aciu jums labai.
lauksiu
mano dukrytei stomatitas,vakar buvom stomotologiniam jai gydytoja istepe burnyte su "fuxini -0.4%",matau pagerejima.ar galiu pati namuose juo tepti?ar jo nereikia skiesti?kiek kartu per diena galiu ji naudoti?kiek laiko tas vaistas galioja,as ji turiu beveik metai,ar jis nesugedes?
aciu jums labai. lauksiu
Taip, galite tepti fuksinu namuose. Jo skiesti nereikia. Tepti du kartus per diena- po pusryciu ir vakare. O del galiojimo, tai jis turetu buti uzrasytas ant pakuotes. Jei nerandate, patariu nerizikuoti ir nusipirkti nauja.
na va...ir pas mus tas stomatitas...gydytoja israse mums Kamistad N.nezinau,bet kol kas pagerejimo nematau...gali r mums fuksina isbandyt?nezinau ne ka daryt...nakti temperatura buvo virs 39.dabar virs 38.lupos istinusios...baisu ziuret.sako,kad per savaite praeis.
QUOTE(daurynka @ 2004 12 15, 09:08) na va...ir pas mus tas stomatitas...gydytoja israse mums Kamistad N.nezinau,bet kol kas pagerejimo nematau...gali r mums fuksina isbandyt?nezinau ne ka daryt...nakti temperatura buvo virs 39.dabar virs 38.lupos istinusios...baisu ziuret.sako,kad per savaite praeis. Bijau išgąsdinti, bet tai gali būti ne vien stomatitas. Konsultuokitės su pediatru ir dėl virusinių ligų.
labai paprasta ir patogu yra Octenidol nuo stomatito
Mes taip pat susirgom
Sveikos, mamytės!
Kadangi viena tema apie stomatita baigta, atidarau kitą, kad galėtume toliau dalintis patirtim, kaip gydyti šią baisiai nemalonią ligą... Mano vaikas stomatitu serga jau ketvirta diena... Galiu pasidžiaugti tuo, kad mus jau gerėja.. Pirmos dvi dienos buvo košmariškos, tepiau vaikui kamistad ir purškiau tantum verde... Tada pasirodėm gydytojai ir ji mums išrašė Liugolio, nuo jo jau kitą dieną vaikui buvo geriau, rekomenduoju jį.. Taip pat stengiuos duot vaikui vitamino C.. man vaistinėj įsiūlė gerą šermukšnių ir erškėčių sirupą "Rosavit", jis skanus, maniškis skaniai jį geria (aš jam tokią arbatėlę padarau) ir dar lašinu "Cepivak".. Kad vaikui gerėja akivaizdu, nes ir žaidžia daugiau, ir paišdykauja jau Linkiu visoms sėkmės gydant vaikučius.. Tikiuosi, mums tai nepasikartos...
Tik su Liugoliu atsargiai, nes sudėtyje yra jodo. Jodui yra nemažai alergiškų žmonių. Jei nealergiški vaikai ar suaugę, viskas tvarkoje. Ir reikia žiūrėti, kad "neprisivalgytų" to tirpalo.
Kita tema apie stomatitą nebuvo baigta. Buvo galima ten rašyti. Dabar turėsim dvi temas tokiu pačiu pavadinimu. |