Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mergyčių plaukučiai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 1 iki 3 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
KareMare
nu pas mus irgi plaukuciai silpnoki,gale pastoviai kazkoks vailokas susivelia blink.gif
o kas del risimo,tai kaip uzeina,viena diena pati atnesa sukas ir praso surist,kita -visai neleidzia prisiliest verysad.gif
anastazas
Pas mus vis dar berniukiška šukuosena. Vis laukiu, kad greičiau užaugtų kasytės smile.gif
Margita
Mes tik atšventėm pirmąjį gimtadienį thumbup.gif ,bet galvytė plika,gale keli plaukučiai-pūkiukai doh.gif .Taip kad apie kaseles net negalvojam.Tik susimąsčiau,gal jei nuskustumėm,jie greičiau augt pradėtų g.gif
Brigita13
Sveikos mamytės,mano mergytei jau greitai treji,jos labai jau silpni plaukuciai nuo gimimo.Bet siek tie jiems paaugus aš pradejau juos rišti gumytėmis,net būdavo jų daugiau negu plaukų lotuliukas.gif ir dabar pas mus tiek gumyčių doh.gif doh.gif doh.gif .labai patinka pinti,visaip.dukrytei duodu krūva įvairiaspalvių segtukų,gumyčių,tai ji tada ramiai sedi ir leidžiasi rišama.O šiaip visa kančią atperka po to pamatytas vaizdas veidrodyje,žiūri,maivosi,jai gražu... blush2.gif Ir man labai wub.gif ,pinčiau ir pinčiau biggrin.gif ax.gif biggrin.gif
AušraTa
Labukas 4u.gif ,

Mano pupai 2 metukai ir 1 mėnesiukas 4u.gif . Užsiauginom jau gan ilgus, t.y. žemiau pečių plaukučius. Jau taip man norisi kaip nors gražiai juos surišt. Esu pripirkusi įvairiausių segtukų ir gumyčių, tačau ...... verysad.gif . Mano pupa nepasiduoda plaukučių surišimui doh.gif . Jau kokia savaitė kaip leidžia surišt uodegytę, bet tik einant į laukutį, o grįžusi pirmas darbas, kurį padaro, tai išsitraukia gumytę verysad.gif . Ir namie lanksto palaidais biggrin.gif plaukučiais. Tai va, teks mamytei dar pakentėti lotuliukas.gif . Kerpam tik kirpčiukus. Iš pradžių kirpom tik miegančiai, bet jau pora sykių kirpom ramiai sėdint ant tėčio kelių bigsmile.gif (tfu tfu tfu, kad neprisikalbėti lotuliukas.gif ). Tai tokios pas mumi tokelės mirksiukas.gif .
*Drugelis*
Taip taip ir mes vargom su ilgais dukrytes plaukais-nenoredavo tu kasu nors tu ka... biggrin.gif Tai mes vis pakirpdavom, kad butu iki peciu ir nesimakaluotu visur...Bet nors jau maniske tuoj sves 6 gimtadieni, jai vis tiek labiau patinka palaidi plaukai-zodziu, kai tik reikia pintis kasas, tuoj pas mus prasideda ikalbinejimai smile.gif
vyšniux
QUOTE(Nordex @ 2007 04 30, 11:57)
Mano mergytes plaukuciai neilgi, bet ragiukus virsugalvy galima suristi  wub.gif
Bet kas is to  doh.gif Surist surisu (kartais net pati papraso  bigsmile.gif ) bet nuejus pasiziureti i veidrodi - o patikrint ir ivertint visada reikia - ji issitraukia viska ir baigta  doh.gif
Man tik idomu toks dalykas  g.gif
KUR JUS KERPATE SAVO VAIKUCIOS?????
Pacios ar vedate i kirpykla? Kaip vaikai  reaguoja budami kerpami?  g.gif
*

