Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šeškinė: Gelvonėlis
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4
julia.hola
Papasakokit kaip ir kas.
Ten yra ir mokykla?
momima
QUOTE(julia.hola @ 2007 01 31, 15:55)
Papasakokit kaip ir kas.
Ten yra ir mokykla?
*

Sveikos mamytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mane taip pat labai domina šis darželis g.gif ,gal kas pasidalinsite savo nuomone,patirtimi ax.gif 4u.gif
momima
Tai ką, niekas nelankote šio darželio? unsure.gif
plonyte_linija
užrašiau dukrą ten nuo rugsėjo. Žiūrėsim kaip bus smile.gif
-NONA-
QUOTE(plonyte_linija @ 2007 07 31, 15:22)
užrašiau dukrą ten nuo rugsėjo. Žiūrėsim kaip bus smile.gif
*

Plonyyyyte labutis -manau viskas gerai bus ,bent jau direktore tikrai gera siame darzelyyyje, blush2.gif blush2.gif mano drauges teta ji ,butu man arciau namu tikrai buciau savo sunu ten uzrasiusi. 4u.gif 4u.gif
freilina
Mielosios 4u.gif O kas girdeti apie darželį Gelvonėlis? Gal kas lankote smile.gif
Vyšniukas
QUOTE(freilina @ 2007 10 04, 13:02)
Mielosios  4u.gif O kas girdeti apie darželį Gelvonėlis? Gal kas lankote smile.gif
*

Labas! smile.gif Mano vaikas lanko ta darzeli ir mes labai patenkinti. Musu aukletojos sauniausios, tiesiog SUPERINES. Vaikas lanko grupe RASELES. Aukletojos LIUDMILA ir RIMA 4u.gif Aciu jiems uz gera darba ir meile musu vaikams thumbup.gif
freilina
QUOTE(Vyšniukas @ 2007 10 04, 23:25)
Labas! smile.gif  Mano vaikas lanko ta darzeli ir mes labai patenkinti. Musu aukletojos sauniausios, tiesiog SUPERINES. Vaikas lanko grupe RASELES. Aukletojos LIUDMILA ir RIMA 4u.gif Aciu jiems uz gera darba ir meile musu vaikams thumbup.gif
*

O jus i lietuvių grupe ax.gif ?Oi tai jusu vaikas jau gal paskutiniai metai i darzeli, tai sekanciais sios aukletojos vel prades nuo trimeciu rolleyes.gif , tai gal ir mums jos pasitaikytu bigsmile.gif Tik va, direktore nieko nepazadejo, neaisku ar priims. unsure.gif
Vyšniukas
QUOTE(freilina @ 2007 10 05, 13:53)
O jus i lietuvių grupe  ax.gif ?Oi tai  jusu vaikas jau gal paskutiniai metai i darzeli, tai sekanciais sios aukletojos vel prades nuo trimeciu  rolleyes.gif , tai gal ir mums jos pasitaikytu  bigsmile.gif Tik va, direktore nieko nepazadejo, neaisku ar priims.  unsure.gif
*

Mes lankom rusu grupe. 4u.gif Kitais metais i mokykla, bet kiek zinau grupei dar yra jauniasniu vaiku, tai aukletojos, tikriausiai, dar metus dirbs su jais.
plonyte_linija
Nona 4u.gif

Jau pilnu tempu maniškė lanko šį daržą, man atrodo, jai ten patinka. Auklėtoja su vaikais piešia, lipdo iš plastelino "lutuliukus" biggrin.gif . Dukra jau išmoko žodį "reikia". Tik rytais labiai sunkiai išsikrapštom, man gaila būna ją žadinti pusę septynių kai taip saldžiai miega... wub.gif

