Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: TAKO vežimėliai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika" > Vežimėliai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
joljo
Galiu jums daugiau papasakot apie TAKO vežimėlius. clap.gif
Nors ir lenkų gamybos-vežimas tikrai neblogas. Dizainas gražus, spalvų pasirinkimas nemenkas. Svarbiausia, kad spalvos beveik nesikartoja. Svoris jų ištikrųjų nemažas-18 kg. Jei pakeist ratus iš pripūčiamų i plasmasinius-vežimas palengvės 3 kg. ir kaina automatiškai krenta.
Tvirtas rėmas, pripučiami ratai, rankena persimeta į abi puses, stabdžiai iš abiejų pusių. Greitt transformuojasi iš lopšelinio varianto į spotinį. tik tiek, kad sunkus... thumbup.gif
www.tako.czest.pl
inuska
Mes irgi naudojame Tako vezimeli. Ir visai patenkinta. Aisku ne is lengvuju, bet uztat patogus. Siandien taip isejo, kad pasinaudojome kitu (nezinau firmos) vezimeliu, kuriame irgi vaikai uzauginti buvo, tai net baisu, kaip nera ka lyginti. Tako vezime vaikas bent vietos turi, ir ypac dabar, kai silciau aprengtas tai bent pajudeti gali, tvirtas, manevringas.
Norka
Aš irgi už Tako vežimėlį clap.gif Važinėjame jau beveik šešis mėnesius ir esame labai patenkinti. Kam teko vežioti vaikus su kitokiais, tai sako, kad nepalyginsi - labai lengvai rieda ir lengva vairuoti. Turbūt vienintelis trūkumas, tai jo svoris. Bet kadangi gera amortizacija, tai aš jį ir aukštyn ir žemyn laiptais užsivežu kartu su vaiku.
Labai gerai skalbiasi. Nurinkusi dalis sumetu į automatinę ir vežimas vėl kaip naujas. Žodžiu thumbup.gif
FF
As turiui TAKO Julia. Nu liuks vezimas thumbup.gif manevringas, erdvus, viska isskalbt galima. Zodziu visi pribumbasai jau cia isvardinti wink.gif tik va svoris... Gerai, kad proe musu laiptines yra toks sklepukas prie kurio tiesiai privaziuot galima. Kitaip tai baisu ji butu tasyt blink.gif nors gyvenu antram aukste unsure.gif
Man tai labai patinka, kad spalvos ryskios laugh.gif
Teko pastumdyt ir Hauck ir ta tuos lietuviskus, tai tikrai nera ka lygint. Truksta aniem manevringumo. Kolkas as labai patenkinta clap_1.gif

Va, perziurejau tako puslapi, mano vezimukas ant pacio pirmo puslapio uzdetas biggrin.gif
sese2
Mergaitės, kurios turi Tako vežimėlius, turiu klausimą: kaip paslėpti vežimėlio saugos diržus lopšiniame variante? Nes kiek suprantu, jie neišsiima? Jei leliuką įdėsiu be to nešiojamo lopšelio, tai bijau, kad gali nuspausti tie diržai mastau.gif
lady cat
QUOTE(sesule @ 2006 02 11, 00:09)
Mergaitės, kurios turi Tako vežimėlius, turiu klausimą: kaip paslėpti vežimėlio saugos diržus lopšiniame variante? Nes kiek suprantu, jie neišsiima? Jei leliuką įdėsiu be to nešiojamo lopšelio, tai bijau, kad gali nuspausti tie diržai mastau.gif
*

