Gal žinot kas galėtų pataisyt?
O mes savo varteliais pasidžiaugėm vieną dieną ir jie sugedo
Gal žinot kas galėtų pataisyt?
Sunku poasakyt jei tetis taise , bet pabandykit atsukt laikrodi ir kur skaiciai , ir paziuret ar kontaktai vietoje , buna nedastumti , arba per ziauriai istraukti tada jau sudetingiau gali but , nes veikia - neveikia labiau , kad kontaktu nera ) nors sunku pasakyt as neelektrikas .
QUOTE(renax @ 2007 12 28, 21:51) Sunku poasakyt jei tetis taise , bet pabandykit atsukt laikrodi ir kur skaiciai , ir paziuret ar kontaktai vietoje , buna nedastumti , arba per ziauriai istraukti tada jau sudetingiau gali but , nes veikia - neveikia labiau , kad kontaktu nera ) nors sunku pasakyt as neelektrikas . Patikrinom, su tais kontaktais viskas gerai. Šiandien tėtis dar kartą užsiėmė varteliais ir jie ėmė veikti. Aišku neaišku kiek ilgai, bet bent jau kol kas. Tai vat mūsų vartelių abi pusės turbūt iš skirtingų partijų, nes ir spalva skiriasi ir varžtai. Tai vat sugedus ta pusė, kur langelis darinėjasi. Jie yra taisyti, jau buvo laideliai nubyrėję ir iš naujo prilituoti. Nes aiškiai matosi, kur fabrikinis prilitavimas, o kur paskui dalituota. Tai vat tie naujai prilituoti laideliai ir atsikabino vėl. Aišku tėtis mūsų tokių įrankių mikroschemos prilitavimui neturi, tai tik taip ten prispaudė stipriai ir kol kas, vaikų džiaugsmui, veikia.
O nuo kokio amziaus yra tie varteliai?
O mes dukrytei vakar stai tokius vartelius-virtuvele nupirkom
http://www.argos.ie/webapp/wcs/stores/serv...&imageText= Idomus daiktas ne tik 8menesiu mazylei, bet ir trimeciui broliui bei 6metuku musu pazistamam berniukui Papildyta: QUOTE(Gundia @ 2008 01 24, 20:53) Varteliai skirti vaikuciams nuo 6men iki 3metu QUOTE(Pelene @ 2008 01 24, 23:39) O mes dukrytei vakar stai tokius vartelius-virtuvele nupirkom http://www.argos.ie/webapp/wcs/stores/serv...&imageText= Idomus daiktas ne tik 8menesiu mazylei, bet ir trimeciui broliui bei 6metuku musu pazistamam berniukui Papildyta: Varteliai skirti vaikuciams nuo 6men iki 3metu Skirti nuo 6 men, bet vaikas vaikui nelygu Kitas juk tik 7 men. vos sedet pradeda, o ropoti dar veliau...taigi zaisliukus reik rinktis, manau ,pagal vaikuti savo, o ne pagal nuorodas ant deziutes Aisku, cia tik mano nuomone Kai paaugsim manau ieskosim ir mes QUOTE(Lince J @ 2008 01 25, 20:55) Airijoje nauju varteliu-virtuveles kaina 95eurai Tikrai geras dalykas. Kaip mano dukriukui patinka Dar tik sudejus zaisla velai vakare, pagalvojau, jog daugeliui dalyku virtuvelej per maza mano panelyte, bet, pasirodo, kad visai ne per maza. Vaikai labai gudrus ir greit pagauna kaip ka daryti
FP VARTELIAI LABAI PUIKUS ŽAISLAS
maciau pirkti devetus už 150lt, bet nebuvo raktelių ir kamuoliukų. tai kazjkaip nesugunde.
Nusprendziau nupirkt savo maziui vartelius,taciau pasirodo ne taip paprasta juos ir gaut.parduotuvese is vis nera(bent jau Klaipedoj),naudotus nusipirkt tai kaip aklai vistai grudas,daromi didziausi aukcionai kas daugiau sumokes . nauju kaina internete 380lt
is ebay be didesniu pastangu uz 100-150 jau galima tureti namuose
QUOTE(Slevin @ 2008 02 06, 14:50) Na va s irgi mastau ar tie varteliai tokie jau vertingi, kad tokia suma jiems vertetu isleisti Pritariu, kad geriau daugiau lavinamuju zaisliuku pirkti ir juos keisti
Saip tai ispustas burbulas manau su tais varteliais mes turim ,maniske prieina bet kad ten jau butu labai daug veiklos ar kad nenueitu nuo ju ,tikrai taip nera.
Nesuprantu aš šito žaislo magijos, tokio populiarumo ir kainos?
