Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pėdkelnės berniukams
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
natali77
Mes irgi nesiojam taip vadinamus "kalsonus", net nežinau lietuviško pavadinimo. Perku "Spartoj" kai buna akcijos biggrin.gif . Nešiojom ir šia žiemą, ir net tetis nešiojo, džinsiukai tai plonučiai, šalta gi.
Preila30
Maniskiui 7metai bet dar nesipriesina pedkelniu devejimui,o kai pareiks ,kad tai mergaitiska apranga, pirksim "kalconus'' biggrin.gif
ginciucha
Maniskis nesioja pantalonus,labai fainu yra Utenos trikotazo wub.gif
-Aš-
QUOTE(skruzdeliukas77 @ 2011 05 23, 14:32)
maniškis trečiokas pradėjo nešioti po kelnėmis apatines kelnes, pirktas Maximoj, ir išsisprendė visi gėdos jausmai dėl pėdkelnių smile.gif
*

Jūs man papasakokite, kokia yra gėda nešioti pėdkelnes, aš nesuprantu g.gif
Sūnus sakė, kad klasėje berniukai šaiposi iš tų kurie su pėdkelnėm. Bet žiemą keliauti vien tik su kelnėm ir nieko apačioje manyčiau labiau gėda lotuliukas.gif Kai nušals kas nors....
sena niekšė
QUOTE(-Aš- @ 2011 12 06, 16:59)
Jūs man papasakokite, kokia yra gėda nešioti pėdkelnes, aš nesuprantu  g.gif
Sūnus sakė, kad klasėje berniukai šaiposi iš tų kurie su pėdkelnėm. Bet žiemą keliauti vien tik su kelnėm ir nieko apačioje  manyčiau labiau gėda  lotuliukas.gif Kai nušals kas nors....
*

todėl kad vyrai ir dideli berniukai pėdkelnių nenešioja. Jeigu labai šalta, yra tam skirtas vyriškas apatinis trikotažas.
-Aš-
QUOTE(sena niekšė @ 2011 12 06, 23:38)
todėl kad vyrai ir dideli berniukai pėdkelnių nenešioja. Jeigu labai šalta, yra tam skirtas vyriškas apatinis trikotažas.
*

O kada berniukas yra didelis? Kelerių metų yra per didelis, kad nešiotų pėdkelnes?
grazina37
QUOTE(sena niekšė @ 2011 12 06, 22:38)
*

kazin is kur vaikas sugalvoja kad jis jau didelis ir kad jam jau nereikia pedkelniu g.gif ,kaip mamos rengia taip jis rengiasi,man tos apatines kelnes visai be rysio,senu diedu kelnes lotuliukas.gif vyras niekada ju nenesioja,jei lauke dirba ir salta turi (specovke) su pasiltinimu
-Aš-
QUOTE(grazina37 @ 2011 12 07, 14:36)
kazin is kur vaikas sugalvoja kad jis jau didelis ir kad jam jau nereikia pėdkelnių  g.gif

Kai tarp draugų atsiranda bent vienas, kuris ima šaipytis, tada ir sugalvoja, kad jis jau didelis ir jam nereikia pėdkelnių smile.gif

Bet tai dar klausimas, kaip vaikas bus "priimtas" dėvėdamas ne pėdkelnes, o aptines kelnes.

grazina37
QUOTE(-Aš- @ 2011 12 07, 15:32)
Kai tarp draugų atsiranda bent vienas, kuris ima šaipytis, tada ir sugalvoja, kad jis jau didelis ir jam nereikia pėdkelnių  smile.gif

