Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mergyčių plaukučiai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 1 iki 3 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
vyšniux
Sugalvojau uzvesti,tokia tema,nes esu ne karta girdejusi,kad mazos paneles,kurios buna palaidais plaukuciais,veliau sukuojamos priestarauja,bet kokiems plaukuciu risimams flirt.gif .Todel idomu nuo kada Jusu darote savo mergytem sukuosenas smile.gif .
As savo panai jau nuo metuku cibas risu biggrin.gif .Is pradziu labai megdavo issitraukti kaspinus doh.gif ,bet dabar jau priprato drinks_cheers.gif .Rytais kai plaukucius surisu jau ir ivertina grazu jai,ar ne biggrin.gif .
linuke
As tai laukiu-nesulaukiu, kada mano mazutei plaukuciai uzaugs, kad galeciau uodegytes risti, jau dabar ramiai nepraeinu pro segtuku skyrius parduotuvese bigsmile.gif

O kada jusu mergytems normalus plaukuciai uzaugo? Nes manoji 5,5 men., o plaukiuku - kaip pas Lenina mirksiukas.gif , nors ir as, ir tetukas - abu gimem su ilgom kasom rolleyes.gif
vyšniux
As lygiai taip pat ramiai pro sagtuku parduotuves nepraeinu doh.gif .
O manosios plaukiukai buvo nuslinke kai suejo 3men.budavo virsugalvi tik su toookia skiautere lotuliukas.gif lotuliukas.gif biggrin.gif ,bet labai greit ir ataugo mirksiukas.gif .Cibas kaip jau sakiau risam nuo metuku mirksiukas.gif
*Lina*
aš saviškei irgi bandau surišti "ragiukus",tiik jai tai nelabai patinka tuoj pat visas spilgutes ir gumutes tempia lauk unsure.gif
*ziurkyte*
Pas mus tai problema su plaukučiais doh.gif Jie jau ilgi, gražūs, bet panelė nesileidžia šukuojama, o jei jau kaip nors pavyksta ką nors sumeistrauti, tai tuoj pat visos gumytės ir segtukai skrenda lauk verysad.gif
tamsi
Oi mano panelytei jau 1m ir beveik 7mėn.Jau tokias kasas turim,kad galiu ir kasytes pinti ir uodegytes wub.gif
Aišku,jai leidžesi,nes duna dienų,kad net prisiliest prie galvos neleidžia.Nors dažniausiai tai jai patinka kai supinu ar surišu plaukučius,pasižiuri į veidrodi ir jei viskas tinka tai visa diena prabuna su šukuosena.Jei netinka tai per minute viską išardo doh.gif
Terija:)
Mes jau kasas risom gana senai.Kai tik gime turejom kasas,bet plaukuciai apslinko.Dabar mes vel su kasomis,tik turim apkirpe,kad nelystu i akytes.Bet jei pamato suristas uodegas,tai jos greit buna isristos doh.gif
pamaiva-22
as irgi segiojau su tokiais miniatiuriniais segiukais,bet nebesileidzia tongue.gif
edisada
Laukiu, kada galėsim rišt kasytes ax.gif
Man tie ragiukai taip gražu wub.gif
Dolores
Mano mažylė turi pakaušėlyje iš tėtės paveldetus "sūkurius" , tai kai pasitrumpinam plaukučius iš pažįstamų būtinai sulaukiam klausimo :" Ir kodėl tam mažam vaikui darai šukuosenas (arba: sukelinėji plaukus pakaušyje)"? lotuliukas.gif
Taip kad mums atskiros šukuosenos nereikia ir neišeina daryti biggrin.gif .
kiri111
Laukiam plauku derliaus. thumbup.gif lotuliukas.gif
Auksesmama
Kaip smagu ziureti i mazas mergytes su kaspinukais plaukuose smile.gif ,mano mazajai pusantru,bet plaukuciais pasigirti negalim schmoll.gif
brytva
mano panelei patinka sukuotis ir vaikscioti su sukuosenom. kartais net tevelis neatsilaiko ir pasisodines ja ant keliu sukuoja, modeliuoja, sukineja visaip sruogas. o panele vaiksto po kambari letais zingsniais ir varto akis....mes turim girti...

