Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pėdkelnės berniukams
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
daivuteee
Sveikos,
Norečiau jūsų ptarimų. Mano berniukui 7 m. Kai tokie šalčiai, po kelnėmis jam velkame pėdkelnes, tačiau jis labai jų nenori, gėdijasi.
Įdomu būtų sužinoti, kaip jūsų berniukai reaguoja, ką velkate jiems po kelnėmis?
bucinukas
mano mama broliui dedavo plonas trenigines kelnes
rizoja
mano sunus irgi nenori rengtis pedkelniu, bet kai buvo salciai vistiek aprengiau, kai nebuvo kuno kulturos pamoku ax.gif
sukutis
Yra dabar pirkti apatinių kelnių berniukams.(pilkos)
Taip vaikai (berniukai)mokykloje kartais šaiposi vieni iš kitų, iš tų kurie su pedkelnem.Geriau jau vilkti plonas treningines arba specialias apatines.
Mūsų tėtis nešioja apatines, tai ir sūnus nesipriešina.
Reikia saugoti vyrus. ax.gif
jurgixe
maniskis tai nei pedkelniu,nei apatiniu kelniu nesideda.tai gerai,kad turim storas virsutines,tai su jom i mokykla ir eina.tik kai eina i kiema ciuozinet nuo kalniuko tai prisimauna daug treninginiu kelniu,kad neperslaptu ir ilgiau galetu buti lauke
Uliuliuska
QUOTE(bucinukas @ 2007 02 02, 16:15)
mano mama broliui dedavo plonas trenigines kelnes
*

Mano mama panasiai darydavo. UT yra labai fainu apatiniu kelniu. Mano vyras per didelius salcius irgi nesioja.
4mamyte
mano abu berniukai ne is tolo nesimauna jokiu apatiniu kelniu.manau,kad jiems nesalta.nes kai pernai buvo didieji salciai tai net sakyt nereikejo,mazius pats susirado apatinias kelnes spintoj(tokios be peduciu).o vyresnis tipo vyras,jam nereikia.bet jis uzsigrudines,retai serga thumbup.gif
K.KEITE
mano sunus pirmoje klaseje dar nesiodavo petkelnes.per salcius.nors sakydavo kad klaseje vaikai saiposi, blush2.gif o jis atsakydavo kad salta del to maunasi kelnes bigsmile.gif .na dabar jau visiskai neturi reiksmes ar salta ar ne .jis ju nesidetu net jei jam sumokeciau.sako kad geda detis. doh.gif

-------------------------------------
user posted imageuser posted image

user posted imageuser posted image
P@nter@
QUOTE(daivuteee @ 2007 02 02, 15:53)
Sveikos,
Norečiau jūsų ptarimų. Mano berniukui 7 m. Kai tokie šalčiai, po kelnėmis jam velkame pėdkelnes, tačiau jis labai jų nenori, gėdijasi.
Įdomu būtų sužinoti, kaip jūsų berniukai reaguoja, ką velkate jiems po kelnėmis?
*

Pas mus irgi pradžioj žiemos buvo problema nes nenorėjo autis pėdukių, bet vieną dieną mokytoja ( o kaip žinai ji pirmokam autoritetas) pasakė, kad kitą dieną visi berniukai turi ateiti apsiavę pėdkelnes ir nuo tada kažkaip jokių pykčių nėra visi su pedkelnėm ir visiems gerai thumbup.gif
Neringucia
Maniškiui irgi pėdkelnių neužmausi doh.gif Bet mes turim keletą apatinių kelnių, tai kai labai šalta be problemų maunasi cool.gif
Olgyte
Mano sūnus per visus šalčius su pėdkelnėm vaikščiojo. Kol kas jokių problemų nebuvo, niekada neprieštaravo schmoll.gif Na o pačios pėdkelnės tokios berniukiškos, tamsesnių spalvų.
O dar turim storus šiltus džinsus. Manau, kad su jais tik kojinių pakanka. Kai pėdkelnių atsisakys- teks tik tokius žiemai pirkt smile.gif
Rudenėja
QUOTE(P@nter@ @ 2007 02 05, 12:00)
Pas mus irgi pradžioj žiemos buvo problema nes nenorėjo autis pėdukių, bet vieną dieną mokytoja ( o kaip žinai ji pirmokam autoritetas) pasakė, kad kitą dieną visi berniukai turi ateiti apsiavę pėdkelnes
*