Bet tai dar klausimas, kaip vaikas bus "priimtas" dėvėdamas ne pėdkelnes, o aptines kelnes.
*

taip kiekvieni vaikai kitaip elgiasi,na man jie juokingai atrodo lotuliukas.gif ,na gal sovietine moteriske esu ,bet brolis su jais miegodavo ,o kad detis i mokykla tokios minties net nekilo doh.gif ,vaiksciojom abu su pedkelnem ir vis ziurejom kad nesumaisytume kurios kurio yra mirksiukas.gif
Arenga
QUOTE(grazina37 @ 2011 12 07, 17:03)
taip kiekvieni vaikai kitaip elgiasi,na man jie juokingai atrodo lotuliukas.gif ,na gal sovietine moteriske esu ,bet brolis su jais miegodavo ,o kad detis i mokykla tokios minties net nekilo doh.gif ,vaiksciojom abu su pedkelnem ir vis ziurejom kad nesumaisytume kurios kurio yra mirksiukas.gif
*

Aš kiek ne į temą, bet gal jūs nežinote kaip atrodo šiuolaikinės apatinės kelnės?
Lygiai taip kaip pėdkelnės, tik be pėdų, gaminamos iš merino vilnos bei šilko, esti ypač plonos bei puikiai palaiko termoreguliaciją. Vaikams patogios ir švelnios smile.gif
Gitatuka
4u.gif
Sūnelis, kaip tik pradėjo kalbėti, taip ir pareiškė ... neneriu pėdkelnių. Nuo tada jų ir nenešioja, nes neįmanoma įkalbėti. Sunkoka, kai ruduo. Su vienom kelnėmis šalta, tad išradau plonytes kelnytes dėti po pirmomis. Bet ir tai suranda priekabių vaikinas. Žiemą gerai, aunamės ant viršaus kombinezonines kelnes - išsigelbėjimas 4u.gif Nežinau, kaip bus, kai pradėsim eiti į pirmą klasę po Naujų Metų doh.gif
Papildyta:
QUOTE(grazina37 @ 2011 12 07, 17:03)
taip kiekvieni vaikai kitaip elgiasi,na man jie juokingai atrodo lotuliukas.gif ,na gal sovietine moteriske esu
*

Kiekvienas vaikas savo išmanymus turi. Nepernešu, kai dukra nenori nešioti kepurės. O šitoks malonus jausmas, kai vėjai pučia, o tavo ausys šiltos. Bet va... nuo mažens savo nuomones tėvams perša biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-Aš- @ 2011 12 06, 15:59)
Jūs man papasakokite, kokia yra gėda nešioti pėdkelnes, aš nesuprantu  g.gif
Sūnus sakė, kad klasėje berniukai šaiposi iš tų kurie su pėdkelnėm.
*

Va..va...Sūnus minėjo, kad kiti vaikai, ypač mergaitės, juokiasi iš tų berniukų (darželyje) kad nešioja pėdkelnes. Gal čia nuo tėvų pareina? Nežinau g.gif aš visus penkis metus tik ir norėjau, kad vaikas būtų šiltai. Aišku man nepavyko, nes sūnui bet kokia aptempta medžiagytė 'drąsko - varžo'.
brasta
QUOTE(Gitatuka @ 2011 12 09, 01:17)
Kiekvienas vaikas savo išmanymus turi. Nepernešu, kai dukra nenori nešioti kepurės. O šitoks malonus jausmas, kai vėjai pučia, o tavo ausys šiltos. Bet va... nuo mažens savo nuomones tėvams perša biggrin.gif
*

Nu jau pasisakysiu dabar kaip sena boba... doh.gif Aš matau didžiulę problemą, kad dabartiniai vaikai taip šokdina tėvus... g.gif To neturėtų būti.

