Utiuitiutė
2007 02 04, 08:40
Serialas "Valgiaraštis" tęsiasi! Pagrindinius vaidmenis atlieka visos iki vienos, čia dalyvaujančios merginos, taigi tik nuo kiekvienos iš mūsų priklauso, ar serialas baigsis hepiendu
O kad pirmąkart užklydusioms būtų aiškiau, tai šioje temelėje rašome savo valgiaraščius- tai mums padeda nepersivalgyti ir sužvejoti sveikų ir skanių idėjų
Vienos mūsų jau patenkintos savo svoriu, kitos dar lieknėjame. Lieknėti stengiamės sveikai, be badmiriavimo ir alinančių mažo kaloringumo ar vienprodukčių dietų. Geriau lėčiau, bet visam laikui!
Beje, rašome būtent pilnus valgiaraščius, nes domina visos dienos subalansuotas maistas, praktiniai pavyzdžiai.
Lengvo maisto receptais dalijamės čia.
Pirmoji valgiaraščio dalis yra čia.
Antroji dalis čia
alexejka
2007 02 04, 12:09
o kada man tuos pietus valgyti jei atsikėliau 11,00val o miegot žadu eiti 23,00? tai valgiau pietus ir vakarienę kartu
na cia nepasiteisinimas turi susiplanuoti taip kad pietus tilptu i programa:) man kokiu puse metu reikejo kol susitvarkiau:) vakar meniu: pusryciai:dripsniai+pienas+sumustinis priespiaciai: 2 jogurtai pietus: lesiu sriuba ir kijevo kotletas su bulviu kose ir darzovem pavakariai: nevalgiau nes soti dar po pietu buvau:) vakariene: bulviu koses 2 saukstai su pieno stikline isgeriau tik puse ir nusidejau vyras blemba izkepe visa maisa fritkiu na tai situ dar kokiu 200gr sukapojau su ketcupu ir alaus skardine, buvau pykta po dvieju dienu jau siandien trecia ryte spejau ju dar kokiu 100gr sukapuot matau +0.5...hrrrrrr viskas ryt vel griztu i kelia
meškutė_Nida
2007 02 04, 12:16
Pusryčiai: kava su pienu, 50g rusiškų dribsnių, 90g jogurto (280) Pietūs: 2 balandėliai, 150g virtų bulvių (610) Pavakariai: kava su pienu, 2 crispai su sezamu, 1 a.š. medaus (180) Vakarienė: 300g morkų/obuolių/saulėgrąžų salotų su nat.jogurtu (265)
savitre
2007 02 04, 16:24
mano šiandienos meniu: pusryčiai: arbata ir bandelė(146kcal) priešpiečiai: bananas (80kcal) pietūs: virtos bulvės su lupena 150-200g ir 100g liesos varškės su krapais ir svogūnų laiškais.(300kcal) pavakariai: kava o vakarienei: bus sriuba iš daržovių (tai bus kiek vėliau) jos kaloringumas apie250kcal kaip manot gal kiek mažoka kcal?  bet kad kol kas labai jau soti jaučiuosi nes pietūs labai jau sotūs buvo  kaip manot ką dar suvartoti?
