Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Valgiaraštis III
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Utiuitiutė
Serialas "Valgiaraštis" tęsiasi! Pagrindinius vaidmenis atlieka visos iki vienos, čia dalyvaujančios merginos, taigi tik nuo kiekvienos iš mūsų priklauso, ar serialas baigsis hepiendu biggrin.gif

O kad pirmąkart užklydusioms būtų aiškiau, tai šioje temelėje rašome savo valgiaraščius- tai mums padeda nepersivalgyti ir sužvejoti sveikų ir skanių idėjų ax.gif

Vienos mūsų jau patenkintos savo svoriu, kitos dar lieknėjame. Lieknėti stengiamės sveikai, be badmiriavimo ir alinančių mažo kaloringumo ar vienprodukčių dietų. Geriau lėčiau, bet visam laikui! mirksiukas.gif

Beje, rašome būtent pilnus valgiaraščius, nes domina visos dienos subalansuotas maistas, praktiniai pavyzdžiai.

Lengvo maisto receptais dalijamės čia.

Pirmoji valgiaraščio dalis yra čia.

Antroji dalis čia
alexejka
o kada man tuos pietus valgyti jei atsikėliau 11,00val o miegot žadu eiti 23,00? tai valgiau pietus ir vakarienę kartu

na cia nepasiteisinimas turi susiplanuoti taip kad pietus tilptu i programa:)
man kokiu puse metu reikejo kol susitvarkiau:)
vakar meniu:
pusryciai:dripsniai+pienas+sumustinis
priespiaciai: 2 jogurtai
pietus: lesiu sriuba ir kijevo kotletas su bulviu kose ir darzovem
pavakariai: nevalgiau nes soti dar po pietu buvau:)
vakariene: bulviu koses 2 saukstai su pieno stikline isgeriau tik puse
ir nusidejau vyras blemba izkepe visa maisa fritkiu na tai situ dar kokiu
200gr sukapojau su ketcupu ir alaus skardine, buvau pykta
po dvieju dienu jau siandien trecia ryte spejau ju dar kokiu 100gr sukapuot
matau +0.5...hrrrrrr
viskas ryt vel griztu i kelia
meškutė_Nida
Pusryčiai: kava su pienu, 50g rusiškų dribsnių, 90g jogurto (280)
Pietūs: 2 balandėliai, 150g virtų bulvių (610)
Pavakariai: kava su pienu, 2 crispai su sezamu, 1 a.š. medaus (180)
Vakarienė: 300g morkų/obuolių/saulėgrąžų salotų su nat.jogurtu (265)
savitre
mano šiandienos meniu:
pusryčiai: arbata ir bandelė(146kcal)
priešpiečiai: bananas (80kcal)
pietūs: virtos bulvės su lupena 150-200g ir 100g liesos varškės su krapais ir svogūnų laiškais.(300kcal)
pavakariai: kava
o vakarienei: bus sriuba iš daržovių (tai bus kiek vėliau) jos kaloringumas apie250kcal

kaip manot gal kiek mažoka kcal? g.gif bet kad kol kas labai jau soti jaučiuosi nes pietūs labai jau sotūs buvo g.gif kaip manot ką dar suvartoti?
meškutė_Nida
QUOTE(savitre @ 2007 02 04, 16:24)
kaip manot gal kiek mažoka kcal? g.gif 
*

Ne "gal kiek mažoka", o stipriai per mažai unsure.gif Tiesa, bandelės kcal man įtartinos- per mažai, o daržovių sriubos- per daug (daržovių sriuba, jei ne ant bulijono virta, teturi 60-100 kcal/400 ml mirksiukas.gif )
Taip kad prie sriubos gali suvalgyt duonos pusriekį, o pavakariams dar suvalgyt jogurto ar kito maisto už kokius 200-300 kcal mirksiukas.gif
diamona
Mano vakarykstis meniu:
pusryčiai : 1 mažutis sausainukas, jogurto 250gr ir vienas finn cripsas (280)
priešpiečiai : gematogeno 40 gr (137)
Pietūs : sriubos 400gr plius truputis grietines , ir dar daržovių guliašas su grikiais (370)
Vakarienei : trys mažučiai sumuštinukai su liesa šaltai rukyta jautiena (300)
Naktipiečiai : 300ml ananasų sulčių (35kcal/100ml) ir sausainukas 20gr (tiksliai nezinau kiek jame kcal, bet jis buvo su školado gabalėliais taigi jam skiriu 100 kcal ne per mazai?) (205)

ir dar ta diena papildomai išgeriau 300 ml tų pačių ananasų sulčių
tai viso susidare 1400 kcal (aš naudojuosi dabar zig zag metodika taigi ta diena buvo galima 1611kcal)
Utiuitiutė
-sriubos 400gr plius truputis grietines , ir dar daržovių guliašas su grikiais (370)
-trys mažučiai sumuštinukai su liesa šaltai rukyta jautiena (300)

