaip man jis labaipatiko ir dizainas grazus ir patogus ir tkrai labai tvirtas o ir kaina nedidele na tik jo vienintelis munusas-svoris.bet kam tai neaktulu tikrai apsimoka pirkti thumbup.gif
Mamytė_Goda
Mes taip pat naudojame Tako vežimėlį.Pirkome specialiai pagal užsakymą,nes mums reikėjo dvynukėms.Manau jie patvaresni ir patogesni yra kada skirti vienam leliukuj,,nes dabar mes dvi mergytės esam ir tas vežimėlis kiek siauresnis ir mažesnis jeigu žiūrint kaip vienam vaikiuikui.Bet šiaip labai man patinka,tik svoris didelis.
Anai'D
mes apie 5men.naudojome tako,siaip viskas kaip ir nieko,minkstas patogus ,bet laaaaaaaaaaaaaaabai sunkus doh.gif ir jei i bagazine idedi daugiau beveik nieko netelpa doh.gif
lyra
Turėjom TAKO vežimaitį. Kadangi tampyti nereikėjo, tai tik džiaugiausi juo. Labai patogus, stabilus ir išvis thumbup.gif , tik vienintelis minusas jų - svoris.
rutice
Ir as turejau tako vezima. kai tik nusipirkom nepakeliau jo del svorio, bet jau po kurio laiko, kai jau pasiauginau raumenukus savo mergyte benesiodama, jau nesunkiai uznesdavau laiptais ir vezima ir jame gulincia dukra fitness4.gif
vyšniux
Mes ir turejome TAKO.Labai dziaugemes tiek vezimo dizainu,tiek patogumu thumbup.gif .Nesioti man jo niekur nereikejo,todel apie svori nieko negaliu pasakyti,o i masina(nors mazute mazduke323f)musu buvo ir i lifta tilpdavo be problemu.
Antram vaikuciui manau,pirkciau nedvejodama tos pacios firmos thumbup.gif wub.gif
Riva
Nusipirkom TAKO, pagyvenusį, bet kol kas jokių minusų neįžvelgiau. Savo penkiametį bernužėlį pavėžinau, kuo anas baisingai džaiugėsi. Na, gal į kitą vežimą ir nebūčiau kėlusi tokio drambliuko, bet į tokį džipą galima smile.gif
Kadangi nei į liftus, nei į mašiną kilnoti nežadu, tai liuks vežimas kalnais ir miškais varinėti.
Tik vat bijau, kad padangas ims nuleidinėti, kažin, kaip ten jas pūsti reikės?
Patyrusios, gal patarsite?
Opusas
QUOTE(Riva @ 2007 06 19, 21:24)
Nusipirkom TAKO, pagyvenusį, bet kol kas jokių minusų neįžvelgiau. Savo penkiametį bernužėlį pavėžinau, kuo anas baisingai džaiugėsi. Na, gal į kitą vežimą ir nebūčiau kėlusi tokio drambliuko, bet į tokį džipą galima  smile.gif
Kadangi nei į liftus, nei į mašiną kilnoti nežadu, tai liuks vežimas kalnais ir miškais varinėti.
Tik vat bijau, kad padangas ims nuleidinėti, kažin, kaip ten jas pūsti reikės?
Patyrusios, gal patarsite?
*

