Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaiko mob.tel. sąskaitos!
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Auklėjimas
Pages: 1, 2
xxxsaulyte
Gal mamytes galite patarti - kaip "kovoti" su vaiku del mob.tel. saskaitu!!! Vel si menesi atejo saskaita - ka as zinau - dvigubai didesne nei mano!!
Ir graziuoju aiskinu, ir pykstames - juk nebe maza- 11 metu - bet vel praeina pora menesiu ir vel saskaita parejo ..... mad.gif
Vel vakar atemiau telefona, nes paskambinus suzinojau, kad per puse menesio vel hm hm hm sumele yra. Na gal ir be morales esu, gal negalima atimti taip suvarzant vaiko teises g.gif , bet o ka daryti???????????
Visalaik sumokedavau, nors po moralu, o dabar pati taupesi pinigelius - taip kad liepiau paciai susimoketi.
Ka as zinau - ar gerai elgiuosi????????!!!!!!!!!!!!!! g.gif
Ar Jus turite tokiu problemu??????? g.gif
Harienė
Manau,saugiausias tevu piniginei variantas - isankstinio pildymo paslauga. Sutarus su vaiku, kad skiriama jam, pvz, 20-30 Litu/men. Tegu ir sukas tose ribose, o jei truksta - lai taupo ir susimoka pats. Nes kitaip - situacija sunkiai kontroliuojama ir daug nervu (gavus saskaitas) kainuojanti...
Rigedora
smile.gif galiu tik užjausti... tikrai tikriausiai geriausia tie išankstiniai-juk net pasibaigus sąskaitai man rodos į jį prisiskambinti galima, o skambinti iš jo nebe. Išnaudos anksčiau-lai sėdi be skambučių wink.gif O geriausia, kai tokie vaikai išvis telefono neturi wink.gif
Shirshe
na, 11 mtu vajkuj telefomas yra neblogaj-tewaj gali betkada susisiekt su vaiku wink.gif bet kas liecia saskaitas-pritariu Harienie, kad gereusia skirti kazkiek Lt. i men. papildymui, o jei pritruksta-lai susimoka is savu pinigeliu rolleyes.gif
$
Gal mamytes galite patarti - kaip "kovoti" su vaiku del mob.tel. saskaitu!!! Vel si menesi atejo saskaita - ka as zinau - dvigubai didesne nei mano!!

prašom labai nesupykti už mano tokią,nuomonę,bet aš manau,kad vaikams mobilaus ryšio pajungimas į tinklą,nesvarbu kiek jūs beuždirbat pinigų,bet tai tevų aukščiausio laipsnio išpindėjimas.kai yra išankstinio apmokėjimo kortelių (labas,extra,ežys,mažylis,pildyk,beje jų tarifai tikrai labai palankūs).
o jeigu vaikai nevertina pinigo,tai čia yra tėvų klaida.
aldonak
sesuo irgi turi ta pacia problema: dukrai 12m, tai visokios mergaiciu paslaptys, pasiduoda reklamu provokacijosm ir pan.
bru
QUOTE ($kristina$ @ 2004 11 17, 21:15)

prašom labai nesupykti už mano tokią,nuomonę,bet aš manau,kad vaikams mobilaus ryšio pajungimas į tinklą,nesvarbu kiek jūs beuždirbat pinigų,bet tai tevų aukščiausio laipsnio išpindėjimas.kai yra išankstinio apmokėjimo kortelių (labas,extra,ežys,mažylis,pildyk,beje jų tarifai tikrai labai palankūs).
o jeigu vaikai nevertina pinigo,tai čia yra tėvų klaida.