Kur mamytės mažųjų darželinukų? ax.gif
astux
Mano sūnus lanko šį darželį nuo rugsėjo. Esu labai patenkinta, vaikui irgi patinka, ko daugiau reikia wink.gif Matau, kad vaikui smagu, jau daug ko išmoko. žadu mažylį ten pat užrašyti.
plonyte_linija
Po 4 mėnesių lankymo kažkas atsitiko maniškei-pradėjo rytais verkti"noriu namo", vakare man sako "liūdna buvo dazely, verkiau", auklėtojos klausiu, ar verkė, tai sako kad ne. Dar viena mama pasiskundė, kad ir jos mergytė rytais nenori eiti, verkia.
Dar maniškė pradėjo šlapintis į kelnes dažniau ir kiekvieną naktį, ko išvis nebūdavo g.gif Nesuprantu kame bėda schmoll.gif
astux
QUOTE(plonyte_linija @ 2008 01 18, 09:12)
Po 4 mėnesių lankymo kažkas atsitiko maniškei-pradėjo rytais verkti"noriu namo", vakare man sako "liūdna buvo dazely, verkiau", auklėtojos klausiu, ar verkė, tai sako kad ne. Dar viena mama pasiskundė, kad ir jos mergytė rytais nenori eiti, verkia.
Dar maniškė pradėjo šlapintis  į kelnes dažniau ir kiekvieną naktį, ko išvis nebūdavo  g.gif  Nesuprantu kame bėda  schmoll.gif
*

paklausinėk jos daugiau, gal kas nutiko? Mano sūnui irgi taip buvo, bet pasikalbėjom, pasirodo susitumdė su kažkuo, o jis jautrus, buvo gal kad ir auklėtoja pabarė už išdaigas, bet pasiaiškinom ir vėl visks gerai.
Saitana
O kokiose grupese lankot darzeli?Rusiskje,lenkiskoje ar lietuviskoje?
Mano mazasis taip pat lanko,bet jei butu galimybe ,tai pervesciau i kita darzeli.Dabar tai ir vaiko gaila,i nauja kolekltyva,nedaug liko 1.5 metu-pakentesim lotuliukas.gif
astux
QUOTE(Saitana @ 2008 02 06, 15:20)
O kokiose grupese lankot darzeli?Rusiskje,lenkiskoje ar lietuviskoje?
Mano mazasis taip pat lanko,bet jei butu galimybe ,tai pervesciau i kita darzeli.Dabar tai ir vaiko gaila,i nauja kolekltyva,nedaug liko 1.5 metu-pakentesim lotuliukas.gif
*

lietuvišką grupę lanko
mimka
Mes buvom siandien nueje ir uzsirasem i si darzeli, jau i 5- tą Šeškinėje lotuliukas.gif jie turi 1 lietuvišką grupę, bet šansai patekt, tokie kaip ir visur biggrin.gif
šiaip pasirodė visai tvarkingas ax.gif
Saitana
QUOTE(astux @ 2008 02 06, 17:29)
lietuvišką grupę lanko
*

O lietuviska,tai kurioje darzelio puseje-pirmame korpusiuke ar antrame ?
Mano sunelis tai labia i rusiska grupe verziasi ,ten jam vasara aukletoja ir vaikai patiko smile.gif Kadangi aukle turejom ruse,tai jam problemu nera,bet pries mokykla g.gif
astux
QUOTE(Saitana @ 2008 02 11, 14:45)
O lietuviska,tai kurioje darzelio puseje-pirmame korpusiuke ar antrame ?
Mano sunelis tai labia i rusiska grupe verziasi ,ten jam vasara aukletoja ir vaikai patiko  smile.gif Kadangi aukle turejom ruse,tai jam problemu nera,bet pries mokykla  g.gif
*

hm, geras klausimas g.gif aš tik 3 kartus ten buvau, nes vyras vežioja, bet korpusas yra ne gatvės pusėj ir už tokio kaip ir baseino/fontano, tai nežinau kuris ten. Tiesą sakant, nežinojau kad ten skirtosi į pirmą ar antrą korpusus blush2.gif
Saitana
QUOTE(astux @ 2008 02 11, 17:07)
hm, geras klausimas  g.gif  aš tik 3 kartus ten buvau, nes vyras vežioja, bet korpusas yra ne gatvės pusėj ir už tokio kaip ir baseino/fontano, tai nežinau kuris ten. Tiesą sakant, nežinojau kad ten skirtosi  į pirmą ar antrą korpusus  blush2.gif
*