Prie Carlstono restorano yra Vaiku kirpykla mirksiukas.gif .Jei domins galesiu telefono numeri parasyti smile.gif
Ugn*Ine
Dukrytės plaukučiai kai gimė buvo trumpučiai gale o priekyje ilgesni wub.gif bet aš paskui gale pakirpau, nes jie labai vėlėsi doh.gif tai dabar gražūs plonučiai bet garbanoti plaukučiai wub.gif Labai gražutė wub.gif wub.gif
omsone
Savo mergaitei pradejau plaukucius rist kai tik buvo imanoma. O dabar tai risu tai ne. O jei jokio skirtumo. Patinka ir suristi ir palaidi. O dabar kai jau eina i darzeli tai nelabai risu nes jau berniukai pradejo isiminet gumutes is plauku, karta pasiskunde kad tempe uz kasos, nors jai tik virs dvieju metuku. Tai nusprendziau mergaitei i darzeli neristi plaukuciu, siek tiek patrumpinau plaukuciu galiukus pati kad smagiau butu mergaitei palaidais plaukuciais.
tiksliuke
O pas mus tai turbut dar negreitai bus kasytes... unsure.gif nes plaukiuku tai labai mazai... verysad.gif va idedu nuotraukike... pacios pamatysit....
user posted image
Jucke
Mano pupai irgi du metukai, bet su plaukuciais vargstam nerealiai. Visokiu grozybiu pripirkta, plaukuciai garbanojasi, bet....Kasu nesileidzia surisama, o sukuotis - irgi tragedija. Tai ir vaiksto susivelusi suivelusi.... bigsmile.gif
Bet ziuriu maniske ne viena tokia...Ui kiek bendraminciu turim.... bigsmile.gif 4u.gif
Gilute
Apkirpau vakar mieganciai zuikytei kirpciukus, nes su plaukuciu pynimu liudnoka pas mus- greitai visos gumytes ir sagutes is plaukuciu lekia lauk. Nebent surisu tuo metu, kai ji kazkuo idomiu uzsiemusi. Tada nors kelias minutes su gumyte pabuna...
dabar ji man taip keistokai atrodo, kitaip wub.gif
ATIDE
QUOTE(Jucke @ 2007 05 04, 10:55)
Mano pupai irgi du metukai, bet su plaukuciais vargstam nerealiai. Visokiu grozybiu pripirkta, plaukuciai garbanojasi, bet....Kasu nesileidzia surisama, o sukuotis - irgi tragedija. Tai ir vaiksto susivelusi suivelusi.... bigsmile.gif
Bet ziuriu maniske ne viena tokia...Ui kiek bendraminciu turim.... bigsmile.gif  4u.gif
*

ir mums ta pati problema doh.gif
omsone
Na maniske labai megsta bet ka daryt su savim. Pasakai kad aprengsi graziais rubeliai, ar kad padabinsi ar kad pakirpsi plaukucius, tai labai nori. Jai svarbu kazka daryt su ja kad atrodytu grazesne, kaip tikra panele dabita. Stovi lyg stagariukas kol viska jai padarysi ir kirpt plaukucius leidzia,tik zinoma labai ilgai neisstovi, bet suspet ka nors padaryt iseina.
raimule
O mums dabar metukai ir mėnuo,o plaukus turim nuo gimimo tongue.gif ,laukėm kol nuslinks,taip sakė tetos visokios,bet nepaisiteisino mirksiukas.gif Tai dabar kas rytą kaip Tėve mūsų sagiukas plaukuose turi būti,nes į akytes lenda,nenoriu kirpčiukų,noriu,kad vienodo ilgio visi augtų biggrin.gif ,o ir nemaišo mūsų zuikai tie sagiai,ar gumutės,kartais parovinėja,pažaidžia,o paskui pati prašo įsegti,kad deda kad deda ant plaukų ir pyksta,kad nesilaiko blink.gif thumbup.gif 4u.gif
ATIDE
QUOTE(raimule @ 2007 05 04, 22:58)
O mums dabar metukai ir mėnuo,o plaukus turim nuo gimimo tongue.gif ,laukėm kol nuslinks,taip sakė tetos visokios,bet nepaisiteisino mirksiukas.gif Tai dabar kas rytą kaip Tėve mūsų sagiukas plaukuose turi būti,nes į akytes lenda,nenoriu kirpčiukų,noriu,kad vienodo ilgio visi augtų biggrin.gif ,o ir nemaišo mūsų zuikai tie sagiai,ar gumutės,kartais parovinėja,pažaidžia,o paskui pati prašo įsegti,kad deda kad deda ant plaukų ir pyksta,kad nesilaiko blink.gif  thumbup.gif  4u.gif
*