mes puciam paprasta dviracio pompa 4u.gif
pompadur
[ a mes irgi turejom TAKO vezimeli. man tai jis superinis buvo- labai patogus, stabilus, gerai supdavo- uzliuliuodavo mano pupa is kart biggrin.gif mes irgi ji dzipu vadinom. tik va apie jo minusa- sunku svori, tai tik db is kitu mamukiu isgirdau, nes nei karto net pakelti nemeginau blush2.gif biggrin.gif mat gyvenam mes nuosavam name, o ir i masina visada vyras "pakraudavo", mus bagazine didele, tai lyg ir jokiu nusiskundimu.. schmoll.gif as rekomenduociau. thumbup.gif ]
Papildyta:
[ ai pamirsau del ratu parasyti- musu vezimeliui tai vyras KAZKAIP blush2.gif (na, turi jis kazkoki prietaisa, kur pajungia automobilyje) pripusdavo...nors mum per metus laiko poros kartu teprireike. tai tiek ax.gif ]
Lietaus lasas
tikiuosi pagelbesit man blush2.gif . vienu zodziu nusipirkom mes irgi TAKO NATALIE vezima. nu niekaip as nesuprantu kiek ten tu padeciu :viena - visiskai gulima, antra-truputi pakelta, o trecia- pusiau sedom. tai kaip jis tada sportinis variantas pasidaro g.gif ? ta nugarele niekaip neuzsifiksuoja, kad vaikas galetu sedeti (staciom, na kaip cia paasiknti unsure.gif ? negi fufla mums ikiso verysad.gif
Levander
QUOTE(nosyte @ 2007 07 19, 13:04)
tikiuosi pagelbesit man  blush2.gif . vienu zodziu nusipirkom mes irgi TAKO NATALIE vezima. nu niekaip as nesuprantu kiek ten tu padeciu :viena - visiskai gulima, antra-truputi pakelta, o trecia- pusiau sedom. tai kaip jis tada sportinis variantas pasidaro  g.gif ?
*

turėtų dar būti visiškai sėdima 4u.gif reikia labai daug lenkti nugarėlę
Papildyta:
QUOTE(Opusas @ 2007 06 21, 12:52)
mes puciam paprasta dviracio pompa  4u.gif
*

drinks_cheers.gif TAKO vežimėliu važinėjamės jau 1m.3mėn, bet padangas reikėjo pūsti gal tik 3 kartus mastau.gif
Levander
Galvoju pasisakysiu dėl plovimo biggrin.gif visada plaudavau vežimėlį su rankom, o prieš kelias dienas galvoju nuimsiu tą pagrindinę medžiaginę dalį ir įmesiu į automatinę, kas bus tas bus blush2.gif blush2.gif tai super išsiplovė thumbup.gif niekas nenubluko, niekas nenusidažė bigsmile.gif bigsmile.gif ir niekas neperlūžo biggrin.gif tik gręžimo nejungiau mirksiukas.gif
Paukšte
Labas. O gal galit pasakyti kiek kainuojas naujas Tako Natalia ar Julia (exclusive) vežimėlis?
Ačiū labai 4u.gif
neriukas
visai neblogai atrodo bigsmile.gif biggrin.gif o kur galima įsigyti TAKO vežimukus?
melyne
Mes pavasari Vaiku mieste uz NATALY mokejom be keliu desimciu litu 800. kazkur skaiciau, kad turguje pigiau, bet pati netikrinau
jonukas
o gal kas žinot kas prekiauja Tako vežimėliais?nes mum nuleido padanga,ir reik naujos,bet kiek aplakstem parduotuviu tai nieks neprekiauja schmoll.gif o pirkom jau panaudota...!
neriukas
QUOTE(jonukas @ 2007 08 25, 19:59)
o gal kas žinot kas prekiauja Tako vežimėliais?nes mum nuleido padanga,ir reik naujos,bet kiek aplakstem parduotuviu tai nieks neprekiauja schmoll.gif  o pirkom jau panaudota...!
*

Tako vežimėlius apžiūrinėjau Vaikutis parduotuvėj g.gif bigsmile.gif gal ten pabandyk pasiskambint ir pasiklaust dėl padangyčių g.gif mirksiukas.gif
ErikaI
Man irgi patiko šie vežimaičiai. Kolokas labiausia domina TAKO City Voyager Kažkaip man patiko jo amortizatoriai. bigsmile.gif Kadangi renkam vežimą savo pirmagimiui, tai nelabai dideli žinovai.
skruzde
Mes išbandėm Tako vežimėli jau prieš tris metus-nebepirkčiau niekada schmoll.gif vaizdelis jo gal ir neblogas,bet,ratas jau po kelių pasivažinėjimų nulūžo ir stačiai į judrią gatvę nuriedėjo doh.gif amortizatoriai labai greitai susmuko schmoll.gif sportinė dalis- permetus rankeną tai košmaras.... schmoll.gif irnesakyk.gif
magnuliux
Jau nusipirkom TAKO NATALIE, parduotuveje vaikutis Kaune savanoriuose uz 630 lt. kol kas viskas gerai, tik laukiam dar zmogucio kuris tame vezime gules... 4u.gif wub.gif
Ingadi
Labas mamytės.
O nieks iš jūsų nebuvo aptikes štai tokios "geros" informacijos apie vieną iš TAKO firmoas vežimėlį?
http://www.vartotojoteises.lt/index.php?-1640479147
dole16
QUOTE(_mamka_ @ 2006 04 24, 13:55)
Mes turim TAKO City Voyager. Pirkom Gariunuose, paskutinis modelis 630lt thumbup.gif Gal ir sunkokas, bet be galo manevringas, patogus, patvarus, daug vietos. O nuo laiptu dideliu irgi nesunku nusigabenti, nes amortizatoriai super, tai su visu lelium pati ir nuvaziuoju ir uzvaziuoju, problemos ner mirksiukas.gif
*

