QUOTE(Mirksniukas @ 2007 10 23, 11:50) Oi net nezinau, pas mus tokia kaip darzelyje buna, berods apie 140 ilgio ir plocio gal 60-70 cm Va kur davei nuotraukytes, vyras nori kazka pagaminti, bet nelabai randame pirkti tos medienos (jetus, kaip vadinasi  ). Parduoda labai dideliais lakstais
lina31m
2007 10 25, 18:33
Norėjau patarimo, merginos. Kaip jums tos dviaukštės lovos?Mano vyresnėliui 9 metai o mažulė dar metukų neturi. Kambarys tik vienas vaikams, sakau kaip čia juos sutalpinus. Ar jos praktiškos?
QUOTE(lina31m @ 2007 10 25, 18:33) NOrėjau patarimo, merginos. Kaip jums tos dviaukštės lovos?Mano vyresnėliui 9 metai o mažulė dar metukų neturi. Kambarys tik vienas vaikams, sakau kaip čia juos sutalpinus. Ar jos praktiškos? as i dviaukste saviskius "iskrausciau" kai vyresniajai buvo 5m., o jauneliui 3m.  pradzioje maniau, kad i virsu kelsiu dukra, bet kur tau.. Antraji auksta "konfiskavo" sunus ir dar dabar su sese keistis aukstais nenori.. Pradzioje pirkom deveta, is ploksciu gaminta lova - nepatogu man buvo del ilgio nestandartinio, tarp aukstu erdves atsisedus pirmam aukste nebuvo.. Veliau pirkom OLLO balduose naturalios medienos, normalaus ilgio ir plocio (niu ir suauges tilptu), aukstis tarp aukstu normalus butu atsisedus, kopeteles patogios pedoms (normalios lenteles horizontaliai sumontuotos), pacias kopeteles galima permontuoti i kuria nori puse, su grotelemis ciuziniams.. O jei kada ir reiks - perpjaunam per viduriuka kojas pagrindines tarp aukstu ir dvi normalios lovos gausis..  vis tik nesigailiu, kad uz ja sumokejom berods 750Lt + ciuziniai ~800Lt kainavo.. Mandru ciuziniu nepirkom, nes pagalvojom ir dar su pardaveju pasitarem, jog kai vaikai mazi ir svorio ne per daugiausiai, tai tu navarotu ir nepajaus ant ciuziniu..  be to juk ir sokineja ant ju..  kai viena lova perki tai dar nieko, bet kai gaunasi dviems is karto tai ir tenka susimastyti kaip cia sutilpti finansuose.. vienintele beda, kad as aukscio bijau  tai patalynes keitimas 2-am aukstui kosmaras.. Vaikams privalumas - lovu klotis nereikia ir karstytis galima kaip bezdzioniukams..  Nupirkau ryskesnius patalynes uzvalkalus, kad graziau atrodytu ir gana. Ar siaip ar taip ten pas juos gyvatynas lovose..  Vietos susitaupo, nes: uzima 1 lovos vieta, nereikia kas vakara tasytis isskleidinejant koki foteli miegojimui, taciau "suvalgo" erdves i auksti kambario (pas mane tai 3m aukstis kambario), klausimas ar vyresnysis nores tokioje lovoje miegoti?
