QUOTE(torasama @ 2007 10 01, 18:09)
Mano vaikis antrokas. Jau nuo pernai jokiu, pėdučiu, po kelnėmis.
Žiemą eina kelnėmis su pašiltinimu
.
Tik va tokių kelnių sunku rast
pritariu, tokių kelnių tikrai sunku rast, bet maniškis neturi nieko prieš šiltas apatines kelnes berniukams
o aš Jysk parduotuvėje netyčia radau kamufliažinių spalvų pėdkelnių!
mano dvyniai iš karto apsimovė jas, nors ir vasara buvo sakė nešios tikrai nors nešios ir kitas turimas pėdkelnes, jos visos tamsios, vienspalvės. MB nešioja po kelnėm vyriškas apatines kelnes, tad maniškai nešios ilgai, nes tėtis nešioja
siaip tai yra apatines ilgos kelnes vaikinams... mano net 14metis dedasi kai buna salta. Dar yra timpes be peduciu, ir pedkelnes grynai vyriskos. Mano treciokas nesidedavo jokiu pedkelniu, yra juk kojines iki keliu, ir siaip pasiltintos kojines, jei nera labai salta eina ir vargo nemato.
Siaip jei i mokykla galit eiti ne su kostiuminemis kelnemis, buna maziams dzinsai,kelnes su flaneliniu pasildymu...pasiieskokite!
Maniskis nesioja apatines kelnes be peduciu. Ju yra visokiu spalvu, siltesniu ir paprastu medvilniniu. Saviskiui pirku Utenos trikotazo, tai kokybe nesiskundziu
Maniškiui pėdkelnių/apatinių kelnių tema pernai žiemą mūsų daktarka smegenis "praplovė" kaip reikiant pagasdindama mėlynom kojom ir dar prastesniais reikaliukais
Tai šiandien išvyko į pamokas su apatinėm kelnėm, trikotažinėm pilkom, aptemptom ir be pėdučių, tokios visai liuks. Skambinu po fizinio, klausiu, kaip sekėsi, nesišaipė klasiokai? O jis sako - ne, kai kurie net sakė "gerai tau, nešalta" Tai aš galvoju, kad reikia biškį tuos bernus "apsukriojo šantažo" būdu kartais įtikint daryt gerus dalykėlius QUOTE(Smauglius @ 2007 10 08, 12:06) Maniškiui pėdkelnių/apatinių kelnių tema pernai žiemą mūsų daktarka smegenis "praplovė" kaip reikiant pagasdindama mėlynom kojom ir dar prastesniais reikaliukais Tai šiandien išvyko į pamokas su apatinėm kelnėm, trikotažinėm pilkom, aptemptom ir be pėdučių, tokios visai liuks. Skambinu po fizinio, klausiu, kaip sekėsi, nesišaipė klasiokai? O jis sako - ne, kai kurie net sakė "gerai tau, nešalta" Tai aš galvoju, kad reikia biškį tuos bernus "apsukriojo šantažo" būdu kartais įtikint daryt gerus dalykėlius Manau dar apatinių nereikia, nešalta taip jau labai. Aš net dukrai pėdkelnių dar nemoviau šiandien, bet ryt jau mausiu QUOTE(migliux @ 2007 10 08, 13:16) Manau dar apatinių nereikia, nešalta taip jau labai. Aš net dukrai pėdkelnių dar nemoviau šiandien, bet ryt jau mausiu Jų reikia tada, kai žmogus ateina ir sako "man šalta". Ta negi sakysiu, eik jau, vaike, nešalta, eik plikom kinkom QUOTE(torasama @ 2007 10 01, 19:09) Mano vaikis antrokas. Jau nuo pernai jokiu, pėdučiu, po kelnėmis. Maniškis irgi antrokas, bet prieš pėdkelnes pasisako tik šiemet. QUOTE(migliux @ 2007 10 01, 19:51) Mes pirkom (mačiau ir dabar dar jų yra, tik dydžių pasirinkimas mažas) "Mada vaikams". Viršus toks kaip ir lietpaltinės medžiagos, t.y. tankus medvilninis audinys, o viduj pamušalas flanelinis. Mokejom apie 70 Lt. Per dvejus metus vis dar parduotuvėse kabo to modelio likučiai (nes dydžių nepapildo), o kaina vis ta pati. Pabandyk paieškot. Buvo tik mėlynos spalvos. Pakabinta prie žieminių kombinezoninių (na tokių šiltų slidinėjimo) kelnių. QUOTE(Arsua32 @ 2007 10 05, 10:44) Maniskis nesioja apatines kelnes be peduciu. Ju yra visokiu spalvu, siltesniu ir paprastu medvilniniu. Saviskiui pirku Utenos trikotazo, tai kokybe nesiskundziu Taip, geros UT, tik deja, nebėra pirkti. QUOTE(lialka @ 2007 10 10, 07:43) Maniškis irgi antrokas, bet prieš pėdkelnes pasisako tik šiemet. Mes