Pirmame aukste?Gal i viena grupe eina vaikai?Pas mus aukletoja Ira (Irena vaikai vadina)
astux
QUOTE(Saitana @ 2008 02 12, 09:37)
Pirmame aukste?Gal i viena grupe eina vaikai?Pas mus aukletoja Ira (Irena vaikai vadina)
*

jei neklystu, tai jo grupė "Ramunėlė", taviškis sprendžiant iš postų, vyrenis, nes mums iki mokyklos dar toli.
Saitana
:
QUOTE(astux @ 2008 02 12, 15:00)
jei neklystu, tai jo grupė "Ramunėlė", taviškis sprendžiant iš postų, vyrenis, nes mums iki mokyklos dar toli.
*

Musu ta pati grupe thumbup.gif
Todel ir rasiau,kad nelabai patinka.Pradejo i ta grupe eiti kai dar triju metu nebuvo.Galvojom didesni iseis-maziukai uzaugs kartu. biggrin.gif Bet didesni isbegioj0,kas i lenkiska,kas rusiska grupe ir liko jie didesni keli verysad.gif Toje grupeje jau taip verysad.gif
Aukletoja tai ten thumbup.gif ,bet mokyklai ji tikrai nieko neparuos,teks kitais metais vaika "kankint" ir dar i kokia sestadienine leist doh.gif
astux
QUOTE(Saitana @ 2008 02 12, 14:43)
:

Musu ta pati grupe  thumbup.gif
Todel ir rasiau,kad nelabai patinka.Pradejo i ta grupe eiti kai dar triju metu nebuvo.Galvojom didesni iseis-maziukai uzaugs kartu.  biggrin.gif Bet didesni isbegioj0,kas i lenkiska,kas rusiska grupe ir liko jie didesni keli  verysad.gif Toje grupeje jau taip  verysad.gif
Aukletoja tai ten  thumbup.gif ,bet mokyklai ji tikrai nieko neparuos,teks kitais metais vaika "kankint" ir dar i kokia sestadienine leist  doh.gif
*

geras biggrin.gif jo jo, yra ten keli vyresni Dovydas ir Gabrielius, berods. O tai negi ta pati auklėtoja ruošia mokyklai? aš maniau, kad paruošiamosiose klasėse yra spec. mokytojos?
Saitana
QUOTE(astux @ 2008 02 12, 17:14)
geras  biggrin.gif  jo jo, yra ten keli vyresni Dovydas ir Gabrielius, berods. O tai negi ta pati auklėtoja ruošia mokyklai? aš maniau, kad paruošiamosiose klasėse yra spec. mokytojos?
*

Tai mano Dovydas lotuliukas.gif Nesupratau as del tu paruosiamu darzelyje g.gif Cia nebent i mokykla g.gif ,nes tam darzeli bent jau anksciau tik rusiska paruosiama buvo g.gif
As gal neteisingai issireiskiau-paruosti mokyklai,tai ne.Bet kai visi panasesnio amziaus vaikai ,tai ir pamokeles kitos biggrin.gif .Cia pernai po vasaros daug didesniu kitur isejo,o siais metais tai tik jie su Gabrielium ir liko verysad.gif
O jusu kas lanko?
astux
QUOTE(Saitana @ 2008 02 12, 16:40)
Tai mano Dovydas  lotuliukas.gif Nesupratau as del tu paruosiamu  darzelyje  g.gif Cia nebent i mokykla  g.gif ,nes tam darzeli bent jau anksciau tik rusiska paruosiama buvo  g.gif
As gal neteisingai issireiskiau-paruosti mokyklai,tai ne.Bet kai visi panasesnio amziaus vaikai ,tai ir pamokeles kitos  biggrin.gif .Cia pernai po vasaros daug didesniu kitur isejo,o siais metais tai tik jie su Gabrielium ir liko  verysad.gif
O jusu kas lanko?
*