lina31m
2007 10 26, 10:13
QUOTE(Gabe @ 2007 10 26, 01:54) Pradzioje pirkom deveta, is ploksciu gaminta lova - nepatogu man buvo del ilgio nestandartinio, tarp aukstu erdves atsisedus pirmam aukste nebuvo.. Veliau pirkom OLLO balduose naturalios medienos, normalaus ilgio ir plocio (niu ir suauges tilptu), aukstis tarp aukstu normalus butu atsisedus, kopeteles patogios pedoms (normalios lenteles horizontaliai sumontuotos), pacias kopeteles galima permontuoti i kuria nori puse, su grotelemis ciuziniams.. O jei kada ir reiks - perpjaunam per viduriuka kojas pagrindines tarp aukstu ir dvi normalios lovos gausis..  vis tik nesigailiu, kad uz ja sumokejom berods 750Lt + ciuziniai ~800Lt kainavo.. Mandru ciuziniu nepirkom, nes pagalvojom ir dar su pardaveju pasitarem, jog kai vaikai mazi ir svorio ne per daugiausiai, tai tu navarotu ir nepajaus ant ciuziniu..  be to juk ir sokineja ant ju..  kai viena lova perki tai dar nieko, bet kai gaunasi dviems is karto tai ir tenka susimastyti kaip cia sutilpti finansuose.. vienintele beda, kad as aukscio bijau  tai patalynes keitimas 2-am aukstui kosmaras.. Vaikams privalumas - lovu klotis nereikia ir karstytis galima kaip bezdzioniukams..  Nupirkau ryskesnius patalynes uzvalkalus, kad graziau atrodytu ir gana. Ar siaip ar taip ten pas juos gyvatynas lovose..  Vietos susitaupo, nes: uzima 1 lovos vieta, nereikia kas vakara tasytis isskleidinejant koki foteli miegojimui, taciau "suvalgo" erdves i auksti kambario (pas mane tai 3m aukstis kambario), klausimas ar vyresnysis nores tokioje lovoje miegoti?  Na, vyresnysis pas mane tai nieko prieš, bet va, kaip sakai ir aš aukščio bijau, ir baisu atrodo naktį kelsis pamirš kur miega ir "išlips''  Šiaip aišku svarbu kad ir vietos susitaupo - kambariukas nedidelis...O dabar kaip palatoje - dvi lovos per vidurį kompas  .Mes seną jaunuolio komplektą turim, bet tai jau atgyvenęs savo amželį, nes dar MB tuo komplektu naudojosi paaugliu būdamas. P.S. Šiaip tai nelabai ten tuoj nuotraukoj aišku kur pirmasis aukštas
Aš labai neapsisprendžiu  Reikia mums būtinai jau vaikui lovos, nes iš lovytės išlipą ir įlipą, tai baisu, kad kada nepamatysiu kaip jis lips.  Bet lovytė stovi šalia mūsų lovos ir visai nedaug užimą vietos, jei pakeisiu į didelę lovą neliks kambarį vietos, į kitą kambari perkraustyti dar nenoriu ir šiuo metu nelabai yra tokių galimybių. Paskaičiau temelę tai fotelio nelabai rekomanduojama būtų, tai ką man dabar daryt?  Patarkit
Sheshkiux
2007 10 27, 10:50
QUOTE(inore @ 2007 10 26, 22:24) Aš labai neapsisprendžiu  Reikia mums būtinai jau vaikui lovos, nes iš lovytės išlipą ir įlipą, tai baisu, kad kada nepamatysiu kaip jis lips.  Bet lovytė stovi šalia mūsų lovos ir visai nedaug užimą vietos, jei pakeisiu į didelę lovą neliks kambarį vietos, į kitą kambari perkraustyti dar nenoriu ir šiuo metu nelabai yra tokių galimybių. Paskaičiau temelę tai fotelio nelabai rekomanduojama būtų, tai ką man dabar daryt?  Patarkit  o kol sugalvosit kelti į kitą kambarį, pabandykit vieną lovytės šoną nuleisti žemai žemai arba visai nuimti ... ar neįmanoma
Kad neįmanoma nuimti lovytės krašto ji pas mus vientisa pinta.
Sheshkiux
2007 10 27, 19:06
QUOTE(inore @ 2007 10 27, 15:31) Kad neįmanoma nuimti lovytės krašto ji pas mus vientisa pinta. tada jau liūdniau  ... Papildyta:kilo dar viena mintis o jeigu aukštesnį čiužinį tiesiog ant grindų padėti  dieną galima kur užkišti ar šiaip pakelti  ....bet normalūs čiužiniai būna sunkūs  , paskui galima panaudoti normaliai lovai
Su MB truputi aptarėm, kad greičiausiai pirksim išlankstomą foteli ir į jį dėsim čiužinį iš lovytės. Aišku kasdien bus vargelio pakloti, nukloti, bet kitaip jau nieko nesugalvojom. Tai fotelį kai sulankstysim čiužinukas puikiai tilps po mūsų lovą. O ateityje nupirksim normalią lovą, o fotelis bus vaiko kambarį tiesiog šeip kaip fotelis.
lina31m
2007 10 29, 11:19
QUOTE(inore @ 2007 10 28, 12:39) Su MB truputi aptarėm, kad greičiausiai pirksim išlankstomą foteli ir į jį dėsim čiužinį iš lovytės. Aišku kasdien bus vargelio pakloti, nukloti, bet kitaip jau nieko nesugalvojom. Tai fotelį kai sulankstysim čiužinukas puikiai tilps po mūsų lovą. O ateityje nupirksim normalią lovą, o fotelis bus vaiko kambarį tiesiog šeip kaip fotelis.  Man irgi atrodo kad taupant vietą fotelis yra geriausia išeitis. O kiek laiko jūsų leliukui, kad dar nenorit į kitą kambarį iškeldinti?
