Gal kuri turėjot patirties su "pūkuotais" plaukais? Kai dukrytė buvo maža, tai nugulėjo pakaušį. Ten ataugo tokie pūkeliai. Dabar jau ilgos kasos, bet ant to pakaušio vis dar auga tokie kitokie plaukai, tokie  susiveliantys. Aš juos pakirpdavau, bet tai po kiek laiko ir vėl susiveldavo. Dabar jau kasos žemiau pečių, tik ties pakaušiu trumpi ir veliasi. Jau atrodo, kad niekada nebeataugs. Taip ir norisi tą pakaušį plikai nuskusti, kad išvis ataugtų kiti plaukai. Bet gi nedarysiu taip
sraigiuss
2010 02 04, 21:13
neringute7777
2010 02 08, 15:46
QUOTE(sraigiuss @ 2010 02 04, 22:13)  Ypač ta kur tečio daryta mūsų tečiui čia neįveikiama sukuosena geriausiu atveju uodegėlę surištų
sraigiuss
2010 02 09, 13:33
QUOTE(neringute7777 @ 2010 02 08, 16:46)  Ypač ta kur tečio daryta mūsų tečiui čia neįveikiama sukuosena geriausiu atveju uodegėlę surištų  Mūsų tėtis dar ne tokių šedevrų pridaro Ačiū
Pumbukas
2010 02 20, 01:02
Musu mazes (2m.) labai stori plaukuciai, bet tenka juos kirpti, nes visiskai neleidzia ju suristi
Neatrastoji
2010 02 22, 15:54
kadangi mano svajone buvo mergytė, kasos tai jau nuo penkių mėnesiukų vis ką surišdavau ar įsegdavau:)
LOOONDA
2010 04 27, 07:54
Mano mazylei nuo 6 men. risam kasytes.labai megsta sukuosenas.Nuima nuo seses galvos lankeli,issirisa savo kasytes,uzsideda ant savo galvytes lankeli kaip karuna,ir kraipo galvyte sakydama ai,ai,ai
man tai gėda prisipažint,bet nemoku visokių grožybių pinti  Bijau pagalvot,kai teks tą daryt
GAL IR DARYCIAU BET KOL KAS TAI BEVILTISKA, 1-2 MIN. MAXIMUM....ISKART VISKA SUVELIA, NUIMA...JAI KOL KAS NEPATINKA
*k.a.c.i.u.s*
2010 04 27, 22:44
kaip jus priziurite mergytems plaukucius,kas kiek laiko plaunate?daznas plovimas kaip suprantu ir isitikinau labai pazeidzia ir susilpnina plaukucius..ka daryti jei 2m vaikui atsirado pleiskaneliu nuo sampuno? jau ji ismetem ir nusipirkom visiskai ekologiska,bet kaip pleiskanytes naikinti?
mistikaa
2010 04 28, 12:56
QUOTE(Kaciusss @ 2010 04 27, 10:44) kaip jus priziurite mergytems plaukucius,kas kiek laiko plaunate?daznas plovimas kaip suprantu ir isitikinau labai pazeidzia ir susilpnina plaukucius..ka daryti jei 2m vaikui atsirado pleiskaneliu nuo sampuno? jau ji ismetem ir nusipirkom visiskai ekologiska,bet kaip pleiskanytes naikinti?  Skalauti gerai ir dar karta skalauti, atitinkamas pH atitinkamam amziui vaiko turi buti
QUOTE(LOOONDA @ 2010 04 27, 09:54) Mano mazylei nuo 6 men. risam kasytes.labai megsta sukuosenas.Nuima nuo seses galvos lankeli,issirisa savo kasytes,uzsideda ant savo galvytes lankeli kaip karuna,ir kraipo galvyte sakydama ai,ai,ai  OHO ir jau turit ka risti, maniske 1m 2men ir suristi nera ka. Tik paskutiniais men pradejo greiciau augti. Juokiausi kazkada: sakau ziurek kokia grifka ( 2 plaukai ant kaktos uzkrite)
elizaveta
2010 04 28, 14:58
Kadangi musu dukrytes plaukuciai ne per stipriausi, tai iki 2 metuku su puse nieko nerisdavom. Mazoji taip pat nerode jokio noro. Dabar dukrytei 2 metukai ir 10 menesiuku. Risame uodegeles ir dziaugiames, kad iki to laiko musu vaikas galejo pasidziaugti laukinukes laisve
 maniskei tik bus 2m.o plaukuosena padek dieve  cioba gal ir iseis suristi kur ant virsugalvio  neauga plaukai visai,kaip berniukas,gerai kad auskariukai  bet labai nori,kad irisciau kokia gumyte ar isegciau segtuka,tai tik pamato,kaip pati risuosi ir prisistato sek man
QUOTE(Kaciusss @ 2010 04 27, 22:44) kaip jus priziurite mergytems plaukucius,kas kiek laiko plaunate?daznas plovimas kaip suprantu ir isitikinau labai pazeidzia ir susilpnina plaukucius..ka daryti jei 2m vaikui atsirado pleiskaneliu nuo sampuno? jau ji ismetem ir nusipirkom visiskai ekologiska,bet kaip pleiskanytes naikinti?  Aš plaunu į savaitę kartą, kartais net rečiau, jei serga  bet jos plaukučiai visai nesiriebaluoja  plaunu paprastu vaikišku šampūnu  stengiuosi surišti visada, nes truputį plaukai veliasi, nors jai labai patinka palaidais Dažniausiai rišu taip plaukučius  plaukučiai va kokio ilgio, dabar mano dukrytei 2,6 m. 
