Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaiko mob.tel. sąskaitos!
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Auklėjimas
Pages: 1, 2
Sirana
Jei abonementas, tai turetu buti su limitu - sunku pajausti ta prakalbamu minuciu pinigine israiska smile.gif O siaip turbut papildymas geriausia. Mes vyresneliui papildom nesisteminagi, bet visalaik po 5 Lt imetam, tai kartais ir 2 men. uztenka, kartais trumpiau.
evelinaite
Zinoma patogu tureti galimybe susisiekti su vaiku, esant butinybei. Mes is mokyklos atvaziuojame pasimti. Tai be telefono butu sunku. Kartai veluojame, kartais uztrunka ji. O siaip turime abonementa, menesiui 5lt, limitas ne daugiau 10lt. Bet ne karto nemokejome daugiau 5lt. Vienintelio dalyko bijau, kad tas telefonas kenkia sveikatai, Juk aplink dabar tiek daug apie tai kalbama. Esu liepusi jai nesinesioti prie save, laiko kuprineje.
Militukas
Musu dukrai yra nupirkta telefono kortele kur reikia papildyti tam tikra suma galima rinkstis 4u.gif . Tai mes papildome i men 5lt ir viskas.
DirOl*
Turim panašių problemų... doh.gif Bet kažkaip dabar aprimo, nelabai kada ir naudojasi telefonu.Su draugėmis susitaria viską mokykloj bigsmile.gif Bet didžiausia sąskaita-pasakysiu atvirai-512Lt. blush2.gif blush2.gif blush2.gif Bet viskas išsiaiškinta ir dabar ramu thumbup.gif
arna
Kai įteikėm telefoną, buvo apėmus skambinimo manija bet pasibaigė pinigėliai sąskaitoj ir supratimas kažkaip savaime atėjo. Dabar papildau po kelis Lt ir ramu. Skambina kai reikia.
linastri
mes paemem plana su nemokamom zinutem i visus tinklus ir trim isrinktaisiais uz 15 Lt.Pilnai pakanka
Linnen
Na, aš tai nesuprantu, kame čia problema, kai dar mokiausi mokykloje, man tiesiog duodavo 10 ar 20lt mėnesiui, o jei neužtekdavo, pasipildydavau iš savo santaupų. Buvo toks susitarimas ir niekad nekilo minties, kad reikalaut papildomai pinigų, jei per greit išleisdavau.
JM
QUOTE(Linnen @ 2012 01 06, 18:51)
Na, aš tai nesuprantu, kame čia problema, kai dar mokiausi mokykloje, man tiesiog duodavo 10 ar 20lt mėnesiui, o jei neužtekdavo, pasipildydavau iš savo santaupų. Buvo toks susitarimas ir niekad nekilo minties, kad reikalaut papildomai pinigų, jei per greit išleisdavau.
*

o is kur tos santaupos biggrin.gif
♥mylimukai♥
juk seneliai sumeta daugeliui biggrin.gif
.........................

o dukrai pildyk kortelė nupirkta,papildom po 5-10 žiūrint kokia akcija planui ir užtenka pilnai.
Linnen
QUOTE(JM @ 2012 01 06, 21:40)
o is kur tos santaupos biggrin.gif
*

Na, tai duodavo tėvai kažkiek smulkiom išlaidom savaitei, seneliai gimtadieniui, Kalėdoms dažniausiai dovanodavo didesnę sumą pinigais smile.gif Vistiek manau dauguma vaikų gauna ir kažkiek "laisvų" pinigų (na, kurie nėra skirti telefonui, autobusui ar dar kam nors konrečiai), bent kelis litus, tai gali ir pasitaupyt. O jei nemoka taupyt, tai nereikia rodyt pavyzdžio, kad jei netaupysi, nieko tokio, mama sumokės..smile.gif
salunja
manoji vienuolikmete abonenta turi,nes yra 5 numeriai mano vardu visoj seimoj.jai limitas maziausias-50,bet jau drausminau,nes cia nutare pabut tokia geradare-nusiunte zinutes is savo ir mociutes abonentu veziu sergantiems palaikyti... doh.gif nei atsiklausius,nei ka.didziausia jos saskaita buvo 36lt.jau daug gincu buvo,tai dabar nebeskambina be reikalo.na o kadangi atsirado e-dienynas,tai mums dar paprasciau-nereikia skambinti del namu uzduociu,kurias ji niekad neuzsiraso doh.gif
leditaa
QUOTE(DirOl* @ 2011 03 15, 19:02)
Turim panašių problemų... doh.gif  Bet kažkaip dabar aprimo, nelabai kada ir naudojasi telefonu.Su draugėmis susitaria viską mokykloj  bigsmile.gif  Bet didžiausia sąskaita-pasakysiu atvirai-512Lt. blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif Bet viskas išsiaiškinta ir dabar ramu  thumbup.gif
*

man taipogi nemaža sąskaita buvo parėjus- 350lt.. doh.gif bet išsiaiškinom, dabar užtenka 5-10lt mėnesiui biggrin.gif
ramunele 28
Tikrai neduočiau savo vaikui abonentinio numerio,nes žinau,kad saskaita pareitų nežmoniška.Geriausias variantas išankstinio papildymo kortelė thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.