Aš tai pat toki nusipirkau,tik vat dar nenaudojau,nes lelius tik kita savaitele turetu,buti lotuliukas.gif givename 4 aukšte,tai manau tai pat bus vargas nešioti doh.gif bet šeip man labai jis patinka tikrai labai simpatisškas thumbup.gif
rasikeke
QUOTE(Ingadi @ 2007 10 19, 20:57)
Labas mamytės.
O nieks iš jūsų nebuvo aptikes štai tokios "geros" informacijos apie vieną iš TAKO firmoas vežimėlį?
*

Cia tai geras blink.gif As net nepagalvojau, kad gali tokie dalykai buti. As kaip tik susizavejusi siais vezimais bigsmile.gif , ketinau jau siandien pirkti, bet turbut teks grizti prie patikrintos vokieciu Hauck firmos. Aciu mamytei, kad parode toki gera puslapi.
Opusas
QUOTE(Ingadi @ 2007 10 19, 19:57)
Labas mamytės.

ziurejau ziurejau, taip ir nesupratau kas ten tam vezimeliui blogai g.gif

Papildyta:
na o musiskis kazko pradejo stipriai i desine traukti, nebezinau ka su juo daryt? g.gif
RIMUTELE
Mums jis buvo laaabai patogus,svarbiausia-erdvus vaikuciui.Lengvas vezimelis niekada nebus nei platus nei erdvus,nes kitaip tures svorio,kaip ir TAKO firmos.
Na bet sis mums patiko,o ir tukstanciu nekainuoja..... smile.gif
Levander
Po turėto TAKO man dabar visi vežimėliai tokie siauri atrodo doh.gif doh.gif doh.gif nedrįsčiau net vaiko į siaurą dėti schmoll.gif
ritocka
O aš TAKO nebepirkčiau. Iš pradžų sužavėjo jo išvaizda - fainas toks pasirodė. Tiesa, naujagimiui patogus, erdvės daug. Bet ilgiau pavažinėjus pradėjo lįsti trūkumai: rankena perverčiant į kitą pusę stringa. O kai reikėdavo sugrūsti į bagažinę, tai vyrui iškarto nervai sukildavo - labai sunkiai susilanksto. Parduotuvėse net pro kasas nepralenda. Manau geriau brangiau sumokėti ir pataupyti savo nervus lotuliukas.gif
Karmen
O mes turejom Tako City Voyager, kai pamaciau toks grazuolis pasirode, jokio kito net nenorejau, kol nepradejau aiskintis apie kitus vezimukus, tai teko parduot po 2men. Dabar tikrai nepirkciau tokio. Griozdas tiesiog, sunkus, blogai susilanksto, pilna bagazine, o jei sedanas tai dar ir ratus rei nuimt , kad tilptu.
Jis tiktu nebent kas gyvena nuosavam name ir turi didelia labai didelia bagazine.
Siaip labai patvarus
mafiene
Laba 4u.gif

