Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikų kambario lovos
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
kristina-buziene
Norėjau pas visas mamytes pasiklausti kokios pas jūsų vaikučius kambaryje lovos?Bet labiausiai mane domina ar dedate patalynę i dėžę po lova-ar jau taip nebemadinga..... g.gif
Nes pati galvoju,kaip tik apie tokias lovas su stalčiais patalynei sudeti..Man kambarys tada atrodo tvarkingesnis.. ax.gif doh.gif
Na tai kaip ten ???? bigsmile.gif Neapsisprendžiu kaip geriau būtų... schmoll.gif
stilinga
Pas mus lova su dviem stalciais ir dar tarpe lentyneles ax.gif Na patalynes kasdien tikrai nededam i stalciu g.gif Is ryto isbega i darzeli, vakare grizta, bet savo kambari nezaidzia ax.gif visus zaislus susitempia i svetaine lotuliukas.gif Tai kaip tai ir tos patalynes deliot i stalciu kol kas nera prasmes g.gif taigi stovi tuscias unsure.gif Na tik savaitgaliais sudedam mirksiukas.gif nes sveciu dazniausia pas ja ateina biggrin.gif Bet manau, kad kai prades eiti i mokykla, tai tikrai teks deti patalyne i stalciu kasdien, nes juk teks ir pamokas ruosti tame kambary ir draugu gal daugiau ateis mirksiukas.gif
O kambarys tikrai tvarkingiau atrodo, kai patalyne paslepta bigsmile.gif

gitulia
Pas mus vaiko lova su patalynes deze ir patalyne butinai kiekviena diena yra dedama i patalynes deze, taip tvarkingiau atrodo kambarys ir patalyne manau lieka svaresne rolleyes.gif Tuo paciu ir vaikas mokomas laikytis tvarkos. Kazin jei vaikas 7 metus matys nesutvarkyta patalyne, kaip jam po to reikes ikalt i galvele, kad privalo kas ryta susitvarkyti g.gif

user posted image
Raganėlė
nesumąstau, pirkti normalią lovą ar išlankstomą dvigulį fotelį? kas patogiau ir sveikiau.
pradžioj planavau lovą pirkti,bet žinant mūsų gyvenimo tempą, ji bus klojama tik vakarais prieš gulant ir savaitgaliais, be to ir vietos kambary daugiau užims, mano galvą geriau jau žaidimui daugiau erdvės palikti.
o sulankstoma sofkė: būtumėm priversti ją kloti, taigi tvarka su patalyne, tik ar sveika bus mažiui miegot???
Lupos
QUOTE(Raganėlė @ 2007 02 03, 14:58)
nesumąstau, pirkti normalią lovą ar išlankstomą dvigulį fotelį? kas patogiau ir sveikiau.
pradžioj planavau lovą pirkti,bet žinant mūsų gyvenimo tempą, ji bus klojama tik vakarais prieš gulant ir savaitgaliais, be to ir vietos kambary daugiau užims, mano galvą geriau jau žaidimui daugiau erdvės palikti.
o sulankstoma sofkė: būtumėm priversti ją kloti, taigi tvarka su patalyne, tik ar sveika bus mažiui miegot???

As dabar i darbo kambari ieskau pirkti dviviecui gulimo fotelio, na tai ju visokiu yra : gali jie issitiesti ir kada ciuzinys gaunasi vientisas ir gali kitaip. Manau reikia pirkti kad butu vientisas, tada bus daug patogiau.

http://www.lauksva.lt/index.php?page=lt_komforto_bolero

http://www.lauksva.lt/index.php?page=lt_baldai_sofos_lolo2
LT saulele
QUOTE(Raganėlė @ 2007 02 03, 14:58)
kas patogiau ir sveikiau.
*

jei rūpi vaiko stuburas, tai vienareikšmiškas atsakymas - normali lova 4u.gif
Limcamca
QUOTE(KristiTal @ 2007 02 03, 23:03)
As dabar i darbo kambari ieskau pirkti dviviecui gulimo fotelio, na tai ju visokiu yra : gali jie issitiesti ir kada ciuzinys gaunasi vientisas ir gali kitaip. Manau reikia pirkti kad butu vientisas, tada bus daug patogiau.

