naudoju novinete dar tik puse metu, taciau šalut. poveikis gana stiprus. kas diena pykina, ypac vakarais, karta net vemiau nakti. drauge taip pat jas vartoja, tai sake, ja irgi pykina. Noriu pasiklausti ir jusu, kaip jums?
As naudoju Novinette gal jau kokius 3 metus, nieko ipatingo, bet pries tai ilgai naudojau Tri-Regol, jie daug stipresni, bet nieko man ir nuo ju nebuvo. Tik sakyciau kad nuo Novineto daug smarkiau sumazejo lytinis potraukis ir dabar dar pradejo augti svoris, nesustabdomai kazkaip, bet nezinau ar cia butent nuo Nov, ar tiesiog per ilgai naudoju KT apskritai. Tai tiek.
Nenoriu net prisiminti tu keliu menesiu, kai vartojau Novinette, nes gerdamas jas tapau super irzli, labai padidejo svoris, daznai verkdavau, skaudedavo, bei buvo padidejusi krutine, todel po keliu menesiu jas meciau ir dabar vartoju Harmonet, tai jokio pasalinio poveikio nejauciu...
del irzlumo tai as taip pat ta jauciu, labai jautri pasidariau, taip pat daznai verkiu, tai tikriausiai viskas del KT. o tai jei pakeiti tabletes reikia padaryti pertrauka? ar reikia gerti taip pat kaip iprastai?
As Novynette geriu jau daugiau kaip metus. bet tikrai keisiu, nes priaugau net 15 kg svorio, kepenys pasidare tokio jautrumo, kad net sampano taures negaliu isgerti, atrodo kad kokia ciroze sergu
Tai, kai as tas kontraceptines meciau, tai jokiu nebegeriau apie 1,5metu... Vat tik dabar pradejau naujas gerti ir viskas tvarkoj...
As ka geriau Novynete ai buvau pikta, irzli, lytiskai salta, edri ir priaugau svorio
Tai va kaip buna.. O paskui geriau Harmonete tai viskas OK. O dabar siek tiek darau pertrauka, tai dar geriau ir svorio siek tiek numeciau
man daktaras buvo israse situ novinete pagal svori ugi,pageriau nepilna men.labai nuo ju blogai buvo,dabar pora metu nieko nenaudoju,ir man nereikia
Man uzteko ir poros saviciu, kad as jas sveiciau i siuksliu deze, nes kiekviena diena kraujavau truputi, buvau viskam jautri, jau nebekalbu apie lytini potrauki. Dabar nevartoju jokiu ir jauciuosi puikiai, atsirado ir mano prarastas noras suartet su mylimu vyru
o as norejau pradeti jas gerti, nes po 3-ju metu diane35 jau nebeliko tos naudos. Mat anksciau neskaudejo pilvo menesiniu metu, o dabar vel prasidejo skausmai. Galvojau keist i novinette, bet po tokiu komentaru jau nebenoriu QUOTE(Bonifacija @ 2004 12 04, 19:54) o as norejau pradeti jas gerti, nes po 3-ju metu diane35 jau nebeliko tos naudos. Mat anksciau neskaudejo pilvo menesiniu metu, o dabar vel prasidejo skausmai. Galvojau keist i novinette, bet po tokiu komentaru jau nebenoriu Taip komentarai nekokie, o aš novinete geriu jau 2 metus.Taip pirmus mėnesius pykino,bet dabar nesiskundžiu.
Naudojau novinete 3 metus, nei pykino, nei priaugau svorio, priesingai kelis kilus numeciau (bet cia gal del kitu priezasciu), nutraukus siu tableciu vartojima, pastojau 2-ra menesi.
Peikti negaliu
as kai naudojau novinete irgi viskas buvo OK.
