Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Delfina
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Niutsi
Tai va... smile.gif
Kažkur rašiau, jog man žinoma šeima pavadino taip savo dukrytę smile.gif O dabar kažkaip labai smalsu man pasidarė: kaip gi Jums toks vardas? Man tai jis wub.gif , ir atrodo Lietuvoj puikiai tiktų: bent jau man jis asocijuojasi su delfinais ir skamba lyg ir būtų nuo šio mums įprasto žodžio (nors skaičiau, kad Delfina iš bulgarų "sesuo"), o delfinai tokie nuostabūs gyvūnai... bigsmile.gif Niu, čiua mano nuomonė... blush2.gif
Taigi, gražus Jums ar negražus šis vardas ir kodėl? smile.gif
Pasmerksit ar išteisinsit? rolleyes.gif
grange
Asmeniškai man negražus. Nors delfinus laaabi myliu, bet vardo tokio dukrai tikrai nedėčiau schmoll.gif
Levander
Gražus žodis, bet ne tik ne vardas unsure.gif
Sidabrinė
Va cia tai tikrai is filmo vardas lotuliukas.gif
Terija:)
Na kazkaip skamba,tai nilabai..........
*GAILĖ*
Taigi čia siaubas o ne vardas blink.gif Girdėjau ir aš kažkur šitą istoriją.......
Nu ką galim įvedinėt naują vardų grupę: Delfina, Banginė, Kašalotė, Orka, Ruonė, Vėplė ir kiti jūrų žinduoliai blink.gif
Bittersweet
Lietuvoje pavadint vaika Delfina yra tiesiog absurdas.
Kribuk
O man gražus šis vardas, nors jis tikrai neįprastas. Toks mielas, švelnus vardukas. Beje delfinai man taip pat labai patinka.
Šį vardą jau buvau aptikusi vaikų žurnale, turbūt čia ta pati mergytė... smile.gif
Langoza
cia gal Stano garbei pavadino g.gif biggrin.gif

gyvunelis tai wub.gif o vardas blink.gif doh.gif nesamone ir tiek schmoll.gif bet nors su pravardem mokykoj bus lengva kitiems begalvojant biggrin.gif
Ridikute
Lietuvoj tai sis vardas, mano numone visai neskamba schmoll.gif man ir siaip nelabai grazus ax.gif
Bet turiu drauge prancuze Delfina, Delfi vadinam, pripratom tai lyg nieko rolleyes.gif
maraboo
Na, neįprastas Lietuvoj, tačiau tikrai nėra tragiškas, nei kaip kurie kiti...
Jei mamai gražu, tai ir valio smile.gif
Simple girl
Pažįstu vieną moteriškę kokių 50 metų Delfiną. Nepatikėjau kai išgirdau. Nu labai negražus vardas schmoll.gif
@ktyvi
Šprotina, Krevetina smile.gif
muminukas
na, skambesys ausiai malonus, gyvūnai mieli, bet nevadinčiau savo vaiko.
kamileh
Nieko gero mirksiukas.gif
Betse
Man tai visai neblogas 4u.gif
*Citra*
Kaip vardas- labai netgi negrazus.
Meka Pinavija
Nelabai schmoll.gif
Isila
jau dlefinu savo vaiko nenorėčiau vadint blink.gif negražus man šis vardas schmoll.gif
Pangasija
vardas grazus. na, bet kokioj nors Prancuzijoj
nes Lietuvoj tai uzsitycios negyvai. jau cia forume rimtos damos visokias Sprotinas ir Krevetinas klijuoja, tai pagalvokit kas laukia kieme ar mokykloj.
Emperatriz
visai neblogai smile.gif
Aylin
Oj ne tik ne Delfina. Negalima vadinti vaiko gyvuno vardu lotuliukas.gif
Gulia
Delfina g.gif
Vardas skamba nelabai schmoll.gif Lietuvoj
Gyvunas grazus ir jie man labai patinka mirksiukas.gif
Kribuk
QUOTE(@ktyvi @ 2007 02 01, 11:41)
Šprotina, Krevetina  smile.gif
*

Na čia jau per daug išsityčiota iš vardo... Kaip duoda medžių vaikams vardus tai gerai..., o šis, kad susijęs su gyvūnu, jau netinka. Gi yra Ąžuolas, o Drebulės tikrai nėra. smile.gif Tai ir čia tas pats.
sraigyte1
g.gif pirmą kartą perskaičiau berods "Tavo vaike" apie Delfiną,tai nelabai,o dabar jau priprantu prie šio skambesio.Sakyčiau visai nieko,neįprastas,nešokiruoja ir švelnus wub.gif
p. Kikimora
QUOTE(leliux @ 2007 02 01, 09:48)
cia gal Stano garbei pavadino  g.gif  biggrin.gif

gyvunelis tai  wub.gif o vardas  blink.gif  doh.gif nesamone ir tiek  schmoll.gif bet nors su pravardem mokykoj bus lengva kitiems begalvojant  biggrin.gif
*

