Saitana
2008 09 02, 13:38
QUOTE(Erika-amerika @ 2008 08 29, 17:58) Nu kokie besarmačiai  , kiek jums rūpesčių pridarė, galėjo gi iš anksto pasakyti, kad taip bus  O tai ką ten neliko nei vienos priešmokyklinukų grupės? Lietuviu neliko-tik rusu ..siaip pas mus grupeje buvo ir lenku,ir lietuviu,ir rusu-mums visai patiko  Vaikas lengvai bendrauja ir rusiskai..bet pries mokykla (eisim i lietuviu mokykla),manau i rusi butu nesamone  -jam juk lotyniskas raides reikia pazinti,o ne kirilica...jai ateis alikas veliau Papildyta:QUOTE(eugenija_s @ 2008 08 29, 19:12) o tai ka nest,mes isvis pirma diena.tai nei auklytes nemacisunei labai zinau kas ka nesa  .seiminikutei reikia?  Mes tik aukletojai nesem  ..apue auklyte net nepagalvojau  ..nors i darzeli einam jau ketvirta rudeni  Per moters diena tai abiem nesdavom
RESPECT...
2008 09 02, 14:28
Sakykit, merginos, ar dirba dar "Kačiukų" grupėje aukl. Eglutė ir Regina?
shaltis1
2008 09 03, 16:40
sveikutes, kaip matau nelabai musu darzelio mamytes kalbasi.as,va pasiziuriu kas naujesnio norisi vistik isgirst gerus ir blogus atsiliepimus apie sy darzeli.bet tylu ko tais cia gal ka zinot apie aukletoja zita/  lauksim atsiliepimu
Saitana
2008 09 04, 12:37
Nesikalba mamos
QUOTE(Saitana @ 2008 09 04, 12:37) Nesikalba mamos  tai kiek bandyta , bet tylu čia, įdomu kodėl  . Mano mažiukas lanko "Nykštukų" grupę, taigi ieškome bendragrupiokų
 mes tai lankom aitvareliu grupe, dabar atejo daug nauju vaikiuku, tai butu idomu suzinoti kaip sekasi. Nes is musu tokie lankytojai  , keturias dienas einam, paskui savaite sergam, keturias einam ir vel sergam  . Tai dar nespejom net pabandyti miegot darzelyje.
egliutka
2008 09 04, 14:32
Sveikos mamos Nu ziuriu ,kad nei viena neraso nei is drugeliu grupes mama,nei is maziuku (lygtai)vytureliu grupes,o mes taip dar ir neapsilankem darzelyje su maziuke,nes pirma rugsejo jau susirgo dar ,net i darzeli nenuejus  tai ko laukti paskui net nezinau, o ar yra mamyciu is situ minetu mano grupiu
 dabar as susimasciau ar tikrai mes is aitvareliu grupes  , gal mes is vytureliu  , gal as ne taip isgirdau. Reiks pasiziureti, gal ant duru bus parasyta
egliutka
2008 09 04, 15:58
jai pirmame aukste tai aitvareliu grupej,o vytureliu yra antrame aukste
 tai reiskia aitvareliu grupei priklausom, tai idomu kiek tu maziuku grupiu yra?  tai ar yra lankanciu aitvareliu grupe cia?
Saitana
2008 09 05, 14:44
O mes is didesniu vaiku-"PELEDZIUKU" grupe Grupes grupemis,o bendras darzelio naujienas galime ir be "grupioku" aptarti
egliutka
2008 09 05, 15:04
QUOTE(Saitana @ 2008 09 05, 16:44) O mes is didesniu vaiku-"PELEDZIUKU" grupe Grupes grupemis,o bendras darzelio naujienas galime ir be "grupioku" aptarti 
tai kad tų naujienų jokių nėra, bent mano akimis. O taip norėčiau,kad nors tvorą sutvarkytų
egliutka
2008 09 05, 15:55
Tai dar palaukit tuoj prasides susirinkimai grupese tai pamatysit kiek naujienu suzinosim tada ir dalinsimes visos
 norejau paklausti ar niekam is vaikiuku nebuvo blogai penktadienio vakare? Mes tai kazko vemem vakare.  Tik nezinau nuo ko? Vaistinej sake, kad ta diena daug buvo tokiu, tai sake jokiu budu neduoti nieko vaikams is maximinio maisto, bet mes lyg nieko ir nedavem. Kazkaip po pietu nelabai ir norejo valgyti ir skundesi, kad pilvuka skauda. Tik as gaila nieko is karto nesupratau. Bet siandien lyg viskas ir gerai. Nesakau, kad darzelyje apsinuodijom, bet negali zinoti. Siaip tai suvalge puse gabaliuko saslyko, tai gal sako nesuvirskino.