siaip gime su plaukais, veliau nuslinko...buvo plikiuke biggrin.gif , paskui po vieneriu metu pradejo augti, tai ir pradejau segtukus pirkt, gumytes visokias...per visa gyvenime nespes sunaudot blink.gif biggrin.gif
juskauskiene

Mano mazyle gime pakankamai nemazais plaukuciais, jai dabar yra 1 metai ir 1 menuo, bet jos plaukuciai dabr yra tokie trupmi kad daugelis zmoniu paklausia ar cia berniukas ar mergaite? verysad.gif

Nors visada ja rengiu tik raudonos ar ruzavos spalvos rubeliais.
Mazve
Oi kaip faina, as irgi kuo greiciau noreciau pradeti sukuosenas visokias daryt, flirt.gif bet,kad pas mano mergina labai jau nekas su plaukais,trumpi ir auga letai.Laikiam nesulaukiam... cry.gif
spylka
4u.gif pas mano tai jau galima risti bet kur tau doh.gif kol nepajunta tai leidzia pasidziaugti, o poto bats ir dar su susniu savo plauku ir isitraukia unsure.gif
joolita
dabar tokiu graziu gumyciu ir segtuku yra 4u.gif dziaugiuosi kad miglutei galiu jas risti. tik kai ji pas mane dar nesedi tai greit iskrena. tada virsuje isegu,ilgiau pasilaiko ax.gif grazu ziuret i mergytes su kasytem thumbup.gif
Lali
pas mano dukryte sviesus, garbanoti, pecius dengentys plaukai... wub.gif
turim ivairiausiu saguciu, gumuciu ir kitu grozybiu wub.gif

Bet ne vienas is siu super graziu dalyku ant mano super mergytes su fantastiskai graziais plaukais nesilaiko ilgiau kaip 3 min. g.gif doh.gif Nu nebent su kepure cool.gif

Todel vaiksto mano mergike kaip raganiuke, smile.gif nes ir susukuojama leidziasi tik tada kai labai miego nori. mirksiukas.gif
joolita
na ir padykus tavo mergyte thumbup.gif
ringa
O mano mergaičiukei niekaip neužauga tie plaukai... Tiksliau augt tai auga, bet nugaroje jie atrodo kaip po prasto cheminio - tokie pasišiaušę verysad.gif Va ir kerpam trumpai. Bet kai buvo paauginti, tai uodegytes rišdavau ax.gif Net buvo pripratusi, neišsiimdavo gumytės. Ir dabar kartais paėmusi gumytę atneša - rišk jai tongue.gif Bet kad nėra ką dabar doh.gif
joolita
QUOTE(ringa @ 2007 02 11, 00:08)
O mano mergaičiukei niekaip neužauga tie plaukai... Tiksliau augt tai auga, bet nugaroje jie atrodo kaip po prasto cheminio - tokie pasišiaušę verysad.gif  Va ir kerpam trumpai. Bet kai buvo paauginti, tai uodegytes rišdavau  ax.gif Net buvo pripratusi, neišsiimdavo gumytės. Ir dabar kartais  paėmusi gumytę atneša - rišk jai tongue.gif Bet kad nėra ką dabar doh.gif
*

man mama sakydavo,kad maziem vaikam nereikia ilgu plauku,kad jiem maiso,pesa kai sukuoji. kiek pamenu save maza vis trupais plaukais buvau.
SANDRI
As maza turejau ilgas grazias kasas, dabar ir savo dukrytei auginame plaukucius, jau iki peciu uzaugo thumbup.gif , bet problemele, kada graziai surisu nueina prie veidrodzio ir istempia visas gumytes ir sagtukus lauk doh.gif
Auksesmama
QUOTE(SANDRI @ 2007 02 12, 10:24)
As maza turejau ilgas grazias kasas, dabar ir savo dukrytei auginame plaukucius, jau iki peciu uzaugo thumbup.gif , bet problemele, kada graziai surisu nueina prie veidrodzio ir istempia visas gumytes ir sagtukus lauk doh.gif
*