Sveikinu nuspirkis tikrai erdvų ir patvarų vežimėlį, žiemai nepakeičiamas, gali pritūloti vaikelį kiek nori ir vistiek tilps, o ir medžiagos labai atsparios kiek beplausi neblunka, nenusitrina.clap_1.gif
O diržų problemą aš išsprendžaiua taip: nusipirkai už 15Lt kokosinį čiužinuką į vežimėlį, jis kietokas, lygus ir nieko nesijaučia. Tarp kitko ir Šemeta yra sakęs, kad vežant leliukus žiemą būtinas čiužinukas ar koks kitas pašiltinimas, nes kitaip vaikeliui per šalta gali būti.
sese2
QUOTE(lady cat @ 2006 02 11, 14:32)
Sveikinu nuspirkis tikrai erdvų ir patvarų vežimėlį, žiemai nepakeičiamas, gali pritūloti vaikelį kiek nori ir  vistiek tilps, o ir medžiagos labai atsparios kiek beplausi neblunka, nenusitrina.clap_1.gif
O diržų problemą aš išsprendžaiua taip: nusipirkai už 15Lt kokosinį čiužinuką į vežimėlį, jis kietokas, lygus ir nieko nesijaučia. Tarp kitko ir Šemeta yra sakęs, kad vežant leliukus žiemą būtinas čiužinukas ar koks kitas pašiltinimas, nes kitaip vaikeliui per šalta gali būti.
*

Ačiū aciuks.gif Bet mano leliūzas tik pavasari pasirodys, todėl man aktualiau, kaip vasarą jį vežioti? Vistiek reikia tiesti kažką storesnio? Ar užtenka tik pledo kokio? mastau.gif
O ten visos medžiagos nusiima lengvai išskalbimui, ar tik kai kurios dalys? flirt.gif
persefone
O ten visos medžiagos nusiima lengvai išskalbimui, ar tik kai kurios dalys? flirt.gif
*

Iš krepšio kur po lopšiu kaba neišsiima pakietinimas. Daugiau nepastebėjau blush2.gif
lady cat
QUOTE(sesule @ 2006 02 12, 01:02)
Ar užtenka tik pledo kokio? mastau.gif
*

Kaip tik dabar ploviau pagrindinę "kepurę" , tai teko tris varžtelius atsukti, bet mano Julia ne šių metų modelis.
Man pledo neužteko, jei norėsi dėti be to nešiojamo lopšelio tai kažin. Mes irgi gimėm vasarą, bet čiužinukas nepamaišė, jis juk nestroras. Gal kas kitaip išsprendė šią problemą .
Levander
kokioj temperatūroj skalbiat vežimėlio dalis? ar jungiat gręžimą?
lady cat
QUOTE(Levanderblu @ 2006 02 12, 13:16)
*

Aš skalbiu rankomis. Su mašina pabijojau mastau.gif
persefone
QUOTE(Levanderblu @ 2006 02 12, 12:16)
*

Aš tai dar neskalbiau. Laukiu vasaros, nes bijau kad neišdžius, dar liks užbėgimai g.gif
lady cat, ar skalbiant neleido spalvos? Mano vežimas raudonas su baltu, ar neuždažys g.gif
Man pledo neužteko, jei norėsi dėti be to nešiojamo lopšelio tai kažin. Mes irgi gimėm vasarą, bet čiužinukas nepamaišė, jis juk nestroras. Gal kas kitaip išsprendė šią problemą .

O mes taip ir pravažinėjom nešiojamam krepšį blush2.gif
lady cat
QUOTE(persefone @ 2006 02 12, 18:21)
Aš tai dar neskalbiau. Laukiu vasaros, nes bijau kad neišdžius, dar liks užbėgimai g.gif
lady cat, ar skalbiant neleido spalvos? Mano vežimas raudonas su baltu, ar neuždažys g.gif
*

Mano pilkas su raudonu, tai tikrai jokios spalvos nebėga ir neblunka, tik labai sunku sušlapinti, turbūt kažkuo impregnuota, išsiplovė labai lengvai tik kempine švelniai valiau ir liuks. Į mašina visdėlto nekiščiau, nes gali tas impregnantas išsiskalbti.

