Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Valgiaraštis III
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Miaška
QUOTE(stripulis @ 2007 03 03, 00:42)
Ai, kad net nežinau dėl tų slidžių... Jei labai netrukdysiu, tai gal po mėnesio vėl užsuksiu, įtariu, per tą laiką niekas nesusitvarkys...
*

Žinoma, užsuk!

QUOTE(smike @ 2007 03 03, 11:00)
Naktipiečiai ...

Naktipiečiai2 ...
*

Šmike, ale pasilinksminai! thumbup.gif Kartais reikia mirksiukas.gif

Mano šeštadieninis:

Pusryčiai: grikių košė (50 gr kruopų), gabaliukas sviesto.
Priešpiečiai: 2 "grybukai", keli gabaliukai keptos duonos, baisingai saldi arbata (Kaziuko mugėje).
Pietūs: vištienos filė su saldžiai aštriu padažu, ryžiai.
Vakarienė: 3 apelsinai.
smike
QUOTE(Miaška @ 2007 03 03, 18:49)
Žinoma, užsuk!
Šmike, ale pasilinksminai! thumbup.gif  Kartais reikia mirksiukas.gif

Nu šakės... Kaip tikroms lietuvėms- laimė, kai kaimyno kluonas dega... ane? biggrin.gif mane čia sąžinė graužia, o jos su Alexejka linksminasi! irnesakyk.gif
Hilde
Šeštadienis
v+c+m
Pusryčiai: 4 šaukštai manų košės su sviestuku ir cinamonu
Priešpiečiai: b. kava, glaistytas sūrelis
Pietūs: 7 bulviniai skryliai( apie 350 kal.) 1 VŠ grietinės
Pavakariai 8 ankar. riešutai, 0,5 stikl. multi sulčių
Vakarienė ( ilga) raugintų kopūstų salotos su aliejum ir svogūnu, grūdėta duona aptepta paštetu, agurkas, ruginės duonos gabalėslis, 1/4 silkės filė, pomidoras. Benaktinėjant 2 puodai b. kavos, 50gr brendžio ax.gif
smike
Vakarykštis. 4u.gif

Pusryčiai: Karštas a la itališkas sumuštinis: abi pusės sveikuolių riekelės apteptos pomidorų padažu (plonai), paskui tepamu varškės kremu su graikiniais riešutais (šiaip skaniau lydytas tepamas sūris, bet neturėjau), o tarp riekučių- fermentinis sūris. Ir viską trumpam į sumuštinių keptuvę. Labai skanu ir sveikiau negu su batonu! mirksiukas.gif Ekspromtu sumiksavau iš produktų likučių. ax.gif

Priešpiečiai: obuolys

Pietūs: Balti vištiena (tipo indiškai)- maža kulšelė, 5 VŠ basmati ryžių (bet tie mano VŠ mažesni negu tarybiniai tongue.gif ), desertui- 6 datulės.

Pavakariai: kivis, pusė citrinos su 5 g cukraus (jei ką, tai svarstyklių neturiu, o gramus parašiau todėl, kad cukrus buvo porcijiniame pakelyje, ant kurio parašyta 5 g. bigsmile.gif )

Vakarienė: 2 ploni dideli blynai per visą keptuvę, apšlaksyti citrinos sultimis ir pabarstyti trupučiu cukraus (neseniai perskaičiau, kad anglai taip daro, tai nusprendžiau pabandyti- ir tikrai, ta citrina tokio super gaivumo duoda! mirksiukas.gif ), mažas indelis nat. jogurto su 1 AŠ vyšnių-spang. konfitiūro.

Naktipiečiai: chi chi- nebuvo! Cirkas išvažiavo ir klounus išsivežė... mirksiukas.gif (bet žadėjo sugrįžti... lotuliukas.gif )
ShinePeri
Laba diena, stiprybes besilaikancioms valgymo rezimo mirksiukas.gif
noreciau paklausti, nes matau jog bulves valgote, o dabar eina naujas bumas duonos ir bulviu NE (apie makaronus net nesneku), bet isties as jas labai megstu, bet gal del to atitinkamai ir atrodau doh.gif . Gal kas turite tu paciu problemeliu, o gal galite pakonsultuoti?
smike
Aš dietų nesilaikau, bet mityba domiuosi, ir ne kartą skaičiau, kad bulvės ir makaronai nurašomi be reikalo! Visų pirma, kad ir ką teigtų visokie Atkinsai- angliavandeniai organizmui yra būtini! Makaronai (ypač kietagrūdžių kviečių miltų) yra sudėtinių angliavandenių (t.y. tų, kurie skaidomi ilgai ir pastovi gliukozės koncentraciją išlaikoma ilgą laiką) šaltinis, patenkantis į sveikos mitybos piramidės pagrindą. Bulvėse yra krakmolo, kuris naudingas mažiau, bet savaime jos nėra kaloringos, kol nepadaromos bulvytės fri arba neiškepamos orkaitėje su kalnu sviesto ir sūriu... mirksiukas.gif
Jei derini maistą, nevalgyk makaronų su mėsa, o tiek su daržovėmis.
Beje, vienas sporto instruktorius netgi rekomendavo mėsa valgyti su bulvėmis, nes taip sutaupoma kalorijų. Todėl, kad su bulve užtektų ir vieno kepsniuko, o be jos vieno tikrai neužtektų. O kepsnys kalorijų turi tikrai daugiau, negu virta bulvė. mirksiukas.gif
Beje, jei jau skatinama atsisakyti makaronų ir bulvių, kodėl dar nenurašomi ryžiai, grikiai, perlinės kruopos, avižos ir pan? Juk tai taip pat angliavandenių šaltiniai turintys ne ką mažiau kalorijų!
Ai, mažiau toms "bangos" pasiduoti. Žiūriu, dietos taip pat keičiasi pagal madą, kaip ir sijonų ilgis... Įsivaizduokit- šį sezoną makaronus valgyti "ne fasonas". irnesakyk.gif
chocollate
Pritariu smikei 100% drinks_cheers.gif Tik dar noriu prideti, kad kiekvienas maisto produktas nera gryni baltymai ar riebalai ( na aliejus nebent biggrin.gif ), kiek vienas produktas yra sudarytas is tam tikro kiekio angliavandeniu, baltymu ir riebalu, tad net gi ir tas maisto derinimas yra truputi is pirsto lauztas, nes skrandis yra prisitaikes virskinti tiek angliavandenius, tiek baltymus tiek riebalus kartu mirksiukas.gif