Šitos vietos kcal atžvilgiu man įtartinai atrodo unsure.gif
savitre
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 02 04, 18:52)
Ne "gal kiek mažoka", o stipriai per mažai unsure.gif Tiesa, bandelės kcal man įtartinos- per mažai, o daržovių sriubos- per daug (daržovių sriuba, jei ne ant bulijono virta, teturi 60-100 kcal/400 ml mirksiukas.gif )
Taip kad prie sriubos gali suvalgyt duonos pusriekį, o pavakariams dar suvalgyt jogurto ar kito maisto už kokius 200-300 kcal mirksiukas.gif
*

bandelės kaloringumas buvo ant pakuotės, o aš kažkur buvau radus kad sriubos kaloringumas 116kcal bet tada nepažiūrėjau kad 250gdabar jau aiškiau darosi bet dar nesumąsčiau ką dar suvartoti tiems "naktipiečiams"
diamona
QUOTE(Ciocia Polia @ 2007 02 04, 17:16)
Šitos vietos kcal atžvilgiu man įtartinai atrodo  unsure.gif
*

del sriubos tai jos sudetis : vistienos krutinele, bulves (ju kolorijas skaiciavau kaip virtu ir sudytu), darzoviu mišinys (100 gr /30 kcal), o grietines i sriuba isidejau tik 8gr (jos 100gr /246kcal) sriubos kaloringumas su grietine isejo 175kcal
o guliašo sudetis ta pati vistienos krutinele su darzovemis troškinta, jokiu grietiniu nieko, tokio troškio suvalgiau 150 gr o virtu grikiu 80 gr o visa sita 200kcal
o del sumustinuku tai jų bendras svoris nesieke nei 70 gr tai sakot bus daugiau?
jei ka tai kaip gaminau savo guliašą galiu atsisust elektoriniu laisku exelio faila ten yra kiekvienas gramas paskaiciuotas
Arinva
pusryčiai--( 50g) sausi pusryčiai, (125g)jogurtas---372kcal
priešpiečiai---(135g) greiftuktas---43kcal
pietūs---(147g) skumbės(koncervas),agurkas,1v.š bulvių košės---509kcal
pavakariai---obuolys---59kcal
vakarienė--- vaisių salotos(bananas, 1/2 obuolio,110g slyvų iš kompoto), jogurtas 100g---323kcal
viso:1306kcal

smike
Priduodu šiandieninį, kol kambariokių barankos ant stalo nesugundė... tongue.gif

Pusryčiai: skiesta avižinė košė su trupučiu sviesto ir 1 AŠ juod.serb. uogienės (pusryčiai saviatgaliais mano visada tokie patys smile.gif )

Priešpiečiai: FIJI pieno ir sulčių gėrimo stiklinaitė (100 ml= 33 kcal), obuolys apie 200 g.

Pietūs: "virgin" vištienos žarkoja su burokėliais troškinta orkaitėje, 2 mažos virtos bulvės. Desertui Smilga varškės kremas su avietėmis. Truputį vėliau balinta INKA su medumi.

Vakarienė: 6 cukinijų blyneliai su krabų padažu (pagal Sonatinos receptus), 2 dž. abrikosai, žiupsnelis mano mėgstamiausių razinų. rolleyes.gif

meškute Nida, lietinių su špinatais įdaras gaminamas taip: apkepinamas smulkiai supjaustytas svogūnas ir česnakas, sudedami supjaustyti špinatai (arba atitirpdyti ir nuspausti šaldyti) ir patroškinama, kol špinatai suminkštės. Iberiama druskos, pipirų, išmaišoma. Ant lietinio dedame špinatų masės, pabarstome Fetos sūriu ir suvyniojame. Apkepame iš abiejų pusių ir tiekiame. Labai skanu su natūraliu jogurtu į kurį priberta visokiausių žolelių, įspausta česnako, įberta pipiriukų.