http://www.lauksva.lt/index.php?page=lt_komforto_bolero

http://www.lauksva.lt/index.php?page=lt_baldai_sofos_lolo2

Labai faini šitie foteliai-lovos, bet jaučiu vaikui, be tėvų pagalbos ją išlankstyti ir sulankstyti, - be šansų. Per sunku. user posted image
Raganėlė
turim pas uošvius išlankstomą sofke su vientisu čiužiniu, žiauriai nepatogus, nes ten "raskladuškės" principas, jei miegi dviese, nuo svorio smunki į vidurį.
neben šiuolaikiniai mechanizmai patobulinti, nes ta anksčiau pirkta.

mūsų atveju vis tiek vaikas lovos dar pats net ir nepasiklos
bet man taip linksta širdelė prie tos sulankstomos ir vis bandau save pateisint blush2.gif , gal kas kada pas ortopedus domėjotės, ar pagal vaiko svorį turi atitikti čiužinio kietumas?
gitulia
Raganele, jei kambaryje yra galimybe pastatyti normalia lova, tai tik ja ir normalu isimama-keiciama ciuzini. Vaikui sveikiau. Man visi islankstomi baldai asocijuojasi su laikinumu, t.y. viena kita nakti ismiegoti galima, o nuolat - abejoju ar taip jau patogu g.gif
mutti
Manau, kad geriausia pirkti lovą su patalynės dėže apačioj ir poto kiek įmanoma sukloti ryte. Ir tvarkingiau atrodo, ir patalynė nedulka, ir vaikas galės atsisėsti ( o ant patalyne apklotos lovos neleiščiau sėstis). Mes taip pat neseniai pirkom normalias lovas ir klojam jei būnam namie, o jei tik ryte išeinam, o vakare begrįštam, tai neklojam.Savaitgalį visada sudedam patalynę į dėžę. smile.gif
stilinga
QUOTE(Raganėlė @ 2007 02 03, 15:58)

O pati ar miegojai kada ilgesni laika ant sulankstomo fotelio ar sofutes?? g.gif Man teko tris metus ant atseit labai geros islankstomos sofos miegoti. Atsikeldavau su skaudancia nugara ir niekaip nesupratau is kur tie skausmai imasi, nes niekada apskritai jokiais skausmais nesiskundziau. Kai isigijom normalia lova, supratau, kas tai yra ramus ir komfortabilus poilsis ax.gif Nugaros nebeskaudejo bigsmile.gif Taigi, ar noretumei savo vaikui suteikti toki diskomfortiska miega???? g.gif As tai ne schmoll.gif
Beje, veliau, atsitiktinai teko uzsienyje su profesionaliais baldu gamintojais kalbeti. Pasirodo islankstomos sofos ir foteliai yra skirti tik trumpalaikiam poilsiui, pvz.: sveciai atvaziavo dviem - trim dienom. Pastoviam miegui jie nerekomenduoja naudoti siu baldu schmoll.gif schmoll.gif Todel uzsienyje islankstomu sofu ir foteliu labai mazai gamina, nes zmones sveciams perka sulankstomas lovas, kurios uzima mazai vietos ir laikomos sandeliuke mirksiukas.gif

O jei nori, daugiau vietos, kad butu, jau geriau normalia lova kilstelek nuo grindu bent jau 1,5m ir bus thumbup.gif Man rodos, temoj "Vaiku kambarys" maciau kruva pavyzdziu kaip ekonomiskai panaudoti vaiku kambario erdve thumbup.gif sekmes ax.gif
Raganėlė
QUOTE(stilinga @ 2007 02 05, 12:45)
Taigi, ar noretumei savo vaikui suteikti toki diskomfortiska miega???? g.gif  As tai  ne schmoll.gif 
O jei nori, daugiau vietos, kad butu, jau geriau normalia lova kilstelek nuo grindu bent jau 1,5m ir bus  thumbup.gif  Man rodos, temoj "Vaiku kambarys" maciau kruva pavyzdziu kaip ekonomiskai panaudoti vaiku kambario erdve thumbup.gif  sekmes ax.gif
*

pasisakymas išsamus ir pamąstymui.
o dėl pasiūlymo lovą pakelti į 1,5 m auištį mums dar netinka schmoll.gif
gal kas kur matėt rekomendacijas, lovos išmatavimo parinkimas pagal ūgį?
gitulia
QUOTE(Raganėlė @ 2007 02 05, 12:16)
pasisakymas išsamus ir pamąstymui.
o dėl pasiūlymo lovą pakelti į 1,5 m auištį mums dar netinka  schmoll.gif
gal kas kur matėt rekomendacijas, lovos išmatavimo parinkimas pagal ūgį?
*

