Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Fisher Price varteliai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Mylimukas
O mes savo varteliais pasidžiaugėm vieną dieną ir jie sugedo verysad.gif Pernešėm į kitą kambarį ir nustojo veikti. Kartais paveikia, bet vėl nustoja verysad.gif Jau tėtis taisė, kol buvo atsisukęs viskas veikė, tik užsuko paskutinį varžtą ir vėl tas pats doh.gif Labai liūdna.
Gal žinot kas galėtų pataisyt?
renax
Sunku poasakyt jei tetis taise , bet pabandykit atsukt laikrodi ir kur skaiciai , ir paziuret ar kontaktai vietoje , buna nedastumti , arba per ziauriai istraukti tada jau sudetingiau gali but , nes veikia - neveikia labiau , kad kontaktu nera ) nors sunku pasakyt as neelektrikas .
Mylimukas
QUOTE(renax @ 2007 12 28, 21:51)
Sunku poasakyt jei tetis taise , bet pabandykit atsukt laikrodi ir kur skaiciai , ir paziuret ar kontaktai vietoje , buna nedastumti , arba per ziauriai istraukti tada jau sudetingiau gali but , nes veikia - neveikia labiau , kad kontaktu nera ) nors sunku pasakyt as neelektrikas .
*

Patikrinom, su tais kontaktais viskas gerai. Šiandien tėtis dar kartą užsiėmė varteliais ir jie ėmė veikti. Aišku neaišku kiek ilgai, bet bent jau kol kas. Tai vat mūsų vartelių abi pusės turbūt iš skirtingų partijų, nes ir spalva skiriasi ir varžtai. Tai vat sugedus ta pusė, kur langelis darinėjasi. Jie yra taisyti, jau buvo laideliai nubyrėję ir iš naujo prilituoti. Nes aiškiai matosi, kur fabrikinis prilitavimas, o kur paskui dalituota. Tai vat tie naujai prilituoti laideliai ir atsikabino vėl. Aišku tėtis mūsų tokių įrankių mikroschemos prilitavimui neturi, tai tik taip ten prispaudė stipriai ir kol kas, vaikų džiaugsmui, veikia.
Gundia
O nuo kokio amziaus yra tie varteliai?
Pelene
O mes dukrytei vakar stai tokius vartelius-virtuvele nupirkom

http://www.argos.ie/webapp/wcs/stores/serv...&imageText=
Idomus daiktas ne tik 8menesiu mazylei, bet ir trimeciui broliui bei 6metuku musu pazistamam berniukui lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gundia @ 2008 01 24, 20:53)
O nuo kokio amziaus yra tie varteliai?
*

Varteliai skirti vaikuciams nuo 6men iki 3metu mirksiukas.gif Su senesniais varteliais vaikuciai, kad ir didesni, zaidzia namus, o su varteliais-virtuvele verda valgyt biggrin.gif
Pentarda
QUOTE(Pelene @ 2008 01 24, 23:39)
O mes dukrytei vakar stai tokius vartelius-virtuvele nupirkom

http://www.argos.ie/webapp/wcs/stores/serv...&imageText=
Idomus daiktas ne tik 8menesiu mazylei, bet ir trimeciui broliui bei 6metuku musu pazistamam berniukui lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Varteliai skirti vaikuciams nuo 6men iki 3metu mirksiukas.gif Su senesniais varteliais vaikuciai, kad ir didesni, zaidzia namus, o su varteliais-virtuvele verda valgyt biggrin.gif
*

Skirti nuo 6 men, bet vaikas vaikui nelygu schmoll.gif
Kitas juk tik 7 men. vos sedet pradeda, o ropoti dar veliau...taigi zaisliukus reik rinktis, manau ,pagal vaikuti savo, o ne pagal nuorodas ant deziutes g.gif
Aisku, cia tik mano nuomone blush2.gif nors mes jau tvirtai sedim, bet manau kad iki varteliu gerokai ugtelt reiktu blush2.gif
Kai paaugsim manau ieskosim ir mes ax.gif
Pelene
QUOTE(Lince J @ 2008 01 25, 20:55)
o kokia kaina tu varteliu -virtuveles?gal kas pasiulys i AZ.
*

