Pakankamai tvirtos, net aš ne kartą buvau prigulusi
Mes pirkom nedideles pušines, baltai dažytas lovas iš Ginderos. Labai patiko. Bet jos nedidelės, lyg 144 cm ilgio. Iki mokyklos maniškėms užteks.
Pakankamai tvirtos, net aš ne kartą buvau prigulusi
QUOTE(uoga X3 @ 2011 09 09, 10:18) Gal kam idomu bus Drauge savo vaikuciui uzsisake lova-transformeri, as apie tokias dar nebuvau girdejusi. ![]() http://www.transformeriai.lt/miegui/ Jei ką domina tokių lovų, fotelių yra Plazoj, Kaune. Lovos kaina apie 2500 lt. Gali būt su patalynės dėže ir be Papildyta: QUOTE(eufrozina @ 2012 01 13, 14:14) Mes pirkom nedideles pušines, baltai dažytas lovas iš Ginderos. Labai patiko. Bet jos nedidelės, lyg 144 cm ilgio. Iki mokyklos maniškėms užteks. Pakankamai tvirtos, net aš ne kartą buvau prigulusi ![]() Labai gražios lovytės QUOTE(elwa @ 2012 01 13, 14:23) Labai gražios lovytės Aš nusiteikiau, kad perku lovą ne iki pilnametystės Mano vyresnėlė 110 cm ūgio, tai laisvai telpa ir dar vietos lieka ![]() Pradės lankyt mokyklą, pasikeis kambario baldų išdėstymas, pakeisim lovytę. QUOTE(eufrozina @ 2012 01 13, 14:31) Aš nusiteikiau, kad perku lovą ne iki pilnametystės Mano vyresnėlė 110 cm ūgio, tai laisvai telpa ir dar vietos lieka Pradės lankyt mokyklą, pasikeis kambario baldų išdėstymas, pakeisim lovytę. Na, teisingai sakot, kiek permečiau akim jų internetinį puslapį tai tikriausiai pigiau niekur lovyčių ir nemačiau Kaip saldžiai miega Tiesa, o čiužinius irgi pas juos pirkot? QUOTE(elwa @ 2012 01 13, 14:42) Na, teisingai sakot, kiek permečiau akim jų internetinį puslapį tai tikriausiai pigiau niekur lovyčių ir nemačiau Kaip saldžiai miega Tiesa, o čiužinius irgi pas juos pirkot? Mano mažoji leliukiškoj lovoj irgi baisiai duodavosi, o va iš šitos nei karto nebuvo iškritusi. Čiužiniai iš jų. Maniškės iki tol miegojo ant kokosinių, tai tokius ir pirkau. QUOTE(elwa @ 2012 01 13, 14:42) Na, teisingai sakot, kiek permečiau akim jų internetinį puslapį tai tikriausiai pigiau niekur lovyčių ir nemačiau Kaip saldžiai miega Tiesa, o čiužinius irgi pas juos pirkot? Pas mus lovyte pasiilgina,bet siuo metu yra 140cm, ir tik tik kai issitiesia pilnu ugiu, liega dar gal po kokius 5cm is abieju galu, mums 5 metai ir ugis apie 122cm. Po pusmecio manau ilginsim iki 170. QUOTE(mallena @ 2012 01 13, 14:57) Pas mus lovyte pasiilgina,bet siuo metu yra 140cm, ir tik tik kai issitiesia pilnu ugiu, liega dar gal po kokius 5cm is abieju galu, mums 5 metai ir ugis apie 122cm. Po pusmecio manau ilginsim iki 170. Tai dar ir nuo vaiko ūgio priklauso. Kitas vaikas gal tokio ūgio bus tik 7 metų QUOTE(eufrozina @ 2012 01 13, 14:59) o kitas gal keturiu Geriau tada 160, ypac jei yra vietos QUOTE(eufrozina @ 2012 01 13, 14:55) Mano mažoji leliukiškoj lovoj irgi baisiai duodavosi, o va iš šitos nei karto nebuvo iškritusi. Čiužiniai iš jų. Maniškės iki tol miegojo ant kokosinių, tai tokius ir pirkau. Niu jau labai norėtųsi, kad baigtųsi tie "ėjimai ratais" per miegus, nes dažnai koja užstringa.. QUOTE(mallena @ 2012 01 13, 14:57) Pas mus lovyte pasiilgina,bet siuo metu yra 140cm, ir tik tik kai issitiesia pilnu ugiu, liega dar gal po kokius 5cm is abieju galu, mums 5 metai ir ugis apie 122cm. Po pusmecio manau ilginsim iki 170. Žiūrėjom vakar SBA "augančias" lovytes, tai irgi vienas iš geresnių variantų.. QUOTE(eufrozina @ 2012 01 13, 15:31) Aš nusiteikiau, kad perku lovą ne iki pilnametystės Mano vyresnėlė 110 cm ūgio, tai laisvai telpa ir dar vietos lieka ![]() Pradės lankyt mokyklą, pasikeis kambario baldų išdėstymas, pakeisim lovytę. Koks saldus miegelis gražioj lovytėj
[quote=eufrozina,2012 01 13, 15:14]