Nepirk tarpiniu variantu, pirk is karto normalia lova, juk vaikas greit isaugs ir vel pinigu laidymas, kai vaikiska lova teks keisti i paaugliska. Pirk normalia su isimamu ciuziniu, kuri po kazkiek laiko issigulejusi ar nukentejusi nuo vaikisku nelaimiu ismesi ir pakeisi kitu mirksiukas.gif
As pati taip dariau. Man baldininkai norejo ideti karkasini ciuzini, bet as priestaravau ir pareikalavau padaryti ji atskira padedama ant pakeliamos plokstes ar groteliu, kad atsitikus bedai ji galeciau isnesti i balkona, paplauti. Kai isaugs is to amziaus pakeisiu tik ciuzini.
Raganėlė
QUOTE(gitulia @ 2007 02 05, 16:21)
Nepirk tarpiniu variantu, pirk is karto normalia lova, juk vaikas greit isaugs ir vel pinigu laidymas, kai vaikiska lova teks keisti i paaugliska. Pirk normalia su isimamu ciuziniu, kuri po kazkiek laiko issigulejusi ar nukentejusi nuo vaikisku nelaimiu ismesi ir pakeisi kitu  mirksiukas.gif
*

labai ačiū už patarimus
aš mąstau tik apie išimamą čiužinį, tik galvoju kokiu ūgio gali būti šešiametis berniukas, vis tiek kai pradės mokyklą lankyt reiks baldus kažkiek keisti, taigi tuo pačiu galima bus ir lovą pakeisti, ir laisvo ploto tiek nebereiks
Slapux
QUOTE(Raganėlė @ 2007 02 05, 15:53)
labai ačiū už patarimus
aš mąstau tik apie išimamą čiužinį, tik galvoju kokiu ūgio gali būti šešiametis berniukas, vis tiek kai pradės mokyklą lankyt reiks baldus kažkiek keisti, taigi tuo pačiu galima bus ir lovą pakeisti, ir laisvo ploto tiek nebereiks
*

šešiametis šešiamečiui nelygus mirksiukas.gif maniškis 128 bigsmile.gif pirkom kai buvo 3 m normalią didelę lovą, 2 m ilgio, su stalčiais apačioj thumbup.gif tai kai atsigula ne tiek ten iki galo ir lieka unsure.gif Beje rekomenduoju danų gamybos vaikų kambario baldus iš SBA, mes laaabai patenkinti kokybe thumbup.gif

o dėl laisvo ploto - kuo toliau tuo erdvės vis daugiau reikia g.gif Bent jau maniškiui wub.gif
gitulia
As savo vaikinui (dar neturejo 4 m. kai rinkom baldus) kambari apstaciau is karto paaugliskais baldais - didele rubu spinta, stalciai, lentynos knygutems, lova, rasomas stalas. Tinka ir dabar ir kai prades eiti i mokykla nereikes nieko keisti. Baldus dariau kokybisku ne is pigiausiu medziagu, tai manau uzteks ilgam. O su tais tarpiniais variantais manau tik pinigu svaistymas, nespesi ne pastebet, kai jau tavo vaikas bus 6 - 7 m. ir nebetiks maza lovyte ar mazas staliukas mirksiukas.gif
stilinga
Nors maniskei siemet bus tik 5m., bet as irgi jos ketvirtajam gimtadieniui pirkau normalia lova 2m ilgio. Na nepriimtinas man tas tarpinis variantas schmoll.gif Pritariu, jog tai tik pinigu svaistymas. Baldininkai juk suintersuoti parduoti kuo daugiau, tai sugalvoja kaip zmonems galvas susukti, naudodamiesi, kad tevai del savo vaiku gali bet ka padaryti g.gif netgi baldus kas 3-4 metai keisti. ax.gif Juk net ciuzinys per tiek metu nenusidevi g.gif
Vat, stala su kede, kuris auga kartu su vaiku, tai tikrai sutikciau pirkti bigsmile.gif bet cia atskira tema ax.gif
Raganėlė
sutinku kad praktiškiau iš kart pirkti kokybiškus suaugusio baldus, bet man pačiai atsibosta per 5 metus, o vaikui tuo labiau nori, kad augtų aplinkoj pagal amžių, ir per tam tikrus gyvenimo laikotarpius kažką šiek tiek pakeist jo gyvenamoj aplinkoj, matyt pas mane tai bus lova.