Airijoje nauju varteliu-virtuveles kaina 95eurai 4u.gif

Tikrai geras dalykas. Kaip mano dukriukui patinka wub.gif Kaina nemaza, bet zaislas vertas kainos. Pirma diena, tai Salomejai labiausia patiko saldytuvo duris atidarinet ir skaiciukus pasukus, klausytis kaip skaiciuoja ir dainuoja. O dabar jau viska istyrinejus, mamytei valgyt kepa, sviesa jungia, skrebucius skrudintuve kepa, vandeni jungia ir kt. lotuliukas.gif Is ties daug veiklos( daug dainuoja, kalba), tik kitoj pusej esantis laikrodukas, knygele ir besisukantis apskritimas be garsu.

Dar tik sudejus zaisla velai vakare, pagalvojau, jog daugeliui dalyku virtuvelej per maza mano panelyte, bet, pasirodo, kad visai ne per maza. Vaikai labai gudrus ir greit pagauna kaip ka daryti thumbup.gif . Pastebejau, kad net su vienu zaislu skirtu nuo 2metu, ji viska puikiai daro( ten kur raideles reikia det i aparatuka ir aparatukas dainuoja apie raidele).
mama333
FP VARTELIAI LABAI PUIKUS ŽAISLAS biggrin.gif MANO SŪNELIS ŽAIDŽIA NUO 9MĖN.KASDIEN.VIS ATRANDA NAUJŲ IDOMYBIŲ lotuliukas.gif SUGALVOJA TAI SUSIRENKA KRUVA ŽAISLIUKŲ IR PERNEŠINEJA PO VIENA PER "SLENKSTI"PO TO ATGAL lotuliukas.gif DELIOJA FORMELES I SKYLES IR T.T
zbara
maciau pirkti devetus už 150lt, bet nebuvo raktelių ir kamuoliukų. tai kazjkaip nesugunde. schmoll.gif nors labai norėtume jų rolleyes.gif
dalia22
Nusprendziau nupirkt savo maziui vartelius,taciau pasirodo ne taip paprasta juos ir gaut.parduotuvese is vis nera(bent jau Klaipedoj),naudotus nusipirkt tai kaip aklai vistai grudas,daromi didziausi aukcionai kas daugiau sumokes . nauju kaina internete 380lt doh.gif pradejau galvot kuo jie jau tokie ypatingi g.gif gal geriau uz ta suma pripirkt ivairiu lavinamuju zaislu kuriais galima metyt kaladeles,rident kamuoliukus ir visa kita ...o uz 400 tikrai nemazai iseitu g.gif taip bent jau keist zaislus gali,ir taip sudomint mazyli,nes pvz.maniskis tai su vienu ir tuo paciu ne taip jau ilgai ir zaidzia g.gif gal, mamytes ,galit pasidalint patirtim ir patart kaip cia geriau padarius g.gif 4u.gif
Slevin
is ebay be didesniu pastangu uz 100-150 jau galima tureti namuose smile.gif bet ir tiek nezinau ar verta g.gif
Pentarda
QUOTE(Slevin @ 2008 02 06, 14:50)
is ebay be didesniu pastangu uz 100-150 jau galima tureti namuose smile.gif bet ir tiek nezinau ar verta  g.gif
*

Na va s irgi mastau ar tie varteliai tokie jau vertingi, kad tokia suma jiems vertetu isleisti g.gif Be to manau, kad jie daugiau mergaitem tinka nei berniukams, nes jos namais gali zaisti, o berniukai juk tokiu zaidimu nezaidzia....tai ar verta del ju plesytis? g.gif

Pritariu, kad geriau daugiau lavinamuju zaisliuku pirkti ir juos keisti mirksiukas.gif
Lince J
Saip tai ispustas burbulas manau su tais varteliais mes turim ,maniske prieina bet kad ten jau butu labai daug veiklos ar kad nenueitu nuo ju ,tikrai taip nera.
Carole
Nesuprantu aš šito žaislo magijos, tokio populiarumo ir kainos?
Manau didesnis efektas vaikui - kuo daugiau įvairaus veikimo principo lavinamųjų žaislų. Juk kai atsibosta paslepi ir po kiek laiko vėl efektas, o jei dar yra su kuo pasikeist tai išvis super thumbup.gif
dalia22
tai va ir as taip manau,bet kai pamaciau kokie aukcionai vyksta,pagalvojau,kad jie gal kuo ypatingi doh.gif
Pentarda
QUOTE(dalia22 @ 2008 02 06, 18:15)
tai va ir as taip manau,bet kai pamaciau kokie aukcionai vyksta,pagalvojau,kad jie gal kuo ypatingi doh.gif
*

