QUOTE(pienetupiene @ 2010 03 26, 16:10) Draugai nedraugai, jei mokytoja gera, tai tegu draugauja. Jei bloga, nors su prezidentu draugautu, tevai vaikus issivedziotu. Cia mano tokia nuomone. As net nezinau su kuo mano vaiku mokytojos draugauja. Kartais matau mokytojas bureliu stovincias ir snekancias.  Tai del to paties ir as parasiau, kad labai jau idomi tokia nuomone apie mokytojas- drauges, nes pati tuo netikiu, kad daugiau vaiku gauna pagal draugystes
pienetupiene
2010 03 26, 16:15
QUOTE(Tučka @ 2010 03 26, 17:06) Tai vadinasi tada tokios zinios is VBS sferos apie mokytojas "drauges"  Tucka, kaip supratau tu vesi pas Subociene. Girdejau, kad ji grieztoka, bet gera mokytoja. Mano pazistamos mergaite baige keturias klases pas sia mokytoja. Jokiu nusiskundimu nebuvo. Svarbiausia GERAI ismoko.
QUOTE(pienetupiene @ 2010 03 26, 16:15) Tucka, kaip supratau tu vesi pas Subociene. Girdejau, kad ji grieztoka, bet gera mokytoja. Mano pazistamos mergaite baige keturias klases pas sia mokytoja. Jokiu nusiskundimu nebuvo. Svarbiausia GERAI ismoko. Taip, tikiuos pas ja papulsim (bent jau rasem pas ja). Tai man labai patinka, kai mokytoja griezta. Bet jinai vaikams tiesiog autoritetas yra.
pienetupiene
2010 03 26, 17:07
QUOTE(Tučka @ 2010 03 26, 17:25) Taip, tikiuos pas ja papulsim (bent jau rasem pas ja). Tai man labai patinka, kai mokytoja griezta. Bet jinai vaikams tiesiog autoritetas yra.  Pritariu. Man tai irgi labai svarbu. Vyresnelio mokytoja buvo autoritetas. Treciokeles irgi. Net smagu. Grizo viena diena dukra ir tvarko kambari. Nustebom, kas cia atsitiko. Nei is sio , nei is to. Pasirodo, kad mokytoja pasake. O mes kiek sakom  . Bet ir mes ta autoriteta palaikom. Mokytoja pasake- sventa. Kai matom kazkokia mokytojos klaida, tai uzglaistom. Paskui su mokytoja pakalbam. Mano nuomone svarbiausia sutart su vaiku ir mokytoja. But viena sauja.
QUOTE(Tučka @ 2010 03 27, 03:25) Taip, tikiuos pas ja papulsim (bent jau rasem pas ja). Tai man labai patinka, kai mokytoja griezta. Bet jinai vaikams tiesiog autoritetas yra.  QUOTE(Tučka @ 2010 01 10, 13:54) Mokytojos bus tos, kurios dabar turi ketvirtas klases As zinau tik Subociene, tai jinai jau sena ir nenoreciau vaiko pas sena mokytoja vesti Nieko nesuprantu... tai jūs norit pas tą mokytoją, tai nenorit. Gal ir apie mokyklą tai žinot, tai nežinot. Tai mokėtės, tai nesimokėt.
pienetupiene
2010 03 26, 18:44
QUOTE(Justė1 @ 2010 03 26, 19:31) QUOTE(Tučka @ 2010 01 10, 13:54) Mokytojos bus tos, kurios dabar turi ketvirtas klases As zinau tik Subociene, tai jinai jau sena ir nenoreciau vaiko pas sena mokytoja vesti Nieko nesuprantu... tai jūs norit pas tą mokytoją, tai nenorit. Gal ir apie mokyklą tai žinot, tai nežinot. Tai mokėtės, tai nesimokėt. Nieko nenoriu atsakyt uz kita mamyte. Bet, kiek susidurus(ne tik mokykloje), tai galiu pasakyti, jog metai neapsprendzia jaunatviskumo. Mano mociutyte daug geriau su anukais randa kalba, nei vyro sesuo, kuri dar yra labai jauna. Mano mama jaunatviska,supranta jaunimo problemas ir turi apie ka pakalbeti. Gerai, kad sunaus mokytoja, nors ir jauna, buvo griezta. O turiu bendradarbe, kuri yra jauna, bet pasenusi. Jokio optimizmo, viskas blogai ir liudnai. Jaunyste ir grozis patraukia. Bet svarbu vidus. Stengsiuos nesikisti. Gal mamyte turi kita nuomone. Uzkabino mane si tema. Atsiprasau, kad taip kisuosi. Nepergyvenkit, mamytes. Svarbu, kad jusu vaikuciams butu gerai.
