Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kraujo, šlapimo tyrimų normos
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata
Pages: 1, 2
Maniuta
Vienu zodziu radau ka radau, gal kam pravers
user posted image
-simona-
labai geras puslapiukas thumbup.gif 4u.gif
zivala
Dėkuj už puslapy
Asveja
Ar gali pediatrė man paprašius skirti vaikui kraujo tyrimą, nes mažė nedaug priaugo, nors yra žvali, gerai miega, bet noriu patikrint hemoglobiną, o jei ne tai gal žinot kur privačiai mažiukam kraujo tyrimą daro?
avyte
QUOTE(Asveja @ 2007 10 29, 16:42)
Ar gali pediatrė man paprašius skirti vaikui kraujo tyrimą, nes mažė nedaug priaugo, nors yra žvali, gerai miega, bet noriu patikrint hemoglobiną, o jei ne tai gal žinot kur privačiai mažiukam kraujo tyrimą daro?
*

Aš manau, kad gali, nes aš paprašiau ir skyrė. Mokamą tyrimą daro Santariškėse.
Tomassella
QUOTE(avyte @ 2007 10 30, 04:13)
Aš manau, kad gali, nes aš paprašiau ir skyrė. Mokamą tyrimą daro Santariškėse.
*

tai kad nemokami gali ir poliklinikoje padaryt rolleyes.gif bent jau mes tai visada nemokamai daromes schmoll.gif
zaka
Labai ačiū už nuorodą, nereiks knistis... thumbup.gif
Jurada
Geras puslapis thumbup.gif
Buvau susidūrus su šiom problemom, tai ir ateity , manau pravers biggrin.gif
laura79
4u.gif aciu jums labai
Musu maziui 4men ka tik padare kraujuko tyrima ir labai praverte pasitikrinti ar norma.
aciuks.gif
Šarlote
Atsispausdinau normas ir pasidėjau. Manau tikrai pravers mirksiukas.gif
samrasa3

Monet,labai ačiū už nuorodas,tikrai pravers nes kaip tik su tyrimais turim neaiškumų darėmės pakartotinai tai šios nuorodėlės labai man laiku thumbup.gif
Atsispausdinau manau ir ateitį pravers mirksiukas.gif
Rustė
įdėsiu ir aš

reikia atsisųsti http://www.sendspace.com/file/n9iwr9
Vilsen
aciu uz gera puslapiuka wub.gif
Alaplaja
gal kuri zinote, ar galima is vakaro surinkti berniukui slapima i maiseli, ir saugoti iki ryto, kol vaziuosim pas gydytoja, nes ryte neturesim laiko laukti kol mazylis pasiusins smile.gif
Pakeliautoja
o kur galima pasidaryti kontrolini slapimo tyrima po ligos?
zinau kad privaciose daro BAK ir Nortway
gal yra kokia laboratorija kur galima atnesti tyrima, po to telefonu pakomentuotu ar geras tytimas ar ne?
viketa
gal kas patars,kur Vilniuje netolo lazdynų privačiuose daro biocheminį kraujo tyrimą vaikams. Ir kiek kainuotų - gal kas darė?
Creed
Mes visus tyrimus daromes cia http://www.sorpo.com/lt/news rolleyes.gif
viketa
Ačiū!

bimkutele
sveikutės 4u.gif
padariau mokamą kraujo tyrimą dukrytei,PLT(trombocitai)572,kai norma ant atsakimo rašo 150-350.gal,kuri žinote ar tai pavojinga ar ne,aš visiškai nesuprantu schmoll.gif
rositafoto
biggrin.gif
~Rasa~

Rustė 4u.gif
Neila+69
labuka, reikia patarimo , musu mazius (7men) kai sysioja jo "mykoliukas" isipucia kaip balioniukas, varo su ciurksle , neskauda nieko rodos, ar cia normalu taip ar kas negerai , gal kam taip buvo? ka jus manot, as pasimetus , ar cia rimto kas ar taip buna, gal kam taip buvo?
rugile24
tikrai naudingas puslapiukas 4u.gif
TOCAMI
ačiū. labai naudinga info.
Niuta
thumbup.gif
wingless
Aciū už šias nuorodas 4u.gif

Jau atsispausdinau pati ir išsiunčiau nuorodas visiems draugams, pažįstamiems ir bendradarbiams thumbup.gif
Poli1
QUOTE(Monet @ 2007 09 12, 17:03)

Man kažko nerodo verysad.gif
atide1985
QUOTE(Poli1 @ 2009 12 22, 18:24)
Man kažko nerodo  verysad.gif
*

man irgi verysad.gif gal kas galit atsiusti? atideedita@gmail.com aciu smile.gif
Sun_girl~
Man atvercia,bet tik informacija apie tyr.bet normu nerandu verysad.gif
Musmire
Dar čia radau:
http://sites.google.com/a/medik.lt/medik-l...oriniai-tyrimai
Poli1
QUOTE(Musmire @ 2010 01 02, 13:37)