Kaip svarbu laiku pastebeti pastabu ir pasiulymu forumus thumbup.gif
nes kita karta galima skaudziai apsirikti doh.gif
Labai svarbu laiku pamatyt mamyciu komentarus apie ivairius zaisliukus ax.gif
kaip mes svaigom del maitintuvo doh.gif , bet jis visai dabar nenaudojamas doh.gif
JUSTITIA
Tokio burbulo putimas naudingas toms, kurios jais prekiauja biggrin.gif
Nors neisbandzius negali sakyt, kad nevertas demesio zaislas g.gif
neryyy
As tai manau,kad tie varteliai tikrai neblogi smile.gif ,bet jau ju kainos tai nesveikos(ypac padevetu) doh.gif .Kai kurios maytes pirkusios padevetus vartelius,dar juos panaudoja ir pardavineja uz 220 litu blink.gif .Tai tada jau tikrai tu varteliu nebesinori verysad.gif
tutifruti
QUOTE(Lince J @ 2008 02 06, 15:03)
Saip tai ispustas burbulas manau su tais varteliais mes turim ,maniske prieina bet kad ten jau butu labai daug veiklos ar kad nenueitu nuo ju ,tikrai taip nera.
*

nu va paskaiciau as cia jus tai galiu pasakyti kad vartelei tikraio superinis zaislas nes jose labai daug visko yra mano dukrytei bus 2 met toj bet iki siol ji jose vis kazka sugalvuoja veikti mes zaislu turim tikrai labaaaaaaaaaaaaaaaaaai daug bet varteliai mum 1 vietoj ir kaina ju tikrai normali nes pvz paziurekit kiek uk jie kainuoja o jie tikrai verti tu 200 lt tongue.gif nes jose ir formeles delioti kamoliukus mietiti ir seip daug veiklos ....
aisku yra skirtingu vasiku tevai vaikam podu duoda su saukstu ir vaikas laimingas barskina o tevai sako mano vaikas nezaidzia su kitokiais zaislais o paziurejus jis ju net neturi lotuliukas.gif
lupipita
QUOTE(tutifruti @ 2008 02 08, 18:55)
nu va paskaiciau as cia jus tai galiu pasakyti kad vartelei tikraio superinis zaislas nes jose labai daug visko yra mano dukrytei bus 2 met toj bet iki siol ji jose vis kazka sugalvuoja veikti mes zaislu turim tikrai labaaaaaaaaaaaaaaaaaai daug bet varteliai mum 1 vietoj ir kaina ju tikrai normali nes pvz paziurekit kiek uk jie kainuoja o jie tikrai verti tu 200 lt tongue.gif  nes jose ir formeles delioti kamoliukus mietiti ir seip daug veiklos ....
aisku yra skirtingu vasiku tevai vaikam podu duoda su saukstu ir vaikas laimingas barskina o tevai sako mano vaikas nezaidzia su kitokiais zaislais o paziurejus jis ju net neturi lotuliukas.gif
*