o dėl erdvės, galvojau, kad kuo mažesnis vaikas, tuo didesnis poreikis gulinėt su savo mašinom ant grindų, o augant atsiranda stalo žaidimai, kiemas ir knygos.

tai supratau kad normalus lovos ilgis 2 m, o plotis????
Slapux
QUOTE(Raganėlė @ 2007 02 06, 13:37)
o dėl erdvės, galvojau, kad kuo mažesnis vaikas, tuo didesnis poreikis gulinėt su savo mašinom ant grindų, o augant atsiranda stalo žaidimai, kiemas ir knygos.

*

gulinėjimas ant žemės manau taip greit nepraeina, tik va vietos kojom ištiest vis mažiau lieka biggrin.gif maniškio lovos plotis koks metras bus smile.gif
mutti
QUOTE(Raganėlė @ 2007 02 06, 13:37)

*

Ilgis gali būti ir 180, o plotis įvairiai, pvz pas mus 80cm.
stilinga
QUOTE(Raganėlė @ 2007 02 06, 14:37)
sutinku kad praktiškiau iš kart pirkti kokybiškus suaugusio baldus, bet man pačiai atsibosta per 5 metus, o vaikui tuo labiau nori, kad augtų aplinkoj pagal amžių, ir per tam tikrus gyvenimo laikotarpius kažką šiek tiek pakeist jo gyvenamoj aplinkoj, matyt pas mane tai bus lova.
*

Na pokycius galima ir su mazesnem islaidom padaryt, pvz.: lovatiese, sienu spalvos, paveikslai, ivairus aksesuarai ir t.t. 4u.gif

*

Pas mus ciuzinys 90cm plocio, lova, berods, 5cm platesne uz ciuzini. Kai rinkau lova, man 80cm pasirode siauroka g.gif Be to ir ciuziniu standartinis dydis 90x200cm, o jei darai spec uzsakyma, pirma, brangiau kainuoja, o, antra, dar laukti reikia menesi kartais ir ilgiau verysad.gif
nes
Gal esate mate kokioj nors parduotuvej istraukiamas vaikiskas lovytes kaip sitam pavyzdy dvi apatines lovytes. Cia Jysk puslapis, bet Kaune tikrai nemaciau net ko panasaus. Arba gal isivaizduojate, kaip tokia lovyte pagaminta? Prasyciau vyro meistrauti tongue.gif
stilinga
QUOTE(nes @ 2007 02 06, 15:15)
Gal esate mate kokioj nors parduotuvej istraukiamas vaikiskas lovytes kaip sitam pavyzdy dvi apatines lovytes. Cia Jysk puslapis, bet Kaune tikrai nemaciau net ko panasaus. Arba gal isivaizduojate, kaip tokia lovyte pagaminta? Prasyciau vyro meistrauti  tongue.gif
*

Musu draugai tokia istraukiama turi bigsmile.gif bet siuo metu isvaziave atostogaut. unsure.gif Jei neskubu ir palauktumei iki vasario pabaigos paklausciau, kur pirko ir paziureciau kaip ji ten sukonstruota ax.gif
gitulia
Raganele, standartiniu vienguliu ciuziniu ismatavimai - 80x195, 80x200, 90x195, 90x200. Issirenki norima (mano pvz. yra 80x195) ir pagal tai uzsakai lova.
Uzeik i bet koki ciuziniu gamintoju psl. ir pasidarys aiskiau mirksiukas.gif
Gemega, Padvaiskas ar pan.
Raganėlė
sugalvojau daryt normalią lova ant fiksuojamų ratukų bigsmile.gif , o gal ne tik lovą, bet ir dar kelis baldelius, kuriuos esant poreikiui galėtumėm paslinkti.
stilinga
QUOTE(Raganėlė @ 2007 02 08, 14:47)
sugalvojau daryt normalią lova ant fiksuojamų ratukų  bigsmile.gif , o gal ne tik lovą, bet ir dar kelis baldelius, kuriuos esant poreikiui galėtumėm paslinkti.
*