Dabar informacija dėl meet'o... Siūlau daryti taip- preliminariai siūlau ateinantį šeštadienį (+- 1 diena). Laiką- apie pietus, nes susitikimo vietos gal nekeičiam- juk dar tiek neragautų salotų yra... ax.gif Taigi, kas gali- kelkit rankas, kas negalit, parašykit, kada jums tiktų- bandysim derint, kad daugumai tiktų. drinks_cheers.gif
savitre
aš ne į temą bet kuriam mieste organizuojat meetą?
Miaška
QUOTE(smike @ 2007 02 04, 20:00)
Dabar informacija dėl meet'o... Siūlau daryti taip- preliminariai siūlau ateinantį šeštadienį (+- 1 diena). Laiką- apie pietus, nes susitikimo vietos gal nekeičiam- juk dar tiek neragautų salotų yra...  ax.gif Taigi, kas gali- kelkit rankas, kas negalit, parašykit, kada jums tiktų- bandysim derint, kad daugumai tiktų.  drinks_cheers.gif
*

Jei visoms galima ax.gif - tai man tinka ir diena, ir vieta, mielai dar salotėlių paskanaučiau tongue.gif

Šiandieninis:

Pusryčiai: nemažai pieniškų džiūvėsių su sultimis.
Priešpiečiai: ~15 lazdyno riešutų, 2 obuoliukai.
Pietūs: kepta vištiena su aštriu Uncle Bens padažu ir ryžiais.
Vakarienė: truputis keptų bulvių, ko dukra nesuvalgė.

Skanėstai: 1 griliažinis saldainis, keli mynthon ledinukai (be jų nebeprakalbu), keli m&m's
Išgerta vėl daug uogų morso, beveik litras.
soera
10 val vienas plikytas pyragaitis (valge akys labiau nei as) ir 2 mandarinai
14 kibinas blush2.gif
18 samtis saltibarsciu ir 2 plonos desreles, 1 pomidoras
po to su arbatele suvalgyta siek tiek sausainiuku ir vienas mandarinas
20.30 surelis
21.30 surelis, 5 bulviniai blynai, gabalelis mesos ir salotikes kopustu su mokomis ax.gif

Norma tai virsyta su kaupu blink.gif
savitre
QUOTE(savitre @ 2007 02 04, 18:24)
mano šiandienos meniu:
pusryčiai: arbata ir bandelė(146kcal)
priešpiečiai: bananas (80kcal)
pietūs: virtos bulvės su lupena 150-200g ir 100g liesos varškės su krapais ir svogūnų laiškais.(300kcal)
pavakariai: kava
o vakarienei:sriuba iš daržovių
*

dar suvalgiau nežinau kaip vadinasi doh.gif kaip šokoladukas tik ir grūdų ir riešutų 4dž slyvas ir stiklinė sulčių viso dar dasideda 250kcal tai gal šiandien visai normaliai gavosi? bet alkį jutau tik iš ryto ? ar tai gerai?
diamona
Ryte: sriubos ir salotu (320kcal)
per pietus: varškė, su vienu šaukštu kondensuoto pieno, mandarinas ir 15gr gematogeno (210kcal)
o vakariene gavosi pas svecius taigi kcal nezinau palieku jums ivertinti
vienas mažučiukas keptas šonkauliukas (mėsytes nedaugiau 50gr ir tai turbut kiauliena), salotu (pekino kopustas, agurkas, porai, ir prieskoniai gal aliejukaus truputėli bet aš tiksliai nežinau atrodė kaip be), balto pusiau sauso vyno taure apie 200 ml ir kokie į mažučiai saldainukai, nu nedaugiau nei 60 gr

Pagal mano nusitatymus šiandien galėjau sunaudoti 1464 kcal, vakarienei grubiai primetus 800kcal telpu i normą, bet būkit geros pakomentuokit jei klystu, nes kol kas dar nelabai gaudausi. blush2.gif
Šaltmėtė
nu ką, skelbiu ir aš savo valgiaraštį pirmą kartą, čia planuojamas šiandieninis (nuklyst nebus kaip, nes dirbsiu iki 10 vakaro doh.gif )

Pusryčiai 8:00 Gefilus jogurtukas 40
avižinių dribsnių košė (60 gr nevirtų dribsnių) 204
Kava su pienu, 50 gr lydyto sūrio 140
Priešpiečiai 11:00 Bananas 90
Pietūs 13:00 Bulvių košė (200gr) su troškintais grybais 350
Pavakariai 15:30 4 džiuvėsiai su kava 200
Vakarienė 18:00 Varškė su razinom (310) su jogurtu (94)
Viso: 1428 kcal
alexejka
labas rytas klektyvas:)

na ir as prisiduodu savo vakar diena:
pusryciai: dripsniai+pienas+sumustinis+arbata+fritkes
priespieciai: buvo isgertos 2 stiklines vandens+kavos puodelis
pietus:po darbo grizau isviriau kuldunu 100gr 266kcal suvalgiau
kokiu 250gr....ir kaip sustojo skrandis.....cia nuo tu fritkiu zarazu
pavakariai: mezimas+vanduo
vakariene: 200-300gr slyvu is kompoto
naktipieciai vanduo ir dar karta vanduo...
liutukas_simba
sveikutes,

savaitgalio neminesiu, nes nieko gero, o siandiena planuojuos taip, nes l. daug darbo..
pusryciai: saukstelis zol.misinio pagal ajurveda, puodelis arbatos.
pietus:stikline sulciu, didelis indas aviziniu dribsniu kose su vaisiais, riesutais, arbata
pavakariai: corny batonelis didelis, arbata
vakariene: bulviu apkepas su mesa ir darzoviu salotom
pavakariai: 2 obuoliai..
tikiuos nesugriesysiu:))) g.gif
«gėlytė»
QUOTE(smike @ 2007 02 04, 21:00)
Taigi, kas gali- kelkit rankas [...]
*

