Turiu tokia problemele,man paliko priziureti 2 berniukus-3 ir 5 metu.viskas gerai,bet nezinau kuo juos uzimti kai lauke blogas oras,kaip sudominti?piesti ir zaisti stalo zaidimus jau nusibodo
kaip auklei ( http://www.supermama.com/InvisionBoard/ind...topic=14360&hl= ) tai biski keistas tavo klausimas sakyciau
bet sitame skyrelyje tikrai yra daug temu kuriose galetum surasti tai kas tave domina, paskaityk
sveika auklele man irgi keistas tavo klausimas. kaip supratau (gal neteisingai) kad tu nori juos uzimti, kad pati galetum kuo kitu uzsiimti mano trimetinukas ismoko viena stulpeli- Baltuciu takuciu su maisu ant peciu kailineliais baltais vaiksto senis rytais. Jo ledine lazda ir sesksnota barzda akiniai dideli saltis mato toli. Sekmes!
Nueik į ankstyvojo ugdymo skyrelį forume. Ten mamos parašę nuododas įvairių tinklalapių. Juose būna labirintų ar taškų jungimo žaidimų. Gali pabandyti atspausdinti ir pamokinti juos spręsti.
maniškiams tai labai patinka žaisti slėpynes namuose
Maniskis tai turi beprotiskai daug masinu, tai istisai jas sustatineja paeiliui ir i remonta veza ir siaip plauna, taip ir visa valanda prazaisti gali
tas klausimas tai man visai nekeitsas, gal moteriske visai ne aukle, o siaip paprase, kad kuriam laikui vaikus paziuretu..
tik as manau jie gi dviese, tai tik kojas jiems padek apsilti, tai jau jie ras patys tu pramogu. vaikai isradingi. slepynes, gaudynes, masinytes, galu gale - kepit sausainius |