Papasakokit kaip ir kas.
Ten yra ir mokykla?
Papasakokit kaip ir kas.
Ten yra ir mokykla?
Tai ką, niekas nelankote šio darželio?
užrašiau dukrą ten nuo rugsėjo. Žiūrėsim kaip bus
Mielosios
QUOTE(freilina @ 2007 10 04, 13:02) Labas! QUOTE(Vyšniukas @ 2007 10 04, 23:25) Labas! O jus i lietuvių grupe QUOTE(freilina @ 2007 10 05, 13:53) O jus i lietuvių grupe Mes lankom rusu grupe.
Nona
Jau pilnu tempu maniškė lanko šį daržą, man atrodo, jai ten patinka. Auklėtoja su vaikais piešia, lipdo iš plastelino "lutuliukus" Kur mamytės mažųjų darželinukų?
Mano sūnus lanko šį darželį nuo rugsėjo. Esu labai patenkinta, vaikui irgi patinka, ko daugiau reikia
Po 4 mėnesių lankymo kažkas atsitiko maniškei-pradėjo rytais verkti"noriu namo", vakare man sako "liūdna buvo dazely, verkiau", auklėtojos klausiu, ar verkė, tai sako kad ne. Dar viena mama pasiskundė, kad ir jos mergytė rytais nenori eiti, verkia.
Dar maniškė pradėjo šlapintis į kelnes dažniau ir kiekvieną naktį, ko išvis nebūdavo QUOTE(plonyte_linija @ 2008 01 18, 09:12) Po 4 mėnesių lankymo kažkas atsitiko maniškei-pradėjo rytais verkti"noriu namo", vakare man sako "liūdna buvo dazely, verkiau", auklėtojos klausiu, ar verkė, tai sako kad ne. Dar viena mama pasiskundė, kad ir jos mergytė rytais nenori eiti, verkia. Dar maniškė pradėjo šlapintis į kelnes dažniau ir kiekvieną naktį, ko išvis nebūdavo paklausinėk jos daugiau, gal kas nutiko? Mano sūnui irgi taip buvo, bet pasikalbėjom, pasirodo susitumdė su kažkuo, o jis jautrus, buvo gal kad ir auklėtoja pabarė už išdaigas, bet pasiaiškinom ir vėl visks gerai.
O kokiose grupese lankot darzeli?Rusiskje,lenkiskoje ar lietuviskoje?
Mano mazasis taip pat lanko,bet jei butu galimybe ,tai pervesciau i kita darzeli.Dabar tai ir vaiko gaila,i nauja kolekltyva,nedaug liko 1.5 metu-pakentesim
Mes buvom siandien nueje ir uzsirasem i si darzeli, jau i 5- tą Šeškinėje
šiaip pasirodė visai tvarkingas QUOTE(Saitana @ 2008 02 11, 14:45) O lietuviska,tai kurioje darzelio puseje-pirmame korpusiuke ar antrame ? Mano sunelis tai labia i rusiska grupe verziasi ,ten jam vasara aukletoja ir vaikai patiko hm, geras klausimas QUOTE(astux @ 2008 02 11, 17:07) hm, geras klausimas Pirmame aukste?Gal i viena grupe eina vaikai?Pas mus aukletoja Ira (Irena vaikai vadina)
:
QUOTE(astux @ 2008 02 12, 15:00) jei neklystu, tai jo grupė "Ramunėlė", taviškis sprendžiant iš postų, vyrenis, nes mums iki mokyklos dar toli. Musu ta pati grupe Todel ir rasiau,kad nelabai patinka.Pradejo i ta grupe eiti kai dar triju metu nebuvo.Galvojom didesni iseis-maziukai uzaugs kartu. Aukletoja tai ten QUOTE(Saitana @ 2008 02 12, 14:43) : Musu ta pati grupe Todel ir rasiau,kad nelabai patinka.Pradejo i ta grupe eiti kai dar triju metu nebuvo.Galvojom didesni iseis-maziukai uzaugs kartu. Aukletoja tai ten geras QUOTE(astux @ 2008 02 12, 17:14) geras Tai mano Dovydas As gal neteisingai issireiskiau-paruosti mokyklai,tai ne.Bet kai visi panasesnio amziaus vaikai ,tai ir pamokeles kitos O jusu kas lanko? QUOTE(Saitana @ 2008 02 12, 16:40) Tai mano Dovydas As gal neteisingai issireiskiau-paruosti mokyklai,tai ne.Bet kai visi panasesnio amziaus vaikai ,tai ir pamokeles kitos O jusu kas lanko? QUOTE(astux @ 2008 02 12, 19:55) Nu gal susimatysim
Kadangi aš nevežioju į darželį, tai ir susirinkimuose nedalyvauju, vyras atlieka šią pareigą, bet kai mažasis jau paaugo, gal ir aš karts nuo karto ten nuvažiuosiu.