meškutė_Nida
2007 02 04, 16:52
QUOTE(savitre @ 2007 02 04, 16:24) kaip manot gal kiek mažoka kcal? Ne "gal kiek mažoka", o stipriai per mažai  Tiesa, bandelės kcal man įtartinos- per mažai, o daržovių sriubos- per daug (daržovių sriuba, jei ne ant bulijono virta, teturi 60-100 kcal/400 ml  ) Taip kad prie sriubos gali suvalgyt duonos pusriekį, o pavakariams dar suvalgyt jogurto ar kito maisto už kokius 200-300 kcal
diamona
2007 02 04, 17:12
Mano vakarykstis meniu: pusryčiai : 1 mažutis sausainukas, jogurto 250gr ir vienas finn cripsas (280) priešpiečiai : gematogeno 40 gr (137) Pietūs : sriubos 400gr plius truputis grietines , ir dar daržovių guliašas su grikiais (370) Vakarienei : trys mažučiai sumuštinukai su liesa šaltai rukyta jautiena (300) Naktipiečiai : 300ml ananasų sulčių (35kcal/100ml) ir sausainukas 20gr (tiksliai nezinau kiek jame kcal, bet jis buvo su školado gabalėliais taigi jam skiriu 100 kcal ne per mazai?) (205)
ir dar ta diena papildomai išgeriau 300 ml tų pačių ananasų sulčių tai viso susidare 1400 kcal (aš naudojuosi dabar zig zag metodika taigi ta diena buvo galima 1611kcal)
Utiuitiutė
2007 02 04, 17:16
QUOTE -sriubos 400gr plius truputis grietines , ir dar daržovių guliašas su grikiais (370) -trys mažučiai sumuštinukai su liesa šaltai rukyta jautiena (300) Šitos vietos kcal atžvilgiu man įtartinai atrodo
savitre
2007 02 04, 17:33
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 02 04, 18:52) Ne "gal kiek mažoka", o stipriai per mažai  Tiesa, bandelės kcal man įtartinos- per mažai, o daržovių sriubos- per daug (daržovių sriuba, jei ne ant bulijono virta, teturi 60-100 kcal/400 ml  ) Taip kad prie sriubos gali suvalgyt duonos pusriekį, o pavakariams dar suvalgyt jogurto ar kito maisto už kokius 200-300 kcal  bandelės kaloringumas buvo ant pakuotės, o aš kažkur buvau radus kad sriubos kaloringumas 116kcal bet tada nepažiūrėjau kad 250gdabar jau aiškiau darosi bet dar nesumąsčiau ką dar suvartoti tiems "naktipiečiams"
diamona
2007 02 04, 17:36
QUOTE(Ciocia Polia @ 2007 02 04, 17:16) Šitos vietos kcal atžvilgiu man įtartinai atrodo  del sriubos tai jos sudetis : vistienos krutinele, bulves (ju kolorijas skaiciavau kaip virtu ir sudytu), darzoviu mišinys (100 gr /30 kcal), o grietines i sriuba isidejau tik 8gr (jos 100gr /246kcal) sriubos kaloringumas su grietine isejo 175kcal o guliašo sudetis ta pati vistienos krutinele su darzovemis troškinta, jokiu grietiniu nieko, tokio troškio suvalgiau 150 gr o virtu grikiu 80 gr o visa sita 200kcal o del sumustinuku tai jų bendras svoris nesieke nei 70 gr tai sakot bus daugiau? jei ka tai kaip gaminau savo guliašą galiu atsisust elektoriniu laisku exelio faila ten yra kiekvienas gramas paskaiciuotas
pusryčiai--( 50g) sausi pusryčiai, (125g)jogurtas---372kcal priešpiečiai---(135g) greiftuktas---43kcal pietūs---(147g) skumbės(koncervas),agurkas,1v.š bulvių košės---509kcal pavakariai---obuolys---59kcal vakarienė--- vaisių salotos(bananas, 1/2 obuolio,110g slyvų iš kompoto), jogurtas 100g---323kcal viso:1306kcal
Priduodu šiandieninį, kol kambariokių barankos ant stalo nesugundė... Pusryčiai: skiesta avižinė košė su trupučiu sviesto ir 1 AŠ juod.serb. uogienės (pusryčiai saviatgaliais mano visada tokie patys  ) Priešpiečiai: FIJI pieno ir sulčių gėrimo stiklinaitė (100 ml= 33 kcal), obuolys apie 200 g. Pietūs: "virgin" vištienos žarkoja su burokėliais troškinta orkaitėje, 2 mažos virtos bulvės. Desertui Smilga varškės kremas su avietėmis. Truputį vėliau balinta INKA su medumi. Vakarienė: 6 cukinijų blyneliai su krabų padažu (pagal Sonatinos receptus), 2 dž. abrikosai, žiupsnelis mano mėgstamiausių razinų. meškute Nida, lietinių su špinatais įdaras gaminamas taip: apkepinamas smulkiai supjaustytas svogūnas ir česnakas, sudedami supjaustyti špinatai (arba atitirpdyti ir nuspausti šaldyti) ir patroškinama, kol špinatai suminkštės. Iberiama druskos, pipirų, išmaišoma. Ant lietinio dedame špinatų masės, pabarstome Fetos sūriu ir suvyniojame. Apkepame iš abiejų pusių ir tiekiame. Labai skanu su natūraliu jogurtu į kurį priberta visokiausių žolelių, įspausta česnako, įberta pipiriukų. Dabar informacija dėl meet'o... Siūlau daryti taip- preliminariai siūlau ateinantį šeštadienį (+- 1 diena). Laiką- apie pietus, nes susitikimo vietos gal nekeičiam- juk dar tiek neragautų salotų yra...  Taigi, kas gali- kelkit rankas, kas negalit, parašykit, kada jums tiktų- bandysim derint, kad daugumai tiktų.
savitre
2007 02 04, 21:01
aš ne į temą bet kuriam mieste organizuojat meetą?
