Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kontraceptinės tabletės "Novinette"
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Kontraceptinės priemonės
Pages: 1, 2, 3, 4
ugnieska
naudoju novinete dar tik puse metu, taciau šalut. poveikis gana stiprus. kas diena pykina, ypac vakarais, karta net vemiau nakti. drauge taip pat jas vartoja, tai sake, ja irgi pykina. Noriu pasiklausti ir jusu, kaip jums?
Gerute
As naudoju Novinette gal jau kokius 3 metus, nieko ipatingo, bet pries tai ilgai naudojau Tri-Regol, jie daug stipresni, bet nieko man ir nuo ju nebuvo. Tik sakyciau kad nuo Novineto daug smarkiau sumazejo lytinis potraukis ir dabar dar pradejo augti svoris, nesustabdomai kazkaip, bet nezinau ar cia butent nuo Nov, ar tiesiog per ilgai naudoju KT apskritai. Tai tiek.
Pikciurna_
Nenoriu net prisiminti tu keliu menesiu, kai vartojau Novinette, nes gerdamas jas tapau super irzli, labai padidejo svoris, daznai verkdavau, skaudedavo, bei buvo padidejusi krutine, todel po keliu menesiu jas meciau ir dabar vartoju Harmonet, tai jokio pasalinio poveikio nejauciu... thumbup.gif
ugnieska
QUOTE (Pikciurna_ @ 2004 11 18, 10:02)
Nenoriu net prisiminti tu keliu menesiu, kai vartojau Novinette, nes gerdamas jas tapau super irzli, labai padidejo svoris, daznai verkdavau, skaudedavo, bei buvo padidejusi krutine, todel po keliu menesiu jas meciau ir dabar vartoju Harmonet, tai jokio pasalinio poveikio nejauciu... thumbup.gif

del irzlumo tai as taip pat ta jauciu, labai jautri pasidariau, taip pat daznai verkiu, tai tikriausiai viskas del KT. o tai jei pakeiti tabletes reikia padaryti pertrauka? ar reikia gerti taip pat kaip iprastai?
*erikute*
As Novynette geriu jau daugiau kaip metus. bet tikrai keisiu, nes priaugau net 15 kg svorio, kepenys pasidare tokio jautrumo, kad net sampano taures negaliu isgerti, atrodo kad kokia ciroze sergu mad.gif potraukis taip pat ryskiai sumazejo, net saves pradejau nekesti, galvoju is kur tas frigidiskumas mad.gif dar kazkur buvau radus informacijos, kad butent novynette labai apkrauna kepenis ir ju negalima gerti ilgesni laika kaip metus-du.
Pikciurna_
QUOTE (ugnieska @ 2004 11 18, 13:11)
del irzlumo tai as taip pat ta jauciu, labai jautri pasidariau, taip pat daznai verkiu, tai tikriausiai viskas del KT. o tai jei pakeiti tabletes reikia padaryti pertrauka? ar reikia gerti taip pat kaip iprastai?

Tai, kai as tas kontraceptines meciau, tai jokiu nebegeriau apie 1,5metu...
Vat tik dabar pradejau naujas gerti ir viskas tvarkoj...
12345678
As ka geriau Novynete ai buvau pikta, irzli, lytiskai salta, edri ir priaugau svorio doh.gif mad.gif
Tai va kaip buna..
O paskui geriau Harmonete tai viskas OK.
O dabar siek tiek darau pertrauka, tai dar geriau ir svorio siek tiek numeciau rolleyes.gif
gerrda
man daktaras buvo israse situ novinete pagal svori ugi,pageriau nepilna men.labai nuo ju blogai buvo,dabar pora metu nieko nenaudoju,ir man nereikia smile.gif
liaulia
Man uzteko ir poros saviciu, kad as jas sveiciau i siuksliu deze, nes kiekviena diena kraujavau truputi, buvau viskam jautri, jau nebekalbu apie lytini potrauki. Dabar nevartoju jokiu ir jauciuosi puikiai, atsirado ir mano prarastas noras suartet su mylimu vyru wub.gif
Bonifacija
ohmy.gif ogo, kokie atsiliepimai
o as norejau pradeti jas gerti, nes po 3-ju metu diane35 jau nebeliko tos naudos. Mat anksciau neskaudejo pilvo menesiniu metu, o dabar vel prasidejo skausmai. Galvojau keist i novinette, bet po tokiu komentaru jau nebenoriu unsure.gif
lukas 22
QUOTE(Bonifacija @ 2004 12 04, 19:54)
ohmy.gif ogo, kokie atsiliepimai
o as norejau pradeti jas gerti, nes po 3-ju metu diane35 jau nebeliko tos naudos. Mat anksciau neskaudejo pilvo menesiniu metu, o dabar vel prasidejo skausmai. Galvojau keist i novinette, bet po tokiu komentaru jau nebenoriu  unsure.gif
*