O kur darysi?? Pas koki meistreli ar firmoj? blush2.gif
Raganėlė
QUOTE(stilinga @ 2007 02 08, 15:30)
O kur darysi?? Pas koki meistreli ar firmoj? blush2.gif
*

Darysiu pas jurgelį meistrelį, kuris dabar virtuvinį daro ir žiūrėsiu kaip jis ten prikonstruos, tada apsispręsiu ar toliau darysim pas jį ką nors ar nebe. tik iki šiol nesu atkreipus dėmėsio į tokius ratukus. tikiuosi yra pirkti
stilinga
QUOTE(Raganėlė @ 2007 02 08, 18:59)
Darysiu pas jurgelį meistrelį, kuris dabar virtuvinį daro ir žiūrėsiu kaip jis ten prikonstruos, tada apsispręsiu ar toliau darysim pas jį ką nors ar nebe. tik iki šiol nesu atkreipus dėmėsio į tokius ratukus. tikiuosi yra pirkti
*

Maciau kazkurioj furnituros parduotuvej tu ratuku, manau ir Senukuose rastum, pas juos ten visko yra g.gif Tik plokste tvirtesne pasirink vaikiskiems baldams ax.gif
Raganėlė
QUOTE(stilinga @ 2007 02 09, 11:05)
Maciau kazkurioj furnituros parduotuvej tu ratuku, manau ir Senukuose rastum, pas juos ten visko yra  g.gif Tik plokste tvirtesne pasirink vaikiskiems baldams  ax.gif
*

aha ačiū žinosim, kur pasižvalgyt
o tvirtesnė plokštė, tai čia storesnė, ar dar kokie nors yra tvirtumo parametrai g.gif
vidule
My WebpageKaip Jums tokia lovytė,gal kas turi panašią.Ar verta tokią pirkti,nes kaina nemaža?
rutellee
QUOTE(vidule @ 2007 02 19, 20:30)
My WebpageKaip Jums tokia lovytė,gal kas turi panašią.Ar verta tokią pirkti,nes kaina nemaža?
*

labai grazi lovyte...mes tokia su vyru irgi buvom nuziureje, berods vaiku pasauly, bet tuo metu jau buvom nusipirke komoda.....bet dabar tai dziaugiuos kad nepirkau, nes megstu as lovyte prisistumpt prie savo lovos, kad jei nakti prabudus nereiktu man prie jos ropot:)....ir siaip ar uzklot ar dar ka....man patogiau paprasta su ratukais...bet del grozio, labai grazi... thumbup.gif
mutti
QUOTE(vidule @ 2007 02 19, 20:30)
*

Labai graži ir manau praktiška lovytė. Bet jei brangiai kainuoja, tai gal geriau pirkti paprastą lovytę ir komodą atskirai, kurią vėliau lengviau bus pritaikyti kitur.
vidule
QUOTE(rutellee @ 2007 02 19, 22:54)
labai grazi lovyte...mes tokia su vyru irgi buvom nuziureje, berods vaiku pasauly, bet tuo metu jau buvom nusipirke komoda.....bet dabar tai dziaugiuos kad nepirkau, nes megstu as lovyte prisistumpt prie savo lovos, kad jei nakti prabudus nereiktu man prie jos ropot:)....ir siaip ar uzklot ar dar ka....man patogiau paprasta su ratukais...bet del grozio, labai grazi... thumbup.gif
*

