Nes pati galvoju,kaip tik apie tokias lovas su stalčiais patalynei sudeti..Man kambarys tada atrodo tvarkingesnis..
Na tai kaip ten ????
Norėjau pas visas mamytes pasiklausti kokios pas jūsų vaikučius kambaryje lovos?Bet labiausiai mane domina ar dedate patalynę i dėžę po lova-ar jau taip nebemadinga.....
Nes pati galvoju,kaip tik apie tokias lovas su stalčiais patalynei sudeti..Man kambarys tada atrodo tvarkingesnis.. Na tai kaip ten ????
Pas mus lova su dviem stalciais ir dar tarpe lentyneles
O kambarys tikrai tvarkingiau atrodo, kai patalyne paslepta
Pas mus vaiko lova su patalynes deze ir patalyne butinai kiekviena diena yra dedama i patalynes deze, taip tvarkingiau atrodo kambarys ir patalyne manau lieka svaresne
nesumąstau, pirkti normalią lovą ar išlankstomą dvigulį fotelį? kas patogiau ir sveikiau.
pradžioj planavau lovą pirkti,bet žinant mūsų gyvenimo tempą, ji bus klojama tik vakarais prieš gulant ir savaitgaliais, be to ir vietos kambary daugiau užims, mano galvą geriau jau žaidimui daugiau erdvės palikti. o sulankstoma sofkė: būtumėm priversti ją kloti, taigi tvarka su patalyne, tik ar sveika bus mažiui miegot??? QUOTE(Raganėlė @ 2007 02 03, 14:58) nesumąstau, pirkti normalią lovą ar išlankstomą dvigulį fotelį? kas patogiau ir sveikiau. pradžioj planavau lovą pirkti,bet žinant mūsų gyvenimo tempą, ji bus klojama tik vakarais prieš gulant ir savaitgaliais, be to ir vietos kambary daugiau užims, mano galvą geriau jau žaidimui daugiau erdvės palikti. o sulankstoma sofkė: būtumėm priversti ją kloti, taigi tvarka su patalyne, tik ar sveika bus mažiui miegot??? As dabar i darbo kambari ieskau pirkti dviviecui gulimo fotelio, na tai ju visokiu yra : gali jie issitiesti ir kada ciuzinys gaunasi vientisas ir gali kitaip. Manau reikia pirkti kad butu vientisas, tada bus daug patogiau. http://www.lauksva.lt/index.php?page=lt_komforto_bolero http://www.lauksva.lt/index.php?page=lt_baldai_sofos_lolo2 QUOTE(KristiTal @ 2007 02 03, 23:03) As dabar i darbo kambari ieskau pirkti dviviecui gulimo fotelio, na tai ju visokiu yra : gali jie issitiesti ir kada ciuzinys gaunasi vientisas ir gali kitaip. Manau reikia pirkti kad butu vientisas, tada bus daug patogiau. http://www.lauksva.lt/index.php?page=lt_komforto_bolero http://www.lauksva.lt/index.php?page=lt_baldai_sofos_lolo2 Labai faini šitie foteliai-lovos, bet jaučiu vaikui, be tėvų pagalbos ją išlankstyti ir sulankstyti, - be šansų. Per sunku.
turim pas uošvius išlankstomą sofke su vientisu čiužiniu, žiauriai nepatogus, nes ten "raskladuškės" principas, jei miegi dviese, nuo svorio smunki į vidurį.
neben šiuolaikiniai mechanizmai patobulinti, nes ta anksčiau pirkta. mūsų atveju vis tiek vaikas lovos dar pats net ir nepasiklos bet man taip linksta širdelė prie tos sulankstomos ir vis bandau save pateisint
Raganele, jei kambaryje yra galimybe pastatyti normalia lova, tai tik ja ir normalu isimama-keiciama ciuzini. Vaikui sveikiau. Man visi islankstomi baldai asocijuojasi su laikinumu, t.y. viena kita nakti ismiegoti galima, o nuolat - abejoju ar taip jau patogu
Manau, kad geriausia pirkti lovą su patalynės dėže apačioj ir poto kiek įmanoma sukloti ryte. Ir tvarkingiau atrodo, ir patalynė nedulka, ir vaikas galės atsisėsti ( o ant patalyne apklotos lovos neleiščiau sėstis). Mes taip pat neseniai pirkom normalias lovas ir klojam jei būnam namie, o jei tik ryte išeinam, o vakare begrįštam, tai neklojam.Savaitgalį visada sudedam patalynę į dėžę.