Taip komentarai nekokie, o aš novinete geriu jau 2 metus.Taip pirmus mėnesius pykino,bet dabar nesiskundžiu.
ex-balionas
Naudojau novinete 3 metus, nei pykino, nei priaugau svorio, priesingai kelis kilus numeciau (bet cia gal del kitu priezasciu), nutraukus siu tableciu vartojima, pastojau 2-ra menesi.
Peikti negaliu smile.gif
Rino
as kai naudojau novinete irgi viskas buvo OK.
subalansuota
QUOTE(ugnieska @ 2004 11 17, 17:39)
naudoju novinete dar tik puse metu, taciau šalut. poveikis gana stiprus. kas diena pykina, ypac vakarais, karta net vemiau nakti. drauge taip pat jas vartoja, tai sake, ja irgi pykina. Noriu pasiklausti ir jusu, kaip jums?
*

As irgi jas vartojau, jokiu salutiniu poveikiu nebuvo.
Jeigu tau yra bet kokie salutiniai poveikiai vadinasi jos tau netinka, greit bek pas gydytoja ir ji tau patars keisti i kitas. Man taip buvo kai vartojau Diane 35- nuo ju pradejo kilt svoris, tada gydytoja israse Novinette, bet ir ju po keliu menesiu atsisakiau, del tam tikru sumetimu rolleyes.gif
Rucelie
as irgi jas vartojau. man patare vaistininke, nes tada jau buvau ibandziusi n visokiu KT, nuo visu man budavo bloga ir silpna. vaistininke patare novynette kaip viena is maziausiai pasaliniu poveikiu turinciu KT. ir tikrai, man viskas buvo ok, tik po poros metu vartojimo potraukis nerealiai sumazejo doh.gif tada pakeiciau jas i cilest, biski apsitvarke viskas. nutraukus cilest, pastojau per 2 men biggrin.gif
moony
Nu va ash pavyzdziui jau kokius 5 metus naudoju ta Novynete. sad.gif ir nebesuprantu kas darosi. Dingo lytinis potraukis o ir pasidariau irzli kaip ragana. blink.gif cry.gif Paskutiniu metu pradejau gerti vakarais velai ir issireguliavo menstruacijos, netgi begau pirkti testuka nes labai jau velavo cry.gif cry.gif Sakiau kad mesiu ash ta Novynete, pagyvensiu biski sveikai , kol atsigaus noras ... blush2.gif
Rianka
Man Novinete tai irgi netiko sad.gif
Karenina
as 5 metus naudojau visokias KT, Novynette irgi. As, kaip ir jus, pastebejau, kad esu irzli, dingo lyt. potraukis......O dar kaip interne perskaiciau,kad nuo KT lytinis potraukis dingsta su visam...(ta prasme, neatsistato)...tai nusprendziau mest per borta tuos kontraceptikus:)))) Ne, juokas juokais, bet jei man dar tik 30 metų ir manes pradės nejaudinti seksas, tai sooorrryyyy........ jau kaip nors be tu tableciu isgyvensiu;)
moony
Vava as ir pasiskaitineju ir ziuriu vien tik neigiama nuomone. g.gif Man tai tik 24m ir nebenoriu ishvis nei myletis nei ka. schmoll.gif schmoll.gif
O ir tiek jau ilgai vartoju 5 metus, drauges pradejo gasdint kad negerai tiek istisai vartot, verysad.gif tai reikes padaryti pertraukele keliu menesiu ir tada galvot ka daryt, nueisiu matyt pas ginekologa pasikonsultuoti, doh.gif o tai tokioj jaunyteje noro kai nebera man tai nepatinka. sad.gif
liepsnele
Tarp kitko, jei dar tik 24m. ir negimdžiusi, tai visai normalu, kad nėra didžiulio noro, nes moters seksualumas atsiskleidžia apie 30m., dar labiau - pagimdžius.
Žydraakė
Galvojau rašyt ar nerašyt aie savo patirtį g.gif bet žiūriu, kad ne viena čia tokia esu. Man Novinete prirašė dėl cistų, taigi geriau iš reikalo. Po mėnesio vartojimo pradėjau prakaituot kaip didis sportininkas fitness4.gif, lytinis potraukis dingo verysad.gif, draugas pradėjo skųstis, kad tapau nervinga ir irzli gun_rifle.gif. Tuomet keitė į kitus KT. Kaip man sakė gydytoja, KT kaina lemia ir jų kokybę. Kuo brangesni, tuo geresni, ta prasme mažesni hormonų kiekiai juose.
liepsnele
QUOTE(Žydraakė @ 2005 06 17, 12:05)
Kaip man sakė gydytoja, KT kaina lemia ir jų kokybę. Kuo brangesni, tuo geresni, ta prasme mažesni hormonų kiekiai juose.
*