QUOTE(Gabe @ 2007 10 26, 00:54) as i dviaukste saviskius "iskrausciau" kai vyresniajai buvo 5m., o jauneliui 3m.  pradzioje maniau, kad i virsu kelsiu dukra, bet kur tau.. Antraji auksta "konfiskavo" sunus ir dar dabar su sese keistis aukstais nenori.. Pradzioje pirkom deveta, is ploksciu gaminta lova - nepatogu man buvo del ilgio nestandartinio, tarp aukstu erdves atsisedus pirmam aukste nebuvo.. Veliau pirkom OLLO balduose naturalios medienos, normalaus ilgio ir plocio (niu ir suauges tilptu), aukstis tarp aukstu normalus butu atsisedus, kopeteles patogios pedoms (normalios lenteles horizontaliai sumontuotos), pacias kopeteles galima permontuoti i kuria nori puse, su grotelemis ciuziniams.. O jei kada ir reiks - perpjaunam per viduriuka kojas pagrindines tarp aukstu ir dvi normalios lovos gausis..  vis tik nesigailiu, kad uz ja sumokejom berods 750Lt + ciuziniai ~800Lt kainavo.. Mandru ciuziniu nepirkom, nes pagalvojom ir dar su pardaveju pasitarem, jog kai vaikai mazi ir svorio ne per daugiausiai, tai tu navarotu ir nepajaus ant ciuziniu..  be to juk ir sokineja ant ju..  kai viena lova perki tai dar nieko, bet kai gaunasi dviems is karto tai ir tenka susimastyti kaip cia sutilpti finansuose.. vienintele beda, kad as aukscio bijau  tai patalynes keitimas 2-am aukstui kosmaras.. Vaikams privalumas - lovu klotis nereikia ir karstytis galima kaip bezdzioniukams..  Nupirkau ryskesnius patalynes uzvalkalus, kad graziau atrodytu ir gana. Ar siaip ar taip ten pas juos gyvatynas lovose..  Vietos susitaupo, nes: uzima 1 lovos vieta, nereikia kas vakara tasytis isskleidinejant koki foteli miegojimui, taciau "suvalgo" erdves i auksti kambario (pas mane tai 3m aukstis kambario), klausimas ar vyresnysis nores tokioje lovoje miegoti?  Panaši situacija pas mus, be dar neįgyvendinta. Kaip tik įdomu buvo paskaityt, kaip skirtingų lyčių vaikiukai sugyvena dviaukštėse. Dukrytei tuoj 4m. Neseniai gimusiam broliukui atidavė savo lovytę ir dabar laikinai miega ant sulankstomo tokio senovinio fotelio. Jis atnaujintas, bet, manau visviena vargas, esu miegojus ant jo pati - ne kas. Tai aš jau galvoju apie dviaukštę. Dukrytė sutiko miegot 2a, na o mažylis kol kas pas mus, taigi 1a dar bus laisvas. Bet ar vėliau jie sutars toj lovoj O kito pasirinkimo nelabai matau, nors kambarys nemažas, viena siena - šiaurinė - šalta, kita siena - langas platus, dar kita - tiesiai prieš duris nenoriu statyt lovos (gal kvaili, bet įsitikinimai...  ), tai lieka vienas kampas - miegamasis, kuriame telpa dviaukštė. Na jei jau būtinai reikės perpjaut (ko tikuos nereiks) - manau kaip nors rasim, kur statyt.
laura x
2007 10 31, 10:58
maniskes turi sias lovytes,kaip katalogo 6 ir 8 psl,tik spalvos kiek skiriasi http://www.flexa.dk/files/billeder/katalog...alog2007_dk.pdfpatalynes nenuimineju,tik uztiesiu uztiesalus ant jos.