O kalbant į temą apie pėdkelnes. Maniškis daržely nešiojo pėdkelnes be jokių kalbų ir diskusijų. Dar ir pirmoj- antroj klasėj nešiojo, o kai jau labai ėmė jų gėdytis, tai žiemai ieškodavau kelnių su pašiltinimu. Kažkada net specialiai į Gariūnus dėl tokio reikalo teko važiuoti, nes kažkas pasakė, kad ten tokių visada būna.
Mažuliukė
Mes nešiojome iki 2 klasės, o tada netikėtai nupirkau kelnes su pašiltinimu ir dabar jau kitokių negalima įsiūlyti. Beje tokių būna ir parduotuvėse smile.gif
ziogelis2003
Mano sūnus "metė"pėdkelnes kokių 5-rių metų, niekaip negalėjau apmauti doh.gif . Tai pradėjom pirkti apatinį vyrišką trikotažą, kurio ir Maximoj yra, tikrai pakankamai kokybiškas. Taip pat perku džinsus su pašiltinimu, o kai labai šalta ir berniukiškas kojines iki kelių, tai kol kas niekas nepasijuokė g.gif
grazina37
QUOTE(brasta @ 2011 12 09, 09:37)
Nu jau pasisakysiu dabar kaip sena boba... doh.gif Aš matau didžiulę problemą, kad dabartiniai vaikai taip šokdina tėvus... g.gif To neturėtų būti.

O kalbant į temą apie pėdkelnes. Maniškis daržely nešiojo pėdkelnes be jokių kalbų ir diskusijų. Dar ir pirmoj- antroj klasėj nešiojo, o kai jau labai ėmė jų gėdytis, tai žiemai ieškodavau kelnių su pašiltinimu. Kažkada net specialiai į Gariūnus dėl tokio reikalo teko važiuoti, nes kažkas pasakė, kad ten tokių visada būna.
*

ir as tokia pati BOBA lotuliukas.gif ,kol kas as vadovauju kuo reikia renktis,namie bosas as,nes juoktis vaikai gali is bet ko ,jie viska atsinesa is seimos,ka tevai jiems bruka i galvele,ta jie ir sneka,mano sunelis eina su pedkelnem,nesioja kepure salika ir pirstines,plikai nekerpu ,todel gali isskirti nuo kitu klasioku kurie ateina issidraike,rubai isrukyti rukaluose ,galvos plikos ir pirmas zodis iejus i klase -traukis debile,ko ziuri gaidi doh.gif
Pingvinukas
Mano sūnus dar nesipriešina, dėvi pėdkelnes 4u.gif
sena niekšė
QUOTE(grazina37 @ 2011 12 07, 14:36)
man tos apatines kelnes visai be rysio,senu diedu kelnes lotuliukas.gif
*

o man tai pėdkelnės su sovietmečio vaikų darželiais asocijuojasi.
ir šiaip klausimas iš praktinės pusės -- kojines tai reikia keisti kasdien. o kelnes dar galima būtų nešiot ilgiau. jūs kasdien pėdkelnes keičiat ir skalbiat?
Elina
QUOTE(sena niekšė @ 2011 12 12, 01:27)
jūs kasdien pėdkelnes keičiat ir skalbiat?
*

taip bigsmile.gif
lialka
QUOTE(sena niekšė @ 2011 12 12, 00:27)
ir šiaip klausimas iš praktinės pusės -- kojines tai reikia keisti kasdien. o kelnes dar galima būtų nešiot ilgiau. jūs kasdien pėdkelnes keičiat ir skalbiat?
*

Mes turim ir vilnonių apatinių kelnyčių, ir pėdkelnyčių darželinukui. O maksimines apatines kelnes naudojam tik kaip pižamines kelnes namie, nes baisios jos. Bent po skalbimo nusitampė, apsimovęs kaip senas kaimo diedukas atrodo biggrin.gif

Dėl pėdkelnyčių skalbimo. Nuskalbiu padukus kasdien, o pačias gietrutes rečiau. ax.gif

Dėl šaltuoju metų laiku nešiojamų apatinių kelnių ir vaikų kaprizų, kad nesimaus. Mano vyresnėlis jau net nebe pradinukas, bet mielai jas kasdien maunasi. Nes šalt jam yra didesnis diskomfortas, nei nusimaut prieš fizinio pamoką. Ir niekada neteko girdėti, kad kas nors šaipytųsi.
brasta
QUOTE(sena niekšė @ 2011 12 12, 00:27)
*