na mes irgi gal nuo pusmečio segėm sagutes į plaukučius ir leidosi iki 1,5 metų, o dabar viskas nuo nuotaikos priklauso, dažniausiai nenori segtis ir šukuotis, vaikšto susivėlus doh.gif mergina su charakteriu doh.gif
Ugile
Maniskei 1m ir 5 men. Plaukuciai jau pakankamai ilgi, galima kasas pinti, bet nesileidzia doh.gif Jeigu isegu segtuka, is karto istraukia is plauku. Gumyciu irgi nepripazista. O va sukuotis sepeciu megsta lotuliukas.gif
AušraTa
Na pagaliau manoji leidžia surišti plaukučius einant į laukutį flirt.gif . Leidžia ir segtukus kelis įsegt. Pati nubėga, atsisėda ant fotelio ir laukia kol pradėsim šukavimąsi bigsmile.gif (tfu tfu tfu, kad neprisigirčiau lotuliukas.gif ). Bet atėjusi iš lauko, pirmas darbas, kurį padaro tai: IŠSIRIŠA VISAS GUMUTES IR SEGTUKUS doh.gif . Ir po namus laksto palaidais plaukučiais doh.gif . Bet džiaugiuosi nors ir tuom, kad laukutin einant susirišam kasytes yahoo.gif .
aistemo
mano mazoji nepriestarauja, kad "ciba" virsui surisciau, bet pripazysta tik gumytes, o segtuku ne schmoll.gif .Bet brolis greitai islupa jai visas gumytes ir sau i burna susikisa doh.gif Tai jei dingo gumyte is plauku,ieskau pas sunu uz zando tongue.gif
joginte
O mano panelytei ne už kalnų trys metukai, o plaukučių taip pat nesutinka rišti, tad mes ją apkerpame taip, kad plaukučiai nelįstų jai į akytes, bet turime kitą problemą, kuri manau privers ją apkirpti kaip berniuką ;( mūsų zuikutis labai mėgsta savo plaukelius sukti ant pirštelio ir ypatingai tai daro, kai nori miegelio. Tada išsirauna palukučius kuokštais ir dabar galvytę apžiūrėjus matosi, kad plaukučiai išrauti ;( Šiaip plaukučiai jos ploni ir kirpėja nepataria jai jų rišti, nes nuo to plaukučiai tik silpnėja. Mano plaukai taip pat ploni, bet jų yra daug, kadangi vaikystėje nešiojau berniuko šukuoseną ir tai pasak kirpėjos ir išgelbėjo mano plaukus. Gal kas galite patarti kaip atpratinti mažulę nuo plaukučių sukimo ant piršto??? O gal tiesiog apkirpti ją kaip berniuką ir kai atpras plaukučius sukti vėl juos auginti??? Beje, ši problema jau nuo gimimo, tik anksčiau ji taip nepešdavo savo plaukučių... Gal ką patarsit??? verysad.gif
Krisla
Maniškė (jai beveik 1,5 m.) pastarąjį mėnesį jau leidžiasi, kad įsegčiau segtuką, bet nedaugiau biggrin.gif Jei surišu kasytes, tai prie veidrodžio pasidžiaugia (nai nai nai) ir išsiima tas gumytes bigsmile.gif Aš ir neberišu, nes nėra tos mūsų kasos tokios ilgos, tik segtuką segu, nes priekyje plaukučiai vos vos lenda į akytes.
vyšniux
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 05 21, 11:41)
Na pagaliau manoji leidžia surišti plaukučius einant į laukutį  flirt.gif . Leidžia ir segtukus kelis įsegt. Pati nubėga, atsisėda ant fotelio ir laukia kol pradėsim šukavimąsi  bigsmile.gif  (tfu tfu tfu, kad neprisigirčiau  lotuliukas.gif ). Bet atėjusi iš lauko, pirmas darbas, kurį padaro tai: IŠSIRIŠA VISAS GUMUTES IR SEGTUKUS  doh.gif . Ir po namus laksto palaidais plaukučiais  doh.gif . Bet džiaugiuosi nors ir tuom, kad laukutin einant susirišam kasytes  yahoo.gif .
*