Pritariu,taip negali but. vaika reikia-auklėt.
Papildyta @ [mergetime]1100729482[/mergetime]
P.S. o tai vaikas Jus aukles.
xxxsaulyte
biggrin.gif Aciu forumietes ir uz patarimus ir uz kritika !!!!!!! wink.gif
Ramunita
11 metu-vis del to dar vaikas...tikrai,nupirk kortele ir viskas:) bus geriausia wink.gif o reikalauti,kad 11 metu vaikas butu tox atsakingas,tai...sugalvoja zaidimuka parsiust(7-10lt), melodija ar koki paveixleli (2-5lt) ir susidaro sumele wink.gif
paimk isklotine ir paziurek kur ir kiek sms'u siuncia wink.gif
Bituks
Norėčiau ir aš pasakyti dėl telefono biggrin.gif savo 9-čiui sūnui nupirkome išankstinio apmokėjimo kortelę ir per mėn.limitas yra 10lt.,gal kam pasirodys,kad per mažai
sad.gif ,bet manau,kad turėtų tokios sumos užtekt,jei vaikas nori susisiekti su tėvais,seneliais ir.t., o su draugais kieme kiekvieną dieną bendrauja smile.gif Aišku,jei baigiasi sąskaita anksčiau,net nesileidžiam į jokias kalbas mad.gif turi išmokti taupyti.. tai tiek
pa_radize
tai jau tikrai tokiam vaikui tik isankstinio mokejimo kortele.man buvo sesiolika,kai gavau mobilu,ir dar gerus metus naudojaus "extra" kortele.o dabar gi visokiu akciju,tik rinkis
Ramunita
QUOTE (xxxsaulyte @ 2004 11 18, 09:51)
biggrin.gif Aciu forumietes ir uz patarimus ir uz kritika !!!!!!!  wink.gif

wink.gif tai kaip issprendei problema?
xxxsaulyte
Na telefona savaitei buvau atemusi. mad.gif
Kaip kad minejau apsimokes visa saskaita - nusprendziau puse sumos be sirdies skausmo paimti is jos. wink.gif Kad suprastu ka reiskia taupyti pinigelis ir juos isleisti ne tam tikslui kam taupesi. wink.gif

Kadangi telefono abonementui dar 5 men - tai atidaviau jai tel. Prisizadejo taip nebedaryti. Aisku tai nebe pirmi pazadai, bet kadangi "nusiskausmino" ir save del pinigeliu - paziuresiu koks bus efektas.
Bet pasibaigus sutarciai - butinai tik pildyk kortele ir jokio galvos skausmo !!!!
Buvo pamoka ir man paciai. doh.gif

ERA
Mamytes, tos kurios ypac pries mobiliuosius vaikams,nesakykit Op nepersoke griovio.Nezinote kaip bus jums.As asmeniskai irgi neesu laabai uz, bet kai nebuni namie o sunu gali rasti bet kur ir bet kada nori nenori supranti kad tai yra gerai.Ir neispindejimas cia, o eilinis mobilistu triukas.Kaip gi tu nupirksi nauja telefona be ilgalaikes sutarties.Tai ir uzsikabina daugelis tevu.Ir mums taip buvo ir mano sunus "parnesdavo" dideles saskaitas.Jie nejaucia saiko(nors turetu).Tai dabar mes perkam labas arba jis pats dar turi Ezy.Duodu po 10 Lt i menesi ir jei iki galo menesio lieka bent keli centai saskaitoj tai tada gauna vel 10Lt, o jei ne menesis kaip sakant "tuscias".Na dar senelis vis pafinansuoja, bet cia kaip sakant jau ne mano reikalas.Cia jau jo pinigeliai.Taip kad bandau mokyti taupumo, bet ne viskas taip paprasta.
siaubute
Mano abu vaikai turi mobilius su Tele2 kortelem. Papildom kas menesi po 10 lt. Dukra staigiai juos prakalba, o sunui ilgiau nei menesiui uztenka. Ir as tik tokia kontrole matau - tik su isankstiniu apmokejimu.
Smurka
Šiaip mano vyro brolis savo sūnui yra paėmęs telefoną su abonementu iš Tele2. Bet jis pats su šia firma yra sutaręs, kad sąskaitos limitas būtų ne didesnis, nei 20 litų per mėnėsį. Ir yra tvarka.
xxxsaulyte
QUOTE (Smurka @ 2004 12 06, 19:02)
Šiaip mano vyro brolis savo sūnui yra paėmęs telefoną su abonementu iš Tele2. Bet jis pats su šia firma yra sutaręs, kad sąskaitos limitas būtų ne didesnis, nei 20 litų per mėnėsį. Ir yra tvarka.

As taip irgi norejau padaryti - uzdeti limita. Bet jie tokiu paslaugu neteikia - jiems paprasciausiai neapsimoka !!! Nebent per pazintis.
Happymother
QUOTE (xxxsaulyte @ 2004 12 08, 12:32)
As taip irgi norejau padaryti - uzdeti limita. Bet jie tokiu paslaugu neteikia - jiems paprasciausiai neapsimoka !!! Nebent per pazintis.

