Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Valgiaraštis III
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
alexejka
QUOTE(smike @ 2007 02 06, 10:59)
meetas planuojamas šį šeštadienį (vasario 10 g.), salotų bare Mano Guru (Vilniaus g.), apie 14 val.
alexejka- lauksime prisijungiant!  4u.gif
Sąrašas ilgėja. Jau turim:
1. Miaška
2. Fleurette
3. Net
4. alexejka
5. smike
*

kaip labai noreciau pas jus apsilankyti nesigaus man, taip ir galvojau kad 10d
as i Kauna vaziuoju paskaitos man, sorry mergaites verysad.gif
Migdols
sveikos smile.gif
nuo šian bandau susiimt..
šiandienos valgiaraštis
pusryčiai:ž.arbata+vit.C, avižų dribsniai
priešpiečiai:activia , obuolys
pietūs:daržovių sriuba su ryžiais
pavakariai: stikl. vynuogių sulčių, 2 kiviai
vakarienė:burokėlių mišrainė, virta vištos kulšelė
naktipiečiai: stikl.vynuogių sulčių
meškutė_Nida
Smike, ar Ole dalyvaus? rolleyes.gif

QUOTE(-Linda- @ 2007 02 05, 20:19)
krabų lazdelių 100 g 78 kcal, šiandien valgiau  smile.gif 
*

Tada, jei galima, kokios firmos šios krablazdės? aš jaoms jaučiu nepaaiškinamą aistrą, o "pigesnių", nei 120-130 kcal nesu mačiusi... rolleyes.gif

QUOTE(liutukas_simba @ 2007 02 06, 09:27)
o kaip manot ar nieko, jei as pietums nevalgau normalaus maisto, o pieno produktus, koses....o vakarienei nukeliu? bet kad as vakare alkaniausia bunu...
*

Žinoma, košės- irgi šiltas maistas, bet nenuostabu, kad tavo valgiaraštis susistūmęs į vakarą- vakare tu prisivalgai, ryte nenori valgyt ir minti žolėm, apie pietus atsipeikėji iiiiir prasideda unsure.gif Nebent tu ilgai miegi rytais... g.gif
gvidaa
QUOTE(Šaltmėtė @ 2007 02 06, 09:52)
-kaprio pesto (100)
[
*

kas tie tokie<>? 4u.gif g.gif
Šaltmėtė
QUOTE(gvidaa @ 2007 02 06, 13:50)
kas tie tokie<>? 4u.gif  g.gif
*

a nugi toks prieskoninis augalas, tokie guzikiukai biggrin.gif angliskai caper nemanau, kad lietuviskas kazkoks kitas terminas yra.. g.gif jie daugiausiai picoms ir pastoms skaninti naudojami...
Net
QUOTE(Šaltmėtė @ 2007 02 06, 15:30)
a nugi toks prieskoninis augalas, tokie guzikiukai biggrin.gif  angliskai  caper nemanau, kad lietuviskas kazkoks kitas terminas yra.. g.gif  jie daugiausiai picoms ir pastoms skaninti naudojami...
*

turbūt turi omeniuje kaparėlius mirksiukas.gif Pirkau ir aš čia tokį: su 3 rūšių sūriu, baziliku - labai geras dalykas...O pesto reiškia gal tą padažo darymo principą g.gif
alexejka
taigi pietus jau suvalgyti galima prisiduoti:
pusryciai: dripsniai+pienas+sumustinis su pastetu+arbata
priespieciai: 40gr dziuvesiu+kava
priespieciai2: 2 nedideli torto gabaliukai
pietus: burokieliu sriuba+2cepelinai
pavakariai: apelsinas
vakariene: burokeliu sriuba+100gr virtos jautienos
o gal jautienos ir nevalgysiu bus matyt ar labai alkana busiu
Šaltmėtė
QUOTE(Net @ 2007 02 06, 15:12)
turbūt turi omeniuje kaparėlius  mirksiukas.gif  Pirkau ir aš čia tokį: su 3 rūšių sūriu, baziliku - labai geras dalykas...O pesto reiškia gal tą padažo darymo principą  g.gif
*

aha, matai, pasirodo yra liet.terminas.. ax.gif
pesto siaip italiskai reiskia paprasciausiai "padazas", manau, bet neesu tikra g.gif ir siaip pats paprasciausias yra is baziliko ir alyvuogiu aliejaus.. o manasis dabar yra is alyvuogiu ir tu kapareliu... ir as juos darau pati.. t.y. nusiperku pardej indeli paragavimui, jei patinka, darau pati be visu tu E, konservantu ir pan. rolleyes.gif
Net
QUOTE(Šaltmėtė @ 2007 02 06, 16:37)
aha, matai, pasirodo yra liet.terminas.. ax.gif
pesto siaip italiskai reiskia paprasciausiai "padazas", manau, bet neesu tikra g.gif  ir siaip pats paprasciausias yra is baziliko ir alyvuogiu aliejaus.. o manasis dabar yra is alyvuogiu ir tu kapareliu...  ir as juos darau pati.. t.y. nusiperku pardej indeli paragavimui, jei patinka, darau pati be visu tu E, konservantu ir pan. rolleyes.gif
*