Mes pirkom nedideles pušines, baltai dažytas lovas iš Ginderos. Labai patiko. Bet jos nedidelės, lyg 144 cm ilgio. Iki mokyklos maniškėms užteks. Pakankamai tvirtos, net aš ne kartą buvau prigulusi labai grazios lovytes
turim galvos skausmą su čiužiniais, lovos išmatavimai nėra labai jau standartiniai 80x180
QUOTE(Kristiniux @ 2012 01 14, 14:55) Tai pasiskambinkit čiužinių gamintojams ir paklauskit kiek konkrečiai kainuos tokių matmenų čiužinys. Belieka tik apsispręsti iš kokios medžiagos gaminto čiužinio norite, o toliau beliks tik kainas palyginti. Mūsų čiužinys irgi nestandartas - 90 X 172, tai aš būtent taip ir dariau. O konkrečiai dėl Ikea čiužinio tai galite pasiklausti šioje temoje. Manau tikrai atsiras turinčių ir galinčių patarti. QUOTE(beni @ 2010 08 11, 16:13) Planuojam pirkti sunuj lova-automobili. Bet kazkaip vis pamastom ar nebus problemu del to, ar jis isties joje miegos, nes toks siek tiek bailus naujovems ir be to dabar dar vakare vis paguleti salia reikia kol uzmiega, o jau masinoje, tai teveliams nera kur prigulti. Pasidalinkit patirtim: ar vaikai miegojo tokio tipo lovose be problemu, nes ir parduotuveje mus ispejo, jog kai kurie tiesiog nemiega jose, dziaugiasi kol parduotuveje, bet miegot niekaip maniškis kol kas turi lovą traukinį
Nezinau ar tiks lovyte 140 cm. iki 7 m. nors pardavejai ta sako tevams
QUOTE(elwa @ 2012 01 14, 10:43) buvom ir ten tik ten esu macius QUOTE(sena pana @ 2012 01 16, 18:47) Nezinau ar tiks lovyte 140 cm. iki 7 m. nors pardavejai ta sako tevams Nu maniškei birželį bus 5 metai, nemanau, kad iki vasaros ji lovą išaugs
gal nuo vaiko dar priklauso. Maniske irgi apie 110cm, bet jau lovyte 140x70 atidavem sesei, kazkaip vis ant krasto kabodavo ji, maniau kad vietos permazai
maniskei 5m, ugis 120
Na po 10cm is abieju pusiu laisvos vietos tikrai mazai manyciau. Juk ir pagalve siek tiek vietos dar uzima. Nebent miega visada vaikas susirietes
Noriu pasigirti
QUOTE(sena pana @ 2012 01 16, 19:47) Nezinau ar tiks lovyte 140 cm. iki 7 m. nors pardavejai ta sako tevams mano dičkiui dabar 5m, miega 70x 140 lovytėj, (ūgis 116 rudenį buvo) dar metus tikrai tiktų, puikiai joje telpa o spręst pagal metus ar tiks tokio dydžio lovytė tikrai sunku, nes reik jaučiu žiūrėt ir į tėvelių ūgį, jei tėveliai aukšti, tai ir penkiametis jų gali būt jau tikrai aukštas QUOTE(Renata_Bo @ 2012 01 18, 02:20) Noriu pasigirti laukiam bent jau nuorodos
Mano penkiametis buvo 122 cm. dziaugiuos tuo, kad nepirkau tokios, nes ieskojom kai vaikui buvo siek tiek virs 3m. ir jei buciau patikejus pardaveja tai matyt tektu lova po metu, o ne po 4 kaip ji zadejo keisti
Abu su teciu nesam auksti, bet vaikas stiebesi tuo laiku labai greitai i auksti
[quote=mama_gulbe,2011 07 08, 15:32]
as tokia vaikam isrinkau ![]() Papildyta: Sveikos mamytes, kokie atsiliepimai apie sia dviaukste is lenku? QUOTE(VELI @ 2012 01 23, 16:12) aha jos atsiskiria ir nusiima tos apsaugines groteles, del to mane labai vilioja sitos lovytes. Tik labai noreciau suzinoti kokia ju kokybe? gal kas turite isigije kol kas Kaune nerandu niekur paziureti kaip jos tikroveje atrodo. QUOTE(vita30 @ 2012 01 23, 16:16) aha jos atsiskiria ir nusiima tos apsaugines groteles, del to mane labai vilioja sitos lovytes. Tik labai noreciau suzinoti kokia ju kokybe? gal kas turite isigije kol kas Kaune nerandu niekur paziureti kaip jos tikroveje atrodo. Sveikos, o kokia kaina tokios lovytes? jei is lenku pirkti
vakar vis dėl to radau ir apžiūrėjau šias lovytes. Vaizdas mane nuvylė
Kaina Lietuvoje 1000lt.... 1200lt. Lenkijoj mačiau apie 1000 zlot. gal dar galima rasti ir pigiau.
