Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Norfa
Supermamų klubas > Mūsų namai > Parduotuvės, prekės ir nuolaidos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
*Varlė*
Sena tema
*Lina*
o man norfa nepatinka schmoll.gif ne kartą esu nusipirkusi nekokybiškų produktų,jie ant visko taupo,o pastaraji karta kai nuėjau tai bandė 12 lt nulupti,tai teko triukšmą kelti kol juos atgavau doh.gif
Pigalica
QUOTE(*Lina* @ 2007 02 04, 23:18)
bandė  12 lt nulupti

Už ką? g.gif

Aš vakar nuejau i norfą, pirkau beveik už 150lt, sutaupiau tik 3,5 lt... nuolaidos gavau 5% g.gif Turbūt eilinį kartą "apkniso" verysad.gif
vipe
QUOTE(valiute @ 2007 02 05, 13:18)
Už ką? g.gif

Aš vakar nuejau i norfą, pirkau beveik už 150lt, sutaupiau tik 3,5 lt... nuolaidos gavau 5% g.gif Turbūt eilinį kartą "apkniso" verysad.gif
*

Tai nuolaida gavosi tik 2,3% lotuliukas.gif As irgi pastebėjau, kad taip reklamuojamas nuolaidas jie taiko ne visai pirkimų sumai, o čekyje išveda sumą, kuriai pritaiko nuolaidą. Gal kas žino, kokiom prekėm jie nuolaidos netaiko?
Pigalica
user posted image

Akcija vyksta šiuose prekybos centruose NORFA:

Vilniuje: Ateities g.48, Justiniškių g.12, Kalvarijų g.124, Kalvarijų g.206, Laisvės pr.82, Prūsų g.12, Savanorių pr. 180, Švitrigailos g.40a, Verkių g.29, Žirmūnų g.67

Kaune: Demokratų g.34, Kuršių g.1, V.Krėvės g.49, Naujakurių g.31, Veiverių g.142a, Raudondvario pl.137

Klaipėdoje: Šilutės pl.79, Baltijos pr. 101, Liepų g.48a, Nemuno g.131, Taikos p.5, Taikos pr.66a

Panevėžyje: Hyper Norfa, Savitiškio g.21 (Babilonas), J.Basanavičiaus g.7, Molainių g.11, S.Dariaus ir S. Girėno g.35, Tulpių g.13a

Šiauliuose: Žuvininkų g.5

Druskininkuose: Vytauto g.21, Gadino g.37

Grigiškėse: Lentvario g.2

Ignalinoje: Taikos pr.20

Jonavoje: Chemikų g.12

Joniškyje: Vilniaus g.47b

Kėdainiuose: Radvilų g 23

Marijampolėje: Draugystės g.14, Kudirkos g.47, Šunskių sen., Tarpučių km.

Mažeikiuose: Tirkšlių g.5b

Pabradėje: Molėtų g.4a

Plungėje: J.Tumo Vaižganto g31

Prienuose: Kauno g.34

Rokiškyje: Nepriklausomybės a.23, Parokiškės km.