Manau didesnis efektas vaikui - kuo daugiau įvairaus veikimo principo lavinamųjų žaislų. Juk kai atsibosta paslepi ir po kiek laiko vėl efektas, o jei dar yra su kuo pasikeist tai išvis super
tai va ir as taip manau,bet kai pamaciau kokie aukcionai vyksta,pagalvojau,kad jie gal kuo ypatingi
QUOTE(dalia22 @ 2008 02 06, 18:15) Kaip svarbu laiku pastebeti pastabu ir pasiulymu forumus nes kita karta galima skaudziai apsirikti Labai svarbu laiku pamatyt mamyciu komentarus apie ivairius zaisliukus kaip mes svaigom del maitintuvo
Tokio burbulo putimas naudingas toms, kurios jais prekiauja
Nors neisbandzius negali sakyt, kad nevertas demesio zaislas
As tai manau,kad tie varteliai tikrai neblogi
QUOTE(Lince J @ 2008 02 06, 15:03) Saip tai ispustas burbulas manau su tais varteliais mes turim ,maniske prieina bet kad ten jau butu labai daug veiklos ar kad nenueitu nuo ju ,tikrai taip nera. nu va paskaiciau as cia jus tai galiu pasakyti kad vartelei tikraio superinis zaislas nes jose labai daug visko yra mano dukrytei bus 2 met toj bet iki siol ji jose vis kazka sugalvuoja veikti mes zaislu turim tikrai labaaaaaaaaaaaaaaaaaai daug bet varteliai mum 1 vietoj ir kaina ju tikrai normali nes pvz paziurekit kiek uk jie kainuoja o jie tikrai verti tu 200 lt aisku yra skirtingu vasiku tevai vaikam podu duoda su saukstu ir vaikas laimingas barskina o tevai sako mano vaikas nezaidzia su kitokiais zaislais o paziurejus jis ju net neturi QUOTE(tutifruti @ 2008 02 08, 18:55) nu va paskaiciau as cia jus tai galiu pasakyti kad vartelei tikraio superinis zaislas nes jose labai daug visko yra mano dukrytei bus 2 met toj bet iki siol ji jose vis kazka sugalvuoja veikti mes zaislu turim tikrai labaaaaaaaaaaaaaaaaaai daug bet varteliai mum 1 vietoj ir kaina ju tikrai normali nes pvz paziurekit kiek uk jie kainuoja o jie tikrai verti tu 200 lt aisku yra skirtingu vasiku tevai vaikam podu duoda su saukstu ir vaikas laimingas barskina o tevai sako mano vaikas nezaidzia su kitokiais zaislais o paziurejus jis ju net neturi
Varteliai įdomūs mažiukams, kai išmoksta ropoti, tada įdomu pralįsti, įdomu uždegti šviesą, įjungti- išjungti, pasukti, bet didesniam tai nelabai yra ką su jais veikti (max. iki 2 metų), nebent kaip kažkas rašė - žaidžiant namus - kaip dekoracijąnaudoti.
mano dukrytei varteliai patinka tiek pat kiek ir kiti zaislai. nereikia noreti, kad vaikas prie zaislo praleistu visa diena, savaite, menesi...
jam reikia ir mamai padet dulkes pasiurbliuot, ir knygutes pavartyt ir puodais pabarskint. yra dienu, kai prie varteliu net neprieina. yra dienu, kai ilgai sedi deliodama laiskus i dezute, meto kamuoliukus. dabar ypac susidomejo formeliu deliojimu durelese
vienintelis zaislas prie, kurio mazius jau pusmetu kasdien prieina. Labai daug veiklos, tai lyd daug zaislu viename. Tikrai apsimoka moketi 200 ir daugiau. kas is tu, kur tik 2 funkcijos ir kainuoja jie 70-150lt.kalbu apie gerus zaislus..
verta pirkti, tuolab, kad ir po metu kitu uz tiek pat parduoti bus galima
nuejom ir mes i svecius pazaist su varteliais, paziuret ar patiks dukrytei. Paskaicius mamyciu komentaru kaip jais dziaugiasi vaikuciai, tikejaus ir as is savosios susidomejimo jais, deja, i vartelius net neziurejo, o puldinejo prie kitu, smulkesniu zaisliuku, parodem ka galima su varteliais daryt, tai kelis kart paspaude radija, pasoko pagal muzikyte, padare per langeli kuku, ir ramiausiai nuejo nauju zaislu ieskot...