P.S. As pati asmeniskai nelabai bulviu megstu, bet cia jau asmeniskumai smile.gif
«gėlytė»
Sveikutės,
Kuriam laikui iš "Valgiaraščio" dingsiu, nes pastebėjau, kad pastaruoju metu dėl to nuolatinio "deklaravimosi" pradėjo visos mintys suktis apie maistą, dėl ko dingo tas vienas iš daugelio gyvenime - valgymo - malonumas sad.gif
Ir šiaip darbelių turiu daug dabar... Tad kol kas sakau IKIKI 4u.gif bye1.gif
topsecret.gif Bet gal dar kada pasivaidensiu čia... ax.gif
smike
Užbėgai man už akių! Jau kuris laikas sukasi panašios mintys galvoje... g.gif Tikrai pradedi galvoti ne ko noriu, o kas paskui paskelbus "gražiai" atrodys. doh.gif Kvaila, bet tas deklaravimasis tarsi įpareigoja- juk čia lankosi ir tos, kurios nori svorio numesti, o aš vaidenuosi su trim naktipiečiais... blush2.gif

Lauksim užsukant! 4u.gif
Miaška
QUOTE(Fleurette @ 2007 03 04, 17:32)
Kuriam laikui iš "Valgiaraščio" dingsiu, nes pastebėjau, kad pastaruoju metu dėl to nuolatinio "deklaravimosi" pradėjo visos mintys suktis apie maistą, dėl ko dingo tas vienas iš daugelio gyvenime - valgymo - malonumas sad.gif
*

O man kažkaip nieko... g.gif Jei jau valgiaraštis baisutėlis iki negalėjimo - tiesiog nesideklaruoju, o šiaip tai nekelia problemų...

Šiandieninis:

Pusryčiai: šaukštas sėmenų, pusšaukštis sėlenų, šaukštelis medaus puode vandens.
Priešpiečiai: 90 gr varškės, šaukštas grietinės, šaukštelis cukraus, sauja riešutų. Dar apelsinas. Ir dar šokoladukas (20 gr). Ir dar keli lapeliai vytintos nugarinės.
Pietūs: vištienos sriuba su makaronais.
Pavakariai: ledai, užpilti avietėmis (nedaug, kiek nuo dukros nušvilpiau).
Vakarienė: 2 apelsinai.
smike
Šiandieninis smile.gif

Pusryčiai: savaitgalio standartiniai- avižinė su trupučiu sviesto ir džemu, balinta kavikė.

Priešpiečiai: obuolys

Pietūs: 1 kinietiškas paplotėlis su mėsa pagal Sonatiną (tik dariau su kalakutiena ir iš rupių miltų), truputis agurko.

Pavakariai: nemažai namudinių javainių iš avižų, migdolų, dž. abrikosų, medaus sviesto ir cukraus (pati kepiau... ax.gif Mažumėlę orkaitėje perlaikiau, tai vietoj aukso geltonumo, gavosi truputį rudžiau. biggrin.gif Bet ir gerai- kitaip būčiau viską suvalgiusi. tongue.gif )

Vakarienė: oi, sotūs tie javainiai buvo ir dar toks kiekis... tai suvalgiau tik nat. jogurto mažą indelį su 1 AŠ džemo.

Tarpuose visas dienas būdavo arbata nuo kosulio su medumi, tik pamiršdavau deklaruoti. blush2.gif
Hilde
Sekmadienis
V+m+ c
Pusryčiai: 2 riekutės skrudintos grūdėtos duonos, apteptos abrikosų džemu, persikas.
Priešpiečiai: puodelis kefyro, keli riešutukai
Pietūs: Naminės picos gabalas ( apie 400 kalorijų) 1,5 apelsino
Pavakariai: prancūziška bandelė, apie 100 gr vanilinių ledų, b. kava
Vakarienė: močiutės ruginės 0,5 riekės, gabalėlis balto sūrio, vaisinė arbata.
Net
Labas rytas,

mano savaitgalis Kaziukiškas. Eterio neteršiu, nes buvo saldumynų ir sidriuko...

