Kam vaikucius vadinti gyvunais? Kaip jie jausis ateityje su tokiu vardu? Manau yra zmoniskesniu vardu. Po to buna ivairiausiu kuriozu. Va mano bendradarbes sunaus vardas Naidas, o vyro bendradarbes suniuko vardas irgi Naidas...
QUOTE(Ana_21 @ 2007 02 01, 01:27) Tai va... Kažkur rašiau, jog man žinoma šeima pavadino taip savo dukrytę Taigi, gražus Jums ar negražus šis vardas ir kodėl? Pasmerksit ar išteisinsit? Delfinukai grazus,bet vardui jie netinka
Man tas vardas irgi nelabai
idomus vardas , bet ne vaikui
gal suniui
Nepatinka
Dabar aš pagalvojau... Regis Balzakas savo knygoje Tėvas Gorijo rašė apie Delfiną
neeee..... nenoreciau kad mano vaika delfinu vadintu.....
Man negražus
Man irgi ne,seriale gal ir nieko,bet ne pas...
Tikrai negrazus vardas ...gal dar uzsienyje ,bet tik ne Lietuvoje
Negražus vardas.
man tai ne tiek kad negražus, bet per daug keistas.
Man tai vardas is serialo. Nelabai koks. Lietuvoje kazkaip neskamba.
Man tai iš karto pirma mintis į galvą atėjo - Delfinas, duotum sūnui ar ne? Čia ir atsakymas
Vaje
na tikrai ne, niekada nedeciau
nu nnelabai man toks vardas, pati nenorrėčiau taip vadintis, bet jei tėvams tinka tada valio
QUOTE(Ana_21 @ 2007 01 31, 15:27) Tai va... Kažkur rašiau, jog man žinoma šeima pavadino taip savo dukrytę Taigi, gražus Jums ar negražus šis vardas ir kodėl? Pasmerksit ar išteisinsit? Labai grazus vardas! Graziai , svelniai skamba ir labai mergaitiskai
Man negražus. Kažkaip su delfi.lt asocijuojasi
gal savo dukros taip nepavadinčiau, bet man gražus
O as ir buciau pavadinusi savo dukrele siuo varduku,jei ne vyras
Taigi as uz si varda
Tai tada duokim vardus: Silkė, Menkė, Kilkė. Kuo ne vardai?
Čia labai tinka posakis "Kad tik kitoniškai, kad tik nežmoniškai"
Man delfinai laaaaaaaaaaabai patinka,bet dukrytės tokiu vardu tikrai nepavadinčiau
labai saltokas vardas mano nomuone, be to iskart prisimenu delfina is serialo pelenes istorija
Muilo operom kvepia
Man nelabai
Man - negražus
Niu, neeeeee man
Kaip ir minejau vienoje is tokiu temeliu apie vardus vaikas vel tapo "muilinicios" AUKA
nu kad nelabai...
DELFINA-nu kazkokia nesamone
Serialinis
Mano grupiokės sesuo pavadino savo dukryte Delfina, nu bet nei tada nei dabar man tas vardas neatrodo gražus...
Kadangi delfinų visai nemyliu (gyvūnų) tai ir vardas nelabai patinka, nors šiaip gana neblogai skamba, bet vardui nemanau, kad tinka
Visai pusėtinas vardas. Tikrai geriau nei išvestiniai iš užsienietiškų, tipo Andrea, Mišelė, Emma, Piteris
Tskant, kiek žmonių tiek nuomonių, juk jei visiems tie patys būtų gražūs tai ir būtume visos Delfinomis
iš muilo operų
nejuokinkit pasaulio su tokiais vardais
O man iš kart Stano prieš akis stovi
man tai ne. Net nepanašu į vardą
Nu jau... kas per vardas ...
nelabai
|