O geras, šaunuolė: o kaip tu darai: su blenderiu kaparėlius smulkini? Mane sužavėjo šis padažas kaip alternatyva užkandžiam ant krispų su mocarella..
Apuokas
QUOTE(alexejka @ 2007 02 06, 15:31)
taigi pietus jau suvalgyti galima prisiduoti:
*

Nu pavydžiu aš jums merginos jeigu su tokiu valgiaraščiu krenta svoris biggrin.gif Aš ir nemesdama svorio valgydavau mažiau g.gif Nesuprantu ko mano svarstyklės užstrigo unsure.gif
Šaltmėtė
QUOTE(Net @ 2007 02 06, 15:46)
O geras, šaunuolė: o kaip tu darai: su blenderiu kaparėlius smulkini? Mane sužavėjo šis padažas kaip alternatyva užkandžiam ant krispų su mocarella..
*

rolleyes.gif
jo, su blenderiu viska... alyvuoges, kaparelius, siek tiek parmezano, ir kai jau viskas susmulkinta, siek tiek alyvuogiu aliejaus ipilu, gaunas tikrai ne vienam kartui, pas mane saldytuve tokiu bent keli indeliai, ivairiu skoniu... ax.gif

Apuokas, tai gal pas tave medziagu apykaita suletejus? gal dietinaisi kada smarkiai?
nors as irgi neliekneciau su tokiu valgiarasciu kaip Alexejkos siandieninis biggrin.gif
liutukas_simba

1. Miaška
2. Fleurette
3. Net
4. alexejka
5. smike
6. liutukas-simba

na sesta:) bet as galiu truputi veluoti,bet laaabai pasistengsiu...siaip butu geriau gal apie 15 val kokia, bet bandysiu spet:)
Apuokas
QUOTE(Šaltmėtė @ 2007 02 06, 16:03)
Apuokas, tai gal pas tave medziagu apykaita suletejus? gal dietinaisi kada smarkiai?
nors as irgi neliekneciau su tokiu valgiarasciu kaip Alexejkos siandieninis biggrin.gif
*

Dietintis tai niekada nesidietinau, o kalorijas skaičiavau gal 18 m būdama.Bet gal pusę metų kažkur ax.gif Ir tai tik iš akies biggrin.gif
alexejka
QUOTE(Apuokas @ 2007 02 06, 16:50)
Nu pavydžiu aš jums merginos jeigu su tokiu valgiaraščiu krenta svoris  biggrin.gif Aš ir nemesdama svorio valgydavau mažiau  g.gif Nesuprantu ko mano svarstyklės užstrigo  unsure.gif
*

Apuoke paziurek i mano parasa musu svorio kategorijos biski skirtingos lotuliukas.gif
O siap tai siandien mano pietus suvalge alkani kavines lankytojai
ir teko tenkintis kas liko, o liko kaip matai ne pats geriausias variantas
na siandien biski dauguoka ir tortai ir cepelinai, bet zadasi dar ilgas pasivaiksciojimas po parduotuves, sokinejimas su sokdine, vakare,
namuose ir lanko sukimas kol 5 prakaitai nenuvarves, taip ir krenta:)
tu mano visas dienas pastebek o ne tik viena, nesazininga kabintis prie vienos nepavykusios dienos schmoll.gif
Apuokas
QUOTE(alexejka @ 2007 02 06, 16:12)
nesazininga kabintis prie vienos nepavykusios dienos schmoll.gif
*

O tu nors papavydėti leisk unsure.gif
žiūrėk ką aš suvalgiau ir leidžiu kabintis tongue.gif

Pusryčiai: 80g rugelio + pievų sūrio + kava su 0,5 a.š. cukraus
Priešpiečiai : žalia arbata + pūstų ryžių paplotėlis (pamiršau kaip vadinasi)+ cukrus
Pietūs: jogurtas ,,lengvai,, su dribsniais. Žinau, kad pietus sumaišiau vietomis su vakariene, bet tikrai kitaip šiandien negalėjau.
Vakarienė: kiek įmanoma liesa, kiauliena, virta su poru, šampinjonais, svogūnu+ pomidorų padažas. Troškinio suvalgiau nemažai - apie 300 g
II vakarienė : 2 apelsinai, bet nežinau ar abu suvalgysiu. dar gersiu arbatos, tai bus cukraus.

