Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pėdkelnės berniukams
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
migliux
QUOTE(torasama @ 2007 10 01, 18:09)
Mano vaikis antrokas. Jau nuo pernai jokiu, pėdučiu, po kelnėmis. schmoll.gif  Žiemą eina kelnėmis su pašiltinimu thumbup.gif .
*

Tik va tokių kelnių sunku rast unsure.gif
violal
pritariu, tokių kelnių tikrai sunku rast, bet maniškis neturi nieko prieš šiltas apatines kelnes berniukams thumbup.gif
Rustė
o aš Jysk parduotuvėje netyčia radau kamufliažinių spalvų pėdkelnių!
mano dvyniai iš karto apsimovė jas, nors ir vasara buvo lotuliukas.gif .
sakė nešios tikrai thumbup.gif
nors nešios ir kitas turimas pėdkelnes, jos visos tamsios, vienspalvės.
MB nešioja po kelnėm vyriškas apatines kelnes, tad maniškai nešios ilgai, nes tėtis nešioja cool.gif
nesmerk
siaip tai yra apatines ilgos kelnes vaikinams... mano net 14metis dedasi kai buna salta. Dar yra timpes be peduciu, ir pedkelnes grynai vyriskos. Mano treciokas nesidedavo jokiu pedkelniu, yra juk kojines iki keliu, ir siaip pasiltintos kojines, jei nera labai salta eina ir vargo nemato.
Siaip jei i mokykla galit eiti ne su kostiuminemis kelnemis, buna maziams dzinsai,kelnes su flaneliniu pasildymu...pasiieskokite! ax.gif mirksiukas.gif
Arsua32
Maniskis nesioja apatines kelnes be peduciu. Ju yra visokiu spalvu, siltesniu ir paprastu medvilniniu. Saviskiui pirku Utenos trikotazo, tai kokybe nesiskundziu 4u.gif
Smauglius
Maniškiui pėdkelnių/apatinių kelnių tema pernai žiemą mūsų daktarka smegenis "praplovė" kaip reikiant pagasdindama mėlynom kojom ir dar prastesniais reikaliukais lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tai šiandien išvyko į pamokas su apatinėm kelnėm, trikotažinėm pilkom, aptemptom ir be pėdučių, tokios visai liuks. Skambinu po fizinio, klausiu, kaip sekėsi, nesišaipė klasiokai? O jis sako - ne, kai kurie net sakė "gerai tau, nešalta" lotuliukas.gif
Tai aš galvoju, kad reikia biškį tuos bernus "apsukriojo šantažo" būdu kartais įtikint daryt gerus dalykėlius lotuliukas.gif
migliux
QUOTE(Smauglius @ 2007 10 08, 12:06)
Maniškiui pėdkelnių/apatinių kelnių tema pernai žiemą mūsų daktarka smegenis "praplovė" kaip reikiant pagasdindama mėlynom kojom ir dar prastesniais reikaliukais  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Tai šiandien išvyko į pamokas su apatinėm kelnėm, trikotažinėm pilkom, aptemptom ir be pėdučių, tokios visai liuks. Skambinu po fizinio, klausiu, kaip sekėsi, nesišaipė klasiokai? O jis sako - ne, kai kurie net sakė "gerai tau, nešalta"  lotuliukas.gif
Tai aš galvoju, kad reikia biškį tuos bernus "apsukriojo šantažo" būdu kartais įtikint daryt gerus dalykėlius  lotuliukas.gif
*

Manau dar apatinių nereikia, nešalta taip jau labai. Aš net dukrai pėdkelnių dar nemoviau šiandien, bet ryt jau mausiu
Smauglius
QUOTE(migliux @ 2007 10 08, 13:16)
Manau dar apatinių nereikia, nešalta taip jau labai. Aš net dukrai pėdkelnių dar nemoviau šiandien, bet ryt jau mausiu
*