Na ir aistros užvirė. Skaitau ir kuo toliau, tuo įdomiau. Tik nesuprantu vieno dalyko, apie ką mamytės su savo vaiku šneka(man tai įdomu, kaip mano mažiukams sekėsi, kiek gavo, kaip susitvarkė, ar klausė mokytojos). Čia skaitau ir suprantu, kad vaikai parėję iš mokyklos paskoja, su kuo kokia mokytoja draugauja, ką valgo, kaip į kitą klasę daugiau mokinių pateko. Paaiškinkit man, ar jūsų vaikai jums tokią informaciją teikia?  Jeigu taip, tai man baisu, kad mano vaikai tokie "neišprusę", nes man jie tikrai tokių dalykų nepasakoja, nors gal koks pletkas tikrai būtų įdomus
QUOTE(Justė1 @ 2010 03 26, 18:31) QUOTE(Tučka @ 2010 01 10, 13:54) Mokytojos bus tos, kurios dabar turi ketvirtas klases As zinau tik Subociene, tai jinai jau sena ir nenoreciau vaiko pas sena mokytoja vesti Nieko nesuprantu... tai jūs norit pas tą mokytoją, tai nenorit. Gal ir apie mokyklą tai žinot, tai nežinot. Tai mokėtės, tai nesimokėt. Tai gal paziurekit kada rasyta ta zinute  As tada tikrai galvojau, kad pas sena mokytoja tikrai nevesiu vaiko, bet kai isgirdau tiek daug geru atsiliepimu apie ja tai radikaliai pakeiciau nuomone  Beje ne tokia jinai ir sena, pasirodo Ir aplamai nustokit kabinetis prie manes  Kur as rasiau, kad nesimokiau, gal irgi atkapstysit. Beje pirmoj klasej mano mokytoja buvo Dobrovolskiene, veliau aukletojas - Ludanavičius, dar iki siol ir labai faina lietuviu mokytoja Mazeikiene dirba. O direktorius Mereskevicius buvo  Dar pavardint? Kai buvau pirmoj klasej Subociene buvo paralelines klases mokytoja, tai man jau tada kaip vaikui jinai atrode sena, gal del to ir dabar galvojau, kad jai jau per 60 gerokai turetu but
QUOTE(Tučka @ 2010 03 27, 06:04) Tai gal paziurekit kada rasyta ta zinute  As tada tikrai galvojau, kad pas sena mokytoja tikrai nevesiu vaiko, bet kai isgirdau tiek daug geru atsiliepimu apie ja tai radikaliai pakeiciau nuomone  Beje ne tokia jinai ir sena, pasirodo Ir aplamai nustokit kabinetis prie manes  Kur as rasiau, kad nesimokiau, gal irgi atkapstysit. Beje pirmoj klasej mano mokytoja buvo Dobrovolskiene, veliau aukletojas - Ludanavičius, dar iki siol ir labai faina lietuviu mokytoja Mazeikiene dirba. O direktorius Mereskevicius buvo  Dar pavardint? Kai buvau pirmoj klasej Subociene buvo paralelines klases mokytoja, tai man jau tada kaip vaikui jinai atrode sena, gal del to ir dabar galvojau, kad jai jau per 60 gerokai turetu but  Taip pavardinkite. Tik ramiai. Juk mes čia tik viso labo keičiamės nuomonėm. Tiesiog jus su mano broliu esate vienmečiai. Ir tų metų pradinukų laida atiteko Ludanavičiui iš pradinių klasių mokytojos Jucevičienės. Visa klasė, iš kitų klasių vaikų neėmė. Papildyta:QUOTE(pienetupiene @ 2010 03 27, 05:44) Nieko nenoriu atsakyt uz kita mamyte. Bet, kiek susidurus(ne tik mokykloje), tai galiu pasakyti, jog metai neapsprendzia jaunatviskumo. Mano mociutyte daug geriau