ar verta tiketi vyru jei jis vis prizada,bet po kiek laiko pazadu nebetesi?pazadejo kad nebezais azartiniu zaidimu,bet tas pazadas trunka gal dvi dienas.ka daryti.gal yra kokiu iseiciu?
Nezinau ar visiems pasiteisintu si metodas, bet man padejo
Mano vyras labai brangino (jei galima taip pasakyti) "draugus"- kabutese, nes ta draugyste, tai paprasciausias pijokavimas (negaliu vadinti svelniau, nes kartais tai esdavosi pernelyg ilgai, tie "draugai" sugeba del pagerimo ir i darba neiti ir t.t.) Zodziu, jis buvo pazadejes nebebendrauti su tais zmonemis, nebegerti su jais... Po pazado sekdavo jo lauzymas... veliau naujas pazadas- zmones juk klysta Beje, tokio krastutinio zingsnio man prireike po keleriu metu kantrybes bandymo
Gali issivystyti priklausomybe nuo azartiniu zaidimu (kaip kad nuo alkoholio ar narkotiku). Su tokiom pat pasekmem. Manau, siuo atveju jau reik profesionalu pagalbos...
Sveika, Tindi
Kai liauis sako "ne zodiais o darbais mes tevyne mylim!!!" Azartiniai zaidimai - tai tas pats kas ir narkotikai. jei narkomanas pasakytu, viskas, nuo rytdienos nebevartosiu, ar patiketumet. Psichologas irgi nepades, jei zmogus pats nenori to atsisakyti. Manau, reikia imtis drastisku priemoniu, t.y. arba as arba azartas! Ir jokiu issisukinejimu buti negali!
As taip ir pasakiau - jeigu nenori kartu ieskoti iseities - prarasi seima. Todel vakar jo duotas pazadas man be galo svarbus (dieve duok, kad ir jam!). Jeigu jis pazeis susitarima, as ji paliksiu. Ir jokiu nuolaidu.
as viena syki gasdinau kad rinkis seima arba losimus.uz tuos zodzius jis nuejo lost,nes as ji sunervinau.pabandysiu po kokio men.nes dabar ruosiuosi i lietuvele skrist
labai uzjauciu, man atrodo baisu, kai pinigai sitaip eina velniop, o ne seimai
bet tai tikrai yra liga, tai vadinasi zmogui reikia pagalbos, gal koki psichologa, ar ka? tik zinau, kad kaip ir visi kiti sergantys priklausomybem, jie nepripazista savo problemos ir visada pasiryze mest ... rytoj manau kad rastiskos priemones, bet ne isterines padeda )pvz. po kito losimo iseinu ir padarote tai, bet be klyksmu, o su sukiu "myliu ir noriu but kartu, bet tik su tavim, be jackpot'o) Papildyta @ [mergetime]1101598713[/mergetime] turejau galvoje DDDrastiskas priemones sorry, jau metas miego tubut
SVEIKUTĖS.NA ...MANO ŠEIMOJE TOKIOS PROBLEMOS NĖRA,BET JEI TAIP NUTIKTŲ,TAI ....GAL IR AŠ PRADĖČIAU UŽSIIMTI TOKIU DALYKĖLIU,KURIS VYRUI NEPATIKTŲ.GAL TADA JIS IR SUSIMĄSTYTŲ.....APIE JŪSŲ PRIEKAIŠTUS.
na as tai taip padariau:nebera seimos pinigu,jis turi savo ir as turiu savo atskirai.nezinau ar gerai darau,bet pabandysiu.
pas mus pazadai buda tokie smulkus,kad ai veliau padarysiu kanors,arba uz valandos.atrode,kad kol pati nepadarau,niekas nesikeicia.dabar kazkaip ismokstame tvarkyti reikalus tokiose situoacijose
Girto zmogaus pazadais, tai tikrai netikiu ir netikesiu.
Na ir mano vyras yra megejas pazaisti tais azartiniais zaidimais. Daug del to baremes ir pykomes, bet radau iseiti. Pirma leidau iki valias viena syki zaisti, tai padejo ir praejo keliems menesiems kol naujo zaidimo nepradejo zaisti, o dabar tiesiog kartais tariames ar praleisti kartu laisvalaiki ar atskirai. Tiesiog reikia perdaug nespausti ir nezirsti, nes kuo daugiau reikalauji, tuo maziau paseki. Bandau tartis, na padarom ta ir ta, ar eina ten ir ten o parejes galesi zaisti, o as eisiu skaityti ar mokytis ir pan. padeda. QUOTE(slibe @ 2005 02 17, 11:58) Girto zmogaus pazadais, tai tikrai netikiu ir netikesiu. Na ir mano vyras yra megejas pazaisti tais azartiniais zaidimais. Daug del to baremes ir pykomes, bet radau iseiti. Pirma leidau iki valias viena syki zaisti, tai padejo ir praejo keliems menesiems kol naujo zaidimo nepradejo zaisti, o dabar tiesiog kartais tariames ar praleisti kartu laisvalaiki ar atskirai. Tiesiog reikia perdaug nespausti ir nezirsti, nes kuo daugiau reikalauji, tuo maziau paseki. Bandau tartis, na padarom ta ir ta, ar eina ten ir ten o parejes galesi zaisti, o as eisiu skaityti ar mokytis ir pan. padeda. as ir leidau zaist kiek norejo,bet pasizaide ir uz savaites vel.vis dar kariauju.paziuresiu kiek kantrybe man laikys,bet jau po truputi erzina |