QUOTE(smike @ 2007 03 04, 21:42)

Pavakariai: nemažai namudinių javainių iš avižų, migdolų, dž. abrikosų, medaus sviesto ir cukraus (pati kepiau...  ax.gif Mažumėlę orkaitėje perlaikiau, tai vietoj aukso geltonumo, gavosi truputį rudžiau.  biggrin.gif Bet ir gerai- kitaip būčiau viską suvalgiusi.  tongue.gif )
*

Receptuką plyz mirksiukas.gif
Ryški
Sveikutės 4u.gif Priimsit? blush2.gif Man iki pilnos laimės trūksta -5 kg unsure.gif Bandau skaičiuoti kcal. smile.gif
alexejka
QUOTE(smike @ 2007 03 04, 19:41)
Užbėgai man už akių! Jau kuris laikas sukasi panašios mintys galvoje...  g.gif Tikrai pradedi galvoti ne ko noriu, o kas paskui paskelbus "gražiai" atrodys.  doh.gif Kvaila, bet tas deklaravimasis tarsi įpareigoja- juk čia lankosi ir tos, kurios nori svorio numesti, o aš vaidenuosi su trim naktipiečiais...  blush2.gif
Lauksim užsukant!  4u.gif
*

o vat man nesukelia problemu tas prisidavimas, nes paziurejus i mano valgiarascius tai baisokliniai bet prisidavus sazine grauzia kad ties suedziau,
nes nevedu jokiu sasiuvinuku, ir pasistengiu pasitaisyti. Man tas viesumas
suteikia gedos. Man dar kas padeda tai visokie jusu iprociai, pvz vanduo and Co
ryte, ir kotokios naujoves:)
O del nepavizdingo valgiarascio, mano tai jauciu nei vienas nera pavyzdingas
nes as gyvenu kad valgyciau ir kol kas niekaip saves neperaukleju blush2.gif
bet prisiduodama viesumai labai stengiuos:)
Laikykities mergaites ir labai lauksim atgal:)
Smike as tai del tavo naktipieciu labai dziagiuos, nes tada ne as viena
vakarais naktiniauju, kas mane guodzia 4u.gif
«gėlytė»
QUOTE(smike @ 2007 03 04, 18:41)
Užbėgai man už akių! Tikrai pradedi galvoti ne ko noriu, o kas paskui paskelbus "gražiai" atrodys.  doh.gif
Lauksim užsukant!  4u.gif
*

1) Matai, aš čia ne dėl to galvojimo, kas gražiai ar negražiai atrodys, esu skelbusi įvairiausių valgiaraščių... Tik kažkaip pastaruoju metu pastebėjau, kad pernelyg užsiciklinau ant to sąžiningo užrašų vedimo, išgertų stiklinių per dieną skaičiavimo, svarstymo, ar gerai tiek mėsos per sav. valgyt ir t.t., ir t.t. Net nebėra to paprasčiausio jausmo, kai valgai ir mėgaujiesi maisto skoniu, kvapu, etc. - pradėjau skaičiuoti gramus, kąsnelius ir pan. doh.gif Žiauru, bet manau, kad reiktų kuriam laikui nuo viso to atsiriboti ir sugrįžti į realų pasaulį g.gif
2) Ačiū 4u.gif Gal pabandysiu dar kada užsukt, kai nuo priklausomybės mintims apie sveiką gyvenseną išsigydysiu biggrin.gif
chocollate
I am back cool.gif

Pusryciai: jogurto kokis 200g su dribsniais(skrudintais ryziais)
Pietus: virta vistos kulsis ir sriubos ten kur vire vista su ryziais ir darzovemis
Pavakariai: jogurto su dribsniais, obuolys, juostele sokolado
Vakariene: Puodelis kisieliaus, gabalas varskes apkepo su riesutais
Miaška
Pirmadieninis:

Pusryčiai: šaukštas sėmenų, pusšaukštis sėlenų, šaukštelis medaus puode vandens.
Priešpiečiai: gabaliukas šakočio, 1 saldainis, puspuodelis balintos kavos.
Pietūs: vištienos filė, užkepta su pomidorais, kopūstai garnyrui.
Pavakariai: prancūziškas raguolis, arbata, saldainis.
Bevažiuojant po sporto, surijom su dukra gal pusę prancūziško batono... Nemėgstu jokių bulkų, čia kažkoks maniakinis priepuolis buvo biggrin.gif
Vakarienė: ~90 gr varškės, šaukštas grietinės, šaukštelis cukraus.
Naktipiečiai: 2 lapeliai vytintos išpjovos.
soera
As lygiai taip pat rolleyes.gif jei valgiarastis baisus, tai tiesiog deleklaruoju, kazkaip man nesukelia problemu tai... schmoll.gif

Vakar dienos.
Pusryciai: Magija jogurtukas.
Priespieciai: Magija jogurtukas, sokoladukas 40 g. su arbata.
Pietus: Puse lekstes rugstyniu sriubos, puse porcijos kiauliegos guliaso su grikias ir burokeliu, kopustu salomis.
Pavakariai: Sokoladukas 40 g.
Vakariene: Persiku sulciu pokelis, kapucino kava, 3 sumustiniai su riesutu sviestu, 1 riestainis blush2.gif
Hilde
Pirmadienis ( vakaras tai blush2.gif )
v+m+c
Pusryčiai:prancūziška bandelė, kefyro puodelis. Darbe arbata su 1 aš cukraus.
Pietūs: 2 Riduto duonelės, camembert sūrio apie 50 gr. bananas
Pavakariai: saujytė anakardžių, vaisinė arbata+2"Aguonos"
Vakarienė: 5 nuo vaikų likę virtiniai, 3 maži kepti karšiukai su sėlenom, 0,5 riekės močiutės ir 5 riekutės naminės dešrikės, b. kava, apelsinas
Naktipiečiai: skrudintos grūdėtos duonos riekutė su abrikosų džemu, b. kava. ( nei reikėjo, nei norėjau unsure.gif )
Net
Laba rytas,

Vakarykštis:

PUSRYČIAI: vanduo ir ko, bananas, alma light jogurtukas su sėlenom, darbe - b. kava.