su anukais randa kalba, nei vyro sesuo, kuri dar yra labai jauna. Mano mama jaunatviska,supranta jaunimo problemas ir turi apie ka pakalbeti. Gerai, kad sunaus mokytoja, nors ir jauna, buvo griezta. O turiu bendradarbe, kuri yra jauna, bet pasenusi. Jokio optimizmo, viskas blogai ir liudnai. Jaunyste ir grozis patraukia. Bet svarbu vidus. Stengsiuos nesikisti. Gal mamyte turi kita nuomone. Uzkabino mane si tema. Atsiprasau, kad taip kisuosi. Nepergyvenkit, mamytes. Svarbu, kad jusu vaikuciams butu gerai. Ačiū už malonią diskusiją.
QUOTE(Justė1 @ 2010 03 26, 19:52) Taip pavardinkite. Tik ramiai. Juk mes čia tik viso labo keičiamės nuomonėm. Tiesiog jus su mano broliu esate vienmečiai. Ir tų metų pradinukų laida atiteko Ludanavičiui iš pradinių klasių mokytojos Jucevičienės. Visa klasė, iš kitų klasių vaikų neėmė. As buvau siek tiek vyresne klasej, nes veliau pradejau eiti i mokykla. Su manim klasej buvo beveik visi 77 metu gimimo  is tikruju tai po pradiniu klasiu mano aukletoja buvo Mazeikiene, bet labai neilgai, nes skele klases i anglu ir vokieciu, tai anglai atiteko Mazeikienei, o vokieciai Ludanaviciui, taip jis pasidare mano aukletojas. Bet mes jau cia i lankas varom, jei ka parasykit man i AZ  gal atrasim bendru pazistamu
QUOTE(Tučka @ 2010 03 27, 06:57) As buvau siek tiek vyresne klasej, nes veliau pradejau eiti i mokykla. Su manim klasej buvo beveik visi 77 metu gimimo  is tikruju tai po pradiniu klasiu mano aukletoja buvo Mazeikiene, bet labai neilgai, nes skele klases i anglu ir vokieciu, tai anglai atiteko Mazeikienei, o vokieciai Ludanaviciui, taip jis pasidare mano aukletojas. Bet mes jau cia i lankas varom, jei ka parasykit man i AZ  gal atrasim bendru pazistamu  Be abejo, senus gerus pažįstamus visada malonu prisiminti. Bet šioje mokykloje klasių į vokiečių ir anglų nedalino. Tiesiog puse klasės mokinių buvo anglų, o puse vokiečių.
QUOTE(Justė1 @ 2010 03 26, 20:14) Be abejo, senus gerus pažįstamus visada malonu prisiminti. Bet šioje mokykloje klasių į vokiečių ir anglų nedalino. Tiesiog puse klasės mokinių buvo anglų, o puse vokiečių. Nu su jumis labai sunku bendrauti is tikruju, negi man butu kazkoks tikslas meluoti As jums galiu ir nuoroda atsiust www.klase.lt, kur yra mano klasiokai (beje as isejau po 9 klasiu)  Diaugiau netersiam temos rasykit i AZ jei kas neaisku
QUOTE(Tučka @ 2010 03 26, 20:57) As buvau siek tiek vyresne klasej, nes veliau pradejau eiti i mokykla. Su manim klasej buvo beveik visi 77 metu gimimo  is tikruju tai po pradiniu klasiu mano aukletoja buvo Mazeikiene, bet labai neilgai, nes skele klases i anglu ir vokieciu, tai anglai atiteko Mazeikienei, o vokieciai Ludanaviciui, taip jis pasidare mano aukletojas. Bet mes jau cia i lankas varom, jei ka parasykit man i AZ  gal atrasim bendru pazistamu  Gerai, kad is jusu dar mokyklos baigimo pazymejimo nepareikalavo...