Jų reikia tada, kai žmogus ateina ir sako "man šalta". Ta negi sakysiu, eik jau, vaike, nešalta, eik plikom kinkom lotuliukas.gif Maniškis apskritai šalčmirys, vaikščiotų kiaurus metus su megztiniu. Natūra tokia lotuliukas.gif
migliux
QUOTE(Smauglius @ 2007 10 08, 12:36)
Jų reikia tada, kai žmogus ateina ir sako "man šalta". Ta negi sakysiu, eik jau, vaike, nešalta, eik plikom kinkom  lotuliukas.gif Maniškis apskritai šalčmirys, vaikščiotų kiaurus metus su megztiniu. Natūra tokia  lotuliukas.gif
*

Būna biggrin.gif
lialka
QUOTE(torasama @ 2007 10 01, 19:09)
Mano vaikis antrokas. Jau nuo pernai jokiu, pėdučiu, po kelnėmis. schmoll.gif  Žiemą eina kelnėmis su pašiltinimu thumbup.gif .
*

Maniškis irgi antrokas, bet prieš pėdkelnes pasisako tik šiemet. biggrin.gif O dėl apatinių kelnių (turim gal 5 nupirkę- vienas medvilnines UT, kitas vilnones "Devold") neprieštarauja. Mat ir tėtis žiemai "Devold" turi, o ir pačiam jaučia, kad geriau ax.gif
QUOTE(migliux @ 2007 10 01, 19:51)
Tik va tokių kelnių sunku rast  unsure.gif
*

Mes pirkom (mačiau ir dabar dar jų yra, tik dydžių pasirinkimas mažas) "Mada vaikams". Viršus toks kaip ir lietpaltinės medžiagos, t.y. tankus medvilninis audinys, o viduj pamušalas flanelinis. Mokejom apie 70 Lt. Per dvejus metus vis dar parduotuvėse kabo to modelio likučiai (nes dydžių nepapildo), o kaina vis ta pati. Pabandyk paieškot. Buvo tik mėlynos spalvos. Pakabinta prie žieminių kombinezoninių (na tokių šiltų slidinėjimo) kelnių. wink.gif 4u.gif

QUOTE(Arsua32 @ 2007 10 05, 10:44)
Maniskis nesioja apatines kelnes be peduciu. Ju yra visokiu spalvu, siltesniu ir paprastu medvilniniu. Saviskiui pirku Utenos trikotazo, tai kokybe nesiskundziu 4u.gif
*

Taip, geros UT, tik deja, nebėra pirkti. schmoll.gif O kinietiškos medvilninės iš Maximos doh.gif tai jau geriau pėdkelnės, nei šios... rolleyes.gif nes vaizdelis tom kinietiškom apsimovus hihihi.gif hah.gif blink.gif Net aš nesimaučiau. Mes tokias turim, bet naudojam kaip pižamines kelnes ax.gif
migliux
QUOTE(lialka @ 2007 10 10, 07:43)
Maniškis irgi antrokas, bet prieš pėdkelnes pasisako tik šiemet.  biggrin.gif O dėl apatinių kelnių (turim gal 5 nupirkę- vienas medvilnines UT, kitas vilnones "Devold") neprieštarauja. Mat ir tėtis žiemai "Devold" turi, o ir pačiam jaučia, kad geriau  ax.gif

Mes pirkom (mačiau ir dabar dar jų yra, tik dydžių pasirinkimas mažas) "Mada vaikams". Viršus toks kaip ir lietpaltinės medžiagos, t.y. tankus medvilninis audinys, o viduj pamušalas flanelinis. Mokejom apie 70 Lt. Per dvejus metus vis dar parduotuvėse kabo to modelio likučiai (nes dydžių nepapildo), o kaina vis ta pati. Pabandyk paieškot. Buvo tik mėlynos spalvos. Pakabinta prie žieminių kombinezoninių (na tokių šiltų slidinėjimo) kelnių. wink.gif  4u.gif