Telšiuose: Luokės g. 76-1

Švenčionyse: Vdžių g.8

Švenčionėliuose: Žemutinė g.47

Utenoje: J. Basanavičiaus g.127

sraigyte1
Esu girdėjusi apie tas nuolaidas,kad ten kažkaip tik akių dumimas yra schmoll.gif
evansmum
Na nesutinku, kad akiu dumimas nono.gif
As penktadieni apsipirkinejau tarp 9 ir 10 ryto, tai laikui gavau 7% +5% visai sumai (buvo virs 100lt); tai gavau apie 16lt nuolaida.
iride
Geras, atrodo supratau. Nuolaidas taiko parduotuvėse, kuriose nėr prekybos. Žiū mūsų mieste nuolaidos taikomos perduotuvėje, kurioje nėra ką pirkti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
irmulia
gali buti, bet kaip tada norfa zirmunuose siaures keistelyje, ten visada daug zmoniu. g.gif
siandien gavom net 20 lt nuolaida,( 10 proc.+5 proc. momentine) esam patenkinti, be abejo kad ne viska randame, bet pagrrindinius produktus ar paieskojus galima normaliai apsipirkti. Dabartine nuolaidu sistema mane pilnai tenkina ir is dalies kompensuoja produktu trukuma ir sviezuma, mat jei ko ypatingo uzsimanau, apsilankau rimiuke arba maximoje. smile.gif
*Varlė*
QUOTE(sraigyte1 @ 2007 02 05, 20:13)
Esu girdėjusi apie tas nuolaidas,kad ten kažkaip tik akių dumimas yra  schmoll.gif
*

Nesutinku su tokiu teiginiu. Prieš savaitę pirkom Š. miestelio Norfoje. Turėjom 14 lt nuolaidos likutį, plius gavom 10 proc. nuo sumos ir laiko. Čekis buvo 190 lt, nuolaida - 33 lt. Už tą sumą nupirkau vaikui sauskelnes kitoje parduotuvėje.
vilmak
Aš ant "Norfos" esu pikta, nė vienam kitam prekybos centre manęs nėra taip išdūrinėję....
labai dažnai prekybos salėje prekės su žaliom etiketėm, atseit, akcija, pigiau, kai perki, įmuša didesnę kainą.... kasininkės aiškina, kad jos nieko nežino...Vienąsyk išsireikalavau kažkokio viršininko(šiaip , paprastai, tos prekės supykus nebeimu), tai paliko mažesnę kainą...Atseit, akcija baigės, nespėjo kainos pakeisti...Bet nuėjau po pietų, ta pati žalia kaina tebebuvo užkišta
ne kartą buvo, kad įmušė tai, ko visai nepirkau....
Aš tai girdėjau, kad kasininkėms atskaičiuoja nuostolius, kurie susidaro, kai pavogiamos prekės, tad taip jos tuos nuostolius "dengia"
ir dar...bent pas mus labai reikia žiūrėti galiojimo datą...nes randu pieno produktų su kelių dienų pasibaigusiu galiojimu(ir čia vaikiški varškės kremukai)
kartą radau pieną, kurio realizacijos terminas terminas baigėsi prieš 2 dienas, tuos kelis maišelius atidėjau atskirai,ir parodžiau darbininkei, kuri tvarkė lentynas netoliese, manau, gal pržiūrėjo
Ir ką manot???? Su pikta mina, sudėjo"tvarkingai" atgal viską...
Perku joje, nes ji prie pat namų...
Isila
QUOTE(vilmak @ 2007 02 06, 12:47)
Aš ant "Norfos" esu pikta, nė vienam kitam prekybos centre manęs nėra taip išdūrinėję....
labai dažnai prekybos salėje prekės su žaliom etiketėm, atseit, akcija, pigiau, kai perki, įmuša didesnę kainą....  kasininkės aiškina, kad jos nieko nežino...Vienąsyk išsireikalavau kažkokio viršininko(šiaip , paprastai, tos prekės supykus nebeimu), tai paliko mažesnę kainą...Atseit, akcija baigės, nespėjo kainos pakeisti...Bet nuėjau po pietų, ta pati žalia kaina tebebuvo užkišta 
Aš tai girdėjau, kad kasininkėms atskaičiuoja nuostolius, kurie susidaro, kai pavogiamos prekės, tad taip jos tuos nuostolius "dengia" 
ir dar...bent pas mus labai reikia žiūrėti galiojimo datą...nes randu pieno produktų su kelių dienų pasibaigusiu galiojimu(ir čia vaikiški varškės kremukai) 
kartą radau pieną, kurio realizacijos terminas terminas baigėsi prieš 2 dienas, tuos kelis maišelius atidėjau atskirai,ir parodžiau darbininkei, kuri tvarkė lentynas netoliese, manau, gal pržiūrėjo 
*