Pasiteiravau dėl tos lovytės,tai sakė,kad deda ir tokioms lovytėms ratukus,tik dažnai jos nepastumdysi,nes sunkoka butu nes ta lovytė didoka su komoda prijungta.Bet varijantas manau geras,nes vaikui paaugus ta komoda nusiima ir lovytė transformuojasi į normalaus dydžio lovą paaugusiam vaikui.
vidule
Ta lovytė virš 700 lt kainuoja,dar priklausys ar brangesnes medžiagas rinksis ar ne.Titrana tokia prekiauja,bet manau daug kas iš baldininkų tokią parodžius pagamintų.
gustaine
Esu visiškam pasimetime unsure.gif , reikia lovos ar sofos septynių metų vaikinui. Niekaip neapsisprendžiu ką pirkti. Tachtos nelabai noriu, kažkaip man nelabai...lovą su čiužiniu vėl gi nelabai, nes pastačius prie sienos manau nemalonu, jei nėra jokio atlošo, šalta, o statyti vidury kambario nenoriu, užims daug vietos. Sofos norėčiau, bet nėra pasirinkimo, kad būtų plati sėdimoji dalis, kad nereiktų jos kas vakarą ištiesti ir kad būtų pakeliama sėdimoji dalis, o ne ištraukiama, kad sudėti patalynę, nežinau, ar aiškiai parašiau g.gif
Mamos, ant ko miega jūsų vaikai? Reikia, kad būtų ir gražu ir patogu, kad patys galėtų susitvarkyti patalynę. Patarkit ax.gif
Sheshkiux
QUOTE(gustaine @ 2007 09 28, 22:38)
Mamos, ant ko miega jūsų vaikai? Reikia, kad būtų ir gražu ir patogu, kad patys galėtų susitvarkyti patalynę. Patarkit  ax.gif
*

Aš taip pat pasimetus blush2.gif
Pas mus vaikų kambarys 16 kv.m., bet taip nesinori jo užgriozdinti ax.gif
tačiau mums (kaip ir visiems kitiems rolleyes.gif ) rūpi vaikų miego kokybė smile.gif
Todėl tikriausiai rinksimės normalaus dydžio lovas su gerais čiužiniais ir dėže patalynei susidėti mirksiukas.gif Manau taip ir patiems vaikams bus lengviau susitvarkyti.
Išlankstomos lovos užima mažiau vietos, bet jas ištiesti vaikiukams bus sunku ir miegoti ne taip patogu, be to po kelių metų vėl reiks sukti galvą dėl naujų didesnių ir platesnių lovų unsure.gif
pinga
Mes turime va tokią sofą. Lietuvių gamybos, kokybe nesiskundžiu, na nesulūžo ir neišsisėdėjo per du metus, nors metus ant jos miegojom kas naktį. Patinka, kad plati sėdimoji dalis, ištiesta - net 160cm thumbup.gif ir atrodo žaismingai.

user posted image
muminukas
puskė 1,9 m. sūnui tokią pirko

user posted image
user posted image

gamina lietuviai, epinera - www.epinera.lt, yra sba balduose.
aišku, stovi tam pačiam kambary, kaip ir tėvų. bet vaikas iš karto sutiko ten miegoti, labai patenkinti. kai butukas mažas, tai liuks smile.gif tai aš irgi galvoju, kad laikinai reiktų tokią nusipirkti mastau.gif
lial_ka

ieškojau idėjų čia:

http://www.allchildrensfurniture.com/Kids-Beds-C24447.html

daugiau nei 500 lovų bigsmile.gif thumbup.gif
Simon@
Mes taip pat blaškėmės, kokią lovą trimečiui parinkti g.gif Buvo minčių ir apie sofą ir apie dabar populiarius ištiesiamus foteliukus. Bet nusprendėm normalią lovą su čiužiniu ir patalynės dėže. Juk vaikui norisi kambary kad būtų kampelis kur gali pargriūt pavargęs nuo žaidimų ir šiaip norisi dieną ištiest kojytes ar pasivoliot. O jei būtų mažas foteliukas, tai tik vakare jis virstų lova.
Sheshkiux
QUOTE(Simon@ @ 2007 10 16, 08:25)
Mes taip pat blaškėmės, kokią lovą trimečiui parinkti  g.gif  Buvo minčių ir apie sofą ir apie dabar populiarius ištiesiamus foteliukus. Bet nusprendėm normalią lovą su čiužiniu ir patalynės dėže. Juk vaikui norisi kambary kad būtų kampelis kur gali pargriūt pavargęs nuo žaidimų ir šiaip norisi  dieną ištiest kojytes ar pasivoliot. O jei būtų mažas foteliukas, tai tik vakare jis virstų lova.
*

drinks_cheers.gif mes irgi blaškėmės tarp ištiesiamų fotelių ir išlankstomų lvyčių, bet padarėm išvada, kad lova su čiužiniu ir patalynės dėže bus pats geriausias variantas... thumbup.gif
Mameluke
QUOTE(Sheshkiux @ 2007 10 16, 10:54)
drinks_cheers.gif mes irgi blaškėmės tarp ištiesiamų fotelių ir išlankstomų lvyčių, bet padarėm išvada, kad lova su čiužiniu ir patalynės dėže  bus pats geriausias variantas... thumbup.gif
*