*

O kur tas Devold parduoda?
"Mada vaikams" jau yra nauja kolekcija, tai jau ir naujų kelnių užsivežę, tik reikia vaiką iki parduotuvės nuvest
lialka
QUOTE(migliux @ 2007 10 10, 09:08)
O kur tas Devold parduoda?
"Mada vaikams" jau yra nauja kolekcija, tai jau ir naujų kelnių užsivežę, tik reikia vaiką iki parduotuvės nuvest
*

"Devold" parduotuvė berods "Akropoly". Ieškojau jų tinklalapio, bet viskas tik norvegiškai. O atrodo taip: apatiniai drabužėliai . Skalbiu skalbimo mašinoje, bet manau kadangi vilna (plonytis dvisluoksnis vilnonis trikotažas) geriau skalbt rankomis su spec. priemonėmis- ilgiau tarnaus. Ir dar, kaip ir kiekvienas vilnonis rūbas linkęs pumpuruotis, tai reikia kartas nuo karto perbraukt pūkų surinkikliu.

O dėl "Mada vaikams" tai reikės pažiūrėt, bet jau keli metai kolekcijose nėra butent tų- nei per storų (be striukinio vatalino), nei per plonų (kad būtų su flaneliniu pamušalu) kelnių. Tikėkimės šiemet bus rolleyes.gif
migliux
QUOTE(lialka @ 2007 10 10, 08:31)
O dėl "Mada vaikams" tai reikės pažiūrėt, bet jau keli metai kolekcijose nėra butent tų- nei per storų (be striukinio vatalino), nei per plonų (kad būtų su flaneliniu pamušalu) kelnių. Tikėkimės šiemet bus  rolleyes.gif
*

Yra būtent tokios kokių reikia, mačiau, čiupinėjau. Kaina 92 litai maždaug
Liudmilka
hi.gif
O maniškis jau darželije atsisakė pėdkelnias dėtis,bet manau,kad nieko blogo.Juk dabar yra šiltesnių kelnių ir sušalt nespėja,o lauke neperšlampama kombinezoną ir viskas ok.
jurana
Na manau , kad patys tevai gal uzsimena apie ta pedkelniu nenesiojima ( na pasako ar ne geda tau eit ar panasiai) . Mano pirmokas tai nei minties tokios neturi , kad pedkelnes kazka gedingo turi . Va nupirkau naujas , tai is kart matuotis soko lotuliukas.gif . Manau jei dar labiau atsals reiks pradet maut . Dabar dar lyg ir anksti, juk mokykloje siunta , sportuoja , soka - sukais .
lialka
QUOTE(jurana @ 2007 10 10, 10:33)
Na manau , kad patys tevai gal uzsimena apie ta pedkelniu nenesiojima ( na pasako ar ne geda tau eit ar panasiai) . Mano pirmokas tai nei minties tokios neturi , kad pedkelnes kazka gedingo turi . Va nupirkau naujas , tai is kart matuotis soko  lotuliukas.gif  . Manau jei dar labiau atsals reiks pradet maut . Dabar dar lyg ir anksti, juk mokykloje siunta , sportuoja , soka - sukais .
*

Pernai ir mums minties, kad nenešiot pėdkelnių nebuvo, o šiemet sako, kad geriau apatines kelnes mūvės, nes ne mergaitė, kad su pėdkelnėm vaikščiotų rolleyes.gif Gal taip klasėj visi susėdę "vyriškiai" nusprendė? smile.gif
migliux
QUOTE(jurana @ 2007 10 10, 09:33)
Na manau , kad patys tevai gal uzsimena apie ta pedkelniu nenesiojima ( na pasako ar ne geda tau eit ar panasiai) . Mano pirmokas tai nei minties tokios neturi , kad pedkelnes kazka gedingo turi . Va nupirkau naujas , tai is kart matuotis soko  lotuliukas.gif  . Manau jei dar labiau atsals reiks pradet maut . Dabar dar lyg ir anksti, juk mokykloje siunta , sportuoja , soka - sukais .
*