Aš kol kas galiu tuo metu drinks_cheers.gif
Pristatau 3 dienų meniu (sekmadienio galit nežiūrėt blush2.gif , bet savikritikai labai gerai suveiks deklaracija čia biggrin.gif)

PENKTADIENIS
Pusryčiai: vanduo su c., 2 sumuštinukai (grūd.bandelė/kumpio kremas/kalakutienos kumpelis/Pekino salota), pomidoras
Priešpiečiai: 4 ličiai
Pietūs: 11 virtinių su vištienos įdaru + AŠ grietinės, kefyro puodelis
Pavakariai: 4 griež. konservuoto ananaso
Vakarienė: 100 g l. varškės/sėlenos/saulėgrąžos/jogurtas, apelsinas, beveik 3 buteliai alaus, meduolis

ŠEŠTADIENIS
Pusryčiai:vanduo su c., avižinė koše + sėlenos/AŠ aliejaus/dž.slyvos/l.pienas
Priešpiečiai: morka
Pietūs: 1,5 vištienos filė kepsniuko, 3 VŠ bulvių košės, morkų/česnako/obuolių salotos su majonezu, kefyro puodelis
Pavakariai: -
Vakarienė: keli gab. keptos žuvies filė, bulvių košė, pomidoras
Naktipiečiai: varškės sūrelis "Jonukas", maža kokosinė bandelė, stiklinė "Stakliškių" kokteilio ax.gif

SEKMADIENIS
Pusryčiai: vanduo su c., avižinė košė + AŠ aliejaus/sėlenos/dž.slyvos/l.pienas, puodelis kapučino
Priešpiečiai: 1,5 didelio greipfruto
Pietūs: keli gab. žuvies filė, bulvių košė, tos pačios morkų salotos
Pavakariai: šokoladinis saldainis
Vakarienė: 2 sumuštinukai (2 skrudinto forminio batono riekės, apteptos avokadu + 3 griež. kalakutienos kumpelio)
Naktipiečiai: šok. saldainis, meduolis (sausainis), 2 saujos lazdyno riešutų, 3-4 vėžių uodegytės, keli griež. sūrio, 1,5 l sidro

Šiandien labai gėda prieš jus blush2.gif Bet užtat koks didelis noras maitintis sveikai atsirado smile.gif
Net
QUOTE(smike @ 2007 02 04, 21:00)
...
Dabar informacija dėl meet'o... Siūlau daryti taip- preliminariai siūlau ateinantį šeštadienį (+- 1 diena). Laiką- apie pietus, nes susitikimo vietos gal nekeičiam- juk dar tiek neragautų salotų yra...  ax.gif Taigi, kas gali- kelkit rankas, kas negalit, parašykit, kada jums tiktų- bandysim derint, kad daugumai tiktų.  drinks_cheers.gif
*

Keliu visas rankas už: planų dar nežinau, jei pasiseks, gal net ir Vilniuje atsidursiu mirksiukas.gif O šeštadienis turima omeniuje 10 d.?
Migdols
labs
oi klystkeliai...vadinasi savaitgalis pas mamą biggrin.gif
6-dienio valgiaraštis
pusryčiai:ž.arbata, stikl. kefyro su 2 v.š. sėlenų, pusė pakelio "mūsų" saldaus sūrelio.
pietai1: virtos bulvės su jautiena
pietai2: raug. kopūstai su rūkytom dešrelėm
vakarienė:300g jogurto, bandelė su džemu

vakarykštis valgiaraštis
pusryčiai: ž. arbata, avižų dribsniai, v.š. sėlenų.
priešpiečiai:morka
pietūs: daug sausainių ir sauja riešutų doh.gif
vakarienė: 2 bulviniai blynai su mėsa ir v.š. grietinės
naktipiečiai:3 triufeliai
eglincia
mano vakar dienos valgiarastis:
is ryto(Nu kam rytas 12h):
stiklines arbatos,2 bananai,1 obuolys
priespiet(apie 13.30):
kokie 4 mandarinai
pietus:
vistienos sriubyte,pasigardziavau palangos duonyte doh.gif
pavakariai:
grikiu kosytes keli saukstai
vakarienei:
miau pieno buteliukas kines lotuliukas.gif ir naktipieciams obuoliukas

