Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Fabijoniškės: l/d. Ozas
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Saitana
QUOTE(Erika-amerika @ 2008 08 29, 17:58)
Nu kokie besarmačiai g.gif , kiek jums rūpesčių pridarė, galėjo gi iš anksto pasakyti, kad taip bus g.gif O tai ką ten neliko nei vienos priešmokyklinukų grupės?
*

Lietuviu neliko-tik rusu verysad.gif
..siaip pas mus grupeje buvo ir lenku,ir lietuviu,ir rusu-mums visai patiko smile.gif Vaikas lengvai bendrauja ir rusiskai..bet pries mokykla (eisim i lietuviu mokykla),manau i rusi butu nesamone schmoll.gif -jam juk lotyniskas raides reikia pazinti,o ne kirilica...jai ateis alikas veliau
Papildyta:
QUOTE(eugenija_s @ 2008 08 29, 19:12)
o tai ka nest,mes isvis pirma diena.tai nei auklytes nemacisunei labai zinau kas ka nesa blush2.gif .seiminikutei reikia? blush2.gif
*

Mes tik aukletojai nesem blush2.gif ..apue auklyte net nepagalvojau blush2.gif ..nors i darzeli einam jau ketvirta rudeni doh.gif Per moters diena tai abiem nesdavom bigsmile.gif
RESPECT...
Sakykit, merginos, ar dirba dar "Kačiukų" grupėje aukl. Eglutė ir Regina? ax.gif
shaltis1
sveikutes,

kaip matau nelabai musu darzelio mamytes kalbasi.as,va pasiziuriu kas naujesnio norisi vistik isgirst gerus ir blogus atsiliepimus apie sy darzeli.bet tylu ko tais cia g.gif ax.gif

gal ka zinot apie aukletoja zita/ ax.gif lauksim atsiliepimu 4u.gif
Saitana
Nesikalba mamos verysad.gif
anytė
QUOTE(Saitana @ 2008 09 04, 12:37)
Nesikalba mamos verysad.gif
*

tai kiek bandyta , bet tylu čia, įdomu kodėl g.gif . Mano mažiukas lanko "Nykštukų" grupę, taigi ieškome bendragrupiokų biggrin.gif
Rasa S
4u.gif mes tai lankom aitvareliu grupe, dabar atejo daug nauju vaikiuku, tai butu idomu suzinoti kaip sekasi. Nes is musu tokie lankytojai ax.gif , keturias dienas einam, paskui savaite sergam, keturias einam ir vel sergam g.gif . Tai dar nespejom net pabandyti miegot darzelyje.
egliutka
Sveikos mamos 4u.gif
Nu ziuriu ,kad nei viena neraso nei is drugeliu grupes mama,nei is maziuku (lygtai)vytureliu grupes,o mes taip dar ir neapsilankem darzelyje su maziuke,nes pirma rugsejo jau susirgo dar ,net i darzeli nenuejus doh.gif tai ko laukti paskui net nezinau, o ar yra mamyciu is situ minetu mano grupiu g.gif
Rasa S
g.gif dabar as susimasciau ar tikrai mes is aitvareliu grupes blush2.gif , gal mes is vytureliu lotuliukas.gif , gal as ne taip isgirdau. Reiks pasiziureti, gal ant duru bus parasyta doh.gif
egliutka
jai pirmame aukste tai aitvareliu grupej,o vytureliu yra antrame aukste
Rasa S
karsta.gif tai reiskia aitvareliu grupei priklausom, tai idomu kiek tu maziuku grupiu yra? g.gif tai ar yra lankanciu aitvareliu grupe cia?
Saitana
O mes is didesniu vaiku-"PELEDZIUKU" grupe 4u.gif
Grupes grupemis,o bendras darzelio naujienas galime ir be "grupioku" aptarti bigsmile.gif
egliutka
QUOTE(Saitana @ 2008 09 05, 16:44)
O mes is didesniu vaiku-"PELEDZIUKU" grupe 4u.gif
Grupes grupemis,o bendras darzelio naujienas galime ir be "grupioku" aptarti bigsmile.gif
*