Nesutinku schmoll.gif Maniškis tą mintį iš mokyklos parsinešė
Smauglius
Viskas su amžium ateina, pirmokas dar mažas yra biggrin.gif
Vėliau atsiranda labai aiški nuostata "Viskas, kas mergaitiška yra blogai" lotuliukas.gif ir taip iki to laiko, kai panos rūpėt pradeda. O į "mergaitiškų" reikalų kategoriją pėdkelnės patenka numeriu pirmu lotuliukas.gif
Aš irgi saviškiui maudavau tas pėdkelnes paskutinius du metus kaip ožiui besispardančiam, bet kai pareiškė, kad neis į fizinį jei bus su pėdkelnėm, tai teko ieškot kompromiso. O apatinės "vyriškos" kelnės jau yra, kaip mano bičas sako "normaliai" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
kasiopeja
oi, paskaičiau ir išsigandau. ačiū dievui, pas mūsų klasėj to dar nėr ir ketvirtokas normaliai pėdkelnes nešioja doh.gif
Do_do_do
Mano trečiokas irgi be problemų pėdkelnes nešios dar ir šiais metais biggrin.gif . Tvarkėsi jis kada vaikinas savo apatinių drabužėlių stalčių, tai paskaičiavo, kiek jų yra, kiek išmetė ir kiek nupirkt reiktų. Nematau aš čia nieko gėdingo, taigi nenešioja su gėlytėm ar drugeliais...
nesmerk
siaip juk yra ganetinai vyrisku, ir su futbolo motyvais ir panasiai...juk dar nera taip salta,kad reiketu jas detis, juk yra kojiniu iki keliu labai jau vytisku siandien akropoly maximoj radau labai jau naujovisku vyrisku motyvu...
*Svajone*
QUOTE(Do_do_do @ 2007 10 12, 14:33)
Mano trečiokas irgi be problemų pėdkelnes nešios dar ir šiais metais biggrin.gif . Tvarkėsi jis kada vaikinas savo apatinių drabužėlių stalčių, tai paskaičiavo, kiek jų yra, kiek išmetė ir kiek nupirkt reiktų. Nematau aš čia nieko gėdingo, taigi nenešioja su gėlytėm ar drugeliais...
*

Pas mane irgi trečiokas ir su mielu noru maunasi pėdkelnes ir visokiausias raudonas ir mėlynas ir su gėlytėm niekada nežiūrim į pėdkelnių spalvą juk berniukai tai ne mergaitės nešioja pėdkelnes po kelnėm rolleyes.gif o ant pėdkelnių apsimauna džinsus ir į mokyklą ax.gif net raudų dienos būna kai pasakau kad šiandien apsimauk kojinytes nes visas reikia pėdkelnes skalbti doh.gif vienu žodžiu be pėdkelnių nė iš vietos šiaip aš džiaugiuosi kad noriai maunasi juk yra ir daug šilčiau su jomis ax.gif
migliux
QUOTE(Lina444 @ 2007 10 15, 18:57)
Pas mane irgi trečiokas ir su mielu noru maunasi pėdkelnes ir visokiausias  raudonas ir mėlynas ir su gėlytėm niekada nežiūrim į pėdkelnių spalvą juk berniukai tai ne mergaitės nešioja pėdkelnes po kelnėm  rolleyes.gif  o ant pėdkelnių apsimauna  džinsus ir į mokyklą  ax.gif  net raudų dienos būna kai pasakau kad šiandien apsimauk kojinytes nes visas reikia pėdkelnes skalbti  doh.gif  vienu žodžiu be pėdkelnių nė iš vietos šiaip aš džiaugiuosi kad noriai maunasi juk yra ir daug šilčiau su jomis  ax.gif
*