QUOTE(smike @ 2007 02 04, 20:00) Dabar informacija dėl meet'o... Siūlau daryti taip- preliminariai siūlau ateinantį šeštadienį (+- 1 diena). Laiką- apie pietus, nes susitikimo vietos gal nekeičiam- juk dar tiek neragautų salotų yra...  Taigi, kas gali- kelkit rankas, kas negalit, parašykit, kada jums tiktų- bandysim derint, kad daugumai tiktų.  Jei visoms galima  - tai man tinka ir diena, ir vieta, mielai dar salotėlių paskanaučiau Šiandieninis: Pusryčiai: nemažai pieniškų džiūvėsių su sultimis. Priešpiečiai: ~15 lazdyno riešutų, 2 obuoliukai. Pietūs: kepta vištiena su aštriu Uncle Bens padažu ir ryžiais. Vakarienė: truputis keptų bulvių, ko dukra nesuvalgė. Skanėstai: 1 griliažinis saldainis, keli mynthon ledinukai (be jų nebeprakalbu), keli m&m's Išgerta vėl daug uogų morso, beveik litras.
10 val vienas plikytas pyragaitis (valge akys labiau nei as) ir 2 mandarinai 14 kibinas 18 samtis saltibarsciu ir 2 plonos desreles, 1 pomidoras po to su arbatele suvalgyta siek tiek sausainiuku ir vienas mandarinas 20.30 surelis 21.30 surelis, 5 bulviniai blynai, gabalelis mesos ir salotikes kopustu su mokomis Norma tai virsyta su kaupu
savitre
2007 02 04, 22:13
QUOTE(savitre @ 2007 02 04, 18:24) mano šiandienos meniu: pusryčiai: arbata ir bandelė(146kcal) priešpiečiai: bananas (80kcal) pietūs: virtos bulvės su lupena 150-200g ir 100g liesos varškės su krapais ir svogūnų laiškais.(300kcal) pavakariai: kava o vakarienei:sriuba iš daržovių dar suvalgiau nežinau kaip vadinasi  kaip šokoladukas tik ir grūdų ir riešutų 4dž slyvas ir stiklinė sulčių viso dar dasideda 250kcal tai gal šiandien visai normaliai gavosi? bet alkį jutau tik iš ryto ? ar tai gerai?
diamona
2007 02 04, 23:06
Ryte: sriubos ir salotu (320kcal) per pietus: varškė, su vienu šaukštu kondensuoto pieno, mandarinas ir 15gr gematogeno (210kcal) o vakariene gavosi pas svecius taigi kcal nezinau palieku jums ivertinti vienas mažučiukas keptas šonkauliukas (mėsytes nedaugiau 50gr ir tai turbut kiauliena), salotu (pekino kopustas, agurkas, porai, ir prieskoniai gal aliejukaus truputėli bet aš tiksliai nežinau atrodė kaip be), balto pusiau sauso vyno taure apie 200 ml ir kokie į mažučiai saldainukai, nu nedaugiau nei 60 gr Pagal mano nusitatymus šiandien galėjau sunaudoti 1464 kcal, vakarienei grubiai primetus 800kcal telpu i normą, bet būkit geros pakomentuokit jei klystu, nes kol kas dar nelabai gaudausi.
Šaltmėtė
2007 02 05, 08:47
nu ką, skelbiu ir aš savo valgiaraštį pirmą kartą, čia planuojamas šiandieninis (nuklyst nebus kaip, nes dirbsiu iki 10 vakaro  ) Pusryčiai 8:00 Gefilus jogurtukas 40 avižinių dribsnių košė (60 gr nevirtų dribsnių) 204 Kava su pienu, 50 gr lydyto sūrio 140 Priešpiečiai 11:00 Bananas 90 Pietūs 13:00 Bulvių košė (200gr) su troškintais grybais 350 Pavakariai 15:30 4 džiuvėsiai su kava 200 Vakarienė 18:00 Varškė su razinom (310) su jogurtu (94) Viso: 1428 kcal
alexejka
2007 02 05, 09:31
labas rytas klektyvas:)
na ir as prisiduodu savo vakar diena: pusryciai: dripsniai+pienas+sumustinis+arbata+fritkes priespieciai: buvo isgertos 2 stiklines vandens+kavos puodelis pietus:po darbo grizau isviriau kuldunu 100gr 266kcal suvalgiau kokiu 250gr....ir kaip sustojo skrandis.....cia nuo tu fritkiu zarazu pavakariai: mezimas+vanduo vakariene: 200-300gr slyvu is kompoto naktipieciai vanduo ir dar karta vanduo...
