As savo panai jau nuo metuku cibas risu
Sugalvojau uzvesti,tokia tema,nes esu ne karta girdejusi,kad mazos paneles,kurios buna palaidais plaukuciais,veliau sukuojamos priestarauja,bet kokiems plaukuciu risimams
As savo panai jau nuo metuku cibas risu
As tai laukiu-nesulaukiu, kada mano mazutei plaukuciai uzaugs, kad galeciau uodegytes risti, jau dabar ramiai nepraeinu pro segtuku skyrius parduotuvese
O kada jusu mergytems normalus plaukuciai uzaugo? Nes manoji 5,5 men., o plaukiuku - kaip pas Lenina
As lygiai taip pat ramiai pro sagtuku parduotuves nepraeinu
O manosios plaukiukai buvo nuslinke kai suejo 3men.budavo virsugalvi tik su toookia skiautere
aš saviškei irgi bandau surišti "ragiukus",tiik jai tai nelabai patinka tuoj pat visas spilgutes ir gumutes tempia lauk
Pas mus tai problema su plaukučiais
Oi mano panelytei jau 1m ir beveik 7mėn.Jau tokias kasas turim,kad galiu ir kasytes pinti ir uodegytes
Aišku,jai leidžesi,nes duna dienų,kad net prisiliest prie galvos neleidžia.Nors dažniausiai tai jai patinka kai supinu ar surišu plaukučius,pasižiuri į veidrodi ir jei viskas tinka tai visa diena prabuna su šukuosena.Jei netinka tai per minute viską išardo
Mes jau kasas risom gana senai.Kai tik gime turejom kasas,bet plaukuciai apslinko.Dabar mes vel su kasomis,tik turim apkirpe,kad nelystu i akytes.Bet jei pamato suristas uodegas,tai jos greit buna isristos
as irgi segiojau su tokiais miniatiuriniais segiukais,bet nebesileidzia
Laukiu, kada galėsim rišt kasytes
Man tie ragiukai taip gražu
Mano mažylė turi pakaušėlyje iš tėtės paveldetus "sūkurius" , tai kai pasitrumpinam plaukučius iš pažįstamų būtinai sulaukiam klausimo :" Ir kodėl tam mažam vaikui darai šukuosenas (arba: sukelinėji plaukus pakaušyje)"?
Taip kad mums atskiros šukuosenos nereikia ir neišeina daryti
Laukiam plauku derliaus.
Kaip smagu ziureti i mazas mergytes su kaspinukais plaukuose
mano panelei patinka sukuotis ir vaikscioti su sukuosenom. kartais net tevelis neatsilaiko ir pasisodines ja ant keliu sukuoja, modeliuoja, sukineja visaip sruogas. o panele vaiksto po kambari letais zingsniais ir varto akis....mes turim girti...
siaip gime su plaukais, veliau nuslinko...buvo plikiuke Mano mazyle gime pakankamai nemazais plaukuciais, jai dabar yra 1 metai ir 1 menuo, bet jos plaukuciai dabr yra tokie trupmi kad daugelis zmoniu paklausia ar cia berniukas ar mergaite? Nors visada ja rengiu tik raudonos ar ruzavos spalvos rubeliais.
Oi kaip faina, as irgi kuo greiciau noreciau pradeti sukuosenas visokias daryt,
dabar tokiu graziu gumyciu ir segtuku yra
pas mano dukryte sviesus, garbanoti, pecius dengentys plaukai...
turim ivairiausiu saguciu, gumuciu ir kitu grozybiu Bet ne vienas is siu super graziu dalyku ant mano super mergytes su fantastiskai graziais plaukais nesilaiko ilgiau kaip 3 min. Todel vaiksto mano mergike kaip raganiuke,
na ir padykus tavo mergyte
O mano mergaičiukei niekaip neužauga tie plaukai... Tiksliau augt tai auga, bet nugaroje jie atrodo kaip po prasto cheminio - tokie pasišiaušę
QUOTE(ringa @ 2007 02 11, 00:08) O mano mergaičiukei niekaip neužauga tie plaukai... Tiksliau augt tai auga, bet nugaroje jie atrodo kaip po prasto cheminio - tokie pasišiaušę man mama sakydavo,kad maziem vaikam nereikia ilgu plauku,kad jiem maiso,pesa kai sukuoji. kiek pamenu save maza vis trupais plaukais buvau.