Mes uzsakinejom medine (masyvas), paaukstinta. Visas labai kokybiskai padaryta, uz panasia kaina.
QUOTE(vita30 @ 2012 01 25, 16:18) vakar vis dėl to radau ir apžiūrėjau šias lovytes. Vaizdas mane nuvylė Kaina Lietuvoje 1000lt.... 1200lt. Lenkijoj mačiau apie 1000 zlot. gal dar galima rasti ir pigiau. as pradzioje norejau butent sios lovos..bet visgi paskui nutarem gamintis ,kaian gavosi panasi..bet bent jau zinau isko pagaminta...kazkas minejo kad butent si lova yra "silpnoka" QUOTE(eufrozina @ 2012 01 13, 14:14) Mes pirkom nedideles pušines, baltai dažytas lovas iš Ginderos. Labai patiko. Bet jos nedidelės, lyg 144 cm ilgio. Iki mokyklos maniškėms užteks. Pakankamai tvirtos, net aš ne kartą buvau prigulusi Man irgi šitos lovytės užstrigo. O pas jus modelis Harietė?
va musu "apartamentai"...i betvarke ant stalo neziureti:)
![]() gaminta lietuvoje.. .trukumai-sakyciau kiek minkstoka mediena, per silpnai nulakuota, todel tepasi laiptai. patinka: dydis 90x200 cm apacioje tarpas toks kad atsisedes nesiremi galva i virsutine lova smagi miegojimui laiptu nuozulnumas kaip mazam kambariui kazko kito neitalpinciau:) gyventojai- du broliai
O cia toms merginoms, pas ka mazai vietos ir nori ja sutaupyti. Dalinuosi info čia, nes pati gaminausi tokia lova su pakelimo mechanizmu.
QUOTE(ausmare @ 2012 01 26, 13:14) va musu "apartamentai"...i betvarke ant stalo neziureti:) .trukumai-sakyciau kiek minkstoka mediena, per silpnai nulakuota, todel tepasi laiptai. patinka: dydis 90x200 cm apacioje tarpas toks kad atsisedes nesiremi galva i virsutine lova smagi miegojimui laiptu nuozulnumas kaip mazam kambariui kazko kito neitalpinciau:) gyventojai- du broliai o pirmame aukste miega maziukas broliukas? nes atkreipiau demesi kad nera "bortelio" QUOTE(mama_gulbe @ 2012 02 06, 22:34) maziukas nuo vasaros (bus 2 metuku) miegos pirmame aukste....bortelio nedarem, nes pakankamai platu- 90 cm, be to neauksta- mazius jau puikiai pats uzlipa ir nulipa nuo lovos. o per borteli butu baime kad persisvers atsistojes ant lovos. beje dabar yra "patobulinimai" : laipteliu pirmos dvi pakopos uzdetos raistukais priristu parketlentes gabalu-vyresnelis laisvai patenkas i antra auksta o mazelis dar nemoka susiaurejusiom pakopomis uzlipti....beje pirma karta mazius laiptais uzsikabarojo pats 1.3 metu:) dar vienas patobulinimas-anga iki bortelio i stalo puse "uzdengta" tiuline uzuolaida- sviesa praeina, bet mazius stovedamas ant lovos negali persisverti....