bet to visa diena isgeriau kokius 4l vandens,kad i tualeta lb vare lotuliukas.gif lotuliukas.gif rolleyes.gif
«gėlytė»
eglincia, gal klystu, bet tavo valgiaraštis l. "neša" į iškrovą g.gif
meškutė_Nida
Pusryčiai: 50g brinkintų rusiškų dribsnių, 100g jogurto, kava su pienu (280)
Priešpiečiai:didelė kriaušė (125)
Pietūs: 2 balandėliai (500)
Pavakariai: kava su pienu, traputis, a.š. medaus (115)
Vakarienė: žirnių sriuba, 50g "ajerų" duonos (280)
asara
MAno siandiena :
Vanduo su citrina

Pusryciai: dribsniai 30 g, jogurtas 125 g, kava balinta su saldikliu

Priespieciai : greifruktas

Pietus: 1//2 agurko, 1/2 pomidoro ir sardines (100 gr) salotos

Po pietu: blush2.gif
Arbata su cukrumi (taip norejau saldaus, nesusilaikiau), 2 a.s. medaus blush2.gif
Gefilus geriamas jogurtas (100ml, cia turejo buti pavakariai).

Liko vakarienei :
Sumustinis (duona su suriu), obuolys.
alexejka
Sveikos mergaites dar karta:)
pietai jau suvalgyti tai kaip ir diena praejo:)
mano siandiena:
pusryciai: dripsniai+pienas+sumustinis+arbata
priespieciai: buse batonelio ale javaininio...+kava-80kcal
pietus: raugintu kopustu sriuba+vistiens kulksnis su 3.5 bulves ir darzoves
pavakariai: likusi batonelio puse+kava
vakariene: pomodoras+agurkas+salota+tunas+grudetos duonos rieke
arbata:)
asara
QUOTE(asara @ 2007 02 05, 15:23)
MAno siandiena :
Vanduo su citrina

Pusryciai: dribsniai 30 g, jogurtas 125 g, kava balinta su saldikliu

Priespieciai : greifruktas

Pietus: 1//2 agurko, 1/2 pomidoro ir sardines (100 gr) salotos

Po pietu: blush2.gif
Arbata su cukrumi (taip norejau saldaus, nesusilaikiau), 2 a.s. medaus blush2.gif
Gefilus geriamas jogurtas (100ml, cia turejo buti pavakariai).

Liko vakarienei :
Sumustinis (duona su suriu), obuolys.
*

Nezinau kaip Jus, as tai tai pastoviai jauciuosi alkana, nors pagal valgiarasti tureciau buti soti g.gif g.gif g.gif
meškutė_Nida
QUOTE(asara @ 2007 02 05, 14:56)
Nezinau kaip Jus, as tai tai pastoviai jauciuosi alkana, nors pagal valgiarasti tureciau buti soti  g.gif  g.gif  g.gif
*

Ir turėtum nesijausti soti- aš priskaičiavau tik maždaug 1000 kcal, kai žmogus turi suvalgyti ne mažiau 1200 (ir tai tik 2 savaites), geriausia laikytis 1400- 1600 kcal (priklausomai nuo ūgio).

Apie eglincios valgiaraštį išvis patylėsiu...
asara
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 02 05, 16:04)
Ir turėtum nesijausti soti- aš priskaičiavau tik maždaug 1000 kcal, kai žmogus turi suvalgyti ne mažiau 1200 (ir tai tik 2 savaites), geriausia laikytis 1400- 1600 kcal (priklausomai nuo ūgio).

Apie eglincios valgiaraštį išvis patylėsiu...
*

Taigi laikausi man sustatyto valgiarascio, pagal kuri max. iki 1200 kcal. dienai.
Ir tai arbata su cukrum nuklydimas nuo valgiarascio doh.gif
alexejka
QUOTE(asara @ 2007 02 05, 16:59)
Taigi laikausi man sustatyto valgiarascio, pagal kuri max. iki 1200 kcal. dienai.
Ir tai arbata su cukrum nuklydimas nuo valgiarascio  doh.gif
*