lotuliukas.gif mano Laurynas. Nu jo, ten labai skirtingas jų amžius, vyras sakė, kad kai kurie vos vos kalba. Aš galvojau, kad yra ir lietuvių paruošiamoji grupė mokyklai. Kai mums dar ne taip aktualu ir nesidomėjau, bet manau, reiks. Nes ir mažiuką ten užrašėm, gal ateičiai jie planuoja ką nors g.gif tai per kokį susirinkimą pasimatysim mirksiukas.gif
Saitana
QUOTE(astux @ 2008 02 12, 19:55)
lotuliukas.gif  mano Laurynas. Nu jo, ten labai skirtingas jų amžius, vyras sakė, kad kai kurie vos vos kalba. Aš galvojau, kad yra ir lietuvių paruošiamoji grupė mokyklai. Kai mums dar ne taip aktualu ir nesidomėjau, bet manau, reiks. Nes ir mažiuką ten užrašėm, gal ateičiai jie planuoja ką nors g.gif  tai per kokį susirinkimą pasimatysim  mirksiukas.gif
*

Nu gal susimatysim mirksiukas.gif ,Taip nemegstu tu susirinkimu schmoll.gif ,jau kai labai reikia blush2.gif ,tada einu...
astux
Kadangi aš nevežioju į darželį, tai ir susirinkimuose nedalyvauju, vyras atlieka šią pareigą, bet kai mažasis jau paaugo, gal ir aš karts nuo karto ten nuvažiuosiu.
Saitana
QUOTE(astux @ 2008 02 13, 19:02)
Kadangi aš nevežioju į darželį, tai ir susirinkimuose nedalyvauju, vyras atlieka šią pareigą, bet kai mažasis jau paaugo, gal ir aš karts nuo karto ten nuvažiuosiu.
*

Na,tai kada susimatysim-greiciausiai per mamos diena (juk tevelio neleisi g.gif )...nors pernai nebuvau,mano bosas mane isleido tik valandai fool.gif -tai nejau visai-absurdas ,gaila vaiko buvo verysad.gif cray.gif jie ten pasiruose buvo ax.gif
Siais metais jau nezinau,jei graziuoju neisleis-pyksiuos aggressive.gif
Tu gal dar namuciuos,leliu augini ?
Na tai iki mirksiukas.gif
astux
QUOTE(Saitana @ 2008 02 14, 08:49)
Na,tai kada susimatysim-greiciausiai per mamos diena (juk tevelio neleisi  g.gif )...nors pernai nebuvau,mano bosas mane isleido tik valandai fool.gif  -tai nejau visai-absurdas ,gaila vaiko buvo  verysad.gif  cray.gif jie ten pasiruose buvo  ax.gif
Siais metais jau nezinau,jei graziuoju neisleis-pyksiuos  aggressive.gif
Tu gal dar namuciuos,leliu augini ?
Na tai iki  mirksiukas.gif
*

"gerą" bosą turi doh.gif
jo, aš namie ir dar metus tiek būsiu, jei stogas nepavažiuos cool.gif kaži ar bebus gyvenime tokių "atostogų", tai reik pasinaudot smile.gif
Nežinau ar mano Laurynui patiktų darželis, jei ne auklėtoja ir Dovydas su Gabrielium. Pirmas dvi savaites kitų vardų ir negirdėjau tik tuos du laugh.gif
Saitana
QUOTE(astux @ 2008 02 14, 15:03)
"gerą" bosą turi  doh.gif 
jo, aš namie ir dar metus tiek būsiu, jei stogas nepavažiuos  cool.gif   kaži ar  bebus gyvenime tokių "atostogų", tai reik pasinaudot  smile.gif
Nežinau ar mano Laurynui patiktų darželis, jei ne auklėtoja ir Dovydas su Gabrielium. Pirmas dvi savaites kitų vardų ir negirdėjau tik tuos du  laugh.gif
*