shaltis1
2008 09 08, 16:22
sveikutes, skitineju bet ziuriu visos vis atsikruose grupelelese esam,mes is bituiu,kazkur skaiiau,kad is peladziuku yra,tai kaip ir kaimynai  .po kol kas esam patenkiti,tikimies ir toliau taip
egliutka
2008 09 08, 19:58
QUOTE(eugenija_s @ 2008 09 08, 18:22) sveikutes, skitineju bet ziuriu visos vis atsikruose grupelelese esam,mes is bituiu,kazkur skaiiau,kad is peladziuku yra,tai kaip ir kaimynai  .po kol kas esam patenkiti,tikimies ir toliau taip  Bet rimtai nei vienas vaikas neina i viena ir ta pacia grupe, visu cia bendraujanciu issibarste po skirtingas grupeles,kaip gaila  nes pas mano vyresnele tai labai nebendarujantys teveliai sunku rasti bendra kalba ivairiais klausimais
Jonozmona
2008 09 09, 11:01
sveikos mamytės sužinojau, kad pagal naują tvarką ir mūsų rajonas priskirtas Ozo darželiui (čia jau kai skirsto savivaldybė)...nors manoji dukrytė dar mažutė, bet vistiek įdomu, koks tai darželis sakykit, o nuo kokio amžiaus priima? čia yra ir lopšelio grupės, ar tik didesniųjų? kurioje maždaug vietoje, Šeškinėje, yra šis darželis?
egliutka
2008 09 09, 15:00
Kiek zinau i sita darzeli nuo siu metu priima nuo 2 metu pvz. siais metais maziuku grupes yra kurie gime 2006m, siulyciau tikrai anksciau uzrasyti nes jau siemtem su vietomis buvo sunkoka,o darzelis pats randasi nedavaziavus akropolio sankryzos po desniai pusei vaziuojant i akropoli. Cia dirbantis personlas tikrai neblogas as kalbu apie tuos su kuriais esu as konkreciai susidurus,aisku aplinka kiek skurdoka,bet jauki
Jonozmona
2008 09 09, 20:11
QUOTE(egliutka @ 2008 09 09, 17:00) Kiek zinau i sita darzeli nuo siu metu priima nuo 2 metu pvz. siais metais maziuku grupes yra kurie gime 2006m, siulyciau tikrai anksciau uzrasyti nes jau siemtem su vietomis buvo sunkoka,o darzelis pats randasi nedavaziavus akropolio sankryzos po desniai pusei vaziuojant i akropoli. Cia dirbantis personlas tikrai neblogas as kalbu apie tuos su kuriais esu as konkreciai susidurus,aisku aplinka kiek skurdoka,bet jauki   reiks nuvažiuoti  o gal direktorės telefono nr. kas nors turit?
shaltis1
2008 09 10, 08:28
niu va mes jau turejom slogele,bet issigydem ir vel darzelin. kiek zinau is bituiu auklytes tai zada daryt susirinkima pas mus,tai ziuresim kas cia kaip vyksta  .nes vis skaitineju apie ta tvora,ir kazkaip neram vis,nes useja cia ta tvora su skyle,nes ,kaip ivaziuoju maniskis landus vaikas  .