pirkom (mačiau ir dabar dar jų yra, tik dydžių pasirinkimas mažas) "Mada vaikams". Viršus toks kaip ir lietpaltinės medžiagos, t.y. tankus medvilninis audinys, o viduj pamušalas flanelinis. Mokejom apie 70 Lt. Per dvejus metus vis dar parduotuvėse kabo to modelio likučiai (nes dydžių nepapildo), o kaina vis ta pati. Pabandyk paieškot. Buvo tik mėlynos spalvos. Pakabinta prie žieminių kombinezoninių (na tokių šiltų slidinėjimo) kelnių. O kur tas Devold parduoda? "Mada vaikams" jau yra nauja kolekcija, tai jau ir naujų kelnių užsivežę, tik reikia vaiką iki parduotuvės nuvest QUOTE(migliux @ 2007 10 10, 09:08) O kur tas Devold parduoda? "Mada vaikams" jau yra nauja kolekcija, tai jau ir naujų kelnių užsivežę, tik reikia vaiką iki parduotuvės nuvest "Devold" parduotuvė berods "Akropoly". Ieškojau jų tinklalapio, bet viskas tik norvegiškai. O atrodo taip: apatiniai drabužėliai . Skalbiu skalbimo mašinoje, bet manau kadangi vilna (plonytis dvisluoksnis vilnonis trikotažas) geriau skalbt rankomis su spec. priemonėmis- ilgiau tarnaus. Ir dar, kaip ir kiekvienas vilnonis rūbas linkęs pumpuruotis, tai reikia kartas nuo karto perbraukt pūkų surinkikliu. O dėl "Mada vaikams" tai reikės pažiūrėt, bet jau keli metai kolekcijose nėra butent tų- nei per storų (be striukinio vatalino), nei per plonų (kad būtų su flaneliniu pamušalu) kelnių. Tikėkimės šiemet bus QUOTE(lialka @ 2007 10 10, 08:31) O dėl "Mada vaikams" tai reikės pažiūrėt, bet jau keli metai kolekcijose nėra butent tų- nei per storų (be striukinio vatalino), nei per plonų (kad būtų su flaneliniu pamušalu) kelnių. Tikėkimės šiemet bus Yra būtent tokios kokių reikia, mačiau, čiupinėjau. Kaina 92 litai maždaug O maniškis jau darželije atsisakė pėdkelnias dėtis,bet manau,kad nieko blogo.Juk dabar yra šiltesnių kelnių ir sušalt nespėja,o lauke neperšlampama kombinezoną ir viskas ok.
Na manau , kad patys tevai gal uzsimena apie ta pedkelniu nenesiojima ( na pasako ar ne geda tau eit ar panasiai) . Mano pirmokas tai nei minties tokios neturi , kad pedkelnes kazka gedingo turi . Va nupirkau naujas , tai is kart matuotis soko
QUOTE(jurana @ 2007 10 10, 10:33) Na manau , kad patys tevai gal uzsimena apie ta pedkelniu nenesiojima ( na pasako ar ne geda tau eit ar panasiai) . Mano pirmokas tai nei minties tokios neturi , kad pedkelnes kazka gedingo turi . Va nupirkau naujas , tai is kart matuotis soko Pernai ir mums minties, kad nenešiot pėdkelnių nebuvo, o šiemet sako, kad geriau apatines kelnes mūvės, nes ne mergaitė, kad su pėdkelnėm vaikščiotų QUOTE(jurana @ 2007 10 10, 09:33) Na manau , kad patys tevai gal uzsimena apie ta pedkelniu nenesiojima ( na pasako ar ne geda tau eit ar panasiai) . Mano pirmokas tai nei minties tokios neturi , kad pedkelnes kazka gedingo turi . Va nupirkau naujas , tai is kart matuotis soko Nesutinku
Viskas su amžium ateina, pirmokas dar mažas yra
Vėliau atsiranda labai aiški nuostata "Viskas, kas mergaitiška yra blogai" Aš irgi saviškiui maudavau tas pėdkelnes paskutinius du metus kaip ožiui besispardančiam, bet kai pareiškė, kad neis į fizinį jei bus su pėdkelnėm, tai teko ieškot kompromiso. O apatinės "vyriškos" kelnės jau yra, kaip mano bičas sako "normaliai"
oi, paskaičiau ir išsigandau. ačiū dievui, pas mūsų klasėj to dar nėr ir ketvirtokas normaliai pėdkelnes nešioja
Mano trečiokas irgi be problemų pėdkelnes nešios dar ir šiais metais
siaip juk yra ganetinai vyrisku, ir su futbolo motyvais ir panasiai...juk dar nera taip salta,kad reiketu jas detis, juk yra kojiniu iki keliu labai jau vytisku siandien akropoly maximoj radau labai jau naujovisku vyrisku motyvu...