Vakar valgiau viską tą pati, tik pietums vietoj jogurto su dribsniais buvo tiršta pomidorų sriuba su ryžiais+ 0,5 riekutės duonos. o vakare vietoj apelsinų- pusė indelio riebaus jogurto.
Skraido
Vėlgi bandau fiksuoti savo valgiaraštį. Šiandiena:

Pusryčiai: 2 skystai virti kiaušiniai
Priešpiečiai: porcija kopūstų salotų, riekė juodos duonos
Pietūs: kiaulienos karbonadas, dvi virtos bulvės, porcija barščių su a.š. grietienės
Pavakariai: 2 sumuštiniai ((batonas + 2 griežinėliai dešros) * 2 ) blush2.gif
Vakarienė: Pusė pakelio liesos varškės užpilta vienu braškiniu activia.

Šaldytuve laukia utenos dlight'as, kaip čia su juo bus dar nežinia ax.gif
elzė 76
QUOTE(smike @ 2007 02 06, 10:59)
meetas planuojamas šį šeštadienį (vasario 10 g.), salotų bare Mano Guru (Vilniaus g.), apie 14 val.

Manau, kad blogai jog nukeli į vakarą, nes organizmas intensyviausiai kalorijas degina dieną, kai reikia energijos. O vakare apsnūsta, todėl kalorijos sėkmingai nusėda baltu puriu sluoksniu ant šlaunų ir pilvo...  mirksiukas.gif
O kad vakare nori valgyti tai nieko nuostabaus- juk mažai valgai dieną!

alexejka- lauksime prisijungiant!  4u.gif

1. Miaška
2. Fleurette
3. Net
4. alexejka
5. smike

Moteros- nestabdom, nestabdom!  biggrin.gif Po meet'o jau bus šakutės po pietų ir beliks tik nagus nusigraužti, kad nedalyvavot.  mirksiukas.gif

Ekspresas dar nenuvažiavo, tai prašom registruotis!  gathering.gif
*

REGISTRUOJUOS AURARUD I MEEETA 4u.gif 4u.gif
krabu lazdeles - vici nesaldytos buna po 150gr ir berods po 280 gr tikrai 100gr - 78 cal
o namines salotos ne parduotuvines - bulves + žirneliai + krapai + 1aš majonezo
tokios savieiklinės

o kalorijas tik mokausi skaičiuoti taip kad priimu bet kokias pastabas drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif nuo ju tik geriau

šiandien valgiaraštis
pusr: 1virtas kiaušinis + raugintas agurkas + šaukštas krienu ( 80+20+?)
pietus : žuvis tešloje (tešlos nevalgiau )+ burokėliu ir kopustu salotos
pavakariai : kava 1aš cukraus + joi desertas (40+171)
2 pavakariai : bananas (120)
vakarienė : bulvės su lupynom 3 vidutinės ir 1 kotletas + 1 butelis alaus (?)

va kai nežinau kaloriju tai ir nerašau - pribrendo reikalas pirkti svarstykles maistui smile.gif
ad23
na sveikos, prapuolus buvau... Bet vel griztu i doros kelia..
pirmadienis

pusryciai: 100g dribsniu su riesutais ir razinom+80g jogurto "lengvas"
pietus 100g dziovintu abrikosu
pavakariai: arbata 2sokoladukai(milkyway ir kinderbueno) 2 kivi
vakariene: grybu sriuba, 1.5desreles su 7-8 saltou lapais
naktipieciai: salotu lapai 3javinukai

na vel pasidare tragedija, kai mokaus ner laiko valgyt...
Beigbeder
QUOTE(Apuokas @ 2007 02 06, 18:38)
O tu nors papavydėti leisk  unsure.gif
žiūrėk ką aš suvalgiau ir leidžiu kabintis  tongue.gif

Vakarienė: kiek įmanoma liesa, kiauliena, virta su poru, šampinjonais, svogūnu+ pomidorų padažas. Troškinio suvalgiau nemažai - apie 300 g
*

Kabinuosi:
Kaip kiauliena gali but liesa???
2 vakarienes???? g.gif
Apuokas
QUOTE(Beigbeder @ 2007 02 06, 19:02)
Kabinuosi:
Kaip kiauliena gali but liesa???
2 vakarienes????  g.gif
*