QUOTE(Raganėlė @ 2007 02 03, 15:58) nesumąstau, pirkti normalią lovą ar išlankstomą dvigulį fotelį? kas patogiau ir sveikiau. o sulankstoma sofkė: būtumėm priversti ją kloti, taigi tvarka su patalyne, tik ar sveika bus mažiui miegot??? O pati ar miegojai kada ilgesni laika ant sulankstomo fotelio ar sofutes?? Beje, veliau, atsitiktinai teko uzsienyje su profesionaliais baldu gamintojais kalbeti. Pasirodo islankstomos sofos ir foteliai yra skirti tik trumpalaikiam poilsiui, pvz.: sveciai atvaziavo dviem - trim dienom. Pastoviam miegui jie nerekomenduoja naudoti siu baldu O jei nori, daugiau vietos, kad butu, jau geriau normalia lova kilstelek nuo grindu bent jau 1,5m ir bus QUOTE(stilinga @ 2007 02 05, 12:45) Taigi, ar noretumei savo vaikui suteikti toki diskomfortiska miega???? O jei nori, daugiau vietos, kad butu, jau geriau normalia lova kilstelek nuo grindu bent jau 1,5m ir bus pasisakymas išsamus ir pamąstymui. o dėl pasiūlymo lovą pakelti į 1,5 m auištį mums dar netinka gal kas kur matėt rekomendacijas, lovos išmatavimo parinkimas pagal ūgį? QUOTE(Raganėlė @ 2007 02 05, 12:16) pasisakymas išsamus ir pamąstymui. o dėl pasiūlymo lovą pakelti į 1,5 m auištį mums dar netinka gal kas kur matėt rekomendacijas, lovos išmatavimo parinkimas pagal ūgį? Nepirk tarpiniu variantu, pirk is karto normalia lova, juk vaikas greit isaugs ir vel pinigu laidymas, kai vaikiska lova teks keisti i paaugliska. Pirk normalia su isimamu ciuziniu, kuri po kazkiek laiko issigulejusi ar nukentejusi nuo vaikisku nelaimiu ismesi ir pakeisi kitu As pati taip dariau. Man baldininkai norejo ideti karkasini ciuzini, bet as priestaravau ir pareikalavau padaryti ji atskira padedama ant pakeliamos plokstes ar groteliu, kad atsitikus bedai ji galeciau isnesti i balkona, paplauti. Kai isaugs is to amziaus pakeisiu tik ciuzini. QUOTE(gitulia @ 2007 02 05, 16:21) Nepirk tarpiniu variantu, pirk is karto normalia lova, juk vaikas greit isaugs ir vel pinigu laidymas, kai vaikiska lova teks keisti i paaugliska. Pirk normalia su isimamu ciuziniu, kuri po kazkiek laiko issigulejusi ar nukentejusi nuo vaikisku nelaimiu ismesi ir pakeisi kitu labai ačiū už patarimus aš mąstau tik apie išimamą čiužinį, tik galvoju kokiu ūgio gali būti šešiametis berniukas, vis tiek kai pradės mokyklą lankyt reiks baldus kažkiek keisti, taigi tuo pačiu galima bus ir lovą pakeisti, ir laisvo ploto tiek nebereiks QUOTE(Raganėlė @ 2007 02 05, 15:53) labai ačiū už patarimus aš mąstau tik apie išimamą čiužinį, tik galvoju kokiu ūgio gali būti šešiametis berniukas, vis tiek kai pradės mokyklą lankyt reiks baldus kažkiek keisti, taigi tuo pačiu galima bus ir lovą pakeisti, ir laisvo ploto tiek nebereiks šešiametis šešiamečiui nelygus o dėl laisvo ploto - kuo toliau tuo erdvės vis daugiau reikia
As savo vaikinui (dar neturejo 4 m. kai rinkom baldus) kambari apstaciau is karto paaugliskais baldais - didele rubu spinta, stalciai, lentynos knygutems, lova, rasomas stalas. Tinka ir dabar ir kai prades eiti i mokykla nereikes nieko keisti. Baldus dariau kokybisku ne is pigiausiu medziagu, tai manau uzteks ilgam. O su tais tarpiniais variantais manau tik pinigu svaistymas, nespesi ne pastebet, kai jau tavo vaikas bus 6 - 7 m. ir nebetiks maza lovyte ar mazas staliukas
Nors maniskei siemet bus tik 5m., bet as irgi jos ketvirtajam gimtadieniui pirkau normalia lova 2m ilgio. Na nepriimtinas man tas tarpinis variantas
Vat, stala su kede, kuris auga kartu su vaiku, tai tikrai sutikciau pirkti
sutinku kad praktiškiau iš kart pirkti kokybiškus suaugusio baldus, bet man pačiai atsibosta per 5 metus, o vaikui tuo labiau nori, kad augtų aplinkoj pagal amžių, ir per tam tikrus gyvenimo laikotarpius kažką šiek tiek pakeist jo gyvenamoj aplinkoj, matyt pas mane tai bus lova.