QUOTE(astux @ 2008 02 13, 19:02) Kadangi aš nevežioju į darželį, tai ir susirinkimuose nedalyvauju, vyras atlieka šią pareigą, bet kai mažasis jau paaugo, gal ir aš karts nuo karto ten nuvažiuosiu. Na,tai kada susimatysim-greiciausiai per mamos diena (juk tevelio neleisi Siais metais jau nezinau,jei graziuoju neisleis-pyksiuos Tu gal dar namuciuos,leliu augini ? Na tai iki QUOTE(Saitana @ 2008 02 14, 08:49) Na,tai kada susimatysim-greiciausiai per mamos diena (juk tevelio neleisi Siais metais jau nezinau,jei graziuoju neisleis-pyksiuos Tu gal dar namuciuos,leliu augini ? Na tai iki "gerą" bosą turi jo, aš namie ir dar metus tiek būsiu, jei stogas nepavažiuos Nežinau ar mano Laurynui patiktų darželis, jei ne auklėtoja ir Dovydas su Gabrielium. Pirmas dvi savaites kitų vardų ir negirdėjau tik tuos du QUOTE(astux @ 2008 02 14, 15:03) "gerą" bosą turi jo, aš namie ir dar metus tiek būsiu, jei stogas nepavažiuos Nežinau ar mano Laurynui patiktų darželis, jei ne auklėtoja ir Dovydas su Gabrielium. Pirmas dvi savaites kitų vardų ir negirdėjau tik tuos du Tai ir mes perdaug niekur neieskojom kito darzelio (mat is Seskines i Pasilaicius issikrautem) ,labai jau gera aukletoja Pernai dar buvo viena ,tokia Viesia-labai sunkiai ir lietuviskai ir rusiskai su ja kalbet buvo-tik lenkiskai.Bet Dovydas tik pamatydavo ,kad nera Irenos masinos ir i asaras,vel bus Viesia Ausku atostogas reik isnaudot Dovydas kazka siandien sake,kad pas juos kita grupe ateis i svecius ,reiks kazka skanaus atsinest ,bet uzmirsau aukletojos paklaust,gal jis cia pats prikure O del boso,tai ...nezinau Niekas daugiau ziuriu is to darzelio cia "neilenda "
sveikos,
gal kartais galite nušviesti kokai reali padėti su vaikiukais grupėse, domina patys mažiausi
Kalbėjau su daržiuko direktore, kaip ir tikėjausi pasakė vietų nėra. Paskambinau į savivaldybę sako vietų ten yra, tai vat tokia situacija, laukia visos išsižioję kyšių
QUOTE(anytė @ 2008 04 30, 08:31) Kalbėjau su daržiuko direktore, kaip ir tikėjausi pasakė vietų nėra. Paskambinau į savivaldybę sako vietų ten yra, tai vat tokia situacija, laukia visos išsižioję kyšių O aš nebūčiau tokia kategoriška, iš kur ta savivaldybė žino? gal turi sąrašus? labai abejoju, jie visur turi vietų, kad tik nusiplautų. Manau, kad vedėja geriau žino. tiesą sakant, mes pareiškimą nešėm vasario mėn. ir tada jau buvo nemažai vaikų sąraše. bet juk nereiškia, kad vietų neatsiras, būna, kad užrašo ir neveda. Bet kokiu atveju, reik važiuot į vietą ir prašyt, kad įtrauktų į sąrašą. QUOTE(astux @ 2008 04 30, 13:39) O aš nebūčiau tokia kategoriška, iš kur ta savivaldybė žino? gal turi sąrašus? labai abejoju, jie visur turi vietų, kad tik nusiplautų. Manau, kad vedėja geriau žino. tiesą sakant, mes pareiškimą nešėm vasario mėn. ir tada jau buvo nemažai vaikų sąraše. bet juk nereiškia, kad vietų neatsiras, būna, kad užrašo ir neveda. Bet kokiu atveju, reik važiuot į vietą ir prašyt, kad įtrauktų į sąrašą. na aš nesakau kad visi daržiukai turi laisvų vietų, bet man buvo išvardinti keli daržiukai, kuriuose vietų dar yra. Kai paminėjau ,kad iš savivaldybės turiu visai kiokias žinias, kažkaip stebuklingai tų vietų atsirado(nekalbu apie šį darželį), tik aišku šiokios tokios paramos paprašė QUOTE Na,tai kada susimatysim-greiciausiai per mamos diena na ir po mamyčių šventės Dovydas labai liūdėjo, kai išėjai, sakau, ko lūpą tampai, sako, pas mamą noriu QUOTE(astux @ 2008 04 30, 16:12) na ir po mamyčių šventės Dovydas labai liūdėjo, kai išėjai, sakau, ko lūpą tampai, sako, pas mamą noriu Tai ten Tavo mazius vis i "scena" verzesi Aciu uz sunelio paguodima Sake,kad verke-jis buvo isitikines ,kad po