drinks_cheers.gif
anytė
tai kad tų naujienų jokių nėra, bent mano akimis. O taip norėčiau,kad nors tvorą sutvarkytų doh.gif
egliutka
Tai dar palaukit tuoj prasides susirinkimai grupese tai pamatysit kiek naujienu suzinosim tada ir dalinsimes visos tongue.gif
Rasa S
4u.gif norejau paklausti ar niekam is vaikiuku nebuvo blogai penktadienio vakare? Mes tai kazko vemem vakare. verysad.gif Tik nezinau nuo ko? Vaistinej sake, kad ta diena daug buvo tokiu, tai sake jokiu budu neduoti nieko vaikams is maximinio maisto, bet mes lyg nieko ir nedavem. Kazkaip po pietu nelabai ir norejo valgyti ir skundesi, kad pilvuka skauda. Tik as gaila nieko is karto nesupratau. Bet siandien lyg viskas ir gerai. Nesakau, kad darzelyje apsinuodijom, bet negali zinoti. Siaip tai suvalge puse gabaliuko saslyko, tai gal sako nesuvirskino.
shaltis1
sveikutes,

skitineju bet ziuriu visos vis atsikruose grupelelese esam,mes is bituiu,kazkur skaiiau,kad is peladziuku yra,tai kaip ir kaimynai mirksiukas.gif .po kol kas esam patenkiti,tikimies ir toliau taip thumbup.gif
egliutka
QUOTE(eugenija_s @ 2008 09 08, 18:22)
sveikutes,

skitineju bet ziuriu visos vis atsikruose grupelelese esam,mes is bituiu,kazkur skaiiau,kad is peladziuku yra,tai kaip ir kaimynai mirksiukas.gif .po kol kas esam patenkiti,tikimies ir toliau taip thumbup.gif
*

Bet rimtai nei vienas vaikas neina i viena ir ta pacia grupe, visu cia bendraujanciu issibarste po skirtingas grupeles,kaip gaila verysad.gif nes pas mano vyresnele tai labai nebendarujantys teveliai sunku rasti bendra kalba ivairiais klausimais
Jonozmona
sveikos mamytės 4u.gif
sužinojau, kad pagal naują tvarką ir mūsų rajonas priskirtas Ozo darželiui (čia jau kai skirsto savivaldybė)...nors manoji dukrytė dar mažutė, bet vistiek įdomu, koks tai darželis ax.gif
sakykit, o nuo kokio amžiaus priima? čia yra ir lopšelio grupės, ar tik didesniųjų? g.gif
kurioje maždaug vietoje, Šeškinėje, yra šis darželis? g.gif
egliutka
Kiek zinau i sita darzeli nuo siu metu priima nuo 2 metu pvz. siais metais maziuku grupes yra kurie gime 2006m, siulyciau tikrai anksciau uzrasyti nes jau siemtem su vietomis buvo sunkoka,o darzelis pats randasi nedavaziavus akropolio sankryzos po desniai pusei vaziuojant i akropoli. Cia dirbantis personlas tikrai neblogas as kalbu apie tuos su kuriais esu as konkreciai susidurus,aisku aplinka kiek skurdoka,bet jauki ax.gif
Jonozmona
QUOTE(egliutka @ 2008 09 09, 17:00)
Kiek zinau i sita darzeli nuo siu metu priima nuo 2 metu pvz. siais metais maziuku grupes yra kurie  gime 2006m, siulyciau tikrai anksciau uzrasyti nes jau siemtem su vietomis buvo sunkoka,o darzelis pats randasi nedavaziavus akropolio sankryzos po desniai pusei vaziuojant i akropoli. Cia dirbantis personlas tikrai neblogas as kalbu apie tuos su kuriais esu as konkreciai susidurus,aisku aplinka kiek skurdoka,bet jauki ax.gif
*

4u.gif reiks nuvažiuoti g.gif o gal direktorės telefono nr. kas nors turit? 4u.gif ax.gif
shaltis1
niu va mes jau turejom slogele,bet issigydem ir vel darzelin.
kiek zinau is bituiu auklytes tai zada daryt susirinkima pas mus,tai ziuresim kas cia kaip vyksta ax.gif .nes vis skaitineju apie ta tvora,ir kazkaip neram vis,nes useja cia ta tvora su skyle,nes ,kaip ivaziuoju maniskis landus vaikas doh.gif .
amika
Sveikos mamytes..

Mes taip pat lankome si darzeli, "Aitvareliu" grupe....musu aukletojos Sigita ir Regina....Regina labai mums patinka, labai siltas ir mielas zmogus, labai myli musu maziu (kaip savo), o Sigita labai aktyvi, valdinga, bet irgi gera, siaip maziaus paklausus ar gera aukletoja-pasako, kad gera...smile.gif reiskias viskas normaliai.