produktų su pasibaigusiu galiojimu yra visur. Va Rimi radau supelijusius meduolius doh.gif

o tuom nuolaidom aš pasinaudoju. Perki už 100lt, gauni 10lt nuolaidą, o tai jau šis tas. O jei paskaičiuoji, kiek Maximoj turi prapirkti, kad gautum tuos 10lt į kortelės sąskaitą, tai Norfa išvis thumbup.gif Žinoma, yra produktų, kurių Norfoj nepirkčiau, bet tokie dalykai kaip sauskelnės, šampūnai, muilai, Wc popierius, tomatai, ryžiai ir t.t. visur vienodi.
Murielė
O tos didelės nuolaidos taikomos perkant už bet kokią sumą, ar reikia už kažkiek prapirkti? mastau.gif
Isila
QUOTE(Murielė @ 2007 02 06, 15:19)
O tos didelės nuolaidos taikomos perkant už bet kokią sumą, ar reikia už kažkiek prapirkti? mastau.gif
*

yra pirkimo laikui + sumai. Na, tarkim po 21val 10proc, o jei perki virš 50lt dar plius 4proc. Tai viso 14 proc gaunasi.
irmulia
QUOTE(Isila @ 2007 02 06, 14:43)
O jei paskaičiuoji, kiek Maximoj turi prapirkti, kad gautum tuos 10lt į kortelės sąskaitą, tai Norfa išvis  thumbup.gif 
*

prie naujuosius apsipirkinejom maximoje ir labai devil.gif "dziaugemes" nuo 500 lt gave net 4 lt telemaxima paildymui nuolaida blink.gif verysad.gif
*Varlė*
QUOTE(irmulia @ 2007 02 06, 21:04)
prie naujuosius apsipirkinejom maximoje ir labai devil.gif "dziaugemes" nuo 500 lt gave net 4 lt telemaxima paildymui nuolaida  blink.gif  verysad.gif
*

kažkur skaičiau, kad apsipirkus už 100 lt ir daugiau - tik 4 lt Telemaxima pokalbimas. Daugiau neduoda schmoll.gif
Gulia
QUOTE(irmulia @ 2007 02 06, 21:04)
prie naujuosius apsipirkinejom maximoje ir labai devil.gif "dziaugemes" nuo 500 lt gave net 4 lt telemaxima paildymui nuolaida  blink.gif  verysad.gif
*

ax.gif
opatija
QUOTE(vilmak @ 2007 02 06, 12:47)
labai dažnai prekybos salėje prekės su žaliom etiketėm, atseit, akcija, pigiau, kai perki, įmuša didesnę kainą....  kasininkės aiškina, kad jos nieko nežino...Vienąsyk išsireikalavau kažkokio viršininko(šiaip , paprastai, tos prekės supykus nebeimu), tai paliko mažesnę kainą...Atseit, akcija baigės, nespėjo kainos pakeisti...Bet nuėjau po pietų, ta pati žalia kaina tebebuvo užkišta 
*

Siaubas, koks naglumas! Vakar kaip tik buvau "Norfoj", prisipirkau sūrelių, pieno, o į galiojimo laiką net nepažiūrėjau.Reiks eit patikrint, ar neišdūrė g.gif
irmulia
Del galiojimo laiko akivaizdu, kad reikia apsiziureti bet kokiame PC, ar tai butu Norfa, Rimi, Iki, Maxima... be to geriausia produktus imti is pacio lentynos galo (daziausiai prekes galiojimas ilgesnis)-tai prekybininku viena is gudrybiu-juk skubantis zmogus neturi laiko knaisiotis po lentyna tai pagriebs pirma pasitaikiusia preke smile.gif
Isila
QUOTE(irmulia @ 2007 02 07, 13:59)
Del galiojimo laiko akivaizdu, kad reikia apsiziureti bet kokiame PC, ar tai butu Norfa, Rimi, Iki, Maxima... be to geriausia produktus imti is pacio lentynos galo (daziausiai prekes galiojimas ilgesnis)-tai prekybininku viena is gudrybiu-juk skubantis zmogus neturi laiko knaisiotis po lentyna tai pagriebs pirma pasitaikiusia preke  smile.gif
*