Va va,musu merguzele lygiai taip pat elgtis pradejo biggrin.gif .Einant i lauka jau savaime suprantamas dalykas yra plauku surisimas smile.gif .Atsistojus prie veidrodzio ir laukia su sepeciu flirt.gif .
O grizus namo ta pacia akimirka visus segtukus ir gumytes istrauko ir laksto apsikudlojus(kaip as sakau) hihihi.gif ,nes i liutuka buna panasi biggrin.gif
giedrullia
o maniskei jau 1m.ir 5men, bet dar toli mums iki kasyciu pynimo.tiesa plaukuciai garbanoti, bet jau labai "skysti". unsure.gif nors pas mane su vyru ganetinai veslus plaukai.o taip norisi jai bent viena kasyte supinti,pavydziu toms kurios jau pina nuo metuku bigsmile.gif
rimazu
Oi merginos, pavydžiu toms kurios jau kasytes rišat blush2.gif Pas mus gana silpni plaukiukai. Kartais surišu bizikę, bet po kelių sekundžių išsitraukia gumytę, nepatinka jei verysad.gif ir sagučių jokių negaliu įsegti, viską nurauna verysad.gif Būtų nors ir su menkom bizikėm, tai nors berniuku nieks nelaikytų ax.gif
sirenita
O mes risames ragiukus nuo 6 menesiuku mazdaug... 4u.gif dbar jau virs metuku turim tai kartais sumeistrauju dvi kasytes biggrin.gif bet...mergaite jauciasi didele ir greitai issiema visas gumytes ir pradeda "persirisinet" lotuliukas.gif o jus mamos baikit pergyvent kad issirauna visos tokio amziaus mergaites issirisineja doh.gif geriau nupirkit visokiu graziu lankeliu...as daznai dedu visokius deimantukais dekoruotus lankelius mirksiukas.gif o ju nenusiema o pries veidrodi vaidina lotuliukas.gif
Otuxe
As saviskei nuo puses metuku risu plaukiukus, taip juokingai atrode, o dabar mums pusantru, tai atnesa ir sukas ir gumytes, kad sukuosena daryciau, o tada bega prie veidrodzio ir maivosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
AušraTa
Maniškė šiandien grįžusi iš laukučio gumytes ant kojyčių užsidėjo bigsmile.gif . Laksto ir atsižiūrėt negali kaip burbuliukai klapsi doh.gif . Nubėga prie veidrodžio, pas brolį, mamą, tėtį ir prieš visus maivosi lotuliukas.gif .
Bet jau prieš einant į laukutį pati atsineša gumytes, šepetį atsisėda ir laukia bigsmile.gif kol susirišim. Paskui prie veidrodžio pasimaivo flirt.gif ir laukutin.
straige
Mno mergyte visai nepripazysta jokiu "svetimkuniu" ant plauku. Nieko neimanoma nei isegti, nei suristi. Net neduoda plaukuciu i uodegyte suimti. Is karto sako "ne". Taip ir vaikstom be jokiu fryzuru, palaidais plaukais g.gif
jumakavec
Sveikutės,
Mums jau 2 metukai ir 3 mėn. bet rišti dar nėra ko, labai jau skysti plaukai. Nors viena draugė nuramino, kad ji savo mergytei iki 4 metukų neturėjo ko rišti, o dabar panelė tokią kasą turi... Tai, kad bus matyti nuo ko čia priklauso
raimonda23
mes risame kasas su segtukais susegti neleidzia schmoll.gif iskart istraukia ir sako kad nenoriu biggrin.gif o kai pabunda iskart saukia kur mano gumute lotuliukas.gif
akutele
Sveikos.O kokius sampunus naudojat mergytem?Maniskes plaukuciai ilgi,galai raitosi,o kas blogiausia kad dauguma sampunu netinka plaukiai pasidaro siurkstus vos isukuojami.
vyšniux
QUOTE(akutele @ 2007 06 29, 14:37)
Sveikos.O kokius sampunus naudojat mergytem?Maniskes plaukuciai ilgi,galai raitosi,o kas blogiausia kad dauguma sampunu netinka plaukiai pasidaro siurkstus vos isukuojami.
*