sventes darzelyje pasilikt nereikes Man labai nepatinka,kai visos sventes musu grupeje is ryto QUOTE(Saitana @ 2008 05 06, 10:23) Tai ten Tavo mazius vis i "scena" verzesi Aciu uz sunelio paguodima Sake,kad verke-jis buvo isitikines ,kad po sventes darzelyje pasilikt nereikes Man labai nepatinka,kai visos sventes musu grupeje is ryto jo, ten maniškis labai į sceną norėjo. Matai, aš aną savaitę važiuodavau i darželį su mažuoju, tai Dovydas ir kiti vaikai iškart prisistatydavo, tai aš su jais jau visai neblogai pažįstama, pasišnekam mes na taip, dėl švenčių rytais sutinku, kol galiu eit tai nieko, bet galvojant apie dirbančius tai kebloka QUOTE(astux @ 2008 05 06, 18:02) jo, ten maniškis labai į sceną norėjo. Matai, aš aną savaitę važiuodavau i darželį su mažuoju, tai Dovydas ir kiti vaikai iškart prisistatydavo, tai aš su jais jau visai neblogai pažįstama, pasišnekam mes na taip, dėl švenčių rytais sutinku, kol galiu eit tai nieko, bet galvojant apie dirbančius tai kebloka Kaip del vasaros QUOTE(Saitana @ 2008 05 16, 12:05) Kaip del vasaros vesim, žinok Vakar galvojau nevesiu į darželį, tai leidau pasirinkt pačiam, sakė einu... užteko paminėt draugus ir nusprendė, kad namie neliks, tai manau ir vasarą jiems ten lauke smagu bus.
Kakaip labai mazai atsiliepimu apie si darzeli. Gal dar kokiu ziniu? Kokia aplinka? Ar gerai vaikuciai priziurimi? Ar ten jiems patinka? Ar sudetinga pakliuti?
O tai ten ir rusakalbiu ir lietuviu grupiu yra?
yra lietuviu grupiu, nors juose vistiek buna ir lenkiuku ir rusiuku. Ir aukletojos ne lietuves...
Papildyta: Pradejom lankyti, tai nesulaukusios atsiliepimu, dabar patiriam savu kailiu QUOTE(astux @ 2008 05 16, 23:47) vesim, žinok Vakar galvojau nevesiu į darželį, tai leidau pasirinkt pačiam, sakė einu... užteko paminėt draugus ir nusprendė, kad namie neliks, tai manau ir vasarą jiems ten lauke smagu bus. Na,va mes pabegom i "Oza" Truputeli esu supykusi ant Irenos-pavasari buvo kalbeta del vaikiuku .Sake didesniu bus rudeniui...,o gavosi tokia nesamone Sekmes Jums darzelyje QUOTE(Saitana @ 2008 09 03, 13:10) Na,va mes pabegom i "Oza" Truputeli esu supykusi ant Irenos-pavasari buvo kalbeta del vaikiuku .Sake didesniu bus rudeniui...,o gavosi tokia nesamone Sekmes Jums darzelyje Nu aš irgi iš jos supratau, kad gal rudenį surinks didesnių, bet gal čia vedėja taip planavo, o nesigavo. Žinok žmogus... Na, bet svarbiausia, kad patekot kitur ir visai šalia. tai nereiks keist maršruto. mano kaimynas vienas ten eina nuo pat mažumės, tai vakar klausėm ar Dovydas atėjo, sakė Gabrielius yra. vakar buvau darželyje ir sužinojau, kad Dovydas perėjo. Tai perduosim Dovydui linkėjimus per kaimyną Beną Tai sėkmės naujam daržely ir gerai pasiruošt mokyklai
O ozas rusu darzelis ? ar sunku ten pereit?
QUOTE(freilina @ 2008 09 05, 09:25) Oze yra rusu,lietuviu ir lenku grupes Papildyta: QUOTE(astux @ 2008 09 04, 16:13) Nu aš irgi iš jos supratau, kad gal rudenį surinks didesnių, bet gal čia vedėja taip planavo, o nesigavo. Žinok žmogus... Na, bet svarbiausia, kad patekot kitur ir visai šalia. tai nereiks keist maršruto. mano kaimynas vienas ten eina nuo pat mažumės, tai vakar klausėm ar Dovydas atėjo, sakė Gabrielius yra. vakar buvau darželyje ir sužinojau, kad Dovydas perėjo. Tai perduosim Dovydui linkėjimus per kaimyną Beną Tai sėkmės naujam daržely ir gerai pasiruošt mokyklai Dovydas ne Gabrieliaus grupeje Mazajam bus gerai-Irena su mazyliais dirba Sekmes ir Jums naujoje gruopeje
Laba,o ar siam darzeli yra logopede?
sveiki
ir dar, galbut kas nors galetu parasyti i AZ direktores pavarde?
Nuo spalio menesio mes ten irgi lankome
o man labai idomu kaip ten rusu grupese
|