Sveikutes
parašykit kur randasi tas Jonelio kiemelis?
QUOTE(Eeelita @ 2007 02 03, 22:01) Vilijampolėj, Stulginskio g. Jei nuo Šilainių pusės, nusileidus Milikonių kalnu, pravažiavus Varnių žiedą, bus pirma gatvė į dešinę, po to vėl pirma gatvelė į dešinę. Net ne gatvelė, o įvažiavimas tarp tokių angarų. Tai gilyn gilyn ir rasi visai fainą pardę. O Varnių gatve, jei nuo TAikos prospekto atlėkti, tai važiuoti iki pat galo, kairėj lieka ALKAVA, per sankryžą, į tokį žiedą, laikaisi dešinės, suki į dešinę, ir vėl į dešinę. Angarai tokie, statiniai sandėliai.. Nu tai ten. nu kaip jūs tų vartelių norit
gaila, tik kad Lietuvoje siulomi FP varteliai vokieciu kalba....
Hm...Niu mes tai 200lt sumokejom QUOTE(Renata 76 @ 2007 02 04, 20:59) Ir kaip? Ar patiko vaikiukui? Ar verti tu pinigeliu? As,va dabar nupirkau FP sukuri,ryt parves,tai matysiu,kokia bus manuju reakcija Kol kas kaip ir domisi,o toliau bus matyt Papildyta: QUOTE(mila @ 2007 02 06, 10:20) Deje...Deje... vokiskai
as manau kad tai vienas is fainiausiu zaislu siuo metu, o ar vokiski ar angliski, manau jokio skirtumo, vistiek vaikas neismoks tos anglu kalbos, nors aisku jei butu galimybe isigytume angliskus, bet kai daugiausia vokiski, tai nematau problemos pirkti butent vokiskus vartus
Man tai visi lavinamieji zaisliukai Fisherio patinka
Ir muzikeliu daug, ir veiklos pirstukams, ir metyt - statyti - traukti kamuoliukus ar kaladeles galima Mano maze zaidzia su malonumu su lavinamoju staliuku, bet galvoju ir vartelius pirkti
Praejo jau menuo, kai turim tuos vartelius. Mazule neatsidziaugia, o ir kaimynes dukryte 2,5m ateina. Tai vos nesusipesa
mano vaikutis gal ir keistas(o gal jo toks etapas),kad jis zaidzia ti su visokiom arbatos dezutem,
QUOTE(lupipita @ 2007 02 15, 00:21) as manau kad tai vienas is fainiausiu zaislu siuo metu, o ar vokiski ar angliski, manau jokio skirtumo, vistiek vaikas neismoks tos anglu kalbos, nors aisku jei butu galimybe isigytume angliskus, bet kai daugiausia vokiski, tai nematau problemos pirkti butent vokiskus vartus pritariu vaikui tikrai jokio skirtumo kokia kalba zaislai kalba,vistiek ne lietuviskai svarbu kad butu daug garsu,muzikeliu turim vokisku,prancuzisku,anglisku,net rusiskai kalbanciu grojanciu zaislu ir jokio skirtumo tarp ju nematau,man tik asmeniskai prancuziskai kalbantis patinka nes labai svelni kalba
O as dabar beveik po pusmecio varteliu turejimo galiu pasakyt,kad mums tai buvo pats nereikalingiausias pirkinys
Mes turime vartelius ~4 men. Pirkom, kai buvo metukai. Kalba vokiskai. Zaislas idomus, bet didelio stebuklo nera. Zaidzia, bet yra megstamesniu zaislu. Pastebejau, kad zaidzia vis su kita funkcija. Pradzioje labai mego atidarineti "pasto dezute", po to sukineti saulute. Dabar kartais pralenda pro pacius vartelius, bet dazniausiai meto kamuoliukus. Uzsibuna prie sio zaislo tikrai trmpai. Kai tuo tarpu prie kai kuriu kitu sedi ir sedi, keli menesiai nenusibosta. Gal cia priklauso nuo vaiko.
Jau praejo puse metu kai turim tuos varteliu. Tai vis dar vienas populiariausiu zaislu
Nusipirkom siuos vartelius pries savaite, ilgai svarsciau, ar reikalaingas vaikui toks brangus zaislas, ar domesis juo. Bet nusipirkus nesigailiu, zaidizia ir 1 metuku sunelis, ir 4 metuku dukterecios atitraukti neimanoma
Pirkom is renax, nebuvo naujas, bet labai geros bukles
o kas verciau ar kubas ar varteliai?
ka labiau apsimoka?