Nezinau, tfu tfu tfu, bet man sis darzelis kol kas patinka, maistas tikrai geras, mes turim truputi problemu su maistu-esam alergiski kai kam, bet ne karto nebuvo isbere nuo darzelio maisto....sirgti buvom susirge-turejom angina ir viena kart ryte vemem, bet cia neaisku ar nuo darzelio...
ka galiu pasakyt del ligu, tai siaip aukletojos labai priziuri maziukus, gal net per daug, pvz mes maziu truputi grudiname, per siltai nerengiame, o aukletojos jei pamato, kad pucia biski vejukas-aprengia siltai, o vaikiukas juk laksto, suprakaituoja, paskui papucia vejukas ir viskas.....zodziu viskas kol kas normaliai...
verkiam ateje i darzeli kiekviena ryta....vieninteliai verkiam...:)bet jau bandom apsipratinti....
liepe aukletojos nebemauti pampersu....rytoj maziukai eina i kazkoki spektakli-zodziu, manau, kad jiems ten tikrai idomu....
ir tu zaisliuku yra, mes kiekviena diena nusinesam savo.

zodziu viskas ok kol kas
shaltis1
aha,ir as maciau i kazkoki spektakliuka ir vyresni eina.apie 10val mirksiukas.gif
egliutka
Nu va ir mes eisim jau pirmadieni pratintis taip neramu kazkaip jauciu verks nabagute ,bet o darysi gal kaip nors priprasim blush2.gif
shaltis1
QUOTE(egliutka @ 2008 09 10, 22:06)
Nu va ir mes eisim jau pirmadieni pratintis taip neramu kazkaip jauciu verks nabagute ,bet o darysi gal kaip nors priprasim blush2.gif
*

nebutinai verks,jei linkus bendraut tai patiks.as,va galvojau ,kadd su maniskiu bus blogai,bet dabar jam bausme,jei neina i darzeli lotuliukas.gif
taip,kad bus viskas ok mirksiukas.gif
Saitana
QUOTE(Rasa S @ 2008 09 06, 17:08)
4u.gif norejau paklausti ar niekam is vaikiuku nebuvo blogai penktadienio vakare? Mes tai kazko vemem vakare. verysad.gif  Tik nezinau nuo ko? Vaistinej sake, kad ta diena daug buvo tokiu, tai sake jokiu budu neduoti nieko vaikams is maximinio maisto, bet mes lyg nieko ir nedavem. Kazkaip po pietu nelabai ir norejo valgyti ir skundesi, kad pilvuka skauda. Tik as gaila nieko is karto nesupratau. Bet siandien lyg viskas ir gerai. Nesakau, kad darzelyje apsinuodijom, bet negali zinoti. Siaip tai suvalge puse gabaliuko saslyko, tai gal sako nesuvirskino.
*

Vemem ir penktadieni,bet darzelyje-aukletoja sake ,kad karta veme,bet jautesi gerai,temperatura pamatavo-nebuvo schmoll.gif Sestadieni ,sekmadieni jautesi namuose gerai bigsmile.gif
Papildyta:
Siandien darzelyje spektakliukas-tai maniskis labaoi patenkintas darzelyje liko bigsmile.gif
Pas mus siandoien darzelyje susirinkimas ,sake saleje-nepaklausiau ar cia viso darzelio ar tik musu grupes g.gif
amika
QUOTE(Saitana @ 2008 09 11, 13:29)
Vemem ir penktadieni,bet darzelyje-aukletoja sake ,kad karta veme,bet jautesi gerai,temperatura pamatavo-nebuvo schmoll.gif Sestadieni ,sekmadieni jautesi namuose gerai bigsmile.gif
Papildyta:
Siandien darzelyje spektakliukas-tai maniskis labaoi patenkintas darzelyje liko bigsmile.gif
Pas mus siandoien darzelyje susirinkimas ,sake saleje-nepaklausiau ar cia viso darzelio ar tik musu grupes g.gif
*

gal tik jusu grupes, nes pas mus niekas kol kas nieko nepranese...
Saitana
QUOTE(amika @ 2008 09 11, 14:48)
gal tik jusu grupes, nes pas mus niekas kol kas nieko nepranese...
*