Nu kūdinosi paršelis iki man į puodą pakliuvo lotuliukas.gif Man vienos vakarienės mažai, o naktipiečių negalima, vadinasi- II vakarienė tongue.gif
Prisikabino matote hihihi.gif
Beigbeder
QUOTE(Apuokas @ 2007 02 06, 20:07)
Nu kūdinosi paršelis iki man į puodą pakliuvo  lotuliukas.gif Man vienos vakarienės mažai, o naktipiečių negalima, vadinasi- II vakarienė  tongue.gif
Prisikabino matote  hihihi.gif
*

Taigi leidote kabintis ax.gif ar jau persigalvojote?
Prasom kiauliena keist kalakutiena. Tas irgi laksto laksto kol i puoda patenka.
Ir prasom po vakarienes ka nors i sokius pakviesti sokiai.gif
Ar pavalgius tiesiai i lova? blink.gif
Apuokas
QUOTE(Beigbeder @ 2007 02 06, 19:13)
Taigi leidote kabintis  ax.gif ar jau persigalvojote?
Prasom kiauliena keist kalakutiena. Tas irgi laksto laksto kol i puoda patenka.
Ir prasom po vakarienes ka nors i sokius pakviesti sokiai.gif
Ar pavalgius tiesiai i lova?  blink.gif
*

Aš tai leidžiu, bet gausi tuoj velnių g.gif Čia ne vieta pliurpalams schmoll.gif cool.gif
Nu jo, pavalgius į lovą g.gif Paskutinį kart šiandien valgiau 17.30, nu tai aš jau miegu lotuliukas.gif
smike
prisiduodu...
Žadėjau būti pioneer.gif pavyko! assa.gif

Pusryčiai: sveikuolių riekelė su lašišos paštetu, sūriu ir keliais griežinėliais agurko.

Priešpiečiai: ožkos pieno jogurtas. mirksiukas.gif

Pietūs: vištienos žarkoja su burokėliais, virti makaronai su gramu sviesto. Obuolys.

Pavakariai: mandarinas, tikrai mažytė kriaušė.

Vakarienė: burokėlių salotos su sūriu, dž.slyvomis, česnaku ir trupučiu pusriebio majonezo, gabaliukas Rugelio. Obuolys ir 1 AŠ medaus prie arbatos.

Toliau tęsiama registracija į meetą. 4u.gif

Dalyvauti planuoja:
Miaška,
Fleurette,
Net,
liutukas-simba,
aurarud,
smike

Kas daugiau? Jei kitos merginos neprieštarauja, galime daryti 15 val., kad visos norinčios spėtų! mirksiukas.gif
eglincia
as siandien irgi neka nusidejau:
pusryciams:
arbata, 2 puodeliai
ta pati leisa trinta varske su bananais,sikart trigubai maziau,nu nenorejau valgyt
priespieciams:
2 mandarinai.1 bananas,2 mazi lupti obuoliai(kiti alergizuoja)
pietums:
vakarykste kalakutienos sriuba,o desertui-corny didelis batonelis su bananais g.gif
pavakariams(apie 16.30):
3 riekeles rugelio
vakarienei(dabar)
arbata ir du lupti obuoliukai smile.gif

kaip tas kalorijas skaiciuot?
is kur zinot mazdaug kiek obuolys turi?mandarinas ir pan?
Miaška
blogų naujienų diena...
deklaruojuosi:

Pusryčiai: puodas vandens su šaukštu sėmenų ir šaukšteliu medaus.
Priešpiečiai: mažas puodelis balintos saldintos kavos ir 25 gr šokolado.
Pietūs: puodelis burokėlių sriubos, 1 lietinis su mėsa.
Pavakariai: ~6 "Riduto" duonelės, dar 2 langeliai šokolado.
Vakarienė: 2 kepti kiaušiniai, riekė rugelio su sviestu.
savitre
mano diena šiandien tai labai baisi kcal suvalgiau tai tikrai labai daug:
pusryčiai: salotos iš vaisių (mažas bananas kriaušė pusė obuolio ir kivis)be užpilo
priešpiečiai pudingas(258kacl)
pietūs salotos iš sūrio kumpio ir porų kukuruzų obuoliai
pavakariai sausainiai su puodeliu jogurto ir kriaušė
vakarienė arbata su virtinukais
dar dieną suvalgiau saldainį vieną, kurio galėjo nebūti

tai manau kad kacl buvo apie 1600
«gėlytė»
QUOTE(smike @ 2007 02 06, 21:08)
Jei kitos merginos neprieštarauja, galime daryti 15 val., kad visos norinčios spėtų!  mirksiukas.gif
*