thumbup.gif thumbup.gif

Maniskis siemet, kai cia buvo atsale, ejo su pedkelnem. Jam jos nepatinka, bet buvo salta, tai ir movesi. Spalvos tamsiai melynos ir pilkos, tai tokios tarsi berniukiskos gaunas mirksiukas.gif
pipima
Visada atvėsus orams maunamės ir be didelių spyriojimųsi g.gif Perkam berniukiškas su visokiais "vyriškais"paveiksliukais,arba tamsias vienspalves ir nors jis kartais pasako,kad draugai iš jo dėl to juokiasi,bet nei jis pats,nei aš iš to tragedijos nedarau schmoll.gif Pasakau,kad dėmesio nekreiptų ir viskas.Be to,kai eina su jomis kiekvieną dieną,tai ir tiems draugams matyt jau po savaitės pasidaro nei įdomu,nei juokinga iš to pačio juoktis mirksiukas.gif
lauma
iki mokyklos dėvėjo pėdkelnes, o dabar yra specialios apatinės kelnės, kurias dėvi po baseinoi arba didelių šalčių metu,
juk kai žmoniškai paaiškini kodėl yra gerai turėti dar viena sluoksnį po kelnėmis, kad jei nušals berniuko reprodukciniai organai ir jis negalės užaugęs turėti vaiku arba kokia šlapimo takų infekcija įsimes - žmoniškai ir vaikui suprantamai paaiškinus iš mažumės problemų kažkaip pas mus nekyla
Vijone
iki mokyklos devejo giedrutes. O dabar, kai jau diiiiiiidelis vyras biggrin.gif perku/au Utenos trikotaze apatines kelnes, seniau vadinamas kalsionais ax.gif
naitas
Sesuo kažkada guodėsi, kad iki mokyklos berniukas mielai nešiojo pėdkelnes. Nu bet mokykloj doh.gif
Pasirodo, jo klasės miargos nužiūrėjo kurie berniukai su pėdkelnėm, ir padarė tokią pasišaipymo kampaniją, kad tie vargšai net ir per šalčius plikom kiškom eina.. tongue.gif
Jurevaga
4u.gif kažkaip užkliuvo tema už akių 4u.gif .Mano giminaitės sūnus, o vaikinas mokosi prestižinėje gimnazijoje ir yra tikrai "kietas" bičas, beveik iki 12 metų nešiojo pėdkelnes. Tėvai liepdavo tai ir dėdavosi. O ten tėvų žodis kietas. Nors kita vertus toje klasėje dar keli berniukai taip eidavo. Gal todėl kad patys autoritetai buvo tai niekas iš jų ir nesišaipė. O tai buvo prieš 3 metus.
*Svajone*
Aš taip pat savo 8 ių metų sūnui dedu pėdkelnės ir jis dar tikrai nesipriešina schmoll.gif jei kartais neturiu išplautų pasiūlau dėtis apatines ilgas kelnes o tada džinsus tai jis nė pro kur schmoll.gif sako kad jau geriau palauks kol išplausiu bet dėsis tik pėdkelnes lotuliukas.gif na o man dar geriau kad su mielu noru dar maunasi pėdkelnes :good:juk su jomis daug šilčiau o perku vienspalves arba labiau berniūkiškas su mašinytėm ir pan. ax.gif na nors tikiuosi kol bus pradinukas gal nesigėdys jų nešioti mirksiukas.gif
*Miurielė*
Maniškiai irgi nesideda, vyrenysis jau kelinti metai pėdkelnių nenešioja, tai kai labai šalta dedasi sportines po apačia, o šiaip žiemai turim kelnes storesnes. Jaunesnysis irgi pradėjo protestuoti, matyt mokykloje tikrai vieni iš kitų pasišaipo, vaikams to ir užtenka. Kai nebuvo lab.šalta, tai maudavosi kojines ilgesnes (iki kelių), bet kai dabar šalčiai užėjo, tai paprašė sportinių kelnių, dėjosi po apačia smile.gif O šiaip geriausia įsigyti žiemines kelnes su pašiltinimu, na o kai lab.šalta tai po apačia mauti berniukiškas apatines kelnes (pvz.iš UT).
spaika
Mano sūnus irgi nenešioja pėdkelnių nuo pirmos klasės doh.gif . Be to, pas juos mokykloj labai šilta, tai sukaistų pamokose.Jis išvis labai jautriai reaguoja, ką jam sako kiti. Vieną kartą nupirkau tapkes su raide A ( aplikacija). Tai buvo tragedija, nenešiojo, nes vaikai juokėsi doh.gif . Taip ir su pėdkelnėm; jau geriau leškas nušals, negu iš jo šaipysis. Stengiuosi maut šiltesnes kelnes ir kojines iki kelių, kad nors kiek šilčiau būtų. smile.gif
Alnė
Aš čia kaip ir ne į temą, nes auginu mergaites smile.gif Bet esmė tame, kad mano mergina, kuriai tik 5 metai, nesimauna pėdkelnių!! Neprikalbinu niekaip. jei užmaunu per barnius, rėkiančią nutempiu i darželį, tai ji visą dieną ant kėdutės prasėdi, nors yra be galo judri. Tai nebekankinu. Nupirkau storas kelnes ir kojines iki kelių. Bet kažkaip baisu. nežinau nei ką daryt. patarkit.
lovely
QUOTE(Lina444 @ 2007 02 07, 20:48)
Aš taip pat savo 8 ių metų sūnui dedu pėdkelnės ir jis dar tikrai nesipriešina  schmoll.gif jei kartais neturiu išplautų pasiūlau  dėtis apatines ilgas kelnes o tada džinsus tai jis nė pro kur  schmoll.gif sako kad jau geriau palauks kol išplausiu bet dėsis tik pėdkelnes  lotuliukas.gif  na o man dar geriau kad su mielu noru dar maunasi pėdkelnes  :good:juk su jomis daug šilčiau o perku vienspalves arba labiau berniūkiškas su mašinytėm ir pan.  ax.gif  na nors tikiuosi kol bus pradinukas gal nesigėdys jų nešioti  mirksiukas.gif
*