persefone
QUOTE(lady cat @ 2006 02 12, 18:15)
Mano pilkas su raudonu, tai tikrai jokios spalvos nebėga ir neblunka, tik labai sunku sušlapinti, turbūt kažkuo impregnuota, išsiplovė labai lengvai tik kempine švelniai valiau ir liuks. Į mašina visdėlto nekiščiau, nes gali tas impregnantas išsiskalbti.
*

Medžiagytė tai tikrai kažkuo padengta, liuks per lietų nelabai sušlampa. O kaip Jūs dedat apsaugą nuo lietaus? Tą galą kur trys kilpos aš kabinu ant vežimo viršaus prie kišenės. O apačioj nėr kur užkabinti. Taip ir plaikstosi...O kaip pas Jus? 4u.gif
Žūžū
Hm.. keista kad visos tik giriat sitas firmas g.gif
Nu nzn as turejau Tako, tai pora men atvazinejom ir pardavem nes man tai jis toks sh... sunkus, nemanevringas, padangas kas 1-2men daputinet, stabdziai labai sunkiai veikia....
Jei dar karta prikciau pirma vezima ne uz ka nepirkciau TAKO schmoll.gif geriau sumoket daugiau, nes visitek vazinesit metus-du o su situ doh.gif kur daugiau laiptu niekaip nepraeisit, nebent esat terminatores hihihi.gif
nu zodziu man tai labai nepatiko.. ax.gif
lady cat
O mes naudojam jau pusę metų ir nei karto ratų nereikėjo pūsti.
Dėl sunkumo- tai tiesa, bet gyvenant nuosavame name jokių problemų. Tiesa ir automobilio didesnio reikia, jei nori vežtis, į golfuką sunkiai tilps. Dėl manevravimo dar pasiginčyčiau, nes lyginu su sesers lenkišku (neaiškios firmos) ir Hauk'u (turėjau kai auginau pirmąjį) tai jie tiesiog gremėzdai.
Žūžū
nu pas mus va toks buvo (tik kita spalva)
user posted image
tai tikrai nemanevringas sad.gif
lady cat
Na pas mane tai Tako Julia ir dar pernai metų modeliukas, todėl gal ir bereikalo ginčijamės g.gif
persefone
Man su Tako Natalia ir vasarą faina buvo, erdvu, o žiemą ypač, vaikas laisvai juda prirengtas thumbup.gif
geriau sumoket daugiau, nes visitek vazinesit metus-du o su situ

Būtent tam aš jį ir pirkau kad važinėt metus, du, gal ir daugiau, labai patogiai transformuojasi. Ratai kaip arkliai, gal stabžiai biški nedagalvoti. Viena kas blogai - svoris ,bet pakenčiama irnesakyk.gif
Opusas
QUOTE(sesule @ 2006 02 10, 23:09)
*

Pas mus Tako Natalija, tai saugos dirzus kuo puikiausiai isardziau, liko tik tas kur tarp kojyciu, o savaitgali jau sudejau atgal, bet gal dar biski ankstokai ax.gif
lady cat
O nuo ko tu ardyti pradėjai, aš tai neradau g.gif
Opusas
QUOTE(lady cat @ 2006 02 26, 13:24)
O nuo ko tu ardyti pradėjai, aš tai neradau g.gif
*

kaip cia aiskiau pasakius g.gif prie uzsegimu yra tokios plasmasines kaip ir sagteles, jose susiveria dirzai, tai nuo ten ir pradejau.... nusiima tie paminkstinimai ir tada jau visai issiveria is vezimo nugareles... bet turbut cia nieko nesuprasi blush2.gif
lady cat
QUOTE(Opusas @ 2006 03 03, 22:27)
kaip cia aiskiau pasakius  g.gif prie uzsegimu yra tokios plasmasines kaip ir sagteles, jose susiveria dirzai, tai nuo ten ir pradejau.... nusiima tie paminkstinimai ir tada jau visai issiveria is vezimo nugareles... bet turbut cia nieko nesuprasi  blush2.gif
*