Aš nesuprantu problemos , idedi išankstinio apmokėjimo kortele . Jei tel pririštas prie tinklo . tai dedi to tiklo pvz bites labas , tele 2 pildyk ar extra omnitelio . iki dešimt litu kainuoja ta pakuotė su numeriu . Manau , jei yra problemos, o ta obonento kortele pati naudokis, iskalbesi minimalu mokesti .kam moket neralias saskaitas jei gali pakeist tik kortele? as manau tik toki sprendimo būdą. ir išsispres problema . clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
xxxsaulyte
Sveikos mamytes,

Apie tas korteles isankstinio mokejimo as pati vska puikiai zinau. Kol kas yra tokia situacija, kad dar iki geguzes bus priristas abonementas. sad.gif
O ta pamoka del pusinio saskaitos apmokejimo "suveike" super !!! smile.gif - dukra manau tikrai ivertino ir saskaitele atejo minimali.
Pamoka buvo gera biggrin.gif !!!
xxxsaulyte
O tarp kitko - ka reiskia operatoriaus nekompetencija !!! Pasirodo Tele2 galima uzdeti apribojima - limita - 2 men. 50 Lt. !!!
ewita
QUOTE(xxxsaulyte @ 2004 12 21, 09:33)
O tarp kitko - ka reiskia operatoriaus nekompetencija !!! Pasirodo Tele2 galima uzdeti apribojima - limita - 2 men. 50 Lt. !!!
*

Man atrodo, kad 50 litų - per didelė suma vaikui, skiriu dukroms daugiausia po 20. Turim Mažylį, tai kartais ir 10-ies per mėnesį užtenka. g.gif
xxxsaulyte
50 lt dviem menesiams - tai gaunasi po 25 Lt menesiui.
ERA
ewita, vel gi vaikas vaikui nelygus.Va si menesi maniskis savo 10 Lt per 2 savaiteles isvare ir ka, nieko kita menesi negaus, bet uz tai zinau kad nuo senelio Kaledom gaus pinigeliu tai pats nusipirks.
O vat mano drauges mergaite, tai laaabai taupi jai tu 10 Lt uztenka per akis.Ir dazniausiai mama pati primena, kad reiketu papildyti saskaita, o ji :"tai kad dar yra".Taigi negali smerkt, na ka man daryt kad mano islaidus vaikas, pavyksta kartais susitart, kartais ne.
ewita
Tiesiog ankščiau turėjome abonementą Bitėje, ir labai prisikentėjom. Dukros balsavo SMS-ais, užsakinėjo paveiksliukus, melodijas, horoskopus... Dar vienas klasiokas įsigudrino prisukti sau 1000 litų sąskaitą, vaikai jį laikė didvyriu. mad.gif Gerai, jeigu vaikas nepasidouda kitų įtakoms ir pinigus leidžia pokalbiams, o ne visokioms nesąmonėms... smile.gif
peledziuke
Pritariu daugeliui forumieciu - vaikas turi zinoti ribas. Mano sunus viena menesi prakalbejo...400lt. doh.gif Tuo jo pokalbiai ir baigesi - dabar turi Tele2 pildyk kortele ir pats galvoja, apsimoka ar ne skambinti kam papuola. Kortele mes papildome viena karta per menesi. ir dabar, kaip ne keista, jam to uztenka. biggrin.gif
JaunaMamyte
extra kortele uz koki 10 lt buna papildyta pilnai pakanka, na max 20
Mona187
QUOTE(xxxsaulyte @ 2004 11 17, 16:10)
Ir graziuoju aiskinu, ir pykstames - juk nebe maza- 11 metu - bet vel praeina pora menesiu ir vel saskaita parejo .....  mad.gif
Vel vakar atemiau telefona, nes paskambinus suzinojau, kad per puse menesio vel hm hm hm sumele yra. Na gal ir be morales esu, gal negalima atimti taip suvarzant vaiko teises  g.gif , bet o ka daryti???????????
Visalaik sumokedavau, nors po moralu, o dabar pati taupesi pinigelius - taip kad liepiau paciai susimoketi.
Ka as zinau - ar gerai elgiuosi????????!!!!!!!!!!!!!!  g.gif
Ar Jus turite tokiu problemu???????  g.gif
*