QUOTE(ugnieska @ 2004 11 17, 17:39) naudoju novinete dar tik puse metu, taciau šalut. poveikis gana stiprus. kas diena pykina, ypac vakarais, karta net vemiau nakti. drauge taip pat jas vartoja, tai sake, ja irgi pykina. Noriu pasiklausti ir jusu, kaip jums? As irgi jas vartojau, jokiu salutiniu poveikiu nebuvo. Jeigu tau yra bet kokie salutiniai poveikiai vadinasi jos tau netinka, greit bek pas gydytoja ir ji tau patars keisti i kitas. Man taip buvo kai vartojau Diane 35- nuo ju pradejo kilt svoris, tada gydytoja israse Novinette, bet ir ju po keliu menesiu atsisakiau, del tam tikru sumetimu
as irgi jas vartojau. man patare vaistininke, nes tada jau buvau ibandziusi n visokiu KT, nuo visu man budavo bloga ir silpna. vaistininke patare novynette kaip viena is maziausiai pasaliniu poveikiu turinciu KT. ir tikrai, man viskas buvo ok, tik po poros metu vartojimo potraukis nerealiai sumazejo
Nu va ash pavyzdziui jau kokius 5 metus naudoju ta Novynete.
Man Novinete tai irgi netiko
as 5 metus naudojau visokias KT, Novynette irgi. As, kaip ir jus, pastebejau, kad esu irzli, dingo lyt. potraukis......O dar kaip interne perskaiciau,kad nuo KT lytinis potraukis dingsta su visam...(ta prasme, neatsistato)...tai nusprendziau mest per borta tuos kontraceptikus:)))) Ne, juokas juokais, bet jei man dar tik 30 metų ir manes pradės nejaudinti seksas, tai sooorrryyyy........ jau kaip nors be tu tableciu isgyvensiu;)
Vava as ir pasiskaitineju ir ziuriu vien tik neigiama nuomone.
O ir tiek jau ilgai vartoju 5 metus, drauges pradejo gasdint kad negerai tiek istisai vartot,
Tarp kitko, jei dar tik 24m. ir negimdžiusi, tai visai normalu, kad nėra didžiulio noro, nes moters seksualumas atsiskleidžia apie 30m., dar labiau - pagimdžius.
Galvojau rašyt ar nerašyt aie savo patirtį
QUOTE(Žydraakė @ 2005 06 17, 12:05) Kaip man sakė gydytoja, KT kaina lemia ir jų kokybę. Kuo brangesni, tuo geresni, ta prasme mažesni hormonų kiekiai juose. deja, ne visada didesnė kaina = geresnė kokybė. Kuo daugiau į reklamą įdedama pinigų, tuo daugiau ir kainuoja prekė (galioja ne tik KT). Paprastai naujos, ką tik į rinką išleistos KT irgi kainuoja daugiau. Ar jos geresnės, irgi klausimas, šiaip aišku jos tobulinamos, stengiamasi jas gerint, bet neaišku, ar pavyksta. Juk ir su kitais vaistais ne kartą buvę, paleidžiami į rinką, visi perka, o paskui staigiai išimami iš prekybos, kai kas blogo atsitinka... QUOTE(liepsnelė @ 2005 06 17, 12:27) Suprantu, kad ne visada, bet kažkaip reikia juk rinktis KT, kai prie to priveda liga
Paskaičius šiuos komentarus, ir man norisi baigti gerti Novinette. Geriu turbūt jau daugiau kaip metai, bet tokių baisių šalutinių poviekių nebuvo. Tik šiemet , kai išlindo ryškesnė saulutė, pastebėjau , kad veidą "išmetė" pigmentinėm dėmėm. Nusprendžiau, kad nuo kontraceptikų (pernai irgi panašiai buvo, tik į tai nekreipiau dėmesio). Tačiau nežinau ar aš teisi. Ar dar kam nors taip yra buvę?
Man su Novinette buvo tas pats. Bet is pradziu as galvojau kad nuo soliariumo. Nustojau eiti i soliariuma, bet niekas nepasikeite. Isnyko pigmentines demes tik po puses metu kai nustojau gerti Novinette.
as jau gal metus ju nebegeriu ir apskritai jokiu negeriu, nes nuo siu KT sumazejo lytinis potraukis
Pasisakysiu apie Regulona, nes is esmės sudėtis praktiškai ta pati, kaip ir Novynette (Novynette 0,15 mg ir 0,02 mg, o Regulon 0,15 mg ir 0,03 mg). Na, aš Regulonu pakeičiau Logest, nes labai jau buvo sumažėjęs lytinis potraukis, kai apie tai pasakiau ginekologei, ji pasakė, kad čia nuo Logesto, nes šios KT lyg tai didina testosterono ar pan. kiekį, todėl ir nebesinori visai
sumazejo potraukis....
meciau, geriu minulet, kurias geriau anksciua, bet skirtuma jauciu ....
dar prieš nėštumą gėriau Novynette endometriozės profilaktikai, aišku buvau šalta kaip ledas, bet gavojau, kad tokia jau esu. Po gimdymo ir žindymo visai nieko negėriau, ir šatai jau pradėjau pirmą pakuotę Novynette po ilgos pertraukos. O siaube, ėdu nerealiais kiekiais
Fuu!!!