Maniskis ir su pedkelnemis eina i mokykla ir nieko. Manau dauguma berniuku dar su jomis vaiksto, ju klaseje. mirksiukas.gif
JuliaVa
mano sunelis nuo darzelio laiku atsisake pedkelniu,na ne uz ka negalejau apmauti doh.gif ,tai tik apatines arba treningines po apacia,dabar ir tu nesimauna,klasiokai ateina,pasiziuriu irgi tik su vienom kelnem,pavargau kovot ir kiekviena ryta sakyt,kad pasimautu treningus doh.gif schmoll.gif
ungrida
cia diskutuoja tik mamos todel ir vyriskos bedeles taip atrodo,o paklauskit kaip vyrai eidavo i mokyklas ar ir pedkelnes nesiojo,tai va as is saviskio suzinojau i mokykla jikiu petkelniu schmoll.gif ,o nesiojo iv daugiausia sportines,dar vyriskos budavo siltos taigi musu vienas sunus ir pareiske,kad gana su tom petkelnem schmoll.gif ,kagi ieskom nauju kelniu,juk ateina metas kada kudikiui nebededam sliaustinuku,o berniukam petkelniu ir nieko cia nepakeisi mirksiukas.gif
Kaimiete
QUOTE(P@nter@ @ 2007 02 05, 13:00)
Pas mus irgi pradžioj žiemos buvo problema nes nenorėjo autis pėdukių, bet vieną dieną mokytoja ( o kaip žinai ji pirmokam autoritetas) pasakė, kad kitą dieną visi berniukai turi ateiti apsiavę pėdkelnes ir nuo tada kažkaip jokių pykčių nėra visi su pedkelnėm ir visiems gerai  thumbup.gif
*