o dėl erdvės, galvojau, kad kuo mažesnis vaikas, tuo didesnis poreikis gulinėt su savo mašinom ant grindų, o augant atsiranda stalo žaidimai, kiemas ir knygos. tai supratau kad normalus lovos ilgis 2 m, o plotis???? QUOTE(Raganėlė @ 2007 02 06, 13:37) o dėl erdvės, galvojau, kad kuo mažesnis vaikas, tuo didesnis poreikis gulinėt su savo mašinom ant grindų, o augant atsiranda stalo žaidimai, kiemas ir knygos. tai supratau kad normalus lovos ilgis 2 m, o plotis???? gulinėjimas ant žemės manau taip greit nepraeina, tik va vietos kojom ištiest vis mažiau lieka QUOTE(Raganėlė @ 2007 02 06, 14:37) sutinku kad praktiškiau iš kart pirkti kokybiškus suaugusio baldus, bet man pačiai atsibosta per 5 metus, o vaikui tuo labiau nori, kad augtų aplinkoj pagal amžių, ir per tam tikrus gyvenimo laikotarpius kažką šiek tiek pakeist jo gyvenamoj aplinkoj, matyt pas mane tai bus lova. Na pokycius galima ir su mazesnem islaidom padaryt, pvz.: lovatiese, sienu spalvos, paveikslai, ivairus aksesuarai ir t.t. QUOTE Pas mus ciuzinys 90cm plocio, lova, berods, 5cm platesne uz ciuzini. Kai rinkau lova, man 80cm pasirode siauroka
Gal esate mate kokioj nors parduotuvej istraukiamas vaikiskas lovytes kaip sitam pavyzdy dvi apatines lovytes. Cia Jysk puslapis, bet Kaune tikrai nemaciau net ko panasaus. Arba gal isivaizduojate, kaip tokia lovyte pagaminta? Prasyciau vyro meistrauti
QUOTE(nes @ 2007 02 06, 15:15) Gal esate mate kokioj nors parduotuvej istraukiamas vaikiskas lovytes kaip sitam pavyzdy dvi apatines lovytes. Cia Jysk puslapis, bet Kaune tikrai nemaciau net ko panasaus. Arba gal isivaizduojate, kaip tokia lovyte pagaminta? Prasyciau vyro meistrauti Musu draugai tokia istraukiama turi
Raganele, standartiniu vienguliu ciuziniu ismatavimai - 80x195, 80x200, 90x195, 90x200. Issirenki norima (mano pvz. yra 80x195) ir pagal tai uzsakai lova.