Sveikos mamytes.. Mes taip pat lankome si darzeli, "Aitvareliu" grupe....musu aukletojos Sigita ir Regina....Regina labai mums patinka, labai siltas ir mielas zmogus, labai myli musu maziu (kaip savo), o Sigita labai aktyvi, valdinga, bet irgi gera, siaip maziaus paklausus ar gera aukletoja-pasako, kad gera...  reiskias viskas normaliai. Nezinau, tfu tfu tfu, bet man sis darzelis kol kas patinka, maistas tikrai geras, mes turim truputi problemu su maistu-esam alergiski kai kam, bet ne karto nebuvo isbere nuo darzelio maisto....sirgti buvom susirge-turejom angina ir viena kart ryte vemem, bet cia neaisku ar nuo darzelio... ka galiu pasakyt del ligu, tai siaip aukletojos labai priziuri maziukus, gal net per daug, pvz mes maziu truputi grudiname, per siltai nerengiame, o aukletojos jei pamato, kad pucia biski vejukas-aprengia siltai, o vaikiukas juk laksto, suprakaituoja, paskui papucia vejukas ir viskas.....zodziu viskas kol kas normaliai... verkiam ateje i darzeli kiekviena ryta....vieninteliai verkiam...:)bet jau bandom apsipratinti.... liepe aukletojos nebemauti pampersu....rytoj maziukai eina i kazkoki spektakli-zodziu, manau, kad jiems ten tikrai idomu.... ir tu zaisliuku yra, mes kiekviena diena nusinesam savo. zodziu viskas ok kol kas
shaltis1
2008 09 10, 19:12
aha,ir as maciau i kazkoki spektakliuka ir vyresni eina.apie 10val
egliutka
2008 09 10, 21:06
Nu va ir mes eisim jau pirmadieni pratintis taip neramu kazkaip jauciu verks nabagute ,bet o darysi gal kaip nors priprasim
shaltis1
2008 09 10, 21:17
QUOTE(egliutka @ 2008 09 10, 22:06) Nu va ir mes eisim jau pirmadieni pratintis taip neramu kazkaip jauciu verks nabagute ,bet o darysi gal kaip nors priprasim  nebutinai verks,jei linkus bendraut tai patiks.as,va galvojau ,kadd su maniskiu bus blogai,bet dabar jam bausme,jei neina i darzeli taip,kad bus viskas ok
Saitana
2008 09 11, 12:29
QUOTE(Rasa S @ 2008 09 06, 17:08)  norejau paklausti ar niekam is vaikiuku nebuvo blogai penktadienio vakare? Mes tai kazko vemem vakare.  Tik nezinau nuo ko? Vaistinej sake, kad ta diena daug buvo tokiu, tai sake jokiu budu neduoti nieko vaikams is maximinio maisto, bet mes lyg nieko ir nedavem. Kazkaip po pietu nelabai ir norejo valgyti ir skundesi, kad pilvuka skauda. Tik as gaila nieko is karto nesupratau. Bet siandien lyg viskas ir gerai. Nesakau, kad darzelyje apsinuodijom, bet negali zinoti. Siaip tai suvalge puse gabaliuko saslyko, tai gal sako nesuvirskino. Vemem ir penktadieni,bet darzelyje-aukletoja sake ,kad karta veme,bet jautesi gerai,temperatura pamatavo-nebuvo  Sestadieni ,sekmadieni jautesi namuose gerai Papildyta:Siandien darzelyje spektakliukas-tai maniskis labaoi patenkintas darzelyje liko Pas mus siandoien darzelyje susirinkimas ,sake saleje-nepaklausiau ar cia viso darzelio ar tik musu grupes
QUOTE(Saitana @ 2008 09 11, 13:29) Vemem ir penktadieni,bet darzelyje-aukletoja sake ,kad karta veme,bet jautesi gerai,temperatura pamatavo-nebuvo  Sestadieni ,sekmadieni jautesi namuose gerai Papildyta:Siandien darzelyje spektakliukas-tai maniskis labaoi patenkintas darzelyje liko Pas mus siandoien darzelyje susirinkimas ,sake saleje-nepaklausiau ar cia viso darzelio ar tik musu grupes  gal tik jusu grupes, nes pas mus niekas kol kas nieko nepranese...
Saitana
2008 09 11, 14:42
QUOTE(amika @ 2008 09 11, 14:48) gal tik jusu grupes, nes pas mus niekas kol kas nieko nepranese... gal...