Ačiuks, tikrai pasirodo nesudėtinga, jau išardžaiu. aciuks.gif
Levander
QUOTE(bozenoczka @ 2006 03 07, 13:36)
Sveikos mamytes 4u.gif  Gal galetumete man pasakyti kur galima nusipirkti Tako vezimeli ir kokios kainos? Dekui labai labai smile.gif
*

ir SM patarčiau pasiieškot naudoto mirksiukas.gif jie labai patvarūs, gerai skalbias, tad drąsiai gali pirkti jau pavažinėtą mirksiukas.gif aš radau už 270 lt bigsmile.gif yra ir dar pigiau ax.gif
Papildyta:
mergytės, turiu TAKO JULIA...ar nusiima nuo lopšiuko ta užtraukiama dalis? mano vaikutis gims šiltuoju metų sezonu, tai norėčiau nuimti tą uždangalą, kad galėtų laisvai kojytėm spardytis...
viliute555
Sveikos 4u.gif
Šiandien nuspirkau iš pažįstamų mažai naudotą Tako vežimėlį, net ir nežinodama kas ir kur - nurinkau nuimamas minkštas dalis, net tą "rankinuką" ir išskalbiau mašinoj - 30 laipsnių temp. - vežimas - niu čystai naujas ax.gif Išrinkau kai[p meistras - viską išniukštinėjau blush2.gif ax.gif
Kiek parduotuvių apvaikščiojau, tai - jei nori gero vežimėlio - turi pakankamai gerai ir sumokėti, niu, bet manau, kad ir TAKO bus gerai, nes tikrai - ir platus, ir patvariai atrodo,kai lelių turėsim, bus matyt - kiek naudos bus.
Tik vat - kad mes penktam aukšte gyvenam doh.gif Bus vargelio doh.gif
semicvetik
Sveikos mamyciukes 4u.gif
Pasiziurejau as tuos Tako tinklapy ju,kokie jie man grazuciai pasirode:) O ir kaina nedidele smile.gif Tik va noreciau jusu patarimo,ar tokie tiks birzelinukui leliukui:ar nebus vasara per karsta, o ziema kazka tai papildomai pasiklot apsiltinimui?Nes kaip supratau is tu nuotraukyciu,ten minkstas lopsiukas isimamas+uzdangalas kojytems,ar ne?O gal patarsit kur pasiziuret butu galima kaip islankstytas ivairiom padetim atrodo?
Aciu 4u.gif
Levander
QUOTE(semicvetik @ 2006 03 14, 14:23)
O gal patarsit kur pasiziuret butu galima kaip islankstytas ivairiom padetim atrodo?
*

Aš tau galiu savo vežimėlį trijom pozom atsiųst į e-mail'ą mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(viliute555 @ 2006 03 12, 19:56)
Tik vat - kad mes penktam aukšte gyvenam  doh.gif  Bus vargelio  doh.gif
*

drinks_cheers.gif aš irgi nusipirkau kokį 18 kg sveriantį "TAKO" vežimėlį...gyvenu 5 aukšte, bet kaip nors ax.gif neatsispyriau tokiam grožiui bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(semicvetik @ 2006 03 14, 14:23)
Tik va noreciau jusu patarimo,ar tokie tiks birzelinukui leliukui:ar nebus vasara per karsta, o ziema kazka tai papildomai pasiklot apsiltinimui?
*

mano bus gegužinukas wub.gif aš tai nusipirkau...ten man rodos galima ir be lopšiuko naujagimį dėti, nors aš tai naudosiu lopšiuką bigsmile.gif o žiemą jaučiu nieko nereiks papildomai dėti...nors tiesą pasakius, tiksliai nieko nežinau, aš irgi toj srity dar nieko neišmanau schmoll.gif
viliute555
QUOTE(Levanderblu @ 2006 03 15, 11:16)
mano bus gegužinukas  wub.gif  aš tai nusipirkau...ten man rodos galima ir be lopšiuko naujagimį dėti, nors aš tai naudosiu lopšiuką  bigsmile.gif  o žiemą jaučiu nieko nereiks papildomai dėti...nors tiesą pasakius, tiksliai nieko nežinau, aš irgi toj srity dar nieko neišmanau  schmoll.gif
*