Gavome dovanu Takko Natalia vezimaiti, svieios smelines spalvos ax.gif atrodo jis tikrai graziai ir gana funkcionalus, aisku sunkokas jis, bet planuoju ji sulanksciusi automobilio bagazineje palikineti, kad nereiktu i 4 a. nesioti.
Bus matyt kaip tas "dzipas" musu pilvinukui patiks biggrin.gif kai pradesime vazineti 4u.gif
Lydute
Gal kas turite informacijos pasidalinti apie Tako Jumper vežimaitį?
ssaulute
Pirkom naudota vieno vaiko vezima TAKO.Ir kadangi neturime masinos,tai su juo po miskus,po pajuri ,po parduotuves - prikraudavom sunkenybe maisto.Jis atlaike dar du mano vaikus.Bet dabar jau islinko rankenos ir stabdis streikuoja ir pastoviai reikia padangas pripusti.Bet kiek atlaike!!!!Vezimo reikia kito ir kaip tik dabar laukiu vyro sugryztant su kitu TAKO,taip pat naudoto vieno vaiko.Tikiuosi gerai laikys.I ta vezima as sugrudu du vaikus viena uz kito kai vezu vyresni i lopseli,nes maziuko nera kur palikti.Kadangi Klaipedoj visada didziuliai vejai ir lietus ,tai apdengiu su apsauga nuo lietaus ir jie pas mane kaip karaliukai vaziuoja.Iki darzelio 20 min. per parka ir gelezinkeli ir griovetas gatves .Tikiuosi kitas vezimelis bus toks pat tvirtas.Mes gyvenasm 3 aukste,tai vezima tempiu uz rankenu virsun,nes po dvieju vaiku tampymo jis pasirodo nebe toks sunkus.O vyras ji uznesa kaip debeseli,nes jegos turi.O kas turi rusi tam siulau ten laikyti,mes neturim.Visom sekmes.Tiesa dabar galvoju apie vezimeli pametinukams,bet apie tai turbut kitoje temoje. thumbup.gif
Mylia
QUOTE(Lydute @ 2009 01 13, 22:17)
Gal kas turite informacijos pasidalinti apie Tako Jumper vežimaitį?
*

Mes visai neseniai apziurejome ji parduotuveje ir jis mums rimtai patiko. Lopsiukas aisku nera is didziuju, bet ir ne pats maziausias. Labai patiko sportine dalis, turi visiskai gulima padeti, tvirtinasi i abi puses, didele, gana uzdara,zodziu sportinukas patiko labai. Vyrui nelabai patiko, kad jo vaziukle sudaryta is gana daug apjungtu daliu, tai sake baisu kad luzt nepradetu. Beje, vaziuokle gana sunki. Man priekiniai ratukai tokie nedidukai pasirode. Bet cia tokie niuansai. Butume veliau vaziave apziureti to vaziuokles varianto, kur su manevringais priekiniais ratukais ir minkstas, bet po keliu dienu kitoje parduotuveje nusiziurejom mums labiau patikusi vezima, kuri tikriausiai ir apsispresim prikti.
Tai tiek subjektyvios nuomones smile.gif

Cia kalba eina apie sita vezimuka. Beje naturoje ta zalia spalva labai jau ryski, nepatiko. Kitos turetu buti grazesnes.

user posted image
Aistulev
QUOTE(Mylia @ 2009 01 15, 13:57)
Mes visai neseniai apziurejome ji parduotuveje ir jis mums rimtai patiko. Lopsiukas aisku nera is didziuju, bet ir ne pats maziausias. Labai patiko sportine dalis, turi visiskai gulima padeti, tvirtinasi i abi puses, didele, gana uzdara,zodziu sportinukas patiko labai. Vyrui nelabai patiko, kad jo vaziukle sudaryta is gana daug apjungtu daliu, tai sake baisu kad luzt nepradetu. Beje, vaziuokle gana sunki. Man priekiniai ratukai tokie nedidukai pasirode. Bet cia tokie niuansai. Butume veliau vaziave apziureti to vaziuokles varianto, kur su manevringais priekiniais ratukais ir minkstas, bet po keliu dienu kitoje parduotuveje nusiziurejom mums labiau patikusi vezima, kuri tikriausiai ir apsispresim prikti.
Tai tiek subjektyvios nuomones smile.gif

Cia kalba eina apie sita vezimuka. Beje naturoje ta zalia spalva labai jau ryski, nepatiko. Kitos turetu buti grazesnes.

