Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Delfina
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
JuicyCherry
Kam vaikucius vadinti gyvunais? Kaip jie jausis ateityje su tokiu vardu? Manau yra zmoniskesniu vardu. Po to buna ivairiausiu kuriozu. Va mano bendradarbes sunaus vardas Naidas, o vyro bendradarbes suniuko vardas irgi Naidas... wacko.gif
mutti
QUOTE(ingalp @ 2007 02 01, 04:28)
Taigi čia siaubas o ne vardas  blink.gif Girdėjau ir aš kažkur šitą istoriją.......
Nu ką galim įvedinėt naują vardų grupę: Delfina, Banginė, Kašalotė, Orka, Ruonė, Vėplė ir kiti jūrų žinduoliai  blink.gif
*

Va pritariu šiai nuomonei rolleyes.gif
domatyte
QUOTE(Ana_21 @ 2007 02 01, 01:27)
Tai va... smile.gif
Kažkur rašiau, jog man žinoma šeima pavadino taip savo dukrytę smile.gif O dabar kažkaip labai smalsu man pasidarė: kaip gi Jums toks vardas? Man tai jis  wub.gif , ir atrodo Lietuvoj puikiai tiktų: bent jau man jis asocijuojasi su delfinais ir skamba lyg ir būtų nuo šio mums įprasto žodžio (nors skaičiau, kad Delfina iš bulgarų "sesuo"), o delfinai tokie nuostabūs gyvūnai... bigsmile.gif Niu, čiua mano nuomonė...  blush2.gif
Taigi, gražus Jums ar negražus šis vardas ir kodėl?  smile.gif
Pasmerksit ar išteisinsit?  rolleyes.gif
*

Delfinukai grazus,bet vardui jie netinka schmoll.gif
VOGUE
Man tas vardas irgi nelabai schmoll.gif
lullu
idomus vardas , bet ne vaikui
gal suniui biggrin.gif
agle
g.gif neturiu ką ir pasakyti , keistas įdomus , bet ar mums lietuvaitėms tinka
litavkasam
Nepatinka schmoll.gif
Cikadelė
Dabar aš pagalvojau... Regis Balzakas savo knygoje Tėvas Gorijo rašė apie Delfiną g.gif taigi, vardas Delfina yra senas ir dažnas Prancūzijoje....tai nejaugi tiek daug merginų, moterų, mergaičių šioje šalyje pavadintos to protingo gyvūnėlio vardu.... g.gif Ar tikrai vardas Delfina bendrareikšmis su tuo gyvūnėliu? o gal tik bendrašakniai žodžiai? g.gif
Casual
neeee..... nenoreciau kad mano vaika delfinu vadintu.....
Amaya
Man negražus schmoll.gif Kažkodėl asocijuojasi su muilo operom smile.gif
JANIUKAS
Man irgi ne,seriale gal ir nieko,bet ne pas...
SANTA
Tikrai negrazus vardas ...gal dar uzsienyje ,bet tik ne Lietuvoje schmoll.gif .Ir vadintu delfinu visi doh.gif
*Jalta*
Negražus vardas. verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Gytarė
QUOTE(SANTA @ 2007 04 24, 17:50)
Tikrai negrazus vardas ...gal dar uzsienyje ,bet tik ne Lietuvoje  schmoll.gif .Ir vadintu delfinu visi  doh.gif
*

drinks_cheers.gif
Elemire
man tai ne tiek kad negražus, bet per daug keistas. ax.gif Užsienyje būtų normalus, bet Lietuvoj kažkaip nelabai.
SUNO
doh.gif Negrazus viiskai. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Lauroske
Man tai vardas is serialo. Nelabai koks. Lietuvoje kazkaip neskamba. g.gif
Zuikiosaulute
Man tai iš karto pirma mintis į galvą atėjo - Delfinas, duotum sūnui ar ne? Čia ir atsakymas mirksiukas.gif
Terija:)
Vaje doh.gif
Laava
na tikrai ne, niekada nedeciau schmoll.gif
FataMorgana
Tiesiog jei ne delfinai tai dabar nebūtų ne mamytės, nei dukrytės..
*

[/quote]

