Norėčiau pradėti lankyti salsa. Gal galėtumet pasidalinti įspudžiais.
Ar yra kurios lankosi šitame sporto klube?
Norėčiau pradėti lankyti salsa. Gal galėtumet pasidalinti įspudžiais.
man taip pat butu idomu
man butu idomu suzinoti, kokio dydzio ten baseinas
niekas sio klubo nelanko...
Gal reikia pačiom pradėti lankyti, jau pavasaris atėjo tai reikia figura pasirupinti.
Lankyt tai reikia
Na, as si kluba lankiau apie pora metu,dabar perejau i Karoliniskiu Impuls.
Trenere Zaneta visai nieko
kol parasiau, atsirado ir atsakymas
Edita yra buvusiam Grand Gym'e Fabuose, nezinau, ar ta pati O kaip savanoriuose pilatesas? nes grand gym'o Ritos treniruotes greit pabosta: tas pats per ta pati vakare cia labai daug zmoniu? QUOTE(majaliza @ 2007 03 06, 09:58) kol parasiau, atsirado ir atsakymas Edita yra buvusiam Grand Gym'e Fabuose, nezinau, ar ta pati O kaip savanoriuose pilatesas? nes grand gym'o Ritos treniruotes greit pabosta: tas pats per ta pati vakare cia labai daug zmoniu? Taip Edita is buvusio Grand Gymo Apie pilates ir joga nieko nezinau
Ta pati
na, buvau siandien tame Impulse. Ka galiu pasakyt... viskas normaliai, bet vat vietos rubineje, tai tikrai mazoka. Baseinas normalus (jei sportiniu aukstumu plaukime nezadat siekti QUOTE(majaliza @ 2007 03 06, 18:26) Ta pati na, buvau siandien tame Impulse. Ka galiu pasakyt... viskas normaliai, bet vat vietos rubineje, tai tikrai mazoka. Baseinas normalus (jei sportiniu aukstumu plaukime nezadat siekti Na tokios Inesos nezinau
as lankausi savanoriuose. Kaip jau kazkas sake didziausia beda - rubines
Treniruokliu sale nemaza (nors siaip neturiu su kuo palyginti), eilese laukti dar nera teke Baseinas nedidelis, biskuti erzina kad siauri takeliai, o visada gi atsiranda "olimpiniu plaukiku" Siaip darbuotojai malonus, publika kulturinga renkasi. Nors klubas ir nedidelis, bet man patinka. Beto arti namu
Sveikos merginos,
as lankiau pora menesiu cia ne per seniausiai, tai man toks ispudis kad sitas impulsas atitinka supermarketo logika - viskas masems. Aerobikos budavo pilnos sales, treniruokliu sale isvis ignoravau kad nesusinervinciau, spinteles mazos (gali tekti pakeisti sportini krepsi, jei platesnis, nes netilps i spintele!), pasitaike kad gavau neuzsirakinancia spintele, tai laksciau pusiau apsirengus keistis, ir pan. Labiausiai nepatiko treniruokliu sales sistemike. kai atejau pirma karta ir prisistaciau kad as cia pirma karta, man parode kurioj pusej dviraciai, ir paskui vel priejus issiprasiau tai dar viena pratima su pilvo presu parode. Turint omeny kad treniruokliu ten laaabai daug, tai tikrai man neaisku kur ir ka daryt. o man treneris parodes ta pratima isreze, kad jei noriu dar ka nors suzinoti, tam yra paveiksliukai ant treniruokliu, ir niekas cia paskui mane po sale nelakstys, tipo turiu pirkti individualia treniruote uz 35 lt. Uz mano nuotaika aciu O patiko tai Pilates treniruotes - sitam klube jas atradau, kaip pradedant po ilgo laiko vel sportuot buvo labai gerai. patiko trenere Natalija - ji tokia trputi juokingai kartais aiskina, su tokiu rusisku akcentu, bet labai tas buvo miela ir tikrai patiko Rezultate pasibaige mano abonementas ir ciuoziau as is ten...
aerobikos.. ju sales nebuna pergrustos ne piko metu, o per ta treniruote 18.30h tai naturalu kad visos sulekia po darbu
spinteles.. labai pritariu del vietos, tikrai ryskiai matosi kad grudo mazimuma kiek tik galejo treniruokliai.. as manau kad visai normalu jog treneris nepraleido keliu valandu aiskindamas kaip kuris treniruoklis veikia. Ten tikrai viskas labai aiskiai pavaizduota piesinukuose (man dar nera kile problemu), o jeigu jau nori rimtos konsultacijos tai naturalu kad nusiperki individualia treniruote per kuria netik isaiskina apie visus visus treniruoklius bet ir sudaro programa
Labas,..treneris Edwardas,kur jis anksciau dirba,gal "Activ gym'e" ?
sveikos.. gal kuri vasara cia lankotes?
vakar prasitesiau abonenta...zmoniu maziau nei buvo ziema, pries eidama dvejojau, maniau, kad kai nuleido kainas, bus daug zmoniu, o pasirodo, kad taip nera...