drinks_cheers.gif maniskis ir greit bus dvieju metuku, tai ir iki siol zaidzia, mums tikrai labai patinka ir sakyciau zaislas numeris vienas, kiekviena diena pasikuicia prie ju thumbup.gif , praktiskai net nereikejo slepti, aisku vaikuciai skirtingi, bet manau geriau keli ir geri zaislai negu daug ir pigiu blush2.gif , nes varteliuose sudeta daug veiklos i viena thumbup.gif , tikrai nesigailiu kad pirkau thumbup.gif
*Jalta*
Varteliai įdomūs mažiukams, kai išmoksta ropoti, tada įdomu pralįsti, įdomu uždegti šviesą, įjungti- išjungti, pasukti, bet didesniam tai nelabai yra ką su jais veikti (max. iki 2 metų), nebent kaip kažkas rašė - žaidžiant namus - kaip dekoracijąnaudoti. 4u.gif
mildama
mano dukrytei varteliai patinka tiek pat kiek ir kiti zaislai. nereikia noreti, kad vaikas prie zaislo praleistu visa diena, savaite, menesi...
jam reikia ir mamai padet dulkes pasiurbliuot, ir knygutes pavartyt ir puodais pabarskint.
yra dienu, kai prie varteliu net neprieina. yra dienu, kai ilgai sedi deliodama laiskus i dezute, meto kamuoliukus. dabar ypac susidomejo formeliu deliojimu durelese biggrin.gif
Savannaa
vienintelis zaislas prie, kurio mazius jau pusmetu kasdien prieina. Labai daug veiklos, tai lyd daug zaislu viename. Tikrai apsimoka moketi 200 ir daugiau. kas is tu, kur tik 2 funkcijos ir kainuoja jie 70-150lt.kalbu apie gerus zaislus..
Kriiste
verta pirkti, tuolab, kad ir po metu kitu uz tiek pat parduoti bus galima lotuliukas.gif , ko nepasakysi apie kitus zaislus, o veiklos ten tikrai daug, idomu ir vyresniam nei 2 metukai, ir dabar as juos pastaciusi taip, kad vienoje puseje stalas, kitoje jos maitinimo kedute, gale siena, tad prie zaisliuku ji tik pro duris gali pralysti, tai juokas ima kaip kaskart pasibeldzia, paskambina, uzsidega sviesa ir atsidariusi duris lenda lotuliukas.gif (tetis primoke), o ten jau jos kambarys - zaidzia, megsta ir 9 neriu brolis pas ja uzsukti i svecius lotuliukas.gif
"spindi"
nuejom ir mes i svecius pazaist su varteliais, paziuret ar patiks dukrytei. Paskaicius mamyciu komentaru kaip jais dziaugiasi vaikuciai, tikejaus ir as is savosios susidomejimo jais, deja, i vartelius net neziurejo, o puldinejo prie kitu, smulkesniu zaisliuku, parodem ka galima su varteliais daryt, tai kelis kart paspaude radija, pasoko pagal muzikyte, padare per langeli kuku, ir ramiausiai nuejo nauju zaislu ieskot...
Kriiste
QUOTE(kristuska13 @ 2008 02 22, 18:12)
nuejom ir mes i svecius pazaist su varteliais, paziuret ar patiks dukrytei. Paskaicius mamyciu komentaru kaip jais dziaugiasi vaikuciai, tikejaus ir as is savosios susidomejimo jais, deja, i vartelius net neziurejo, o puldinejo prie kitu, smulkesniu zaisliuku, parodem ka galima su varteliais daryt, tai kelis kart paspaude radija, pasoko pagal muzikyte, padare per langeli kuku, ir ramiausiai nuejo nauju zaislu ieskot...
*

maniskei prireike savaites, kol isdryso prie ju prieti mirksiukas.gif , bet dabar daznai ten gyvena, tiesiog tokia vaiko natura, retai kada isimyli zaisla is pirmo zvilgsnio, nebent jau panasu yra turejusi blush2.gif
Kristiniux
QUOTE(kristuska13 @ 2008 02 22, 18:12)
*