QUOTE(Do_do_do @ 2007 10 12, 14:33) Mano trečiokas irgi be problemų pėdkelnes nešios dar ir šiais metais Pas mane irgi trečiokas ir su mielu noru maunasi pėdkelnes ir visokiausias raudonas ir mėlynas ir su gėlytėm niekada nežiūrim į pėdkelnių spalvą juk berniukai tai ne mergaitės nešioja pėdkelnes po kelnėm QUOTE(Lina444 @ 2007 10 15, 18:57) Pas mane irgi trečiokas ir su mielu noru maunasi pėdkelnes ir visokiausias raudonas ir mėlynas ir su gėlytėm niekada nežiūrim į pėdkelnių spalvą juk berniukai tai ne mergaitės nešioja pėdkelnes po kelnėm Maniškis jau pirmoje klasėje nesimovė o trečiokas kad mautūsi tai išvis keista Aš manau kad dar pėdkelnių maut nereikia, dar ne žiema, nebent vaikas skundžiasi kad šalta
Maniškis ketvirtokas ir taip pat be problemų žiemą pėdkelnes nešioja. Net nebuvo kilę jam jokių minčių, kad nemadinga, nevyriška ir t.t.
QUOTE(migliux @ 2007 10 15, 20:06) Maniškis jau pirmoje klasėje nesimovė o trečiokas kad mautūsi tai išvis keista Aš manau kad dar pėdkelnių maut nereikia, dar ne žiema, nebent vaikas skundžiasi kad šalta Nieko čia keisto jei tik vaikas nori kodėl gi ne QUOTE(Lina444 @ 2007 10 15, 19:43) Nieko čia keisto jei tik vaikas nori kodėl gi ne Aš apie savo vaiką kalbu o ne apie jūsų. Maniškis nenori mautis Mano vaikui dar nešalta, jos ir žiemą pėdkelnių nesimauna, nei apatinių kelnių - maunasi pašiltintas kelnes ir ilgesnes kojines. Čia gi nuo vaiko priklauso. Kaip jau minėjau kalbėjau apie savo vaiką P.S. O ką darysit kai lauke bus -10-15? QUOTE(migliux @ 2007 10 15, 22:02) Aš apie savo vaiką kalbu o ne apie jūsų. Maniškis nenori mautis Mano vaikui dar nešalta, jos ir žiemą pėdkelnių nesimauna, nei apatinių kelnių - maunasi pašiltintas kelnes ir ilgesnes kojines. Čia gi nuo vaiko priklauso. Kaip jau minėjau kalbėjau apie savo vaiką P.S. O ką darysit kai lauke bus -10-15? Mausiu vilnones dvipuses spec. apatines kelnes QUOTE(migliux @ 2007 10 15, 22:02) P.S. O ką darysit kai lauke bus -10-15? Taipogi pėdkelnės ir pašiltinti džinsai juk žiemai dabar yra visokiausių storesnių viršutinių kelnių QUOTE(lialka @ 2007 10 16, 07:32) Mausiu vilnones dvipuses spec. apatines kelnes QUOTE(Lina444 @ 2007 10 16, 08:36) Taipogi pėdkelnės ir pašiltinti džinsai juk žiemai dabar yra visokiausių storesnių viršutinių kelnių Nepykstu
Juokingos problemos.Palaukit,kai pereis į 5 klasę.Va tada tai pajusit.Atsiranda bandos jausmas ,tai nei šaliko,nei kepurės nebereikės.Ką jau kalbėti apie apatines kelnes...