QUOTE(ailad1 @ 2010 03 26, 20:40) Gerai, kad is jusu dar mokyklos baigimo pazymejimo nepareikalavo...  Nu eiciau skanuot tada, ka jau daryt jei tokia problema
QUOTE(Tučka @ 2010 03 26, 21:58) Nu eiciau skanuot tada, ka jau daryt jei tokia problema  Nu jo.... tarp kitko, mano draugai irgi leis savo sunu i pirma klase i "Ryta", bet kiek zinau, tai jie dar neapsisprende del pakraipos. Kaip supratau, jus kitais metais busit pirmokai?
QUOTE(ailad1 @ 2010 03 26, 21:11) Nu jo.... tarp kitko, mano draugai irgi leis savo sunu i pirma klase i "Ryta", bet kiek zinau, tai jie dar neapsisprende del pakraipos. Kaip supratau, jus kitais metais busit pirmokai? Mes siais metais busim pirmokai  kai nesem prasymus priimti (vasario pradzioj), tai pasake, kad 2 klases jau pilnai sukomplektuotos, tai patarciau jusu draugam nedelsti
QUOTE(Tučka @ 2010 03 26, 22:12) Mes siais metais busim pirmokai  kai nesem prasymus priimti (vasario pradzioj), tai pasake, kad 2 klases jau pilnai sukomplektuotos, tai patarciau jusu draugam nedelsti  Nezinau kada jie uzrase, bet jau uzrase, todel ir zinau, kad del pakraipu galva lauze... Papildyta:QUOTE(Tučka @ 2010 03 26, 22:12) Mes siais metais busim pirmokai  kai nesem prasymus priimti (vasario pradzioj), tai pasake, kad 2 klases jau pilnai sukomplektuotos, tai patarciau jusu draugam nedelsti  Tarp kitko, esu pakankamai smalsi, todel kystelejau galva i kompiuterine pradinuku klase ir kabineta, kuriame vyksta keramika. Turiu pasakyti, kad ispudi tikrai paliko... Kiek ten tu kompiuteriu, tai nezinau, bet dvi ilgos eiles , kiek supratau, kiekvienas vaikas dirba prie atskiro ir jie yras butent pradinuku kompiuteriai. O keramikai priklauso kazkaip klase is dvieju daliu ir jie ten vienoj dirba, o kitoj dziovina. Darbus dar ir isdega , kazkokiu kaip laku padengia , atrodo tikrai sauniai. Man didzioji dar pasakojo, kad kartais pamokoje mokytoja "multimedija"naudoja, tada isvis labai idomu buna. Neprasykit paaiskinimo, nes as irgi tik protingai galva palinguoju.... Taigi, ta tai jau tikrai ne kiekviena mokykla turi.
ieva_saulyte
2010 03 29, 16:05
QUOTE(juratela @ 2007 03 14, 18:41) O gal galite kas nors pasakyti ar Ryto mokykla geresnė, nei Spindulio ir Pranciškaus Skorinos?  Sveiki- siulau tik Ryto mokykla
ieva_saulyte
2010 03 30, 16:34
QUOTE(ieva_saulyte @ 2010 03 29, 17:05) Sveiki- siulau tik Ryto mokykla Kaip jau kitoje temoje rašiau, vienas sūnus mokėsi pas mokytoją Danutę Bulkienę.Super mokytoja!!!!Vaikui buvo kaip antroji mama.Labai protinga, kompetetinga, energinga, moka bendrauti su vaikais, labai gerai išmoko vaikus.Kiek žinau, jos išleistos klasės visad būna geriausios mokslo atžvilgiu.Gaila, kad antrasis sūnus nepakliūna į jos "laidą".Na, bet ką gali žinoti- gal reiks anksčiau metais leisti į mokyklą.Ir, kas man labai patiko, labai šauniai bendrauja mokytoja Danutė su vaikučių tėveliais.