Beveik 3 metus gėriau Novynette ir
visai nesinorėjo, maniškis pradėjo nesuprast kas darosi, aš nusprendžiau kad gal jau mano meilė išgaravo O per tuos metus kai gėriau tabletes, priaugau.. 10kg. Bet čia neaišku ar nuo tablečių ar nuo gero gyvenimo. Dabar kai nustojau gerti, keli kg nukrito, bet irgi neaišku nuo ko, gal kad vasara.. Bet išvada aiški, KT tikrai įtakoja norą mylėtis. Bet kai vėl pradėsiu gerti KT (vis dėl to teks), matyt Novinette pakeisiu kitomis
man patiko novynete vien del to kad gerai jauciausi bet paskui pastebejau kad auga svoris ir per metus priaugau 10 kg.nelaimei dar prasidejo kiausidziu uzdegimas ir gydytoja israse regulono.oooiii kas dares ir pykino ir atrodo neturejau kur dingt tik valgiau ir valgiau
QUOTE(almante_keturakyte @ 2005 07 29, 14:39) man patiko novynete vien del to kad gerai jauciausi bet paskui pastebejau kad auga svoris ir per metus priaugau 10 kg.nelaimei dar prasidejo kiausidziu uzdegimas ir gydytoja israse regulono.oooiii kas dares ir pykino ir atrodo neturejau kur dingt tik valgiau ir valgiau Nu kad svoris auga tai ce faktas...ir zinok dabar nuo ko jis auga ar nuo naktiniu pasivalgymu ar ir novynete prisideda prie to
Bet va kame reikalas, nu negaliu nustoti ash mesti gerti tu kontraceotiku
Nors myliuose gan reeetttaaaiii,
Turiu ir as nemaza patirti su Novynette - 3,8metu. Pirma menesi visa kraujavau ir buvau irzli. O po to viskas susitvarke ir man visai patiko
Bet labai jomis skustis negaleciau, juk pienlige atsiradus butu ir nuo visu kitu hormonu. Daug draugiu jas vartojo ir taipogi nesiskunde. QUOTE(vittie @ 2005 08 02, 20:54) Turiu ir as nemaza patirti su Novynette - 3,8metu. Pirma menesi visa kraujavau ir buvau irzli. O po to viskas susitvarke ir man visai patiko Bet labai jomis skustis negaleciau, juk pienlige atsiradus butu ir nuo visu kitu hormonu. Daug draugiu jas vartojo ir taipogi nesiskunde. esu bandžius kelis KT, tarp jų ir Novynette, tai man pirmąkart gyvenime ir atsirado pienligė būtent juos vartojant. QUOTE(liepsnelė @ 2005 08 03, 07:48) esu bandžius kelis KT, tarp jų ir Novynette, tai man pirmąkart gyvenime ir atsirado pienligė būtent juos vartojant. Na, jeigu taip, tai tikesiuos, kad ir man taip bus. Jei nevartosiu ziedo, tai tikriausiai irgi pasirinksiu Harmonet
Va pradėjau vartoti " Novynette".Kol kas jokio šalutinio poveikio nejaučiu.
Niekad nevartočiau jokiu kontraceptiku priemone nuo bobiškos ligos. Bandžiau vartoti " Jeanine" tai priminė košmarą: kraujavimas, pykinimas, galvos skausmas. Jei ir šitie po 3 mėn. pasireikš savo blogosiom savybem , ko gero spjausiu į visus tuos kontaceptikus. O svoris mielosios išties auga tik nuo ėdimo- faktas pati kaip bačka ir vis per tą rijimą vabaliukai
Kelioms draugėms irgi netiko. Pati Novynete vartoju apie tris metus, viskas tvarkoj, nei pykina, nei dar kas nors darosi. Matyt, čia kiekvienai individualiai. Svoris man auga nuo bandelių...