Uzeik i bet koki ciuziniu gamintoju psl. ir pasidarys aiskiau Gemega, Padvaiskas ar pan.
sugalvojau daryt normalią lova ant fiksuojamų ratukų
QUOTE(stilinga @ 2007 02 08, 15:30) Darysiu pas jurgelį meistrelį, kuris dabar virtuvinį daro ir žiūrėsiu kaip jis ten prikonstruos, tada apsispręsiu ar toliau darysim pas jį ką nors ar nebe. tik iki šiol nesu atkreipus dėmėsio į tokius ratukus. tikiuosi yra pirkti QUOTE(Raganėlė @ 2007 02 08, 18:59) Darysiu pas jurgelį meistrelį, kuris dabar virtuvinį daro ir žiūrėsiu kaip jis ten prikonstruos, tada apsispręsiu ar toliau darysim pas jį ką nors ar nebe. tik iki šiol nesu atkreipus dėmėsio į tokius ratukus. tikiuosi yra pirkti Maciau kazkurioj furnituros parduotuvej tu ratuku, manau ir Senukuose rastum, pas juos ten visko yra QUOTE(stilinga @ 2007 02 09, 11:05) Maciau kazkurioj furnituros parduotuvej tu ratuku, manau ir Senukuose rastum, pas juos ten visko yra aha ačiū žinosim, kur pasižvalgyt o tvirtesnė plokštė, tai čia storesnė, ar dar kokie nors yra tvirtumo parametrai
My WebpageKaip Jums tokia lovytė,gal kas turi panašią.Ar verta tokią pirkti,nes kaina nemaža?
QUOTE(vidule @ 2007 02 19, 20:30) labai grazi lovyte...mes tokia su vyru irgi buvom nuziureje, berods vaiku pasauly, bet tuo metu jau buvom nusipirke komoda.....bet dabar tai dziaugiuos kad nepirkau, nes megstu as lovyte prisistumpt prie savo lovos, kad jei nakti prabudus nereiktu man prie jos ropot:)....ir siaip ar uzklot ar dar ka....man patogiau paprasta su ratukais...bet del grozio, labai grazi... QUOTE(vidule @ 2007 02 19, 20:30) Labai graži ir manau praktiška lovytė. Bet jei brangiai kainuoja, tai gal geriau pirkti paprastą lovytę ir komodą atskirai, kurią vėliau lengviau bus pritaikyti kitur. QUOTE(rutellee @ 2007 02 19, 22:54) labai grazi lovyte...mes tokia su vyru irgi buvom nuziureje, berods vaiku pasauly, bet tuo metu jau buvom nusipirke komoda.....bet dabar tai dziaugiuos kad nepirkau, nes megstu as lovyte prisistumpt prie savo lovos, kad jei nakti prabudus nereiktu man prie jos ropot:)....ir siaip ar uzklot ar dar ka....man patogiau paprasta su ratukais...bet del grozio, labai grazi... Pasiteiravau dėl tos lovytės,tai sakė,kad deda ir tokioms lovytėms ratukus,tik dažnai jos nepastumdysi,nes sunkoka butu nes ta lovytė didoka su komoda prijungta.Bet varijantas manau geras,nes vaikui paaugus ta komoda nusiima ir lovytė transformuojasi į normalaus dydžio lovą paaugusiam vaikui.
Ta lovytė virš 700 lt kainuoja,dar priklausys ar brangesnes medžiagas rinksis ar ne.Titrana tokia prekiauja,bet manau daug kas iš baldininkų tokią parodžius pagamintų.