liumcikas
2008 01 31, 23:47
QUOTE(liumcikas @ 2008 02 01, 00:47) Kaune maciau baldu parduotuvej savanoriu prospekte (priešais Makdonalda). Kainavo apie 2000lt kazkur
QUOTE(agnesa @ 2007 10 23, 12:02) Grazu Tureciau mergytes noreciau tokiu metaliniu lovu. Berniuku kambario su tokiom neissivaizduoju As ta galvos skausma jau turiu...kokia lova pirkti trimeciui(vis dar miega kudikiskoje loveleje su nuimtu sonu  ). Man labai patinka balti mediniai, bet vyras sako kad uz keliu metu nebenores- tipo per daug mergaitiska Bet va cia radau... kaip parinksi patalyne, kambario aksesuarus taip ir atrodys Cia panasu, kad paaugliuko kambarys ir visai nieko  Na pacios lovos ir baldeliu kiek kitokiu noriu...bet baltu Del lovos klojimo, tai as niekada patalynes nenuimu. Tik pakloju graziai ir lovos uztiesalus uztiesiu(cia apie vyresneliu kambari kalbu). Nusisauciau jei reiketu dar ir patalyne nuimti ir vel pakloti vakare
Makarska
2008 02 01, 08:43
Lovos mašinytės yra čia http://www.ollo.lt
O tai keliems metams jus perkat tas lovas-masinas???? As issivaizduoju 3-6 metu berniukams tinka  Nelabai manau, kad jau 10-metis dziaugtusi tokia lova...ar uz keleto metu zadat kita pirkti???
Mirksniukas
2008 02 01, 10:36
QUOTE(Makarska @ 2008 02 01, 08:43) Lovos mašinytės yra čia http://www.ollo.ltir SBA balduose Kaune buvo
QUOTE(californiagirl @ 2008 02 01, 07:55) Eik tu sau, kaip grazu  Labai silta ir jauku Grazu Tureciau mergytes noreciau tokiu metaliniu lovu. Berniuku kambario su tokiom neissivaizduoju As ta galvos skausma jau turiu...kokia lova pirkti trimeciui(vis dar miega kudikiskoje loveleje su nuimtu sonu  ). Man labai patinka balti mediniai, bet vyras sako kad uz keliu metu nebenores- tipo per daug mergaitiska Bet va cia radau... kaip parinksi patalyne, kambario aksesuarus taip ir atrodys Cia panasu, kad paaugliuko kambarys ir visai nieko  Na pacios lovos ir baldeliu kiek kitokiu noriu...bet baltu Del lovos klojimo, tai as niekada patalynes nenuimu. Tik pakloju graziai ir lovos uztiesalus uztiesiu(cia apie vyresneliu kambari kalbu). Nusisauciau jei reiketu dar ir patalyne nuimti ir vel pakloti vakare  As nupirkau savo berniukui baltus baldus ir nieko jie nemergaitiski  Kaip tik labai stilingi grazus baldai, be jokiu vaikisku cacku pacacku  Priderinau patalyne su stilizuotais kareiveliais, pilnas kambarys masinu, lektuvu, tanku, sautuvu ir jokiu mergaitiskumu net nekvepia, gales drasiai iki paauglystes miegoti
liumcikas
2008 02 01, 12:08
na nezinau kaip mazasisi nores ,bet as noreciau ir daba miegoti toi masinytes ar barbiu lovytei  siaip kiek ziurinejau tai dydziu ju yra visokiu galima iki 5-6m o galima ilgis ir 180 ir virs 2 ilgis. manau bernaicui tok0i neispustoi masinoi miegoti bus visada malonu  )) tik reikia tureti didely kabary kad ji is visu pusiu matytusi tada gal efektas ir butu. be to man biski kliuna kad jos plasmasines tai jau nemanau kad joje daug paduksi ar ilgai miegosi vistiek kazkoks svorio riba yra  na labai norim, o kaip iseis bus matyt nes tik uz lova moketi tiek lt tai biski daugoka manau bet prisiziurejus pavizdziu gal butu galima pas auksariankius ir pigiau as lovu nekloju uztiesem koki tais adialiuka ar lovatiese ir viskas seip man lova klot tik sulankstoma reiktu foteliukus arba sofkes. o jai sitos jau lovo tai man net ir negarzu ji be patalu kazkokia plika atrodo  o jai ateinam miegoti tik nakcei tai net ir lovatesiu jokiu nekloju . grazus patalius puose ir gyvina kambary man  tik kad jau ju kainos tai labaiiii  bettt grazu
QUOTE(knielita @ 2007 10 22, 10:02) Mes isrinkom tokia lova:  Kambariukas maziukas vos 7 k.m. tad norisi kad ne tik lova patogi butu bet ir funkcionali. Zodziu mums tai pats tinkamiausias var. juo labiau norejau patogios lovos vaikui. As irgi noriu tokios lovos  kur ji yra?