Dabar net sunku pasakyti kiek laiko vartojau Novinete, gal 3 - 4 metus, vieną mėnesį pradėjau kraujot
Galiu pasakyti kad šalta aš kaip ledas, noru labai retai atsiranda, gal reiktų mesti, tik nenoriu pastoti
As taip pat naudoju Novynette jau mazdaug puse metu.Tai skustis kolkas tikrai negaliu niekuo,nei svorio priaugimo,nei kraujavimo ar pykinimo nera.Jauciuos normaliai ir viskas reguliaru.Manau,tai nuo kiekvienos moters organizmo priklauso,kas tinka ir kas ne.
ir man teko vartoti novinette, tai ištempiau pusę metų ir nutraukiau vartojimą, nes buvo ir depresija užpuolus ir frigidiškumas atsiradęs
Viešpatie, mergaitės Jūs man akis atvėrėte. Aš galvoju, kad man čia noras meilei jau nunyko, o aš juk tiek metų jau su novynete, kad ją kur. Viskas Lekiu pas daktariuką tegu ieško ko nors man. Svarbiausia, kad vyras dėl manęs visada stengiasi
bet Svarbiausia, kad kai sunyti maitinau nieko nevartojau, tokia meilė buvo atsiradusi, tai galvoju, kodėl čia dabar taip o čia ta Novynete. Atsikratysiu - tvirtai nusprendžiau.
Ir as svorio priaugau del situ KT
Dabar negaliu niekaip sulieknet
ziuriu ne man vienai frigidiskumas pasireiske..ir man tokios mintys sukas: greiciau greiciau greiciau.
būtent, nemanau kad TO nenoro nereikia nurašyti KT, nors tai ir lengviausia - nereikia knaisiotis giliau ieškant tam priežaščių.
bet man pasakykit ar pirmą ciklą geriant gali tęstis mmmm antrą savaitę? gal vėliau susireguliuos viskas QUOTE(krika @ 2005 10 30, 21:40) būtent, nemanau kad TO nenoro nereikia nurašyti KT, nors tai ir lengviausia - nereikia knaisiotis giliau ieškant tam priežaščių. bet man pasakykit ar pirmą ciklą geriant gali tęstis mmmm antrą savaitę? gal vėliau susireguliuos viskas Del nenoro, is dalies tu teisi, priezasciu visokiu gali but, taciau nenoras yra vienas is dazniausiu salutiniu reiskiniu, geriant KT. Jis neatsiranda per pirma menesi, cia ilgalaikio vartojimo pasekme, bent pusmecio. O del menesiniu, taip gali uzistest per pirma cikla, turetu per 3 men. susitvarkyt.
Va kur cia tas suo pakastas. Novinete geriu 1.5 metu. O as ir galvoju kur dingo mano potraukis? Vyras net pyksta, kad nenoriu ir nenoriu, didesnis noras atsiranda ta savaite kai negeriu tableciu, bet kas is to............. O del irzlumo tai jo, viskas nervina, viskas blogai. Kur zmogau busi laimingas ir patenkintas kai nera
O mums dar tik po 23 metus O del svorio nezinau, jis kad padidejo tai tikrai, bet nezinau nuo ko. Po gimdymo gydytoja rekomendavo Harmonet, bet kad pripasakojo sese ir drauges kad negeros svoris auga, depresija ir t.t patare Novynete ir se tau kad nori
Nieko gero man tas novynetas.As geriau 2.5metu ir vis i menesi po karta uzeidavo migreniniai galvos skausmai,o as nesuprasdavau kas daros.Bet taip suimdavo,kad nors sienom lipk.Budavo ir pykinimu iki vemimo,bet vis kaltindavau netinkama mityba.Nutariau padaryt pertrauka siaip sau,kad organizmas pailsetu.
Ir kaip manot,dingo galvos skausmai,per puse metu nesuskaudo nei karto,ir pykinimu nebeliko.Tai man tik tada dasuto i smegenis Aisku dabar vel pradejau jas gert ir pirma menesi jau pradejo taip skaudet krutine,kad net prisiliest baisu.As jas matyt mesiu jau kita menesi.Tuo labiau kai yra is ko rinktis,ko cia man kankintis |