Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dr.BROWNS buteliukai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3
rasiukas82
Sveikos mamytes 4u.gif As naudoju siuos Dr.Browns buteliukus,parsiveziau juos is usa.Cia lietuvoje jie naujiena,visiems juos rekomenduociau nes patogus vaikutis neprisigaudo oro,ir jie mazina pilvuko diegliukus. Pabandykite
vaidele
QUOTE(rasiukas82 @ 2007 02 05, 14:07)
Sveikos mamytes 4u.gif As naudoju siuos Dr.Browns buteliukus,parsiveziau juos is usa.Cia lietuvoje jie naujiena,visiems juos rekomenduociau nes patogus vaikutis neprisigaudo oro,ir jie mazina pilvuko diegliukus. Pabandykite
*

Teko jau pasidomet siais buteliukais, be dar nebandem. Zinau, kad vilniuje galima kolkas ju rasti tik vaiku parduotuveje Zylutes (Madoj). Idomu tik kokia ju kaina ir ar buna skirtingu dudziu, bei skirtingu ciulptuku ant buteliuko pakeitimui g.gif
saule97
Mes šį buteliuką išbandėm visai netikėtai, būnant parodoj mums jį pasiūlė. Aš atsakiau, kad mano vaikas buteliukų jokių neima, o ji sako šitą pamatysit ims. Taip ir atsitiko. Mano mažutė mielai gera arbatėlę iš šito buteliuko. Mes turim buteliuką su žinduku siauru kakliuku. Tik iš tiesų problema jį nusipirkti, nes Kaune jų nėra, o Vilniuje tai minėjo net keleta parduotuvių, bet aš neatsimenu pavadinimų. Viena iš jų tikrai Zylutė. Buteliukas kainuoja 24lt panašiai. Žindukų yra pirkti ir atskirai. Mano mažei šitas buteliukas vienintelis ir nepakeičiamas. Taigi mamytės jei vaikiukas neima jokio buteliuko išbandykit šitą, siūlyčiau siauru kakleliu. Turėtų tikrai iš jo gerti.
rasiukas82
Sveikos mamytes smile.gif siu buteliuku yra triju dydziu vienas iki 120ml kitas iki237ml ir aukstas o kias irgi 237 tik mazesnis ir storesnis.O soskiu ant buteliuku yra 3 dydziu.Pirmas lygis vaikams iki3men Antras nuo 3 men o trecias dideliems jau nuo 7men vaikuciams smile.gif
KAMANĖ

Mums šis buteliukas irgi kaip stebuklas. thumbup.gif Buteliuką mes gavom dovanų parodoj. Mano mažylė nuo pat gimimo nepripažįsta soskės, o tuo labiau buteliuko. Pati dar maitinu , bet kartais susirgus norisi, kad kuo daugiau gertų . Tai ir pabandėm šį buteliuką , ir įvyko stebuklas. biggrin.gif Kelis prieš tai buteliukus mesdavo tolyn, o tą kartą išgėrė beveik visą buteliuką arbatos. Man tas buteliukas tikras išsigelbėjimas.Tik gaila, kad ne visur jais prekiauja. Pabandykit- patiks.Soskytę aš pakeičiau.Visai tiko Canpol.
Kristtute
Mes tokius buteliukus jau beveik prieš 3 metus turėjom... Taip pat gavom dovanu is JAV, anokia čia naujiena schmoll.gif Nu nebent LT...
Bet pastebėjau vieną trūkumą jų.... sunku gerai išvalyt tuos šiaudelius. Kas iš jų tik arbata geria, tai dar dar, bet geriant pieną, tai labai svarbu... O daugiau buteliukai tokie pat kaip ir visi kiti.
Antram vaikui tokių nenaudočiau... Beja ir su pirmuoju vėliau perėjom prie Avent buteliukų, mums labiau pasiteisino.
Heidi
QUOTE(Kristtute @ 2007 02 06, 15:29)
Mes tokius buteliukus jau beveik prieš 3 metus turėjom... Taip pat gavom dovanu is JAV, anokia čia naujiena  schmoll.gif  Nu nebent LT...
Bet pastebėjau vieną trūkumą jų.... sunku  gerai išvalyt tuos šiaudelius. Kas iš jų tik arbata geria, tai dar dar, bet geriant pieną, tai labai svarbu... O daugiau buteliukai tokie pat kaip ir visi kiti.
Antram vaikui tokių nenaudočiau... Beja ir su pirmuoju vėliau perėjom prie Avent buteliukų, mums labiau pasiteisino.
*