Dėl manęs galime 15 val., tik ne vėliau smile.gif

ANTRADIENIS:
Pusryčiai: vanduo su c., įprastinė avižinė košė, balinta kava
Priešpiečiai: 2 nedideli obuoliai, lieso jogurto indelis
Pietūs: pupelių sriuba, riekė j. duonos, 200 g įv. daržovių
Pavakariai: hematogeno plytelė
Vakarienė: kalakutienos kotletas, 2 VŠ grikių, svieste patroškintas žied. kopūstas su trupučiu "Hellman's" jogurtinio padažo, puodelis kefyro, vėliau 2 AŠ avokado
Net
Labas rytas,

VAKARYKŠTIS:

PUSRYČIAI: vanduo ir t.t., bananas, užplikyti av. dr. su sėlenom ir 8 razinkom. Darbe - balta kava.

PRIEŠPIEČIAI: 60 g. penkiagrūdės duonos su tep. v. sūriu, pomidoriukas.

PIETŪS: plovas (naminis, neriebus), 2 v.š. šilbaravykių su svogūnais ir kečupu, 0,5 pomidoro. Desertui - 2 avižiniai sausainiukai.

PAVAKARIAI: b. kava su 2 šok. saldainiais, vėliau: 40 g. duonos su tep. v. sūriu, 1 riekė proginio sūrio, 1 v.š. grybų su 0,5 pomidoro.

VAKARIENĖ: 0,5 apelsino, 3 geros saujos studentų maisto, pora gurkšnių juodos kavos.

NAKTIPIEČIAI: apelsinas.

Del myto: tikrai bandysiu atvažiuoti. Jūs tarkitės, aš derinsiuos tik man vakaras jau nelabai...

Smike, o kas yra žarkoja?
alexejka
QUOTE(Apuokas @ 2007 02 06, 18:38)
O tu nors papavydėti leisk  unsure.gif
žiūrėk ką aš suvalgiau ir leidžiu kabintis  tongue.gif
Pusryčiai: 80g rugelio + pievų sūrio + kava su 0,5 a.š. cukraus
Priešpiečiai : žalia arbata + pūstų ryžių paplotėlis (pamiršau kaip vadinasi)+ cukrus
Pietūs: jogurtas ,,lengvai,, su dribsniais. Žinau, kad pietus sumaišiau vietomis su vakariene, bet tikrai kitaip šiandien negalėjau.
II vakarienė : 2 apelsinai, bet nežinau ar abu suvalgysiu. dar gersiu arbatos, tai bus cukraus. 
Vakar valgiau viską tą pati, tik pietums vietoj jogurto su dribsniais buvo tiršta pomidorų sriuba su ryžiais+ 0,5 riekutės duonos. o vakare vietoj apelsinų- pusė indelio riebaus jogurto.
*

na gerai gerai:) vat kai as sversiu tiek kiek tu dabar sveri...uzsisvajojau:)
na meniu tavo normoj sakyciau tik vietoj kiaulienos jautienos isvirciau ji liesesne
nes per laukus laksto biggrin.gif
Bet pagrindine tavo klaida tai reik lengvus pietus sukeist su dviem vakarienem
vietomis ir butu super thumbup.gif as sau diena leidu pavalgyt normaliai, nes
namo griztu tik kokia 19:00 o dar gaminu doh.gif tai valgau kokia 20-21val
einu miegot 23val todel jau ant nakties pasistengiu neapsiest, geriau jau
kelis puodukus arbatos isgerti, pabandyk apverst viska
tarp kitko gerai pavalgius pietus as pavakarius valgau tik pries pat iseinant is darbo ir be problemu datraukiu iki vakarienes
«gėlytė»
QUOTE(Net @ 2007 02 07, 09:48)
Del myto: tikrai bandysiu atvažiuoti. Jūs tarkitės, aš derinsiuos tik man vakaras jau nelabai...
*

Aš kadangi su mašina, galiu atvažiuoti ir anksčiau, kokią 14 val., ir tau kompaniją palaikyti mirksiukas.gif
asara
Viskas metu ta sudaryta valgiarasti i sali, nes jauciuosi alkana, pikta ir dar svoris nekrenta doh.gif doh.gif doh.gif . VAlgysiu ko norisi, tik mazesnemis porcijomis ir stengsiuos prisilaikyti sveikos mitybos principu. NA, dar geru minciu is knygos KODEL PRNCUZES NESTOREJA pasisemiau.

