Jei abonementas, tai turetu buti su limitu - sunku pajausti ta prakalbamu minuciu pinigine israiska
Zinoma patogu tureti galimybe susisiekti su vaiku, esant butinybei. Mes is mokyklos atvaziuojame pasimti. Tai be telefono butu sunku. Kartai veluojame, kartais uztrunka ji. O siaip turime abonementa, menesiui 5lt, limitas ne daugiau 10lt. Bet ne karto nemokejome daugiau 5lt. Vienintelio dalyko bijau, kad tas telefonas kenkia sveikatai, Juk aplink dabar tiek daug apie tai kalbama. Esu liepusi jai nesinesioti prie save, laiko kuprineje.
Musu dukrai yra nupirkta telefono kortele kur reikia papildyti tam tikra suma galima rinkstis
Turim panašių problemų...
Kai įteikėm telefoną, buvo apėmus skambinimo manija bet pasibaigė pinigėliai sąskaitoj ir supratimas kažkaip savaime atėjo. Dabar papildau po kelis Lt ir ramu. Skambina kai reikia.
mes paemem plana su nemokamom zinutem i visus tinklus ir trim isrinktaisiais uz 15 Lt.Pilnai pakanka
Na, aš tai nesuprantu, kame čia problema, kai dar mokiausi mokykloje, man tiesiog duodavo 10 ar 20lt mėnesiui, o jei neužtekdavo, pasipildydavau iš savo santaupų. Buvo toks susitarimas ir niekad nekilo minties, kad reikalaut papildomai pinigų, jei per greit išleisdavau.
QUOTE(Linnen @ 2012 01 06, 18:51) Na, aš tai nesuprantu, kame čia problema, kai dar mokiausi mokykloje, man tiesiog duodavo 10 ar 20lt mėnesiui, o jei neužtekdavo, pasipildydavau iš savo santaupų. Buvo toks susitarimas ir niekad nekilo minties, kad reikalaut papildomai pinigų, jei per greit išleisdavau. o is kur tos santaupos
juk seneliai sumeta daugeliui
......................... o dukrai pildyk kortelė nupirkta,papildom po 5-10 žiūrint kokia akcija planui ir užtenka pilnai. QUOTE(JM @ 2012 01 06, 21:40) Na, tai duodavo tėvai kažkiek smulkiom išlaidom savaitei, seneliai gimtadieniui, Kalėdoms dažniausiai dovanodavo didesnę sumą pinigais
manoji vienuolikmete abonenta turi,nes yra 5 numeriai mano vardu visoj seimoj.jai limitas maziausias-50,bet jau drausminau,nes cia nutare pabut tokia geradare-nusiunte zinutes is savo ir mociutes abonentu veziu sergantiems palaikyti...
QUOTE(DirOl* @ 2011 03 15, 19:02) Turim panašių problemų... man taipogi nemaža sąskaita buvo parėjus- 350lt..
Tikrai neduočiau savo vaikui abonentinio numerio,nes žinau,kad saskaita pareitų nežmoniška.Geriausias variantas išankstinio papildymo kortelė
|