QUOTE(Soni @ 2010 04 29, 08:21) Aš plaunu į savaitę kartą, kartais net rečiau, jei serga  bet jos plaukučiai visai nesiriebaluoja  plaunu paprastu vaikišku šampūnu  stengiuosi surišti visada, nes truputį plaukai veliasi, nors jai labai patinka palaidais Dažniausiai rišu taip plaukučius  plaukučiai va kokio ilgio, dabar mano dukrytei 2,6 m. oj,kokie grazus plaukuciai mum 1,5 metu bet negalim pasigirti kasomis  susirisam maze "bizike" o galvyte plaunam 1-2 kart i savaite, vaikisku sampunu
buruliuke
2010 04 29, 10:38
Maniskei 1m.3men.garbanota kaip baronelis  veliasi gale plaukuciai,kasytes risu jau seniai,bet tik uzciuopia ir iskart issirisa  Nuo gimimo tris kartus trumpinau grifkute,nes pastoviai lenda i akytes.
bituttte;)
2010 04 29, 12:28
  [/quote] mano dukrytei 2,2men o plaukuciai dar trumpuciai  kai kokia svente tai surisu uodegytes,bet po 5min ju jau nera  bai nepatinka risti plaukuciai :verysad:grazi mergyte
Almutė+
2010 05 01, 12:28
Nenori nei segtukų, nei gumyčių, ir iš vis net naujų rūbelių nenori  Vargas būna, kol aprengi naujais rūbeliais ar plaukučius į kokią kasytę sušukuoji  Lauksiu, kol pasikeis jos norai
˜ª¤Julija¤ªI
2010 05 01, 23:53
Oj, darėm, darėm daug visko ir mielai  dabar tik juostą uždedu, o prieš tai ir segtukus segiau, ir gumytes naudojom, nes plaukai iki nosies buvo  dabar po kirpyklos, kirpėja sakė nesveika tokiems mažiukam naudoti segtukus, gumytes ir t.t. nes jie vistiek pažeidžia plauko struktūra, svogūnėlį, formuoja verpetus..
Euguteee
2010 05 02, 10:20
QUOTE(˜ª¤Julija¤ªI @ 2010 05 02, 01:53) dabar po kirpyklos, kirpėja sakė nesveika tokiems mažiukam naudoti segtukus, gumytes ir t.t. nes jie vistiek pažeidžia plauko struktūra, svogūnėlį, formuoja verpetus.. pati kirpeja esu..bet kad tokia nesamone isgirst tai pirma karta girdziu....  Jug ne dredus daro...  ir ne su tom senovinem gumytem risa,kad paskui ne gumyte reik atrist,o ja perkirpt ar isvis su plaukais nukirpt.
R@skil@
2010 05 04, 21:13
paulauske
2010 05 05, 15:34
Kol kas nepripažįstam jokio grožio plaukuose  - išbūna max 2 sekundes  ... Labai laukiu kol leisis kasytes surišti  , dabar vaikšto pasišiaušusi....