Keičiam kasdien, o skalbiam dažniausiai savaitgaliais. Per išpardavimus prisiperkam pėdkelnyčių, maikyčių, golfukų į priekį, kad turėtų drabužėlių komplektus visai savaitei į darželį. Savaitgalį viską išskalbiu ir žinau, kad rytai bus ramūs ir nereikės sukti galvos, ar dar liko spintoj švarių rūbų.
kimberley7
QUOTE(lialka @ 2011 12 12, 12:22)
Dėl šaltuoju metų laiku nešiojamų apatinių kelnių ir vaikų kaprizų, kad nesimaus. Mano vyresnėlis jau net nebe pradinukas, bet mielai jas kasdien maunasi. Nes šalt jam yra didesnis diskomfortas, nei nusimaut prieš fizinio pamoką. Ir niekada neteko girdėti, kad kas nors šaipytųsi.
*

drinks_cheers.gif Ir pas mus niekas klaseje nesijuokia, gal tiesiog daug isaukletu vaiku yra smile.gif Jei patys tevai savo vaikams sakys kad berniukams sarmata nesioti pedkelnes tai ir vaikai sakys ta pati tongue.gif
DopeBoy
QUOTE(daivuteee @ 2007 02 02, 15:53)
Sveikos,
Norečiau jūsų ptarimų. Mano berniukui 7 m. Kai tokie šalčiai, po kelnėmis jam velkame pėdkelnes, tačiau jis labai jų nenori, gėdijasi.
Įdomu būtų sužinoti, kaip jūsų berniukai reaguoja, ką velkate jiems po kelnėmis?
*

Mano broliui liktai 11 ar 12 metu nezinau kiek tiksliai ;DDD Nu jis 4tokas tai mama jam mauna petkelnes nors ju jis nenori. Aisku vaikai jeigu mokykloje pamato tai juokesi nes pvz per kuno kulturos pamoka reike persivilkti ir jeigu vaikai pamato juokesi. bet as manau nieko cia baisaus nera. tiesiog galima treningines kelnes po dzinsais apsimauti, arba is savo patirties galiu pasakyti visada kaip ziema tai net pirstai melini nuo salcio nes pirstiniu nenesioju :PPPP
ramyra
Nesiojo maniskis pirmokas pedkelnes be problemu. Bet dazniausiai po "slidinininko" kelnemis, einant i lauka ilgesniam laikui. Mokykla mums praktiskai kieme, tai tikrai nesusala kol nubega iki klases. Todel i mokykla pravaiksciojo su paprastais dzinsais ir kojinem iki keliu. Kitas dalykas- mokykloje tikrai silta, ir sedeti su dvigubom kelnem vienodai zalinga kaip ir salti "vyriskus atributus".
Dar nesioja pasiltintus dzinsus, bet ir su jais klaseje per karsta schmoll.gif

Dabar dar neteko siulyti astuonmeciui pedkelniu. Nebuvo dar tokiu salciu.

Kuomet ateis laikas, kai nebenores pedkelniu, nesios vyriskas apatines kelnes. Juolab tetis ziema nesioja- normalios tos kelnes. Net kariuomeneje ziema kareiviai pasirengia pasiltintus apatinius rubus.
Subjektyvi
Pas mus nešioja apatines kelnes ir kojines kasdien keičia. Apatinės kelnės yra jėga. thumbup.gif

Mažiukams pėdkelnės visai gerai, bet uždėk vyresniam bernui. Nesąmonė. doh.gif Reikia vieną dieną išaugti iš darželinukų.
Elina
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 12 15, 11:48)
Reikia vieną dieną išaugti iš darželinukų.
*

bet ta diena ne visiems vienu laiku ateina - ji nėra pažymėta kalendoriuje...
san
man tai toks klausimas iškilo beskaitant - mamom gerai, šilta etc. bet ar gerai bernam, kai jų "turtas" šiltai užspaustas g.gif (juk nėra pėdkelnėse spec. skyrelio tam reikalui)

aš saviškiui, kuriam dar ir iki mokyklos toli, kai atšals, turiu sukomplektavus kojines iki kelių ir pašiltintas kelnes.
Subjektyvi
QUOTE(Elina @ 2011 12 15, 11:01)
bet ta diena ne visiems vienu laiku ateina - ji nėra pažymėta kalendoriuje...
*