PRIEŠPIEČIAI: 2 geri v.š. miežinių dribsnių su 2 a.š. uogienės, gab. peniagrūdės duonos, krispas.

PIETŪS: 2 rankovėje kepi vištienos kumpeliai be odos, 1 kartu kepta morka, 1 a.š. burokėlių salotų, 1 a.š. raug. kopūstų salotų.

PAVAKARIAI: b. kava, 4 nedideli krekeriai su grūdais, vėliau - šerbetas (bjaurus geriamas su ledukais: vien cukrus ir dažomieji ledai: fu...)

VAKARIENĖ: 2 samčiai daržovių sriubos su sojos dribsniais, dubenukas sojos troškinio su daržovėmis.
Zivilka
sveikutes, ar dar pamenat mane? grizau po ilgos ligos, na nuo gulejimo lovoj kg tik padaugejo. mano vakarykstis

pusryciai
morku salotos su slyvom ir maj.

pietus
mazas puodelis buroku sriubos be bulviu, koks 100 g keptos zuvies su raug. agurku-maj. padazu, darzoviu kazkiek nedaug

pavakariai
2 sausainiai kulinariniai

vakariene
grikiai su pievagrybiais, svieziu darzoviu salotos uzpiltos kefyru ir trupuciu grietines

na o veliau nuo vyro nuknisau puse blynelio su mesa - va cia griekas
chocollate
Nu va mano dienele, vis dar namie, bet jau su trumpu pasivaiksciojimu i lauka

Pusrcyiai: jogurtas su dribsniais, kivis, miniatiruinis gabalelis varskes apkepo su riesutais
Pietus: Lb tirstos burokeliu sriubos sy ryziais didelis bliudas(tiesiog i vakaryksti vistienos ir ryziu sultini pridejau daug burokeliu, keptas kiausinis, keturios tamsios prancuziskos duonos reikutes su sezamu apteptos tepamu lydytu sureliu
Pavakariai: gabalas varskes apkepo su riesutais, padazui truputeli grietineles is saukstelis uogienes, kisieliaus puodelis, 25g sokolado ir mersi saldainis
Vakariene: einu apelsino ar dvieju
Miaška
QUOTE(Zivilka @ 2007 03 06, 15:11)
sveikutes, ar dar pamenat mane? grizau po ilgos ligos, na nuo gulejimo lovoj kg tik padaugejo.
*

Sveikutė sugrįžusi! 4u.gif

Mano pms-inis:

Pusryčiai: tradiciniai, sėmenų ir sėlenų miksas vandeny, pasaldintas šaukšteliu medaus.
Priešpiečiai: puspuodelis balintos kavos, 3 "aguonos" (čia Maxima kalta - nuolaida buvo...), 1 riduto duonelė.
Pietūs: žuvies maltinis, ryžiai, burokėliai.
Pavakariai: bananas, 1 riduto duonelė, 2 "aguonos".
Vakarienė: ~90 gr varškės, šaukštas grietinės, šaukštelis cukraus.
Naktiepiečiai: pakelis saulėgrąžų, apelsinas - čia dar bus.
chocollate
dar buvo sauja reisuteliu. Va cia man pamoka, akd man negalima neiko is anskto rasyt 4u.gif Uoj ir dar ziuriu prie pavakariu dar buvo keletas anakrdziu
smike
QUOTE(Net @ 2007 03 06, 09:37)
Laba rytas,

VAKARIENĖ: 2 samčiai daržovių sriubos su sojos dribsniais,
*

Prašom pakomentuoti kas čia per stebuklas ir kaip gaminama. ax.gif

Miaška, ar ne per ilgas tas pms? Ar tik neieškai preteksto pasiteisinimui? tongue.gif (Teisingai, aš ir taip daryčiau- kaltę juk reikia kažkam suverst! biggrin.gif )

O Aguonų ir Pupų aš irgi užsipirkau su nuolaida dar sekmadienį, bet nei vieno neparagavau... ax.gif Čia taip sakant rezervas, kai apsirijimas užpuls... biggrin.gif

Vakar interrnetas buvo dingęs, tai nedeklaravau.

Vakarykštis

Pusryčiai: sveikuolių riek. abi pusės su varškės kremu su graik. riešutais ir plonu lapeliu jautienos kumpio+4 griež. agurko, mažas gabaliukas javainio.

Priešpiečiai: Artivia, mažas gabaliukas kaziukinio meduolio, kava su pienu ir cukrumi.