Super iseitis. Kur tokios protingos mokytojos gyvena?
Papildyta:
QUOTE(lauma @ 2007 02 06, 00:57)
iki mokyklos dėvėjo pėdkelnes, o dabar yra specialios apatinės kelnės, kurias dėvi po baseinoi arba didelių šalčių metu,
juk kai žmoniškai paaiškini kodėl yra gerai turėti dar viena sluoksnį po kelnėmis, kad jei nušals berniuko reprodukciniai organai ir jis negalės užaugęs turėti vaiku arba kokia šlapimo takų infekcija įsimes - žmoniškai ir vaikui suprantamai paaiškinus iš mažumės problemų kažkaip pas mus  nekyla
*

thumbup.gif
dekui. Kazkaip nesusiprotejau taip viska paprastai paaiskinti...
Kačia
Vyresnelis pirmokas, pradzioje nenorejo detis pedkelniu schmoll.gif Tai susitarem, kai bus kuno kultura nesides, bet kai pamate kad kiti berniukai nesioja, tai problema issisprende (pas mus pedkelnes su kaukolem )thumbup.gif
furyy
Mano antrokas, į mokyklą pėdkelnių neužmausi doh.gif
Tik kai eina su rogutėm, tada priverčiu apsiaut, nes kitaip neleisčiau išeit
cipliukas
Kaip keista, mano trečiokas eina su pėdkelnėm ir dar nė karto nesakė, kad tai nevyriška ar ką nors panašaus. ax.gif
Rustė
sveikos, esu nauja skyrelio moderatorė wink.gif

mano dvyniai nešioja lig šiol pėdkelnes mokyklon (vienspalves kuo tamsesnes).tiesa jie tik pirmokai kolkas ir , manau visi klasės berniukai tas pėdkelnes nešioja (numanau...)
jei labai kas pradėtų tyčiotis, tai pamokinau pasakyti, kad ir vyrai daug kas nešioja pėdkelnes (apatines kelnes), tame tarpe ir tėvelis.

o jei jau visai atisakytų nešioti, tada turim tokias kaip getras, na be pėdų tokias pėdkelnes, kur reikia kojines dar mautis.tada manau, neturėtų niekam kliūti.

kiek pamenu, kalsėje, kai mokiausi aš, keli kalsiokai per didelius šalčius treningus plonus apačion pasivilkdavo (po kelnėm matydavosi kai suole sėdėdavo) mirksiukas.gif
Rasasla
Mano sūnui jau greit 9 metai, o pėdklenių nebededu jau nuo 3 metų.Vieną dieną vyras kai pasakė, kad jokių čia pėdklenių berniukams, tai sūnus ir nebesimovė.O perku žiemai pašiltintas kelnes eiti į lauką su rogėmis ir to pakanka.Vyrams apatinė kūno dalis turi būti vėsiai, o mergaitėms atvirkščiai-kuo šilčiau.Nežinau ar čia sutapimas ,ar ne bet jo draugas bendraamžis pėdklenes nešioja net namie po džinsais, tai iš ligų neišlenda, o maniškis visai neserga.tpfu tpfu tpfu.Taip pat auginsiu ir mažąjį. bigsmile.gif
SUPER HERA
blink.gif nesuprantu klausimo?nejau ėmė ir sugalvojo ,kad gėda rengtis triusikus,maike,gietras,o mama leidžia aikštytis?mano nuomone,iki mažiausiai 10m vaikas per mažas spresti,kuom apsirengti.o dėl pėdkelnių-su jomis nuo rugsėjo 1 dienos maniškis eina,nors ne speigai,vis šilčiau,patogiau negu su kojinėm-juk ir sportine apranga persiregti turi,bene šlaistysis vienais trauzais,ypač kada šildymas spalio gale prasidėjo.nu tai va,matau,kad nematau bėdos.iš viso manau kuo ilgiau mama rengia,maudo savo vaiką,tuo geriau-nes mažesniam visokių bėdų gali nutikti,nepasisakys,tai pamatys mama.
Neringucia
QUOTE(SUPER HERA @ 2007 02 22, 23:19)
:mano nuomone,iki mažiausiai 10m vaikas per mažas spresti,kuom apsirengti.
*