liutukas_simba
2007 02 05, 09:44
sveikutes, savaitgalio neminesiu, nes nieko gero, o siandiena planuojuos taip, nes l. daug darbo.. pusryciai: saukstelis zol.misinio pagal ajurveda, puodelis arbatos. pietus:stikline sulciu, didelis indas aviziniu dribsniu kose su vaisiais, riesutais, arbata pavakariai: corny batonelis didelis, arbata vakariene: bulviu apkepas su mesa ir darzoviu salotom pavakariai: 2 obuoliai.. tikiuos nesugriesysiu:)))
«gėlytė»
2007 02 05, 10:22
QUOTE(smike @ 2007 02 04, 21:00) Taigi, kas gali- kelkit rankas [...] Aš kol kas galiu tuo metu Pristatau 3 dienų meniu (sekmadienio galit nežiūrėt  , bet savikritikai labai gerai suveiks deklaracija čia  ) PENKTADIENISPusryčiai: vanduo su c., 2 sumuštinukai (grūd.bandelė/kumpio kremas/kalakutienos kumpelis/Pekino salota), pomidoras Priešpiečiai: 4 ličiai Pietūs: 11 virtinių su vištienos įdaru + AŠ grietinės, kefyro puodelis Pavakariai: 4 griež. konservuoto ananaso Vakarienė: 100 g l. varškės/sėlenos/saulėgrąžos/jogurtas, apelsinas, beveik 3 buteliai alaus, meduolis ŠEŠTADIENISPusryčiai:vanduo su c., avižinė koše + sėlenos/AŠ aliejaus/dž.slyvos/l.pienas Priešpiečiai: morka Pietūs: 1,5 vištienos filė kepsniuko, 3 VŠ bulvių košės, morkų/česnako/obuolių salotos su majonezu, kefyro puodelis Pavakariai: - Vakarienė: keli gab. keptos žuvies filė, bulvių košė, pomidoras Naktipiečiai: varškės sūrelis "Jonukas", maža kokosinė bandelė, stiklinė "Stakliškių" kokteilio SEKMADIENISPusryčiai: vanduo su c., avižinė košė + AŠ aliejaus/sėlenos/dž.slyvos/l.pienas, puodelis kapučino Priešpiečiai: 1,5 didelio greipfruto Pietūs: keli gab. žuvies filė, bulvių košė, tos pačios morkų salotos Pavakariai: šokoladinis saldainis Vakarienė: 2 sumuštinukai (2 skrudinto forminio batono riekės, apteptos avokadu + 3 griež. kalakutienos kumpelio) Naktipiečiai: šok. saldainis, meduolis (sausainis), 2 saujos lazdyno riešutų, 3-4 vėžių uodegytės, keli griež. sūrio, 1,5 l sidro Šiandien labai gėda prieš jus  Bet užtat koks didelis noras maitintis sveikai atsirado
QUOTE(smike @ 2007 02 04, 21:00) ... Dabar informacija dėl meet'o... Siūlau daryti taip- preliminariai siūlau ateinantį šeštadienį (+- 1 diena). Laiką- apie pietus, nes susitikimo vietos gal nekeičiam- juk dar tiek neragautų salotų yra...  Taigi, kas gali- kelkit rankas, kas negalit, parašykit, kada jums tiktų- bandysim derint, kad daugumai tiktų.  Keliu visas rankas už: planų dar nežinau, jei pasiseks, gal net ir Vilniuje atsidursiu  O šeštadienis turima omeniuje 10 d.?