gal... g.gif
Jonozmona
QUOTE(Saitana @ 2008 09 11, 16:42)
gal... g.gif
*

Saitana, gla turi darželio kontaktus: adresa, telefona 4u.gif reiktų gal nuvažiuot gal, užrašyt jau saviškę g.gif
shaltis1
niu va,po spektakliuko apsipatenkines thumbup.gif

mums ir dar nieko niekas nesake,apie susisrinkima,tai gal tik jusu ax.gif
Rasa S
[quote=Saitana,2008 09 11, 13:29]
Papildyta:

tai gal istikruju buvo apsinuodyta darzelyje, nes mano irgi veme tik penktadieni, o kitas dienas gerai jautesi g.gif

oi kaip gaila, kad mes nejom i darzeli sia savaite, mano zuikei irgi butu patikes spektaklis unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(amika @ 2008 09 10, 17:49)
Sveikos mamytes..

Mes taip pat lankome si darzeli, "Aitvareliu" grupe....musu aukletojos Sigita ir Regina....Regina labai mums patinka, labai siltas ir mielas zmogus, labai myli musu maziu (kaip savo), o Sigita labai aktyvi, valdinga, bet irgi gera, siaip maziaus paklausus ar gera aukletoja-pasako, kad gera...smile.gif reiskias viskas normaliai.
*

4u.gif sveika, na va ir as radau mamyte is musu grupes thumbup.gif
Norejau paklausti, gal turi aukletojos Reginos tel. Nr.? Kazkaip niekaip nepasiseka paimti doh.gif
amika
QUOTE(Rasa S @ 2008 09 12, 15:53)
4u.gif sveika, na va ir as radau mamyte is musu grupes  thumbup.gif
Norejau paklausti, gal turi aukletojos Reginos tel. Nr.? Kazkaip niekaip nepasiseka paimti  doh.gif
*

deja, neturiu...turiu tik Sigos tel....
Motek
Sveikos mamytes 4u.gif

mano dukryte irgi pradejo lankyti si darzeli nuo rugsejo 1d., tik deja spejom nueiti tik 3 dienas ir apsirgom verysad.gif . mes voveraiciu grupeje. jau spejau susirinkime sudalyvauti, tai kaip ir tikejausi, prase pinigu visokiausiom lavinimo priemonem ir paprase pakeisti grupeje langus blink.gif . patikino, kad sita grupe vaikai lankys iki pat mokyklos todel neturetumem bijoti, kad grupe pasikeis, o musu investicija liks kitiems. man kazkaip keista, nes kiek zinau, sia vasara keite langus siame darzelyje, tik va idomu kodel ne visose grupese g.gif . o siaip mano mergaites lyg ir patinka ir aukletojos neblogos, tik nelabai dar spejom susipazinti. butu idimu isgirsti is kitu mamyciu ka per susirinkimus kalbejo mirksiukas.gif
egliutka
QUOTE(Motek @ 2008 09 13, 17:57)
Sveikos mamytes  4u.gif

mano dukryte irgi pradejo lankyti si darzeli nuo rugsejo 1d., tik deja spejom nueiti tik 3 dienas ir apsirgom  verysad.gif . mes voveraiciu grupeje. jau spejau susirinkime sudalyvauti, tai kaip ir tikejausi, prase pinigu visokiausiom lavinimo priemonem ir paprase pakeisti grupeje langus  blink.gif . patikino, kad sita grupe vaikai lankys iki pat mokyklos todel neturetumem bijoti, kad grupe pasikeis, o musu investicija liks kitiems. man kazkaip keista, nes kiek zinau, sia vasara keite langus siame darzelyje, tik va idomu kodel ne visose grupese g.gif . o siaip mano mergaites lyg ir patinka ir aukletojos neblogos, tik nelabai dar spejom susipazinti. butu idimu isgirsti is kitu mamyciu ka per susirinkimus kalbejo  mirksiukas.gif
*

