Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mūsų akcijos parodoje VAIKŲ ŠALYS!
Supermamų klubas > Bendras > Naujienos
Pages: 1, 2, 3, 4
SuperMama
QUOTE (Aga @ 2004 11 28, 11:12)
Chate isgirdau kalbu, kad supermama dalina marskinelius, neapsigaukit, nes kai kurios vien delto ruosias i paroda eiti wink.gif

Aga, mūsų marškinėliais buvo apdovanoti visi ropliukai turnyre wink.gif .
O taip tai dalinome tik ženkliukus ir lipdukui. smile.gif

Turiu nuotraukų iš šiandien ir iš vakar, įdėsiu rytoj, nes dabar bėgu švesti. wink.gif
SuperBaba
SuperMama, linksmo prisilakimo laugh.gif thumbup.gif
Keberiokšt
Labai idomu, gal supermamietes "vede apskaita" kiek gi virtualiu mamku apsilanke parodoje?
Butu labai smalsu wink.gif
Be to, arteja Kaledos. Gal koki kaledini meeta su Supermama ir Kaledu seniu galima butu susiorganizuoti sau ir vaikuciams, kaip pernai panasiai? Gal pvz Mauglyje - juk jie su Supermama draugauja, o uz iejima susimoketume.. Ka manote?
SuperBaba
Oi kaip faina butu, tik labai gaila, kad mes dar per mazi sad.gif
DODAITE
sad.gif sad.gif sad.gif Koks nežmoniškas pavydas apėmė perskaičius atsiliepimus apie parodą. Mes taip pat ruošemės, bet tėveliui padarė dirbamą visą savaitgali, todėl su mažiumi labai liūdėjom ir buvom pikti bash.gif tik mums taip galėjo nutikti.
O taip norėjosi prasiblaškyti ir savarbiausia gauti supermmamos ženkliuką. sad.gif
SUPERMAMA, o gal yra koks būdas gauti šį ženkiuką? labai jau norisi jį turėti biggrin.gif thumbup.gif
Board
Nedurna nevaryk Dievo i medi...
Leisk po parodos atsigaut ohmy.gif
Mes ne Senoves Romoje kur galit reikalaut reginiu ir duonos laugh.gif
Va atsvesim truputi sekminga pirmaja paroda tada pailsesim ir tada jau kibsim i sekancios sventes organizavima. Be to laukia visos atributikos gaminimas ir pardavimas ir visa visa visa kita.
Truputis kantrybes jums ir truputis poilsio mums, ir visi bus patenkinti thumbup.gif

VIA
Laaaaaaaaaaaabai dekui Supermamai ir visoms talkinusioms mamytems clap.gif clap.gif Smagu buvo apsilankyti pabendrauti ir sudalyvauti ropliuku turnyre.Nors pirmos vietos negavome,ispudziu uztektinai tongue.gif Na ir burbulas patenkintas buvo.Aciu Supermamai uz dovanas... clap_1.gif
Keberiokšt
Pala, pala.. tai iki kada reiks laukti? Iki kitos parodos? rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

Dafai, jusu sekme ir atsvenciam visi susitike. Auges, gi atostogose esi.. Pagirioms turesi daug laiko..
Board
Baigiasi mano "atostogos" rytoj jau i darba laugh.gif
Ot pailsejau:
atostogu turejau savaite nuo pirmadienio: taigi pirmadienis-antradienis 8,00-17,00 darbe laugh.gif
treciadienis - 10,00-22,00 pasiruosimas parodai laugh.gif
4dienis-7dienis 9,00-19,00 paroda laugh.gif

Prisiilsejau laugh.gif kaip uz tevyne, dabar truksta matyt nedarbingumo lapelio
Papildyta @ [mergetime]1101661172[/mergetime]
Sugalvojau, Nedurna dafai padesi mums organizuot sekancia svente laugh.gif tarkim pavedam tau patalpu suradima ir Kaledu senelio suradima laugh.gif bei poros pramogu vaikuciams organizavima laugh.gif visa kita mes jau pacios thumbup.gif
Jurga
Aha, smagu buvo parodoj. Smiltei parnesiau oranzini supermamos balioneli - labai dziaugesi clap.gif Pati prisisegsiu zenkliuka ir lipduka prisiklijuosiu thumbup.gif Labai dekui smile.gif