na,saviškiui nupirkau kai buvo 11mėn.nieko nerodžiau ką kur reikia daryt,pats laikui bėgant viską atrado.tai žaislas nr1 pas mus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ljn
Aš irgi vis gundausi nupirkti saviškiui tuos vartelius, bet abejoju kad jie bus tokie superiniai kaip čia raso nes mes turim FP sukuri kuri anksciau labai gyre pianina sokiu aikstele ir belekiek kitu geru isreklamuotu žaislu ir pigiu tai pat, bet maniskis priena pažaidžia trys min ir eina prie kito nera kad jau prie kažko labai priliptu... Ir nera taip kad va su FP žaislais žaidia o su kukio barskalu už
3lt nežaidžia jam lygiai vienodai tas žaislas pažaidžia ir meta...
Skambinausi i Jonelio kiema tai siandien dienai ju kaina yra 210lt bet siuo metu neturi :verysad Mano nuomone tai kad cia biski per daug ispustas burbulas del tu varteliu ir kaina labai jau auksta nauju ir kiek devetu g.gif Žaislas gražus gunantis, bet kaina manu per didele
Gal galit parasyti kokia šito žaislo pilna komplektacija kiek voku turi buti formelių ir t.t?
banginukas
Kiekvienas vaikas yra skirtingas ir negalima vienareiksmiskai pasakyti, ar jam tas zaislas patiks. Jei visu vaikai zaidzia, tai tevai galvoja, kad ir ju tris valandas rakines vartelius ir nereikes su vaiku uzsiimti smile.gif Vienas vaikas gal ir zais kelias valandas, o kitas, kaip sake kazkuri mama, ijunks sviesa, pasoks pagal muzika ir nubegs kitos veiklos ieskoti smile.gif)) Kiekvienas tevas mazdaug zino, kokio pobudzio zaislai ju vaikui patinka ir niekas kitas geriau apie mazaji ar mazaja negali pasakyti smile.gif
Mano akim ziurint tikrai daug veiklos ir jie naudingi, kad vaikas susipazintu su ji supanciu pasauliu. Ypac naujasis variantas su saldytuvu ir kitais priedais-per ebay galima rasti uz mazdaug 70 euru plius siuntimas.
Manau, kad geras zaislas (mano kaip mamos akimis ziurint) tik maniskis nera is tu kantriuju vaiku, ilgai zaidzianciu su zaislais ar vienu zaislu, tai vis nesiryztu siustis (nes naudoti paprastai buna ne pilnos komplektacijos, tai tikrai nematau prasmes moketi tuos 200 litu), o jei vaikas krapstukas ir megsta knibineti, rakineti, tai tikrai naudinga tureti, o jei dar pataikius ant kokios akcijos ir pigiau parsisiuntus naujus, tai is viso manau saunu smile.gif
erikiuxxx
mums varteliai tai zaislas nr.1,zaidzia kiekvena diena ir ilgai,gali net visa valanda nenulipti nuo ju thumbup.gif
Lahja
Manau visi zaislai, kurie sulaukia vaikucio susidomejimo ir turi lavinamuju funkciju yra verti tu pinigu
Kriiste
mano nuomone tai ko gero kone vienintelis zaisla kurio kaina nekrinta - praktiskai zaidi, kai pabosta parduodi uz ta pati be problemu 4u.gif
erikiuxxx
man rodos kaina jau gerokai auga blink.gif jau ekspociciniu kaina siekia 330lt dar ir truksta buna konors, cia tai jau manau vyrsune biskeli doh.gif
Kriiste
QUOTE(erikiuxxx @ 2008 05 02, 10:31)
man rodos kaina jau gerokai auga blink.gif jau ekspociciniu kaina siekia 330lt dar ir truksta buna konors, cia tai jau manau vyrsune biskeli doh.gif
*

o ka daryti kai norinciu gerokai daugiau, nei tu vartu iveza mirksiukas.gif
Lina dvynukai
Sveikos.Paaiskinkit man,kvailai vistai blush2.gif , kas cia per zaisliukas toks,ir kaip jis atrodo? Niekada apie toki negirdejau. g.gif
renax
QUOTE(Lina dvynukai @ 2008 05 02, 19:29)
Sveikos.Paaiskinkit man,kvailai vistai   blush2.gif , kas cia per zaisliukas toks,ir kaip jis atrodo? Niekada apie toki negirdejau. g.gif
*

user posted image cia varteliai .
user posted imagecia naujesne versija virtuvele . Jei domins gali i az rasyt
big smile
Mes turim vartelius ir virtuve thumbup.gif zaidzia su abiem ir geriausi zaislai thumbup.gif
kristinuv
Sveikos,
gal galetumete rekomenduoti zmogu, kuris galetu pataisyti zaisla FP vartelius. Ten kazkas su laidais atsitike ir zaislas nustojo groti.
Taip kazkada jau yra buve, tai uz tai ir sakau, kad greiciausia reikia ismanyti kur koks laidas.
Ta karta uzteko patiems juos paklibinti, o dabar ziuriu jau nebeuztenka
Esam Vilniuje, fabijoniskiu pradzioje
Aciu
kristinuv
Sveikos,
gal galetumete rekomenduoti zmogu, kuris galetu pataisyti zaisla FP vartelius. Ten kazkas su laidais atsitike ir zaislas nustojo groti.
Taip kazkada jau yra buve, tai uz tai ir sakau, kad greiciausia reikia ismanyti kur koks laidas.
Ta karta uzteko patiems juos paklibinti, o dabar ziuriu jau nebeuztenka
Esam Vilniuje, fabijoniskiu pradzioje
Aciu
Lince J
kurie varteliai idomesni,virtuvele ar tie kiti? g.gif
Kriiste
QUOTE(Lince J @ 2008 05 16, 13:39)
kurie varteliai idomesni,virtuvele ar tie kiti? g.gif
*