Visiškai nesutinku schmoll.gif Pas mus karas dėl drabužiu nuo 2 metukų, kai pradėjo eiti į darželį. Būdavo aprengiu suruoštais rūbeliais, ateinu o jis jau nuogas sėdi doh.gif Ir rengdavosi tik tuos drabužius kurie jam mieli, gali ką nori daryti. Dabar be jo nei vieno rūbo neperku schmoll.gif Nes dažniausiai taip ir lieka net neužsidėti doh.gif Tai galioja ne vien tik kelnėm, megztiniam, striukėm, bet ir kepurėm, apatiniams, pėdkelnėm doh.gif Mano nuomone tai tik nuo vaiko priklauso, šiuo atveju aš tik galiu jam patart bet aprengt tikrai ne schmoll.gif
P@nter@
o man geriau atrodo su pėdkelnėm negu apsmukusiom tom apatinėm kelnėm kur net klynas su saga taip juokingai atrodo lotuliukas.gif (apie tokias juk galvoju taip) blush2.gif Mes geriau renkamės pėdukes thumbup.gif
Dalyčiukas
Maniškis antrokas.Po vasaros buvo atpratęs nuo pėdkelnių ir šalčiams prasidėjus priešinosi-sakė nepatogu.Bet įkalbėjau porą dienų panešioti,tai dabar norėdama nenumaučiau.O klasėje daug berniukų su pėdkelnėm vaikšto,tai problemų dėl to neturim dirol.gif
Casual
QUOTE(P@nter@ @ 2007 02 24, 00:39)
o man geriau atrodo su pėdkelnėm negu apsmukusiom tom apatinėm kelnėm kur net klynas su saga taip juokingai atrodo  lotuliukas.gif (
*

blink.gif pirma syki apie tokias girdziu, nors abu vaikai nesioja apatines kelnes - jos visiskai tokios kaip pedkelnes tik be peduciu ir pasiuvimas berniukiskas. o pliusas tas, kad niekad nenusmunka ir klynas nekabo(kas yra dazna pedkelniu problema)
P@nter@
QUOTE(dooovile @ 2007 03 02, 08:39)
blink.gif pirma syki apie tokias girdziu, nors abu vaikai nesioja apatines kelnes - jos visiskai tokios kaip pedkelnes tik be peduciu ir pasiuvimas berniukiskas. o pliusas tas, kad niekad nenusmunka ir klynas nekabo(kas yra dazna pedkelniu problema)
*

Tada aš ne tokias išsivaizduoju, išsivaizduoju tokias nelabai gražias, nu mano diedukas kažkada nešiodavo blush2.gif
Alnė
QUOTE(SUPER HERA @ 2007 02 23, 00:19)
blink.gif  nesuprantu klausimo?nejau ėmė  ir sugalvojo ,kad gėda rengtis triusikus,maike,gietras,o mama leidžia aikštytis?mano nuomone,iki mažiausiai 10m vaikas per mažas spresti,kuom apsirengti.o dėl pėdkelnių-su jomis nuo rugsėjo 1 dienos maniškis eina,nors ne speigai,vis šilčiau,patogiau  negu su kojinėm-juk ir sportine apranga persiregti turi,bene šlaistysis vienais trauzais,ypač kada šildymas spalio gale prasidėjo.nu tai va,matau,kad nematau bėdos.iš viso manau kuo ilgiau mama rengia,maudo savo vaiką,tuo geriau-nes mažesniam visokių bėdų gali nutikti,nepasisakys,tai pamatys mama.
*

Na tu čia ir parašei?! Nesutinku. Maniškės nuo 3 metų sprendžia ką rengtis, ir jei ko nenori, nemanau kad tai mano leidimas jiems aikštytis. Ir dabar kai mano penkiametė šį rudenį nebesimauna pėdkelnių, aš suvokiu, kad jai nešalta, beje ji ir neserga, tik kai matau kad visi tokio amžiaus vaikai jas nešioja, o ir auklėtoja daržely vis užsimena, kaip čia be pėdkelnių, kažkaip nesmagu. Ir tikrai nemanau, kad kuo šilčiau tuo geriau.
ritka68
Manasis su pėdkelnėm ėjo iki 4 klasės ir jam pasirinkimo nebuvo.Vėliau nupirkau plonas sportines kelnes jas vilkosi po džinsais per šalčius.
jalta
desiu pirmokui pedkelnes, tikiuosi nesišakos. didziukas mano gal iki 5 klases nesiojo, o dabar dedu UT apatinius, nors jau siemet gal nenores devet (13 metu bus)
Miledi.N
Turiu du berniukus 6 ir 8 metų, aštunmetis beproblemų dėvi pėdkelnes, o šešiametis griežtai atsisako schmoll.gif tik žiemą kai laaaaaaabai šalta.
jalta
QUOTE(Miledi.N @ 2007 09 27, 14:48)
Turiu du berniukus 6 ir 8 metų, aštunmetis beproblemų dėvi pėdkelnes, o šešiametis griežtai atsisako  schmoll.gif  tik žiemą kai laaaaaaabai šalta.
*