Man tai tos kaledos atrodo taaaip toli... aisku ne dienu skaiciumi toli, o darbu.... ohmy.gif Nezinau, ar simet pavyks sudalyvauti naujametiniame meete... o gal ir pavyktu g.gif Senelio salcio irgi simet man nelabai pavyks suveikti cool.gif tik nepykit uz tai rolleyes.gif
Bagel
Mes gavom marškinėlius thumbup.gif už dalyvavimą ropliukų turnyre, nors Atėnė nusprendė neropot doh.gif (namie vos spėju gaudyt), bet Supermama vistiek mus apdovanojo clap.gif clap.gif clap.gif O gautą ženkliuką Atėnė visą parodą graužė, jai laaaaaaabai patiko clap_1.gif

Parašiau palinkėjimą atsiliepimų knygoj, tik nepasirašiau - ne dėl to, kad norėjau likt anonimiška, tiesiog pamiršau rolleyes.gif Ir bendravau su supermamkom mažai, nes atvykau su 2.gif , vyru ir dar močiute atsivežėm, tai nenorėjau visų verst laukti, kol gossip.gif gossip.gif Tik su Supermama persimetėm, kad mūsų vaikų vardai - mano Atėnė ir jos Kleopatra susilaukia panašių aplinkinių reakcijų rolleyes.gif
Ne pro šalį būtų viską pakartoti.

nerez
MEs irgi gavom ir marskinelius, ir zenkliuka. Zenkliukas taip pat laaaabai patiko Urtei - tai kad neblaskytu jos demesio ropojant buvom prisege ant nugaros laugh.gif - na, kad visi gerai matytu, jog mes is supermamos thumbup.gif
Aciu Supermamai uz dovaneles smile.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Ele
Aciu Supermamai uz zenkliuka ir lipduka! thumbup.gif

Is ties, idomu, kiek zenkliuku is viso buvo padovanota supermamoms parodoje?
Board
Zenkliukai (like) bus suskaiciuoti siom dienom, taigi beveik tiksliai zinosim kiek isdalinom. (beveik - todel kad tarkim as paemiau du zenkliukus blush-anim-cl.gif )
Fasolka
Labai labai labai labai labai gaila, kad mums is Chikagos.. tolokai... sad.gif o taip noretusi apsilankyti tokiam renginyje, o labiausiai aplankyti supermamos stenda rolleyes.gif Gal su laiku supermama.. pereis i tarptautini lygi, ir gal.. (viskas gi imanoma rolleyes.gif biggrin.gif ) ikurs koki..uzatlantini filiala.. Nors parodoje neteko pabuvoti, bet esu tikra, kad sekme supermamos stendui garantuota wink.gif clap.gif thumbup.gif
Taurė
QUOTE (Auges @ 2004 11 29, 00:57)
Zenkliukai (like) bus suskaiciuoti siom dienom, taigi beveik tiksliai zinosim kiek isdalinom. (beveik - todel kad tarkim as paemiau du zenkliukus blush-anim-cl.gif )

nepamirskite, kad 2 zenkliukai keliauja i uzsieni rolleyes.gif 1-as i Niujorka, kitas i Canada smile.gif
Board
wink.gif Taure be zenkliuku ten iskeliau dar kai kas laugh.gif (paslaptis)

O zenkliuku manau iskeliaus daugiau, nes ne dvi mamos uzusienyje gyvena wink.gif
Kazimiera d'Artanjan
Auges, ar Kopos ženkliuko neradot Libero kambary?
Board
Nezinau tiesa pasakius, as asmeniskai neieskojau, o suzinojau kad dingo tik dabar.
Tai as manau sugalvosim ka nors.
RAMAŠKA
Mamulia, Auges, nepykit wink.gif wink.gif As cia jus nufotkinau truputi is uz kampo smile.gif
Jus man taip graziai atrodet su tais balionais thumbup.gif
user posted image
Faina buvo pasiblaskyti po paroda clap.gif Tik kad Gabija labai greitai nukvako-kelionej visai neuzsnudo, tai greitai jegos ir apleido unsure.gif
Aciu uz zenkliuka, lipdukus ir baliona. wub.gif wub.gif wub.gif
12345678
QUOTE (RAMAŠKA @ 2004 11 30, 10:55)
Mamulia, Auges, nepykit wink.gif wink.gif As cia jus nufotkinau truputi is uz kampo smile.gif
user posted image
Faina buvo pasiblaskyti po paroda clap.gif Tik kad Gabija labai greitai nukvako-kelionej visai neuzsnudo, tai greitai jegos ir apleido unsure.gif
Aciu uz zenkliuka, lipdukus ir baliona. wub.gif wub.gif wub.gif