Patikek tai tikrai ne problemele,problemele yra kada visai neturi plaukuciu(kaip mano mazoji,jai jau dveji,bet plauku kaip nera,taip nera:))o del segtuku,tai pripras manau:)
joolita
vat ir nezinau nuo ko cia priklauso tu plaukuciu stiprumas ir ilgumas. Gal tai paveldima schmoll.gif
*MiAu*
kartais surišu "ragiukus" biggrin.gif visai noriai būna.
šiaip plaukiukai į ilgį auga kaip ir normaliai, bet tokie skystoki g.gif tai ir šukuosenų labai mandrų pasidaryti negalim ax.gif
dėl paveldimumo, tai net nežinau, mano ir vyro plaukai tikrai stori ir tankūs, o dukrytės kol kas plonyčiai. gal dar padaugės g.gif
diana_z
Linksma tema. ir as laukiu nesulaukiu kai jau mano mergaiciukes bus ilgesni plaukuciai,kad galeciau risti kasytes. Jai jau greitai metukai,tai per jos gimtadieni jei leisis tai irisiu. smile.gif
putlute
mes nuo gimimo turėjom skiauterę, tai šukuosenas senai darom. pirmoji verta dėmesio buvo padaryta per krikštynas, kai dukrai buvo 9 mėn. Jos krikštamotė skiauterę pavertė karūnėle iš rožyčių (segtukų). Dažniausiai po namus laksto su ragiukais, o močiutė tai net ir kasytes buvo supynusi. būna, kad nespėju surišt ar ji nesileidžia, tai vyras "primena", kad čia gi mergytė, tai vistiek turim pasigražint. gera dukrytę turėt, gali gražinti, puošti...
Ligi330
As irgi dziaugiuosi savo dukrytes plaukiukais, wub.gif risam ragiukus ir segtuku ivairu prisegam, derinam prie drabuzeliu, tik reik aisku palakstyt paskui ja kol surisi, nes ji tikrai nelauks kol mama jai ten sukuosenas padarys nono.gif
Aisku visam tam reik kantrybes, nes kartais uzsimauklsina kokia kepure ar ka kita ant galvos, tai siaip nuslysta gumytes, tai tenka vel per nauja rist doh.gif
Musu plaukiukai irgi nesuper veslus blush2.gif , bet dziaugiuosi, kad nepaklausiau kitu patarimo apkirpt, kai eme augt.
Dabar jau kai ilgesni daug lengviau. Ir ji pati priprato nebenutraukt gumu rolleyes.gif
Ryški
Rišam plaukučius nuo kokių 10 mėn. wub.gif
laimav
mes taip pat risam arba susisegam su sagutem jau nuo 10men. ir labai noriai tai darom
youste
As kartais segtuku isegu, bet labai greitai istraukia. Vasara jau tikiuosi, kad ir kasyte galesiu suristi - turim daug ivairiausiu gumyciu, segtuku - norisi papuosti savo pupa biggrin.gif
anastazas
dar tik auginam kasas. Bet jau kai užauginsim - ot šukuosenų pridarysim! thumbup.gif
Inetux
Dukryte gime gana ilgais juodais plaukuciais, taciau jie labai greitai nuslinko verysad.gif Svenciant 1m. gimtadieni, nesilaike net patys maziausi sagiukai, o plaukuciai atauginejo jau sviesus blink.gif Pirma karta kasytes surisau, mazdaug 1.7m. Dabar jau plaukiukai uz peciu, bet labai plonyciai, nors mano ir vyro plaukai labai stori. Karta net kirpykloj lankemes, kad galunes sulyginu, tada ir plaukai lyg soresni paliko rolleyes.gif Ristis plaukucius labai patinka, taciau tik tada kai turim kur iseit. namuose kaip raganele laksto doh.gif Net tetis turejo problema, kai pirma karta i darzeli reikejo vest, o mazoji uzsispyre kad suristu plaukus( kaip daugelis vyru, maniskis to daryt irgi nemoka biggrin.gif ) Tai sugalvojo vaikui iduot gumytes ir nuejus i darzeli prasyt aukletojos, kad vaikui plaukus susukuotu biggrin.gif Dabar nuolat taip daro, kai jis veda dukryte i darzeli biggrin.gif
Taip pat turim dar viena problema, kadangi plaukuciai labai ploni, reikia mazu gumyciu, o musu uzkampi, tai laabai sudetingas reikalas doh.gif Tai seneliai ir visi pazystami yra idarbinti mazu gumyciu paieskose lotuliukas.gif
vyšniux
QUOTE(Inetux @ 2007 03 02, 11:01)
Dukryte gime gana ilgais juodais plaukuciais, taciau jie labai greitai nuslinko verysad.gif Svenciant 1m. gimtadieni, nesilaike net patys maziausi sagiukai, o plaukuciai atauginejo jau sviesus blink.gif  Pirma karta kasytes surisau, mazdaug 1.7m. Dabar jau plaukiukai uz peciu, bet labai plonyciai, nors mano ir vyro plaukai labai stori. Karta net kirpykloj lankemes, kad galunes sulyginu, tada ir plaukai lyg soresni paliko rolleyes.gif Ristis plaukucius labai patinka, taciau tik tada kai turim kur iseit. namuose kaip raganele laksto doh.gif Net tetis turejo problema, kai pirma karta i darzeli reikejo vest, o mazoji uzsispyre kad suristu plaukus( kaip daugelis vyru, maniskis to daryt irgi nemoka biggrin.gif ) Tai sugalvojo vaikui iduot gumytes ir nuejus i darzeli prasyt aukletojos, kad vaikui plaukus susukuotu biggrin.gif Dabar nuolat taip daro, kai jis veda dukryte i darzeli biggrin.gif
Taip pat turim dar viena problema, kadangi plaukuciai labai ploni, reikia mazu gumyciu, o musu uzkampi, tai laabai sudetingas reikalas doh.gif Tai seneliai ir visi pazystami yra idarbinti mazu gumyciu paieskose lotuliukas.gif
*