Pietūs: Balti vištienos kulšelė, ryžiai, pomidoras, mažas gabaliukas meduolio, kava su pienu.
Vėliau: 3 riešutiniai ir 1 kokosinis rutuliukas (na tie, a la Raffaello)

Vakarienė: 88 g marinuotos silkės suktinukų (2 maži), pusė Sveikuolių (t.y. iš dvigubos tik viena pusė), 2 pekino kopūsto lapai susmulkinti, pomidoras, 1 AŠ majonezo, javainis, slyva, balinta inka su 1 AŠ medaus.

ŠIANDIENINIS

Pusryčiai: kaip vakar tik be javainio

Priešpiečiai: kava su pienu ir c., obuolys.
Truputį vėliau- arbata su 0,5 AŠ medaus

Pietūs: Sonatinos kinietiškas paplotėlis su mėsa, truputis agurko, balinta kava su c., kąsnis meduolio.

Pavakariai: kriaušė

Vakarienė: 200 g daržovių salotų su sūriu, graik. riešutais ir garstyčiomis, ruginis paplotėlis (80 g), Smilgos varškė 2 proc., balinta kava, 0,33 MIX su brendžiu ir kola. Truputį vėliau- 1 AŠ medaus su arbata. (Su draugėmis vakarojom)

Naktipiečiai: nu jo jo, ir vėl... doh.gif Toks nekuklus gabaliukas ferm. sūrio. blush2.gif Tris dienas nevalgiau ne pusryčiams, nei apkepuose, tai jau "lomkės" prasidėjo. biggrin.gif

Labanakt visoms! 4u.gif
Hilde
Vakardiena
v+c+m
Pusryčiai: 4 šaukštai vandeninės avižinės košės su sviestuku, 0,5 stiklinės greifurtų sulčių
Priešpiečiai: obuolys, sauja riešutukų
Pietūs: burokėlių-silkės-svogūnų salotos+ 0,5 riekės ruginės duonos
Pavakariai: 2 riduto duonelės, mėtų arbata , 1 akcijinė aguona wink.gif
Vakarienė: 1 Klaipėdos dešrelė, pora mažų virtų bulvių, raugintų kopūstų salotos su aliejuku; b. kava ir 2 sausainukai.
Zivilka
Labas rytas, mano vakarykstis
pusryciai selenu 2 saukstai, kava

pietus 1 zemaiciu blynas blush2.gif

pavakariai bananas

vakariene grikiai su kepintais pievagrybiais ir svogunais, sv. darzoviu salotos su su sauksteliu liesos grietines

biski veliau rieke rukyto kalakutienos kumpio, slyvu sultys
alexejka
Zivilka sveika sugrizus atgal mirksiukas.gif

na va atejo alexa ir pagadino valgiarascius:), galvojau ryt poryt iskrova padaryti,
ale vel persalimas uzpuole...tai nerizikuosiu, nes kuo tolin to blogin pas mane
kol kas...kazkaip nezinau kodel bet prisiminiau Ole biggrin.gif
Tai va, pirmadienis:
pusryciai: dripsniai+pienas+medus+sumustinis
priespieciai, pietus, pavakriai: 3 kaziukines baronkos+1bananas
bosas vel mane paliko ant ledo, o uzsakinet maista biski brangoka...
vakariene: apie 200ml sriubos(darzoviu), 2 kotletai+2saukstai bulviu sriubos
desertas baronka kaziukine

antradienis:
pusryciai: dripsniai+pienas+medus
priespieciai: obolys+arbata+medus
pietus: burokeliu sriuba+bulviniai blynai, nu labai neskanus
pavakariai1: kava 3in1
pavakariai2: bananas
vakariene: sriuba+3 medziotoju plonos desreles su salotomis(pomidorai+salota)
desertas kaziukine baranka+arbata
jau ju nedaug liko dar pora vakaru ir sudorosiu
Miaška
QUOTE(smike @ 2007 03 06, 22:51)
Miaška, ar ne per ilgas tas pms? Ar tik neieškai preteksto pasiteisinimui?  tongue.gif (Teisingai, aš ir taip daryčiau- kaltę juk reikia kažkam suverst!  biggrin.gif )
*

Per ilgas, bet tikrai taip yr - labai blogai jaučiuosi, susirinkau visus sindromo požymius pačiomis ryškiausiomis apraiškomis... Kas gi išgelbės tokiu atveju, kaip ne saldainis vienas kitas iš stalčiuko... biggrin.gif
Zivilka
QUOTE(alexejka @ 2007 03 07, 11:51)
Zivilka sveika sugrizus atgal mirksiukas.gif

na va atejo alexa ir pagadino valgiarascius:), galvojau ryt poryt iskrova padaryti,
ale vel persalimas uzpuole...tai nerizikuosiu, nes kuo tolin to blogin pas mane
kol kas...kazkaip nezinau kodel bet prisiminiau Ole  biggrin.gif
Tai va, pirmadienis:
pusryciai: dripsniai+pienas+medus+sumustinis
priespieciai, pietus, pavakriai: 3 kaziukines baronkos+1bananas
bosas vel mane paliko ant ledo, o uzsakinet maista biski brangoka...
vakariene: apie 200ml sriubos(darzoviu), 2 kotletai+2saukstai bulviu sriubos
desertas baronka kaziukine

antradienis:
pusryciai: dripsniai+pienas+medus
priespieciai: obolys+arbata+medus
pietus: burokeliu sriuba+bulviniai blynai, nu labai neskanus
pavakariai1: kava 3in1
pavakariai2: bananas
vakariene: sriuba+3 medziotoju plonos desreles su salotomis(pomidorai+salota)
desertas kaziukine baranka+arbata
jau ju nedaug liko dar pora vakaru ir sudorosiu
*

sveika aleksija. toks biski ne dietiskas valgiarastis biggrin.gif
Net
Sveikutės,

vakarykštis:

PUSRYČIAI: vanduo ir ko, kivis, Alma light varškytė su sėlenom; darbe - b. kava.