QUOTE(lialka @ 2007 10 16, 08:32) o per fizinį mausiu UT apatines kelnes, beje visai nepanašias į "kalsionus", kaip kažkuri sakė. Į "kalisonus" panašios tokios baisios būna kinietiškos As irgi UT apatines kelnes nupirkus. Mano vaikui kaip tik
Mano sūnus nuo antros klasės atsisakė pėdkelnių
Mano sunui jau darzelyje niekaip negalejau pedkelniu uzmauti. Dabar antrokas, tai nesioja, kai labai salta apatines kelnes, ir tai kai nera fizinio kulturos pamaku
Maniškis nuo penkiu metu pėdkelniu nepripažysta ,sako ką aš mergaitė kokia tau
Mano sunus jau trečiokas, bet po kelnėm maunasi paėdkelnes ir galvos dėl to nesuka. Kai aš paklausiu, ar tau nešalta su kojinėm, jei jis sako ne - tei eina sukojinėm, o jei šalta, tai ir pats pėdkelnes susiranda. Pamokiau, kad kitų nuomone šiuo klausimu nieko nereiškia, šalta tau, ne jiems, vadinasi tu ir sprendi, kuo rengtis. Kas būtų, jei kažkas imtų nurodinėti kaip rengtis, autis, kokią šukuoseną nešiot ar kuprinę pirkt? Ir jis tikrai supranta, kartais net pats pasijuokia, kad man taip sakė, o aš atkirtau, kad kaip noriu, taip darau, tai niekieno reikalas.
QUOTE(lialka @ 2007 10 10, 09:44) Pernai ir mums minties, kad nenešiot pėdkelnių nebuvo, o šiemet sako, kad geriau apatines kelnes mūvės, nes ne mergaitė, kad su pėdkelnėm vaikščiotų "Skinijos" parduotuvej yra tokiu "getriuku"-kaip pedkelnes tik su atvirais galais,gal tokius vaikai nesiotu ir neatrodytu mergaitiskos
Nugis mano pirmokas eina su pedkelnem.
Gal kuri žinot kur yra apatinių kelnių berniukams?
Sveikutes, pries dvi savaites buvom su sunum pas dermatologa, kai nusimovem kelnes parodyt peda, si pamacius pedkelnes pareiske, kad berniukams mokyklinio amziaus kategoriskai negalima nesioti pedkelniu (del vyriskumo reikaliuku)
kvailai jauciuosi, turim ju gal 8-ias sveikas poras, nezinau ka su jom daryti, ar mautis ar atiduoti kam... QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 11 06, 21:37) Sveikutes, pries dvi savaites buvom su sunum pas dermatologa, kai nusimovem kelnes parodyt peda, si pamacius pedkelnes pareiske, kad berniukams mokyklinio amziaus kategoriskai negalima nesioti pedkelniu (del vyriskumo reikaliuku) kvailai jauciuosi, turim ju gal 8-ias sveikas poras, nezinau ka su jom daryti, ar mautis ar atiduoti kam... Įdomu koks skirtumas ar apatinės kelnės ar pėdkelnės
O aš suabejočiau gydytojos kompetencija
Gydytoja pasake, kad dalyvavo kazkokio zinomo urologo paskaitoje
Dideliam pirkau UT apatines kelnes, iki antros klases nesiojo pedkelnes, po to nusprende, kad jau vyras ir reik vyrisku apatiniu.
Keisciausia tai, kad kai maziui (4 metu) norejau apaut pedkelnes, tai giliai isizeide ir tokiu neusakomu isizeidusiu tonu pareiske: "taigi as ne mergaite". Teko prisest ir paaiskint, kad ne tik mergaites pedkelnes nesioja kai salta. Sutarem iki mokyklos ramiai pedkelnes devet. Ot vaikai siuolaikiniai...
Ziemai nuperku kelnes su pasiltinimu viduje, tuomet nereikia ir pedkelniu.
QUOTE(brasta @ 2007 11 10, 19:22) O maniškis jau dabar pasirodžius pirmam šaltukui dejuoja, kad jam šalta tik su pašiltintom kelnėm ir reikia apatinių dar.
Pas mus atsalo oras ir mazius nenorejo detis pedkelniu, bet as ir nupirkusi aptines kelnes turiu tokias "karisko" margumo, tai tas dedasi. Va, didysis nenorejo ir ju detis, bet as uzriaumojau, kad jie man uzpakaliu nesals ir rengsis normaliai, tai vakare vaikinai dziaugesi, kad sita
Vyresnysis tai tik su pašiltintomis kelnėmis vaikšto, nors gal iki kokių 10 metų pėdkelnes rengdavosi, jam šalta buvo, dabar matyt jau "negražu".
Žiemai nupirkau tokias apatines kelnes-"pantalonus". Išmarginti "kariškai"- vaikas visai patenkintas.
|