Tai ir mes perdaug niekur neieskojom kito darzelio (mat is Seskines i Pasilaicius issikrautem) ,labai jau gera aukletoja thumbup.gif
Pernai dar buvo viena ,tokia Viesia-labai sunkiai ir lietuviskai ir rusiskai su ja kalbet buvo-tik lenkiskai.Bet Dovydas tik pamatydavo ,kad nera Irenos masinos ir i asaras,vel bus Viesia cray.gif (didzioji motuse,ja vaikai vadino blush2.gif )
Ausku atostogas reik isnaudot biggrin.gif ,tie vaikai taip greit auga doh.gif .As su Dovydu iki 2.5 metu sedejau .Buvau zadejus iki 2,bet paskui nutariau i buvusi darba negristi,tai pamazele kol kita susiradau lotuliukas.gif
Dovydas kazka siandien sake,kad pas juos kita grupe ateis i svecius ,reiks kazka skanaus atsinest ,bet uzmirsau aukletojos paklaust,gal jis cia pats prikure g.gif .Siaip tai jie ejo i svecius,i kita grupe ten juos vaisino,dave gimtadienio kepurytes ,taip patiko vaikams thumbup.gif
O del boso,tai ...nezinau g.gif ,Kazkoks jis gal daugiau nuotaikos zmogus,kai man niekur nereikia,tai jis pasiulo (karta per pusmeti) iseit anksciau kokia valanda,o kai reikia tai ,jei jau isleidzia tai skambineja kas 10 minuciu doh.gif
Niekas daugiau ziuriu is to darzelio cia "neilenda " g.gif ,bendraujam mes dviese drinks_cheers.gif
anytė
sveikos,
gal kartais galite nušviesti kokai reali padėti su vaikiukais grupėse, domina patys mažiausi ax.gif
astux
QUOTE(anytė @ 2008 04 22, 11:41)
sveikos,
gal kartais galite nušviesti kokai reali padėti su vaikiukais grupėse, domina patys mažiausi ax.gif
*

deja, nežinau šito. pasitaikius progai pasiteirausiu, nes ir mano mažasis uz metų ten turėtų eiti.
anytė
Kalbėjau su daržiuko direktore, kaip ir tikėjausi pasakė vietų nėra. Paskambinau į savivaldybę sako vietų ten yra, tai vat tokia situacija, laukia visos išsižioję kyšių doh.gif . siaubas kaip pikta, kad norint pakliūti į paprasčiausią daržiuką dar kyšius nešti reikia gun_bandana.gif
astux
QUOTE(anytė @ 2008 04 30, 08:31)
Kalbėjau su daržiuko direktore, kaip ir tikėjausi pasakė vietų nėra. Paskambinau į savivaldybę sako vietų ten yra, tai vat tokia situacija, laukia visos išsižioję kyšių doh.gif . siaubas kaip pikta, kad norint pakliūti į paprasčiausią daržiuką dar kyšius nešti reikia  gun_bandana.gif
*

O aš nebūčiau tokia kategoriška, iš kur ta savivaldybė žino? gal turi sąrašus? labai abejoju, jie visur turi vietų, kad tik nusiplautų. Manau, kad vedėja geriau žino. tiesą sakant, mes pareiškimą nešėm vasario mėn. ir tada jau buvo nemažai vaikų sąraše. bet juk nereiškia, kad vietų neatsiras, būna, kad užrašo ir neveda. Bet kokiu atveju, reik važiuot į vietą ir prašyt, kad įtrauktų į sąrašą.
anytė
QUOTE(astux @ 2008 04 30, 13:39)
O aš nebūčiau tokia kategoriška, iš kur ta savivaldybė žino? gal turi sąrašus? labai abejoju, jie visur turi vietų, kad tik nusiplautų. Manau, kad vedėja geriau žino. tiesą sakant, mes pareiškimą nešėm vasario mėn. ir tada jau buvo nemažai vaikų sąraše. bet juk nereiškia, kad vietų neatsiras, būna, kad užrašo ir neveda. Bet kokiu atveju, reik važiuot į vietą ir prašyt, kad įtrauktų į sąrašą.
*

na aš nesakau kad visi daržiukai turi laisvų vietų, bet man buvo išvardinti keli daržiukai, kuriuose vietų dar yra. Kai paminėjau ,kad iš savivaldybės turiu visai kiokias žinias, kažkaip stebuklingai tų vietų atsirado(nekalbu apie šį darželį), tik aišku šiokios tokios paramos paprašė ax.gif
astux
Na,tai kada susimatysim-greiciausiai per mamos diena

na ir po mamyčių šventės wub.gif faini tie vaikai, negalvojau, kad visas koncertas bus, maniau po eileraštį padeklamuos ir tiek thumbup.gif