Migdols
2007 02 05, 11:06
labs oi klystkeliai...vadinasi savaitgalis pas mamą 6-dienio valgiaraštispusryčiai:ž.arbata, stikl. kefyro su 2 v.š. sėlenų, pusė pakelio "mūsų" saldaus sūrelio. pietai1: virtos bulvės su jautiena pietai2: raug. kopūstai su rūkytom dešrelėm vakarienė:300g jogurto, bandelė su džemu vakarykštis valgiaraštispusryčiai: ž. arbata, avižų dribsniai, v.š. sėlenų. priešpiečiai:morka pietūs: daug sausainių ir sauja riešutų vakarienė: 2 bulviniai blynai su mėsa ir v.š. grietinės naktipiečiai:3 triufeliai
eglincia
2007 02 05, 12:01
mano vakar dienos valgiarastis: is ryto(Nu kam rytas 12h): stiklines arbatos,2 bananai,1 obuolys priespiet(apie 13.30): kokie 4 mandarinai pietus: vistienos sriubyte,pasigardziavau palangos duonyte pavakariai: grikiu kosytes keli saukstai vakarienei: miau pieno buteliukas kines  ir naktipieciams obuoliukas bet to visa diena isgeriau kokius 4l vandens,kad i tualeta lb vare
«gėlytė»
2007 02 05, 13:27
eglincia, gal klystu, bet tavo valgiaraštis l. "neša" į iškrovą
meškutė_Nida
2007 02 05, 13:43
Pusryčiai: 50g brinkintų rusiškų dribsnių, 100g jogurto, kava su pienu (280) Priešpiečiai:didelė kriaušė (125) Pietūs: 2 balandėliai (500) Pavakariai: kava su pienu, traputis, a.š. medaus (115) Vakarienė: žirnių sriuba, 50g "ajerų" duonos (280)
MAno siandiena : Vanduo su citrina Pusryciai: dribsniai 30 g, jogurtas 125 g, kava balinta su saldikliu Priespieciai : greifruktas Pietus: 1//2 agurko, 1/2 pomidoro ir sardines (100 gr) salotos Po pietu: Arbata su cukrumi (taip norejau saldaus, nesusilaikiau), 2 a.s. medaus Gefilus geriamas jogurtas (100ml, cia turejo buti pavakariai). Liko vakarienei : Sumustinis (duona su suriu), obuolys.
alexejka
2007 02 05, 14:40
Sveikos mergaites dar karta:) pietai jau suvalgyti tai kaip ir diena praejo:) mano siandiena: pusryciai: dripsniai+pienas+sumustinis+arbata priespieciai: buse batonelio ale javaininio...+kava-80kcal pietus: raugintu kopustu sriuba+vistiens kulksnis su 3.5 bulves ir darzoves pavakariai: likusi batonelio puse+kava vakariene: pomodoras+agurkas+salota+tunas+grudetos duonos rieke arbata:)
QUOTE(asara @ 2007 02 05, 15:23) MAno siandiena : Vanduo su citrina Pusryciai: dribsniai 30 g, jogurtas 125 g, kava balinta su saldikliu Priespieciai : greifruktas Pietus: 1//2 agurko, 1/2 pomidoro ir sardines (100 gr) salotos Po pietu: Arbata su cukrumi (taip norejau saldaus, nesusilaikiau), 2 a.s. medaus Gefilus geriamas jogurtas (100ml, cia turejo buti pavakariai). Liko vakarienei : Sumustinis (duona su suriu), obuolys. Nezinau kaip Jus, as tai tai pastoviai jauciuosi alkana, nors pagal valgiarasti tureciau buti soti
meškutė_Nida
2007 02 05, 15:04
QUOTE(asara @ 2007 02 05, 14:56) Ir turėtum nesijausti soti- aš priskaičiavau tik maždaug 1000 kcal, kai žmogus turi suvalgyti ne mažiau 1200 (ir tai tik 2 savaites), geriausia laikytis 1400- 1600 kcal (priklausomai nuo ūgio). Apie eglincios valgiaraštį išvis patylėsiu...
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 02 05, 16:04) Ir turėtum nesijausti soti- aš priskaičiavau tik maždaug 1000 kcal, kai žmogus turi suvalgyti ne mažiau 1200 (ir tai tik 2 savaites), geriausia laikytis 1400- 1600 kcal (priklausomai nuo ūgio). Apie eglincios valgiaraštį išvis patylėsiu... Taigi laikausi man sustatyto valgiarascio, pagal kuri max. iki 1200 kcal. dienai. Ir tai arbata su cukrum nuklydimas nuo valgiarascio
alexejka
2007 02 05, 16:14
QUOTE(asara @ 2007 02 05, 16:59) Taigi laikausi man sustatyto valgiarascio, pagal kuri max. iki 1200 kcal. dienai. Ir tai arbata su cukrum nuklydimas nuo valgiarascio  o bozeeee kur cia tokius valgiarascius dalina tu cia kaip samoningai save tipo galabiji? nieka ne supratau  prasom man papasakoti ir isaiskinti
Taigi jau rasiau, kad sporto klube man sustate sporto programa ir valgiarasti svoriui mesti, pagal kuri per savaite apie 700 gr. turtu nukristi. Bandau as jo laikytis, bet labai alkana jauciuosi  ir labai pasigirti svorio metime irgi neturiu.