QUOTE(ieva_saulyte @ 2010 03 30, 17:34) Kaip jau kitoje temoje rašiau, vienas sūnus mokėsi pas mokytoją Danutę Bulkienę.Super mokytoja!!!!Vaikui buvo kaip antroji mama.Labai protinga, kompetetinga, energinga, moka bendrauti su vaikais, labai gerai išmoko vaikus.Kiek žinau, jos išleistos klasės visad būna geriausios mokslo atžvilgiu.Gaila, kad antrasis sūnus nepakliūna į jos "laidą".Na, bet ką gali žinoti- gal reiks anksčiau metais leisti į mokyklą.Ir, kas man labai patiko, labai šauniai bendrauja mokytoja Danutė su vaikučių tėveliais. Atsimenu ir as Bulkiene is savo mokslu laiku  Tikrai faina mokytoja
Mes irgi būsime pirmokai šiemet, užsirašėme i šią mokyklą. Kiek perskaičiau atsiliepimų, neradau nė vieno, kur būtų skundžiamasi kokia pradinukų mokytoja, tai iš karto kažkaip širdžiai ramiau patapo
QUOTE(#vėja# @ 2010 03 31, 21:16) Mes irgi būsime pirmokai šiemet, užsirašėme i šią mokyklą. Kiek perskaičiau atsiliepimų, neradau nė vieno, kur būtų skundžiamasi kokia pradinukų mokytoja, tai iš karto kažkaip širdžiai ramiau patapo  Pas kokia mokytoja uzsiraset?
QUOTE(Tučka @ 2010 04 01, 08:12) Pas kokia mokytoja uzsiraset?  Šiaip užsirašėm į KT pakraipą, o pas kokią mokytoją papulsim, raštininkė nedetalizavo.
Reginok
2010 05 07, 16:09
Mieli būsimų pirmokų tėveliai,
Maloniai Jus kviečiame 2010 metų gegužės 20 d.,18 val. atvykti į Vilniaus ,,Ryto vidurinės mokyklos aktų salę. Vyks būsimų pirmokų tėvelių susirinkimas. Susipažinsite su mokytojomis, pabendrausite, apžiūrėsite klases.
Mūsų pradinių klasių mokiniai Jums paruošė meninę programą.
Tėveliai, kurie dar nespėjote užrašyti savo vaiko į mūsų mokyklą, kviečiame paskubėti. Mes Jūsų labai laukiame. Direktorė Ramunė Rimkuvienė, direktorės pavaduotoja Roberta Juodelienė ir pradinių klasių mokytojos
Vakar buvau labai maloniai nustebinta, kai sulaukiau busimos vaiko mokytojos skambucio, kuri primine, kad ateitumem i susirinkima  Kaip ir tikejausi papuolem pas mokytoja, pas kuria ir norejome. Dar suzinojau, kad pas ja klase sudaroma grieztai pagal vaiku gyvenama vieta, taigi visi vaikuciai turetu buti is karoliniskiu  Zodziu esu be galo patenkinta, labai fainai pasnekejom su ja  Laukiu nesulaukiu susirinkimo  vaiko grupioke is darzelio irgi norejo papulti butent pas ta mokytoja, bet deja nepapuole, nes gyvena pilaiteje
QUOTE(Tučka @ 2010 05 17, 10:56) Vakar buvau labai maloniai nustebinta, kai sulaukiau busimos vaiko mokytojos skambucio, kuri primine, kad ateitumem i susirinkima  Kaip ir tikejausi papuolem pas mokytoja, pas kuria ir norejome. Dar suzinojau, kad pas ja klase sudaroma grieztai pagal vaiku gyvenama vieta, taigi visi vaikuciai turetu buti is karoliniskiu  Zodziu esu be galo patenkinta, labai fainai pasnekejom su ja  Laukiu nesulaukiu susirinkimo  vaiko grupioke is darzelio irgi norejo papulti butent pas ta mokytoja, bet deja nepapuole, nes gyvena pilaiteje  Jei ne paslaptis - pas kurią mokytoją papuolėte? Susiintrigavau...  mum taip pat paskambino mūsų būsimoji mokytoja, priminė, šiaip, kiek iš pažįstamų vaikučius vedė, visiem skambino... smagu, kad rūpinasi
QUOTE(#vėja# @ 2010 05 24, 23:13) Jei ne paslaptis - pas kurią mokytoją papuolėte? Susiintrigavau...  mum taip pat paskambino mūsų būsimoji mokytoja, priminė, šiaip, kiek iš pažįstamų vaikučius vedė, visiem skambino... smagu, kad rūpinasi  Mes papuolem pas mokytoja Ieva.Jauna ir atrodo , kad pilna ideju. Man patiko.