Labai graziu mazuciu gumyciu radau Iki prekybos centre wub.gif .Manau,daznam Lietuvos mieteli sios parduotes yra,tai rekomenduoju pasiziuret mirksiukas.gif
Papinuke
mano mergaitei 1m ir 10 men turim siokius tokius plaukucius, ax.gif tai supinu dvi eglutes ,"krokodilus", nestuke.gif kencia bet patinka pati nubega kedute atsinesti atsiseda pries veidrodi, thumbup.gif nu ka ir atidarom grozio salona biggrin.gif
Inetux
QUOTE(vyšniux @ 2007 03 08, 16:48)
Labai graziu mazuciu gumyciu radau Iki prekybos centre wub.gif .Manau,daznam Lietuvos mieteli sios parduotes yra,tai rekomenduoju pasiziuret mirksiukas.gif
*

Pas mus "Iki" pc yra, bet gumyciu pasirinkimas nekoks schmoll.gif Kaimas doh.gif Tai Klipedos "Akropoli" pripirkau gumyciu ivairiu ivairiausiu, tik kainos biski kando, bet ko tik del savo mazes nepadarysi ax.gif wub.gif
reda.z
Plaukucius susegu saguciais, bet ji juos issiima,
Luana
Mes kolkas nelabai turim iš ko rišti kasas verysad.gif , bet sagučiai jau laikosi , tik kad dukrytei jie nelabai patinka, tuoj išsilupa wub.gif . Aš laukiu nesulaukiu kada galėsim šukuosenas daryt, man labai gražu maža pupa su kasytėm thumbup.gif . Su baltu pavydu žiūriu į kitas "raguotas" pupytes 4u.gif ir galvoju, kad ir mes kada nors taip puošimės biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
*Jura*
Dar ir kaip man patinka mažei daryt šukuosenytes, mano mažės plaukučiai labai vešlūs, stori thumbup.gif ,tik kad kartais ji nenori, kad šukuočiau blush2.gif , maniškė gimė labai plaukuota, tai jau 2 mėn surišau į dvi kasytes. Va čia foto wub.gif
user posted image
O dabar daželyje auklėtojos, jau ir supina ir šiaip visokių prigalvoja ax.gif , daug kas pavydi mums toookių plaukų bigsmile.gif blush2.gif
nidira
"Ragiukai" egzistuoja tik tol, kol maze ju neaptinka. Tada- "sudie,gumytes" biggrin.gif
Panelei 1.3m 4u.gif
vyšniux
QUOTE(*Jura* @ 2007 04 22, 16:42)
Dar ir kaip man patinka mažei daryt šukuosenytes, mano mažės plaukučiai labai vešlūs, stori  thumbup.gif ,tik kad kartais ji nenori, kad šukuočiau  blush2.gif , maniškė gimė labai plaukuota, tai jau 2 mėn surišau į dvi kasytes. Va čia foto  wub.gif
user posted image
O dabar daželyje auklėtojos, jau ir supina ir šiaip visokių prigalvoja  ax.gif , daug kas pavydi mums toookių plaukų  bigsmile.gif  blush2.gif
*