o bozeeee kur cia tokius valgiarascius dalina mega_shok.gif bijau.gif
tu cia kaip samoningai save tipo galabiji? blink.gif
nieka ne supratau g.gif blink.gif
prasom man papasakoti ir isaiskinti g.gif
asara
Taigi jau rasiau, kad sporto klube man sustate sporto programa ir valgiarasti svoriui mesti, pagal kuri per savaite apie 700 gr. turtu nukristi. Bandau as jo laikytis, bet labai alkana jauciuosi doh.gif ir labai pasigirti svorio metime irgi neturiu.
Šaltmėtė
QUOTE(asara @ 2007 02 05, 16:58)
Taigi jau rasiau, kad sporto klube man sustate sporto programa ir valgiarasti svoriui mesti, pagal kuri per savaite apie 700 gr. turtu nukristi. Bandau as jo laikytis, bet labai alkana jauciuosi  doh.gif ir labai pasigirti svorio metime irgi neturiu.
*

nu siaubas, jei su tokiu valgymu tu dar ir sportuoji (intensyviai?), tai pakratysi kojas nesulaukus kol svoris nukris.. mazu maziausiai mazakraujyste isitaisysi.. doh.gif
elzė 76
Prisiduodu pirmadienį

pusryčiai : arbata be cukr + bandelė su varške (0+250)
pietus : krabų lazdelės 150 gr + naminės salotos 200gr ( 130+250 )
I pavakariai : kava be c + 1,5 selgos sausainio (0+109)
II pavakariai: vištienos sultinys + 1 batono riekelė ( 50+100 )
vakariene : 2 kotletai + burokėliu agurkų salotos ( manau apie 400 + 80 )

1400 kal

tikiuosi nenuklysiu su vakariene smile.gif
Utiuitiutė
krabų lazdelės 150 gr + naminės salotos 200gr ( 130+250 )

Kur dalina tokias nekaloringas namines salotas ir pamažinto kaloringumo krablazdes?
gvidaa
siandieninis

pusryciai:2kiausiniai(140)+2s majonezo(60)+50gr duonos"rugelis"(105),viso 305

pietai:sriuba svieziu kopustu(100)+bulve(80)+puse s.greitines(40)+50gr lesos kiauslienos(200),viso 420

pietvakariai:70gr sviezio batono,viso 210(nu cia neturejo but blush2.gif bet tiek jau to,pasitaisysma)

vakariene:80gr duonos(170)+tunas savose sultyse(70),viso 240

natipieciai:3kripsai su uogiene ,viso 150

smike
vaje, vaje, priduodu savo bezobrazną šiandienos valgiaraštį. Už vakarykštį tobulumą- šiandien visiškas pasileidimas... doh.gif

Pusryčiai: sveikuolių riekelė su lašišos užtepu, fermentiniu sūriu ir puspomidoriu.

Priešpiečiai: pienu balinta INKA, bananas.
Truputį vėliau- arbata su citrina ir 1 AŠ medaus.

Pietūs: kepenėlės su svogūnais Vusterio padaže, 2 bulvytės, galiukas agurko.
popiečiai: 3 maži rageliai su džemu, 2 sluoksniuotos tešlos kvadratėliai su džemo ir riešutų įdaru. blink.gif

Pavakariai: (užmušantys- kalorijų net nebandau primest...) 160 g skrudintų su medumi žemės riešutų, 7 sausos barankytės.

Vakarienė: makaronų salotų su tunu dubenėlis, gabalas pyrago "MAGDĖ"
Jei pavakariai užmušė, tai vakarienė buvo "kontrolinis šūvis"... swoon.gif
Nuo rytojaus- pioneer.gif

Tai vadinasi meet'e dalyvauti planuoja:
1. Miaška
2. Fleurette
3. Net
4. smike

Kaip kitos? meškute Nida, ar dalyvausi? smile.gif
-Linda-
[quote=aurarud,2007 02 05, 17:58]
pietus : krabų lazdelės 150 gr + naminės salotos 200gr ( 130+250 )

[quote=Ciocia Polia,2007 02 05, 18:03]
Kur dalina tokias nekaloringas namines salotas ir pamažinto kaloringumo krablazdes?
*

[/quote]

krabų lazdelių 100 g 78 kcal, šiandien valgiau smile.gif o naminės salotos tai tikrai žymiai daugiau kcal savyje slepia, nei aurarud mano...
eglincia
na nzn ar tai iskrova,bet man jau antra diena tai patapo dieta biggrin.gif:D:D
Miaška
Rašiau rašiau, o bjaurybė internetas atsijungė...

Pusryčiai: puodas vandens su šaukštu sėmenų ir šaukšteliu medaus.
Priešpiečiai: puodelis balintos saldintos kavos ir 25 gr juodo šokolado.
Pietūs: 2 gabaliukai keptos žuvies filė, ryžiai, burokėliai.
Pavakariai: obuolys.
Vakarienė: 2 pusriekiai rugelio, vienas su sviestu, kitas - ir su lapeliu vytintos išpjovos.