MAno vakardiena:
vanduo su citrina
Pusryciai :1/2 obuolio, 1/2 sumustinio su zuvim, 1/2 riekeles sokoladinio kekso (labai norejau ax.gif ), balinta kava.

Pietus : 1/2 ledu porcijos, sumustinis su sardine ir agurkais (labai daug reikalu, tai speju valgyti prie darbo stalo)
2 puodeliai arbatos su cukrumi mirksiukas.gif

TRENIRUOTE
VAkariene:
Salotos (morka, apelsinas ir dziovintos vysnios), 1 indelis jogurto, sauja riesute, balinta kava.

Ir rezultatas siandien - 200 gr. Dabar jau 63 .700 gr thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
thumbup.gif
Va ir mano parasas.
smike
QUOTE(Fleurette @ 2007 02 07, 09:39)
Aš kadangi su mašina, galiu atvažiuoti ir anksčiau, kokią 14 val., ir tau kompaniją palaikyti  mirksiukas.gif
*

Žiūriu, daugumai vis tik geriau anksčiau- tai tuomet paliekame 14 val., o kitų lauksime prisijungiant vėliau. drinks_cheers.gif
Miaška
QUOTE(Fleurette @ 2007 02 07, 07:35)
Dėl manęs galime 15 val., tik ne vėliau  smile.gif
*

QUOTE(smike @ 2007 02 07, 10:50)
Žiūriu, daugumai vis tik geriau anksčiau- tai tuomet paliekame 14 val., o kitų lauksime prisijungiant vėliau.  drinks_cheers.gif
*

Merginos, pasimečiau - apie kurią dieną kalbame?
«gėlytė»
Miaška, apie užporytojų, vasario 10 d. smile.gif
Miaška
QUOTE(Fleurette @ 2007 02 07, 11:14)
Miaška, apie užporytojų, vasario 10 d. smile.gif
*

Šeštadienį? Tadu gerai biggrin.gif Susibalamūtijau... Būtinai būsiu mirksiukas.gif
alexejka
sveiki, na pas mane kaip visad pietus suvalgyti galima prisiduoti:)
pusryciai: dripsniai+pienas+puse sumustinio(grudeta duona+salota+kumpio grezinielis)
priespieciai: kava(be cukraus) oboliukas
pietus:supinine sriuba+bulviu plokstainis+latte kava
pavakariai: bananas
vakariene: burokeliu sriubos bliudelis+virtos jautienos 50gr
naktipieciai: bananas jei labai noresis
gvidaa
siandieninis:

pusryciai:2kiausiniai(160)+2s majonezo(60)+50gr rugelis duonos(105)+agurkas(20),viso 345kcal

pietryciai:1 sokolado gab,viso30kcal

pietai: 200gr.virtu grikiu(185)+50gr liesos mesos(200)+padazas(60)+agurkas(10),viso455

pietvakariai: 50gr. riesutu medaus dripsniai(200)+1st .pieno(114),viso 315

vakariene: 200gr vistu grikiu(185)+tunas su kukuruzais(150),viso 335

is viso:1480

Beigbeder
QUOTE(Apuokas @ 2007 02 06, 20:25)
Aš tai leidžiu, bet gausi tuoj velnių  g.gif Čia ne vieta pliurpalams  schmoll.gif  cool.gif
Nu jo, pavalgius į lovą  g.gif Paskutinį kart šiandien valgiau 17.30, nu tai aš jau miegu  lotuliukas.gif
*

Pliurpalai ?
Matote, jau ir pakritikuoti nebegalima... o juoktis yra sveika, sudega kolorijos ir gaminasi vitaminas C + po vakarienes pasivaikscioti gryname ore taip pat sveika (jeigu i sokius negalite - suni nusipirkite, pavedzios jis)
Svarbiausia dietoje yra judesys.
Taigi... pasisakiau...
Šaltmėtė
Mano siandieninis:
Pusryciai:Gefilus jogurtas (125gr) su selenom (110), kava su pienu
Priespieciai: Geriamas jogurtas(390ml) - (100)
Pietus: naminis guliasas (350), tarkuota morka(50), mini kukuruzu gurguoles(50), desertui mandarinas (50)
Pavakariai: Obuolys (100), dvi morkos (120)
Vakariene: Ryziai su tunu ir 5% riebumo grietinele (300)
viso:1230