su stipria asmenybe nepakovosi biggrin.gif
einareja
Mano 9 metų sūnui nelabai patinka pėdkelnės, bet jei reikia tai ir aunasi.Kartais pėdukes , o kartais apatines kelnes(utenos trikotaže pirkdavau). Manau dar ir šiemet "įkišiu" į pėdkelnes . O jei leisite vaikams aikštytis tai ir rodys ožius. Reikia paaiškinti.Suprantu , kad aplamai tai priklauso ir nuo tėvų požiūrio į aprangą , bei jų rodomo pavyzdžio . Vieni vaikšto "cacos lelios" , o kiti vertina praktiškumą,saiką,tvarkingumą.. nusigrybavau biskiuką gal jau -sorry blush2.gif
bruegel
Visa laimė, kad sūnaus klasiokai dar visi žiemą su pėdkelnėm vaikšto, jokių abejonių nekilo. Šiemet irgi jau nupirkau tamsiai mėlynas, tai manau, kad problemų nebus, nes vien su kostiuminėm kelnėm būtų šalta smile.gif
Sirana
Na, as savo pirmokui nupirkau kelias poras tamsiu pedkelniu, be jokiu ten rastu ir piesinuku. Jau tikrai per salcius neleisiu plikom kiskom. mirksiukas.gif Tegu tik pabando mokykloj kas nors burgztelt del pedkelniu cool.gif
raimaza
QUOTE(Sirana @ 2007 09 28, 22:13)
Na, as savo pirmokui nupirkau kelias poras tamsiu pedkelniu, be jokiu ten rastu ir piesinuku. Jau tikrai per salcius neleisiu plikom kiskom. mirksiukas.gif Tegu tik pabando mokykloj kas nors burgztelt del pedkelniu cool.gif
*

Sveikos
ir as pasisakysiu
mano sunus pernai buvo pirmokas tai dar pedkelnes uzdedavau, o jau siemet kategoriskai atsisake, nors dar nebuvo salta, bet jis is anksto pareiske kad jau tokiu tai nesimaus
migliux
Aš savo vaiko pėdkelnių mautis neverčiu. Pernai buvau nupirkus pašiltintas kelnes ir pėdkelnių beveik neprireikė, šiemet vėl ieškosiu tokių kelnių
Sirana
QUOTE(raimaza @ 2007 09 30, 17:40)
mano sunus pernai buvo pirmokas tai dar pedkelnes uzdedavau, o jau siemet kategoriskai atsisake, nors dar nebuvo salta, bet jis is anksto pareiske kad jau tokiu tai nesimaus
*

Kazkodel ir as taip isivaizduoju, kad kitais metais as saviski irgi sunkiai beikalbesiu... Niekaip nesuprantu, ka blogo tie bernai izvelgia pedkelnese? Koki cia vyriska oruma jos zemina, ar kas?
Realija
Maniškis trečiokas, turim pašiltintas kelnes, bet ir pėdkelnes nešioja kai labai šalta, va vakar spintą tvarkiau ir norėjau išmest ,galvojau tikrai jau šiemet nenorės schmoll.gif bet nustebau kai pasakė: ką tu mamičiuk juk su pėdkelnėm šilčiau blink.gif lotuliukas.gif
Sirana
QUOTE(Realija @ 2007 09 30, 23:15)
nustebau kai pasakė: ką tu mamičiuk juk su pėdkelnėm šilčiau blink.gif  lotuliukas.gif
*

thumbup.gif Saunuolis vaikis!
torasama
Mano vaikis antrokas. Jau nuo pernai jokiu, pėdučiu, po kelnėmis. schmoll.gif Žiemą eina kelnėmis su pašiltinimu thumbup.gif .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.