Man rodos, vaikui duoti telefono su numeriu, gautu pasirašius sutartį, nelabai apsimoka/verta. Geriau įsigyti kokį pildyk, ežio ar telemaximos numerį, kad būtų galima pildyti jį tam tikra suma. Visada žinosite, kiek galit išnaudoti, ir tada, manyčiau, viskas būtų proto ribose mirksiukas.gif
klara.
Musu ,,linksmesne" situacija. Vaikai turi po telefona. Kiekvieno saskaita papildoma 30Lt i 2 menesius (menesiui - apie 15 Lt). Ir jokios skirtumo, kada ta saskaita isnaudoja: ar per diena, ar per menesi.
Taciau va beda - namuose turime ,,budinti" mobilu (telekominio neturime). To mobilaus saskaitos kas menesi siekia +/- simta litu. Vaikai susimoka sias saskaitas is arbatpinigiu ir senelio dovanotu pinigu, po to vel tos saskaitos auga.... Zodziu, jei atsisakom namuose budincio telefono - nelieka rysio su namais doh.gif O tai, kad jie patys simtais siekiancias saskaitas apmoka - jiems ne pamoka....
Mona187
QUOTE(claudija @ 2009 05 18, 20:56)
Musu ,,linksmesne" situacija. Vaikai turi po telefona. Kiekvieno saskaita papildoma 30Lt i 2 menesius (menesiui - apie 15 Lt). Ir jokios skirtumo, kada ta saskaita isnaudoja: ar per diena, ar per menesi.
Taciau va beda - namuose turime ,,budinti" mobilu (telekominio neturime). To mobilaus saskaitos kas menesi siekia +/- simta litu. Vaikai susimoka sias saskaitas is arbatpinigiu ir senelio dovanotu pinigu, po to vel tos saskaitos auga.... Zodziu, jei atsisakom namuose budincio telefono - nelieka rysio su namais  doh.gif  O tai, kad jie patys simtais siekiancias saskaitas apmoka - jiems ne pamoka....
*

Vaikai maži ar ugtelėję jau? Paaiškinkit, kas tas "budintis" telefonas? Dar sąskaitos dydis priklauso ir nuo operatoriaus. Nes pavyzdžiui omnitelinispilnai gali surinkti 100 litų. Dar gal kas jį naudoja ne pagal paskirtį ar per daug kalbat biggrin.gif Kažkuri viena iš priežasčių gali būti unsure.gif
Sarlatane77
mes apmokam 25 lt, jei prakalba daugiau susimoka pati, kelis kart susimokėjo 60 lt iš taupyklės ir jau moka normaliai elgtis telefonu biggrin.gif
artita
mes visi turim tele2 planus, tarpusavy kalbam nemokamai, dukrai leidžiamas limitas 18 lt, t.y. tiek kiek abonentinis mokestis...pradžioj nesusigaudė sumoj, prakalbėdavo ir dar aiškindavo, kad ne jinai doh.gif buvo mėnesiui atimta atminties kortelė ir kompas uždraustas, suveikė thumbup.gif...maždaug pasiskaičiavo kiek galima sms parašyti, kad per mėnesį sutilptų į limitą, o kadangi tarpusavy kalbam nemokamai, tai problemos kaip ir nebėra thumbup.gif
xxxsaulyte
temą žiūriu užvedžiau labai senai, 2004 m. Dabar jau 2009 m lotuliukas.gif ir situacija šiai dienai mūsų labai pasikeitusi, mano merginai jau 16-ka ir jau keli metai perka už mėn. 10 lt "Ežys" ir rašo SMS be perstojo... Problemos baigėsi jau senai.. Tikrai negalima vaikui duoti abonemento normalaus...
Sėkmės visoms 4u.gif
Sho.Igneta
Man 16.Turejau abonimenta kazkada pati, bet taip isejo, kad ji atidaviau mazajai sesei, o pati LABAS kortele turiu.Anksciau, kai buvau biskeli jaunesne, tai tevai skirdavo kazkiek pinigu i ta menesi.
Baigesi tie zaidimai, duoda ir dabar, tik kad neimu lotuliukas.gif Viska moku is savu pinigu, man taip patinka, kazkaip net nepatogu pasidare is tevu pinigu prasyti ir ne tik uz mob.tel.Mama net pradeda pykti, kai kokioj rubu parduotuveje issitraukiu pinigine ir prie kasos pradedu gincytis, kad as mokesiu uz ruba cool.gif , tai mama sako, kad esi mano vaikas ir as tave islaikau.Matyt jai geda kitu akivaizdoj, kad tipo vaikas turi pats is savu pinigu moketis doh.gif lotuliukas.gif biggrin.gif
Saloniki
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 05 25, 11:21)
temą žiūriu užvedžiau labai senai, 2004 m. Dabar jau 2009 m  lotuliukas.gif  ir situacija šiai dienai mūsų labai pasikeitusi, mano merginai jau 16-ka ir jau keli metai perka už mėn. 10 lt "Ežys" ir rašo SMS be perstojo... Problemos baigėsi jau senai.. Tikrai negalima vaikui duoti abonemento normalaus...
Sėkmės visoms  4u.gif
*