PRIEŠPIEČIAI: 5 m. sojų dribsnių blynukai (iš mišinio Saviems ar kžk panačiai), 2 Rimi krekeriai.

PIETŪS: dubenukas sojų troškinio su daržovėm, gabalėlis šaltienos su juostele duonos ir lašu krienų kremo.

PAVAKARIAI: b. kava, nedidelis apelsinas, obuliukas.

VAKARIENĖ: pertrinta daržovių ir sojų sriuba (ta pati kaip vakar tik pertrinta blenderyje - man patinka, nes kalafijorai kitokį skonį įgyja), 4 m. gabaliukai marinuotos silkės, rankovėje keptas m. vištienos kumpiukas su kartu kepta morka, 1 marinuoto pomidoro pusikė.

Smike, kur javainukų recieptukas blush2.gif O sriubą viriau paprasčiokiškai iš daržovių (apkeptų svogūnų, morkos, bulbos, kalafijorų) tik dadėjau sultinyje išmirkytų sojų dribsnių, kad paįvairinti skonį ir tiek...Man patiko visai mirksiukas.gif
alexejka
QUOTE(Zivilka @ 2007 03 07, 12:04)
sveika aleksija. toks biski ne dietiskas valgiarastis  biggrin.gif
*

aha zinau, as jauciu vienintele cia tokia abzora...kol kas
negaliu niekaip savo smegenu suplonint...nors tu ka... doh.gif
Zivilka
QUOTE(alexejka @ 2007 03 07, 15:19)
aha zinau, as jauciu vienintele cia tokia abzora...kol kas
negaliu niekaip savo smegenu suplonint...nors tu ka... doh.gif
*

NE VIENINTELE NE VIENITELE
smike
QUOTE(Net @ 2007 03 07, 12:30)

Smike, kur javainukų recieptukas  blush2.gif O sriubą viriau paprasčiokiškai iš daržovių (apkeptų svogūnų, morkos, bulbos, kalafijorų) tik dadėjau sultinyje išmirkytų sojų dribsnių, kad paįvairinti skonį ir tiek...Man patiko visai  mirksiukas.gif
*

Receptas nepaviešintas, nes dar nėra skelbtinas- reikia atidirbti. Pirmą kartą dariau namudinius javainius. ax.gif taip sakant iš pradžių porą kartų prašausiu, o paskui jau žinosiu kur centras! biggrin.gif Va tada ir bus recieptas v studiju! 4u.gif
chocollate
Nu va mano siandien visai grazi dienele gavosi

Pusryciai: Jogurto apei 200 g su dribsniais-skrudintais ryziais, kivis
Pietus: prestp du dvelnieji krepai su vistienos ir pievagrybiu idaru, bei surio,grietineles,vyno gausiu padazu, imbierinis sausainukas
Pavakariai: kapucino is pakelio, apelsinas ir sauja razinu
Vakariene: misraine is dvieju virtu kiausiniu ir dvieju pomidoru, su dideliu suasktu majonezo su krapais, trys riekeles tamsios prancuziskos duonos su sezamu apteptos tepamu sureliu, kriausiu sulciu stikline
Miaška
Šiandieninis - kaip ir normalus, bet tik todėl, kad MB apšvarino šaldytuvą ir man neliko vakarui maisto biggrin.gif

Pusryčiai: sėmenų gal 2 šaukštai puode vandens, šaukštelis medaus.
Priešpiečiai: puspuodelis balintos kavos, 3 "aguonos".
Pietūs: 2 balandėliai, šaukštas bulvių košės, šaukštas padažo. Saldainis smile.gif
Pavakariai: bananas, jogurtas Activia naturale.
Vakarienė: porcija ledų.
Naktiepiečiai: apelsinas.

Dar pasmaližiauta 2 lapeliais vytintos išpjovos.
smike
Šiandieninis verysad.gif

Pusryčiai: kaip visą savaitę prieš tai tik vietoj agurko- ponidoras

Priešpiečiai: 2 javinukai su šokolado įdaru, kriaušė

Pietūs: 2 maži maltos žuvies garinukai su baltu špinatų padažu, virtos apkeptos bulvės su lupena (nedaug), mokroskopinis kiekis kopūstų- šparag pupelių salotų su aliejiniu užpilu, 1 AŠ medaus, javinukas.

Pavakariai: obuolys

Vakarienė: ryžių troškinys su brokoliais, trupučiu kumpio, sūriu ir Pesto padažu.

Naktipiečiai: kepiau pyragą... vietoje planuoto mažo gabaliuko paragavimui, gavosi 4 apsirijimui... Nes buvo begėdiškai skanus... doh.gif

Taip, kad, alexejka, tu tikrai ne viena!