kristina-buziene
2008 02 20, 16:52
Ant visokių išlankstomų lavelių kampelių ir pan...bute nebuvo vietos dviem normalioms lovoms  Dabar ruošiamės į namą,  mergaitė nori romantiško stiliaus baldelių...pirkti, oi kaip brangu dar milijono vis nelaimim....tai manau užsakysiu pas baldininkus, tai pagal brėžinuką padarys. Žinoma masinės gamybos būtų pigiau, bet bent jau kiek žiūrėjaulabai jau nekokybiškos arba kosmoso kainomis.
liumcikas
2008 03 22, 01:02
QUOTE(AMELY @ 2008 02 20, 20:58) Ant visokių išlankstomų lavelių kampelių ir pan...bute nebuvo vietos dviem normalioms lovoms  Dabar ruošiamės į namą,  mergaitė nori romantiško stiliaus baldelių...pirkti, oi kaip brangu dar milijono vis nelaimim....tai manau užsakysiu pas baldininkus, tai pagal brėžinuką padarys. Žinoma masinės gamybos būtų pigiau, bet bent jau kiek žiūrėjaulabai jau nekokybiškos arba kosmoso kainomis. kad ir baldinkai uz darba pasiima nemaza sumelia  siaip jai moketum pats gaminti kur kas pigiau susimontuotum viska. jauciu paziuri kaina kiek pardei , pasiakaicuoja savikaina ir ima vidurki. mum vienas pasakiciavo uz masinyte - lova is plosktes be dideliu pribumbasu 2000lt o kur dar ciuzinukas  jauciu pirkism paprasta lyge su stalciu apacioje. tik tiek kad pas mus plotis lovos max 80cm ir pakolkas ilgis 170cm, nors apziureinejau lovas vaiku po mazdaug 7-10m  na labai prasosi pakeiciamos jau.
labai sunku suderinti vaikų lūkesčius ir tėvelių piniginę...Dabar renkantis baldus vaikiukams didžiausią dėmesį skiriu čiužinio kokybei..kadangi perkam jau "suaugusias" lovas tai ir čiužinius kaip dideliems. jaučiu skolą vaikams už 7 metus ant sulankstomų lovų..
Gitatuka
2008 04 02, 19:31
 Galvos skausmas su tomis vaiku lovelemis. Baigiame remontus vaiku kambariuose. Rankiuojuosi baldu pavyzdziu, kad butu aiskiau baldziui parodyti, ko pageidaujam. Niekaip nenuspredziu ka daryti su dukros (10m.) lova. Dukra, o ir as noretume, tokio tipo  Taciau, manau, kad butina yra deze (stalciai) patalynei  ....ir ka daryti???
Gitatuka
2008 04 02, 19:49
Sunui, galvojam, kaip geriau sugalvot  ...visgi, dar treju neturintis, o lova daryti 2m ilgio, tai, kazkaip nelimpa. Po kokiu seseriu metu bus viskas nusibode, tada ir galima bus pakeisti viska i paaugliams skirtus baldus. Bet...vel ...ciuzini dabar darysim pagal uzsakyma, o veliau reiks ismest. Nespes nusidevet...tai pinigeliai, kaip ir i ora. Net, nezinau, kaip cia geriau padaryt. Apie tokia lova galvojam sunui, gal kiek zemesne. Jeigu ilgis butu iki 150cm., kaip atrodytu, kaip manot? Plocio kiek?