Maniškis jau pirmoje klasėje nesimovė o trečiokas kad mautūsi tai išvis keista blink.gif
Aš manau kad dar pėdkelnių maut nereikia, dar ne žiema, nebent vaikas skundžiasi kad šalta
cipliukas
Maniškis ketvirtokas ir taip pat be problemų žiemą pėdkelnes nešioja. Net nebuvo kilę jam jokių minčių, kad nemadinga, nevyriška ir t.t. ax.gif g.gif
*Svajone*
QUOTE(migliux @ 2007 10 15, 20:06)
Maniškis jau pirmoje klasėje nesimovė o trečiokas kad mautūsi tai išvis keista  blink.gif
Aš manau kad dar pėdkelnių maut nereikia, dar ne žiema, nebent vaikas skundžiasi kad šalta
*

Nieko čia keisto jei tik vaikas nori kodėl gi ne thumbup.gif o iš kur jau tokia šilumą atradot bigsmile.gif na dar rugsėjį suprantu bet dabar tai jau tikrai šalta o ir žiema ant nosies tai pėdkelnės nepamainomas dalykas thumbup.gif o ką tada mauti po kelnėm tuos vyriškus kalisonus blink.gif maniškis jų ir iš tolo nesideda ir nesidėtų nes viena pažįstama atidavė savo berniuko tai maniškis jų nė už ką sakė net kuno kultūros nedarysiu nes reiks persirenti schmoll.gif duok pėdkelnes ir psio o keistumo aš čia jokio nematau aš ėjau į mokyklą su pėdkelnėm kaip mama sakė iki devintos klasės na tada dar buvo sovietiniai laikai kai uniformos ir baltos pėdkelnės būdavo ir skųstis negaliu kad kažkas man buvo netvarkoj buvo šilta ir tiek thumbup.gif
migliux
QUOTE(Lina444 @ 2007 10 15, 19:43)
Nieko čia keisto jei tik vaikas nori kodėl gi ne  thumbup.gif  o iš kur jau tokia šilumą atradot  bigsmile.gif  na dar rugsėjį suprantu bet dabar tai jau tikrai šalta o ir žiema ant nosies tai pėdkelnės nepamainomas dalykas  thumbup.gif  o ką tada mauti po kelnėm tuos vyriškus kalisonus  blink.gif  maniškis jų ir iš tolo nesideda ir nesidėtų nes viena pažįstama atidavė savo berniuko tai maniškis jų nė už ką  sakė net kuno kultūros nedarysiu nes reiks persirenti schmoll.gif  duok pėdkelnes ir psio o keistumo aš čia jokio nematau aš ėjau į mokyklą su pėdkelnėm kaip mama sakė iki devintos klasės na tada dar buvo sovietiniai laikai kai uniformos ir baltos pėdkelnės būdavo ir skųstis negaliu kad kažkas man buvo netvarkoj buvo šilta ir tiek  thumbup.gif
*

Aš apie savo vaiką kalbu o ne apie jūsų. Maniškis nenori mautis biggrin.gif
Mano vaikui dar nešalta, jos ir žiemą pėdkelnių nesimauna, nei apatinių kelnių - maunasi pašiltintas kelnes ir ilgesnes kojines. Čia gi nuo vaiko priklauso. Kaip jau minėjau kalbėjau apie savo vaiką
P.S. O ką darysit kai lauke bus -10-15?
lialka
QUOTE(migliux @ 2007 10 15, 22:02)
Aš apie savo vaiką kalbu o ne apie jūsų. Maniškis nenori mautis  biggrin.gif
Mano vaikui dar nešalta, jos ir žiemą pėdkelnių nesimauna, nei apatinių kelnių - maunasi pašiltintas kelnes ir ilgesnes kojines. Čia gi nuo vaiko priklauso. Kaip jau minėjau kalbėjau apie savo vaiką
*