Šaltmėtė
2007 02 05, 17:15
QUOTE(asara @ 2007 02 05, 16:58) Taigi jau rasiau, kad sporto klube man sustate sporto programa ir valgiarasti svoriui mesti, pagal kuri per savaite apie 700 gr. turtu nukristi. Bandau as jo laikytis, bet labai alkana jauciuosi  ir labai pasigirti svorio metime irgi neturiu. nu siaubas, jei su tokiu valgymu tu dar ir sportuoji (intensyviai?), tai pakratysi kojas nesulaukus kol svoris nukris.. mazu maziausiai mazakraujyste isitaisysi..
elzė 76
2007 02 05, 17:58
Prisiduodu pirmadienį pusryčiai : arbata be cukr + bandelė su varške (0+250) pietus : krabų lazdelės 150 gr + naminės salotos 200gr ( 130+250 ) I pavakariai : kava be c + 1,5 selgos sausainio (0+109) II pavakariai: vištienos sultinys + 1 batono riekelė ( 50+100 ) vakariene : 2 kotletai + burokėliu agurkų salotos ( manau apie 400 + 80 ) 1400 kal tikiuosi nenuklysiu su vakariene
Utiuitiutė
2007 02 05, 18:03
QUOTE krabų lazdelės 150 gr + naminės salotos 200gr ( 130+250 ) Kur dalina tokias nekaloringas namines salotas ir pamažinto kaloringumo krablazdes?
siandieninis pusryciai:2kiausiniai(140)+2s majonezo(60)+50gr duonos"rugelis"(105),viso 305 pietai:sriuba svieziu kopustu(100)+bulve(80)+puse s.greitines(40)+50gr lesos kiauslienos(200),viso 420 pietvakariai:70gr sviezio batono,viso 210(nu cia neturejo but  bet tiek jau to,pasitaisysma) vakariene:80gr duonos(170)+tunas savose sultyse(70),viso 240 natipieciai:3kripsai su uogiene ,viso 150
vaje, vaje, priduodu savo bezobrazną šiandienos valgiaraštį. Už vakarykštį tobulumą- šiandien visiškas pasileidimas... Pusryčiai: sveikuolių riekelė su lašišos užtepu, fermentiniu sūriu ir puspomidoriu. Priešpiečiai: pienu balinta INKA, bananas. Truputį vėliau- arbata su citrina ir 1 AŠ medaus. Pietūs: kepenėlės su svogūnais Vusterio padaže, 2 bulvytės, galiukas agurko. popiečiai: 3 maži rageliai su džemu, 2 sluoksniuotos tešlos kvadratėliai su džemo ir riešutų įdaru. Pavakariai: (užmušantys- kalorijų net nebandau primest...) 160 g skrudintų su medumi žemės riešutų, 7 sausos barankytės. Vakarienė: makaronų salotų su tunu dubenėlis, gabalas pyrago "MAGDĖ" Jei pavakariai užmušė, tai vakarienė buvo "kontrolinis šūvis"... Nuo rytojaus- Tai vadinasi meet'e dalyvauti planuoja: 1. Miaška 2. Fleurette 3. Net 4. smike Kaip kitos? meškute Nida, ar dalyvausi?
-Linda-
2007 02 05, 20:19
[quote=aurarud,2007 02 05, 17:58] pietus : krabų lazdelės 150 gr + naminės salotos 200gr ( 130+250 ) [quote=Ciocia Polia,2007 02 05, 18:03] Kur dalina tokias nekaloringas namines salotas ir pamažinto kaloringumo krablazdes? [/quote] krabų lazdelių 100 g 78 kcal, šiandien valgiau  o naminės salotos tai tikrai žymiai daugiau kcal savyje slepia, nei aurarud mano...
eglincia
2007 02 05, 21:44
na nzn ar tai iskrova,bet man jau antra diena tai patapo dieta  :D:D
Rašiau rašiau, o bjaurybė internetas atsijungė...