QUOTE(kristuska13 @ 2008 02 22, 18:12) nuejom ir mes i svecius pazaist su varteliais, paziuret ar patiks dukrytei. Paskaicius mamyciu komentaru kaip jais dziaugiasi vaikuciai, tikejaus ir as is savosios susidomejimo jais, deja, i vartelius net neziurejo, o puldinejo prie kitu, smulkesniu zaisliuku, parodem ka galima su varteliais daryt, tai kelis kart paspaude radija, pasoko pagal muzikyte, padare per langeli kuku, ir ramiausiai nuejo nauju zaislu ieskot... maniskei prireike savaites, kol isdryso prie ju prieti QUOTE(kristuska13 @ 2008 02 22, 18:12) nuejom ir mes i svecius pazaist su varteliais, paziuret ar patiks dukrytei. Paskaicius mamyciu komentaru kaip jais dziaugiasi vaikuciai, tikejaus ir as is savosios susidomejimo jais, deja, i vartelius net neziurejo, o puldinejo prie kitu, smulkesniu zaisliuku, parodem ka galima su varteliais daryt, tai kelis kart paspaude radija, pasoko pagal muzikyte, padare per langeli kuku, ir ramiausiai nuejo nauju zaislu ieskot... na,saviškiui nupirkau kai buvo 11mėn.nieko nerodžiau ką kur reikia daryt,pats laikui bėgant viską atrado.tai žaislas nr1 pas mus
Aš irgi vis gundausi nupirkti saviškiui tuos vartelius, bet abejoju kad jie bus tokie superiniai kaip čia raso nes mes turim FP sukuri kuri anksciau labai gyre pianina sokiu aikstele ir belekiek kitu geru isreklamuotu žaislu ir pigiu tai pat, bet maniskis priena pažaidžia trys min ir eina prie kito nera kad jau prie kažko labai priliptu... Ir nera taip kad va su FP žaislais žaidia o su kukio barskalu už
3lt nežaidžia jam lygiai vienodai tas žaislas pažaidžia ir meta... Skambinausi i Jonelio kiema tai siandien dienai ju kaina yra 210lt bet siuo metu neturi :verysad Mano nuomone tai kad cia biski per daug ispustas burbulas del tu varteliu ir kaina labai jau auksta nauju ir kiek devetu Gal galit parasyti kokia šito žaislo pilna komplektacija kiek voku turi buti formelių ir t.t?
Kiekvienas vaikas yra skirtingas ir negalima vienareiksmiskai pasakyti, ar jam tas zaislas patiks. Jei visu vaikai zaidzia, tai tevai galvoja, kad ir ju tris valandas rakines vartelius ir nereikes su vaiku uzsiimti
Mano akim ziurint tikrai daug veiklos ir jie naudingi, kad vaikas susipazintu su ji supanciu pasauliu. Ypac naujasis variantas su saldytuvu ir kitais priedais-per ebay galima rasti uz mazdaug 70 euru plius siuntimas. Manau, kad geras zaislas (mano kaip mamos akimis ziurint) tik maniskis nera is tu kantriuju vaiku, ilgai zaidzianciu su zaislais ar vienu zaislu, tai vis nesiryztu siustis (nes naudoti paprastai buna ne pilnos komplektacijos, tai tikrai nematau prasmes moketi tuos 200 litu), o jei vaikas krapstukas ir megsta knibineti, rakineti, tai tikrai naudinga tureti, o jei dar pataikius ant kokios akcijos ir pigiau parsisiuntus naujus, tai is viso manau saunu
mums varteliai tai zaislas nr.1,zaidzia kiekvena diena ir ilgai,gali net visa valanda nenulipti nuo ju
Manau visi zaislai, kurie sulaukia vaikucio susidomejimo ir turi lavinamuju funkciju yra verti tu pinigu
mano nuomone tai ko gero kone vienintelis zaisla kurio kaina nekrinta - praktiskai zaidi, kai pabosta parduodi uz ta pati be problemu
man rodos kaina jau gerokai auga
Sveikos.Paaiskinkit man,kvailai vistai
Mes turim vartelius ir virtuve
Sveikos,
gal galetumete rekomenduoti zmogu, kuris galetu pataisyti zaisla FP vartelius. Ten kazkas su laidais atsitike ir zaislas nustojo groti. Taip kazkada jau yra buve, tai uz tai ir sakau, kad greiciausia reikia ismanyti kur koks laidas. Ta karta uzteko patiems juos paklibinti, o dabar ziuriu jau nebeuztenka Esam Vilniuje, fabijoniskiu pradzioje Aciu
Sveikos,
gal galetumete rekomenduoti zmogu, kuris galetu pataisyti zaisla FP vartelius. Ten kazkas su laidais atsitike ir zaislas nustojo groti. Taip kazkada jau yra buve, tai uz tai ir sakau, kad greiciausia reikia ismanyti kur koks laidas. Ta karta uzteko patiems juos paklibinti, o dabar ziuriu jau nebeuztenka Esam Vilniuje, fabijoniskiu pradzioje Aciu
kurie varteliai idomesni,virtuvele ar tie kiti?