As maza turejau ilgas grazias kasas, dabar ir savo dukrytei auginame plaukucius, jau iki peciu uzaugo
QUOTE(SANDRI @ 2007 02 12, 10:24) As maza turejau ilgas grazias kasas, dabar ir savo dukrytei auginame plaukucius, jau iki peciu uzaugo Patikek tai tikrai ne problemele,problemele yra kada visai neturi plaukuciu(kaip mano mazoji,jai jau dveji,bet plauku kaip nera,taip nera:))o del segtuku,tai pripras manau:)
vat ir nezinau nuo ko cia priklauso tu plaukuciu stiprumas ir ilgumas. Gal tai paveldima
kartais surišu "ragiukus"
šiaip plaukiukai į ilgį auga kaip ir normaliai, bet tokie skystoki dėl paveldimumo, tai net nežinau, mano ir vyro plaukai tikrai stori ir tankūs, o dukrytės kol kas plonyčiai. gal dar padaugės
Linksma tema. ir as laukiu nesulaukiu kai jau mano mergaiciukes bus ilgesni plaukuciai,kad galeciau risti kasytes. Jai jau greitai metukai,tai per jos gimtadieni jei leisis tai irisiu.
mes nuo gimimo turėjom skiauterę, tai šukuosenas senai darom. pirmoji verta dėmesio buvo padaryta per krikštynas, kai dukrai buvo 9 mėn. Jos krikštamotė skiauterę pavertė karūnėle iš rožyčių (segtukų). Dažniausiai po namus laksto su ragiukais, o močiutė tai net ir kasytes buvo supynusi. būna, kad nespėju surišt ar ji nesileidžia, tai vyras "primena", kad čia gi mergytė, tai vistiek turim pasigražint. gera dukrytę turėt, gali gražinti, puošti...
As irgi dziaugiuosi savo dukrytes plaukiukais,
Aisku visam tam reik kantrybes, nes kartais uzsimauklsina kokia kepure ar ka kita ant galvos, tai siaip nuslysta gumytes, tai tenka vel per nauja rist Musu plaukiukai irgi nesuper veslus Dabar jau kai ilgesni daug lengviau. Ir ji pati priprato nebenutraukt gumu
Rišam plaukučius nuo kokių 10 mėn.
mes taip pat risam arba susisegam su sagutem jau nuo 10men. ir labai noriai tai darom
As kartais segtuku isegu, bet labai greitai istraukia. Vasara jau tikiuosi, kad ir kasyte galesiu suristi - turim daug ivairiausiu gumyciu, segtuku - norisi papuosti savo pupa
dar tik auginam kasas. Bet jau kai užauginsim - ot šukuosenų pridarysim!
Dukryte gime gana ilgais juodais plaukuciais, taciau jie labai greitai nuslinko
Taip pat turim dar viena problema, kadangi plaukuciai labai ploni, reikia mazu gumyciu, o musu uzkampi, tai laabai sudetingas reikalas QUOTE(Inetux @ 2007 03 02, 11:01) Dukryte gime gana ilgais juodais plaukuciais, taciau jie labai greitai nuslinko Taip pat turim dar viena problema, kadangi plaukuciai labai ploni, reikia mazu gumyciu, o musu uzkampi, tai laabai sudetingas reikalas Labai graziu mazuciu gumyciu radau Iki prekybos centre
mano mergaitei 1m ir 10 men turim siokius tokius plaukucius,
QUOTE(vyšniux @ 2007 03 08, 16:48) Labai graziu mazuciu gumyciu radau Iki prekybos centre Pas mus "Iki" pc yra, bet gumyciu pasirinkimas nekoks
Plaukucius susegu saguciais, bet ji juos issiima,
Mes kolkas nelabai turim iš ko rišti kasas
Dar ir kaip man patinka mažei daryt šukuosenytes, mano mažės plaukučiai labai vešlūs, stori
![]() O dabar daželyje auklėtojos, jau ir supina ir šiaip visokių prigalvoja
"Ragiukai" egzistuoja tik tol, kol maze ju neaptinka. Tada- "sudie,gumytes"
Panelei 1.3m QUOTE(*Jura* @ 2007 04 22, 16:42) Dar ir kaip man patinka mažei daryt šukuosenytes, mano mažės plaukučiai labai vešlūs, stori ![]() O dabar daželyje auklėtojos, jau ir supina ir šiaip visokių prigalvoja Ojaiiii,kokia ilgakase Papildyta: Kaip supratau jai cia,tik 3men.taip?
Mums 1,1 m. ir plauku kol kas nelabai turim
na ir pas mus plaukuciai silpnai auga
Mano pamaiva neleidzia risti plaukuciu
Mano mergytes plaukuciai neilgi, bet ragiukus virsugalvy galima suristi
Bet kas is to Man tik idomu toks dalykas KUR JUS KERPATE SAVO VAIKUCIOS????? Pacios ar vedate i kirpykla? Kaip vaikai reaguoja budami kerpami?
Nukirpau kirpčiukus, kad į akis nekristų, visom kitom šukuosenom, labai garsiai prieštaruja
Mano vyresnele iki metu buvo plika
musu mazule 1.7men.preikyje kirpciukus pakerpu,nes nesileidzia surisama.tai didziule problema bandem pas kirpeja apsilankyti,bet nesekmingai.tokias dudas paleido
|