Mano - balandinukas vaiks, aš taip pamąsčiau - vežimėlis gan platus, yra ir daug siauresnių - juk ir jei išimtum tą lopšį - vietos ogogo kiek - ir su storiausiu kombinezonu vaiks įtilps ir vilnonę kaldrytę įkloti galima bigsmile.gif Bet, kai jau turėsim tikrą prekės vartotoją - tada ir spręsim - ar tikrai gera mūsų karieta tongue.gif
Levander
QUOTE(viliute555 @ 2006 03 15, 14:30)
  Bet, kai jau turėsim tikrą prekės vartotoją - tada ir spręsim - ar tikrai gera mūsų karieta  tongue.gif
*

drinks_cheers.gif o kas gyvenat penktam aukšte, kaip jūs žadat nešiot vežimą jei niekas nepadės g.gif aš jau dabar suku galvą g.gif bet nieko protingo nesugalvoju schmoll.gif
semicvetik
QUOTE(Levanderblu @ 2006 03 15, 17:46)
drinks_cheers.gif  o kas gyvenat penktam aukšte, kaip jūs žadat nešiot vežimą jei niekas nepadės  g.gif  aš jau dabar suku galvą  g.gif  bet nieko protingo nesugalvoju  schmoll.gif
*

Ir as penktam,tik lifta turim,bet kiek zinau,ne visi vezimeliai tilpt i ta lifta nori smile.gif
O kaip Deltim Fokus birzelinukui maziukui?Ar iki ziemos leliukas neisaugs lopsio?Ir ta sportine dalis ar patogi?
viliute555
QUOTE(Levanderblu @ 2006 03 15, 18:46)
drinks_cheers.gif  o kas gyvenat penktam aukšte, kaip jūs žadat nešiot vežimą jei niekas nepadės  g.gif  aš jau dabar suku galvą  g.gif  bet nieko protingo nesugalvoju  schmoll.gif
*

Tai aš irgi penktam gyvenu, dėl to ir misliju, kad bus sunkoka doh.gif Niu, bet kaip nors, kaip nors, gi ne šiais metais penktus aukštus prilipdė ant namų lotuliukas.gif Ne aš pirma, ne aš paskutinė lotuliukas.gif
renax
QUOTE(Levanderblu @ 2006 03 15, 15:46)
*

Imti sportinio tipo su lopsiu , arba is lengvesniu sverianciu apie 10 kg ir isnesi smile.gif
ausrap
Šiandien pardaviau TAKO Julia vežimėlį. Šiaip vežimas man patiko, bet jo svoris schmoll.gif , nors ir gyvenu nuosavam name. Kai norėdavau išsiruošt į miestą buvo gryna tragedija.
Bet tikrai vežimėlis patvarus - kam svoris neaktualus galiu ramiai rekomenduoti. thumbup.gif
kamilyte
*

Mane irgi kankino tokios mintys, nes gyvenam 4 aukšte. Dėl to rinkaus lengviausia iš universalų Deltim Voyager, kurio svoris 12 kg. NOrs nešiot i virsu visvien teko arba vyrui, arba kaimynų bernams biggrin.gif , su kuriais susitarėm dėl pagalbos. Vėliau gavom antrą automobilį ir vežimuką palikdavau bagažinėj (grįžęs vyras jį užnešdavo namo), o vaikutį su tašiuku-lopšiuku užsinešdavau pati. Žemyn tai jie puikiai darda thumbup.gif