Sveikos,
Susidūriau su tokia problema: gražiai pasikloti lovelę mano vaikeliui dar per sunku..., todėl norėjau paklausti, ar kas nors neturite pavyzdžių, kaip apsiūti čiužinį gobelenu, kad nuėmus patalynę ir sudėjus į dėžę jau ir būtų paklota lovelė ir nereikėtų jokių papildomų užklotų. Labai dėkoju iš anksto
O štai mano vaiko lovyte.
![]()
Koki idomu varianta uztikau, gal kam prireiks, kaip is sofos lovos pasidaro dviaukste lova http://www.skelbimai.lt/sofa-dviaukste-lova-2169143.html
O ju puslapy siaip dviauksciu graziu yra.. QUOTE(Raganaa999 @ 2012 02 08, 08:27) Koki idomu varianta uztikau, gal kam prireiks, kaip is sofos lovos pasidaro dviaukste lova http://www.skelbimai.lt/sofa-dviaukste-lova-2169143.html O ju puslapy siaip dviauksciu graziu yra.. Aš jau senokai šitą radus, bet kad kaina QUOTE(Raganaa999 @ 2012 02 08, 08:27) Koki idomu varianta uztikau, gal kam prireiks, kaip is sofos lovos pasidaro dviaukste lova http://www.skelbimai.lt/sofa-dviaukste-lova-2169143.html O ju puslapy siaip dviauksciu graziu yra.. Kaip sprendimas tai ganetinai geras, bet visu pirma patogumas. Ar daznai sudeliosite tokia lova is dviaukstes i sofute? Reikia spresti patalynes sudejimo klausima, antra tai reikalauja jegos suskleisti ir iskleisti sia lova. Vaikai is ryto i mokykla ir i darzeli iseina kas suklos? O jei nuolat stoves kaip dviaukste lova ar verta tada tiek investuoti i ja? Kaip rasiau grazi ideja, bet realiai jei ja pagal jos galimybes visas naudosite viena karta per savaite, o visas kitas dienas stoves kaip dviaukste, neverta tokiu investiciju. Papildyta: Zaneta, o ciuzinukas kokio ilgio? Ta prasme lova iki keliu metu tarnaus vaikuciui? Tokiu lovyciu bent panasiu maciau galima rasti uz 700 Lt. bet tikrai nepamenu ar su ciuziniu ar ne jos buvo. Kad vaikui patiktu tikrai neabejoju, tik idomu ar ilgai jos tarnautu vaikui Mums miegoti priprasti atskirai padejo paprastesni dalykai
Cia kaina su ciuzinuku ir atvezimu. Ten buvo lovu ir uz 690 Lt, bet sita geresne, nes ratai pagaminti is akrilo, o kur uz 690 Lt tesiog lipdukai.
QUOTE Zaneta, o ciuzinukas kokio ilgio? Ta prasme lova iki keliu metu tarnaus vaikuciui? Tokiu lovyciu bent panasiu maciau galima rasti uz 700 Lt. bet tikrai nepamenu ar su ciuziniu ar ne jos buvo. Kad vaikui patiktu tikrai neabejoju, tik idomu ar ilgai jos tarnautu vaikui Mums miegoti priprasti atskirai padejo paprastesni dalykai Prikau litai cia per skelbima. Liktai turi ir mergeitems, bet tiksliai nezinau http://www.skelbiu. lt/skelbimai/akcija-lova-police-visa-vasario-men-tik-889-13046718.html QUOTE(*Viskasgerai* @ 2012 02 08, 11:14) liuks, sakykit o is kur pirkot, ir drauges mergaitei tai kazkokia mergaitiska lovyte? mums irgi reikia mergaite pratinti atskirai Papildyta: Nemoku ikelti nuorodos...
SM-as blokuoja skelbiu lt, nes buvo labai daug virusų iš jo atėjusių į forumą. Todėl reik padėti tarpą tarp skelbiu ir .lt arba tarp skelbiu. ir lt:
http://www.skelbiu. lt/skelbimai/akcija-lova-police-visa-vasario-men-tik-889-13046718.html Na, o kas nori pažiūrėt, turi nusikopijuot nuorodą į naują langą ir tą tarpą ištrinti.
Aciu
kazkaip mergaitems kazko grazaus ir nerandu su meskinu ar zuikiu tik Berniukoms tos lovos itariu super turi patikt o gal kas turit ir mergaitems kazka ypatingo |