Naktipieciams obuolys

QUOTE(alexejka @ 2007 02 07, 13:53)
sveiki, na pas mane kaip visad pietus suvalgyti galima prisiduoti:)
pusryciai: dripsniai+pienas+puse sumustinio(grudeta duona+salota+kumpio grezinielis)
priespieciai: kava(be cukraus) oboliukas
pietus:supinine sriuba+bulviu plokstainis+latte kava
pavakariai: bananas
vakariene: burokeliu sriubos bliudelis+virtos jautienos 50gr
naktipieciai: bananas jei labai noresis
*

Aleksejka, o tu skaiciuoji kalorijas? g.gif
ad23
tai va

antradienis

pusryciai kava su pienu
pietus: puse "Princo
pavakariai: 3kepsniukai, 5 duoniukai, salotu lapai, truputi veliau kivi
vakariene: 2duoniukai 2kivi, 5 salotu lapai
elzė 76
Prisiduodu šiandien
pusr: 2 kiaušai (160)1aš majonezo( 40) batono riekele su 1mm sviesto (120)
piet:2 balandėliai su 2 bulvėm ( 450 )
1 pavak : bananas + vaisinė arbata (100+0)
2 pavak : naminiai marinuoti burokeliai su svogunais ir majonezu (200)
vakarienė : bus plovas (?)

gal ir viskas ok ?
elzė 76
i meeta ir aš pasirodysiu 14 val
eglincia
na mano siandieninis:
pusryciai:
mazas indeilis 0% nekaloringo jogurtuko,man rodos &Joy su ipjaustytu bananu
priespieciams:
2 nulupti obuoliai,nulupta kriause,veliau 2 mandarinai.
pietus:
jautienos sriubyte bigsmile.gif
desertui-CORNY didelis batonelis su bananais doh.gif (negalejau istvert to vaizdo)
o dabar vakarienei kaip tik suvalgysiu obuoly tongue.gif
Arinva
QUOTE(eglincia @ 2007 02 06, 20:14)
mazi lupti obuoliai(kiti alergizuoja)pietums:
kaip tas kalorijas skaiciuot?
is kur zinot mazdaug kiek obuolys turi?mandarinas ir pan?
*

--- blink.gif blink.gif neturiu komentarų apie tavo valgiaraščius . nu toks klausimėlis ne į temą kiek tau metų g.gif
---kas tie kiti g.gif
--- prieštai pasveri , po to pasiskaičiuoji. paprastai daugumos produktų būna 100g koloringumas parašytas pvz.: obuolys 100g -55kcal, mandarinas (40g) - 13kcal

Miaška
Šiandiena:

Pusryčiai: puodas vandens su šaukštu sėmenų ir šaukšteliu medaus.
Priešpiečiai: mažas puodukas espresso kavos su pienu, 25 gr šokolado.
Pietūs: kotletas "Jūratė", šaukštas bulvių košės, burokėliai, desertui - 4 raffaelkos.
Pavakariai: 2 duonytės "Riduto", obuolys.
Vakarienė: pokelis fish fries - ne žuvies piršteliai, o tokie dar mažesni. Nu pamačiau parduotuvėje ir užsimaniau...
eglincia
kiti tai cia ta prasme nelupti ax.gif atsiprasau,kad neaiskiai parasiau rolleyes.gif
man yra 16 metu,bet man tikrai reikia griezto rezimo,kadangi atrodau kaip bomba,tikrai nekalbu ten kur mergin os truputy pamato riebaliuku ar ko,bet pas mane ju tikrai daug doh.gif verysad.gif ir tikrai jau nebetikiu tom pasakom kad isaugsiu ri panasiai,jau net daktare liepe laikytis dietos,nes su shirdim glai but blogai...
smike
QUOTE(Net @ 2007 02 07, 08:48)

Smike, o kas yra žarkoja?
*

Net, nežinau kaip išversti "žarkoja" iš rusų kalbos. g.gif va, čia labai panašu į mūsiškius čenachus- tokie troškinukai molinukuose. bigsmile.gif Labai patinka man jie... ax.gif

Priduodu šiandieninį.

Pusryčiai: tas pats kas vakar, užvakar ir užužvakar... hihihi.gif (rytoj tas pats bus... biggrin.gif Na, nusipirkau to lašišos pašteto ir turiu besigaluojančio sūrio gabalą, tai utilizuoju. Ačiūdie, kad skanu ir dar nenusibodo. biggrin.gif )

Priešpiečiai: obuolys, arbata su pienu ir medumi.

Pietūs: vištienos kepsnys su morkomis, medumi ir sūriu, keli VŠ bulvių košės, truputis kopūstų salotų (truputis tai tik todė, kad valgykloje pagailėjo doh.gif ), karališkų valflių kubelis.