user posted image
*

O as kaip tik jau nusipirkau si vezimuka ir butent sitos spalvos. Man ji labai patiko, nes kitos prigesintos. O pats vezimukas atrodo gana patvarus, funkcionalus. Kadangi mano leliukas pasirodys kovo menesi, tikiuosi su lopsiu, kuris beje gana erdvus, isvazineti vasara, o rudeni ir ziema su sportinuku, kuris tikrai labai labai patiko ( ir apsauga nuo lietaus ir apklotas + buda nusileidzia taip, kad vaikeliui joks vejas nebus baisus). As patenkinta. Del svorio, tai taip, nera jis is lengvuju, bet kadangi gyvenu pirmame aukste, tai man ne problema. Aisku, paziuresim, ka praktika parodys ax.gif Tikiuosi, jog viskas bus OK.
Ozkutas
va tik uzmaciau si Jumper vezimaiti internete, ir tikrai atrodo patogus ir grazus. reikes vaziuoti kur pastumdyti paziureti kas realybeje is jo gaunasi. nes taip ziurint ir kaina atrodo tikrai prieinama....
silagele
QUOTE(Aistulev @ 2009 01 20, 23:59)
O as kaip tik jau nusipirkau si vezimuka ir butent sitos spalvos. Man ji labai patiko, nes kitos prigesintos. O pats vezimukas atrodo gana patvarus, funkcionalus. Kadangi mano leliukas pasirodys kovo menesi, tikiuosi su lopsiu, kuris beje gana erdvus, isvazineti vasara, o rudeni ir ziema su sportinuku, kuris tikrai labai labai patiko ( ir apsauga nuo lietaus ir apklotas + buda nusileidzia taip, kad vaikeliui joks vejas nebus baisus). As patenkinta. Del svorio, tai taip, nera jis is lengvuju, bet kadangi gyvenu pirmame aukste, tai man ne problema. Aisku, paziuresim, ka praktika parodys  ax.gif  Tikiuosi, jog viskas bus OK.
*

man irgi šis modelis 'užkliuvo' , tik neteko išbandyt... gal gali patikslint-
nesupratau, kaip ten "buda nusileidzia" g.gif
Rasiukx
mes irgi praejusia savaite atsivezem sita vezimuka (zr.nuoroda http://www.maziukas.lt/test0250/product_in...2f1ac756f48d17)
mums ji atveze is Lenkijos, nes ten juos gamina, ir spalvu ten ivairesniu yra. Mes siaip patenkinti - vezimelis atrodo tvirtas ir tikrai patogus vazinetis smile.gif mes planuojame gimti balandi,tad pavasari ir vasara gulesim lopsy smile.gif kuriame beje yra kisenele,kuri atsidaro,kad i lopsi ieitu gryno oro biggrin.gif tiesa, vaziuokle tikrai ne is lengvuju, bet ja galima laikyti masinoj arba rusy, ir nesioti tik autokedute, arba tik lopsi...
organizatore
QUOTE(Ozkutas @ 2009 01 25, 17:52)
va tik uzmaciau si Jumper vezimaiti internete, ir tikrai atrodo patogus ir grazus. reikes vaziuoti kur pastumdyti paziureti kas realybeje is jo gaunasi. nes taip ziurint ir kaina atrodo tikrai prieinama....
*

o kokia kaina sio vezimuko? cool.gif
Rasiukx
QUOTE(organizatore @ 2009 02 18, 16:07)
o kokia kaina sio vezimuko?  cool.gif
*

mes mokejom 900 Lt., nors parduotuvej buvom nusiziureje uz ~ 1350 lt. g.gif
easter
QUOTE(Rasiukx @ 2009 02 20, 12:47)
mes mokejom 900 Lt., nors parduotuvej buvom nusiziureje uz ~ 1350 lt.  g.gif
*

tai , sprendžinat iš foto,Jūs pirkot tą modelį kur su 2 mažesniais ratukais ?(nes yra modelis ir su didesniais) rolleyes.gif

