Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikų kambario lovos
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
eufrozina
Mes pirkom nedideles pušines, baltai dažytas lovas iš Ginderos. Labai patiko. Bet jos nedidelės, lyg 144 cm ilgio. Iki mokyklos maniškėms užteks.
Pakankamai tvirtos, net aš ne kartą buvau prigulusi biggrin.gif Čiužinys kokosinis su spyruoklėm. Lovytės su akciaj kainavo po 200 Lt, čiužiniai po 150 Lt. Plius atvežimas lyg 50 Lt.

user posted image
elwa
QUOTE(uoga X3 @ 2011 09 09, 10:18)
Gal kam idomu bus  4u.gif
Drauge savo vaikuciui uzsisake lova-transformeri, as apie tokias dar nebuvau girdejusi.  blush2.gif  Gal kam irgi patiks tokie baldukai. Nezinau ar is cia uzsakinejo, bet idedu nuoroda, kad mazdaug isivaizduotumet apie ka kalbu. Ir ispudziu negaliu dar parasyt, dar tik laukia balduku. Rinkosi butent tokius, nes vaikiukas labai judrus miego metu ir daznau iskrenta is lovos.
user posted image
http://www.transformeriai.lt/miegui/
*

Jei ką domina tokių lovų, fotelių yra Plazoj, Kaune. Lovos kaina apie 2500 lt. Gali būt su patalynės dėže ir be smile.gif
Papildyta:
QUOTE(eufrozina @ 2012 01 13, 14:14)
Mes pirkom nedideles pušines, baltai dažytas lovas iš Ginderos. Labai patiko. Bet jos nedidelės, lyg 144 cm ilgio. Iki mokyklos maniškėms užteks.
Pakankamai tvirtos, net aš ne kartą buvau prigulusi biggrin.gif Čiužinys kokosinis su spyruoklėm. Lovytės su akciaj kainavo po 200 Lt, čiužiniai po 150 Lt. Plius atvežimas lyg 50 Lt.

user posted image
*

Labai gražios lovytės thumbup.gif Mes vakar apvažiavom keturias parduotuves, žiūrinėdami ir bandydami išsirinkt, kol kas nesėkmingai doh.gif Mane glumina lovytės ilgis unsure.gif nes vieną lyg ir tinkantį patinkantį modelį radom, ale ilgis 140 cm, tai galvoju dar pagalvė pasidės viską kiek ilgai to ilgio užteks.. g.gif Na dar laiko turim tai mąstysim..
eufrozina
QUOTE(elwa @ 2012 01 13, 14:23)
Labai gražios lovytės thumbup.gif Mes vakar apvažiavom keturias parduotuves, žiūrinėdami ir bandydami išsirinkt, kol kas nesėkmingai doh.gif Mane glumina lovytės ilgis unsure.gif nes vieną lyg ir tinkantį patinkantį modelį radom, ale ilgis 140 cm, tai galvoju dar pagalvė pasidės viską kiek ilgai to ilgio užteks.. g.gif Na dar laiko turim tai mąstysim..
*

Aš nusiteikiau, kad perku lovą ne iki pilnametystės biggrin.gif Lai pasidžiaugia vaikiškom lovelėm. Man jaukiau atrodo tokio dydžio. O kai už tokią kainą, tai nebus gaila pakeist kitom. Visko gi su vaikais būna, tai apipiešia, tai nubrūžina.

Mano vyresnėlė 110 cm ūgio, tai laisvai telpa ir dar vietos lieka smile.gif

user posted image

Pradės lankyt mokyklą, pasikeis kambario baldų išdėstymas, pakeisim lovytę.
elwa
QUOTE(eufrozina @ 2012 01 13, 14:31)
Aš nusiteikiau, kad perku lovą ne iki pilnametystės biggrin.gif Lai pasidžiaugia vaikiškom lovelėm. Man jaukiau atrodo tokio dydžio. O kai už tokią kainą, tai nebus gaila pakeist kitom. Visko gi su vaikais būna, tai apipiešia, tai nubrūžina.