Jonozmona
2008 09 11, 14:50
QUOTE(Saitana @ 2008 09 11, 16:42) gal...  Saitana, gla turi darželio kontaktus: adresa, telefona  reiktų gal nuvažiuot gal, užrašyt jau saviškę
shaltis1
2008 09 11, 21:04
niu va,po spektakliuko apsipatenkines mums ir dar nieko niekas nesake,apie susisrinkima,tai gal tik jusu
[quote=Saitana,2008 09 11, 13:29] Vemem ir penktadieni,bet darzelyje-aukletoja sake ,kad karta veme,bet jautesi gerai,temperatura pamatavo-nebuvo  Sestadieni ,sekmadieni jautesi namuose gerai Papildyta:tai gal istikruju buvo apsinuodyta darzelyje, nes mano irgi veme tik penktadieni, o kitas dienas gerai jautesi oi kaip gaila, kad mes nejom i darzeli sia savaite, mano zuikei irgi butu patikes spektaklis Papildyta:QUOTE(amika @ 2008 09 10, 17:49) Sveikos mamytes.. Mes taip pat lankome si darzeli, "Aitvareliu" grupe....musu aukletojos Sigita ir Regina....Regina labai mums patinka, labai siltas ir mielas zmogus, labai myli musu maziu (kaip savo), o Sigita labai aktyvi, valdinga, bet irgi gera, siaip maziaus paklausus ar gera aukletoja-pasako, kad gera...  reiskias viskas normaliai.  sveika, na va ir as radau mamyte is musu grupes Norejau paklausti, gal turi aukletojos Reginos tel. Nr.? Kazkaip niekaip nepasiseka paimti
QUOTE(Rasa S @ 2008 09 12, 15:53)  sveika, na va ir as radau mamyte is musu grupes Norejau paklausti, gal turi aukletojos Reginos tel. Nr.? Kazkaip niekaip nepasiseka paimti  deja, neturiu...turiu tik Sigos tel....
Sveikos mamytes mano dukryte irgi pradejo lankyti si darzeli nuo rugsejo 1d., tik deja spejom nueiti tik 3 dienas ir apsirgom  . mes voveraiciu grupeje. jau spejau susirinkime sudalyvauti, tai kaip ir tikejausi, prase pinigu visokiausiom lavinimo priemonem ir paprase pakeisti grupeje langus  . patikino, kad sita grupe vaikai lankys iki pat mokyklos todel neturetumem bijoti, kad grupe pasikeis, o musu investicija liks kitiems. man kazkaip keista, nes kiek zinau, sia vasara keite langus siame darzelyje, tik va idomu kodel ne visose grupese  . o siaip mano mergaites lyg ir patinka ir aukletojos neblogos, tik nelabai dar spejom susipazinti. butu idimu isgirsti is kitu mamyciu ka per susirinkimus kalbejo
egliutka
2008 09 15, 18:13
QUOTE(Motek @ 2008 09 13, 17:57) Sveikos mamytes mano dukryte irgi pradejo lankyti si darzeli nuo rugsejo 1d., tik deja spejom nueiti tik 3 dienas ir apsirgom  . mes voveraiciu grupeje. jau spejau susirinkime sudalyvauti, tai kaip ir tikejausi, prase pinigu visokiausiom lavinimo priemonem ir paprase pakeisti grupeje langus  . patikino, kad sita grupe vaikai lankys iki pat mokyklos todel neturetumem bijoti, kad grupe pasikeis, o musu investicija liks kitiems. man kazkaip keista, nes kiek zinau, sia vasara keite langus siame darzelyje, tik va idomu kodel ne visose grupese  . o siaip mano mergaites lyg ir patinka ir aukletojos neblogos, tik nelabai dar spejom susipazinti. butu idimu isgirsti is kitu mamyciu ka per susirinkimus kalbejo  Sveikutes Nu pagaliau ir mes nuejom pasirodo ir mes voveraiciu grupeje o ne vytureliu  kaip anksciau rasiau,gaila bet susirinkime nadalyvavau nes tik siandien pirma diena kaip nuejom i darzeli,o del langu tai tikrai keista valgykloje ir pas direktore atsirado lesu langams pakeisti o pas vaikus grupese teveliai keiskit patys, man tikrai keistas ju poziuris,mes pas vyresne kaip buvo tik pradejus lankyti darzeli davem pinigus grupes remonui o po remonto praejus pusmeciui mus is ten iskeli i kita grupe