O apie tai izangoje ir placiau papasakoti galima buvo ax.gif

Kai vardas duodamas del prasmingu ivykiu tai jau turi visai kitoki atspalvi smile.gif Aš už netradicinius prasmingus vardus biggrin.gif
digi
nu nnelabai man toks vardas, pati nenorrėčiau taip vadintis, bet jei tėvams tinka tada valio
floriduke
QUOTE(Ana_21 @ 2007 01 31, 15:27)
Tai va... smile.gif
Kažkur rašiau, jog man žinoma šeima pavadino taip savo dukrytę smile.gif O dabar kažkaip labai smalsu man pasidarė: kaip gi Jums toks vardas? Man tai jis  wub.gif , ir atrodo Lietuvoj puikiai tiktų: bent jau man jis asocijuojasi su delfinais ir skamba lyg ir būtų nuo šio mums įprasto žodžio (nors skaičiau, kad Delfina iš bulgarų "sesuo"), o delfinai tokie nuostabūs gyvūnai... bigsmile.gif Niu, čiua mano nuomonė...  blush2.gif
Taigi, gražus Jums ar negražus šis vardas ir kodėl?  smile.gif
Pasmerksit ar išteisinsit?  rolleyes.gif
*

Labai grazus vardas! Graziai , svelniai skamba ir labai mergaitiskai thumbup.gif
helena
Man negražus. Kažkaip su delfi.lt asocijuojasi schmoll.gif
-rasa-
gal savo dukros taip nepavadinčiau, bet man gražus wub.gif
diana_z
O as ir buciau pavadinusi savo dukrele siuo varduku,jei ne vyras schmoll.gif Man jis labai patinka ir asocijuojasi su jura ir delfinais. Jie juk ne zuvys , o zinduoliai. Vaikysteje turejau knygele,vadinosi"Delfinija".Ji mane taip uzbure,kad jau isivaizdavau jog mano dukryte tikrai taip vadinsis mirksiukas.gif Po keleto metu kazkokiam zurnale radau varda Delfina ir jis dar labiau patiko.
Taigi as uz si varda thumbup.gif
mamulė
Tai tada duokim vardus: Silkė, Menkė, Kilkė. Kuo ne vardai?

Čia labai tinka posakis "Kad tik kitoniškai, kad tik nežmoniškai"
dincek2006
Man delfinai laaaaaaaaaaabai patinka,bet dukrytės tokiu vardu tikrai nepavadinčiau rolleyes.gif
Ledietė
QUOTE(dincek2006 @ 2007 05 22, 21:46)
Man delfinai laaaaaaaaaaabai patinka,bet dukrytės tokiu vardu tikrai nepavadinčiau rolleyes.gif
*

drinks_cheers.gif
aniuta82
labai saltokas vardas mano nomuone, be to iskart prisimenu delfina is serialo pelenes istorija smile.gif
Pliukšt
Muilo operom kvepia smile.gif
VITA_V
Man nelabai blush2.gif
Marsella
Man - negražus schmoll.gif
Unregistered
Niu, neeeeee man schmoll.gif .
R03
QUOTE(mamulė @ 2007 05 22, 21:21)
Tai tada duokim vardus: Silkė, Menkė, Kilkė. Kuo ne vardai?

Čia labai tinka posakis "Kad tik kitoniškai, kad tik nežmoniškai"
*

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
coliukee
Kaip ir minejau vienoje is tokiu temeliu apie vardus vaikas vel tapo "muilinicios" AUKA doh.gif
sandddra
schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
bitee
nu kad nelabai...
Dany
DELFINA-nu kazkokia nesamone doh.gif
skruzde
QUOTE(dana27 @ 2007 05 29, 14:16)
DELFINA-nu kazkokia nesamone doh.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Vieną stomotologę žinau tokiu vardu-susižavėjimo nekelentis vardas,nei ta moteris schmoll.gif
Gal šuniui ir tiktu ir tai dar gerai pagalvočiau irnesakyk.gif
Lotavita
Serialinis
MIStique
Mano grupiokės sesuo pavadino savo dukryte Delfina, nu bet nei tada nei dabar man tas vardas neatrodo gražus... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Gardee
Kadangi delfinų visai nemyliu (gyvūnų) tai ir vardas nelabai patinka, nors šiaip gana neblogai skamba, bet vardui nemanau, kad tinka smile.gif
Gipo
Visai pusėtinas vardas. Tikrai geriau nei išvestiniai iš užsienietiškų, tipo Andrea, Mišelė, Emma, Piteris
Tskant, kiek žmonių tiek nuomonių, juk jei visiems tie patys būtų gražūs tai ir būtume visos Delfinomis smile.gif
Droo
iš muilo operų biggrin.gif nea, nevadinčiau savo dukrytės taip schmoll.gif
vakarėja
nejuokinkit pasaulio su tokiais vardais doh.gif
needita
O man iš kart Stano prieš akis stovi sad.gif daininikas be klausos. Nevadinčiau savo vaiko tokiu vardu.
lauksna
man tai ne. Net nepanašu į vardą schmoll.gif
*sniegena*
Nu jau... kas per vardas ... doh.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
ajja
nelabai
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.