šiaip jau šventas vardas, šventoji buvo tokiu vardu, bet ma schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif ...
Raspberry
blink.gif
ne vardas, o pavadinimas
ir kaip zmones gali savo vaikui duoti toki varda verysad.gif
olenka
pirmiausia reikia pagalvot, ar pats noretum, kad tave tokiu vardu vadintu. g.gif
man panasu ne i varda, o i koki scenini pseudonima
*Lina*
kažkaip nelabai g.gif
Šokoladka
Nea, visai negražus schmoll.gif nors delfinai wub.gif
Ramunita
man visai jokių asociacijų su delfinais nesukelia smile.gif man tai dar vienas vardas is mekskietiško serialo biggrin.gif
muminukas
Nors... mano draugę jos mama norėjo pavadinti Delfina (kaip tik jbuvo kažkokį romaną skaičiusi), bet išsigando aplinkinių nuomons ir reakcijos, ir pan., ir pavadino Rita. tai dabar ta Rita sako, kad būtų buvę lafa būti Delfina, o dabar ji paprastutė mažutė Rita. tai va. na, už Samantą tikrai geriau.
.vilma.
na man tai visai schmoll.gif
Langoza
QUOTE(muminukas @ 2007 02 02, 07:11)
na, už Samantą tikrai geriau.
*

g.gif net nzn... kazkaip vieno lygio nesamone man jie musu marijos zemelej unsure.gif
Polijana
Vardas,is to serijalo,na dabar nepamenu pavadinimo,ta blogiete kur buvo Delfina lotuliukas.gif man tai neee...
viktorija@
Gražus vardas. Bet savo dukrytei tokio vardo nedėčiau- yra ir gražiasnių
organizatore
o Ruoniuke dar niekas dukryciu nepavadino lotuliukas.gif
andreja
Vardas visai neblogas ir skamba švelniai. nestuke.gif
Niutsi
QUOTE(Sandruliukas @ 2007 02 01, 02:48)
Va cia tai tikrai is filmo vardas  lotuliukas.gif
*

Vardas gal ir buvo minėtas kažkada kokiam nors filme, bet 100 procentų ne iš filmo. Išties vaiką pavadino būtent gyvūno garbei ir jau tikrai ne Stano... smile.gif Tiesiog jei ne delfinai tai dabar nebūtų ne mamytės, nei dukrytės..
Laurulka
Man gražu, o ką? thumbup.gif
Laurulka
Beje, kas sako, kad nesąmonė tai jau geriau negu visokie vardai, kaip Upė, Nemunas, Kaunas, Ąžuolas ir kt... Vat čia tai tikrai nesąmonės, manyčiau...
Gwettul
Man tai asocijuojasi su neperseniausiai rodytu serialu "Pelenes istorija" ar kazkaip panasiai... ax.gif Gal visai ir nieko butu, tiesiog tas personazas buvo neigiamas, tai neigiamas emocijas ir kelia blush2.gif
Europiete
QUOTE(Laurulka @ 2007 02 03, 01:00)
Beje, kas sako, kad nesąmonė tai jau geriau negu visokie vardai, kaip Upė, Nemunas, Kaunas, Ąžuolas ir kt... Vat čia tai tikrai nesąmonės, manyčiau...

Na, man jau simtakart graziau skamba Nemunas, Ąžuolas, Vėjas, Liepa, Upė... ir t.t. user posted image O Delfina, tai visiskai nepatinka... schmoll.gif
Boyna
[COLOR=green]Man pavizdziui toks vardukas visai patiktu smile.gif aisku savo lialiui taip nevadinciau schmoll.gif mirksiukas.gif
augute
Ne, čia vardas iš Balzako "tėvo Gorijo"
Kažkuri minėjo,kad turi draugę prancūzę tokiu vardu...
Bet čia LT, doh.gif ,ir nenorėčiau,kad mano toks vardas būtų cool.gif
vyšniux
swoon.gif
rimuze
fool.gif fool.gif schmoll.gif
Egipta
Man patys negraziausi tokie vardai, grynai serialiski. Cia taip buna kai is didelio rasto iseina is krasto ... smile.gif
KyJa
nu nezinau ,nezinau ..
tanitausa
man tai irgi delfina nelabai, skamba kazkaip senovis ax.gif kai
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.