jau nebeįsivaizduoju, kaip galima perkant produktą į galiojimo datą nepažiūrėt
irmulia
QUOTE(Isila @ 2007 02 07, 20:11)
jau nebeįsivaizduoju, kaip galima perkant produktą į galiojimo datą nepažiūrėt
*

deja, kartais ir ziurejimas i galiojimo data neisgelbeja, kiek kartu yra teke nusipirkti sugedusia grietine is maximos nors galiojimas nesibaiges doh.gif
diinka
QUOTE(vipe @ 2007 02 05, 14:57)
Tai nuolaida gavosi tik 2,3% lotuliukas.gif  As irgi pastebėjau, kad taip reklamuojamas nuolaidas jie taiko ne visai pirkimų sumai, o čekyje išveda sumą, kuriai pritaiko nuolaidą. Gal kas žino, kokiom prekėm jie nuolaidos netaiko?
*

sveiki,

Papildomos nuolaidos jie netaiko - toms prekėms kurios turi specialią kainą(jau ir taip mažesnę) O kas dėl apgavimo. negaliu pasakyti nieko blogo. Perkuosi Norfoj Kaune Kuršių gatvėj. pastoviai vieną kartą savaitėj už 100-200litų. stengiuosi apsipirjkti ryte nuo 8 val. visada pasitikrinu čekį. Nioekad nepastebėjau kad skirtusi kaina nurodyta lentinoj ir čekyje. Tiesa kartai lentinoj iš vis nebūna kainos.
ir nulaidą pastoviai pritaiko normaliai. Praeitą savaite sumokėjau 160lt.- nuolaida buvo 22lt.- sakyčiau padoru.
G-M
Norfa yra mano kieme, bet galim sakyti į ją įlekiu tik kai pritrūkstu kokios druskos, o šiaip geriau važiuoju į maksimą thumbup.gif Nu nepatinka man norfa jų asortimentas aptarnavimas ir visa kita schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Isila
kaip sakiau, yra dalykų, kurių Norfoj nepirkčiau, bet nepasnaudoti tokiom nuolaidom doh.gif tiek Maximoj perku ir nuolaidos gauni centus, o tie pinigėliai labai pamažu renkasi.
Martyna
QUOTE(Isila @ 2007 02 06, 14:43)
produktų su pasibaigusiu galiojimu yra visur. Va Rimi radau supelijusius meduolius  doh.gif