Euguteee
2010 05 13, 13:44
O cia pasirodom musu naujausia sukuosena....  Per gimtadieni jos darysiu su daugiau juosteliu ir ivairiuose vietose rysiu bantukus.... 
QUOTE(Euguteee @ 2010 05 13, 14:44) O cia pasirodom musu naujausia sukuosena....  Per gimtadieni jos darysiu su daugiau juosteliu ir ivairiuose vietose rysiu bantukus....  Labai gražu  Plaukučiai gražus...
Eugutee- šaunuolė, kad taip supini  reikia ir man mokintis, man dar tokie pynimai aukštasis pilotažas  tik man noris kažkaip išbaigtumo, man ta kasytė nelabai žiūrisi  aš gal tiesiog ant šono suriščiau uodegytę  ir įsegčiau kažkokį kaspiną
Euguteee
2010 05 14, 21:42
QUOTE(Soni @ 2010 05 14, 18:55) Eugutee- šaunuolė, kad taip supini  reikia ir man mokintis, man dar tokie pynimai aukštasis pilotažas  tik man noris kažkaip išbaigtumo, man ta kasytė nelabai žiūrisi  aš gal tiesiog ant šono suriščiau uodegytę  ir įsegčiau kažkokį kaspiną  kad jau cia galima eksperimentuoti kaip nori.....  As jau ant galo skubu,nes maniske vis zyzia kad jai skauda ir ji pavargo...tai kokia gumyte nukrenta reik pakelt nu zodziu....
mano dukrytei rugpjuti sueis 3metukai,bet kasas jau turim irgi nemenkas.musu sukuosenos tik kelios prieinamos,kasyte pinta,arklio uodegele na ir palaidi su mazom kaselem is sonu.kitokios per ilgai uztrunka,nemegsta kai su plaukais per ilgai zaidziu.pripazysta tik gumytes ir pora segtuku,visa kita jai nieko nereiskia.tai tiek. na o cia musu kasos :
vollin- kokie ilgi jūsų plaukučiai o aš vakar pirmą kart bandžiau supint visus plaukučius, bet gale jau su modeliu sunkiai pavyko susikalbėti  va koks rezultatas gavosi
mano dukrytei nei sagutes,nei gumytes nemielos,nei plauku sukavimas.  vaiksto palaidom garbanelem.o taip noreciau "isisukt" i tas garbaneles. Papildyta:QUOTE(Euguteee @ 2009 12 04, 21:55) O cia sukuoja teti.   teteis graziai papuostas.
hugencija2
2010 05 23, 20:03
musu plaukuciai netrumpi bet panele visai neduoda nei isegti nei suristi
sraigiuss
2010 06 03, 07:52
Va mūsų vėl plaukučiai, šukuosena paprasta, bet ilgis matosi
Euguteee
2010 06 03, 08:00
QUOTE(sraigiuss @ 2010 06 03, 09:52) Va mūsų vėl plaukučiai, šukuosena paprasta, bet ilgis matosi  plaukuciai superiniai ir plauku spalva...  tik va galiukus reiktu gerokai pakirpti...kad ir toliau augtu....
gintas-aukse
2010 06 03, 10:56
 labai grazus plaukuciai ir tokie ilgi
sraigiuss
2010 06 03, 18:46
Galiukus tikrai reikia pakirpti, nes jie tokie trikampiu..., bet vis dar gaila
sraigiuss
2010 10 31, 18:10
Kur dingo visos mergytės?