prie buteliuko kaiperki yra specialiai sveistukas toks valyt tiem siaudeliams bigsmile.gif ir super issivalo thumbup.gif
meduliukas
Kaune Rimi Megoje prekiauja jais, nusipirkom siandien, tikrai ji ima vaikas, pries tai netiko joks.O dar yra ir ciulptukai ir sauksteliai, visko net neapziurejau.
lialka21
Mes turim viena toki buteliuka ir tikrai faina s thumbup.gif
rutele77
Mes taip pat naudojam si buteliuka, vaikui labai lengva is jo gerti, skystis pats bega, oro neprisiryja thumbup.gif , o zindukus dabar dedam jau ir kitu firmu, svarbu, kad kaklelio plotis tiktu
drakosa
mes dar kai buvom ligoninėj tik gimę, viena sesutė patarė įsigyti, tai mes taip ir padarėm ir dabar jokių kitų buteliukų nepripažįstam. mirksiukas.gif iš Avento net negėrė, nepatiko plati soskė.
Viena mama sakė kokių dydžių yra, bet nepasakė, kad yra 60ml., kaip tik naujagimiams, mes dabar iš jo arbatą geriam. tongue.gif
O soskių pasirinkimas tikrai didelis, trijų dydžių ir soskės skystoms košėms. biggrin.gif
mums patinka ir valosi gerai, jokių problemų, net be specialaus šepetėlio viskas išsiplauna.
dabej
QUOTE(vaidele @ 2007 02 06, 09:48)
Teko jau pasidomet siais buteliukais, be dar nebandem. Zinau, kad vilniuje galima kolkas ju rasti tik vaiku parduotuveje Zylutes (Madoj). Idomu tik kokia ju kaina ir ar buna skirtingu dudziu, bei skirtingu ciulptuku ant buteliuko pakeitimui g.gif
*

siandien ju dar aptikau kotrynoj - visokiu buteliuku ir soskyciu yra...

taciau ju negalima sterilizuoti g.gif
kaip tuomet gerai juos isvalyti?
azen
QUOTE(dabej @ 2007 07 14, 15:43)

taciau ju negalima sterilizuoti  g.gif
*

o as buteliuku nesterilizuoju. tik gerai isplaunu. ir kars nuo karto su vandenyje istirpinta soda praplaunu- dezinfekuoja soda siek tiek. beje ligoninej pati savo akimis maciau, kad sesutes taip pat buteliukius tik su soda praplauna. nereikia vaiko pratinti prie sterilumo-uztenka elementarios higienos mirksiukas.gif
ariadnė
mes ir naudojam si buteliuka, isigijom visai nesenai, bet skirtumas labai didelis. Maitinu savo pienu, bet kadangi pienelis labai stipriai bega (tiesiog fontanas blush2.gif ) tai mazylis labai prisigaudo oro,o paskui kankinasi, taigi as nusitraukiu pieneli ir jam sumaitinu is buteliuko. Pries tai naudojom Avento buteliuka, bet net nera ko lyginti su siuo. Pagaliau pavalgo ramiai ir be riksmu maitinimo metu, nes su Avento prisirydavo labai daug oro. thumbup.gif Ir miegelis ramesnis ne taip pilveli raizo bigsmile.gif
Papildyta:

o del plovimo, tai soskyte pavirinu 3 min verdanciam vandenyje, o buteliukas su visais siaudeliais isplaunu su pridetu sepeteliu ir karts nuo karto plaunu mazdaug 60 laipsniu temp. vandeniu.
azen
QUOTE(meduliukas @ 2007 02 14, 16:22)
Kaune Rimi Megoje prekiauja jais, nusipirkom siandien, tikrai ji ima vaikas, pries tai netiko joks.O dar yra ir ciulptukai ir sauksteliai, visko net neapziurejau.
*

kaip tik siandien lekiau i mega sio buteliuko ir... neradau verysad.gif
nera isvis jokios prekes sio gamintojo, gal nebeprekiauja g.gif
gal kas Kaune dar kur nors matet?
Oresta3
Na tiek geru rekomendaciju, o kas ten per stebuklas, gal kas gali nuotrauka imest, ir paaiskint kame ten visas gerumas? blush2.gif
ariadnė
QUOTE(Oresta3 @ 2007 07 16, 23:55)
Na tiek geru rekomendaciju, o kas ten per stebuklas, gal kas gali nuotrauka imest, ir paaiskint kame ten visas gerumas? blush2.gif
*

Sveika 4u.gif , jei saitai angliskai cia gali pasiskaityti apie ju produkcija mirksiukas.gif
Oresta3
QUOTE(ariadnė @ 2007 07 18, 09:17)
Sveika  4u.gif , jei saitai angliskai cia gali pasiskaityti apie ju produkcija  mirksiukas.gif
*

Aciu 4u.gif
azen
radau bigsmile.gif thumbup.gif
kotrynoj
28litai su kapeikom kainuoja
tikrai geras daiktas
mums tiko ir patiko
biggrin.gif
tamoska616
Na mes uzaugom su siais buteliukais. Galiu tik pasakyti, kad kita vaika irgi su tokiais buteliukais maitinsiu. Vaikas niekad neprisirydavo oro, niekad neatpilinejo, nesiskundem diegliukais. Tik pabosdavo kartais su jais bovytis, kol isplauni biggrin.gif
Bet siaip apie siuos buteliukus galiu pasakyti tik thumbup.gif
Evah
Mamytės, klausimas toms, kurios maitinot savo pienuku ir iš šių buteliukų, nusitraukusios.
Kaip po to mažiukai ėmė krūtį? g.gif Ar buvo kokių problemėlių?
Forget-it
QUOTE(saule97 @ 2007 02 06, 10:17)
Mes šį buteliuką išbandėm visai netikėtai, būnant parodoj mums jį pasiūlė. Aš atsakiau, kad mano vaikas buteliukų jokių neima, o ji sako šitą pamatysit ims. Taip ir atsitiko. Mano mažutė mielai gera arbatėlę iš šito buteliuko. Mes turim buteliuką su žinduku siauru kakliuku. Tik iš tiesų problema jį nusipirkti, nes Kaune jų nėra, o Vilniuje tai minėjo net keleta parduotuvių, bet aš neatsimenu pavadinimų. Viena iš jų tikrai Zylutė. Buteliukas kainuoja 24lt panašiai. Žindukų yra pirkti ir atskirai. Mano mažei šitas buteliukas vienintelis ir nepakeičiamas. Taigi mamytės jei vaikiukas neima jokio buteliuko išbandykit šitą, siūlyčiau siauru kakleliu. Turėtų tikrai iš jo gerti.
*

o mano kaip negere is buteliuko taip ir negeria ir is sito, net avent labiau ima, arbatele tai geria. pirkau rinkinuka su 2 buteliukais, kaina 40 lt buvo, mazaji buteliuka kelis kart naudojau pabandymui, o didesnio butelio ne, tai jei kas norit galeciau pigiau perleisti
azen
nu ka ismoko ji kad is buteliuko galima gerti, bet is principo negeria, uzsispyrus pana lotuliukas.gif
triule
siaip tai misinuka as darydavau is karto buteliuke (vanduo+milteliai), o siame taip turbut neiseis? darot atskirai, o po to supilat?
almara
QUOTE(triule @ 2007 08 09, 22:14)
siaip tai misinuka as darydavau is karto buteliuke (vanduo+milteliai), o siame taip turbut neiseis? darot atskirai, o po to supilat?
*