Ir mane labai domina kas labiau apsimoka - kūbas ar varteliai, nes jau pradedu galvoti ką savo žemuogėlei metuku proga padovanoti
QUOTE(Eglute @ 2007 09 02, 22:27) QUOTE(xjurga @ 2007 09 03, 01:58) Ir mane labai domina kas labiau apsimoka - kūbas ar varteliai, nes jau pradedu galvoti ką savo žemuogėlei metuku proga padovanoti na manau daugelis atsakys , kad labiau apsimoka fp varteliai
Mes turim kuba ir labai norim isigyt vartelius ,nes kubas tai tikrai mums nera labai idomus zaislas ,perleisim kam nors kitam pazaisti ,gal jau atsizaidem.manau vaikams laikas nuo laiko reikia pakeisti zasliukus.
mes turime abu
Varteliai super žaislas, mano ir didysis ir mažoji neatsitraukia nuo jų.
Na ir mes nusipirkom tuos vatrelius, pagaliau gavom
Norejau paklaust mamyciu ar labai jie dideli
Jei esat is kauno, tai paskambinkit i jonelio kiemely ir uzsisakykite
o ka reiskia pilnos komplektacijos? arba be jokiu priedu varteliai? man siulo be priedu? tai apsimoka? ka ten tada su jais veikt?
QUOTE(persy @ 2007 10 05, 15:13) o ka reiskia pilnos komplektacijos? arba be jokiu priedu varteliai? man siulo be priedu? tai apsimoka? ka ten tada su jais veikt? priedai yra kamuoliukai 3, laiskai 3, figureles 4, taio varteliai gali siu dalykeliu netureti, paklausk konkreciai ko nera
vis tik nupirkom jonely pilnos kompletacijos uz 145 lt
man isvis tai nerealu, nes siaip jos zaislas geriausias budavau as QUOTE(persy @ 2007 10 06, 17:58) vis tik nupirkom jonely pilnos kompletacijos uz 145 lt man isvis tai nerealu, nes siaip jos zaislas geriausias budavau as smagu kad nusipirkot
aha, o musu jau nebeveikia. muzikytes uzluzo. isvezem kad taisytu
QUOTE(erikiuxxx @ 2007 10 12, 19:39) jooo. tikiuos pataisys.. nes pupai tikrai aptiko, zaide ir be muzikyciu
mamytes gal zinot kur gauti rutuliuku ir kaladeliu varteliams,
nes neturiu ka pritaikyt
Jo, ir mes buvom susidure su varteliu problemom. Pirkom naujus, su visom "tvirtinimo vielytem" pakuoteje, nesurinktus, dezeje ir t.t. Tikrai net neispakuoti kada nors buve. Ir surinkus veike, o po to tai veikdavo, tai neveikdavo. Tada juos taise, pataise. Veike gal 2 sav. Po to sugedo (t.y. muzika negrojo) ir viskas, nebetaise, pakeite kitais. Su jais jokiu problemu jau puse matu nera. Supratau, kad tokia ju beda, del kuriu ir atsiduria isparduotuvese
Mes vartelius pirkom naujus kai suneliui buvo 1 m. tai kokius 4 men. labai domejosi, bet dabar vis reciau prieina, bando juos stumti, ant ju lipti
o nuo kokio amziaus tie varteliai skirti?
ar vaikas butinai jau turi stoveti ir vaikscioti?
Gal galit kuri mamytė įkelti foto tų vartelių
![]() PRASOM QUOTE(Dalytė @ 2007 10 14, 21:59) as manau, kad labiausiai vaikai jais susidomes jau budami virs metu... nes maniske matau desimties menesiu domisi juo daugiau kaip objektu, o ne kazkokias funkcijas atliekanciu idomiu zaislu.... manau po truputi po truputi jinai mokysis "atrasti" ji, o virs metuku jau suprasdama su kuo jis "valgomas" kibs i darba manau kai vaikas supranta kas yra laikrodis, kas yra skambutis i duris, kas yra laiskai, kas yra formeles, kas yra visos gerybes esancios varteliuose, tada ir prasideda idomumas QUOTE(lupipita @ 2007 09 03, 09:44) na manau daugelis atsakys , kad labiau apsimoka fp varteliai musiskis taip pat daugiau domejosi varteliais negu kubu. Geras zaislas tie varteliai
As tai uzsimaniau FP virtuves (vartelius turim
QUOTE(Mylimukas @ 2007 12 05, 22:55) na varteliai jau pas mus namuose,o pirma reakcija buvo tikrai ne tokia kokios tikejausi QUOTE(Lince J @ 2007 12 08, 20:52) na varteliai jau pas mus namuose,o pirma reakcija buvo tikrai ne tokia kokios tikejausi ![]() cia pasirodo vieta telefonui
o iki kokio amžiaus tinkami vartukai?kada jau vaikas jais nebesidomi
|