Kažkur rašiau, jog man žinoma šeima pavadino taip savo dukrytę
Taigi, gražus Jums ar negražus šis vardas ir kodėl?
Pasmerksit ar išteisinsit?
Tai va...
Kažkur rašiau, jog man žinoma šeima pavadino taip savo dukrytę Taigi, gražus Jums ar negražus šis vardas ir kodėl? Pasmerksit ar išteisinsit?
Asmeniškai man negražus. Nors delfinus laaabi myliu, bet vardo tokio dukrai tikrai nedėčiau
Gražus žodis, bet ne tik ne vardas
Va cia tai tikrai is filmo vardas
Na kazkaip skamba,tai nilabai..........
Taigi čia siaubas o ne vardas
Nu ką galim įvedinėt naują vardų grupę: Delfina, Banginė, Kašalotė, Orka, Ruonė, Vėplė ir kiti jūrų žinduoliai
Lietuvoje pavadint vaika Delfina yra tiesiog absurdas.
O man gražus šis vardas, nors jis tikrai neįprastas. Toks mielas, švelnus vardukas. Beje delfinai man taip pat labai patinka.
Šį vardą jau buvau aptikusi vaikų žurnale, turbūt čia ta pati mergytė...
cia gal Stano garbei pavadino
gyvunelis tai
Lietuvoj tai sis vardas, mano numone visai neskamba
Bet turiu drauge prancuze Delfina, Delfi vadinam, pripratom tai lyg nieko
Na, neįprastas Lietuvoj, tačiau tikrai nėra tragiškas, nei kaip kurie kiti...
Jei mamai gražu, tai ir valio
Pažįstu vieną moteriškę kokių 50 metų Delfiną. Nepatikėjau kai išgirdau. Nu labai negražus vardas
Šprotina, Krevetina
na, skambesys ausiai malonus, gyvūnai mieli, bet nevadinčiau savo vaiko.
Nieko gero
Man tai visai neblogas
Kaip vardas- labai netgi negrazus.
Nelabai
jau dlefinu savo vaiko nenorėčiau vadint
vardas grazus. na, bet kokioj nors Prancuzijoj
nes Lietuvoj tai uzsitycios negyvai. jau cia forume rimtos damos visokias Sprotinas ir Krevetinas klijuoja, tai pagalvokit kas laukia kieme ar mokykloj.
visai neblogai
Oj ne tik ne Delfina. Negalima vadinti vaiko gyvuno vardu
Delfina
Vardas skamba nelabai Gyvunas grazus ir jie man labai patinka ne vardas, o pavadinimas ir kaip zmones gali savo vaikui duoti toki varda
pirmiausia reikia pagalvot, ar pats noretum, kad tave tokiu vardu vadintu.
man panasu ne i varda, o i koki scenini pseudonima
kažkaip nelabai
Nea, visai negražus
man visai jokių asociacijų su delfinais nesukelia
Nors... mano draugę jos mama norėjo pavadinti Delfina (kaip tik jbuvo kažkokį romaną skaičiusi), bet išsigando aplinkinių nuomons ir reakcijos, ir pan., ir pavadino Rita. tai dabar ta Rita sako, kad būtų buvę lafa būti Delfina, o dabar ji paprastutė mažutė Rita. tai va. na, už Samantą tikrai geriau.
na man tai visai
Vardas,is to serijalo,na dabar nepamenu pavadinimo,ta blogiete kur buvo Delfina
Gražus vardas. Bet savo dukrytei tokio vardo nedėčiau- yra ir gražiasnių
o Ruoniuke dar niekas dukryciu nepavadino
Vardas visai neblogas ir skamba švelniai.
Man gražu, o ką?
Beje, kas sako, kad nesąmonė tai jau geriau negu visokie vardai, kaip Upė, Nemunas, Kaunas, Ąžuolas ir kt... Vat čia tai tikrai nesąmonės, manyčiau...
Man tai asocijuojasi su neperseniausiai rodytu serialu "Pelenes istorija" ar kazkaip panasiai...
QUOTE(Laurulka @ 2007 02 03, 01:00) Beje, kas sako, kad nesąmonė tai jau geriau negu visokie vardai, kaip Upė, Nemunas, Kaunas, Ąžuolas ir kt... Vat čia tai tikrai nesąmonės, manyčiau... Na, man jau simtakart graziau skamba Nemunas, Ąžuolas, Vėjas, Liepa, Upė... ir t.t. O Delfina, tai visiskai nepatinka...
[COLOR=green]Man pavizdziui toks vardukas visai patiktu
Ne, čia vardas iš Balzako "tėvo Gorijo"
Kažkuri minėjo,kad turi draugę prancūzę tokiu vardu... Bet čia LT,
Man patys negraziausi tokie vardai, grynai serialiski. Cia taip buna kai is didelio rasto iseina is krasto ...
nu nezinau ,nezinau ..
man tai irgi delfina nelabai, skamba kazkaip senovis
|