Tai reikia galvoti savo galva. doh.gif Ne visiems darželinukams reikalingos pėdkelnės. Ar tam vaikinukui patogu visą dieną "šusti" su pėdkelnėm mokykloje, ar jam patogu jas mautis po fizinio lavinimo pamokos ir pan.. Pvz. mes šiltesnes apatines maunam tik išskirtinių šalčių metu, kai tikrai labai šalta pėstute eiti į mokyklą. Bet paprastai, kaip kad dabartiniu oru, jokių papildomų apatinių nėra. Kelnės, kojinės ir triusikai. Kojines, triusikus keičia kasdien.
Pingvinukas
O kur mamytės perka berniukams geras apatines kelnytes?
Bertaxxx
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 12 15, 11:48)
Pas mus nešioja apatines kelnes ir kojines kasdien keičia. Apatinės kelnės yra jėga. thumbup.gif

Mažiukams pėdkelnės visai gerai, bet uždėk vyresniam bernui. Nesąmonė.  doh.gif Reikia vieną dieną išaugti iš darželinukų.
*

Atsiprasau, gal kvailas klausimas, bet tos apatines kelnes yra jega, kaip jos atrodo, ir kur galima isigyti, nes maniskis irgi nelabai kojiniu kelniu nori, tai noreciau nupirkti, tas kelnes, apie kurias rasot.
Pingvinukas
Bertaxxx, aš tik Lindex'e buvau pirkusi. Daugiau kažkaip neužtaikiau ax.gif
Bertaxxx
Aciu. Reiks paziureti, nelabai isivaizduoju.
ramunele 28
Mano sūnui,kuris jau ketvirtokas tai nebeapmausi apatinių kelnių.Sako,kad juokiasi iš jo,kai rengiasi ruošdamiesi kūno kultūros pamokai.Tad mes perkam tokias velvetines kelnes su storu pamušalu. doh.gif
Almuka
Mano paruosiamukas, kol eina i darzeli, maunasi pedkelnes be jokiu atsikalbinejimu. Darze sortus apsiauna, tai tikrai nekarsta. O jau mokyklelej bus matyt. Labai jau didziuliai matai visi, kur juokiasi. Man juokingiau kai su melynom kojom.
Makarska
QUOTE(Pingvinukas @ 2012 02 23, 13:49)
O kur mamytės perka berniukams geras apatines kelnytes?
*

Anksčiau pirkdavau Utenos trikotaže, bet jų spalvos tokios nykios. Paskutinis pirkinys iš Prismos. Patiko, kad juodos ir neryškiai pamargintos a`la "grafitti". Ėjo per didžiausius šalčius ir niekas nesišaipė. Matyt visokių rūšių sportiniai apatiniai "termo" rūbai įsigali ir jau mažai kam kyla noras juoktis iš "padštanikų".
Pingvinukas
Makarska, ačiū, apžiūrėjau Prismoje tas kelnytes. Tikrai labai padorios thumbup.gif Reikės kitai žiemai nupirkti 4u.gif
Makarska
drinks_cheers.gif
zyzliukė
Dedu getras arba termoaprangos kelnes. Gamina Utenos trikotažas. Termoaprangos kelnių galima įsigyti sporto prekėse. Šiemet uždedavau dar ir pėdkelnes, bet sekančią žiemą, kai maniškis jau bus 4-tokas, manau jau niekaip "neįsiūlysiu" doh.gif
BebrasIsJamaikos
Man 16 ir aš visiškai nesigėdiju apatinių kelnių žiemą, nes tikrai būna šalta.
Nireglina
QUOTE(BebrasIsJamaikos @ 2012 04 30, 20:07)
Man 16 ir aš visiškai nesigėdiju apatinių kelnių žiemą, nes tikrai būna šalta.

Šaunuolis 4u.gif
skirmantenet
mano pirmokui problemu nera
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.