QUOTE(#vėja# @ 2010 05 24, 23:13) Jei ne paslaptis - pas kurią mokytoją papuolėte? Susiintrigavau...  mum taip pat paskambino mūsų būsimoji mokytoja, priminė, šiaip, kiek iš pažįstamų vaikučius vedė, visiem skambino... smagu, kad rūpinasi  Mes papuolem pas Galiną Subočienę  O jus?
Mes patekome pas jaunutę mokytoją Ievą. Kaip čia rašė, jauna, veržli, pilna idėjų, man ji iš pradžių jau labai patiko, kiek neramu buvo dėl sūnaus. Bet po 3 dienų pamokėlių, kurias atlankėm, galiu pasakyt, kad ir sūnui ji  sakė, jau nori į mokyklą, o ne į darželį  tai mum labai smagu ir manau, bus didelis stimulas naujųjų mokslo metų laukti
Turmsas
2010 09 06, 08:25
Sveikinu pradėjus naujus mokslo metus!
Būtų įdomu sužinoti, kaip sekasi pirmokams Ryto mokykloje? Ar patinka vaikams klasė, mokytoja ir t.t.?
QUOTE(Tučka @ 2010 06 04, 10:02) QUOTE(Turmsas @ 2010 09 06, 09:25) Sveikinu pradėjus naujus mokslo metus! Būtų įdomu sužinoti, kaip sekasi pirmokams Ryto mokykloje? Ar patinka vaikams klasė, mokytoja ir t.t.?
Reginok
2010 12 07, 15:06
QUOTE(Reginok @ 2010 12 07, 15:06) Ir ka mielos mamytes manot apie si straipsni, mokyklos direktore bei isvis bendra situacija mokykloje?
Sveikos mamytės Gal yra žinančių, kokios pirmokų mokytojos bus 2011m. rudenį? Prieštaringos mintys kyla perskaičius straipsnį apie Ryto mokyklą , tikiuosi iki rudens išsispręs tos problemos....  Tuo labiau mokykla mums pro langus matosi.. ir kiek susidariau įspūdį iš forumo mokytojos ten neblogos. Ačiū už atsakymą iš anksto
QUOTE(zairra @ 2010 12 30, 12:39) Sveikos mamytės Gal yra žinančių, kokios pirmokų mokytojos bus 2011m. rudenį? Labukas. Mes irgi labai laukiam informacijos
Sveiki  . Jei gerai nugirdau pavardes, tai rudenį pirmokus turės šios mokytojos: Bartašiūnienė, Baublienė ir Kuliešienė. Labai laukiam informacijos apie šias mokytojas  .
QUOTE(Reginok @ 2010 12 07, 16:06) gal žinote kokia dabar situacija mokykloje?
