Aga, mūsų marškinėliais buvo apdovanoti visi ropliukai turnyre O taip tai dalinome tik ženkliukus ir lipdukui. Turiu nuotraukų iš šiandien ir iš vakar, įdėsiu rytoj, nes dabar bėgu švesti.
SuperMama, linksmo prisilakimo
Labai idomu, gal supermamietes "vede apskaita" kiek gi virtualiu mamku apsilanke parodoje?
Butu labai smalsu Be to, arteja Kaledos. Gal koki kaledini meeta su Supermama ir Kaledu seniu galima butu susiorganizuoti sau ir vaikuciams, kaip pernai panasiai? Gal pvz Mauglyje - juk jie su Supermama draugauja, o uz iejima susimoketume.. Ka manote?
Oi kaip faina butu, tik labai gaila, kad mes dar per mazi
O taip norėjosi prasiblaškyti ir savarbiausia gauti supermmamos ženkliuką. SUPERMAMA, o gal yra koks būdas gauti šį ženkiuką? labai jau norisi jį turėti
Nedurna nevaryk Dievo i medi...
Leisk po parodos atsigaut Mes ne Senoves Romoje kur galit reikalaut reginiu ir duonos Va atsvesim truputi sekminga pirmaja paroda tada pailsesim ir tada jau kibsim i sekancios sventes organizavima. Be to laukia visos atributikos gaminimas ir pardavimas ir visa visa visa kita. Truputis kantrybes jums ir truputis poilsio mums, ir visi bus patenkinti
Laaaaaaaaaaaabai dekui Supermamai ir visoms talkinusioms mamytems
Pala, pala.. tai iki kada reiks laukti? Iki kitos parodos?
Dafai, jusu sekme ir atsvenciam visi susitike. Auges, gi atostogose esi.. Pagirioms turesi daug laiko..
Baigiasi mano "atostogos" rytoj jau i darba
Ot pailsejau: atostogu turejau savaite nuo pirmadienio: taigi pirmadienis-antradienis 8,00-17,00 darbe treciadienis - 10,00-22,00 pasiruosimas parodai 4dienis-7dienis 9,00-19,00 paroda Prisiilsejau Papildyta @ [mergetime]1101661172[/mergetime] Sugalvojau, Nedurna dafai padesi mums organizuot sekancia svente
Aha, smagu buvo parodoj. Smiltei parnesiau oranzini supermamos balioneli - labai dziaugesi
Man tai tos kaledos atrodo taaaip toli... aisku ne dienu skaiciumi toli, o darbu....
Mes gavom marškinėlius
Parašiau palinkėjimą atsiliepimų knygoj, tik nepasirašiau - ne dėl to, kad norėjau likt anonimiška, tiesiog pamiršau Ne pro šalį būtų viską pakartoti.
MEs irgi gavom ir marskinelius, ir zenkliuka. Zenkliukas taip pat laaaabai patiko Urtei - tai kad neblaskytu jos demesio ropojant buvom prisege ant nugaros
Aciu Supermamai uz dovaneles
Aciu Supermamai uz zenkliuka ir lipduka!
Is ties, idomu, kiek zenkliuku is viso buvo padovanota supermamoms parodoje?
Zenkliukai (like) bus suskaiciuoti siom dienom, taigi beveik tiksliai zinosim kiek isdalinom. (beveik - todel kad tarkim as paemiau du zenkliukus
Labai labai labai labai labai gaila, kad mums is Chikagos.. tolokai...
nepamirskite, kad 2 zenkliukai keliauja i uzsieni O zenkliuku manau iskeliaus daugiau, nes ne dvi mamos uzusienyje gyvena
Auges, ar Kopos ženkliuko neradot Libero kambary?
Nezinau tiesa pasakius, as asmeniskai neieskojau, o suzinojau kad dingo tik dabar.
Tai as manau sugalvosim ka nors.
Mamulia, Auges, nepykit
Jus man taip graziai atrodet su tais balionais ![]() Faina buvo pasiblaskyti po paroda Aciu uz zenkliuka, lipdukus ir baliona.
Tu toks vaizdas man uz nugaros stovejai:) As tokia sviesiais plaukais, su "Mikrofono" vaiku salikeliais plaiksciausi Nes grynai vaizdas nuotraukos, tai taip kaip as, kad stoveciau ir ziureciau:)
Buvom mes http://images.bite.lt/banga/files/content/41ab1ce787547.jpg http://images.bite.lt/banga/files/content/41ab1d29d4e87.jpg http://images.bite.lt/banga/files/content/41ab35c18c110.jpg http://images.bite.lt/banga/files/content/41ab3673246b6.jpg O del Mauglio as tai labai uz
Ir aš gavau ženkliuką ir lipdukus, ačiū
O aš notebook'a atidaviau kartu su nuotraukomis ši kulinarinio šou ir ropliuko turnyro
Padariau ženklikų reviziją: per parodą išdalinome apie 680. Šaunu, kad tiek mūsiškių mus aplankė.
pacios kaip balionai
Kulinarinis šou su Maratu prasidėjo
Pirma užduotis - užmaišyti tešlą iš cukraus, vandens, miltų ir kiaušinių. Būtinas ingredientas - supermamų forumas
Man labai patiko kaip Juta ir Karolina per šį rungtį darbavosi.
Antra užduotis. Agne
Kita komanda
Trečia užduotis. Iš tešlos formelėmis padaryti sausainiukus.
Raja su Jonuku ir ...priminkite
Visi dalyviai buvo apdovanoti prizais: supermamos atributika, sausainių iš modelino kepimo rinkiniais
Mūsų konkursą filmavo, bet ar rodys ir kada nesakė, bet labai tikiuosi --------------- Vėliau nuotaikingas daineles atliko Mikrofono studijos vaikučiai. Kostiumai tai super
O čia mes prie mūsų stendo: Vasara, Auges, ir aš.
Ta kita komanda - tai Elija, Kajus ir ju mamyte Stela
ir trenere Daiva su Roberta ir Agneta
kokie vaikuciai grazuciai ir mamytes
gaila, kad negalejau apsilankyti parodoje
Na tikiuos as kitais metais su savo vaikuciais is Klaipedos atvaziuosiu. Siemet negalejau... O taip norejosi prizu
|