*

Na, teisingai sakot, kiek permečiau akim jų internetinį puslapį tai tikriausiai pigiau niekur lovyčių ir nemačiau g.gif mes kažkaip mąstom kad ilgio reiktų apie 160 cm, bet jei užsakinėt daryt tai manau kaina tikrai gerokai išaugs biggrin.gif Ir mums reiktų dviejų, tik va mūsų mažoji kai miega, ratais lovoj sukas tai šoninių grotelių mums tikrai ilgesnių reiktų..
Kaip saldžiai miega wub.gif

Tiesa, o čiužinius irgi pas juos pirkot?
eufrozina
QUOTE(elwa @ 2012 01 13, 14:42)
Na, teisingai sakot, kiek permečiau akim jų internetinį puslapį tai tikriausiai pigiau niekur lovyčių ir nemačiau g.gif mes kažkaip mąstom kad ilgio reiktų apie 160 cm, bet jei užsakinėt daryt tai manau kaina tikrai gerokai išaugs biggrin.gif Ir mums reiktų dviejų, tik va mūsų mažoji kai miega, ratais lovoj sukas tai šoninių grotelių mums tikrai ilgesnių reiktų..

*

Mano mažoji leliukiškoj lovoj irgi baisiai duodavosi, o va iš šitos nei karto nebuvo iškritusi.

Čiužiniai iš jų. Maniškės iki tol miegojo ant kokosinių, tai tokius ir pirkau.
mallena
QUOTE(elwa @ 2012 01 13, 14:42)

*

Pas mus lovyte pasiilgina,bet siuo metu yra 140cm, ir tik tik kai issitiesia pilnu ugiu, liega dar gal po kokius 5cm is abieju galu, mums 5 metai ir ugis apie 122cm. Po pusmecio manau ilginsim iki 170.
eufrozina
QUOTE(mallena @ 2012 01 13, 14:57)
Pas mus lovyte pasiilgina,bet siuo metu yra 140cm, ir tik tik kai issitiesia pilnu ugiu, liega dar gal po kokius 5cm is abieju galu, mums 5 metai ir ugis apie 122cm. Po pusmecio manau ilginsim iki 170.
*

Tai dar ir nuo vaiko ūgio priklauso. Kitas vaikas gal tokio ūgio bus tik 7 metų biggrin.gif
mallena
QUOTE(eufrozina @ 2012 01 13, 14:59)
Tai dar ir nuo vaiko ūgio priklauso. Kitas vaikas gal tokio ūgio bus tik 7 metų biggrin.gif
*

o kitas gal keturiu biggrin.gif triju metu vaikui jau nebepirkciau lovytes 140 biggrin.gif Na nebent yra galimybe ir noras kas du tris metus keist lovytes su ciuziniais ax.gif
Geriau tada 160, ypac jei yra vietos 4u.gif Ir jei norisi vienodu biggrin.gif
elwa
QUOTE(eufrozina @ 2012 01 13, 14:55)
Mano mažoji leliukiškoj lovoj irgi baisiai duodavosi, o va iš šitos nei karto nebuvo iškritusi.

Čiužiniai iš jų. Maniškės iki tol miegojo ant kokosinių, tai tokius ir pirkau.
*

Niu jau labai norėtųsi, kad baigtųsi tie "ėjimai ratais" per miegus, nes dažnai koja užstringa..

QUOTE(mallena @ 2012 01 13, 14:57)
*

Žiūrėjom vakar SBA "augančias" lovytes, tai irgi vienas iš geresnių variantų..
Rokė
QUOTE(eufrozina @ 2012 01 13, 15:31)

user posted image

*

Koks saldus miegelis gražioj lovytėj wub.gif O ,sesių gimimo datos kokios ypatingos 4u.gif
snail
QUOTE(elwa @ 2012 01 13, 15:11)