Mes JONSON sampunus su ramunelem araa levandom naudojam smile.gif .Musu mazajai tikrai jie tinka flirt.gif
ingere
QUOTE(vyšniux @ 2007 06 29, 15:41)
Mes JONSON sampunus su ramunelem araa levandom naudojam smile.gif .Musu mazajai tikrai jie tinka flirt.gif
*

Mes irgi šį šampūną naudojame drinks_cheers.gif

O šukuosenas labai mėgstame, ypač 2 uodegytes mirksiukas.gif
user posted image
ramux
Dukrytė 1m 3 mėn. leidžia surišti dvi "bizikes" ir įsegti į plaukus segtuką.Gali vaikščioti kelias valandas,bet jei jau užeina noras išsiimt,tai būtinai taip ir padaro. doh.gif
vyšniux
QUOTE(ingere @ 2007 06 29, 15:02)
Mes irgi šį šampūną naudojame drinks_cheers.gif

O šukuosenas labai mėgstame, ypač 2 uodegytes mirksiukas.gif
user posted image
*

Kokia faina mergyte su fainom cibem wub.gif .Mes po atostogu ir pasirodysim su kokiom sukuosenom vaikstom biggrin.gif
mamiux
Mums kasyciu taip pat dar neina pinti.Nes trumpi tie musu plaukiukai,rieciasi siek tiek graziai biggrin.gif .Bet sagyte ar maza gumyte pavyksta iraizgyti thumbup.gif
birina
mano dukrytes plaukuciai labai jau nenori augti,kitu bendraamziu jau kasos ilgiausios.Pati lab pradejo noret kasyciu kia i darzeli pradejo eiti.Tai kiekviena ryta be kasyciu nezingsnio 4u.gif
laffy
jum gerai,maniske turi ilgus plaukus,bet neduoda ne tik kad surist,bet ir suku ikist:)turiu tokia vilti,kad pradejus eit i darzeli leisis papuosiama kasytem:)
vyšniux
QUOTE(laffy @ 2007 07 12, 22:15)
jum gerai,maniske turi ilgus plaukus,bet neduoda ne tik kad surist,bet ir suku ikist:)turiu tokia vilti,kad pradejus eit i darzeli leisis papuosiama kasytem:)
*