Sveikutes
Nu pagaliau ir mes nuejom pasirodo ir mes voveraiciu grupeje o ne vytureliu blush2.gif kaip anksciau rasiau,gaila bet susirinkime nadalyvavau nes tik siandien pirma diena kaip nuejom i darzeli,o del langu tai tikrai keista valgykloje ir pas direktore atsirado lesu langams pakeisti o pas vaikus grupese teveliai keiskit patys, man tikrai keistas ju poziuris,mes pas vyresne kaip buvo tik pradejus lankyti darzeli davem pinigus grupes remonui o po remonto praejus pusmeciui mus is ten iskeli i kita grupe verysad.gif
Motek
QUOTE(egliutka @ 2008 09 15, 19:13)
Sveikutes
Nu pagaliau ir mes nuejom pasirodo ir mes voveraiciu grupeje o ne vytureliu blush2.gif kaip anksciau rasiau,gaila bet susirinkime nadalyvavau nes tik siandien pirma diena kaip nuejom i darzeli,o del langu tai tikrai keista valgykloje ir pas direktore  atsirado lesu langams pakeisti o pas vaikus grupese teveliai keiskit patys, man tikrai keistas ju poziuris,mes pas vyresne kaip buvo tik pradejus lankyti darzeli davem pinigus grupes remonui o po remonto praejus pusmeciui mus is ten iskeli i kita grupe verysad.gif
*

smagu kad radom bendragrupiu 4u.gif . va tas ir baisiausia, kad nera jokiu garantiju del grupes pastovumo ph34r.gif ir siaip juk cia nemaza investicija umn.gif . ziuresim ka kiti teveliai nuspres, nes viena mamyte zadejo suveikti nuolaida ir tada ziuresim po kiek visiems iseitu tie langai
anytė
O aš langams savo įnašą daviau dar gegužę g.gif . Įdomiai žiūriu dabar gaunasi, ką aš žinau, tikrai jei prašys dar neduosiu schmoll.gif
shaltis1
labas rytas,

niu va pas bitutes ir bus susirinkimas ketvirtadieni,tai ziursim kas pas mus bus prasoma.o tai po kiek gaunasi susirinkt langu idejimui?? g.gif kazkaip labai daug skamba ax.gif
anytė
QUOTE(eugenija_s @ 2008 09 16, 07:30)
labas rytas,

niu va pas bitutes ir bus susirinkimas ketvirtadieni,tai ziursim kas pas mus bus prasoma.o tai po kiek gaunasi susirinkt langu idejimui?? g.gif kazkaip labai daug skamba ax.gif
*

aš prisidėjau 400 lt, ir tai buvo pabrėžiama ,kad pinigai bus langams doh.gif
Renataok
Sveiki visi lankantis „Ozo“ darželi .Nuo šio pirmadienio pradėjau ir aš vesti vaiką i ,Nykštuko grupe (ir įsigandau )visi vaikai verkia.
Snargliukai bėga . Buvau su vaiku gripe apie pusantros valandos .Visus verkiančius vaikus kurios atveda tęvai pajema auklėtoja ir verkianti nuneša i megamaji kad stipriai nesigirdėtų iki tol kol apsiramins.
Šeimininke dar jos prižiūri, bet auklėtoja vietoj to kad žaistu su jais ,žiuri kad jie perdaug žaislu neprimėtytu.(vardo nežinau beit jau pagyvenusi moteriške ,šeimininke atrodo Julija)
nežinau įsigandau
Renataok
Labas mes pradejome nuo pirmadienio lankiti nykštuko grupe ,kaip jums tian sekasi.
Papildyta:
shaltis1
QUOTE(Renataok @ 2008 09 16, 13:01)
Sveiki visi lankantis „Ozo“ darželi .Nuo šio pirmadienio pradėjau ir aš vesti vaiką i ,Nykštuko grupe (ir įsigandau )visi vaikai verkia.
Snargliukai bėga . Buvau su vaiku gripe apie pusantros valandos .Visus  verkiančius vaikus kurios atveda tęvai pajema auklėtoja ir verkianti nuneša i megamaji    kad stipriai nesigirdėtų  iki tol kol apsiramins.
Šeimininke dar jos prižiūri, bet auklėtoja vietoj to kad žaistu su jais ,žiuri kad jie perdaug žaislu neprimėtytu.(vardo nežinau beit jau pagyvenusi moteriške ,šeimininke atrodo Julija)
nežinau įsigandau
*

o jetau,kaip sirdi uzspaude perskaicius.mes po kol kas labai patenkinti bituciu aukletoja.bet,kaip perskaiciau tai matau ta kraupu vaizdeli verysad.gif
Renataok
QUOTE(eugenija_s @ 2008 09 16, 13:24)
o jetau,kaip sirdi uzspaude perskaicius.mes po kol kas labai patenkinti bituciu aukletoja.bet,kaip perskaiciau tai matau ta kraupu vaizdeli verysad.gif
*