Žiūrėjom vakar SBA "augančias" lovytes, tai irgi vienas iš geresnių variantų..
*

Nemuno baldai, kitoj pusej krafto, ten ir yra lovyciu auganciu mirksiukas.gif , paziurekit.
pipire
[quote=eufrozina,2012 01 13, 15:14]

labai grazios lovytes smile.gif
elwa
QUOTE(snail @ 2012 01 13, 22:31)
Nemuno baldai, kitoj pusej krafto, ten ir yra lovyciu auganciu  mirksiukas.gif , paziurekit.
*

buvom ir ten biggrin.gif bet mes radom tik vienoj vietoj vaikiškų lovyčių (II a.) ar buvo ir daugiau kur, nes pirmo aukšto viso neapėjom..
Kristiniux
turim galvos skausmą su čiužiniais, lovos išmatavimai nėra labai jau standartiniai 80x180 4u.gif kur rast geriausios kainos ir kokybės santykį g.gif googlinau, paskui žiūrėjau IKEA prasiilginančius čiužinius http://www.ikea.com/pl/pl/search/?query=Ma...%C5%82%C3%B3zka gal kuri turit ikėjinius, kažin kaip jie realiai 4u.gif turim kitą prasiilginančią ikea lovą, tai svarstom visus įmanomus variantus kaip čia namus geriau pertvarkius:ax: o gal rekomenduosit kokį čiužinį LT tokių išmatavimų bigsmile.gif iš anksto AČIŪ 4u.gif
xjurga
QUOTE(Kristiniux @ 2012 01 14, 14:55)
turim galvos skausmą su čiužiniais, lovos išmatavimai nėra labai jau standartiniai 80x180 4u.gif
*

Tai pasiskambinkit čiužinių gamintojams ir paklauskit kiek konkrečiai kainuos tokių matmenų čiužinys. Belieka tik apsispręsti iš kokios medžiagos gaminto čiužinio norite, o toliau beliks tik kainas palyginti.
Mūsų čiužinys irgi nestandartas - 90 X 172, tai aš būtent taip ir dariau.

O konkrečiai dėl Ikea čiužinio tai galite pasiklausti šioje temoje. Manau tikrai atsiras turinčių ir galinčių patarti.
Kristiniux
QUOTE(beni @ 2010 08 11, 16:13)
Planuojam pirkti sunuj lova-automobili. Bet kazkaip vis pamastom ar nebus problemu del to, ar jis isties joje miegos, nes toks siek tiek bailus naujovems ir be to dabar dar vakare vis paguleti salia reikia kol uzmiega, o jau masinoje, tai teveliams nera kur prigulti. Pasidalinkit patirtim: ar vaikai miegojo tokio tipo lovose be problemu, nes ir parduotuveje mus ispejo, jog kai kurie tiesiog nemiega jose, dziaugiasi kol parduotuveje, bet miegot niekaip schmoll.gif  g.gif
*

maniškis kol kas turi lovą traukinį wub.gif 70x140, tėvams tikrai nėra kur prigult, bet jokių problemų, miega noriai thumbup.gif o dėl pagulėjimo šalia, tai kaip kiekvienas įpratina vaiką, koks vakarinis ritualas biggrin.gif
sena pana
Nezinau ar tiks lovyte 140 cm. iki 7 m. nors pardavejai ta sako tevams ax.gif Pati ne karta esu girdejus kaip siuloma lovyte 140 cm. vaikui kuriam 3-4 m. Realiai tokios lovytes iki 5 m. arba nebent vaikutis nedidukas visai ax.gif
snail
QUOTE(elwa @ 2012 01 14, 10:43)
buvom ir ten biggrin.gif bet mes radom tik vienoj vietoj vaikiškų lovyčių (II a.) ar buvo ir daugiau kur, nes pirmo aukšto viso neapėjom..
*

tik ten esu macius mirksiukas.gif antram aukste, dar savanoriuose ten kur nuo seno baldu parduotuve, esu macius tas loveles mirksiukas.gif , tik va nzn kaina vienoda ar skiriasi ax.gif
eufrozina
QUOTE(sena pana @ 2012 01 16, 18:47)
Nezinau ar tiks lovyte 140 cm. iki 7 m. nors pardavejai ta sako tevams  ax.gif Pati ne karta esu girdejus  kaip siuloma lovyte 140 cm. vaikui kuriam 3-4 m. Realiai tokios lovytes iki 5 m. arba nebent vaikutis nedidukas visai  ax.gif
*