Atsisveikinu iki pirmadienio- važiuoju namo! Iki! 4u.gif
Hilde
Trečiadienis
v+c+m
Pusryčiai: 3VŠ keturių grūdų košės su šaukštu sėlėnu ir trupučiu sviesto, pusė stiklinės geifurtų sulčių.
Priešpiečiai: obuolys, mėtų arbata be cukraus
Pietūs:sūrio-bulvių mišrainė su majonezu, 3 riduto duonelės, arbata be cukr.
Pavakariai: apelsinas, apie 100 gr, žuvies keptos su sėlėnom, pusė riekės ruginės duonos, pusė pomidoro
Vakarienė: keptuvė "sausų" blynelių ir b. kava
Zivilka
Su kovo 8-aja, mergaites 4u.gif

mano vakarysktis

pusryciai keli gabaliukai keptos skumbres, kepintos morkytes ir svoguniukai, saukstelis majonezo

pietus bulviu, morku, pievagrybiu, surio uzkepele, 2 kasniai cepelino, nuvogti is vyro

vakariene keli sauksteliai grikiu uzvakaryksciu, 2 pomidoru salotos su svogunais,sauksteliu grietines ir kefyru

veliau griekas - koktelis brendis su kola
alexejka
QUOTE(Zivilka @ 2007 03 08, 09:47)
Su kovo 8-aja, mergaites  4u.gif

taip merginos su kovo 8 drinks_cheers.gif
varak diena:
pusryciai: dripsniai+karstas pienas+medus
priespieciai: obolys arbata+medus
pietus: sviezu kopustu sriuba apie 150ml, kalakutienos maltinukas
su bulviu kose+agurku ir morku misraine.
pavakariai: arbata+medus+brendzio kamstelis+bananas
vakariene: makaronai su savadarbiu ale padazu(vistiena apkepiau,
pridejau svogunu morka sutarkavau ir 5 pomidorus, zoleliu)
ir nu labai skanaus pyrago nupirkau 3 gabaliukus suniaumojau
biggrin.gif
Net
Su tiulpanų diena!!

Šiandien, manau, neišvengsiu gardėsių g.gif Vakarykštis meniu:

PUSRYČIAI: vanduo ir ko, bananas, jogurtas su sėlenom.

PRIEŠPIEČIAI: b. kava, pora šaukštų av. dr. košės su 3 a.š. sveikuoliškos uogienės.

PIETŪS: 1,5 vištos kumpelio šašlyko, 1 a.š. kečupo, raug. agurkas, 0,5 pomidoro, 0,5 naujosios Gardėsio ruginės duonelės.

PAVAKARIAI: av. košės likučiai (koks 1 v.š.) su 3 kaupinais a.š. saldžiarūgštės obuolienės, 0,5 Gardėsio duonelės su dar vienu a. š. obuolienės.

VAKARIENĖ: 2 samčiai pertrintos daržovių sriubos, 2 kotletrukai, salotos nu nat. Activia.

NAKTIPIEČIAI: obuolys.

I togo: kai atsisakiau saldainių, sausainių ir kitų šamarliakų, uogienė ir jogurtai beliko vienintelis saldumas. Bet jau tossaldžiarūgštės obuolienės skonis koks - visi receptoriai sustiprėję ryškiai wub.gif
«gėlytė»
Su kovo 8-ąja smile.gif mirksiukas.gif
Net, bais įdomu pasidarė:
1) kas čia per uogienė? pirkta? gaminta?
2) kokia čia naujoji Gardėsio duonelė?
Net
QUOTE(Fleurette @ 2007 03 08, 11:00)
Su kovo 8-ąja  smile.gif  mirksiukas.gif
Net, bais įdomu pasidarė:
1) kas čia per uogienė? pirkta? gaminta?
2) kokia čia naujoji Gardėsio duonelė?
*

Obuolienė naminė, su sumažintu cukraus kiekiu ir saldžiaruūgštė: todėl ir vadinu sveikuoliška. O Iki yra uogienių su fruktoze - jų nesu ragavus.

Neseniai pasirodė Gardėsio ruginės bandelės: viena ruginė, kita šviesi su grūdais. Tiklapyje dar neduoda jų foto, bet marketingas jau veikia ir reklamų nemažai mačiau. Tačiau nepatiko jose vienas dalykas: pakankamai daug sirupo dėta, kiek saldokos ir kaloražas virš 200. Taigi ne Rugelis...O aprašo jas taip:

GARDĖSIO „Premium Ruginės bandelės" ir "Premium Ruginės Grūdėtos bandelės"

Tyrimai rodo, kad Lietuvos rinkoje auga sumuštinių duonos ir užkandinių bandelių paklausa. Atsižvelgdama į rinkos tendencijas ir poreikį, bendrovė "Fazer Kepyklos” sukūrė ir pateikė šiuo metu rinkoje analogo neturinčias „Premium Rugines Bandeles", kurios dėl išskirtinių charakteristikų gali būti pozicionuojamas kaip tarpinis produktas tarp sumuštinių duonos ir užkandinių bandelių.

Ypatingas šio naujo produkto privalumas - maistinės savybės. "Premium Ruginių” bandelių sudėtyje esančių ruginių skaidulų kiekis sudaro net 8,9g / 100g. "Premium Ruginių Grūdėtų” bandelių sudėtyje esančių ruginių skaidulų kiekis sudaro 6,5g / 100g.