Pusryčiai: puodas vandens su šaukštu sėmenų ir šaukšteliu medaus. Priešpiečiai: puodelis balintos saldintos kavos ir 25 gr juodo šokolado. Pietūs: 2 gabaliukai keptos žuvies filė, ryžiai, burokėliai. Pavakariai: obuolys. Vakarienė: 2 pusriekiai rugelio, vienas su sviestu, kitas - ir su lapeliu vytintos išpjovos.
Dar vartota: "Riduto" duonelės vienas gabaliukas (58 kcal), stiklinė uogų gėrimo, 2 saldainiai, becukrė žolių arbata.
eglincia
2007 02 05, 21:53
mano dienos valgiarastis siandien praejo: ryte: liesa varske,su sakute trintu bananu,savaime suprantama pries tai puodelis nesaldintos arbateles priespieciams: obuolys pietums: kalakutienos sriubyte pavakariams obuolys(nors labai viliojo sviezutelis sakotis) vakarienei(17.30): ta pati sriubyte naktipieciams(20.30)  : kramtoji metine guma bet siaip labai daug vandens ir arbatos geriu tarpais jau antra diena taip alkio visai nejauciu,nors skrandis kaip reikiant isipletes
savitre
2007 02 05, 22:06
QUOTE(asara @ 2007 02 05, 16:56) Aš tai visada labai persivalgiusi jaučiuosi  tik rytais alkana . šiandienos meniu: pusryčiai pudingas (178kcal) Priešpiečiai bananas 80g ir apelsinų sultys 200ml Pietūs makaronai 100g su liesa mėsa kepta ant grotelių 150g pavakariaisultys 200ml ir dž. slyvos jų apie 10vnt vakarienė sriubos lėkštė(150kcal) tai kiek kcal aš šiandien suvalgiau aš galvoju kad apie 1400kcal ar teisi aš?
diamona
2007 02 05, 22:56
siandienis mano valgiaraštis buvo toks pusryčiai: liesiausio pasaulyje guliašiuko ir grikiu virtu, o desertui naminio mano jogurtuko. (320) pietai: valgiau mokykloj tai negaliu pasakyt kiek tiksliai kcal bet papasakosiu kas ten buvo: siurbos lekštutę (barščiai), ir kotletukas kiek supratau iš vištienos ir jaučiu kad kiaušinio plakinyje apkeptas, gal koks 100 gr bulviu košės, pora šaukštų raugintų kopūstų ir pora šaukštų virtų burokelių taigi manau kad nebus daugiau nei 650 kcal vakarienei: sriubos 200gr, daržovių salotikės 200gr, virtų grikių 50gr, kepti kalakutienos gabaliukai 100gr (263kcal) taigi vakarienė (450kcal) naktipiečiai: 100gr pieno 1 procento riebumo ir 10gr hematogeno su selenomis(80kcal)
ir dar diena suvalgiau 30gr hematogeno
taigi mano paskaičiavimais 1600 maždaug
mano vakar dienos pusryciu nebuvo, nespejau 11.30 puse porcijos rugstyniu sriubos ir puse plovo. 12.30 bandele, nes baisiai alkana jauciaus 16 jogurtas 20 cili meksikietiska sriuba gerta daug zalios arbatos be cukraus, kava latte su cukrum cili, desertui - vienas karamelinis saldainis sn ryta pradejau nuo banano kur meetas? Papildyta:QUOTE(asara @ 2007 02 05, 17:58) Taigi jau rasiau, kad sporto klube man sustate sporto programa ir valgiarasti svoriui mesti, pagal kuri per savaite apie 700 gr. turtu nukristi. Bandau as jo laikytis, bet labai alkana jauciuosi  ir labai pasigirti svorio metime irgi neturiu.  gal jiem truputuka negera  juk tavo svoris nera toks, kad reiketu save taip alinti, o jei dar intensyviai sportuoji nesijauti alkana nuo tokio valgiarascio?
«gėlytė»
2007 02 06, 08:01
QUOTE(soera @ 2007 02 06, 08:33) Jei neklystu: "Mano Guru" kavinukėj (Vilniaus g., Vilniuj) PIRMADIENIS: Pusryčiai: vanduo su c., avižinė košė (+ 4 dž. slyvos, gab. sviesto) Priešpiečiai: obuolys, traputis Pietūs: barščiai, pusė riekės juodos duonos, 3 VŠ bulvių troškinio su kumpiu Pavakariai: kava, varškės sūrelis, traputis Vakarienė: 100 g l. varškės/sėlenos/smulkintas obuolys/jogurtas (nemažai), vėliau 3 konservuoto ananaso griežinėliai
alexejka
2007 02 06, 08:42
QUOTE(smike @ 2007 02 05, 20:08) vaje, vaje, priduodu savo bezobrazną šiandienos valgiaraštį. Už vakarykštį tobulumą- šiandien visiškas pasileidimas... 1.Jei pavakariai užmušė, tai vakarienė buvo "kontrolinis šūvis"... 2. Nuo rytojaus- Tai vadinasi meet'e dalyvauti planuoja: 1. Miaška 2. Fleurette 3. Net 4. smike Kaip kitos? meškute Nida, ar dalyvausi?  1.  2. mane irgi irasykit as irgi noriu susipazinti su sia miela kompanija:) smike prmink prasau kada rinktis planuojat?