Anksčiau lankaiu Asanavičiūtės Impulsą, bet dėl gyvenamos vietos teko pakeisti į Savanorių. Lyginti tai tikrai nėra ką
Šiaip gerai kad žmonių mažai (kiek buvau tai tik keli žmogiukai vaikščiojo).
niu as kai nuejau pati pirma karta, pablodijau po sale, pamyniau dviratuka, tokia pasimetusi vaiksciojau
As dazniausiai tik vasara sporto klubuose lankausi, labai nemegstu, kai daug zmoniu ten ir negali dayrt, ko nori, reik eilese laukti. O i sita Impuls'a einu, nes salia darbo. Anksciau i buvusi Olympic gym eidavau (dabar irgi Impuls), ten man daug labiau vaizdas pro langus patikdavo
Dabar i masinu aisktele ziuri... Jei kas juokingai parkuojas, tai gali pazvengti kazkaip pastaruoju metu matau daug nauju zmoniu ateina... ir labai pasimete atrodo. As prisimenu pacia pirma mano sporto klubo lankymo diena gyvenime iskart prie trenerio drasiai patraukiau. Tai visoms taip siulau, pirma geriau viska issiaiskinti. Nes siaip jauciu nedrasu truputi ir gali visa nora sportuoti atbaidyt. Siaip idomu, kas dar ten lankos is sito forumo QUOTE(Kris_ @ 2007 07 19, 08:30) vakar prasitesiau abonenta...zmoniu maziau nei buvo ziema, pries eidama dvejojau, maniau, kad kai nuleido kainas, bus daug zmoniu, o pasirodo, kad taip nera... tai vasara ne sezonas, del to ir atpinga kad mazai zmoniu, bando pritraukti daugiau as dabar turbut vel imsiu lankyti, tai idomu kas desis
Gal kas rytais vaikstot? Idomu ar daug zmoniu
Nežinau ar verta tęstis abonementą. Taip arti darbo, laba ipatogu, bet nervina, kad nemažai žmonių. Lankiau baseiną, tai ten išvis kai daugiau, tai neįmanoma pasportuot visai, nebent jacuzzi sėdėk, bet aš tai noriu mankštos gauti. O kai susidaro grūstys baseine, tai nei man, nei kam kitam nemalonu, vis žiūri, kad neatsitrenktum į ką.
Šiaip gal verta vėl į sporto salę grįžti... nežinau net... QUOTE(Frinja @ 2007 10 02, 17:36) Nežinau ar verta tęstis abonementą. Taip arti darbo, laba ipatogu, bet nervina, kad nemažai žmonių. Lankiau baseiną, tai ten išvis kai daugiau, tai neįmanoma pasportuot visai, nebent jacuzzi sėdėk, bet aš tai noriu mankštos gauti. O kai susidaro grūstys baseine, tai nei man, nei kam kitam nemalonu, vis žiūri, kad neatsitrenktum į ką. Šiaip gal verta vėl į sporto salę grįžti... nežinau net... O kokia rytais situacija?
Kasd rytais aš mieliau kitą mankštą su MB praktikuoju...
Mamytės o nebandėt į tą klubą su vaiku eiti, nes mes planuojam pirkti abonementą visiems trims ir labai kažkaip neramu kaip ten su vaiku galima kažką daryti
Gal kuri turite kokios patirties tuo klausimu? Buciau labai dėkinga
As vakar pirma karta apsilankiau sitam Impulse treniruokliu saleje ir galiu pasakyt, kad likau patenkinta. Labai maloni trenere kantriai ir aiskiai papasakojo ir parode kaip naudotis treniruokliais, taip pat paprasiau, kad sudarytu asmenine programa. Tai siandien eisiu paziuret, kaip man pavyks ta programa igyvendinti
Kai salėje žmonių yra tai nieko, bet va kai baseine paplaukiot neišeina, tai tikrai nieko linksmo. Arba pirty visi taip sėdi, kad kone lietiesi...