Išskirtinė „Premium Ruginių Bandelių" receptūra yra praturtinta cukrumi ir augaliniu aliejumi, todėl šis produktas tinka tiek įprastam vartojimui, tačiau ypatingai viliojančiai skanios yra paskrudintos „Premium Ruginės bandelės". Paskrudintame produkte esantys rugiai tarsi atgimsta, bandelė tampa aromatinga, lyg ką tik šviežiai kepta duona.

Ne mažiau svarbus „Premium Ruginių bandelių" privalumas - vartojimo patogumas. Kiekviena bandelė turi specialų įpjovimą - bandelei esant pakuotėje jos atskiros dalys yra tarpusavyje minimaliai sujungtos. Tai ypač patogu norint greitai pagaminti mėgstamą sumuštinį - lengvu rankos judesiu tereikia pasukti abi bandelės dalis. Bandelė yra šešiakampio formos, miltuotu paviršiumi, todėl gali dailiai papuošti bet kurį vaišių stalą.

„Premium Ruginių bandelių" pakuotėje yra 5 vnt. po 65g sveriančių bandelių. Pirkėjų patogumui ant spalvingos „Premium Bandelių pakuotės" sužymėtos specialios produkto išskirtinumus įvardinančios piktogramos.
meškutė_Nida
Sveikos, merginos bigsmile.gif

Atsirgau pilną program1, todėl už kokias 4 dienas valgiaraščių nebus (o ir maistas....anksčiau tiek per 1 dieną suvalgydavau ax.gif ). O vakarykštis- v studyjų biggrin.gif :

Pusryčiai: kava su pienu
Priešpiečiai: fervex
Pietūs: vištienos buljonas su makaroniukais
Pavakariai: 200g plovo, 200g raug.kopūstų salotų (su aliejumi)
Vakarienė: dar 200g plovo

Šiandiena:
Pusryčiai: kava su pienu, 300 ml kefyro
Priešpiečiai: 250g krabų lazdelių (žinoma, ne tų, kur 100g- 80 kcal dry.gif )
Pietūs: 250g plovo, 200g lečo
Pavakariai: 2 obuoliukai
Vakarienė: žirnių sriuba, 50g duonos su grūdais

Miaška- būk žavinga, būk laiminga, išlaikyk tokią pačią optimistišką dvasią, kaip kad matom tave forume. Su -nioliktu gimtadieniu happybday.gif
Miaška
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 03 08, 12:36)
Miaška- būk žavinga, būk laiminga, išlaikyk tokią pačią optimistišką dvasią, kaip kad matom tave forume. Su -nioliktu gimtadieniu happybday.gif
*

Ačiū, Meškute! 4u.gif Kaip tik vat su metais vis jaunėju ir optimistiškėju! biggrin.gif

Sveikatėlės tau ir smagios profesinės šventės - Moters dienos! mirksiukas.gif
chocollate
Nu va mano dienele
Pusryciai: smilgos varskes desertas su melynemis
Pietus: griesna bet lb skani tirsta zirniene, salotos is kumpio, marinutu pievagrybiu, ziedinio kopusto, pomidoro ir majonezo, rieke duonos, svieziai spaustu apelsinu sulciu stikline, keli mentos saldainiukai
Pavakariai: kapucino is pakelio, bananas, apelsinas, saujele vynuogiu, varskes paprastas surelis su razinomis (100G), siestos sokoladukas blink.gif
Vakariene: Iki gurmans ledu plombyras su riesutais ir sokoladu, obuolys ir apelsinas

Na pasistengta siandien,pasistengta 4u.gif
Miaška
Na, šios dienos meniu labai sąlygotas specifinės progos - gimtadienio biggrin.gif , taigi, drąsiai galima teigti, kad kalta aplinka.

Pusryčiai: 3 maži sumuštiniai - juoda duona, sviestas, vytinta išpjova, agurkas. Puodas arbatos.
Priešpiečiai: puspuodelis balintos kavos, 2 "aguonos".
Pietūs: maža aštri pica su jautiena, stiklinė apelsinų sulčių.
Vakarienė: obuoliai ir bananai tešloje ir karamelėje, baltosios arbatos keli puodeliai (kinų restorane).
Hilde
Mano ketvirtadienis:

atsikelus tradicinis vanduo su citrina ir šaukšteliu medaus
Pusryčiai: 3vš manų košės su persiku džemu. Darbe žalia arbata su 1aš cukraus
Priešpiečiai: glaistytas sūrelis
Pietūs: naminė mišrainė, riduto duonelė, vaisinė arbata be c. ir ferrero saldainis
Vakarienė: omletas+ agurkas ir nedidelis gabalėlis juodos duonos, pusė greifruto. Vėliau b. kava ir 30 gr akyto šokolado
Bitulka
QUOTE(sparow @ 2007 03 09, 08:26)
Mano ketvirtadienis:

atsikelus tradicinis vanduo su citrina ir šaukšteliu medaus
Pusryčiai: 3vš manų košės su persiku džemu. Darbe žalia arbata su 1aš cukraus
Priešpiečiai: glaistytas sūrelis
Pietūs: naminė mišrainė, riduto duonelė, vaisinė arbata be c. ir ferrero saldainis
Vakarienė: omletas+ agurkas ir nedidelis gabalėlis juodos duonos, pusė greifruto. Vėliau b. kava ir 30 gr akyto šokolado
*

Labai įdomu pasidarė g.gif kam tas vanduo su citrina ir medum???? blink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.