Jokiu problemu neiskila darant maisteli ir siame buteliuke
sie buteliukai tikrai yra jega thumbup.gif
dabej
QUOTE(almara @ 2007 10 30, 00:43)

*

drinks_cheers.gif
man jie irgi patys geriausi, nekeisciau i nieka..
man dar patinka, kad zinduko ju minkstutis, ne toks kietas kaip pvz Avent mirksiukas.gif
inguliuxs
QUOTE(almara @ 2007 10 29, 22:43)
Jokiu problemu neiskila darant maisteli ir siame buteliuke 
*

o norejau paklausti, as kai supilu karsta vandenuka, sudedu misinuko miltelius, uzsuku ir bandau suplakti, man viskas isbega per krastus. kazkaip ten garai gal ismusa pro sona viska? nesuprantu kaip jus ten galit juose gaminti misinuka? as tai padarau avent buteliuky ir po to supilu.
galiu pasakyti, geri labai buteliuikai gerimui, bet misinio as juose niekaip negaliu padaryti, nes karsta musa per sonus ir puse isbega.
triule
QUOTE(mama airijoje @ 2007 12 08, 14:39)
o norejau paklausti, as kai supilu karsta vandenuka, sudedu misinuko miltelius, uzsuku ir bandau suplakti, man viskas isbega per krastus. kazkaip ten garai gal ismusa pro sona viska? nesuprantu kaip jus ten galit juose gaminti misinuka? as tai padarau avent buteliuky ir po to supilu.
galiu pasakyti, geri labai buteliuikai gerimui, bet misinio as juose niekaip negaliu padaryti, nes karsta musa per sonus ir puse isbega.
*

jo, ir as juose misinio nepadarau doh.gif tai nusipirkau pigu Canpol buteliuka ir naudoju jo kamsteli (ant Browns) - tada nebega mirksiukas.gif
ritoolia
Mes irgi gavom sita buteliuka dovanu, kai lelius buvo dar visai mazytis. Tada mums jokio buteliuko dar nereikejo, is principo ir dabar dar nereikia, bet noriu ismokyti gerti is buteliuko tam atvejui, jei noreciau kur nors iseiti ir palikti vaika teciui. Siaip tai sunkiai jis ima ta buteliuka, galvojau, kad zindukas per mazas, nuejau i Kotryna, sakau, nusipirksiu didesni, o ten visi po 3 vnt. supakuoti ir kaina 19Lt, kai moviau lauk. Ale, ziuriu kai kurios naudoja Canpol babies zindukus, reiks ir man pabandyti. Aciu uz ideja 4u.gif
lukaševič
QUOTE(dabej @ 2007 07 14, 16:43)

*

Kas pasakė, kad dr. browns buteliuku negalima sterilizuoti? Aišku kad galima! Net yra dr,browns sterilizatorius į kurį įeina 2 standartiniai buteliukai 1*120 ml, 1* 237 ml. + žnyplės smile.gif
omny
QUOTE(triule @ 2007 12 08, 20:05)
jo, ir as juose misinio nepadarau doh.gif tai nusipirkau pigu Canpol buteliuka ir naudoju jo kamsteli (ant Browns) - tada nebega mirksiukas.gif
*

Mums ir gi taip buwo doh.gif taip yra del oro! O iseiti mes radom tokia - supylus H2O ir miltukus wiska ismaisau sakute! Labai patogu, greitai ir gerai issimaiso. rolleyes.gif O tik tada sudedu wisus kitus atributus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dabej @ 2007 07 14, 17:43)