Neffertite_
2008 04 02, 20:42
Kadangi mes esame dar mažiukai, iki šiol miegojome manieže, labai mažiukas vartosi naktį, tai minkšta jam iš visų pūsiu buvo, artimiausiu metu pradėsime įsirenginėti namą, tad svajoju apie tokią lovą.  Šių lovų LT nemačiau, šios foto pasiskolinau iš OTTO žurnalo, Vokietijoje tokia lova kainuoja 600 eurų plius siuntimas. Gal kas ką nors panašaus matėte čia, LT?
Laba diena, gal galite padėti išsirinkti miegamą fotelį vaikui. Gyvenam mažam bute, todėl reiktų patarimo. Ačiū
viktorija09
2008 07 04, 21:05
jei butukas nedidelis manau labai tiktu baldai transformeriai: http://lt.lt.allconstructions.com/portal/c...cle/229#articlejie nera labai pigus, fotelis kainuoja apie 1100 Lt, sofa apie 2100 Lt, bet pati turiu ir tikrai nesiskundziu, labai patogi  nuorodoje butu pirmasis variantas
xsmalsutex
2008 07 29, 15:26
sveikos as ir mastau apie isvaziuojama foteliuka miegojimui tik kazi kaip pats mechanizmas laiko
Elgreta
2009 01 31, 14:09
Savo mazajame butuke sugalvojome vaikams nupirkti dviaukste lova. Taciau kaip parode praktika, ju yra tik keletas (nonorime medines): SBA - 1 variantas, itin auksta, ir "salto" tipo, pilka visa. Kur tas vaikiskumas... Nors tvirta. Plotis 80cm. Baldu rojus - 1 variantas, taciau netinkama nes kokybe siaubas (Turkija) Audejas - 1 variantas, taciau per plati (90cm plocio), velgi Turkija.  kur vaikui 90 plotis? Kai suaugusiu ciuziniai dviguliai 1.60 jau skaitosi normalus Kainos irgi idomios: nuo 700 uz medine (kuri jau salone kliba), iki 1800 SBA. Gal kas turit variantu kazkokiu? Gal kokia nuotrauka, ar patarima mosteltumete Dekoju labai. Finale, igyvendinus projekta, butinai idesiu kas gavosi (pirktas gatavas, gamintas pagal uzsakyma ar.pan. variantas).
QUOTE(Elgreta @ 2009 01 31, 15:09) taciau per plati (90cm plocio), velgi Turkija. kur vaikui 90 plotis? Kai suaugusiu ciuziniai dviguliai 1.60 jau skaitosi normalus Na vaikai tikrai nemiega taip ramiai kaip suaugę, visaip sukiojasi, vartosi, taip kad lova tikrai nėra plati, o be to maniškės dažnai prašo pagulėti kartu, tai labai  sutelpam.
vilmuzele
2009 02 21, 15:44
QUOTE(edinka @ 2009 02 01, 11:13) Na vaikai tikrai nemiega taip ramiai kaip suaugę, visaip sukiojasi, vartosi, taip kad lova tikrai nėra plati, o be to maniškės dažnai prašo pagulėti kartu, tai labai  sutelpam. Maniskiu dvigule (medine, silta, ne per daug auksta, tautieciu gamybos) tik 70 cm plocio. Jei neapsirinku  . Bet to plocio pilnai pakanka ne tik joms (susikrausciusioms su visais mylimiausiais minkstais zaislais), bet ir man  (nors sudejimas mano nevaikiskas - ugis apie 170, svoris apie 60). Esu koki karta ar du "laikiusi kompanija" savo mazesniajai... Siaip tai labai dziaugiausi ir tebesidziaugiu tokiu pirkiniu - ir vietos zaidimams buvo sutaupyta, ir galimybiu statyti palapines ar namuka atsirado daugiau, ka jau bekalbeti apie vyresniems vaikams zutbut reikalinga mazesniuju nepasiekiama erdve... Dabar, mergaitems paaugus ir ruosiantis issikelti i didesnius palocius, MB ragina lovyte parduoti. Bet as matau daugiau galimybiu jas (atskirtas) tinkamai pritaikyti (na ne tik vaiku miegojimui, bet ir ju saviraiskai, pvz., dekoravimo srityje  ), nei greitai ir neskausmingai parduoti. Manau, kad musu dvigule dar ne vienerius metus puikiausiai mums, o jei vis tik parduosime, tai kazkam kitam tarnaus...