O kiek laiko jusu vaikui gal aš dar spesiu pakeisti grupe
shaltis1
QUOTE(Renataok @ 2008 09 16, 13:27)
O kiek laiko jusu vaikui gal aš dar spesiu pakeisti grupe
*

mums ryt 3 sueina ax.gif .jis su vyresneis,bet po kol kas nesisikundziam thumbup.gif
Renataok
QUOTE(eugenija_s @ 2008 09 16, 13:41)
mums ryt 3 sueina ax.gif .jis su vyresneis,bet po kol kas nesisikundziam thumbup.gif
*

O ne mums tik 2.4
shaltis1
QUOTE(Renataok @ 2008 09 16, 13:59)
O ne mums tik 2.4
*

tai jua jus isvis mazesni mirksiukas.gif .maniskis dar pilnai nekalba,tai sake sunkiau jam,nes nelabai supranta.bet spejam iki gruodzio pavys,nes tokias suoleis pradejo kalbet,kad ne tik as ji suprantu pradeda ir aplinkinei lotuliukas.gif
bet,tai gal jus issakykit auklytei kas jums kelia rupesti,gal ji jums paiskint,kad gal ji cia tik turejo bloga diena,ar ka nors panasaus g.gif
Renataok
[Oi žinokit nežinau... man šeimininkele pasakę, kad su vaikais nekas neužsiima, kad jie visi dar permažai , nekalba.
Visi kaip katinėliai ant to kilimu susėda ir žiuri.
O kad ant ranku juos nešiotu tai tikrai tokio nemačiau,
Ant puoduko pasodinti po 15 minučių sėdi kol nepradeda verkti .
Aš nesuvokiu negu Auklėtojai taip sunku su jais pažaisti. (suprantama dirba 25 metus ta pati ).
O kai ateini ir būni su įeis grupėj ,tai nelabai patenkintos būną.
Bet nepaliksiu vaiko vieno kol nepamatysiu, kad ten bus viskas tvarkoj .
shaltis1
QUOTE(Renataok @ 2008 09 16, 14:45)
[Oi žinokit nežinau... man šeimininkele  pasakę, kad su  vaikais nekas neužsiima, kad jie  visi dar permažai , nekalba.
Visi kaip katinėliai ant to kilimu susėda ir žiuri.
O kad ant ranku juos nešiotu tai tikrai tokio nemačiau,
Ant puoduko pasodinti po 15 minučių sėdi kol nepradeda verkti .
Aš nesuvokiu negu Auklėtojai taip sunku su jais pažaisti. (suprantama dirba 25 metus ta pati ).
O kai ateini ir būni su įeis grupėj ,tai nelabai patenkintos būną.
Bet nepaliksiu vaiko vieno kol nepamatysiu, kad ten bus viskas tvarkoj .
*

niu kazkaip keistai skmaba per mazi,juk jie tai kazkuo uzsema darzeli,o bet to nuo 2m tai tikrai zaidzia tik,reik uzsiimt.

kazkaip atmestinai skamba.o tai susirinkimas pas jus buvo?gal ir daugiau mamyciu butu,ir prie jusu priekaistu prisijungtu gal kas ir pageretu ax.gif
egliutka
Nu jo net siurpas perejo per kuna kaip paskaicaiu apie aukletojos elgesi is nykstuku gr,o as jums siulyciau pasiprasyti i voveraiciu gr,mes siandien buvom antra diena ir maziuke palikau viena jau po valandos, aukletojos tikrai uzsiima piesia su jais zaidzia pati maciau savo akimis ir tikrai nei vienas vaikas nesedi po 15 min.ant puoduku ir auklyte lb faina nabage net kavos nespeja isgerti is ryto laksto paskui tuos vaikus padeda jiems piesti vis klause ar nenori ant puodo,tikrai siulau jums pas vedeja pasiprasyti i voveraiciu gr,nes cia tokio bardako tikrai nera.
RESPECT...
O "Kačiukų" grupės nebėra? mastau.gif
egliutka
QUOTE(anytė @ 2008 09 16, 10:44)
aš prisidėjau 400 lt, ir tai buvo pabrėžiama ,kad pinigai bus langams  doh.gif
*

tai turbut ir sudejo tuos langus kokiam kolidoriui ar pas direktore ar sekretoria kabinetuose,nes nei vienoj grupej nemaciau kad butu pakeisti sakyciau ir suma nemaza buvo, as tai jusu vietoj pasidomeciau kur tie langai uz kuriuos rinko pinigus g.gif
Papildyta:
kaimynas musu vaiksto i kaciuku grupe ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.