Mausiu vilnones dvipuses spec. apatines kelnes tongue.gif biggrin.gif Be to, kai žiemą būna +2 C tai vis tiek kažkodėl visi eina ne su kedais (kaip dabar), o su žieminiais batais su kailiu bei žieminėm striukėm. O kodėl tada nekeista? Pvz. praeitą savaitę kai vaikas ėjo į m-klą buvo tik +2 C lauke. Ir moviau pėdkelnes (įkalbėjau, nes fizinio nebuvo, o kadangi kelias turim, tai nenoriu kad nesunešiotos liktų; o per fizinį mausiu UT apatines kelnes, beje visai nepanašias į "kalsionus", kaip kažkuri sakė. Į "kalisonus" panašios tokios baisios būna kinietiškos blush2.gif )
*Svajone*
QUOTE(migliux @ 2007 10 15, 22:02)

Taipogi pėdkelnės ir pašiltinti džinsai juk žiemai dabar yra visokiausių storesnių viršutinių kelnių mirksiukas.gif na nepyk jei įžeidžiau blush2.gif aišku viskas priklauso nuo vaiko jei nenori vaikas tai ir nepriversi mautis tų pėdkelnių mirksiukas.gif
migliux
QUOTE(lialka @ 2007 10 16, 07:32)
Mausiu vilnones dvipuses spec. apatines kelnes tongue.gif  biggrin.gif  Be to, kai žiemą būna +2 C tai vis tiek kažkodėl visi eina ne su kedais (kaip dabar), o su žieminiais batais su kailiu bei žieminėm striukėm. O kodėl tada nekeista? Pvz. praeitą savaitę kai vaikas ėjo į m-klą buvo tik +2 C lauke. Ir moviau pėdkelnes (įkalbėjau, nes fizinio nebuvo, o kadangi kelias turim, tai nenoriu kad nesunešiotos liktų; o per fizinį mausiu UT apatines kelnes, beje visai nepanašias į "kalsionus", kaip kažkuri sakė. Į "kalisonus" panašios tokios baisios būna kinietiškos blush2.gif )
*

QUOTE(Lina444 @ 2007 10 16, 08:36)
Taipogi pėdkelnės ir pašiltinti džinsai juk žiemai dabar yra visokiausių storesnių viršutinių kelnių  mirksiukas.gif  na nepyk  jei įžeidžiau blush2.gif  aišku viskas priklauso nuo vaiko jei nenori vaikas tai ir nepriversi mautis tų pėdkelnių  mirksiukas.gif
*

Nepykstu mirksiukas.gif Čia gi kiekvieno asmeninis reikalas. Mano vaikas iš tų kuriems nebūna šalta. O tų storų kelnių + pėdkelnių nemaunu maždaug iki -10 nes mokykloje šilta, o jie nepersirengia. Tuomet manu tik pašiltintas kelnes. Pėdkelnes maunu kai būna šalčiau nei -10. Maniškis važiuoja troleibusu, nemanau kad sušala, kiek paklausiu tiek sako kad nešalta
medau
Juokingos problemos.Palaukit,kai pereis į 5 klasę.Va tada tai pajusit.Atsiranda bandos jausmas ,tai nei šaliko,nei kepurės nebereikės.Ką jau kalbėti apie apatines kelnes... doh.gif
migliux
QUOTE(medau @ 2007 10 16, 09:26)
Juokingos problemos.Palaukit,kai pereis į 5 klasę.Va tada tai pajusit.Atsiranda bandos jausmas ,tai nei šaliko,nei kepurės nebereikės.Ką jau kalbėti apie apatines kelnes... doh.gif
*

Įsivaizduoju biggrin.gif Pačios buvom tokio amžiaus irnesakyk.gif hihihi.gif
Neringucia
QUOTE(lialka @ 2007 10 16, 08:32)
o per fizinį mausiu UT apatines kelnes, beje visai nepanašias į "kalsionus", kaip kažkuri sakė. Į "kalisonus" panašios tokios baisios būna kinietiškos blush2.gif )
*