Yra visur, bet tikrai ne tiek kiek norfoj doh.gif Jei kitose parduotuvėse nepažiūrėjus į datą gali nusipirkt blogiausiu atveju vakarykštį produktą, tai norfoj drąsiai gali paimt ir mėnesio senumo dešrą blink.gif Ten visuose skyriuose yra prekių su pasibaigusiu galiojimu, vakar buvau pakraupus wacko.gif Šiaip norfoj nesilankau, bet vakar šio to reikėjo ir užsukau, nes tai artimiausia didesnė parduotuvė tongue.gif Ir pasibaisėjau radus sausio pradžioj pasibaigusio galiojimo daktarišką dešrą, vaikiškų sūrelių primaišyta 2 dienų senumo ir net nesutinku, kad pas juos reikia imt iš galo, nes jie gudrūs, senus sumaišo su šviežiais unsure.gif Nežinau ar visur taip, bet prie mūsų esančioj norfoj yra taip fear.gif
G-M
Taip anksčiau kai pamačiau jų gudrybę imdavau tik iš galo doh.gif Bet kai pradėjo maišyti tai pasibaisėjau negi rausies kaip kokiam skuduryne doh.gif schmoll.gif
irmulia
lotuliukas.gif be abejo reikia nepamirsti skaityti kas parasyta, o ne tik uzsimerkus imti is lentynos galo produktus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Herta
As norfoj neperku gendanciu maisto produktu,tik buitines prekes.Na nebent kokiu sveriamu saldainiu ...baisu ir pirkt kai kaskart pamatai is galiojimo isejusias prekes,o karta nusipirkau pieno neisejusio is galiojimo,buvo like pora dienu ir suruges blink.gif
diinka
QUOTE(Martyna @ 2007 02 08, 13:09)
Yra visur, bet tikrai ne tiek kiek norfoj  doh.gif Jei kitose parduotuvėse nepažiūrėjus į datą gali nusipirkt blogiausiu atveju vakarykštį produktą, tai norfoj drąsiai gali paimt ir mėnesio senumo dešrą  blink.gif Ten visuose skyriuose yra prekių su pasibaigusiu galiojimu, vakar buvau pakraupus  wacko.gif Šiaip norfoj nesilankau, bet vakar šio to reikėjo ir užsukau, nes tai artimiausia didesnė parduotuvė tongue.gif Ir pasibaisėjau radus sausio pradžioj pasibaigusio galiojimo daktarišką dešrą, vaikiškų sūrelių primaišyta 2 dienų senumo ir net nesutinku, kad pas juos reikia imt iš galo, nes jie gudrūs, senus sumaišo su šviežiais  unsure.gif Nežinau ar visur taip, bet prie mūsų esančioj norfoj yra taip  fear.gif
*

o as pastoviai perkuosi norfoj(kaune Šilainiuose)
niekada dar nenusipirkau nieko pasenusio(nes paprasčiausia net neradau- visai nesikuičiu po lentynas, gal man paprasčiausia sekasi
P.S siandien ryte pirkausi už 300lt (turėsiu savaitgalį svečių)tai gavau 60lt nuolaidą
irmulia
kas is ties labai patinka tai juosteles (sausainiai) kiek teko pirkti vien sviezios ir nerealiai skanios thumbup.gif
zuika/puika
QUOTE(diinka @ 2007 02 09, 12:59)
o as pastoviai perkuosi norfoj(kaune Šilainiuose)
niekada dar nenusipirkau nieko pasenusio(nes paprasčiausia net neradau- visai nesikuičiu po lentynas, gal man paprasčiausia sekasi
P.S siandien ryte pirkausi už 300lt (turėsiu savaitgalį svečių)tai gavau 60lt nuolaidą
*

sveikutes, pasidalinsiu ir as savo patirtimi. Pries mazdaug menesi Kaune Aleksote Norfoj nusipirkau Maggi "Ideja pietums" - Misinys Befstrogenui ruosti.Ir taip gailiuos kad ceki ismeciau anksciau, nei apsiziurejau savo produkto galiojimo data. Jus nepatikesit (nes ir as kaip pamaciau is pradziu nepatikejau) Galioja iki 2005 12 06 .Ot buciau to cekio neismetus, tai tikrai buciau nuvaziavus ir pazodzius administracijai.Nesakau, kad nieko daugiau ten nepirksiu, tik butinai ziuresiu galiojimo data. MERGINOS BUKITE BUDRIOS APSIPIRKINEDAMOS NORFOJE.
Gulia
QUOTE(zuika/puika @ 2007 02 10, 14:44)
sveikutes, pasidalinsiu ir as savo patirtimi. Pries mazdaug menesi Kaune Aleksote Norfoj nusipirkau Maggi "Ideja pietums" - Misinys Befstrogenui ruosti.Ir taip gailiuos kad ceki ismeciau anksciau, nei apsiziurejau savo produkto galiojimo data. Jus nepatikesit (nes ir as kaip pamaciau is pradziu nepatikejau) Galioja iki 2005 12 06 .Ot buciau to cekio neismetus, tai tikrai buciau nuvaziavus ir pazodzius administracijai.Nesakau, kad nieko daugiau ten nepirksiu, tik butinai ziuresiu galiojimo data. MERGINOS BUKITE BUDRIOS APSIPIRKINEDAMOS NORFOJE.
*

doh.gif lotuliukas.gif

Dar tokios nesamones neteko girdeti blink.gif Nu ir duoda jie!!!!!