makaciuke
2009 02 24, 19:38
as irgi esu siaip pries dviaukstes, bet uzsukom kazkada su drauge i JYSK ir ten stovejo medine dviaukste lova, paklibinom o ji nejudejo, nesvyravo... labai stora ir tvirta... yra visos apsaugos is sonu, kad neiskristu vaikai...net israizyti paveiksliukai...  graziai atrode  kaina 999Lt buvo berods... na o metalines visos saltos...
blondine
2009 02 24, 21:25
Mes dviaukštę lovytę gaminom pas pažįstamą meistrelį (kontaktų nebeturiu, neprašykit  ) nes reikėjo labai nestandartinių išmatavimų, ir, kad apatinė dalis būtų lovytė su strypeliais, kuriuos paskui sėkmingai išėmėm. Buvo superinė lovytė. Tik vienas nestandartinių dydžių lovyčių minusas - čiužinius reikia užsakinėti, o tai brangiau, nei pirkti standartinius.
Mano mažas butukas, todėl išeitis buvo dviaukštė lova man ir vienai dukrai  , daryta pagal personalinį projektą, plati, medinė. Kadangi kainavo tik medžiagos ir išpjovimas, tai labai pigiai išėjo, gal 200 Lt be čiužinių. Nuotrauką galėsiu įdėt tik po kokio mėnesio, nes dabar išardyta - remontas pas mane.
nesutinku ,kad metalines dviaukstes saltos lovos  , mes kaip tik gaminomes metaline, bet pagal individualu uzsakyma.... desime plokstes stalcius ir t.t. man medines labai gremezdiskos atrodo... zodziu cia skonio dalykas, kas bendrame rezultate iseis dar nezinau, bet butinai pasirodysime
vilmuzele
2009 04 24, 09:35
QUOTE(jovitn @ 2009 04 24, 08:49) nesutinku ,kad metalines dviaukstes saltos lovos  , mes kaip tik gaminomes metaline, O Jus ar bandete miegoti lovoje su metaliniai remais? Kai islipi is siltu patalu ir staiga prisilieti prie "odai malonaus" remo... Arba, kai nepatogiai lengdamasis susitrenki kakta... Na tada ir pasijaucia visas medzio jaukumas... Bet is tiesu, medinis remas buna kur kas gremezdiskesnis, nei metalinis, ypac kai renkiesi didesniu gabaritu gamini. Bet kaip as minejau, musiske lovyte nera labai plati ar labai labai auksta. Todel ir medinis remas cia - labai dailutis, akies nereziantis
aš irgi planuoju dviaukštę lovą įsigyt, noriu, kad apačia būtų kiek platesnė, ir metalinės man nepatinka, bet irgi galvoju, kad medinė atrodys gremėzdiškai, ypač kai patalpa maža  matyt teks pirkt metalinę, bet galvoju tada tą metalą būtinai kaip nors apipinsiu kokiom virvėm ar oda..
vilmuzele
2009 04 24, 13:33
QUOTE(trr @ 2009 04 24, 14:31) bet galvoju tą metalą būtinai kaip nors apipinsiu kokiom virvėm ar oda..  Labai geras sumanymas  . Sekmes jums! Ir jei nepersigalvosite, tai gal ir foto kada pateiksite - daugelis kudikiu LT (ir ju mamu) butu dekingos uz issaugotas kaktas ir pan.
QUOTE(vilmuzele @ 2009 04 24, 14:33) Labai geras sumanymas  . Sekmes jums! Ir jei nepersigalvosite, tai gal ir foto kada pateiksite - daugelis kudikiu LT (ir ju mamu) butu dekingos uz issaugotas kaktas ir pan.  jei visai mažiem vaikam tai po oda dar paralono galima sluoksnį įdėt, ir geriau kai rėmo vamzdis apvalus, ne stačiakampis. o foto jei bus būtinai įdėsiu, tik kad laaaabai negreitai dar mes ją pirksim
bimkutele
2009 04 25, 22:07
mes Panevėžyje visas baldų parduotuves aplakstėm ir niekur neradom Dviaukštės lovytės.Pirkom JYSKe.Lovytė labai tvirta,bet paskubėjom,dabar šiek tiek gailiuosi
ssaulelee
2009 04 25, 22:26
QUOTE(bimkutele @ 2009 04 25, 23:07) mes Panevėžyje visas baldų parduotuves aplakstėm ir niekur neradom Dviaukštės lovytės.Pirkom JYSKe.Lovytė labai tvirta,bet paskubėjom,dabar šiek tiek gailiuosi Labas,o kodel gailiesi? Mes irgi tokia pat isigijom,tik vyras dar padare patalynes deze po ja.