*

Ju negalima sterilizuoti tik werdanciam wandeni ir tai nieko nenutinka jei neperilgai laikai t.y. ~ 2 min zindukam ir tai gumytei butent, o buteliukuj lyg ir nieko tokio!
triule
QUOTE(omny @ 2008 01 19, 00:06)
Mums ir gi taip buwo  doh.gif  taip yra del oro! O iseiti mes radom tokia - supylus H2O ir miltukus wiska ismaisau sakute! Labai patogu, greitai ir gerai issimaiso.  rolleyes.gif O tik tada sudedu wisus kitus atributus  mirksiukas.gif
Papildyta:
Ju negalima sterilizuoti tik werdanciam wandeni ir tai nieko nenutinka jei neperilgai laikai t.y. ~ 2 min zindukam ir tai gumytei butent, o buteliukuj lyg ir nieko tokio!
*

tai aisku, misini darau be tu 'viduriu', taip ir parasyta. bet sakau, kad canpol kamstelis laiko, nepraleidzia mirksiukas.gif . o is kur istrauket, kad negalima verdanciam vandeny? blink.gif viriau, nieko neatsitiko schmoll.gif
dixita
QUOTE(rasiukas82 @ 2007 02 05, 14:07)
*

maniskei netiko ciulptukas, negeria ji is tokio buteliuko unsure.gif
Mikutė
gal kas matet kur dabar yra pirkti siu buteliukų, mums labai patiko ir noriu didesnio, net kortynos tinklas jeis nebeprekiauja
Papildyta:
o gal kuri bandet Y formos soskytes kosytems valgyti, ar geros jos
triule
QUOTE(Mikutė @ 2008 02 16, 19:10)
gal kas matet kur dabar yra pirkti siu buteliukų, mums labai patiko ir noriu didesnio, net kortynos tinklas jeis nebeprekiauja
Papildyta:
o gal kuri bandet Y formos soskytes kosytems valgyti, ar geros jos
*

babycenter (prie banginio), vcup`e kazkurioj parduotuvej 5a.
Kokopelli
QUOTE(Mikutė @ 2008 02 16, 18:10)

AGU internetineje parduotuveje yra:
http://www.agu.lt/index.php?cPath=30_74&am...a1f8924ffc6c020
Gali uzsisakyti neiseinant is namu. Pati turiu 4. Sekmingai sterilizuoju po kiekvieno maitinimo. Siuos buteliukus kaip tinkamiausius rekomenduoja ir medikai.
triule
galiu ciulptukais pasidalint su kuo nors, nes pakuoteje buna po 3vnt, tai man reik tik po 1vnt is kiekvienos 4u.gif turiu naujus - 1 lygis placiam buteliukui, 2 lygis -siauram ir placiam, 3 lygis - siauram, Y formos -siauram ir placiam 4u.gif jei reik -rasykit i az.
Venus
QUOTE(lukaševič @ 2008 01 18, 10:42)
Kas pasakė, kad dr. browns buteliuku negalima sterilizuoti? Aišku kad galima! Net yra dr,browns sterilizatorius į kurį įeina 2 standartiniai buteliukai 1*120 ml, 1* 237 ml. + žnyplės  smile.gif
*

Mes ir naudojom juos nuo gimimo, nes negalejau maitint. Tikrai i nieka kita nebuciau keitus, jei ne prasta kiniska plastmase. Turejom 6 buteliukus ir visus sugadino GARINIS STERILIZATORIUS !!! sueizejo, sutrukinejo plastikas. O sako, kad galima sterilizuot. Uzpykau, daugiau nepirkau, teko dukrytei prie Avent pratintis. Cia tai ir nuplikyti galima. Nors kol buvo diegliukai, tai tikrai gelbejo tik Browns buteliukai. Dabar dar pyksta ant Avent, sunkiau traukt is ju, bet pinigu i bala daugiau nemesiu. Jei sugalvojo tokia originalia sistem, tai galejo jau bent ir plastika geresni panaudot. Beje, yra gi dar sterilizavimo skstis, saltu metodu sterilizuot, bet manau kad brangiai iseina. Bet del pirmu menesiu gal verta?
revenage
O man nepatiko schmoll.gif Nusipirkau tikedamasi, kad neprisigaudys oro vaikas ir nepus pilVuko taip, bet jokio skirtumo nepajutau schmoll.gif Be to, nepatiko minksti ciulptukai(nesimankstina veido ir liezuvio raumenys, del ko gali buti bedu su kalbejimu). Taip pat kazkokiu budu stovint buteliukui vertikalioje padetyje pienas kildavo i virsu ir prabegdavo blink.gif Zodziu, grizom prie Avent ir eksperimentus baigem cool.gif
bimkutele
naudojam thumbup.gif avent net nebeikysi,nes sioskute kietesne uz dr.browns ax.gif
hederi
Mums tas buteliukas labai padejo nuo diegliuku, naudojom nuo 2 men. ir diegliuku kaip nebuta!
lukaševič
QUOTE(briga2 @ 2008 05 14, 23:02)
Mums tas buteliukas labai padejo nuo diegliuku, naudojom nuo 2 men. ir diegliuku kaip nebuta!
*