Ziureti,ziureti ir dar karta ziureti.

Sutinku,kad visur yra tokiu produktu,bet Norfoj ju tikrai labai daug.Maximoj tiek nerandu smile.gif
MĖTINĖ
Aš vakar kaip visada užsinorėjau ko nors saldžiai, tai sustojau norfoje. Žiūriu visiems saldumynams 20 proc. nuolaida. thumbup.gif ttai apsidžiaugiau ir aišku prisipirkau DAUG. kaip visada čekį patikrinau tik namuose doh.gif o ten nėra jokios nuolaidos. tai kur gi aš begrįšiu su savo pilvuku... verysad.gif
liusė
Turbūt jau buvo pasibaigusi g.gif
Aš 4dienį ar 5dienį pirkau saldainių ir pačiai buvo netikėta čekį pamatyt, kad 20 proc. nuolaidą pritaikė, apie jokią akciją nebuvau mačius.
Smaika
4u.gif Labas si grazu sekmadienio ryta! drinks_cheers.gif
Na,nezinau,man ne karto neteko nusipirkti sugedusiu produktu g.gif Kaip cia jums taip ir "pasiseka"?Tiesa,vasara ,kai buvo karsta,pienas neisstovedavo iki galiojimo laiko-sugyzdavo,bet veliau pastebejau,kad taip ir kitose parduotuvese...Vienuolikos asmenu seimai tik "Norfoj"darau didziuosius apsipirkimus,tik mesos ivairesnes tenka paieskoti kitur.Musu "Norfoj",t.y.toj kur apsipirkineju, tik kiauliena ir vistiena.Dabar ,pries pirkdama,kai cia taip baisiai rasot,jau ziuriu i galiojimo laika,bet vis vien nieko blogo nerandu.. biggrin.gif O nuolaidas ,ypac kai nuvaziuojam per tas nuolaidu valandas, visada gaunu dideles 4u.gif
O vat"Norfos"vaistinej nuolaida dabar" tik" 10%,o ne 15%,kaip buvo anksciau..Bet tai vis vien nemazai,juo labiau,kad kainos ten specialiai neiskeltos..
Tučka
QUOTE(borze @ 2007 02 11, 09:30)
Aš vakar kaip visada užsinorėjau ko nors saldžiai, tai sustojau norfoje. Žiūriu visiems saldumynams 20 proc. nuolaida. thumbup.gif ttai apsidžiaugiau ir aišku prisipirkau DAUG. kaip visada čekį patikrinau tik namuose  doh.gif o ten nėra jokios nuolaidos. tai kur gi aš begrįšiu su savo pilvuku... verysad.gif
*

gal su norfos kortele buvo 20 proc. nuolaida g.gif Ar turejai kortele? rolleyes.gif
another
QUOTE(Tučka @ 2007 02 11, 10:23)
gal su norfos kortele buvo 20 proc. nuolaida  g.gif  Ar turejai kortele?  rolleyes.gif
*

Ne GAL, o TIK su kortele mirksiukas.gif
Droo
na norfa dar nenusiwyliau...mes dazniausiai perkames maisto wisai sawaitei, tai su tom nuolaidomis wisai gerai gaunas ax.gif

o del pasenusiu prekiu reikia ziureti wisose parduotuwese ka perki mirksiukas.gif
vilmak
QUOTE(Droo @ 2007 02 11, 14:11)

o del pasenusiu prekiu reikia ziureti wisose parduotuwese ka perki mirksiukas.gif
*