bimkutele
2009 04 25, 22:35
QUOTE(ssaulelee @ 2009 04 26, 00:26) nes labai norėjau su dėžę patalynei,kokiom lentynėlėm.ir kai pirkom galvojau,kad čiužiniai kartu su lovytę,bet teko atskirai pirkti,vieną pirkom iš geresnių kokosinį,kitą paprastą paraloninį,vistiek vienas vaikas  galėjom dar palaukti,bet ką jau bepadarysi  šiaip tikrai tvirta lovytė,berods indų gamybos,raudonos pušies  šaunuolis vyras  maniškis nemokės padaryti
QUOTE(vilmuzele @ 2009 04 24, 10:35) Kaip suprantu replikuojate i mano pastebejima apie mano mergaiciu lovyte - "medine, silta, ...". O Jus ar bandete miegoti lovoje su metaliniai remais? Kai islipi is siltu patalu ir staiga prisilieti prie "odai malonaus" remo... Arba, kai nepatogiai lengdamasis susitrenki kakta... Na tada ir pasijaucia visas medzio jaukumas... Bet is tiesu, medinis remas buna kur kas gremezdiskesnis, nei metalinis, ypac kai renkiesi didesniu gabaritu gamini. Bet kaip as minejau, musiske lovyte nera labai plati ar labai labai auksta. Todel ir medinis remas cia - labai dailutis, akies nereziantis  Ne tikrai nieko nenorejau izeisti, juk kiekvieno skonis skirtingas, uzsigauti galima ir i medine lova, o va del prisilietimo prie salto metalo tikrai sutinku  , bet as zadu kaip kur deti plokstes , ant laiptuku klijuoti (nezinau kaip vadinas  ) tokias medziageles,kad nepaslystu ir stalciai patalynei bus is ploksciu, prie galvos zadu tokias pakabinamas kaip pagalveles kabinti... cia tik smulkmenos ,kurias labai lengvai galima panaikinti
Maniškiai miega Monoidėjos lovose. Pradžioj galvojau imt lovas kur viena po kita, bet kai pati pabandžiau toj apatinėj pasėdėt, tai pradėjau įsivaizduot kas do daiktas ta klaustrofobija  Finale, lovas statėm kampu. Gink dieve, nereklamuoju Monoidėjos, bet Kaune yra jų nauja parduotuvė su jų vaikiškais baldais, berods ir Flexos turi keletą pavyzdžių, tik kad Flexa ne mūsų kišenei pasirodė. Svarbiausia, akd ten idėjų neblogų galima pasigaudyt
QUOTE(a79 @ 2009 06 07, 17:50) Maniškiai miega Monoidėjos lovose. Pradžioj galvojau imt lovas kur viena po kita, bet kai pati pabandžiau toj apatinėj pasėdėt, tai pradėjau įsivaizduot kas do daiktas ta klaustrofobija  Finale, lovas statėm kampu. Gink dieve, nereklamuoju Monoidėjos, bet Kaune yra jų nauja parduotuvė su jų vaikiškais baldais, berods ir Flexos turi keletą pavyzdžių, tik kad Flexa ne mūsų kišenei pasirodė. Svarbiausia, akd ten idėjų neblogų galima pasigaudyt  na mes kaip ziurejom monoidejos dviaukstes lovytes tai jos labai nestabilios su viena ranka pajudinus siubuoja i sonus, o kaina tai nemaza....
Tos aukštosios dar prie sienos tvirtinasi. PAs mus nepritvirtinta kol kas, ir kai pati lipu toj "saugykloj" žaislus praretint, tai tikrai jaučiuos kaip kosmonautė, bet mano didysis (5 m.) karstosi kaip beždžionė ir nieko Iki tol miegojo tos pusantrinėj, ta tai be jokių tvirtinimų prie sienos, tvirtai stovi. Tik keikiuos kaskart, kai reik patalynę pervilkt antram aukšte...NE taip paprasta čiužinį nutįst ir vėl atgal sukelt
|
|