Dovydas labai liūdėjo, kai išėjai, sakau, ko lūpą tampai, sako, pas mamą noriu unsure.gif Tai sudaužėm penkis už gražiai pasakytą eilėraštį, biški nuotaika praskaidrėjo. Maniškis irgi puolė į ašaras, dauguma ten verkšleno kai mamos išėjo, net gaila pasidarė sad.gif.
Saitana
QUOTE(astux @ 2008 04 30, 16:12)
na ir po mamyčių šventės  wub.gif  faini tie vaikai, negalvojau, kad visas koncertas bus, maniau po eileraštį padeklamuos ir tiek  thumbup.gif 

Dovydas labai liūdėjo, kai išėjai, sakau, ko lūpą tampai, sako, pas mamą noriu  unsure.gif  Tai sudaužėm penkis už gražiai pasakytą eilėraštį, biški nuotaika praskaidrėjo. Maniškis irgi puolė į ašaras, dauguma ten verkšleno kai mamos išėjo, net gaila pasidarė sad.gif.
*

blink.gif niu,va doh.gif O as Taves "neatrinkau" blush2.gif
Tai ten Tavo mazius vis i "scena" verzesi g.gif
Aciu uz sunelio paguodima 4u.gif
Sake,kad verke-jis buvo isitikines ,kad po sventes darzelyje pasilikt nereikes doh.gif Svente-tai svente,reiskias namo doh.gif
Man labai nepatinka,kai visos sventes musu grupeje is ryto verysad.gif Kitos grupes po pietu daro smile.gif Tai jau lengviau is darbelio ,maziau laiko reikia-o dabar gaunasi ir atvaziuoy laiko reikia,ir grist verysad.gif Po pietu atsiprasei ir viskas,ir vaikiukam smagiau-kartu namo iseiti ax.gif Klausiau aukletojos,tai vis kita karta zada doh.gif
astux
QUOTE(Saitana @ 2008 05 06, 10:23)
blink.gif niu,va  doh.gif O as Taves "neatrinkau"  blush2.gif
Tai ten Tavo mazius vis i "scena" verzesi g.gif
Aciu uz sunelio paguodima  4u.gif
Sake,kad verke-jis buvo isitikines ,kad po sventes darzelyje pasilikt nereikes doh.gif Svente-tai svente,reiskias namo  doh.gif
Man labai nepatinka,kai visos sventes musu grupeje is ryto  verysad.gif Kitos grupes po pietu daro smile.gif Tai jau lengviau is darbelio ,maziau laiko reikia-o dabar gaunasi ir atvaziuoy laiko reikia,ir grist  verysad.gif Po pietu atsiprasei ir viskas,ir vaikiukam smagiau-kartu namo iseiti  ax.gif Klausiau aukletojos,tai vis kita karta zada  doh.gif
*

jo, ten maniškis labai į sceną norėjo. Matai, aš aną savaitę važiuodavau i darželį su mažuoju, tai Dovydas ir kiti vaikai iškart prisistatydavo, tai aš su jais jau visai neblogai pažįstama, pasišnekam mes biggrin.gif . Vis paklausiu, ką jis kuprinėj nešiojasi, tai pasakoja man apie knygas ir pan.
na taip, dėl švenčių rytais sutinku, kol galiu eit tai nieko, bet galvojant apie dirbančius tai kebloka unsure.gif bet šaunuoliai jie visi thumbup.gif
Saitana
QUOTE(astux @ 2008 05 06, 18:02)
jo, ten maniškis labai į sceną norėjo. Matai, aš aną savaitę važiuodavau i darželį su mažuoju, tai Dovydas ir kiti vaikai iškart prisistatydavo, tai aš su jais jau visai neblogai pažįstama, pasišnekam mes  biggrin.gif . Vis paklausiu, ką jis kuprinėj nešiojasi, tai pasakoja man apie knygas ir pan. 
na taip, dėl švenčių rytais sutinku, kol galiu eit tai nieko, bet galvojant apie dirbančius tai kebloka  unsure.gif  bet šaunuoliai jie visi  thumbup.gif
*