Esu visiškam pasimetime
Mamos, ant ko miega jūsų vaikai? Reikia, kad būtų ir gražu ir patogu, kad patys galėtų susitvarkyti patalynę. Patarkit QUOTE(gustaine @ 2007 09 28, 22:38) Mamos, ant ko miega jūsų vaikai? Reikia, kad būtų ir gražu ir patogu, kad patys galėtų susitvarkyti patalynę. Patarkit Aš taip pat pasimetus Pas mus vaikų kambarys 16 kv.m., bet taip nesinori jo užgriozdinti tačiau mums (kaip ir visiems kitiems Todėl tikriausiai rinksimės normalaus dydžio lovas su gerais čiužiniais ir dėže patalynei susidėti Išlankstomos lovos užima mažiau vietos, bet jas ištiesti vaikiukams bus sunku ir miegoti ne taip patogu, be to po kelių metų vėl reiks sukti galvą dėl naujų didesnių ir platesnių lovų
Mes turime va tokią sofą. Lietuvių gamybos, kokybe nesiskundžiu, na nesulūžo ir neišsisėdėjo per du metus, nors metus ant jos miegojom kas naktį. Patinka, kad plati sėdimoji dalis, ištiesta - net 160cm
puskė 1,9 m. sūnui tokią pirko
![]() ![]() gamina lietuviai, epinera - www.epinera.lt, yra sba balduose. aišku, stovi tam pačiam kambary, kaip ir tėvų. bet vaikas iš karto sutiko ten miegoti, labai patenkinti. kai butukas mažas, tai liuks
Mes taip pat blaškėmės, kokią lovą trimečiui parinkti
QUOTE(Simon@ @ 2007 10 16, 08:25) Mes taip pat blaškėmės, kokią lovą trimečiui parinkti QUOTE(Sheshkiux @ 2007 10 16, 10:54) Ir mes taip pat išmastėm, tik, kad nelabai ką išsirenku. Dauguma aukštokos, tai kažkaip baisu, kad nakti apsimiegojus neišdardėtu. Po to apsiašarojus parbėgs pas tėvus į lovą. QUOTE(Mameluke @ 2007 10 17, 18:02) Ir mes taip pat išmastėm, tik, kad nelabai ką išsirenku. Dauguma aukštokos, tai kažkaip baisu, kad nakti apsimiegojus neišdardėtu. Po to apsiašarojus parbėgs pas tėvus į lovą. Jei nebus labai siaura (mes galvojam dėti 80 cm pločio čiužinius), tai gal neišdardės QUOTE(muminukas @ 2007 10 09, 22:57) puskė 1,9 m. sūnui tokią pirko ![]() ![]() gamina lietuviai, epinera - www.epinera.lt, yra sba balduose. aišku, stovi tam pačiam kambary, kaip ir tėvų. bet vaikas iš karto sutiko ten miegoti, labai patenkinti. kai butukas mažas, tai liuks jau jei žadat vaikui pirkti lovelę pagalvokit apie jo stuburiuką, tokios išlankstomos lovelės turi vieną trūkumą- jos turi sujungimą, maži stuburiukai labai labilūs- gali deformuotis. reikia žiūrėti pirmiausiai į vaiko sveikatą , o tik tada į visa kitą. QUOTE(Mameluke @ 2007 10 17, 17:02) Ir mes taip pat išmastėm, tik, kad nelabai ką išsirenku. Dauguma aukštokos, tai kažkaip baisu, kad nakti apsimiegojus neišdardėtu. Po to apsiašarojus parbėgs pas tėvus į lovą. Mes irgi, apžiūrėję visas Kauno parduotuves, neradom tokios, kuri ir graži, ir patogi ir saugaus aukščio būtų
Mes isrinkom tokia lova:
![]() Kambariukas maziukas vos 7 k.m. tad norisi kad ne tik lova patogi butu bet ir funkcionali. Zodziu mums tai pats tinkamiausias var. juo labiau norejau patogios lovos vaikui.
As savo mazajai nupirkau, ale tokia darzelio tipo, siauroka biski, ir iskrenta vaikas
Lovyte Va cia fainos, ta pirma nieko, ale nenulaus vaikas to laikiklio?
Agnele, o kokio platumo ta lovytė, kad tavo mažiukė iškrenta?
Pas mus šiandien meistras ateina, tarsimės dėl lovos. Turiu 2 variantus išsirinkus, dar nežinau, tiksliai, kurį darysim. Vienas toks tarpinis tarp leliuko ir "tikros" lovos, o kitas - jau visai "tikra" ![]() ![]() tik jei nuspręsim vis tik tą antrąją daryti, tai vienos spalvos darysim, o tą kraštą tiesiog kažkaip patys dekoruosim.
Sveikutės mano panos miegojo 2aukštų lovoje bet po metų pradėjo pyktis ir nė viena nenorėjo lipti į antrą aukštą tai aš nusprendžiau sutaupyti pinigėlius ir ją perpjovėm dabar turim 2 lovas tokias kaip pas Nomika
šeip svajoju panoms nupirkti tokią http://www.allchildrensfurniture.com/1222-...X04-HF3181.html
mes pirkom is mono idejos, flexa firmos, tokia pusaukste, tai apacioje namukas is uzdagalu pasidaro. siaip labai mums patiko o ir vaikui smagu kvieciasi mus i namus arbata vaisina
|