Nu maniškei birželį bus 5 metai, nemanau, kad iki vasaros ji lovą išaugs cool.gif Ūgis jos normalus, 110 cm.
murmur
gal nuo vaiko dar priklauso. Maniske irgi apie 110cm, bet jau lovyte 140x70 atidavem sesei, kazkaip vis ant krasto kabodavo ji, maniau kad vietos permazai g.gif dabar turi 90x200cm tai skersai isilgai miega kaip nori biggrin.gif
mallena
maniskei 5m, ugis 120 rolleyes.gif
murmur
Na po 10cm is abieju pusiu laisvos vietos tikrai mazai manyciau. Juk ir pagalve siek tiek vietos dar uzima. Nebent miega visada vaikas susirietes smile.gif
Renata_Bo
Noriu pasigirti blush2.gif siandien gavom Ikea lovyte, mane kaip ir patenkino tai ka gavau gyvai nemacius uz tuos pinigus. Mazius tai dziaugesi iki tokio lygio kad bande savo sena pats is kambario isstumt.Siandien pirma naktis, ziuresime kaip miegos. smile.gif
dairina
QUOTE(Renata_Bo @ 2012 01 18, 01:20)
Noriu pasigirti  blush2.gif  siandien gavom Ikea lovyte, mane kaip ir patenkino tai ka gavau gyvai nemacius uz tuos pinigus. Mazius tai dziaugesi iki tokio lygio kad bande savo sena pats is kambario isstumt.Siandien pirma naktis, ziuresime kaip miegos.  smile.gif
*

Gal foto blush2.gif
Kristiniux
QUOTE(sena pana @ 2012 01 16, 19:47)
Nezinau ar tiks lovyte 140 cm. iki 7 m. nors pardavejai ta sako tevams  ax.gif Pati ne karta esu girdejus  kaip siuloma lovyte 140 cm. vaikui kuriam 3-4 m. Realiai tokios lovytes iki 5 m. arba nebent vaikutis nedidukas visai  ax.gif
*

mano dičkiui dabar 5m, miega 70x 140 lovytėj, (ūgis 116 rudenį buvo) dar metus tikrai tiktų, puikiai joje telpa thumbup.gif ale jau keisim, nes mažiuko lovytė pažadėta, tai abiems broliams nupirkom dviaukštę smile.gif
o spręst pagal metus ar tiks tokio dydžio lovytė tikrai sunku, nes reik jaučiu žiūrėt ir į tėvelių ūgį, jei tėveliai aukšti, tai ir penkiametis jų gali būt jau tikrai aukštas bigsmile.gif
QUOTE(Renata_Bo @ 2012 01 18, 02:20)
Noriu pasigirti  blush2.gif  siandien gavom Ikea lovyte, mane kaip ir patenkino tai ka gavau gyvai nemacius uz tuos pinigus. Mazius tai dziaugesi iki tokio lygio kad bande savo sena pats is kambario isstumt.Siandien pirma naktis, ziuresime kaip miegos.  smile.gif
*

laukiam bent jau nuorodos bigsmile.gif 4u.gif
sena pana
Mano penkiametis buvo 122 cm. dziaugiuos tuo, kad nepirkau tokios, nes ieskojom kai vaikui buvo siek tiek virs 3m. ir jei buciau patikejus pardaveja tai matyt tektu lova po metu, o ne po 4 kaip ji zadejo keisti ax.gif
Abu su teciu nesam auksti, bet vaikas stiebesi tuo laiku labai greitai i auksti ax.gif gal kad berniukas, nors kaimynes ergaite dar aukstesne uz mus, o jaunesne pusmeciu visu g.gif
vita30
[quote=mama_gulbe,2011 07 08, 15:32]
as tokia vaikam isrinkau

user posted image

Papildyta:

Sveikos mamytes, kokie atsiliepimai apie sia dviaukste is lenku?
VELI
QUOTE(vita30 @ 2012 01 23, 15:52)
kokie atsiliepimai apie sia dviaukste is lenku?
*

o jos issiskiria? t.y. galima 2 vienaaukstes padaryti?
gal tiesiai is lenku imsit? ax.gif
vita30
QUOTE(VELI @ 2012 01 23, 16:12)
o jos issiskiria? t.y. galima 2 vienaaukstes padaryti?
gal tiesiai is lenku imsit?  ax.gif
*

aha jos atsiskiria ir nusiima tos apsaugines groteles, del to mane labai vilioja sitos lovytes. Tik labai noreciau suzinoti kokia ju kokybe? gal kas turite isigije kol kas Kaune nerandu niekur paziureti kaip jos tikroveje atrodo.
lileim
QUOTE(vita30 @ 2012 01 23, 16:16)
aha jos atsiskiria ir nusiima tos apsaugines groteles, del to mane labai vilioja sitos lovytes. Tik labai noreciau suzinoti kokia ju kokybe? gal kas turite isigije kol kas Kaune nerandu niekur paziureti kaip jos tikroveje atrodo.
*

Sveikos,
o kokia kaina tokios lovytes? jei is lenku pirkti
vita30
vakar vis dėl to radau ir apžiūrėjau šias lovytes. Vaizdas mane nuvylė verysad.gif Reikia ieškoti kito varianto.
Kaina Lietuvoje 1000lt.... 1200lt. Lenkijoj mačiau apie 1000 zlot. gal dar galima rasti ir pigiau.
lileim
Mes uzsakinejom medine (masyvas), paaukstinta. Visas labai kokybiskai padaryta, uz panasia kaina.
mama_gulbe
QUOTE(vita30 @ 2012 01 25, 16:18)
vakar vis dėl to radau ir apžiūrėjau šias lovytes. Vaizdas mane nuvylė verysad.gif  Reikia ieškoti kito varianto.
Kaina Lietuvoje 1000lt.... 1200lt. Lenkijoj mačiau apie 1000 zlot. gal dar galima rasti ir pigiau.
*

as pradzioje norejau butent sios lovos..bet visgi paskui nutarem gamintis ,kaian gavosi panasi..bet bent jau zinau isko pagaminta...kazkas minejo kad butent si lova yra "silpnoka"

4u.gif
Auksuole
QUOTE(eufrozina @ 2012 01 13, 14:14)

Man irgi šitos lovytės užstrigo. O pas jus modelis Harietė? 4u.gif
eufrozina
QUOTE(Auksuole @ 2012 01 25, 23:34)
Man irgi šitos lovytės užstrigo. O pas jus modelis Harietė?  4u.gif
*

Pas mus Liusė, bet jos beveik identiškos.
ausmare
va musu "apartamentai"...i betvarke ant stalo neziureti:)

user posted image
gaminta lietuvoje..
.trukumai-sakyciau kiek minkstoka mediena, per silpnai nulakuota, todel tepasi laiptai.

patinka:
dydis 90x200 cm
apacioje tarpas toks kad atsisedes nesiremi galva i virsutine lova
smagi miegojimui
laiptu nuozulnumas
kaip mazam kambariui kazko kito neitalpinciau:)
gyventojai- du broliai
Kristinka.
O cia toms merginoms, pas ka mazai vietos ir nori ja sutaupyti. Dalinuosi info čia, nes pati gaminausi tokia lova su pakelimo mechanizmu.
mama_gulbe
QUOTE(ausmare @ 2012 01 26, 13:14)
va musu "apartamentai"...i betvarke ant stalo neziureti:)