QUOTE(Soni @ 2010 05 20, 11:02) vollin- kokie ilgi jūsų plaukučiai o aš vakar pirmą kart bandžiau supint visus plaukučius, bet gale jau su modeliu sunkiai pavyko susikalbėti  va koks rezultatas gavosi  labai labai labai grazu  beziuredama nuotraukas sistema pynimo jau mazdaug isivaizduoju, bet kaip supynus ta gala paslepti ir kur ji deti man dar paslaptis... gal galetumet idet nuotrauka kas kaip atrodo is abieju sonu(na kur tas galas padetas:)) maniske neduoda nieko su palukais daryt nei plaut neisukuot nei rist, na nebent ka nors labai veikia demesi sutelkusi tai jei surisi kol nepajaucia tada vaiksto kol nepamato, o tada viskas labai staigiai ant zemes:( o taip norisi jau suristi palme kokia padaryti kaip mum mama mazom surisdavo, tai juokinga ir taip vaikiska:))
ausryte.b
2010 11 02, 13:37
maniškei metukai, bet plaukų nerasta  neįsivaizduoju kada kasas pinsim
Bozenyte
2010 11 02, 13:45
QUOTE(ausryte.b @ 2010 11 02, 14:37) maniškei metukai, bet plaukų nerasta  neįsivaizduoju kada kasas pinsim   pas mus lygiai taip pat buvo, dabar 1,8 tai po biški pradėjo augti, bet ir tai iki kasų toli  bet nekantraiai laukiam pirmos šukuosenos
QUOTE(vuoga @ 2010 11 01, 15:05) labai labai labai grazu  beziuredama nuotraukas sistema pynimo jau mazdaug isivaizduoju, bet kaip supynus ta gala paslepti ir kur ji deti man dar paslaptis... gal galetumet idet nuotrauka kas kaip atrodo is abieju sonu(na kur tas galas padetas:)) maniske neduoda nieko su palukais daryt nei plaut neisukuot nei rist, na nebent ka nors labai veikia demesi sutelkusi tai jei surisi kol nepajaucia tada vaiksto kol nepamato, o tada viskas labai staigiai ant zemes:( o taip norisi jau suristi palme kokia padaryti kaip mum mama mazom surisdavo, tai juokinga ir taip vaikiska:)) aciu, foto neturiu, bet ten tas galiukas pasleptas kur segtukai, tiesiog uzlenkta  dabar jau jos plaukuciai ilgesni, taip paslepti neiseina, tai as dabar pinu tokiu principu tik zemiau ir pabaigoj surisu uodegyte toj vietoj, isegu segtukus, irgi graziai atrodo
Laurencijan
2010 11 02, 20:01
Gal kas patarsit, kaip šukuoti labai garbanotus mergaitės plaukus
patareja
2010 11 05, 16:12
QUOTE(Bozenyte @ 2010 11 02, 14:45)  pas mus lygiai taip pat buvo, dabar 1,8 tai po biški pradėjo augti, bet ir tai iki kasų toli  bet nekantraiai laukiam pirmos šukuosenos   Maniskei 1, 6 men tai vos vos, jau laukiu nesulaukiu tu kasyciu  .
*Susana*
2010 11 06, 23:11
Manškei 1,5 metukų, tai pinamės kuodukus ir pannors plaukučiai nėra labai ilgai
Šiandieninė mūsų šukuosena
mano mergyte gime jau su ilgokais plaukuciais, kai buvo poros menesiuku jau kirpau grifkute... is pradziu sake visi kad nuslinks ir po to nauji augs, bet nenuslinko...augo garbanos kaip reikiant...per pirmaji gimtadieni plauku ilgis 20cm. buvo...zuikio ausytes jau nuo 6men risdavau...siuo metu tie nuo gimimo jau zemiau menciu,ir dar antrassluoksnisauga  . grifkute jau tenka prisegti prie virsugalvio...labai jau mes nuostabios...o gumyciu, segtuku kuprinyte prideta...tik mama seg, risk...kad ir visas is karto Papildyta:QUOTE(Soni @ 2010 11 07, 15:06) Šiandieninė mūsų šukuosena  super plaukuciai, ir dar matosi kad galai suktis linke...labai grazu
sraigiuss
2010 11 07, 17:33
QUOTE(Soni @ 2010 11 07, 15:06) Šiandieninė mūsų šukuosena 
Mano dukrytė 1 m. 1 mėn. plaukučiai ilgi ir surišu tik į dvi kasytes priekyje. Norėtųsi ką nors įdomiau supinti, bet dar trūksta ilgio ir kad ramiai pasėdėtų Pasirodom matosi ilgis  o čia išsileidusio po miegelio kasytės
Mums 1 metai 3 menesiai. Mano grazuole, kaip ir duoda suristi, iskart prie veidrodzio lekia paziureti, ir kai pamirsta kad ant galvos kazkas padaryta vaiksto su suristais plaukuciais, bet jei tik kur uzkabina ar pajaucia kad kas ant galvos yra, pamirsk mamyte apie suristus plaukucius
pupytes
2010 11 25, 00:33
Aš mažajai segu segtukus, kad plaukučiai nekristų į akis. Iš pradžių pykdavo, tačiau dabar patinka.
|
|