Reginok
2011 01 28, 21:25
QUOTE(Rituxx @ 2011 01 28, 21:00) gal žinote kokia dabar situacija mokykloje? Mokykla bus pertvarkoma i pagrindine nuo 2012m. rugsejo 1d. http://www.ryto.vilnius.lm.lt/Dokumentai/pertvarka[1].jpgI geraja puse niekas nepasikeite, pagaliau pradejo pakankamai sildyti mokykla.
QUOTE(Reginok @ 2011 01 28, 22:25) Mokykla bus pertvarkoma i pagrindine nuo 2012m. rugsejo 1d. http://www.ryto.vilnius.lm.lt/Dokumentai/pertvarka[1].jpgI geraja puse niekas nepasikeite, pagaliau pradejo pakankamai sildyti mokykla. gal atsiras kas galėtų išsamiau paaiškinti apie visą situaciją šioje mokykloje,pavasari reikės jau galvoti apie tai į kurią mokyklą norėsim vesim savo vaiką tai labai norėtusi žinoti kuri mokykla yra tinkama.
QUOTE(Reginok @ 2011 01 28, 22:25) Mokykla bus pertvarkoma i pagrindine nuo 2012m. rugsejo 1d. http://www.ryto.vilnius.lm.lt/Dokumentai/pertvarka[1].jpgI geraja puse niekas nepasikeite, pagaliau pradejo pakankamai sildyti mokykla. Nelabai supratau, o kas blogo, kad pradėjo daugiau šildyti?
Reginok
2011 02 02, 20:11
QUOTE(tore @ 2011 02 02, 17:31) Nelabai supratau, o kas blogo, kad pradėjo daugiau šildyti? Klausimas buvo del straipsnio, ar kas po jo pasikeite  , tai ir parasiau kad geru pasikeitimu nera. O kad po 2 menesiu skundu kad klasese tik po 16 laipsniu, salta, pagaliau pradejo sildyti yra labai gerai  ! Rituxx jeigu planuojate vesti vaika Karoliniskese, tai tikrai rekomenduoju Ryto mokykla, pradiniu klasiu mokytojos yra tikrai visos geros, siemet susitvarke ir valgykla- pradejo skaniau maitinti  .
QUOTE(Reginok @ 2011 02 02, 21:11) Klausimas buvo del straipsnio, ar kas po jo pasikeite  , tai ir parasiau kad geru pasikeitimu nera. O kad po 2 menesiu skundu kad klasese tik po 16 laipsniu, salta, pagaliau pradejo sildyti yra labai gerai  ! Rituxx jeigu planuojate vesti vaika Karoliniskese, tai tikrai rekomenduoju Ryto mokykla, pradiniu klasiu mokytojos yra tikrai visos geros, siemet susitvarke ir valgykla- pradejo skaniau maitinti  . dėkui už informaciją,dabar dar domina pradinių klasių mokytojos,kurios ten yra pačios pačiausios  jei turėsite kokių nuomonių apie tai pasidalinkite su mumis
bedugne
2011 02 06, 14:36
2011 m.pirmokeliu mamkos, buvau sioje mokykloje praeita sav.zvalgyboje. Klasese lyg ir silta(na, dabar ir lauke nera itin salta...). Bendra aplinka mokykloje man pasirode gana nyki  .Klaseje pradinuku buvau tik vienoje.Na...jauki pakankamai, bet vietos mazai, "apkrauta" kazkokia, truksta erdves, sviesos... Del busimu pirmoku mokytoju: jei info pasitvirtins, tai dabar esamos 2 pradinuku mokytojos iseina i pensija. Tad liks 2 ir ateis viena is dekretiniu atostogu ir dar 1 jauna... Is tu 2 liekanciuju apie viena isgirdau, kad pamokas desto puikiai, idomiai, viskas ok, bet...jei vaikas(ir/ar jo tevai) jai nepatiks, "uzsiseda" ant vaiko visomis prasmemis... Pakraipa is tiesu reikia pasirinkti, uzrasant vaika i mokykla.Viena pirmoji klase yra be pakraipos-tiesiog pirmoji klase. Idomu butu pasidalinti mintimis su busimuju pirmokeliu mamytemis, -ka manote, ka planuojate,gal turite kt.info.... Taip pat gal zinote netoli kita mokykla,geros reputacijos, i kuria butu verta uzrasyti vaika?Lyg Zveryne yra  ...