As irgi UT apatines kelnes nupirkus. Mano vaikui kaip tik thumbup.gif Turim ir "kalisonus" jeigu ekstra atveju tos neisplautos.O jau pėdkelnių maniškiui nuo pirmos klasės gal nerodyt, nesidėtų nė už ką schmoll.gif migliux tave labai gerai suprantu mirksiukas.gif
ERUGĖ
Mano sūnus nuo antros klasės atsisakė pėdkelnių schmoll.gif ,na tik žiemą dar kartais priversdavau užsimauti ax.gif
Elizabeht
Mano sunui jau darzelyje niekaip negalejau pedkelniu uzmauti. Dabar antrokas, tai nesioja, kai labai salta apatines kelnes, ir tai kai nera fizinio kulturos pamaku doh.gif
Rimulinka
Maniškis nuo penkiu metu pėdkelniu nepripažysta ,sako ką aš mergaitė kokia tau doh.gif ,tai žiema kaip būna laabai šalta tai turim tokius gacus hihihi.gif ,tai labai sakė su jais šilta ,dedamės po kelnėm ,o pėdkelniu manau ,kad tikrai neuždėčiau schmoll.gif schmoll.gif 4u.gif
ptytukas
Mano sunus jau trečiokas, bet po kelnėm maunasi paėdkelnes ir galvos dėl to nesuka. Kai aš paklausiu, ar tau nešalta su kojinėm, jei jis sako ne - tei eina sukojinėm, o jei šalta, tai ir pats pėdkelnes susiranda. Pamokiau, kad kitų nuomone šiuo klausimu nieko nereiškia, šalta tau, ne jiems, vadinasi tu ir sprendi, kuo rengtis. Kas būtų, jei kažkas imtų nurodinėti kaip rengtis, autis, kokią šukuoseną nešiot ar kuprinę pirkt? Ir jis tikrai supranta, kartais net pats pasijuokia, kad man taip sakė, o aš atkirtau, kad kaip noriu, taip darau, tai niekieno reikalas.
happy
QUOTE(lialka @ 2007 10 10, 09:44)
Pernai ir mums minties, kad nenešiot pėdkelnių nebuvo, o šiemet sako, kad geriau apatines kelnes mūvės, nes ne mergaitė, kad su pėdkelnėm vaikščiotų  rolleyes.gif Gal taip klasėj visi susėdę "vyriškiai" nusprendė? smile.gif
*

"Skinijos" parduotuvej yra tokiu "getriuku"-kaip pedkelnes tik su atvirais galais,gal tokius vaikai nesiotu ir neatrodytu mergaitiskos g.gif
Sirana
Nugis mano pirmokas eina su pedkelnem. smile.gif Ir tom dienom net, kai kuno kultura yra, nesigedija persirengt... Matyt nera klasej tokiu, kurie saiposi.
migliux
Gal kuri žinot kur yra apatinių kelnių berniukams? g.gif
Smauglius
QUOTE(migliux @ 2007 11 04, 23:06)
Gal kuri žinot kur yra apatinių kelnių berniukams?  g.gif
*

Tikrai turi Apranga. Aš pirkau Akropolyje (pilkos nestoros)
Visai norėčiau šiltesnių, bet tokių niekur nemačiau, arba mažutės labai
meskute_gauruota
Sveikutes, pries dvi savaites buvom su sunum pas dermatologa, kai nusimovem kelnes parodyt peda, si pamacius pedkelnes pareiske, kad berniukams mokyklinio amziaus kategoriskai negalima nesioti pedkelniu (del vyriskumo reikaliuku) blink.gif siule tik apatines kelnes deveti mastau.gif vat ir noriu paklausti, ka jus apie tai manot, ar tikrai negalima berniukams nuo 7-8 metu deveti pedkelnes? unsure.gif
kvailai jauciuosi, turim ju gal 8-ias sveikas poras, nezinau ka su jom daryti, ar mautis ar atiduoti kam... doh.gif
migliux
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 11 06, 21:37)
Sveikutes, pries dvi savaites buvom su sunum pas dermatologa, kai nusimovem kelnes parodyt peda, si pamacius pedkelnes pareiske, kad berniukams mokyklinio amziaus kategoriskai negalima nesioti pedkelniu (del vyriskumo reikaliuku)  blink.gif siule tik apatines kelnes deveti  mastau.gif vat ir noriu paklausti, ka jus apie tai manot, ar tikrai negalima berniukams nuo 7-8 metu deveti pedkelnes?  unsure.gif
kvailai jauciuosi, turim ju gal 8-ias sveikas poras, nezinau ka su jom daryti, ar mautis ar atiduoti kam...  doh.gif
*