.trukumai-sakyciau kiek minkstoka mediena, per silpnai nulakuota, todel tepasi laiptai.
patinka:
dydis 90x200 cm
apacioje tarpas toks kad atsisedes nesiremi galva i virsutine lova
smagi miegojimui
laiptu nuozulnumas
kaip mazam kambariui kazko kito neitalpinciau:)
gyventojai- du broliai
*

o pirmame aukste miega maziukas broliukas? nes atkreipiau demesi kad nera "bortelio"

ausmare
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 02 06, 22:34)
o pirmame aukste miega maziukas broliukas? nes atkreipiau demesi kad nera "bortelio"
*

maziukas nuo vasaros (bus 2 metuku) miegos pirmame aukste....bortelio nedarem, nes pakankamai platu- 90 cm, be to neauksta- mazius jau puikiai pats uzlipa ir nulipa nuo lovos. o per borteli butu baime kad persisvers atsistojes ant lovos.
beje dabar yra "patobulinimai" :
laipteliu pirmos dvi pakopos uzdetos raistukais priristu parketlentes gabalu-vyresnelis laisvai patenkas i antra auksta o mazelis dar nemoka susiaurejusiom pakopomis uzlipti....beje pirma karta mazius laiptais uzsikabarojo pats 1.3 metu:)
dar vienas patobulinimas-anga iki bortelio i stalo puse "uzdengta" tiuline uzuolaida- sviesa praeina, bet mazius stovedamas ant lovos negali persisverti....
Laurencijan
Sveikos,

Susidūriau su tokia problema: gražiai pasikloti lovelę mano vaikeliui dar per sunku..., todėl norėjau paklausti, ar kas nors neturite pavyzdžių, kaip apsiūti čiužinį gobelenu, kad nuėmus patalynę ir sudėjus į dėžę jau ir būtų paklota lovelė ir nereikėtų jokių papildomų užklotų.
Labai dėkoju iš anksto smile.gif
Zaneta+
O štai mano vaiko lovyte. blush2.gif Nekaip negalėjau atpratinti mano berniuko miegoti su mumis. Tai draugė pasiūlė pabandyti ir nupirkti tokio tipo lovą. g.gif Taip vadinama lova-mašina. Nes jį tokiu būdu savo dukrytė atpratino. Tai žinokite suveikė kuo puikiausiai. Vaikas ir miega atskirai ir net žaidžia lovoje. Net pati nustebau. Jau 3 savaitės viskas čiki. smile.gif Tik dabar turiu kitą problemą. Vyresnis prašo nupirkti tokia pat lovą. doh.gif Mokėjau 980 Lt. Čia jau su pristatymu ir surinkimu. Kadangi kainą su čiužiniu tai manau visai normaliai. drinks_cheers.gif

user posted image
user posted image
Raganaa999
Koki idomu varianta uztikau, gal kam prireiks, kaip is sofos lovos pasidaro dviaukste lova http://www.skelbimai.lt/sofa-dviaukste-lova-2169143.html
O ju puslapy siaip dviauksciu graziu yra.. mirksiukas.gif
elwa
QUOTE(Raganaa999 @ 2012 02 08, 08:27)
Koki idomu varianta uztikau, gal kam prireiks, kaip is sofos lovos pasidaro dviaukste lova http://www.skelbimai.lt/sofa-dviaukste-lova-2169143.html
O ju puslapy siaip dviauksciu graziu yra..  mirksiukas.gif
*

Aš jau senokai šitą radus, bet kad kaina doh.gif
sena pana
QUOTE(Raganaa999 @ 2012 02 08, 08:27)
O ju puslapy siaip dviauksciu graziu yra..  mirksiukas.gif
*

Kaip sprendimas tai ganetinai geras, bet visu pirma patogumas. Ar daznai sudeliosite tokia lova is dviaukstes i sofute? Reikia spresti patalynes sudejimo klausima, antra tai reikalauja jegos suskleisti ir iskleisti sia lova. Vaikai is ryto i mokykla ir i darzeli iseina kas suklos? O jei nuolat stoves kaip dviaukste lova ar verta tada tiek investuoti i ja?
Kaip rasiau grazi ideja, bet realiai jei ja pagal jos galimybes visas naudosite viena karta per savaite, o visas kitas dienas stoves kaip dviaukste, neverta tokiu investiciju.
Papildyta:
Zaneta, o ciuzinukas kokio ilgio? Ta prasme lova iki keliu metu tarnaus vaikuciui? Tokiu lovyciu bent panasiu maciau galima rasti uz 700 Lt. bet tikrai nepamenu ar su ciuziniu ar ne jos buvo. Kad vaikui patiktu tikrai neabejoju, tik idomu ar ilgai jos tarnautu vaikui g.gif
Mums miegoti priprasti atskirai padejo paprastesni dalykai biggrin.gif Lovytes uzklotukas su makvynu, pagalvyte su makvynu ir nakti svieciantis vezliukas-lempa kuris sudaro zvaigzdyna ant sienu ir lubu. bet labiausiai esu dekinga vezliukui-lempai, nes jis didziausia paslauga padare. Vaikai is pirmo vakaro uzmigo patys savo kambaryje.
*Viskasgerai*
QUOTE(Zaneta+ @ 2012 02 08, 01:00)
O štai mano vaiko lovyte. blush2.gif 
*