QUOTE(Lince J @ 2008 05 16, 13:39) kadangi turejom ir tuos ir tuos - tai sakyciau tie senesni - mazesniems idomus, tie kaip virtuvele - vyresniems
Na pagaliau ir mes isigijos vartelius. Mano vaikas nelabai zaidzia su zaislais, nors ju turime begale. Bet FP varteliai patiko labai, kiekviena diena prie ju sukiojasi. Taciau as kaip mama galiu pasakyti, kad mano nuomone, sis zaislas nera saugus, o ypac vaikams kurie dar patys nevaiksto ir tvirtai nestovi. Vieno vaiko prie varteliu negaliu palikti, nes jis uzsikabina, griuna ir viena karta turejau didziuli stresa
Na pagaliau ir mes isigijom vartelius. Mano vaikas nelabai zaidzia su zaislais, nors ju turime begale. Bet FP varteliai patiko labai, kiekviena diena prie ju sukiojasi. Taciau as kaip mama galiu pasakyti, kad mano nuomone, sis zaislas nera saugus, o ypac vaikams kurie dar patys nevaiksto ir tvirtai nestovi. Vieno vaiko prie varteliu negaliu palikti, nes jis uzsikabina, griuna ir viena karta turejau didziuli stresa
Ilgai dvejojus nupirkau savo dukrytei FP virtuvėlę, tai kol kas tikrai nesigailiu
Žaislas NR1, labai
Ir mes labai dziaugiames ir mylim savo vartelius
maniskis su varteliais labai zaide. bet jau pabodo. na, ir turi gana ilga laika - jau apie pusmeti. noriu parduot, tik kad kainu nezinau visiskai
o virtuvele tai gal mergaitem labiau? nes manasis jau tikroj virtuvej sukas, nemanau kad zaisline bus idomu
ar yra prasmės pirkti naujus vartelius? Kiek jie nusidėvi?
Man dabar siūlo pirkti naujus supakuotus už 330 lt., tai nežinau ar verta imti, o gal geriau kitą žaislą už tą 100 lt. turėti. kiek pastebėjau tai forume parduodami jau 4-5 mažylių naudoti varteliai ir už tą pačią kainą, nepriklausomai nuo to kiek vaikų žaidė - 230 lt. kaip standartas. (su visais priedais). Tai išeina taip, kad perki nežinia kiek naudotus ir moki tuos 230 ir parduodi po pusmečio už tiek pat, ar perki naują ir vistiek vėliau už 230 parduodi. Kiek ilgai tie varteliai vaikams tarnauja, kol neatsibosta - apie pusmetį? QUOTE(Chloe @ 2008 06 14, 10:25) ar yra prasmės pirkti naujus vartelius? Kiek jie nusidėvi? Man dabar siūlo pirkti naujus supakuotus už 330 lt., tai nežinau ar verta imti, o gal geriau kitą žaislą už tą 100 lt. turėti. kiek pastebėjau tai forume parduodami jau 4-5 mažylių naudoti varteliai ir už tą pačią kainą, nepriklausomai nuo to kiek vaikų žaidė - 230 lt. kaip standartas. (su visais priedais). Tai išeina taip, kad perki nežinia kiek naudotus ir moki tuos 230 ir parduodi po pusmečio už tiek pat, ar perki naują ir vistiek vėliau už 230 parduodi. Kiek ilgai tie varteliai vaikams tarnauja, kol neatsibosta - apie pusmetį? yra zmoniu, kurie vertina tik nauja daikta, yra kuriems nesvarbu Del laiko kuri zais - cia jau individualu - vienas is vis nesusidomes, ar tik porai val, kitas visus metus QUOTE(EvaKuz @ 2008 05 22, 13:00) Na pagaliau ir mes isigijom vartelius. Mano vaikas nelabai zaidzia su zaislais, nors ju turime begale. Bet FP varteliai patiko labai, kiekviena diena prie ju sukiojasi. Taciau as kaip mama galiu pasakyti, kad mano nuomone, sis zaislas nera saugus, o ypac vaikams kurie dar patys nevaiksto ir tvirtai nestovi. Vieno vaiko prie varteliu negaliu palikti, nes jis uzsikabina, griuna ir viena karta turejau didziuli stresa tai mano nuomone tai cia jusu mamyte klaida kad perkat toki zaisliuka dar nestovinciam mazyliui uztai jis ir tampa nesuagus, o tirtai sovinciam ir vaiktanciam mazyliui jis tikrai saugus ir geras zaislas na bet cia tik mano nuomone |