Tu toks vaizdas man uz nugaros stovejai:)
As tokia sviesiais plaukais, su "Mikrofono" vaiku salikeliais plaiksciausi biggrin.gif
Nes grynai vaizdas nuotraukos, tai taip kaip as, kad stoveciau ir ziureciau:)
ievalota
QUOTE (Nedurna @ 2004 11 28, 18:33)
Labai idomu, gal supermamietes "vede apskaita" kiek gi virtualiu mamku apsilanke parodoje?
Butu labai smalsu wink.gif
Be to, arteja Kaledos. Gal koki kaledini meeta su Supermama ir Kaledu seniu galima butu susiorganizuoti sau ir vaikuciams, kaip pernai panasiai? Gal pvz Mauglyje - juk jie su Supermama draugauja, o uz iejima susimoketume.. Ka manote?
Tuoj
Ir aš gavau ženkliuką ir lipdukus, ačiū smile.gif
SuperMama
O aš notebook'a atidaviau kartu su nuotraukomis ši kulinarinio šou ir ropliuko turnyro rolleyes.gif . Tai nuotraukyčių įdėti negaliu, tik po poros dienų bus, jei dar kam įdomu.

Padariau ženklikų reviziją: per parodą išdalinome apie 680. laugh.gif
Šaunu, kad tiek mūsiškių mus aplankė. clap_1.gif
Aurėja
QUOTE (SuperMama @ 2004 11 30, 15:28)
O aš notebook'a atidaviau kartu su nuotraukomis ši kulinarinio šou ir ropliuko turnyro rolleyes.gif . Tai nuotraukyčių įdėti negaliu, tik po poros dienų bus, jei dar kam įdomu.

clap.gif labai labai laukiam kitų nuotraukyčių - ir nėštukių madų demonstravimo, ir Kulinarinio šou clap.gif Jau žieminukai klausinėjo, kur nuotraukos, teks palaukt keletą dienų smile.gif
mamulia
QUOTE (RAMAŠKA @ 2004 11 30, 10:55)

pacios kaip balionai biggrin.gif clap.gif
SuperMama
Kulinarinis šou su Maratu prasidėjo smile.gif .Visi dalyviai aprengti su firminė supermamų atributika laugh.gif : prijuostės ir skarelės vaikams.
SuperMama
Pirma užduotis - užmaišyti tešlą iš cukraus, vandens, miltų ir kiaušinių. Būtinas ingredientas - supermamų forumas wink.gif

SuperMama
smile.gif
SuperMama
Man labai patiko kaip Juta ir Karolina per šį rungtį darbavosi. thumbup.gif
SuperMama
Antra užduotis. Agne
SuperMama
Kita komanda smile.gif
SuperMama
Trečia užduotis. Iš tešlos formelėmis padaryti sausainiukus.
Raja su Jonuku ir ...priminkite rolleyes.gif .
SuperMama
Visi dalyviai buvo apdovanoti prizais: supermamos atributika, sausainių iš modelino kepimo rinkiniais laugh.gif ir Nuko įsteigtais prizais.

Mūsų konkursą filmavo, bet ar rodys ir kada nesakė, bet labai tikiuosi smartass.gif .

---------------

Vėliau nuotaikingas daineles atliko Mikrofono studijos vaikučiai. Kostiumai tai super thumbup.gif
SuperMama
O čia mes prie mūsų stendo: Vasara, Auges, ir aš.
Ugne
QUOTE (SuperMama @ 2004 12 01, 00:09)
Kita komanda smile.gif

Ta kita komanda - tai Elija, Kajus ir ju mamyte Stela thumbup.gif
user posted image
Ugne
QUOTE (SuperMama @ 2004 12 01, 00:10)
Trečia užduotis. Iš tešlos formelėmis padaryti sausainiukus.
Raja su Jonuku ir ...priminkite rolleyes.gif .

ir trenere Daiva su Roberta ir Agneta wink.gif user posted image
Etina
kokie vaikuciai grazuciai ir mamytes wub.gif thumbup.gif jau kaip ir priklauso rolleyes.gif tikrai SUPER!!! Saunuoles organizatores! clap.gif
gaila, kad negalejau apsilankyti parodoje sad.gif
DODAITE
thumbup.gif Gražios nuotraukytės, puikios mamytės ir jų vaikučiai. iškarto galima įtarti, kad visi čia SUPER. Šaunuolė SuperMama. Gražus renginys. Labai lauksiu kitų metų parodos, gal tada pavyks kaip nors aplankyti jus ir su jumis susitikti. thumbup.gif
caty
Na tikiuos as kitais metais su savo vaikuciais is Klaipedos atvaziuosiu. Siemet negalejau... O taip norejosi prizu rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.