Kaip del vasaros g.gif Turbut nevesit saviskio g.gif Mes tai visas vasaras saziningai vaikstom doh.gif Po kelias dienas pasiilsim -ir vel i darzeli ax.gif
astux
QUOTE(Saitana @ 2008 05 16, 12:05)
Kaip del vasaros  g.gif Turbut nevesit saviskio  g.gif  Mes tai visas vasaras saziningai vaikstom  doh.gif Po kelias dienas pasiilsim -ir vel i darzeli  ax.gif
*

vesim, žinok blush2.gif gal bus pas senelius kokios atostogos, tiesą sakant, nelabai dar galvojau apie tai. Irena dabar atostogauja, tai vasarą ji globos juos.
Vakar galvojau nevesiu į darželį, tai leidau pasirinkt pačiam, sakė einu... užteko paminėt draugus ir nusprendė, kad namie neliks, tai manau ir vasarą jiems ten lauke smagu bus.
Viola fiola
Kakaip labai mazai atsiliepimu apie si darzeli. Gal dar kokiu ziniu? Kokia aplinka? Ar gerai vaikuciai priziurimi? Ar ten jiems patinka? Ar sudetinga pakliuti? unsure.gif

O tai ten ir rusakalbiu ir lietuviu grupiu yra? g.gif
freilina
yra lietuviu grupiu, nors juose vistiek buna ir lenkiuku ir rusiuku. Ir aukletojos ne lietuves...
Papildyta:
Pradejom lankyti, tai nesulaukusios atsiliepimu, dabar patiriam savu kailiu smile.gif
Saitana
QUOTE(astux @ 2008 05 16, 23:47)
vesim, žinok  blush2.gif  gal bus pas senelius kokios atostogos, tiesą sakant, nelabai dar galvojau apie tai. Irena dabar atostogauja, tai vasarą ji globos juos.
Vakar galvojau nevesiu į darželį, tai leidau pasirinkt pačiam, sakė einu... užteko paminėt draugus ir nusprendė, kad namie neliks, tai manau ir vasarą jiems ten lauke smagu bus.
*

Na,va mes pabegom i "Oza" ax.gif
Truputeli esu supykusi ant Irenos-pavasari buvo kalbeta del vaikiuku .Sake didesniu bus rudeniui...,o gavosi tokia nesamone doh.gif Rugpjuti pora savaiciu atostogavom,o ateje isgirdom,kad Dovydas vienas 6-metis,visi kiti maziukai.Visi didieji vaikai isbegiojo i kitus darzelius ..O ansciau nepasake mums .nes Dovydas sake,kad jis irgi. iseina doh.gif Na,maza ka vaikas gali pasakyt-galejo ir musu paklausti verysad.gif Tad kai iki rugsejo 1 dienos liko trys dienos-tevelis "pabego" trumpam is darbo,kad isiprasyti i Ozo darzeli doh.gif
Sekmes Jums darzelyje 4u.gif Naujoje grupeje atrodo aukletojos thumbup.gif
astux
QUOTE(Saitana @ 2008 09 03, 13:10)
Na,va mes pabegom i "Oza" ax.gif
Truputeli esu supykusi ant Irenos-pavasari buvo kalbeta del vaikiuku .Sake didesniu bus rudeniui...,o gavosi tokia nesamone doh.gif Rugpjuti pora savaiciu atostogavom,o ateje isgirdom,kad Dovydas vienas 6-metis,visi kiti maziukai.Visi didieji vaikai isbegiojo i kitus darzelius ..O ansciau nepasake mums .nes Dovydas sake,kad jis irgi. iseina doh.gif Na,maza ka vaikas gali pasakyt-galejo ir musu paklausti verysad.gif Tad kai iki rugsejo 1 dienos liko trys  dienos-tevelis "pabego" trumpam is darbo,kad isiprasyti i Ozo darzeli doh.gif
Sekmes Jums darzelyje 4u.gif Naujoje grupeje atrodo aukletojos  thumbup.gif
*