Vaikui - tik išankstinis papildymas rolleyes.gif . Ir dar tokia patirtis mano: turi Ežį, kurio sąskaitą papildyti galiu tik aš, ir papildau, kai reikalas prispiria, po 5 Lt (ar kortele ar internetu). Tai vaikui nėra labai patogu (juk mamai reikia vis pasisakyti, kad sąskaita tuščia rolleyes.gif ), todėl eikvojama su protu ir pagalvojant. Aišku, bandė įkalbėti papildyti iškart didesne suma, bet daugiau kaip 10 litų niekada nepildau. (Beje, per laiką už tuos 10 litų papildymus prisirinko tipsų ir gavo telefoną thumbup.gif !)
JaunaMamyte
As igi manau, kad vaikui gali buti tik papildymas. Pvz mano broliui 16, tai jis naudojasi eziuku ir jam labai gerai gaunasi. Tevai papildo kas menesi ~10-15lt, kad gautusi ezio ledas, tada as manau jis pats tyliai sau dar pasipildo, bet kas dabar geriausia ezi, kad jis gauna 10ct uz atsiliepta skambutii, tai jis gauna dar nemokamai pnigeliu, praeita savaite gavo 5lt smile.gif manau ezys neturi rimto konkurento dabartineje rinkoje
arele
Vaikams geriausia išankstinis papildymas. Maniškė jau kelis metus naudojasi telefonu ir mėn. 10Lt užtenka. Užsisako kokį planą su draugais bendrauti, o mums skambteli ir mes perskambinam, taip, kad problemų nėra. smile.gif
Mimmi
Mano mergužėlė kas mėnesį gauna po 5lt papildymams.Žino,kad telefoną gali neštis tik į pamokėles kai eina,kad galėtų paskambint,kai nueina thumbup.gif .Dar nelabai gaudosi kas tie sms ir panašiai,bet vieną kartą į Angliją paskambino doh.gif .Tada jau močiutės maldavo,kad sąskaitą papildytų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
ziedute
Po 10lt į mėnesį smile.gif
wowerike
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 05 25, 10:21)
Tikrai negalima vaikui duoti abonemento normalaus...
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
kazkada ir pati buvau priskambinus, dar is telekominio i mob. nu as ne is piktos valios, man bernam paskambint reikejo blush2.gif
dukrai (8m) pildom uz 5 - 10 lt /men. aisku, gali ir pati pasipildyt is savo pinigeliu, cia jau jos reikalas. paprastai mociutei ishskambina doh.gif auklek ir auklek ta mociute, kad vaikui perskambintu doh.gif o mes tai perskambinam (jei nepamirstam, kartais automatu atsiliepi)
Shokolada
Draugo vaikas pradinukas irgi prakalbėdavo ar kitaip abonemento sąskaitą "užaugindavo" iki kelių šimtų, tai nepaveikus kalboms apribojimą uždėjo, kad negali daugiau 25 ar 30 litų prakalbėti (kažkoks planas). Ir problema išsisiprendė thumbup.gif
(ne)eiline
QUOTE(xxxsaulyte @ 2004 11 25, 16:06)
Na telefona savaitei buvau atemusi.  mad.gif
Kaip kad minejau apsimokes visa saskaita - nusprendziau puse sumos be sirdies skausmo paimti is jos.  wink.gif Kad suprastu ka reiskia taupyti pinigelis ir juos isleisti ne tam tikslui kam taupesi. wink.gif

Kadangi telefono abonementui dar 5 men - tai atidaviau jai tel. Prisizadejo taip nebedaryti. Aisku tai nebe pirmi pazadai, bet kadangi "nusiskausmino" ir save del pinigeliu - paziuresiu koks bus efektas.
Bet pasibaigus sutarciai - butinai tik pildyk kortele ir jokio galvos skausmo !!!!
Buvo pamoka ir man paciai. doh.gif
*