deja, ne visada didesnė kaina = geresnė kokybė. Kuo daugiau į reklamą įdedama pinigų, tuo daugiau ir kainuoja prekė (galioja ne tik KT). Paprastai naujos, ką tik į rinką išleistos KT irgi kainuoja daugiau. Ar jos geresnės, irgi klausimas, šiaip aišku jos tobulinamos, stengiamasi jas gerint, bet neaišku, ar pavyksta. Juk ir su kitais vaistais ne kartą buvę, paleidžiami į rinką, visi perka, o paskui staigiai išimami iš prekybos, kai kas blogo atsitinka... unsure.gif
Žydraakė
QUOTE(liepsnelė @ 2005 06 17, 12:27)
deja, ne visada didesnė kaina = geresnė kokybė.
*

Suprantu, kad ne visada, bet kažkaip reikia juk rinktis KT, kai prie to priveda liga verysad.gif Man kažkaip pats organizmas geriausiai sureagavo į vienas iš brangiausių KT. Kažkada sakiau, kad gyvenime jų negersiu, bet vat "niekada nesakyk niekada", nes cistos taip suraitė cry.gif , kad kaip gerutė jas geriau.
Lilly*
Paskaičius šiuos komentarus, ir man norisi baigti gerti Novinette. Geriu turbūt jau daugiau kaip metai, bet tokių baisių šalutinių poviekių nebuvo. Tik šiemet , kai išlindo ryškesnė saulutė, pastebėjau , kad veidą "išmetė" pigmentinėm dėmėm. Nusprendžiau, kad nuo kontraceptikų (pernai irgi panašiai buvo, tik į tai nekreipiau dėmesio). Tačiau nežinau ar aš teisi. Ar dar kam nors taip yra buvę?
Ria
Man su Novinette buvo tas pats. Bet is pradziu as galvojau kad nuo soliariumo. Nustojau eiti i soliariuma, bet niekas nepasikeite. Isnyko pigmentines demes tik po puses metu kai nustojau gerti Novinette.
LEDINE20
as jau gal metus ju nebegeriu ir apskritai jokiu negeriu, nes nuo siu KT sumazejo lytinis potraukis
«gėlytė»
Pasisakysiu apie Regulona, nes is esmės sudėtis praktiškai ta pati, kaip ir Novynette (Novynette 0,15 mg ir 0,02 mg, o Regulon 0,15 mg ir 0,03 mg). Na, aš Regulonu pakeičiau Logest, nes labai jau buvo sumažėjęs lytinis potraukis, kai apie tai pasakiau ginekologei, ji pasakė, kad čia nuo Logesto, nes šios KT lyg tai didina testosterono ar pan. kiekį, todėl ir nebesinori visai smile.gif Dabar geriu Reguloną, skųstis negaliu, noras atsirado ir labai didelis smile.gif, plius sumažėjo kraujavimas per mėnesines, nuo 4-5 dienų iki 3 smile.gif Taigi kol kas nieko blogo negaliu pasakyti. Tik... čia gal visoms, geriančioms KT, taip - kartais naudojamės gumytėm, vien tik dėl to, kad užknisa "po to" šluostytis atgal išbėgusi "vaikiukų skystį". Turbūt suprantat, apie ką aš, žinoma, vienas iš KT veikimo principų - gimdos kaklelio gleivių tirštinimas, bet kažkaip nemalonu, pasimyli ir iškart - "paduok pop. rankšluostį"... O jei dar po ilgesnio laiko, pvz., mmm, pasimyli, tai išvis...
Ugniaplaukė
sumazejo potraukis....
meciau, geriu minulet, kurias geriau anksciua, bet skirtuma jauciu ....
Erina
dar prieš nėštumą gėriau Novynette endometriozės profilaktikai, aišku buvau šalta kaip ledas, bet gavojau, kad tokia jau esu. Po gimdymo ir žindymo visai nieko negėriau, ir šatai jau pradėjau pirmą pakuotę Novynette po ilgos pertraukos. O siaube, ėdu nerealiais kiekiais doh.gif , nu tai kur tas svoris neaugs, vėl atsirado šaltumas, erzina net mintis apie tai. Nežinau, nebūtų tos nelemtos endometriozės, tai kaip šveiščiau aš tuos kontraceptiku per bortą
ziemuze
Fuu!!! gun_bandana.gif gun_rifle.gif nu nemegau as to nowynette schmoll.gif
tutti
Beveik 3 metus gėriau Novynette ir cry.gif prieš kelis mėnesius mečiau. Nes smileysex.gif