Ir mes taip pat išmastėm, tik, kad nelabai ką išsirenku. Dauguma aukštokos, tai kažkaip baisu, kad nakti apsimiegojus neišdardėtu. Po to apsiašarojus parbėgs pas tėvus į lovą.
Sheshkiux
QUOTE(Mameluke @ 2007 10 17, 18:02)
Ir mes taip pat išmastėm, tik, kad nelabai ką išsirenku. Dauguma aukštokos, tai kažkaip baisu, kad nakti apsimiegojus neišdardėtu. Po to apsiašarojus parbėgs pas tėvus į lovą.
*

Jei nebus labai siaura (mes galvojam dėti 80 cm pločio čiužinius), tai gal neišdardės g.gif Maniškiai dabar siauresnėse (~60 cm) miega ir nieko, jokių problemų mirksiukas.gif
nėja
QUOTE(muminukas @ 2007 10 09, 22:57)
puskė 1,9 m. sūnui tokią pirko

user posted image
user posted image

gamina lietuviai, epinera - www.epinera.lt, yra sba balduose.
aišku, stovi tam pačiam kambary, kaip ir tėvų. bet vaikas iš karto sutiko ten miegoti, labai patenkinti. kai butukas mažas, tai liuks smile.gif  tai aš irgi galvoju, kad laikinai reiktų tokią nusipirkti mastau.gif
*

jau jei žadat vaikui pirkti lovelę pagalvokit apie jo stuburiuką, tokios išlankstomos lovelės turi vieną trūkumą- jos turi sujungimą, maži stuburiukai labai labilūs- gali deformuotis. reikia žiūrėti pirmiausiai į vaiko sveikatą , o tik tada į visa kitą. mirksiukas.gif
Mirksniukas
QUOTE(Mameluke @ 2007 10 17, 17:02)
*

Mes irgi, apžiūrėję visas Kauno parduotuves, neradom tokios, kuri ir graži, ir patogi ir saugaus aukščio būtų doh.gif Tai nusprendėm, kad pas baldų meistrą gaminsim - padarys ir norimo ilgio, ir pločio, ir aukščio. thumbup.gif
knielita
Mes isrinkom tokia lova:
user posted image
Kambariukas maziukas vos 7 k.m. tad norisi kad ne tik lova patogi butu bet ir funkcionali. Zodziu mums tai pats tinkamiausias var. juo labiau norejau patogios lovos vaikui.
Agnele
As savo mazajai nupirkau, ale tokia darzelio tipo, siauroka biski, ir iskrenta vaikas doh.gif

Lovyte

Va cia fainos, ta pirma nieko, ale nenulaus vaikas to laikiklio?
Mirksniukas
Agnele, o kokio platumo ta lovytė, kad tavo mažiukė iškrenta? g.gif

Pas mus šiandien meistras ateina, tarsimės dėl lovos. Turiu 2 variantus išsirinkus, dar nežinau, tiksliai, kurį darysim. Vienas toks tarpinis tarp leliuko ir "tikros" lovos, o kitas - jau visai "tikra" biggrin.gif
user posted image
user posted image

tik jei nuspręsim vis tik tą antrąją daryti, tai vienos spalvos darysim, o tą kraštą tiesiog kažkaip patys dekoruosim.
magnesa
Sveikutės mano panos miegojo 2aukštų lovoje bet po metų pradėjo pyktis ir nė viena nenorėjo lipti į antrą aukštą tai aš nusprendžiau sutaupyti pinigėlius ir ją perpjovėm dabar turim 2 lovas tokias kaip pas Nomika ax.gif
šeip svajoju panoms nupirkti tokią
http://www.allchildrensfurniture.com/1222-...X04-HF3181.html
g.gif tik nežinau kur rasti
Raganėlė
mes pirkom is mono idejos, flexa firmos, tokia pusaukste, tai apacioje namukas is uzdagalu pasidaro. siaip labai mums patiko o ir vaikui smagu kvieciasi mus i namus arbata vaisina biggrin.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.