Žiūrėti reikia, bet TIK NORFOJE radau varškės kremukus su SAVAiTĘ pasibaigusiu galiojimu laiku, sakykit, ką tiek laiko niekas lentynų ten nepražiūri???
Ir dar, kad demonstratyviai padėtų prekę su pasibaigusiu realizacijos terminu atgal į lentyną, kai parodžiau doh.gif

Surfinija
QUOTE(vilmak @ 2007 02 12, 01:23)
Žiūrėti reikia, bet TIK NORFOJE radau varškės kremukus su SAVAiTĘ pasibaigusiu galiojimu laiku, sakykit, ką tiek laiko niekas lentynų ten nepražiūri???
Ir dar, kad demonstratyviai padėtų prekę su pasibaigusiu realizacijos terminu atgal į lentyną, kai parodžiau doh.gif
*

Būtent dėl šios priežasties Norfoje labai jau retai kada ką nors perku. Šiaip tai visuomenės sveikatos centras net į anoniminius tokio pobūdžio pranešimus spėriai sureaguoja. Jei dažnai perkatės, galit pranešti. Kitą kartą atėjus apsipirkti greičiausiai tokių "bajerių" nebebus mirksiukas.gif
diinka
QUOTE(Aila @ 2007 02 11, 10:40)
Turbūt jau buvo pasibaigusi g.gif
Aš 4dienį ar 5dienį pirkau saldainių ir pačiai buvo netikėta čekį pamatyt, kad 20 proc. nuolaidą pritaikė, apie jokią akciją nebuvau mačius.
*

aš irgi penktadienį ryte apsipirkinėjau norfoj, akcijos nemačiau, bet nuolaidą saldumynams gavau
o dėl pasenusiu produktų aš galvoju kad priklauso ir nuo konkrečios parduotuvės ne tik nuo PC. Vieną kartą buvau Norfoj- Vilijampolei(raudondvario plente- tai siaubas 9val dar tuščia viskas tik sena- aš kalbu apie duoną pieno pr.)
tytaliukas
na man taj norfa nelabai.... g.gif nzn, gal cia iprotis kaltas, nes mazai jose lankiausi....bet kazkaip jauciuosi jaukiau maximoj....o uzejus i norfa, man kazkoks noras uzeina is ten iseit unsure.gif
obe
Man taip pat norfa nepatinka. Tiksliai net nepasakyčiau kodėl, kažkaip nejauju.
Ekrita
o žinote kad Norfoje iki 18 d. -15% visam alkoholiui, išskyrus alų ax.gif
jei kam aktualu
Martyna
QUOTE(Droo @ 2007 02 11, 13:11)

Toks vaizdas, kad pateisinat tokias Norfos gudrybes doh.gif
Tikrai niekur nemačiau prieš mėnesį pasibaigusio galiojimo daktariškos dešros, tik norfoj ir net ne 1 gabaliuką, o 3 iš visų ten padėtų blink.gif O kai pasakiau šalia prekes dėliojančiai moteriškei, ta tik surikiavo jas gražiai kaip buvo ir tiek, bet neišėmė nei vieno. Ir nusipirks kokia bobulytė, kuri neįžiūri tų datų unsure.gif
ramzyte
Man taip pat "Norfa" ne prie širdies,prastas aptarnavimas,nekokybiški produktai,mažas prekių asortimentas.... schmoll.gif
Rugile
O man patinka Norfa, naudojamės nuolaidomis, arčiausiai namų smile.gif . Bet vienas dalykas tai nervina unsure.gif . Susiruošiu nupirkt mišinukų ar tyrelių, tai pastoviai tas skyrius nesutvarkytas: mišinuko reik lėkt į kt parduotuvę, tyrelių lentynos praktiškai tuščios ir ne tik savaitgaly, bet ir darbo dienom blink.gif . Gal ne visose taip, aš apie Justiniškių Norfą ax.gif
*Varlė*
QUOTE(Martyna @ 2007 02 15, 15:41)
Toks vaizdas, kad pateisinat tokias Norfos gudrybes  doh.gif
Tikrai niekur nemačiau prieš mėnesį pasibaigusio galiojimo daktariškos dešros, tik norfoj ir net ne 1 gabaliuką, o 3 iš visų ten padėtų  blink.gif O kai pasakiau šalia prekes dėliojančiai moteriškei, ta tik surikiavo jas gražiai kaip buvo ir tiek, bet neišėmė nei vieno. Ir nusipirks kokia bobulytė, kuri neįžiūri tų datų  unsure.gif
*