visai nesinorėjo, maniškis pradėjo nesuprast kas darosi, aš nusprendžiau kad gal jau mano meilė išgaravo verysad.gif ir mečiau lauk tas tabletes. Ir ką, jau kokį mėnesį wub.gif wub.gif wub.gif noriu 4u.gif . Tik va dilema nemaloni iškyla, arba nori mylėtis ir naudoji gumytes unsure.gif arba naudoji tabletes, bet mylėtis kažkaip doh.gif nesinori. O kitas priemones naudoti baisu, jaučiu panišką baimę pastoti, paranoja kažkokia.
O per tuos metus kai gėriau tabletes, priaugau.. 10kg. Bet čia neaišku ar nuo tablečių ar nuo gero gyvenimo. Dabar kai nustojau gerti, keli kg nukrito, bet irgi neaišku nuo ko, gal kad vasara..
Bet išvada aiški, KT tikrai įtakoja norą mylėtis.
Bet kai vėl pradėsiu gerti KT (vis dėl to teks), matyt Novinette pakeisiu kitomis
Almantaitė
man patiko novynete vien del to kad gerai jauciausi bet paskui pastebejau kad auga svoris ir per metus priaugau 10 kg.nelaimei dar prasidejo kiausidziu uzdegimas ir gydytoja israse regulono.oooiii kas dares ir pykino ir atrodo neturejau kur dingt tik valgiau ir valgiau sad.gif
moony
QUOTE(almante_keturakyte @ 2005 07 29, 14:39)
man patiko novynete vien del to kad gerai jauciausi bet paskui pastebejau kad auga svoris ir per metus priaugau 10 kg.nelaimei dar prasidejo kiausidziu uzdegimas ir gydytoja israse regulono.oooiii kas dares ir pykino ir atrodo neturejau kur dingt tik valgiau ir valgiau sad.gif
*

Nu kad svoris auga tai ce faktas...ir zinok dabar nuo ko jis auga ar nuo naktiniu pasivalgymu ar ir novynete prisideda prie to cry.gif
moony
Bet va kame reikalas, nu negaliu nustoti ash mesti gerti tu kontraceotiku sad.gif mane kankina paniska baime. Jau pries 2 menesius sakiau mesiu per borta, bet neiseina. Vis perku ir perku nauja pakuote blink.gif
Nors myliuose gan reeetttaaaiii, blush2.gif bet atrodo vos nustosiu gert toj pastosiu (is shventos dvasios). Ir sejp atrodo kils daug problemu schmoll.gif . Kol nevartojau kontraceptiku mano menstruacijos buvo kosmaras, skausmai neregeti cry.gif cry.gif , tad bijau kad vel atsinaujins. Bet tikrai zinau kad noriu pailseti nuo tu kontraceptiku. Daktarelio klausiau ar ne per ilgai vartoju (4metai) sakau gal reikia daryt pertrauka. O jis sako kiek reikia tiek vartok. TAi va nebezinau ka daryt. gal ka sgaletu pasiulyti kokias kitas tabletytes, nu nelabai brangias, nes novynete tokios buvp ne is brangiuju. blush2.gif
vittie
Turiu ir as nemaza patirti su Novynette - 3,8metu. Pirma menesi visa kraujavau ir buvau irzli. O po to viskas susitvarke ir man visai patiko tongue.gif Tol, kol neprasidejo pienlige, ir kuo toliau - vis dazniau cry.gif taigi del to ir meciau galu gale. O dabar taip gera, tik beda, kad dabar vaikinas nepatenkintas...
Bet labai jomis skustis negaleciau, juk pienlige atsiradus butu ir nuo visu kitu hormonu. Daug draugiu jas vartojo ir taipogi nesiskunde.
liepsnele
QUOTE(vittie @ 2005 08 02, 20:54)
Turiu ir as nemaza patirti su Novynette - 3,8metu. Pirma menesi visa kraujavau ir buvau irzli. O po to viskas susitvarke ir man visai patiko tongue.gif Tol, kol neprasidejo pienlige, ir kuo toliau - vis dazniau cry.gif taigi del to ir meciau galu gale. O dabar taip gera, tik beda, kad dabar vaikinas nepatenkintas...
Bet labai jomis skustis negaleciau, juk pienlige atsiradus butu ir nuo visu kitu hormonu. Daug draugiu jas vartojo ir taipogi nesiskunde.
*