Pavakariai: apie 300 ml pieno ir sulčių gėrimo FIJI (ot skanybę atradau ir nekaloringa- 33 kcal mirksiukas.gif ), viena tarkuota morka su keliom razinom, žiupsneliu cukraus ir šlakeliu aliejaus.

vakarienė: šakar makar iš apkeptų svogūnų su cukinija+virtų grikių+sojos padažo+indiškų prieskonių (bet labai skanu gavosi!), pusė pomidoro, stiklinė Riaženkos.

Naktipiečiai: 2 nedidelės riekutės "virgin" morkų pyrago. blush2.gif pati kepiau, nu jau toks skanus gavosi, toks skanus... kad net kambariokes kaip šėtonė sugundžiau- po 3 gabalus suvalgė. Sakė nori nakti mirti nuo persivalgymo šiuo pyragu. lotuliukas.gif

eglincia, tai gal ta pati gydytoja gali tave nusiųsti pas dietologą, kad sudarytų tau valgiaraštį, o ne palikti likimo valiai, jei tikrai yra reikalas? Nes panašu, kad tavo strategija kuo mažiau valgyti, o ne sveikai valgyti...
diamona
O mane į myta priimsit? ax.gif nors ištikro labai jau nedrasu naujoke juk esu.
«gėlytė»
Labas rytas 4u.gif
Visų pirma prie reikalų:
aurarud, man tavo meniu pasirodė visai nieko, nors čia mano subjektyvi nuomonė smile.gif
eglincia, neturiu žodžių... Pabandyk palyginti savo valgiaraštį su kitų merginų, metančių svorį, meniu. Tokiam amžiuj kaip tavo kaip tik svarbu visavertiškai maitintis, o ne, atsiprašant, pietums obuolius graužti. Jei tau bus įdomu, pasakysiu, kad, kai man buvo tiek kiek tau dabar, irgi turėjau kažkiek papildomų kg, kuriuos užsiauginau vakarais valgydama mamos virtinukus, koldūnus, sumuštinius, keptą duoną, žodžiu, miltinius patiekalus. Numečiau labai paprastai: pradėjau daugiau valgyti vaisių ir daržovių, riboti saldumynus ir miltinius produktus (bet ne duoną ar grūdėtos tešlos gaminius), ir daugiau judėti (eidavau kai tik galėdavau pasivaikščioti). Gal ir tu pabandyk taip savo racioną pakeisti, o ne badauti kaip dabar blink.gif Beje, smikes patarimas irgi geras dėl dietologo thumbup.gif
diamona, aišku, kad priimsim mirksiukas.gif Aš ir pati, nors jau šioj temoj ne naujokė, esu praleidusi 2 (o gal ir daugiau) valgiaraščio meetų, tai ir aš šiuo atžvilgiu būsiu naujokė, taip kad man būtų ik drąsiau, jei ir tu prisijungtum 4u.gif drinks_cheers.gif
Dėl meeto: kadangi ryt čia tik trumpai pabūsiu, klausiu kur kokioj vietoj renkamės šeštadienį 14 val.? Mano Guru Vilniaus g.? O prie kokio staliuko? Na levo ili na pravo? biggrin.gif

TREČIADIENIS:
Pusryčiai: vanduo su c., avižinė košė su priedais, vėliau balinta kava su vaniliniu varškės sūreliu
Priešpiečiai: 2 pusriekutės j. duonos su avokadu, obuoliukas,
Pietūs: grybais įd.bulvinis ragelis + grybų padažas, 200 g įv. daržovių
Pavakariai: obuolys
Vakarienė: 6 bertoletijų riešutai, 100 g l. varškės/sėlenos/natūralus jogurtas, 3 ananaso griežinėliai
liutukas_simba
sveikutes:) del myto, tai butu gerai, kad anksciau viska susitartumem:) Ta prasme kurioj pusej:) UOj, laukiu...

ir mano planuojamas siandieninis:
pusryciai: as zol.misinio, puodelis arbatos, nu tiesiog viskai niekas netelpa, galva skauda kazkiap...
priespieciai: stikline sulciu
pietus: kavinej, tai dar nlb zinau ko noresiu:) speju salotu noresiu:)
pavakariai: jogurtas
vakariene: Grikiu kose su pienu

o vakarykstis tai labai toks jau skurdus, bo visai neturejau laiko..per pietus egzamina rasiau, tai kavos daug geraiu blush2.gif verysad.gif varskes apkepo 3 gabalus suryjau, 2 kiausinius virtus su majonezu ir duona, 5 obuolius. Tik viska vakare suvalgiau blush2.gif
Diamona, as irgi l. nauja, tai bus drasiau visom:)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.