bedugne
2011 02 06, 15:07
Ir dar buvau nustebinta/nuliudinta, kad nebera siuo metu pradinuku "prailgintos" klases (kurioje po pamoku vaikuciai turetu galimybe pasilike ruosti pamokas ir pan., kad netektu jiems to daryti patiems grizus diena po pamokeliu namo...) Jei bus pakankamai pageidaujanciu pirmokeliu, tokia klase realu, kad bus vel. Ar jums aktuali ji? Dirbantiems tevams,(neturintiems seneliu/mociuciu...), - negalintiems priziureti vaiko po pamoku, tai labai aktualu, manau.
Reginok
2011 02 06, 17:22
QUOTE(bedugne @ 2011 02 06, 16:07) Ir dar buvau nustebinta/nuliudinta, kad nebera siuo metu pradinuku "prailgintos" klases (kurioje po pamoku vaikuciai turetu galimybe pasilike ruosti pamokas ir pan., kad netektu jiems to daryti patiems grizus diena po pamokeliu namo...) Jei bus pakankamai pageidaujanciu pirmokeliu, tokia klase realu, kad bus vel. Ar jums aktuali ji? Dirbantiems tevams,(neturintiems seneliu/mociuciu...), - negalintiems priziureti vaiko po pamoku, tai labai aktualu, manau. Tai kad yra prailginta grupe  , tik mokama, mano pirmokelio du klasiokai eina po pamoku ir per rugsejo -1 diena klausinejo aukletoja kam reikia, pilde prasymus teveliai ir ejo susitikti su prailgintos klases mokytoja.
QUOTE(bedugne @ 2011 02 06, 16:07) Ir dar buvau nustebinta/nuliudinta, kad nebera siuo metu pradinuku "prailgintos" klases (kurioje po pamoku vaikuciai turetu galimybe pasilike ruosti pamokas ir pan., kad netektu jiems to daryti patiems grizus diena po pamokeliu namo...) Jei bus pakankamai pageidaujanciu pirmokeliu, tokia klase realu, kad bus vel. Ar jums aktuali ji? Dirbantiems tevams,(neturintiems seneliu/mociuciu...), - negalintiems priziureti vaiko po pamoku, tai labai aktualu, manau. man prailginta būtų tikrai reiklainga,nes varinatų pasirinkimui kaip ir neturiu.O apie mokytojus pradinukų ir man būtų labai įdomu sužinoti,pasidalinkite tėveliai savo patirtimi ir nuomuone
bedugne
2011 02 07, 17:37
QUOTE(Reginok @ 2011 02 06, 18:22) Tai kad yra prailginta grupe  , tik mokama, mano pirmokelio du klasiokai eina po pamoku ir per rugsejo -1 diena klausinejo aukletoja kam reikia, pilde prasymus teveliai ir ejo susitikti su prailgintos klases mokytoja. O. O man sake ten buvusi mokytoja, su kuria bendravau, kad nera. Na, jei yra, tai liux.
pienetupiene
2011 02 07, 18:37
Sveiki mamukai. Vis ateinu paskaityt apie savo vaiku mokykla. Grupe tikrai yra. Mano pirmokele puse metu lanke prailginta grupe. Po nauju nebevedam, nes savarankiskesne pasidere. Grizta su sese, arba viena. Daug kas nebelanko, tai gal nebesusidaro grupe? Nesidomejau. Peripetijas tik is straipsniu suzinom. Visi trys mano vaikai sioje mokykloje, dar neteko nusivilti. Mokytojai labai stiprus. O valdzia tik per sventes matom
Sveiki visi. Na ar buvote vakar susirinkime del mokyklos reorganizacijos?
|
|