QUOTE(semicvetik @ 2006 03 15, 21:56)
Ir as penktam,tik lifta turim,bet kiek zinau,ne visi vezimeliai tilpt i ta lifta nori smile.gif
O kaip Deltim Fokus birzelinukui maziukui?Ar iki ziemos leliukas neisaugs lopsio?Ir ta sportine dalis ar patogi?
*

Iki žiemos tavo mažiukas jau ir sėdėti norės, nors net ir lopšyje atsilenkia sėdynukė. O ar tilps, priklausys nuo tavo mažiuko "gabaritų", pažįstu berniuką, kuriam jau 4 mėn buvo per ankšta lopšyje, labai greit augo biggrin.gif Tada teks dėt sportinę dalį - ten miegot irgi puikiai galės, juk pasiguldo...
Tinka
*

QUOTE(viliute555 @ 2006 03 16, 07:51)
Tai aš irgi penktam gyvenu, dėl to ir misliju, kad bus sunkoka  doh.gif Niu, bet kaip nors, kaip nors, gi ne šiais metais penktus aukštus prilipdė ant namų  lotuliukas.gif  Ne aš pirma, ne aš paskutinė  lotuliukas.gif
*

siaip, tai jei vezimas dideliais guminiais ratais ir su amortizatoriais, o ne ant dirzu, tai jokie laiptai ne kliutis.
labai sekmingai pramarsiravom kiekviena diena i/ is 5 auksto i lauka. ant galiniu ratu tiesiog kaip ir tepti reikia. ir jokio vargo. nors as pati is slabakiu, o ir po cezario buvau. vezant zemyn vaikis luzdavo jau ties treciu aukstu nuo liuliavimo
o tampyt, tai tikrai nepatampysit. arba pirma nesit namo vaika, o po to lipsit zemyn vezimo.
lady cat
O aš laukdavau prie laiptinės durų, kai kas tik eidavo, tai ir paprašydavau, kad užneštų hihihi.gif ir nei karto niekas neatsakė, nors buvo proga su kaimynais susipažinti.
_mamka_
Mes turim TAKO City Voyager. Pirkom Gariunuose, paskutinis modelis 630lt thumbup.gif Gal ir sunkokas, bet be galo manevringas, patogus, patvarus, daug vietos. O nuo laiptu dideliu irgi nesunku nusigabenti, nes amortizatoriai super, tai su visu lelium pati ir nuvaziuoju ir uzvaziuoju, problemos ner mirksiukas.gif
PUMIKE
Kiek domėjausi tai turetu užtekti ,mano mažius irgi rugpjuti gims mirksiukas.gif.Aš tai galvoju pirkti Tako City Voyager
Krista
QUOTE(PUMIKE @ 2006 05 03, 14:42)
Kiek domėjausi tai turetu užtekti ,mano mažius irgi rugpjuti gims mirksiukas.gif.Aš tai galvoju pirkti Tako City Voyager
*

Aš tai apie lulija mastau tik reik išsiaiškint dar kuo jie skiriasi visi
lady cat
QUOTE(Krista @ 2006 05 03, 14:35)
Aš ir nusižiūrėjau tą vežimuką tik gyvai dar nestumdžiau.o kažin rugpjūčio mėnesį gimusiam per žiemą užteks lopšio, nebus per mažas
*

Mergaitės mano mažoji gimusi rugpjūčio viduryje ir Tako Julijoje kuo puikiausiai telpa dar ir dabar būdama 8.5mėn. Kažin ar dar erdvesnį vežimą įmanoma rasti. g.gif Aš saviškį žadu vasaros pabaigoje parduoti.
persefone
QUOTE(Gerbera @ 2006 05 04, 20:36)
gal turit kas nuoroda parodyt kaip tas tako voyager atrodo?
*