Dar vartota: "Riduto" duonelės vienas gabaliukas (58 kcal), stiklinė uogų gėrimo, 2 saldainiai, becukrė žolių arbata.
eglincia
mano dienos valgiarastis siandien praejo:
ryte:
liesa varske,su sakute trintu bananu,savaime suprantama pries tai puodelis nesaldintos arbateles
priespieciams:
obuolys
pietums:
kalakutienos sriubyte
pavakariams obuolys(nors labai viliojo sviezutelis sakotis) lotuliukas.gif
vakarienei(17.30):
ta pati sriubyte
naktipieciams(20.30) lotuliukas.gif :
kramtoji metine guma biggrin.gif
bet siaip labai daug vandens ir arbatos geriu tarpais jau antra diena taip thumbup.gif
alkio visai nejauciu,nors skrandis kaip reikiant isipletes
savitre
QUOTE(asara @ 2007 02 05, 16:56)
Nezinau kaip Jus, as tai tai pastoviai jauciuosi alkana, nors pagal valgiarasti tureciau buti soti  g.gif  g.gif  g.gif
*

Aš tai visada labai persivalgiusi jaučiuosi g.gif tik rytais alkana . šiandienos meniu:
pusryčiai pudingas (178kcal)
Priešpiečiai bananas 80g ir apelsinų sultys 200ml
Pietūs makaronai 100g su liesa mėsa kepta ant grotelių 150g
pavakariaisultys 200ml ir dž. slyvos jų apie 10vnt
vakarienė sriubos lėkštė(150kcal)

tai kiek kcal aš šiandien suvalgiau aš galvoju kad apie 1400kcal ar teisi aš?
diamona
siandienis mano valgiaraštis buvo toks
pusryčiai: liesiausio pasaulyje guliašiuko ir grikiu virtu, o desertui naminio mano jogurtuko. (320)
pietai: valgiau mokykloj tai negaliu pasakyt kiek tiksliai kcal bet papasakosiu kas ten buvo: siurbos lekštutę (barščiai), ir kotletukas kiek supratau iš vištienos ir jaučiu kad kiaušinio plakinyje apkeptas, gal koks 100 gr bulviu košės, pora šaukštų raugintų kopūstų ir pora šaukštų virtų burokelių taigi manau kad nebus daugiau nei 650 kcal
vakarienei: sriubos 200gr, daržovių salotikės 200gr, virtų grikių 50gr, kepti kalakutienos gabaliukai 100gr (263kcal) taigi vakarienė (450kcal)
naktipiečiai: 100gr pieno 1 procento riebumo ir 10gr hematogeno su selenomis(80kcal)

ir dar diena suvalgiau 30gr hematogeno

taigi mano paskaičiavimais 1600 maždaug
soera
mano vakar dienos blush2.gif
pusryciu nebuvo, nespejau doh.gif
11.30 puse porcijos rugstyniu sriubos ir puse plovo.
12.30 bandele, nes baisiai alkana jauciaus unsure.gif
16 jogurtas
20 cili meksikietiska sriuba wub.gif

gerta daug zalios arbatos be cukraus, kava latte su cukrum cili, desertui - vienas karamelinis saldainis doh.gif

sn ryta pradejau nuo banano rolleyes.gif

kur meetas? cool.gif
Papildyta:
QUOTE(asara @ 2007 02 05, 17:58)
Taigi jau rasiau, kad sporto klube man sustate sporto programa ir valgiarasti svoriui mesti, pagal kuri per savaite apie 700 gr. turtu nukristi. Bandau as jo laikytis, bet labai alkana jauciuosi  doh.gif ir labai pasigirti svorio metime irgi neturiu.
*

g.gif gal jiem truputuka negera blink.gif juk tavo svoris nera toks, kad reiketu save taip alinti, o jei dar intensyviai sportuoji blink.gif
nesijauti alkana nuo tokio valgiarascio? rolleyes.gif
«gėlytė»
QUOTE(soera @ 2007 02 06, 08:33)
kur meetas?
*

Jei neklystu: "Mano Guru" kavinukėj (Vilniaus g., Vilniuj)

PIRMADIENIS:
Pusryčiai: vanduo su c., avižinė košė (+ 4 dž. slyvos, gab. sviesto)
Priešpiečiai: obuolys, traputis
Pietūs: barščiai, pusė riekės juodos duonos, 3 VŠ bulvių troškinio su kumpiu
Pavakariai: kava, varškės sūrelis, traputis
Vakarienė: 100 g l. varškės/sėlenos/smulkintas obuolys/jogurtas (nemažai), vėliau 3 konservuoto ananaso griežinėliai
alexejka
QUOTE(smike @ 2007 02 05, 20:08)
vaje, vaje, priduodu savo bezobrazną šiandienos valgiaraštį. Už vakarykštį tobulumą- šiandien visiškas pasileidimas...  doh.gif
1.Jei pavakariai užmušė, tai vakarienė buvo "kontrolinis šūvis"...  swoon.gif
2. Nuo rytojaus- pioneer.gif
Tai vadinasi meet'e dalyvauti planuoja:
1. Miaška
2. Fleurette
3. Net
4. smike
Kaip kitos? meškute Nida, ar dalyvausi?  smile.gif
*