liuks, sakykit o is kur pirkot, ir drauges mergaitei tai kazkokia mergaitiska lovyte? mums irgi reikia mergaite pratinti atskirai ax.gif
Zaneta+
Cia kaina su ciuzinuku ir atvezimu. Ten buvo lovu ir uz 690 Lt, bet sita geresne, nes ratai pagaminti is akrilo, o kur uz 690 Lt tesiog lipdukai. smile.gif

Zaneta, o ciuzinukas kokio ilgio? Ta prasme lova iki keliu metu tarnaus vaikuciui? Tokiu lovyciu bent panasiu maciau galima rasti uz 700 Lt. bet tikrai nepamenu ar su ciuziniu ar ne jos buvo. Kad vaikui patiktu tikrai neabejoju, tik idomu ar ilgai jos tarnautu vaikui  g.gif
Mums miegoti priprasti atskirai padejo paprastesni dalykai biggrin.gif Lovytes uzklotukas su makvynu, pagalvyte su makvynu ir nakti svieciantis vezliukas-lempa kuris sudaro zvaigzdyna ant sienu ir lubu. bet labiausiai esu dekinga vezliukui-lempai, nes jis didziausia paslauga padare. Vaikai is pirmo vakaro uzmigo patys savo kambaryje.
*

Prikau litai cia per skelbima. Liktai turi ir mergeitems, bet tiksliai nezinau biggrin.gif
http://www.skelbiu. lt/skelbimai/akcija-lova-police-visa-vasario-men-tik-889-13046718.html

QUOTE(*Viskasgerai* @ 2012 02 08, 11:14)
liuks, sakykit o is kur pirkot, ir drauges mergaitei tai kazkokia mergaitiska lovyte? mums irgi reikia mergaite pratinti atskirai  ax.gif
*

Papildyta:
Nemoku ikelti nuorodos... doh.gif Galiu i privata atsiusti arba paziurekite per skelbiu

Gendre
QUOTE(Zaneta+ @ 2012 02 08, 12:57)
Nemoku ikelti nuorodos... doh.gif  Galiu i privata atsiusti arba paziurekite per skelbiu
*

SM neleidzia det nuorodu i skelbiu. lt puslapi del to jusu nuorodos neatidaro mirksiukas.gif
Borzika
SM-as blokuoja skelbiu lt, nes buvo labai daug virusų iš jo atėjusių į forumą. Todėl reik padėti tarpą tarp skelbiu ir .lt arba tarp skelbiu. ir lt:
http://www.skelbiu. lt/skelbimai/akcija-lova-police-visa-vasario-men-tik-889-13046718.html

Na, o kas nori pažiūrėt, turi nusikopijuot nuorodą į naują langą ir tą tarpą ištrinti.
*Viskasgerai*
Aciu
kazkaip mergaitems kazko grazaus ir nerandu su meskinu ar zuikiu tik g.gif

Berniukoms tos lovos itariu super turi patikt

o gal kas turit ir mergaitems kazka ypatingo
elwa
QUOTE(*Viskasgerai* @ 2012 02 08, 13:40)
Aciu
kazkaip mergaitems kazko grazaus ir nerandu su meskinu ar zuikiu tik  g.gif

Berniukoms tos lovos itariu super turi patikt

o gal kas turit ir mergaitems kazka ypatingo
*

user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.