Dabar MB treniruoklį nusipirko, tai namie mankštinamės
Na jo, su baseiniu trupuri problematiska ten... Reikia eit arba veliau vakare, arba anksti ryte, kad normaliai paplaukiot ir pasikaitint pirteleje
o aš dabar svarstau, kurį impuls'ą rinktis: ozo g. ar savanorių g. (aišku arčiausiai būtų forum palace, bet ten kainos
O TAI KIEK KAINOJA ABONIMENTAS?
aš sportuoju šiam klube jau apie 6 mėn. Iš esmės - viskuo patenkinta.
QUOTE(sokoladine25 @ 2007 12 03, 21:53) O kaip treniruotes pas Jurate, berods vakarais jinai daznai aerobika veda, sportavau anksciau kitam impulse tai man jinai nelabai patiko tiesa pasakius nelabai.
Na va pradėjau vėl eiti į šitą sporto klubą ir kadangi dabar einu apie pietus, tai labai patenkinta. Nebūna per daug žmonių, o ir treneriai paslaugesni: patys prieina ir parodo, kas ir kaip. Nors aš niekad neperku asmeninių treniruočių sudarymo, geriau pati pasiskaitau ir susidarau
QUOTE(sokoladine25 @ 2007 12 03, 21:53) O kaip treniruotes pas Jurate, berods vakarais jinai daznai aerobika veda, sportavau anksciau kitam impulse tai man jinai nelabai patiko Aš tai į tas visas aerobikas nevaištau. Ne karto nebuvau. Dabar svarstau apie vandens aerobika, nes stuburas streikuoja. Gal turite atsiliepimų?
Akva aeroboka yra super. Tik reik nesimuliuot ir visą laiką kojom gerai mosikuot, tai žinok po valandos baseine vos pajėgsi išlipt. ir nešalta jei nesimuliuoji
QUOTE(kankorezis @ 2008 01 15, 14:06) Akva aeroboka yra super. Tik reik nesimuliuot ir visą laiką kojom gerai mosikuot, tai žinok po valandos baseine vos pajėgsi išlipt. ir nešalta jei nesimuliuoji Viskas 100% teisybe, tik reikia pridurti, kad taip buna tik kai treniruote veda Ieva. Pas kitas garantuotai susalsi
sveikos mamos,ziuriu visai sita tema apmire.noriu paklausti sportuojanciu savanoriu impulse,gal rekomenduotumet is treniruokliu sales treneri,kuris yra nuosirdziai atsidaves savo darbui , nes tikrai ne cv yra esme:) cia sportavau kai dar telekomas buvo,tai visai buvau patenkinta,o dabar ziuriu visi nauji. labai aciu visoms kurios nepatinges brukstelt
Pries pora savaiciu pradejau lankytis siame klube (Impuls, savanoriu pr.) Einu tik i baseina, nors jis ir nedidelis, bet man kol kas cia visai patinka. Kadangi mano nuostata yra bent valanda paplaukioti, tai pasitaiko, kad buna tirsta, o buna, kad ir viena takelyje plaukioju...
Aš irgi pradėjau šitą klubą lankyti. Į earobikas neinu, kažkaip nebetraukia, atsišokinėjau jau
pabandžiau pilates pas tokia rusakalbę moteriškę - nepatiko man
Sveiki.
Niekad neteko bandyti visokių aerobikų, pilates ir pan., naudojausi tik treniruoklių sale ir baseinu. Norėčiau pastraksėt ir pasitampyt kokioj kalanetikoj ar aerobikoj. Gal kas galit pasakyt, ar į visus tokius užsiėmimus reikia savo kilimėlį atsinešt arba kažką panašaus? Ar visa įranga vietoj, Impulse, yra? QUOTE(majaliza @ 2007 03 06, 18:26) Man kaip tik tie komentarai ir būtų įdomūs, nes norėčiau Impulse pradėt lankyt pilates, kalanetiką, ir abu užsiėmimus veda ji tuo laiku, kuriuo aš galiu... Apskritai, kokius užsiėmimus lankot ir kokie patinka, naudingi Savanorių Impulse? Aš dar galvoju kūno dizainą pas Edvardą lankyt... Kas labiausiai patiks, tą ir išsirinksiu. O dėl kilimėlių visokių, jau paklausiau pati administracijoj, kad visa įranga, reikalinga užsiėmimams yra suteikiama, nebent savo kažką "dėl mikrobų baimės" norisi atsinešt, tai galima
As planuoju siandien vakare 19:30 keliauti i sita impusla aerobika pabandyti
trenere - ausra.. na man tai nieko nesako, nes as pirma kart eisiu tiek i aerobika, tiek pas sia trenere Jei patiks manau pradesiu lankyt.. gal kas jau lankot ? Vienai liudna p.s. parasysiu atsiliepimus vakare |