Manau, kad esat neteisi. Esu beveik įsitikinusi, kad pirkot ne išankstinio apmokėjimo kortelę vien dė;l savo patogumo - kad galėtumėt pasiimt telefoną už 1lt.
Nemanau, kad tokio amžiaus vaikas supranta, kaip auga sąskaita. Ar bentjau žino, kiek kainuoja minutė pokalbio.
Pati apsunkinat vaikui gyvenimą. Išankstinis papildymas nebūtų sukėlęs tiek problemų.
Aš manau, kad Jūsų vaikas Jūsų nesupranta ir bentjau giliai širdy pyksta ant Jūsų.
Jedute
Man taip pat dukra keleta kartu buvo prikalbejusi uz nemaza pinigu suma doh.gif tad supykau ir abonentine kortele pakeiciau isankstinio papildymo kortele mirksiukas.gif papildau kas menesi, o jei sugeba ir daugiau prakalbeti, tai pasipildo uz savo susitaupytus pinigelius. Bet kai pamate, kad ir jos pinigeliai tirpsta, tai ismoko riboti savo pokalbius ar sms
d-krall
Oj, dabar menka bėda. Pvz. su planu MINI(tele2) galima ir 12 L.t limitą uždėti. O papildymo kortelės gal ir saugu, bet man būtų baisu, kad vaikui baigsis sąskaita tada, kai labai reikės man paskambinti.
-Orchideja-
Man tėvai pinigų retai kada tel. sąskaitai duoda. Sako: tavo telefonas, tai pati ir taupyk, nusipirksi.; O šiaip senelis kai pensija gauna, tai visada duoda 20lt. 10litų papildimui, o dar 10 savom išlaidom. wub.gif
d-krall
Ojoj... aš iki 17 apie telefoną nesvajojau net... Ir su visais susitikdavau. Pamenu, kavalieriams eidavom iš taksofono skambinti(egzotika), kad tėvai negirdėtų biggrin.gif
Vasariss
Žiūriu čia kai kurie vaikai neblogus papildymus gauna...man tėvai pildydavo po 5 lt kai jau išmaldaudavau.... Dabar antra pusė papildo , tai problemos nebėra smile.gif
Alsė
Manau, vaikui geriausia iseitis ne abonentas, o papildymo kortele.Kiek noresit papildysit, susitarsit kuri laika tures uztekti, o jei anksciau prasnekes, tai jau jos bedos ax.gif arba jei abonentas, galima uzdeti griezta limita ir kai ji prasnekes, iki sekancio menesio negales skambinti ir rasyti sms mirksiukas.gif
JaunaMamyte
10lt ežį papildom, turi dar extra tai i pora menesiu papildom 10 ten daug nemokamu yra programu smile.gif
p_paula
QUOTE(d-krall @ 2010 04 17, 21:59)
Ojoj... aš iki 17 apie telefoną nesvajojau net... Ir su visais susitikdavau. Pamenu, kavalieriams eidavom iš taksofono skambinti(egzotika), kad tėvai negirdėtų biggrin.gif
*

Sutinku.As irgi iki panasaus amziaus mobilaus telefono neturejau,o ir nereikejo.Dabar jau vaikai auga "mobiliniai".Mobilus telefonas reikalingas tevu patogumui,o kad vaikas reikalui esant galetu tevams paskambint,pildyciau kokia 10lt per menesi,o jei dar tas pats tinklas kaip ir tevu,tai isvis 5lt uztektu smile.gif
*INSOMNIA*
jei tevu patogumui reikalingas tel kad susisiektu su vaiku juk galima pasidaryti kad galima butu paskambint vaikui nemokamai ar kad vaikas mamai paskambintu nemokamai (tiksliai nezinau nes gyvenu ne lt bet zinau kad mano teta su vaikais snekasi nemokamai vienam tinkle) o pas mus irl galima 30d sneket ir siust sms vienam tinkle nemokamai jei pasipildai 20euru y menesi, tai manau tikrai galima rast sprendina o jau tuo labiau nepirkciau vaikui abonento... as tik uz isankstini ir papildyciau max 20lt, atsimenu kai gyvenau lt turejau labas ir pildyk korteles ir pasipildydavau gal duok die 5lt kiekviena kortele y men is reikalo kad korteles neatjungtu, tada zinutes budavo nemokamai, o kada mociutei reikdavo (su mociute gyvenau) tai pati ir pasiskambindavo. man ta sask nelb ir reikalinga budavo... mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.