Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dėl gresenčio persileidimo
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas gydytojai ginekologei > Nėštumas
juratike13
Laba diena.Esu nėščia 7sav.su trupučiu.Kai nėštumui buvo 5sav.man pradėjo teplioti ir aš nuvažiavau i ligoninę,aisku paguldė,bet nieko neaiškino.Sakė, kad gali nesivystyti nėštumas.darė 3echoskopus,tačiau nieko paguodžiančio negalėjo pasakyti,nes gemalinė puslelė buvo, o vaisiaus nematė.Esant 7sav.vėl nuėjau darytis echo,tada man iškart parodė plakančią širdelę thumbup.gif ,pasakė,kad vaisius auga.Liepė vaikščioti,kaip su "kiaušiniu ant galvos",aš šį posakį suprantu, kad reikia save saugoti,nesitampyti,nepervargti...ko aš dar nežinau?Beje,pasakiau,kad geriu vitaminus: folio rugštį,magnį ir omega3.Sakė,kad pakanka.O kaip su vitaminu E?
Beje,dar vienas dalykas mane neramina,nes nuo pat pirmo echo man pastebejo viduje laisvo kraujo,kuris ir iki šiol neišnyko.KĄ REIŠKIA LAISVAS KRAUJAS?Hematoma yra 10*22mm.Noriu sužinot iš kur tas laisvas kraujas,ir kokią jis daro įtaką tolimesniam nėštumui?
Ačiū už atsakymą
Rita Matulionytė
Jei šiuo metu nekraujuojate, jokio įpatingo režimo nereikia.
Tiriant UG kartais labai sunku atskirti, ar tai tikrai skystas kraujas ar kraujo krešulys, kuris susidarė tuo metu, kai jūs kraujavote. Kadangi tas kraujavimas nėštumui nepakenkė , vaisius vystosi, tai ir hematoma jokios įtakos nebeturi. Ilgainiui ji rezorbuosis.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.