Vakarykštis mms'inis ir nepavyzdinis:
PUSRYČIAI: vanduo ir ko, kivis, 125 g. joguro su sėlenom. Darbe - balta kava, 2 avižiniai sausainiukai, 2 šauduklėlės baronkytės.
PRIEŠPIEČIAI: 200 ml sultinio, Rimi krekeris, 2 sėlenų džiūvėsiukai su kmynais.
PIETŪS: 2in1, 2 rugeliai užtepti negausiai krienų kremu, 2 krablazdės. Vėliau cheminė sriub ir 2 sėlenų duonelės.
PAVAKARIAI: rugelio kampiukas, 2 r. proginio sūrio, 1 r. medžiotojų sūrio, taurė čimpano.
VAKARIENĖ: pora gabaliukų kalakutienos kumpio, kopūstų, morkų salotos.
NAKTIPIEČIAI: 5 šok. saldainiai.
Meniu sausas, nes darbe tiktiek tebuvo, o nukrypimai iš valios neturėjimo: sumetu ant mmm...
liutukas_simba
2007 02 06, 09:27
 va vakar kaip tik pietavau mano guru...mmm:))gal kasnors dar pietauja kada netoliese kur? O kada siaip planuojat myta? Savaites diena ar savaitgali? mano siandiena: pusryciai: 1 aš zol. misinio, puodelis arbatos priespieciai: stikline sulciu planuojama: pietus: aviziniu dribsniu kosės bliudas speju bus, jogurto didelis indas pavakariai: bananas vakariene: speju kad bulvių apkepas vakarykstis:) nors nznau dar:) o kaip manot ar nieko, jei as pietums nevalgau normalaus maisto, o pieno produktus, koses....o vakarienei nukeliu? bet kad as vakare alkaniausia bunu...
Šaltmėtė
2007 02 06, 09:52
labas rytas mano planuojamas šiandieninis: Pusryčiai:100g lydyto sūrio (260), 3 ruginiai crispai (120), keliolika griežinėlių agurko Priešpiečiai:Obuolys (100), 2 džiūvėsiai su kava (120) Pietūs:100 g (nevirtų) tamsių miltų makaronų (360), šaukštas alyvuogių-kaprio pesto (100) Pavakariai: Apelsinas (100) Vakarienė: Jogurtas (200gr) su sėlenom (150) Viso: 1330 (Naktipiečiams, jei būsiu alkana, dar suvalgysiu kokia morką ar obuolį)
QUOTE(liutukas_simba @ 2007 02 06, 09:27)  va vakar kaip tik pietavau mano guru...mmm:))gal kasnors dar pietauja kada netoliese kur? O kada siaip planuojat myta? Savaites diena ar savaitgali? o kaip manot ar nieko, jei as pietums nevalgau normalaus maisto, o pieno produktus, koses....o vakarienei nukeliu? bet kad as vakare alkaniausia bunu... meetas planuojamas šį šeštadienį (vasario 10 g.), salotų bare Mano Guru (Vilniaus g.), apie 14 val. Manau, kad blogai jog nukeli į vakarą, nes organizmas intensyviausiai kalorijas degina dieną, kai reikia energijos. O vakare apsnūsta, todėl kalorijos sėkmingai nusėda baltu puriu sluoksniu ant šlaunų ir pilvo... O kad vakare nori valgyti tai nieko nuostabaus- juk mažai valgai dieną! alexejka- lauksime prisijungiant! Sąrašas ilgėja. Jau turim: 1. Miaška 2. Fleurette 3. Net 4. alexejka 5. smike Moteros- nestabdom, nestabdom!  Po meet'o jau bus šakutės po pietų ir beliks tik nagus nusigraužti, kad nedalyvavot. Ekspresas dar nenuvažiavo, tai prašom registruotis!
|
|