Nu aš irgi iš jos supratau, kad gal rudenį surinks didesnių, bet gal čia vedėja taip planavo, o nesigavo. Žinok žmogus... Na, bet svarbiausia, kad patekot kitur ir visai šalia. tai nereiks keist maršruto. mano kaimynas vienas ten eina nuo pat mažumės, tai vakar klausėm ar Dovydas atėjo, sakė Gabrielius yra. vakar buvau darželyje ir sužinojau, kad Dovydas perėjo. Tai perduosim Dovydui linkėjimus per kaimyną Beną smile.gif. Šiandien eisiu į susirinkimą, dar nemačiau naujos grupės, ta proga ir apžiūrėsiu. O pas Ireną mūsų mažasis nuo pavasario eis.
Tai sėkmės naujam daržely ir gerai pasiruošt mokyklai 4u.gif
freilina
O ozas rusu darzelis ? ar sunku ten pereit?
anytė
QUOTE(freilina @ 2008 09 05, 07:25)
*

Tikrai ne rusų. Dėl perėjimo tai nežinau. savo mažių kai pasiiminėjau sakė , grupės užpildytos.
Saitana
QUOTE(freilina @ 2008 09 05, 09:25)
*

Oze yra rusu,lietuviu ir lenku grupes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(astux @ 2008 09 04, 16:13)
Nu aš irgi iš jos supratau, kad gal rudenį surinks didesnių, bet gal čia vedėja taip planavo, o nesigavo. Žinok žmogus... Na, bet svarbiausia, kad patekot kitur ir visai šalia. tai nereiks keist maršruto. mano kaimynas vienas ten eina nuo pat mažumės, tai vakar klausėm ar Dovydas atėjo, sakė Gabrielius yra. vakar buvau darželyje ir sužinojau, kad Dovydas perėjo. Tai perduosim Dovydui linkėjimus per kaimyną Beną smile.gif. Šiandien eisiu į susirinkimą, dar nemačiau naujos grupės, ta proga ir apžiūrėsiu. O pas Ireną mūsų mažasis nuo pavasario eis.
Tai sėkmės naujam daržely ir gerai pasiruošt mokyklai 4u.gif
*

Dovydas ne Gabrieliaus grupeje schmoll.gif Dovydas paruosiamojoje -priesmokyklineje ax.gif Nezinau kodel Gabrielius ne g.gif Jis vyresnis uz Dovyda rolleyes.gif
Mazajam bus gerai-Irena su mazyliais dirba thumbup.gif
Sekmes ir Jums naujoje gruopeje 4u.gif
coliuke!!!!!
Laba,o ar siam darzeli yra logopede? ax.gif
lucky_star
sveiki 4u.gif domiuosi ar gerai siame darzelyje priziuri lopselinukus?
ir dar, galbut kas nors galetu parasyti i AZ direktores pavarde? blush2.gif
natasonok
Nuo spalio menesio mes ten irgi lankome smile.gif Nors musu amzius 2.5 m, lopselyje nebuvo vietu, tai mums pasiule darzelio grupe, kur vaikams 3-4 m., ir nieko viskas gerai 4u.gif Kol kas patenkinti, dukryte daugiau ismoko ir labai gerai kalba smile.gif
andzelik
o man labai idomu kaip ten rusu grupese ax.gif kaip jums aukletojos, ar daznai vaikuciau serga? mes rudeni norime pradeti lankyti, tai noreciau pasiruosti moraliskai biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.