kadangi turejom ir tuos ir tuos - tai sakyciau tie senesni - mazesniems idomus, tie kaip virtuvele - vyresniems mirksiukas.gif , nes anuose tik atsidaro, uzsidaro, spausti, sukti, mesti, o cia kranas indams suplauti, rankytems nusiplauti, virykle, radijas, tosteris, saldytuvas kur idomu ka nors paslepti bigsmile.gif
EvaKuz
Na pagaliau ir mes isigijos vartelius. Mano vaikas nelabai zaidzia su zaislais, nors ju turime begale. Bet FP varteliai patiko labai, kiekviena diena prie ju sukiojasi. Taciau as kaip mama galiu pasakyti, kad mano nuomone, sis zaislas nera saugus, o ypac vaikams kurie dar patys nevaiksto ir tvirtai nestovi. Vieno vaiko prie varteliu negaliu palikti, nes jis uzsikabina, griuna ir viena karta turejau didziuli stresa doh.gif patariu visoms buti atsargesnem. Kartu su vaiku metem kamuoliukus i ta vamzdi, as sedejau salia ir atrodo visa laika ziurejau i vaika, o jis pasilenke ir kaip trenkesi galva i ta vamzdi, o ten toki islenkimai pavojingi yra ir labai susitrenke galva, as visa nakti nerimavau verysad.gif guzas issoko, na atrodo nieko blogo vaikui nera, bet sis zaislas nors tikrai labai patinka mano vaikui, taciau nera pats saugiausias. Ne karta teko gaudyti uzsikabinusi ir krentanti vaika.
EvaKuz
Na pagaliau ir mes isigijom vartelius. Mano vaikas nelabai zaidzia su zaislais, nors ju turime begale. Bet FP varteliai patiko labai, kiekviena diena prie ju sukiojasi. Taciau as kaip mama galiu pasakyti, kad mano nuomone, sis zaislas nera saugus, o ypac vaikams kurie dar patys nevaiksto ir tvirtai nestovi. Vieno vaiko prie varteliu negaliu palikti, nes jis uzsikabina, griuna ir viena karta turejau didziuli stresa doh.gif patariu visoms buti atsargesnem. Kartu su vaiku metem kamuoliukus i ta vamzdi, as sedejau salia ir atrodo visa laika ziurejau i vaika, o jis pasilenke ir kaip trenkesi galva i ta vamzdi, o ten tokie islenkimai pavojingi yra blink.gif ir labai susitrenke galva, as visa nakti nerimavau verysad.gif guzas issoko, na atrodo nieko blogo vaikui nera, bet sis zaislas nors tikrai labai patinka mano vaikui, taciau nera pats saugiausias. Ne karta teko gaudyti uzsikabinusi ir krentanti vaika.
Inute
Ilgai dvejojus nupirkau savo dukrytei FP virtuvėlę, tai kol kas tikrai nesigailiu thumbup.gif tik nubudus iškart lekia prie šio žaisliuko, man labai keista, kad ji taip domisi šiuo žaislu, nes iki šiol joks žaislas jos ilgiau nei 5 minutes nesudomindavo ax.gif
Mileta
Žaislas NR1, labai thumbup.gif žaidžia kiekviena dieną smile.gif
sigutee
Ir mes labai dziaugiames ir mylim savo vartelius wub.gif
mama_x2
maniskis su varteliais labai zaide. bet jau pabodo. na, ir turi gana ilga laika - jau apie pusmeti. noriu parduot, tik kad kainu nezinau visiskai biggrin.gif be priedu kazin kiek kainuoja?
o virtuvele tai gal mergaitem labiau? nes manasis jau tikroj virtuvej sukas, nemanau kad zaisline bus idomu biggrin.gif
Guest
ar yra prasmės pirkti naujus vartelius? Kiek jie nusidėvi?