1. lotuliukas.gif
2. thumbup.gif

mane irgi irasykit as irgi noriu susipazinti su sia miela kompanija:)
smike prmink prasau kada rinktis planuojat?
Net
Vakarykštis mms'inis ir nepavyzdinis:

PUSRYČIAI: vanduo ir ko, kivis, 125 g. joguro su sėlenom. Darbe - balta kava, 2 avižiniai sausainiukai, 2 šauduklėlės baronkytės.

PRIEŠPIEČIAI: 200 ml sultinio, Rimi krekeris, 2 sėlenų džiūvėsiukai su kmynais.

PIETŪS: 2in1, 2 rugeliai užtepti negausiai krienų kremu, 2 krablazdės. Vėliau cheminė sriub ir 2 sėlenų duonelės.

PAVAKARIAI: rugelio kampiukas, 2 r. proginio sūrio, 1 r. medžiotojų sūrio, taurė čimpano.

VAKARIENĖ: pora gabaliukų kalakutienos kumpio, kopūstų, morkų salotos.

NAKTIPIEČIAI: 5 šok. saldainiai.

Meniu sausas, nes darbe tiktiek tebuvo, o nukrypimai iš valios neturėjimo: sumetu ant mmm...
liutukas_simba
biggrin.gif va vakar kaip tik pietavau mano guru...mmm:))gal kasnors dar pietauja kada netoliese kur? O kada siaip planuojat myta? Savaites diena ar savaitgali?

mano siandiena:

pusryciai: 1 aš zol. misinio, puodelis arbatos
priespieciai: stikline sulciu
planuojama:
pietus: aviziniu dribsniu kosės bliudas speju bus, jogurto didelis indas
pavakariai: bananas
vakariene: speju kad bulvių apkepas vakarykstis:) nors nznau dar:)

o kaip manot ar nieko, jei as pietums nevalgau normalaus maisto, o pieno produktus, koses....o vakarienei nukeliu? bet kad as vakare alkaniausia bunu...
Šaltmėtė
labas rytas 4u.gif
mano planuojamas šiandieninis:

Pusryčiai:100g lydyto sūrio (260), 3 ruginiai crispai (120), keliolika griežinėlių agurko
Priešpiečiai:Obuolys (100), 2 džiūvėsiai su kava (120)
Pietūs:100 g (nevirtų) tamsių miltų makaronų (360), šaukštas alyvuogių-kaprio pesto (100)
Pavakariai: Apelsinas (100)
Vakarienė: Jogurtas (200gr) su sėlenom (150)
Viso: 1330

(Naktipiečiams, jei būsiu alkana, dar suvalgysiu kokia morką ar obuolį)
smike
QUOTE(liutukas_simba @ 2007 02 06, 09:27)
biggrin.gif va vakar kaip tik pietavau mano guru...mmm:))gal kasnors dar pietauja kada netoliese kur? O kada siaip planuojat myta? Savaites diena ar savaitgali?

o kaip manot ar nieko, jei as pietums nevalgau normalaus maisto, o pieno produktus, koses....o vakarienei nukeliu? bet kad as vakare alkaniausia bunu...
*

meetas planuojamas šį šeštadienį (vasario 10 g.), salotų bare Mano Guru (Vilniaus g.), apie 14 val.

Manau, kad blogai jog nukeli į vakarą, nes organizmas intensyviausiai kalorijas degina dieną, kai reikia energijos. O vakare apsnūsta, todėl kalorijos sėkmingai nusėda baltu puriu sluoksniu ant šlaunų ir pilvo... mirksiukas.gif
O kad vakare nori valgyti tai nieko nuostabaus- juk mažai valgai dieną!

alexejka- lauksime prisijungiant! 4u.gif

Sąrašas ilgėja. Jau turim:
1. Miaška
2. Fleurette
3. Net
4. alexejka
5. smike

Moteros- nestabdom, nestabdom! biggrin.gif Po meet'o jau bus šakutės po pietų ir beliks tik nagus nusigraužti, kad nedalyvavot. mirksiukas.gif

Ekspresas dar nenuvažiavo, tai prašom registruotis! gathering.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.