Tako vežimėliai
user posted image
persefone
Įdomu, ar yra Lietuvoje Tako skėtukų ? g.gif bigsmile.gif
user posted image
jolituxs
sveikos mamytės, gal galit pasidalinti patirtimi.gal kuri važinėjatės su TAKO firmos vežimėliais? kaip jie? ar patvarūs? ar labai sunkūs? būkit geros, patarkit. mastau apie tokį vežimėlį, tačiau norėčiau uslaukti daugiau atsiliepimų

http://www.tako.czest.pl/
Vaima
Labutis , mes jau metai ir keturi mėnesiai naudojamės Tako city voager vežimaitis tvirtas, pravažiuosi bet kur , tik sunkus 21kg. mes kadangi nuosavam name tai mn svoris neaktualu buvo, o pamačius įsimylėjau wub.gif wub.gif wub.gif

Sekmės apsisprendžiant dėl karietos 4u.gif
dangutėėė
Labas,as naudojuosi tako vezimeliu ir esu labai patenkinta,taip jis sunkokas,bet universalai visi turi svorio,pati uzsinesu ir nusinesu is trecio auksto.Dideli ratai tai patogu ir per smeli ir per sniega.Isigyk ir tikrai nesigailesi.Turi viena minusiuka kad sunkiai telpa i masinos bagazine reik numauti ratus.
Opusas
jei gyvenčiau 5 aukšte turbut nerizikuočiau pirkt, nes patampyt tikrai yra kas, o šiaip tai labai faini vežimukai, tik pas mus pagedo užtrauktukas, reiks nešt į siuvyklą kad pakeistu smile.gif
Gied
Mes TAKO vezimuka universala beveik metus laiko naudojam. Na ka galiu pasakyt, geras vezimas, tfu tfu tfu jokiu problemu kol kas nebuvo, vaziuojam kaip su dzipu, bet jau svoris jo....nezinau kiek tiksliai bet labai sunkus. Gyvenu 4 aukste, tai pati nesugebu jo uzvilkti. Tai manau jei gyvenate nuosavam name ar 1 aukste tai galima apie ji galvoti, jei auksciau tai nepatarciau...na nement neinat i lauka kasdien. Zodziu as dabar tokio nepirkciau vien del jo svorio, arba reik turek antra lengva vezima. Ir dar, musu masinos bagazine tikrai nemaza, tai jis uzima visa bagazine lotuliukas.gif
FF
Mes turim Tako July jau 3 metai. Laba labai vežimas wub.gif Tik sunkus. Be va jau antras mažius jame auga, o vežimas kaip naujas thumbup.gif Daba abu susidonius vežijuosi: mažylis lopšy, o dičkį pasodinu ant vežimo krašto ir gastroliuojam smile.gif Gerai, kad tik nešiot jo nereik, nes būtų ką. Bet kai reikia kur užsinešt, tai tempiu už rankenos, o 'nunešu" - vežu per laiptus iš palengva žemyn ir psio, problemos kaip ir nėr. Nors mažius ir lopšy tuo metu guli, bet vežimas puikiai amortizuoja smile.gif
DianaG
Mes turėjom TAKO JULIA beveik 8 mėn.,tai labai thumbup.gif buvo.Vienas minusas,kad sunkus,o siaip tai,kaip "tankas " vaziuodavo ir per sniegą,ir per smėlį biggrin.gif Amortizacija labai gera ir daug kitokių privalumų bigsmile.gif Jei nereikia aukštyn-žemyn tampyti vežimo,tada siūlyčiau rinktis tokį,tikrai nepasigailėsit wub.gif
nataliux
Tikrai super vezimelis,stabilus,tvirtas,mes jau vazinejame 11 men ir neturime bedos.Yra vienas minusas,ir visos jau parase- SVORIS.Nors mes gyvename name,kuriame yra liftas,ir jis kuo puikiausiai telpa i lifta,bet nuo laiptu nunesti truputi reikia,tai tada buna ka veikti.Taciau man jis vertas ir su tokiu minusu.Lyginant su kitais vezimais,kurios turejo drauges ir musiskis tai superinis vezimas atitinkantis kaina ir musu poreikius.!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.