QUOTE(egliutka @ 2008 09 15, 19:13) Sveikutes Nu pagaliau ir mes nuejom pasirodo ir mes voveraiciu grupeje o ne vytureliu  kaip anksciau rasiau,gaila bet susirinkime nadalyvavau nes tik siandien pirma diena kaip nuejom i darzeli,o del langu tai tikrai keista valgykloje ir pas direktore atsirado lesu langams pakeisti o pas vaikus grupese teveliai keiskit patys, man tikrai keistas ju poziuris,mes pas vyresne kaip buvo tik pradejus lankyti darzeli davem pinigus grupes remonui o po remonto praejus pusmeciui mus is ten iskeli i kita grupe  smagu kad radom bendragrupiu  . va tas ir baisiausia, kad nera jokiu garantiju del grupes pastovumo  ir siaip juk cia nemaza investicija  . ziuresim ka kiti teveliai nuspres, nes viena mamyte zadejo suveikti nuolaida ir tada ziuresim po kiek visiems iseitu tie langai
O aš langams savo įnašą daviau dar gegužę  . Įdomiai žiūriu dabar gaunasi, ką aš žinau, tikrai jei prašys dar neduosiu
shaltis1
2008 09 16, 07:30
labas rytas, niu va pas bitutes ir bus susirinkimas ketvirtadieni,tai ziursim kas pas mus bus prasoma.o tai po kiek gaunasi susirinkt langu idejimui??  kazkaip labai daug skamba
QUOTE(eugenija_s @ 2008 09 16, 07:30) labas rytas, niu va pas bitutes ir bus susirinkimas ketvirtadieni,tai ziursim kas pas mus bus prasoma.o tai po kiek gaunasi susirinkt langu idejimui??  kazkaip labai daug skamba  aš prisidėjau 400 lt, ir tai buvo pabrėžiama ,kad pinigai bus langams
Renataok
2008 09 16, 12:01
Sveiki visi lankantis Ozo darželi .Nuo šio pirmadienio pradėjau ir aš vesti vaiką i ,Nykštuko grupe (ir įsigandau )visi vaikai verkia. Snargliukai bėga . Buvau su vaiku gripe apie pusantros valandos .Visus verkiančius vaikus kurios atveda tęvai pajema auklėtoja ir verkianti nuneša i megamaji kad stipriai nesigirdėtų iki tol kol apsiramins. Šeimininke dar jos prižiūri, bet auklėtoja vietoj to kad žaistu su jais ,žiuri kad jie perdaug žaislu neprimėtytu.(vardo nežinau beit jau pagyvenusi moteriške ,šeimininke atrodo Julija) nežinau įsigandau
Renataok
2008 09 16, 12:22
Labas mes pradejome nuo pirmadienio lankiti nykštuko grupe ,kaip jums tian sekasi. Papildyta:
shaltis1
2008 09 16, 12:24
QUOTE(Renataok @ 2008 09 16, 13:01) Sveiki visi lankantis Ozo darželi .Nuo šio pirmadienio pradėjau ir aš vesti vaiką i ,Nykštuko grupe (ir įsigandau )visi vaikai verkia. Snargliukai bėga . Buvau su vaiku gripe apie pusantros valandos .Visus verkiančius vaikus kurios atveda tęvai pajema auklėtoja ir verkianti nuneša i megamaji kad stipriai nesigirdėtų iki tol kol apsiramins. Šeimininke dar jos prižiūri, bet auklėtoja vietoj to kad žaistu su jais ,žiuri kad jie perdaug žaislu neprimėtytu.(vardo nežinau beit jau pagyvenusi moteriške ,šeimininke atrodo Julija) nežinau įsigandau o jetau,kaip sirdi uzspaude perskaicius.mes po kol kas labai patenkinti bituciu aukletoja.bet,kaip perskaiciau tai matau ta kraupu vaizdeli
Renataok
2008 09 16, 12:27
QUOTE(eugenija_s @ 2008 09 16, 13:24) o jetau,kaip sirdi uzspaude perskaicius.mes po kol kas labai patenkinti bituciu aukletoja.bet,kaip perskaiciau tai matau ta kraupu vaizdeli  O kiek laiko jusu vaikui gal aš dar spesiu pakeisti grupe