Kodėl Norfos gudrybes pateisinam? g.gif Nuvažiavom į Mandariną. Nupirkau vaikams kukuruzų pagraužti. Lyg ir nieko. Bet kai pamačiau galiojimo datą - apakau. Galioja iki 2006 07 doh.gif O dabar 2007 02.
Stebukle
Mes Norfoj apsipirkinejam. Bet tada reikia tikrai eiti be vaiku, kad apziuret visas datas tongue.gif Bet cia daug kur su tom datom....
Gulia
Žirnelius - iš lentynų

VIRGINIJA SPURYTĖ

„Klaipėdai“ išsiaiškinus, kad prekybos centruose „Norfa“ beveik mėnesį buvo prekiauta nekokybiškais konservuotais žirneliais, jie galiausiai buvo išimti iš lentynų.

Taikos prospekte esanti „Norfa XXL“ klaipėdiečiams kelias savaites siūlė sugedusius aukštos kokybės konservuotus žirnelius „Daucy“.

Nors ant 200 gramų skardinių nurodyta, kad žirnelius saugiai galima vartoti iki 2011 metų liepos 31 dienos, jas pradarius vaizdas apetito nežadino.

Žirneliai buvo apglitę, skystis drumzlinas, iš skardinės sklido dvokas.

„Klaipėdos“ žurnalistai atidarė atsitiktinai pasirinktas dvi tokias skardines. Abiejose žirneliai tikrai nebuvo valgomi. Todėl piršosi išvada, kad nekokybiška yra visa tokios pakuotės žirnelių partija.

Pasirodžius publikacijai, konservuotų žirnelių kokybę tikrino ir Klaipėdos miesto valstybinės maisto bei veterinarijos tarnybos inspektoriai.

Tarnybos Maisto skyriaus vedėja Jūratė Mačiulienė teigė, kad patikrinimo metu žirnelių skardinės jau buvo išimtos iš lentynų ir padėtos į sandėlį. Inspektoriams atidarius vieną skardinę, kvapas ir vaizdas tikrai nesudarė įspūdžio, kad žirneliai gali būti valgomi.

„Bendrovės, valdančios prekybos centrus „Norfa“, vadybininkas informavo, kad konservuotais „Daucy“ žirneliais, kurie yra 200 g talpos skardinėse, nebeprekiaujama. Kol kas sprendžiama, ką su jais daryti. Vienas iš variantų – sunaikinti“, - sakė J.Mačiulienė.

Bendrovės „Norfos mažmena“ atstovas spaudai Darius Ryliškis teigė, kad tokios žirnelių skardinės iš prekybos salių laikinai išgabentos ne tik Klaipėdoje, bet ir visoje Lietuvoje. „Žirnelių kokybę šiuo metu tiria nepriklausomi ekspertai“, - sakė D.Ryliškis. Jų atsakymo laukiama kitą savaitę.

„Daucy“ įmonės produkcija įvežama iš Prancūzijos. Kadangi ši yra Europos Sąjungos šalis, iš jos įvežamos prekės nėra tikrinamos.

„Daucy“ produktus į Lietuvą importuoja „Norfos mažmenos“ savininkų valdoma bendrovė „Rivona“.

Cia sios dienos laikrastyje-Klaipeda
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.