esu bandžius kelis KT, tarp jų ir Novynette, tai man pirmąkart gyvenime ir atsirado pienligė būtent juos vartojant. g.gif Dabar kai geriu Harmonet, to nebūna (tpfu tpfu tpfu).
vittie
QUOTE(liepsnelė @ 2005 08 03, 07:48)
esu bandžius kelis KT, tarp jų ir Novynette, tai man pirmąkart gyvenime ir atsirado pienligė būtent juos vartojant.  g.gif  Dabar kai geriu Harmonet, to nebūna (tpfu tpfu tpfu).
*

Na, jeigu taip, tai tikesiuos, kad ir man taip bus. Jei nevartosiu ziedo, tai tikriausiai irgi pasirinksiu Harmonet ax.gif
vabaliukai
Va pradėjau vartoti " Novynette".Kol kas jokio šalutinio poveikio nejaučiu.
Niekad nevartočiau jokiu kontraceptiku schmoll.gif , bet daktarė prirašė kaip
priemone nuo bobiškos ligos. cry.gif
Bandžiau vartoti " Jeanine" tai priminė košmarą: kraujavimas, pykinimas, galvos skausmas.
Jei ir šitie po 3 mėn. pasireikš savo blogosiom savybem , ko gero spjausiu į visus tuos kontaceptikus.
O svoris mielosios išties auga tik nuo ėdimo- faktas pati kaip bačka ir vis per tą rijimą doh.gif

vabaliukai
mildunux
Kelioms draugėms irgi netiko. Pati Novynete vartoju apie tris metus, viskas tvarkoj, nei pykina, nei dar kas nors darosi. Matyt, čia kiekvienai individualiai. Svoris man auga nuo bandelių... smile.gif
Miledi.N
Dabar net sunku pasakyti kiek laiko vartojau Novinete, gal 3 - 4 metus, vieną mėnesį pradėjau kraujot cry.gif išsigandau nerealiai, nulekiau pas gydytoją, tai man išrašė Reguloną ir dabar viskas tvarkoj, sakė kad man reikėjo padidinti harmonų kiekį ar dar ko.
Galiu pasakyti kad šalta aš kaip ledas, noru labai retai atsiranda, gal reiktų mesti, tik nenoriu pastoti g.gif
Monela
As taip pat naudoju Novynette jau mazdaug puse metu.Tai skustis kolkas tikrai negaliu niekuo,nei svorio priaugimo,nei kraujavimo ar pykinimo nera.Jauciuos normaliai ir viskas reguliaru.Manau,tai nuo kiekvienos moters organizmo priklauso,kas tinka ir kas ne.
Tiffany
ir man teko vartoti novinette, tai ištempiau pusę metų ir nutraukiau vartojimą, nes buvo ir depresija užpuolus ir frigidiškumas atsiradęs schmoll.gif doh.gif
AMELY
Viešpatie, mergaitės Jūs man akis atvėrėte. Aš galvoju, kad man čia noras meilei jau nunyko, o aš juk tiek metų jau su novynete, kad ją kur. Viskas Lekiu pas daktariuką tegu ieško ko nors man. Svarbiausia, kad vyras dėl manęs visada stengiasi 4u.gif , visokių atrakcijų prisigalvoja, kad tik mane pamalonintų, o man galvoje, brangusis ar negalėtum greičiau... doh.gif
bet Svarbiausia, kad kai sunyti maitinau nieko nevartojau, tokia meilė buvo atsiradusi, tai galvoju, kodėl čia dabar taip o čia ta Novynete. Atsikratysiu - tvirtai nusprendžiau.
Nonna
Ir as svorio priaugau del situ KT cry.gif
Dabar negaliu niekaip sulieknet cry.gif
Venice
ziuriu ne man vienai frigidiskumas pasireiske..ir man tokios mintys sukas: greiciau greiciau greiciau. schmoll.gif bet seip naudoju novynette jau du metus tai isvis jokiu salutiniu poveikkiu neturejau. nors dar del to frigidiskumo drisciau gincytis.na nebent cia individualiai mano atveju. sakyciau, neber aistros.. g.gif
krika
būtent, nemanau kad TO nenoro nereikia nurašyti KT, nors tai ir lengviausia - nereikia knaisiotis giliau ieškant tam priežaščių.