Turit po truputeli pratinti mazyle,nes tikriausiai is musu ne vienai,teko gerokai papluseti,kol iprato buti su suristais plaukiukais.Su laiku ipranta prie sukuosenu ir sukuotis leidzias ir net pacios pasipraso thumbup.gif
Anai'D
as irgi jau labai noreciau saviskei rist uodegytes,bet pas mus labai jau jie prastai auga,trumpuciai dar verysad.gif
AušraTa
Kaip faina bigsmile.gif , nuotraukyčių turim.
Aš vakar supyniau dvi bizeles, tai tokia apsipatenkinus vaikščiojo, prieš veidrodį maivės: linguoja galvytę į šonus ir sako „aij aij aij“ biggrin.gif . Tipo kaip gražu. Paskui pas brolį nulėkė ir staipėsi tol, kol anas nepagyrė doh.gif . Kaip niekad, pakankamai ilgai su kaselėmis išbuvo. O paskui vėl tas pats verysad.gif ...... Nieko per kančias į žvaigždes mirksiukas.gif .
nnn
o musu mazoji irgi issitruakinedavo, bet dabar jau pati prasosi, kad suristum kasiuke ar koki saguti isegtum. Gal todel, kad mes labai girdavom, kokia ji grazi su sukuosena.
Valedy
Kadangi manoji dar tik čiut daugiau nei metukai,tai tie plaukeliai nėra labai gausūs rolleyes.gif ,bet jei noriu prisegti grifką,kad į akis nelystų,tai momentaliai išsitraukia sagytę,o su gumelėm surišti dar nėra ko unsure.gif ,tai taip ir vaikšto kol kas pasišiaušusi biggrin.gif
*Lina*
mano mergytės plaukučiai jau ilgoki,bet ji vis dar cypia ir priešinasi kad riščiau kasytes ,ir kai šukuoju nepatinka verysad.gif o aš taip noriu tas kasytes rišti blush2.gif
ingere
QUOTE(*Lina* @ 2007 07 14, 10:28)
mano mergytės plaukučiai jau ilgoki,bet ji vis dar cypia ir priešinasi kad riščiau kasytes ,ir kai šukuoju nepatinka verysad.gif  o aš taip noriu tas kasytes rišti blush2.gif
*

Labai graži mergytė ir labai gražios kasytės wub.gif
_Ligitukas_
Kaip pavydžiu toms mamytėms kurių mažytės jau turi plaukiukus, mano plika kaip tilvikas, ir nėra ten ką šukuoti schmoll.gif
Germante
Maniskei nuo gimimo kirpom plaukucius jau ne karta ir ne du. Norejom kad visi susilygintu. Bet dar iki siol prie kaktytes ataugineja. O siaip plaukuciai jau dabar stori (nors dar ne visi atauge) ir labai tiesus. Is tecio maze paveldejo sviesia plauku spalva, o is manes tikriausiai, plauku nepaklusnuma biggrin.gif . Labai sunku tvarkyti jos plaukus, nes jie slysta, draikosi. Bet siaip problemu su sukavimu ir pynimu neturiu, nes mazei patinka kai tvarkau jos plaukucius. Duodu jai pavartyti jos megstama knygute ar paziureti filmuka ir sedi sau ramiausiai kol sutvarkau. Tik jau tas plauku nepaklusnumas... doh.gif
Siaip dazniausiai risu i dvi kasytes. kelis kartus buvau pabandziusi supinti dvi eglutes, bet labai jau jos laisvos ir issidraikiusios isejo. Gal sakau, kita karta pries pinant reiketu vandenuku papurksti g.gif
vyšniux
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2007 07 15, 13:41)
Kaip pavydžiu toms mamytėms kurių mažytės jau turi plaukiukus, mano plika kaip tilvikas, ir nėra ten ką šukuoti  schmoll.gif
*

Kantrybe-dorybe mirksiukas.gif .Uzaugs tie plaukiukai smile.gif juk Tavo mazylei tik metukai mirksiukas.gif gal po metu uz visas panas daugiausia plauku turesit ir mandras sukuosenas darysit flirt.gif
Gyvačiukas
Mes tai rišamės tokias"antenas",labai juokingai atrodo,bet man gražu
Germante
Praeita pirmadieni dukra pradejo eiti i darzeli, tai namo parsivedu kaip raganiuke - visa susivelusi. Net einant pietu miegelio niekas gumyciu is plauku neistraukia. Jau aukletoju tingumas! Ir pastebejau, kad su visom mergaitem tas pats. Arba vaiksto su i akis lendanciais palaidais plaukais arba nesukuotais nuo ryto, issidraikiusiais. Nutariau kad geriausia iseitis vis delto bus afrikietiskos kasytes arba kelios smulkios eglutes per visa galva. Teks prasyti savo afrikietes drauges kad supintu. Turetu laikytis kelias savaites, o paskui vel ka nors galvosim unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.