Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Klausimas
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas gydytojai ginekologei > Nėštumas
doki
Laba diena 4u.gif
Man 38 savaitės ir 2 dienos, jau 3 dieną maudžia pilvo apačia, bet nereguliariai, dažniausiai pradėda dieną, o naktį praeina, maudžia ištisai, be perstojimo, skausmas kaip per menesines, bet nepasakyčiau kad labai stiprus. Tap pat kartais pamaudžia nugarą. Vaiko judesius jaučiu, bet jie kiek apmažėjo, ankščiau judėjo daug ir stipriai, dabar kiek mažiau ir silpniau, bet judesių per pusvalandį daugiau nei 5. Naktį negaliu miegoti, sunku gulėti nes labai dažnai kietėja pilvas, dieną irgi, bet neskausmingai tiesiog kietėja nuo kiekvieno judesio. Todėl norėjau paklausti ar tai normalu? Pas gydytoją man vasario 8 d. ar man laukti šito apsilankymo ir paprašyti kad ji manę apžiūrėtų, ar kreiptis jau dabar? Ačiū.
Rita Matulionytė
Tai visiškai normalu. Ruošiasi gimdymo takai, vyksta taip vadinami paruošiamieji (arba netikrieji) sąrėmiai.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.