Įdomu koks skirtumas ar apatinės kelnės ar pėdkelnės g.gif Aš kai nemaunu tai nėra problemos
ptytukas
O aš suabejočiau gydytojos kompetencija schmoll.gif Žinau urologą, kuris aiškiai man pasakė, kad peršalimai ankstyvame amžiuje, ypač bręstant gali sudaryti daug problemų ateity, susijusių su vaisingumu. Ir jei nešioja pėdkelnes - tai ačių dievui... tegu nešioja ir nesijaudina. Svarbu, kad vaikui būtų šilta ir jis gerai jaustųsi. Kur parašyta , kad kategoriškai negalima? Ir kam gali pakenkti pėdkelnės? keista ta gydytoja.. g.gif
meskute_gauruota
Gydytoja pasake, kad dalyvavo kazkokio zinomo urologo paskaitoje mastau.gif na manau, kol nenusipirksim berniukisku apatiniu kelniu, uzmaukslinsiu pedkelnes, nes turtas brangus, neverta rizikuoti! user posted image
Pastaba
Dideliam pirkau UT apatines kelnes, iki antros klases nesiojo pedkelnes, po to nusprende, kad jau vyras ir reik vyrisku apatiniu.
Keisciausia tai, kad kai maziui (4 metu) norejau apaut pedkelnes, tai giliai isizeide ir tokiu neusakomu isizeidusiu tonu pareiske: "taigi as ne mergaite". Teko prisest ir paaiskint, kad ne tik mergaites pedkelnes nesioja kai salta. Sutarem iki mokyklos ramiai pedkelnes devet. Ot vaikai siuolaikiniai...
brasta
Ziemai nuperku kelnes su pasiltinimu viduje, tuomet nereikia ir pedkelniu.
lialka
QUOTE(brasta @ 2007 11 10, 19:22)
Ziemai nuperku kelnes su pasiltinimu viduje, tuomet nereikia ir pedkelniu.
*

O maniškis jau dabar pasirodžius pirmam šaltukui dejuoja, kad jam šalta tik su pašiltintom kelnėm ir reikia apatinių dar. mastau.gif Ką žiemą darysim nesumoju. g.gif Mausim vilnones apatinukes + dvigubas kelnes (na kur su šiltu pamušalu). Gerai, kad pradinukams iš viso į m-klą eit nereikia, kai daugiau šalčio, nes neįsivaizduoju kaip tada dantim kalentų. biggrin.gif Kas įdomiausia, čia tik šįmet pasireiškė šalčio nemėgimas. Na bet kaip nors peržiemosim. 4u.gif
Sugar
Pas mus atsalo oras ir mazius nenorejo detis pedkelniu, bet as ir nupirkusi aptines kelnes turiu tokias "karisko" margumo, tai tas dedasi. Va, didysis nenorejo ir ju detis, bet as uzriaumojau, kad jie man uzpakaliu nesals ir rengsis normaliai, tai vakare vaikinai dziaugesi, kad sita lotuliukas.gif . Bet pedkelniu jau nei vienas nesideda doh.gif
neli
Vyresnysis tai tik su pašiltintomis kelnėmis vaikšto, nors gal iki kokių 10 metų pėdkelnes rengdavosi, jam šalta buvo, dabar matyt jau "negražu".
Enija
Žiemai nupirkau tokias apatines kelnes-"pantalonus". Išmarginti "kariškai"- vaikas visai patenkintas.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.