bet man pasakykit ar pirmą ciklą geriant gali tęstis mmmm antrą savaitę? gal vėliau susireguliuos viskas g.gif
liepsnele
QUOTE(krika @ 2005 10 30, 21:40)
būtent, nemanau kad TO nenoro nereikia nurašyti KT, nors tai ir lengviausia - nereikia knaisiotis giliau ieškant tam priežaščių.

bet man pasakykit ar pirmą ciklą geriant gali tęstis mmmm antrą savaitę? gal vėliau susireguliuos viskas  g.gif
*

Del nenoro, is dalies tu teisi, priezasciu visokiu gali but, taciau nenoras yra vienas is dazniausiu salutiniu reiskiniu, geriant KT. Jis neatsiranda per pirma menesi, cia ilgalaikio vartojimo pasekme, bent pusmecio.

O del menesiniu, taip gali uzistest per pirma cikla, turetu per 3 men. susitvarkyt.
dajolu
Va kur cia tas suo pakastas. Novinete geriu 1.5 metu. O as ir galvoju kur dingo mano potraukis? Vyras net pyksta, kad nenoriu ir nenoriu, didesnis noras atsiranda ta savaite kai negeriu tableciu, bet kas is to............. O del irzlumo tai jo, viskas nervina, viskas blogai. Kur zmogau busi laimingas ir patenkintas kai nera
smileysex.gif
O mums dar tik po 23 metus cray.gif
O del svorio nezinau, jis kad padidejo tai tikrai, bet nezinau nuo ko. Po gimdymo gydytoja rekomendavo Harmonet, bet kad pripasakojo sese ir drauges kad negeros svoris auga, depresija ir t.t patare Novynete ir se tau kad nori doh.gif Reiks gal keist KT, ba negert nekas bus. Dar susilauksim antru gandru, kolkas ankstoka.
moony
verysad.gif Joa is patirties sakau Nvynete nekas, gal ce aisku kiti dalykai kalti, bet po 5metu vartojimo Novynete manes ne per prievarta nebenusitemdavo vaikinas y lova blink.gif Budavau salta ir niekada nenoredavau, va jau kaip 4menesius nebegeriu ir jauciu jau pagyvejima, atsirado noras kaip senais gerais laikais thumbup.gif , tik va su noru atsirado ir menstruaciju nezhmoniski skausmai, kurie geriant Novynete buvo dinge lyg y dausas rolleyes.gif . Tai va nzn dabar ka riektu naudoti, kitokiu kontraceptiku nebenoriu ir taip nualinau organizma... sad.gif
NORIKA
Nieko gero man tas novynetas.As geriau 2.5metu ir vis i menesi po karta uzeidavo migreniniai galvos skausmai,o as nesuprasdavau kas daros.Bet taip suimdavo,kad nors sienom lipk.Budavo ir pykinimu iki vemimo,bet vis kaltindavau netinkama mityba.Nutariau padaryt pertrauka siaip sau,kad organizmas pailsetu.
Ir kaip manot,dingo galvos skausmai,per puse metu nesuskaudo nei karto,ir pykinimu nebeliko.Tai man tik tada dasuto i smegenis doh.gif ,kad visa ta bloga savijauta sukele KT.
Aisku dabar vel pradejau jas gert ir pirma menesi jau pradejo taip skaudet krutine,kad net prisiliest baisu.As jas matyt mesiu jau kita menesi.Tuo labiau kai yra is ko rinktis,ko cia man kankintis rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.