Ojaiiii,kokia ilgakase wub.gif
Papildyta:
Kaip supratau jai cia,tik 3men.taip?
Ingulik
Mums 1,1 m. ir plauku kol kas nelabai turim verysad.gif Auga jie nelygiai, tai kerpu pastoviai, kad nors tvarkingai atrodytu bigsmile.gif
kristinka
na ir pas mus plaukuciai silpnai auga verysad.gif ,bet vistiek jau susegu kirpciukus bigsmile.gif ir daugelis pamini,kad plaukuciai auga sparciau atrodo thumbup.gif
Hebe
Mano pamaiva neleidzia risti plaukuciu schmoll.gif per kelias sekundes viska ispesa is plaukuciu doh.gif
*Jura*
QUOTE(vyšniux @ 2007 04 24, 10:57)
Ojaiiii,kokia ilgakase wub.gif
Papildyta:
Kaip supratau jai cia,tik 3men.taip?
*

ačiū blush2.gif
Čia jai 2 mėn ir savaitė mirksiukas.gif
Kai pamačiau tik gimusią net išsigandau blush2.gif , plaukučiai jau dėjos ant ausyčių biggrin.gif
Nordex
Mano mergytes plaukuciai neilgi, bet ragiukus virsugalvy galima suristi wub.gif
Bet kas is to doh.gif Surist surisu (kartais net pati papraso bigsmile.gif ) bet nuejus pasiziureti i veidrodi - o patikrint ir ivertint visada reikia - ji issitraukia viska ir baigta doh.gif
Man tik idomu toks dalykas g.gif
KUR JUS KERPATE SAVO VAIKUCIOS?????
Pacios ar vedate i kirpykla? Kaip vaikai reaguoja budami kerpami? g.gif
Papinuke
QUOTE(Uga06 @ 2007 04 24, 22:55)
Mano pamaiva neleidzia risti plaukuciu schmoll.gif per kelias sekundes viska ispesa is plaukuciu doh.gif
*

Mano mergina kai mažesnė buvo mielai ršdavomės kasas, thumbup.gif , o dabar neimanoma tokia dičkė pana ax.gif o kasas taip pat tik surisu po keliu minučiu jau žiūrėk vėl varinėja visa išsipešiojus doh.gif
litavkasam
Nukirpau kirpčiukus, kad į akis nekristų, visom kitom šukuosenom, labai garsiai prieštaruja biggrin.gif
gita.
Mano vyresnele iki metu buvo plika doh.gif vilkdavau tik sukneles ,kad berniuku nevadintu ,na ,dabar jau surisu kasytes ,bet labai jau menkos , o kaip ji nori ilgu ir garbanotu plauku .Mazoji labiau plaukuota ,greit risim kasytes bigsmile.gif
Gelytele
musu mazule 1.7men.preikyje kirpciukus pakerpu,nes nesileidzia surisama.tai didziule problema bandem pas kirpeja apsilankyti,bet nesekmingai.tokias dudas paleido doh.gif .tai teko gryzti namo nesekmingai.jau plaukuciai gana ilgi,risti nesiduoda,tuoj isplesia.Gal patartumet ka daryti?kaip pripratinti risti plaukucius,ar nors segtuka isegti,kad i akis nelystu<
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.