Na, galiu pasakyti, kad gerai, kai yra pažįstamų, važinėjančių į Lenkiją blush2.gif
Aistulev
QUOTE(silagele @ 2009 02 11, 13:20)
man irgi šis modelis 'užkliuvo' , tik neteko išbandyt... gal gali patikslint-
nesupratau, kaip ten "buda nusileidzia"  g.gif
*

smile.gif Sportines dalies buda taip nusileidzia, uzsivozia, kad vaikas "pasislepia" vezimaityje pilnai. Kai buda nuleidziu, tai nugarele igi nelieka plika, nes ten yra spec. medziagos, kuri dar ir nugara apsaugo. Ziema mums bus liuks mirksiukas.gif thumbup.gif
Rasiukx
QUOTE(easter @ 2009 02 22, 12:36)
tai , sprendžinat iš foto,Jūs pirkot tą modelį kur su 2 mažesniais ratukais ?(nes yra modelis ir su didesniais)  rolleyes.gif

Na, galiu pasakyti, kad gerai, kai yra pažįstamų, važinėjančių į Lenkiją  blush2.gif
*

Matai, tiek mazesnieji, tiek didesnieji ratai prisipucia, tai tikrai nieko blogo tie mazesni. O siaip as ji radau internete, ir vyras paskambino i Lenjika gamintojams. ir jie dave zmogaus is Lt vezancio Tako Jumper vezimeliu i Lietuva, tai jis ir parveze mums. mirksiukas.gif
kristeulv
QUOTE(Aistulev @ 2009 02 23, 15:14)
smile.gif  Sportines dalies buda taip nusileidzia, uzsivozia, kad vaikas "pasislepia" vezimaityje pilnai. Kai buda nuleidziu, tai nugarele igi nelieka plika, nes ten yra spec. medziagos, kuri dar ir nugara apsaugo. Ziema mums bus liuks  mirksiukas.gif  thumbup.gif
*

O koks yra vaziuokles (isskleistos) skersmuo? Man labai aktualu, kad tilptu i senesnio tipo lifta, kurio skersmuo tik 59 cm.
easter
QUOTE(kristeulv @ 2009 02 25, 10:32)
O koks yra vaziuokles (isskleistos) skersmuo? Man labai aktualu, kad tilptu i senesnio tipo lifta, kurio skersmuo tik 59 cm.
*

šian nusipirkau už 1050Lt. šį modelį (visas 3 dalis): http://images12.fotki.com/v213/photos/1/13...P3050574-vi.jpg

atrodo neblogai pasirinkau: ratai nepermažiausi ir manevringi, dalys lengvai tvirtinasi;
lopšys viduje apie 70cm ilgio (na, užteks kuriam laikui rolleyes.gif )

išmatavau su metru važiuoklės plotį nuo rato krašto iki kito rato - viso apie 61cm.. tai jau panašu, kad ant poros cm ir netilps į tą liftą g.gif
*sanel*
gal pasirodys kvailas klausimas blush2.gif bet ant jo gali tvirtintis bet kokia kėdutė, ar būtinai tik komplekto? g.gif 4u.gif
easter
QUOTE(*sanel* @ 2009 03 08, 12:27)
gal pasirodys kvailas klausimas blush2.gif bet ant jo gali tvirtintis bet kokia kėdutė, ar būtinai tik komplekto?  g.gif  4u.gif
*

bent man sunku atsakyti- siūlyčiau pasikonsultuoti su pradavėju 4u.gif
pz. "Centriuke' mums suteikė labai profesionalią ir nešališką informaciją.
Rasiukx
QUOTE(*sanel* @ 2009 03 08, 13:27)
gal pasirodys kvailas klausimas blush2.gif bet ant jo gali tvirtintis bet kokia kėdutė, ar būtinai tik komplekto?  g.gif  4u.gif
*

man atrodo negalima, nes ten ant vaziuokles prisitvirtina toks padekliukas gelezinis uzdeti kedutei... bet bijau suklaidinti... ax.gif
cerepashka26
QUOTE(easter @ 2009 03 08, 16:50)
bent man sunku atsakyti- siūlyčiau pasikonsultuoti su pradavėju  4u.gif
pz. "Centriuke' mums suteikė labai profesionalią ir nešališką informaciją.
*

o kurioj parduotuvej pirkot si vezimeli?
nerin_ga
sveikutes 4u.gif
norejau paklaust apie Tako Jumper X blush2.gif kokie atsiliepimai panaudojus si vezimaiti? o kas turit gal galit pasakyt lopsio ismatavimus? blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.