Man dabar siūlo pirkti naujus supakuotus už 330 lt., tai nežinau ar verta imti, o gal geriau kitą žaislą už tą 100 lt. turėti.

kiek pastebėjau tai forume parduodami jau 4-5 mažylių naudoti varteliai ir už tą pačią kainą, nepriklausomai nuo to kiek vaikų žaidė - 230 lt. kaip standartas. (su visais priedais).
Tai išeina taip, kad perki nežinia kiek naudotus ir moki tuos 230 ir parduodi po pusmečio už tiek pat, ar perki naują ir vistiek vėliau už 230 parduodi. g.gif

Kiek ilgai tie varteliai vaikams tarnauja, kol neatsibosta - apie pusmetį?
Kriiste
QUOTE(Chloe @ 2008 06 14, 10:25)
ar yra prasmės pirkti naujus vartelius? Kiek jie nusidėvi?

Man dabar siūlo pirkti naujus supakuotus už 330 lt., tai nežinau ar verta imti, o gal geriau kitą žaislą už tą 100 lt. turėti.

kiek pastebėjau tai forume parduodami jau 4-5 mažylių naudoti varteliai ir už tą pačią kainą, nepriklausomai nuo to kiek vaikų žaidė - 230 lt. kaip standartas. (su visais priedais).
Tai išeina taip, kad perki nežinia kiek naudotus ir moki tuos 230 ir parduodi po pusmečio už tiek pat, ar perki naują ir vistiek vėliau už 230 parduodi.  g.gif

Kiek ilgai tie varteliai vaikams tarnauja, kol neatsibosta - apie pusmetį?
*

yra zmoniu, kurie vertina tik nauja daikta, yra kuriems nesvarbu mirksiukas.gif , kaina kaip ir pastebejot - nekinta - nauji, deveti ir deveti be priedu mirksiukas.gif . Nepasakyciau kad jie nusidevi labai, nebent vaikas sulauzo ka ar apipiesia, nukrapsto lipdukus, bet perkant tai yra matoma jau blush2.gif , dar gali pablukti, jei stovi prie lango, kur daug saules. Bet jei perkat zaisla, o ne puosmena - manau jokio skirtumo - naujas ar devetas jis mirksiukas.gif , juk funkcijos tos pacios, o ir pinigeliu lieka dar vienam zaislui, pazaide ir pardave - nuostoliu nepatirsit, bet tikiu, kad yra ir kitaip mastanciu, ir ju nesmerkiu schmoll.gif
Del laiko kuri zais - cia jau individualu - vienas is vis nesusidomes, ar tik porai val, kitas visus metus rolleyes.gif
Ernestyyte
QUOTE(EvaKuz @ 2008 05 22, 13:00)
Na pagaliau ir mes isigijom vartelius. Mano vaikas nelabai zaidzia su zaislais, nors ju turime begale. Bet FP varteliai patiko labai, kiekviena diena prie ju sukiojasi. Taciau as kaip mama galiu pasakyti, kad mano nuomone, sis zaislas nera saugus,  o ypac vaikams kurie dar patys nevaiksto ir tvirtai nestovi. Vieno vaiko prie varteliu negaliu palikti, nes jis uzsikabina, griuna ir viena karta turejau didziuli stresa  doh.gif  patariu visoms buti atsargesnem. Kartu su vaiku metem kamuoliukus i ta vamzdi, as sedejau salia ir atrodo visa laika ziurejau i vaika, o jis  pasilenke ir kaip  trenkesi galva i ta vamzdi, o ten tokie islenkimai pavojingi yra  blink.gif ir labai susitrenke galva, as visa nakti nerimavau  verysad.gif guzas issoko, na atrodo nieko blogo vaikui nera, bet sis zaislas nors tikrai labai patinka mano vaikui, taciau nera pats saugiausias. Ne karta teko gaudyti uzsikabinusi ir krentanti vaika.
*

tai mano nuomone tai cia jusu mamyte klaida kad perkat toki zaisliuka dar nestovinciam mazyliui uztai jis ir tampa nesuagus, 4u.gif
o tirtai sovinciam ir vaiktanciam mazyliui jis tikrai saugus ir geras zaislas thumbup.gif
na bet cia tik mano nuomone smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.