Ačiū, tas man atsidarė biggrin.gif
pumpuriele
Man pirmieji irgi neatsidarė doh.gif , spėju tinklapis buvo iš naujo kuriamas. O pastarasis atsidarė, labai ačiū bigsmile.gif
vikusedo
pravertė 4u.gif
jurda
labai dekui už nuorodą. Tik kažkodėl ne visi gydytojai atsižvelgia į amžių, vertindami hemoglobino kiekį? O jis, pasirodo vaikams, gali būt žymiai mažesnis nei suaugusiems
pukpuk
http://articles.komarovskiy.net/klinichesk...aliz-krovi.html
labai informatyviai aplamai apie kraujo tyrimus, rodyklius, yra ir normos. (rusu kalba)
R_S
laba diena, ziurejau tas normas tai KET norma - nera, tai kaip suprantu tyrime turi buti parasyta NEGATIV. o va daba paziurejau pas mane raso - SPUR. gal kas nors galetu paaiskinti ka cia reiskia ? sad.gif
Silvita

Man labai patiko šitas puslapiukas nurodytas, viskas tiksliai ir aiškiai, kaip tik man smile.gif Ačiū
Amarete
QUOTE(Sun_girl~ @ 2010 01 02, 13:33)
Man atvercia,bet tik informacija apie tyr.bet normu nerandu verysad.gif
*

reikia anr gydytojams spausti 4u.gif
Svajoonė

Tikrai geras puslapis thumbup.gif
Aurelia
bendras slapimo turimas - normos vaikams . Cia labai patogiai sidestyta ir del kokiu priezasciu vienas ar kitas faktorius pakisti gali thumbup.gif
*Suzy*

Musmire, dekui uz nuoroda, labai praverte

QUOTE(jurda @ 2010 02 18, 12:44)
labai dekui už nuorodą. Tik kažkodėl ne visi gydytojai atsižvelgia į amžių, vertindami hemoglobino kiekį? O jis, pasirodo vaikams, gali būt žymiai mažesnis nei suaugusiems
*

Pas mus irgi panasi situacija. Sunui be keliu dienu 9 menesiai. Siandien padare kraujo tyrima. Rezultatai: mazas HGB (106), labai padidejes WBC kiekis (14), ir LY daug (76). Pediatre dave siuntima i Santariskes pas hematologa, nes pagal ja kraujo rodikliai negeri. Dabar susiziurejau toje lenteleje kudikiu kraujo normas ir mes, pasirodo, i jas telpam. Aisku, esam ant ribos, bet dar normose doh.gif

QUOTE(pukpuk @ 2010 04 09, 00:09)
http://articles.komarovskiy.net/klinichesk...aliz-krovi.html
labai informatyviai aplamai apie kraujo tyrimus, rodyklius, yra ir normos. (rusu kalba)
*

ACIU. Butinai perskaitysiu.
vildži
kur ta riba RBC, kai rodo bakterinį arba virusinį uždegimą, nes jei virusas- antibiotikų nereikia?
Sanabela
Sveikos,
o jus tyrimu lapelius paprasot paziuret, kad taip isimenat ka rodo g.gif ?

mum sake hemoglobinas blogas - 112. O cia lentelese randu, kad 11-13,5 mėn norma: 107-131 g/l.
slapime leukocitu rado nepamenu ar sake skaiciu g.gif . Kreipiausiu del mazyles karsciavimo, tai su siais blogais tyrimais gavom antibijotiku unsure.gif O taip nesinori ju mazylei doh.gif skaitau visur ir dar labiau abejot pradedu verysad.gif
vildži
aš tai pasižiūriu, bet neatsimenu. Sakiau, reikės kitą kartą pasiimti ir paanalizuoti namuose
ga1
QUOTE(Eglita_L @ 2011 02 09, 18:23)
Sveikos,
o jus tyrimu lapelius paprasot paziuret, kad taip isimenat ka rodo g.gif ?

mum sake hemoglobinas blogas  - 112. O cia lentelese randu, kad 11-13,5 mėn norma: 107-131 g/l.
slapime leukocitu rado nepamenu ar sake skaiciu g.gif . Kreipiausiu del mazyles karsciavimo, tai su siais blogais tyrimais gavom antibijotiku unsure.gif  O taip nesinori ju mazylei doh.gif  skaitau visur ir dar labiau abejot pradedu verysad.gif
*

Hemoglobinas nera aukstas bet normoje, beje jis gali mazeti ir del to, kad mergaite karsciuoja...

slapime gali atsirasti leukocitu del karsciavimo...aisku nezinia kokie ten skaiciai...

antibiotikus skiria ziurint i kitus rodiklius kaip leukocitu skaiciu, bei leukocitu formules nuokrybius bei palei bendra vaiko bukle, pagal tai kada prasidejo liga, kaip ilgai trunka karsciavimas, kokie kiti simptomai ir pan.

manau, reikia paciai klausti kokiu pagrindu duoda antibiotikus, ar nereikalingi detalesni tyrimai ir pan., kaip eritrocitu nusedimo greitis, C reaktyvinis baltymas...
stazyte
Gal kam pravers wink.gif

http://www.tindirindi.lt/sveikata/vaiko-sv...-normos-vaikams
Martute
QUOTE(stazyte @ 2011 03 20, 17:36)

Pravertė thumbup.gif
Tomawru
QUOTE(Martute @ 2011 05 28, 17:31)
Pravertė  thumbup.gif
*

praverte, aciu:) viskas labai aiskiai parasyta
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.