Dabar Dr.Browns buteliukais pradėjo prekiauti Eurovaistinės Akropoly - Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje. Savaitgaliais su ačiū kortelė galima įsigyti su 15% nuolaida. 4u.gif
lukaševič
smile.gif 4u.gif
lukaševič
Sveiki, valio , jau Vilniuje yra Dr. Browns buteliuku. Drauge pasake, kad Anyzieniuose yra firma prekiaujanti tais buteliukais. Tai nuvaziavusi radau ne tik buteliukus, bet ir nebrangiu kokybisku cekisku ir tailando nauju rubeliu ir dar daug visokiu gerybiu. Ta firma vadinasi judrite. Turiu ir ju paprasta telef<85 2312783.
Apsipirkau iki kol mano suneliui kokie 3 metukai thumbup.gif sueis. : thumbup.gif
ruteliux
Dr.Browns buteliukus ir mes naudojom, nepakieciami thumbup.gif man bent jau uz avent geresni daug sykiu 4u.gif
Natali69
Turim ir mes toki buteliuka, bet mazyliui labiau patinka avent. Labai jau juokinga maza ta soske palyginus su avento ax.gif
triule
QUOTE(Natali69 @ 2008 09 16, 12:12)
Turim ir mes toki buteliuka, bet mazyliui labiau patinka avent. Labai jau juokinga maza ta soske palyginus su avento  ax.gif
*

yra ir placiu buteliuku mirksiukas.gif
Indrul
Mes turime DR. Browns buteliukus, bet mums jie netiko - pradejome atpylineti ir mazyliai neatsirugdavo, tad grizome prie Avent ax.gif
Oks@n@
naudojom ir mes, vyrinti galima, tik su saiku.... sterelizuoti gariniame sterelizatotiuje irgi, isbandita! nezinau ar geriau uz avent, nes neturejom... soske man labai patiko (is platesniu) ir minksta kaip "mama" ir formos panasios, buvo aktualu, nes pakankamai ilgai pati maitinau... mesinuka bandziau maisyt, istikruju pabiega, ir kada pienuka sildai irgi gali pabegt, jei labai karstas vanduo, bet kai pirkau buteliukus buvo ir dangteliu, prigrebiau pakuote 2 vnt. laaabai praverte, teisiog uzsuki ir galima ir pasildit ir isplakt... vienintelis minusas, biski daugiau detaliu... kartais tikrai nusibosdavo plaut... nu bet gi del vaikeliu stengiames...
omny
QUOTE(vaidoose @ 2008 03 31, 20:13)
O man nepatiko schmoll.gif  Nusipirkau tikedamasi, kad neprisigaudys oro vaikas ir nepus pilVuko taip, bet jokio skirtumo nepajutau schmoll.gif  Be to, nepatiko minksti ciulptukai(nesimankstina veido ir liezuvio raumenys, del ko gali buti bedu su kalbejimu). Taip pat kazkokiu budu stovint buteliukui vertikalioje padetyje pienas kildavo i virsu ir prabegdavo blink.gif  Zodziu, grizom prie Avent ir eksperimentus baigem cool.gif
*

Pilvuka gali pusti waikuj ir nuo misinuko. Be to is to kad pienas kyla stowinciam Dr. Browns buteliuky, tai rodo kad per karstas skystis jame g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.