shaltis1
2008 09 16, 12:41
QUOTE(Renataok @ 2008 09 16, 13:27) O kiek laiko jusu vaikui gal aš dar spesiu pakeisti grupe mums ryt 3 sueina  .jis su vyresneis,bet po kol kas nesisikundziam
Renataok
2008 09 16, 12:59
QUOTE(eugenija_s @ 2008 09 16, 13:41) mums ryt 3 sueina  .jis su vyresneis,bet po kol kas nesisikundziam  O ne mums tik 2.4
shaltis1
2008 09 16, 13:06
QUOTE(Renataok @ 2008 09 16, 13:59) tai jua jus isvis mazesni  .maniskis dar pilnai nekalba,tai sake sunkiau jam,nes nelabai supranta.bet spejam iki gruodzio pavys,nes tokias suoleis pradejo kalbet,kad ne tik as ji suprantu pradeda ir aplinkinei bet,tai gal jus issakykit auklytei kas jums kelia rupesti,gal ji jums paiskint,kad gal ji cia tik turejo bloga diena,ar ka nors panasaus
Renataok
2008 09 16, 13:45
[Oi žinokit nežinau... man šeimininkele pasakę, kad su vaikais nekas neužsiima, kad jie visi dar permažai , nekalba. Visi kaip katinėliai ant to kilimu susėda ir žiuri. O kad ant ranku juos nešiotu tai tikrai tokio nemačiau, Ant puoduko pasodinti po 15 minučių sėdi kol nepradeda verkti . Aš nesuvokiu negu Auklėtojai taip sunku su jais pažaisti. (suprantama dirba 25 metus ta pati ). O kai ateini ir būni su įeis grupėj ,tai nelabai patenkintos būną. Bet nepaliksiu vaiko vieno kol nepamatysiu, kad ten bus viskas tvarkoj .
shaltis1
2008 09 16, 14:03
QUOTE(Renataok @ 2008 09 16, 14:45) [Oi žinokit nežinau... man šeimininkele pasakę, kad su vaikais nekas neužsiima, kad jie visi dar permažai , nekalba. Visi kaip katinėliai ant to kilimu susėda ir žiuri. O kad ant ranku juos nešiotu tai tikrai tokio nemačiau, Ant puoduko pasodinti po 15 minučių sėdi kol nepradeda verkti . Aš nesuvokiu negu Auklėtojai taip sunku su jais pažaisti. (suprantama dirba 25 metus ta pati ). O kai ateini ir būni su įeis grupėj ,tai nelabai patenkintos būną. Bet nepaliksiu vaiko vieno kol nepamatysiu, kad ten bus viskas tvarkoj . niu kazkaip keistai skmaba per mazi,juk jie tai kazkuo uzsema darzeli,o bet to nuo 2m tai tikrai zaidzia tik,reik uzsiimt. kazkaip atmestinai skamba.o tai susirinkimas pas jus buvo?gal ir daugiau mamyciu butu,ir prie jusu priekaistu prisijungtu gal kas ir pageretu
egliutka
2008 09 16, 14:14
Nu jo net siurpas perejo per kuna kaip paskaicaiu apie aukletojos elgesi is nykstuku gr,o as jums siulyciau pasiprasyti i voveraiciu gr,mes siandien buvom antra diena ir maziuke palikau viena jau po valandos, aukletojos tikrai uzsiima piesia su jais zaidzia pati maciau savo akimis ir tikrai nei vienas vaikas nesedi po 15 min.ant puoduku ir auklyte lb faina nabage net kavos nespeja isgerti is ryto laksto paskui tuos vaikus padeda jiems piesti vis klause ar nenori ant puodo,tikrai siulau jums pas vedeja pasiprasyti i voveraiciu gr,nes cia tokio bardako tikrai nera.
RESPECT...
2008 09 16, 14:17
O "Kačiukų" grupės nebėra?
egliutka
2008 09 16, 14:18
QUOTE(anytė @ 2008 09 16, 10:44) aš prisidėjau 400 lt, ir tai buvo pabrėžiama ,kad pinigai bus langams  tai turbut ir sudejo tuos langus kokiam kolidoriui ar pas direktore ar sekretoria kabinetuose,nes nei vienoj grupej nemaciau kad butu pakeisti sakyciau ir suma nemaza buvo, as tai jusu vietoj pasidomeciau kur tie langai uz kuriuos rinko pinigus Papildyta:kaimynas musu vaiksto i kaciuku grupe
|
|